“Επανεκκίνηση της ενέργειας” δασκαλος Κουτχούμι, Αρχ. Μιχαήλ, 10/3/2020

“Επανεκκίνηση της ενέργειας”
δασκαλος Κουτχούμι, Αρχ. Μιχαήλ & Καίτη Τσώλη,
10 Μαρτίου 2020

Σας χαιρετούμε αγαπημένοι μας. Είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ είμαστε σήμερα κοντά σας για να σας αγκαλιάσουμε με την αγάπη μας και να σας τονίσουμε για μια φορά ακόμα ότι είμαστε πάντα μαζί σας και ότι κι αν συμβαίνει δεν είστε ποτέ μόνοι σας. Ήρθαμε να σας ενημερώσουμε για όλα αυτά τα δύσκολα και προκλητικά που συμβαίνουν αυτήν την στιγμή στην Γη και να τηρήσουμε την υπόσχεση που σας δώσαμε, ότι κάθε φορά που θα υπάρχουν πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν, εμείς θα επανερχόμαστε και θα σας ενημερώνουμε. Και είναι γεγονός βέβαια ότι αυτήν την στιγμή όλη η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μεγάλη αναστάτωση και επικρατεί ο φόβος και ο πανικός.
Εσείς αγαπημένοι μας δεν κινδυνεύετε, βρίσκεστε πάντα στον ασφαλή σας χώρο, κινδυνεύετε μόνον εάν το επιτρέψετε οι ίδιοι, δηλαδή εάν επιτρέψετε στον φόβο και στον πανικό να σας παρασύρει και  χαμηλώσετε πάρα πολύ την δόνησή σας, γιατί είναι βέβαιο ότι η διττότητα θα το επιδιώξει. Αυτές οι προκλητικές καταστάσεις την διευκολύνουν να παίζει τα παιχνίδια της και να αναστατώνει την ανθρωπότητα.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Εσείς αυτή την εποχή περιμένατε, μετά από την εργασία που κάνατε με τον εαυτό σας, ότι η νέα ενέργεια θα άλλαζε και το συλλογικό της ανθρωπότητας.
-Όμως τι συμβαίνει αλήθεια; Γιατί ξαφνικά εκεί που πιστεύατε ότι η ενέργεια άρχισε να ισορροπεί παρουσιάστηκε όλη αυτή η μεγάλη ανισορροπία; γιατί αγαπημένοι μου ο κοροναϊός είναι ανισορροπία της ενέργειας. Σαφώς και οι ιοι που υπάρχουν στην Γη έχουν να κάνουν με την συνείδηση, αλλά αφορούν την συλλογική συνείδηση των ανθρώπων, αφορούν αυτούς που βρίσκονται ακόμα μέσα στην διττότητα και όχι την δική σας συνείδηση, τουλάχιστον όχι όσον αφορά την πλειοψηφία των εργατών του φωτός. Εσείς με την αφύπνισή σας και μέσα από την εργασία σας κτίζετε μια καινούργια συνειδητότητα, που έχει να κάνει με την επίγνωση και το περιεχόμενο της καινούργια σας συνειδητότητας είναι φως και αγάπη, οπότε μέσα σ’ αυτήν την συνειδητότητα δεν υπάρχει πρόσβαση για τους ιούς της συλλογικής συνείδησης.

Για να δούμε όμως τι πραγματικά συμβαίνει, γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Αγαπημένοι μου είστε πάντα οι δημιουργοί και τίποτα από όλα όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή στη Γη δεν συμβαίνουν τυχαία. Και όπως θα λέγατε κι εσείς σαν άνθρωποι, το κάθε νόμισμα στη Γη έχει πάντα δύο όψεις.
Λοιπόν αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι, ότι  ενώ η ενέργεια επιταχύνθηκε στη Γη και ιδιαίτερα τις τελευταίες δεκαετίες, σ’ αυτό βέβαια συνέβαλε και η τεχνολογία, η ανθρωπότητα χάθηκε μέσα σε όλο αυτό, άρχισε να τρέχει, να κυνηγάει τον εαυτό της και τα χρήματα και βρέθηκε μέσα σε μια κατάσταση ακόμα βαθύτερης ύπνωσης (φυσικά και δεν ευθύνεται η τεχνολογία γι’ αυτό, γιατί η τεχνολογία ενώνει την ανθρωπότητα και υπάρχει για να σας εξυπηρετεί, ευθύνονται μόνον όσοι κάνουν υπερβολική χρήση της τεχνολογίας και προσκολλώνται σ’ αυτήν).

Και έχουμε εδώ σ’ αυτήν την περίπτωση έναν ιό, που έχει να κάνει  και με την προσκόλληση της ανθρωπότητας στο χρήμα, γιατί η ανθρωπότητα δημιούργησε πολλές πλασματικές ανάγκες και προσκολλήθηκε σ’ αυτές και τελικά εξαρτήθηκε από το χρήμα και σ’ αυτές τις προσκολλήσεις βέβαια βρίσκουν την ευκαιρία και εισέρχονται οι ιοί.

Η ανθρωπότητα λοιπόν αντί να στραφεί προς τον εαυτό της, άρχισε να κινείται με ακόμα εντονότερους ρυθμούς και να τρέχει έξω από τον εαυτό της και η πορεία της ενέργειας άρχισε να κινείται ανεξέλεγκτα προς μια κατεύθυνση που δεν εξυπηρετούσε, ούτε την ανθρωπότητα, ούτε την Γη, αλλά ούτε και τον σκοπό για τον οποίο ήρθατε στην Γη. Οπότε χρειαζόταν οπωσδήποτε να υπάρξει ένας τρόπος για να μπει ένα στοπ, μια παύση, μια διακοπή για να σταματήσει την πορεία αυτής της παλιάς ενέργειας η οποία ήκμασε τις τελευταίες δεκαετίες και συνεχίζει να κρατάει ακόμα στην ύπνωση το συλλογικό της ανθρωπότητας και κυρίως τους ανθρώπους σ’ αυτές  τις χώρες που εσείς ονομάζετε ανεπτυγμένες.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Οπότε αγαπημένοι μου η μία όψη του νομίσματος είναι, ότι αυτήν την στιγμή στην ανθρωπότητα εισήρθε ένας ιός, ο οποίος μεταδίδεται πολύ εύκολα και έχει βάλει σε κίνδυνο ολόκληρη την ανθρωπότητα. Όμως ας δούμε και την άλλη όψη του νομίσματος. Ας δούμε σε τι εξυπηρετεί την ανθρωπότητα ο καινούργιος ιός, που αφορά ολόκληρη την Γη. Ο ιός με τον τρόπο που λειτουργεί και δεν είναι καθόλου τυχαίος συμβάλει ώστε ξαφνικά να μπει ένα στοπ, μια παύση, μια διακοπή στην συνεχόμενη ροή μιας ενέργειας, που κρατούσε τον πληθυσμό της Γης σε βαθιά ύπνωση. Και όπου υπάρχει παύση της ενέργειας, υπάρχει και αλλαγή της ενέργειας. Ξαφνικά λοιπόν τα πάντα σταματάνε να κινούνται, ολόκληρες  πόλεις ερημώνονται και οι άνθρωποι κλείστηκαν στα σπίτια τους. Κι εδώ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την αλλαγή στην ανθρώπινη συνείδηση και θα χρειαστεί να γίνει μιαν επανεκκίνηση της ενέργειας μ’ έναν καινούργιο τρόπο.

Και αυτός είναι μόνον ο ένας πολύ σημαντικός λόγος. Ο άλλος εξίσου σημαντικός λόγος είναι ότι αυτό το στοπ, αυτή την παύση που σταμάτησε την συνεχόμενη ροή μιας ενέργειας που δεν εξυπηρετούσε πια, ανάγκασε τους ανθρώπους σε μιαν απομόνωση, δηλαδή με κάποιο τρόπο τους έβαλε να μείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους, να μείνουν μόνοι τους με τον εαυτό τους, να  σταματήσουν να τρέχουν και να κοιτάξουν κατάματα την ψυχή τους, να νιώσουν ότι έχουν και μια ψυχή και να επαναπροσδιορίσουν τον εαυτό τους. Κι αυτό οικογένεια θα αφυπνίσει την μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων στη Γη.

Είναι γεγονός βέβαια ότι μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση η οποία πρόκειται να συνεχιστεί και να επεκταθεί για αρκετό χρονικό διάστημα ακόμα, κάποιοι άνθρωποι από την οικογένεια θα φύγουν. Θα φύγουν όμως μόνο όσοι έχουν πρόβλημα και δεν τους εξυπηρετεί πια η βιολογία τους, η βιολογία τους δηλαδή δεν τους βοηθάει για να παραμείνουν στον πλανήτη. Και όπως έχουμε ξαναπεί, αφού με τον θάνατο τους ταρακουνήσουν κάποιες συνειδήσεις και βοηθήσουν στην αφύπνιση της ανθρωπότητας, αυτές οι ψυχές πρόκειται να επανέρθουν ξανά στην Γη με καινούργια βιολογία και καινούργια δεδομένα.

Αφού λοιπόν αγαπημένοι μου η πλειοψηφία των ανθρώπων της Γης κάνει έναν επαναπροσδιορισμό στον εαυτό της, θα έχουμε ταυτόχρονα και μια μεγάλη αλλαγή, μιαν επανεκκίνηση της ενέργειας η οποία θα είναι μια νέα ενέργεια πολύ περισσότερο ισορροπημένη  και η οποία θα δώσει μιαν μεγάλη ώθηση, αλλά και μια  καινούργια κατεύθυνση στην ανθρωπότητα.

Εσείς αγαπημένοι μου δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα, βρίσκεστε πάντα στον ασφαλή σας χώρο. Κρατείστε με εμπιστοσύνη την ισορροπία σας στις υψηλές συχνότητες του φωτός, κάνετε δυο βήματα πίσω και μείνετε  παρατηρητές.  Και περιμένετε να δείτε τι θα γίνει και πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Μείνετε πίσω από το χαμηλό τοιχάκι, όπως σας είχε πει ο δάσκαλος Τοβίας και επιτρέψτε να ολοκληρωθεί όλο αυτό που συμβαίνει αυτήν την στιγμή με αποδοχή και χωρίς να μπαίνετε στη μέση και να προσπαθείτε να επηρεάσετε την ενέργεια.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Αγαπημένοι μου όπως σας έχουμε πει το 2020 κλείνουν πολλοί ενεργειακοί κύκλοι και πολλά καινούργια και όμορφα πράγματα πρόκειται να σας συμβούν, παρόλο που αυτήν την στιγμή δεν το βλέπετε. Ο εαυτός σας σας καλεί ν’ αφήσετε οριστικά πίσω σας οτιδήποτε παλιό, ν’ αφήσετε πίσω σας όλες τις παλιές ενέργειες και να στραφείτε ολοκληρωτικά στην καινούργια σας ύπαρξη. Η παρουσία της θηλυκής σας ενέργεια θα είναι πολύ πιο εμφανής, καθώς ανέλαβε να σας οδηγήσει σ’ αυτό το υπέροχο ταξίδι, και θα σας βοηθήσει να έχετε βαθύτερη αποδοχή και βαθύτερη κατανόηση, για όλα όσα συμβαίνουν, αλλά και βαθύτερη αποδοχή και κατανόηση για όλους τους ανθρώπους, οποιοδήποτε ρόλο κι αν παίζουν εδώ στη Γη. Θα έχετε επίσης την επίγνωση ότι αυτό που σας συνδέει μαζί τους, είναι πολύ πιο σημαντικό και πολύ πιο πέρα από τα δεδομένα της Γης δηλαδή θα έχετε την επίγνωση ότι  προέρχεστε όλοι από την μία αθάνατη και αιώνια Πηγή και είστε αδέρφια.

Το φως σας αγαπημένοι μου έγινε πολύ πιο έντονο κι εμείς το βλέπουμε και είμαστε περήφανοι για σας, αλλά χρειάζεται ακόμα να μάθετε πως λειτουργούν οι νέες ενέργειες και να συντονιστείτε, να ευθυγραμμιστείτε μαζί τους, γιατί δεν γνωρίζετε ακόμα πολύ καλά πως λειτουργούν και νιώθετε ότι είστε λίγο έξω από τα νερά σας και αυτό πολλές φορές σας προκαλεί σύγχυση και κάποια αβεβαιότητα. Θέλουμε να είστε στοργικοί και υπομονητικοί με τον εαυτό σας και να καταλάβετε ότι όλα όσα σας συμβαίνουν είναι μια καινούργια πραγματικότητα για σας. Για να τα αντιμετωπίσετε εστιαστείτε περισσότερο μέσα σας και ζητείστε από την ψυχή σας, από την θεϊκότητά σας να συμμετέχει σε όλα όσα κάνετε. Το θέλει και περιμένει να της το ζητήσετε, άλλωστε αυτός είναι και ο τρόπος να εκφράζεστε σαν ολοκληρωμένες υπάρξεις.

Αγαπημένοι μας φροντίστε την σχέση σας με την ψυχή σας και επιδιώξτε συνεχώς την επαφή σας μαζί της. Ζητείστε της να την νιώσετε, σας ακούει πάντα με όποιον τρόπο και εάν της το ζητήσετε. Νιώστε την και νιώστε την αγάπη του εαυτού σας για σας και να κουβεντιάζετε μαζί της, γιατί η ψυχή σας, η θεϊκότητά σας είναι εσείς και είναι ο αιώνιος αληθινός σας εαυτός. Και εάν το κάνετε αυτό, τότε θα εκπλαγείτε πολύ ευχάριστα γιατί πρόκειται να σας αποκαλυφθεί και να σας δώσει πολλές κατανοήσεις και πολλές αλήθειες που μέχρι σήμερα αγνοούσατε. Θα ανακαλύπτετε ξαφνικά μέσα σας ότι έχετε πολλές γνώσεις, γνώσεις που μέχρι χθες αγνοούσατε. Και αυτό είναι το δώρο της ψυχής σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια……
Αυτή η γραμμική χρονιά οικογένεια πρόκειται να είναι για σας, μια αποκαλυπτική χρονιά, μια χρονιά όπου η ψυχή σας θα σας αποκαλυφθεί με όλους τους τρόπους. Θα χαλαρώσετε και θα είστε πολύ περισσότερο συνειδητοί και εστιασμένοι στο τώρα σας και θα νιώσετε το μεγαλείο σας, θα νιώσετε την βαθιά σύνδεση με την Πηγή σας, θα νιώστε ποιοι αληθινά είστε, θα νιώσετε πόσο σπουδαία εργασία κάνετε εδώ στη Γη και πόσο πολύ σας αγαπάει και σας τιμάει το Πνεύμα.
Αγαπημένοι μας κι εμείς σας αγαπάμε βαθιά και είμαστε συνέχεια μαζί σας, γιατί εμείς είμαστε εσείς, είμαστε Ένα και είμαστε μια μεγάλη οικογένεια.
κι έτσι είναι
Namaste!

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email