“Αποσύνδεση”

ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
Αποσύνδεση απ’ όλες τις ενέργειες που μας δεσμεύουν και περιορίζουν το άπειρο των δυνατοτήτων μας.

(σεμινάριο)

με την Καίτη Τσώλη, 30/11/2019

Αποσύνδεση από την διττότητα:
Αποσύνδεση σημαίνει διάλυση. Και οι λέξεις αποσύνδεση, αποστασιοποίηση και απελευθέρωση, έχουν την ίδια σημασία και είναι πολύ σημαντικές για την εξέλιξή μας. Η αποσύνδεση όταν γίνεται συνειδητά από μας, είναι  μια πράξη ύψιστης σημασίας, γιατί στην ουσία πετάμε τον ρόλο μας και  την κάθε ταυτότητα που έχουμε εδώ στη Γη και περνάμε ολοκληρωτικά στο «είμαι αυτό που είμαι».

Μιλάμε για την διάλυση όλων των  προβληματικών δεσμών, αλλά και των ανισόρροπων ενεργειών των συνδεδεμένων μεταξύ τους και χρειάζεται να καταλάβουμε ότι όλη η εξέλιξή μας είναι μια αποσύνδεση, γιατί εδώ στη Γη ήρθαμε  για την αποσύνδεσή μας και την απελευθερωσή μας από την διττότητα.
Και όλα αυτά τα χρόνια μιλήσαμε για την αποσύνδεσή μας από τους φόβους, την κριτική, τις ενοχές, τον έλεγχο, το εγώ, τις εξαρτήσεις, την διαμόρφωσή μας, τις περιοριστικές μας ενέργειες και τις παλιές πεποιθήσεις. 

Εάν θέλουμε να προχωρήσουμε σαν αυτόνομες, ελεύθερες και κυρίαρχες Υπάρξεις, Θεοί επίσης, τότε είναι απαραίτητη η αποσύνδεση, για να πάρουμε πίσω την ενέργειά μας και ν’ αποκαταστήσουμε τον ενεργειακό μας ιστό. Γι’ αυτό χρειάζεται ν’ αποσυνδεθούμε ολοκληρωτικά από όλες τις ενέργειες που μας δεσμεύουν και δεσμεύουν την ενέργειά μας.
Για να έρθουν οι νέες ενέργειες και να μας εξυπηρετήσουν, χρειάζεται να έχουμε απελευθερώσει τις παλιές ενέργειες. Δεν μπορούμε να είμαστε ταυτόχρονα και στο παλιό και στο καινούργιο, όσο κι αν αυτό δεν μας αρέσει, γιατί η καινούργια μας Ύπαρξη δεν μπορεί να χρησιμοποιεί παλιές ατζέντες, προγράμματα, ταυτότητες και στηρίγματα.  

Αρχικά λοιπόν δουλεύουμε και μετασχηματίζουμε- αποσυνδεόμαστε μέσα μας από όλες αυτές τις ενέργειες χαμηλής συχνότητας. Για να αποσυνδεθούμε από αυτές τις ενέργειες, ο εαυτός μας, η ψυχή μας, ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια της αφύπνισής μας, φροντίζει να έχουμε κοντά μας, να έχουμε στην πραγματικότητά μας τους καθρέφτες μας, δηλαδή να έχουμε φίλους, συγγενείς και ανθρώπους στο εργασιακό μας περιβάλλον που είναι οι καθρέφτες μας και μας καθρεφτίζουν μέσα μας αυτές τις ενέργειες χαμηλών συχνοτήτων. Μας καθρεφτίζουν μέσα μας τις ανισορροπίες μας. όπως π.χ. εάν εμείς ελέγχουμε τον εαυτό μας, τότε στο σπίτι μας ή στο περιβάλλον μας υπάρχει κάποιος που μας ελέγχει και μας καθρεφτίζει τον έλεγχο που κάνουμε εμείς στον εαυτό μας. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει με όλα, είτε αυτό είναι έλεγχος, σεβασμός, κριτική, αναγνώριση κ.λ.π. Όταν όμως θεραπεύσουμε τον εαυτό μας και σταματήσουμε να τον ελέγχουμε, τότε δεν χρειαζόμαστε πλέον στην πραγματικότητά μας τον άνθρωπο που μας ελέγχει και αποχωρούμε. Και βέβαια το ίδιο συμβαίνει με όλες τις ανισορροπίες μας. Και όσο εμείς προχωράμε με την εξέλιξή μας και αλλάζουμε συχνότητες, τότε αφήνουμε πίσω μας (αποσυνδεόμαστε) από πολλούς ανθρώπινους αγγέλους που μας καθρέφτιζαν τις ανισορροπίες μας και αυτό συμβαίνει σε όλους μας, σε όλους όσους βρισκόμαστε στην αφύπνιση. 

Ψυχικές ομάδες
 Από την αρχή των ενσαρκώσεών μας κατεβήκαμε  στην Γη σαν ενεργειακά ψυχικά γκρουπ, σαν ψυχικές ομάδες. Ο καθένας μας οργάνωνε το σχέδιό του πριν ενσαρκωθεί, πάντοτε μαζί με τις υπάρξεις που απαρτίζουν την ψυχική του ομάδα. Ο καθένας μας δηλαδή ανήκει σε μια συγκεκριμένη ψυχική ομάδα, με την οποία ήμασταν πάντα μαζί σχεδόν σε όλες τις ενσαρκώσεις μας και παίζαμε εναλλάξ τους πιο δύσκολους ρόλους. Με την ψυχική μας ομάδα έχουμε διαφορετικές ποιότητες ενέργειας, για να μπορούμε να αλληλοεπιδρούμε μεταξύ μας.  Τις ψυχές που απαρτίζουν την ψυχική μας ομάδα τις συναντάμε στην ανθρώπινη οικογένειά μας, σε κάποιους φίλους μας και εραστές και σε κάποιους ανθρώπινους αγγέλους, οι οποίοι μπορεί να βρέθηκαν για λίγο στη ζωή μας, αλλά την επηρέασαν και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.
Καθώς λοιπόν σ’ αυτήν την ενσάρκωση ήρθαμε να αποσυνδεθούμε και να δουλέψουμε ο καθένας μας μόνο με την δική μας ενέργεια, αμέσως μόλις εκφράσαμε την πρόθεσή μας να εξελιχθούμε και ν’ απελευθερώσουμε τον εαυτό μας από την διττότητα, αρχίσαμε άμεσα να αποσυνδεόμαστε  από την ψυχική μας ομάδα. Και αυτή η αποσύνδεση είναι αυτή που μας πόνεσε πολύ βαθιά, νιώσαμε τον πόνο πολύ βαθιά μέσα στην ψυχή μας. Η ψυχική μας ομάδα έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο σ’ αυτήν την ενσάρκωση και έπαιξε τους πιο δύσκολους και τους πιο επώδυνους ρόλους για μας και το έκανε από αγάπη, για να μπορέσουμε να αποσυνδεθούμε και να προχωρήσουμε με την εξέλιξή σας. Δηλαδή οι άνθρωποι που μας πόνεσαν και μας πλήγωσαν περισσότερο σ’ αυτήν την ενσάρκωση, ανήκουν στην ψυχική μας ομάδα και το έκαναν από αγάπη για μας.

Για την αποσύνδεση από την ψυχική μας ομάδα δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο, γιατί αποσυνδεόμαστε με έναν φυσικό τρόπο, καθώς σ’ αυτήν την ενσάρκωση συνδημιουργούμε μαζί τους τις μεγαλύτερες προκλήσεις μας και η αποσύνδεση συμβαίνει την στιγμή που βιώνουμε την εμπειρία και παίρνουμε την κατανόηση από τον εαυτό μας.

Και εκτός από τις ψυχικές μας ομάδες, όπως μας λέει ο δάσκαλος Κουτχούμι στην αν. επικοινωνία «αποσύνδεση» εμείς καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής μας στην Γη, δημιουργήσαμε σαν οικογένεια του φωτός και άλλους ενεργειακούς δεσμούς.
»Δημιουργήσατε ενεργειακούς δεσμούς σαν οικογένεια του Φωτός. Συνδεθήκατε ενεργειακά όλοι μαζί σαν οικογένεια και διαθέσατε επιπλέον μέρος της ενέργειάς σας σε εποχές που πιστεύατε ότι εάν ενωθείτε μ’ αυτόν το τρόπο, θα μπορέσετε να είστε περισσότερο αποτελεσματικοί. Και η πρώτη συλλογική ενεργειακή σύνδεση της οικογένειας του φωτός έγινε στην εποχή της Ατλαντίδας.
Πιστέψατε τότε στην Ατλαντίδα, ότι θα κάνετε το άλμα και θα τα καταφέρετε να τελειώνετε με το παιχνίδι στη Γη, σας μίλησε και ο δάσκαλος Τοβίας γι’ αυτό, ο οποίος σ’ αυτή την ενεργειακή σύνδεση, είχε παίξει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Δυστυχώς όμως οικογένεια τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμένατε στην Ατλαντίδα, γιατί η περιέργειά σας ν’ ανακαλύψετε πως λειτουργεί το μυαλό και ν’ ανακαλύψετε τους μηχανισμούς του, έφερε μέσα σας μεγαλύτερο διχασμό και επιτρέψατε να εισέρθουν μέσα σας οι ενεργειακοί ιοί. Και μιλάμε για τον ενεργειακό σεξουαλικό ιό και για τον ιό της αμφιβολίας, οι οποίοι δουλεύουν μέσα από το μυαλό σας, τρέφονται με την ενέργειά σας και κάνουν ότι μπορούν για να συντηρήσουν μέσα σας τον διχασμό, για να μην χάσουν την τροφή τους. Και τότε είναι που έγινε ακόμα μεγαλύτερος ο διχασμός και η σύγκρουση της θηλυκής και της αρσενικής σας ενέργειας.
 Κι έτσι το πείραμα της Ατλαντίδας τελείωσε άδοξα και η Γη βυθίστηκε στο σκοτάδι για πολλούς αιώνες. Σ’ αυτούς τους αιώνες που ακολούθησαν υπήρξαν κάποιοι μικροί περίοδοι φωτός μέσα από φωτεινούς πολιτισμούς και θρησκείες.

Και ας προχωρήσουμε στην επόμενη ενεργειακή σύνδεση σαν οικογένεια του φωτός, η οποία έγινε στην εποχή του Ιησού Χριστού. Τότε αγαπημένοι ήρθατε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για να σπείρετε στη Γη, τον σπόρο της αγάπης και της ενότητας. Και είστε πολλοί από εσάς που θυσιάσατε την ζωή σας γι’ αυτό το σκοπό σ’ εκείνη την ενσάρκωση. Και φάνηκε αρχικά ότι πάει καλά, αλλά στην πορεία και στους αιώνες που ακολούθησαν η Γη ξανάπεσε στο σκοτάδι. Περάσατε ξανά μέσα από σκοτεινές περιόδους στη Γη, μέσα από τον μεσαίωνα, μέχρι που φτάσατε στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και όλες οι προβλέψεις για την πορεία της Γης ήταν δυσοίωνες.
      Κι εδώ αμέσως μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ξαναβρίσκεστε πάλι όλοι σας σαν οικογένεια του φωτός. Σ’ αυτό το σημείο πάρθηκαν από σας οι πιο μεγάλες αποφάσεις οι οποίες έπαιξαν πολύ μεγάλο και καθοριστικό ρόλο, στο να είμαστε εδώ τώρα μαζί να μιλάμε και να λέμε ότι τα καταφέρατε. Και αυτή την φορά πραγματικά τα καταφέρατε οικογένεια. Και χρειάζεται εδώ ν’ αποδώσουμε μεγάλη τιμή στον δάσκαλο Ελ Μορύα, ο οποίος είχε την αρχική ιδέα να ενσαρκωθούν στην Γη οι περισσότερο έμπειρες και εξελιγμένες ψυχές και ν’ απελευθερωθεί η Γη από τις πιο βαριές ενέργειες.
      Και ναι αγαπημένοι, εσείς είστε αυτές οι έμπειρες ψυχές. Και κάνατε και τότε μια ενεργειακή σύνδεση σαν οικογένεια και διαθέσατε όλοι σας όσοι επιλέξατε να ενσαρκωθείτε, μέρος της ενέργειά σας γι’ αυτή την σύνδεση με τέτοιο τρόπο, ώστε όταν αρχίσει να ενθυμείται ο ένας, η ενέργεια να μεταφέρεται άμεσα και σε όλους τους άλλους. Σας τονίζουμε αυτές τις ενεργειακές συνδέσεις που έγιναν σαν οικογένεια, παρόλο που είστε συνδεδεμένοι έτσι κι αλλιώς, αφού όλοι είστε το Πνεύμα, αλλά σ’ αυτές τις ενεργειακές συνδέσεις της οικογένειας για τις οποίες σας μιλάμε σήμερα, διαθέσατε επιπλέον μέρος της ενέργειά σας, τις ενισχύσατε και τις επεκτείνατε και στο ανθρώπινο επίπεδο, για να είστε πολύ περισσότερο αποτελεσματικοί.
Είναι απαραίτητο τώρα να αποσυνδεθείτε, γιατί το σχέδιό σας είναι να έχετε ο καθένας την δική του ενέργεια, χωρίς δεκανίκια, χωρίς να στηρίζεστε σε καμία άλλη ενέργεια, για να προχωρήσετε σαν αυτόνομες, ελεύθερες Υπάρξεις, Θεοί επίσης. Συνδέεστε έτσι κι αλλιώς μέσα από την αγάπη, γιατί όλοι είστε το Ένα». δάσκαλος Κουτχούμι

Βιολογική οικογένεια
Το γνώριζα όταν μίλησα για την ενεργειακή μας αποσύνδεση από την βιολογική μας  οικογένεια, ότι αυτό θα προκαλούσε αντιδράσεις. Καταλαβαίνω βέβαια την δυσκολία της αποσύνδεσης από την βιολογική μας οικογένεια, γιατί είναι πιο εύκολο να φύγουμε από μια σχέση με κάποιους που δεν ανήκουν στην οικογένειά μας και  μας είναι πιο δύσκολο να διακόψουμε τις σχέσεις μας με την βιολογική μας οικογένεια, ακόμα κι αν οι σχέσεις αυτές δεν είναι υγιείς και υπάρχει χειραγώγηση, κακοποίηση και έλεγχος. Όμως δεν γίνεται διαφορετικά, γιατί το ζητούμενο της εξέλιξής μας είναι η αγάπη, κι εάν δεν μπορούμε να έχουμε καθαρές  σχέσεις αγάπης, τότε καλύτερα να μην τις έχουμε καθόλου. Οι υγιείς σχέσεις αγάπης που έχουμε με την οικογένειά μας ή με τα παιδιά μας, όχι μόνο δεν πρόκειται να διακοπούν, αλλά θ’ αναβαθμιστούν και θα περάσουν στις υψηλότερες συχνότητες του φωτός και της αγάπης.
Και βέβαια εδώ η αποσύνδεση δεν αφορά μόνον την υπάρχουσα βιολογική μας οικογένεια, αλλά αφορά ολόκληρο το γενεαλογικό μας δέντρο, γιατί με την αποσύνδεσή μας από την βιολογική μας οικογένεια, στην ουσία αποσυνδεόμαστε από ολόκληρο το γενεαλογικό μας δέντρο που πάει πολύ πίσω στους προγόνους μας, αλλά πάει επίσης μπροστά μελλοντικά και στους απογόνους μας. Είναι η ύψιστη πράξη θεραπείας, γιατί από τους προγόνους μας δεν κληρονομήσαμε μόνο περιοριστικές πεποιθήσεις και την διαμόρφωση, αλλά κληρονομήσαμε και γονίδια και ασθένειες. Ακόμα και η βιολογία μας είναι παγιδευμένη στην κληρονομικότητα.
Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να σπάσουμε την κληρονομική μας αλυσίδα, για να θεραπεύσουμε ολοκληρωτικά τον εαυτό μας, και η δική μας θεραπευμένη ενέργεια μεταφέρεται ταυτόχρονα και στους προγόνους μας και στους απογόνους μας, γιατί η ενέργεια κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις. Και την ευθύνη για να το κάνουμε αυτό την έχουμε αναλάβει εμείς, γιατί εμείς είμαστε αυτοί που συμφωνήσαμε σ’ αυτήν την ενσάρκωση ν’ ανεβάσουμε τις συχνότητες τις δικές μας και της Γης, ν’ ανεβάσουμε τις συχνότητες του φωτός και της αγάπης.           

Οπότε οικογένεια, ακόμα κι αν δεν είμαστε έτοιμοι αυτήν την στιγμή να αποσυνδεθούμε, μπορούμε τουλάχιστον να εκφράσουμε την πρόθεση  της αποσύνδεσης και να κάνουμε την αποσύνδεση, την στιγμή που ο εαυτός μας θα είναι έτοιμος. Η πρόθεσή μας βάζει σε κίνηση την ενέργεια και ο εαυτός μας, μας οδηγεί σταδιακά στην ολοκληρωτική αποσύνδεση, ανάλογα και με τους δικούς μας ρυθμούς εξέλιξης.                 
Και επειδή η ίδια η εξέλιξή μας είναι έτσι κι αλλιώς μια αποσύνδεση, όσο εμείς αντιστεκόμαστε το μόνο που καταφέρνουμε είναι να ταλαιπωρούμε τον εαυτό μας, χωρίς να μπορούμε ν’ απολαύσουμε τον εαυτό μας και την ζωή μας εδώ στη Γη.

Κι εδώ για την αποσύνδεσή μας δουλεύουμε με οραματισμό σε δύο  επίπεδα.    
Πρώτο επίπεδο: Πριν γεννηθούμε και μετά τον βιολογικό μας θάνατο η ψυχή μας επισκέπτεται το σπήλαιο της δημιουργίας. Το σπήλαιο της δημιουργίας βρίσκεται εδώ στη Γη και μας μίλησε γι’ αυτό και ο δάσκαλος της μαγνητικής Υπηρεσίας Κρύων. Στο σπήλαιο της δημιουργίας υπάρχει μια τεράστια βιβλιοθήκη με τα βιβλία όλων των ψυχών που ενσαρκώνονται στη Γη. Επισκεπτόμαστε το σπήλαιο της δημιουργίας λίγο πριν γεννηθούμε, αφήνουμε το βιβλίο της ζωής μας και όταν πεθαίνουμε το παραλαμβάνουμε ξανά για να δούμε εάν εκπληρώσαμε  όλες τις επιλογές μας στην κάθε μας ενσάρκωση και εάν εμείς πήραμε τα μαθήματα που θέλαμε να πάρουμε. Θέλουμε κάθε φορά να δούμε εάν υπήρξε πρόοδος στην εξέλιξή μας. Βάσει των αποτελεσμάτων και την πρόοδό μας στην εξέλιξή μας, σχεδιάζουμε, γράφουμε το βιβλίο μας για την επόμενη ενσάρκωσή μας.         
Εμείς σήμερα θα επισκεφτούμε την βιβλιοθήκη  στο σπήλαιο της δημιουργίας και θα παραλάβουμε το βιβλίο της ζωής μας.
Δεύτερο επίπεδο: Το δεύτερο επίπεδο αφορά την αποσύνδεση από την βιολογική μας οικογένεια.

Θεραπευτική άσκηση
Π
αίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια και  συνδεόμαστε στο καρδιακό μας κέντρο με την θεϊκότητά μας, το «είμαι  αυτό που είμαι».

Παίρνουμε κι άλλη μια βαθιά αναπνοή….. και μεταφερόμαστε στο σπήλαιο της δημιουργίας, έξω από την είσοδο. Μπροστά μας υπάρχουν 10 σκαλάκια τα οποία χρειάζεται να κατεβούμε για να εισέρθουμε στον κήπο του σπηλαίου και κατεβαίνουμε τα σκαλάκια μετρώντας τα ένα- ένα. 1, 2, 3……έως το 10. Όταν κατεβούμε τα 10 σκαλάκια βρισκόμαστε στην αυλή του, στον κήπο του και αφού τον παρατηρήσουμε πολύ καλά προχωράμε αργά και φτάνουμε στην εξώπορτα. Με μια βαθιά αναπνοή πιάνουμε το πόμολο της εξώπορτας, ανοίγουμε και μπαίνουμε μέσα στην τεράστια βιβλιοθήκη του σπηλαίου…Μέσα στην τεράστια αίθουσα υπάρχει ένα υπέροχο χρυσοκίτρινο  φως και καθώς προχωράμε προς το εσωτερικό βλέπουμε ότι μας περιμένουν πάρα πολλοί αγαπημένοι άγγελοι της  βιολογικής μας οικογένειας, ανεξάρτητα εάν έχουν πεθάνει ή βρίσκονται στην ζωή, μας περιμένουν οι παππούδες μας, οι γιαγιάδες και οι γονείς μας, μας περιμένουν οι πνευματικοί μας οδηγοί, αλλά και οι αναληφθέντες με τους Αρχαγγέλους που ήρθαμε σε επαφή και αλληλοεπιδράσαμε στην παρούσα μας ενσάρκωση. Μας υποδέχονται όλοι με ανοιχτές αγκαλιές και με πολύ αγάπη.
Δείτε για λίγο τον εαυτό σας, γιατί εισερχόμαστε και με το βιολογικό, αλλά και με το φωτεινό μας σώμα. Το φωτεινό μας σώμα αγκαλιάζει το βιολογικό και επεκτείνεται πολύ περισσότερο. Το φωτεινό μας σώμα είναι περίπου 17 με 19 μέτρα. Το φωτεινό σας σώμα είναι δύο τετράεδρα το ένα μέσα στο άλλο με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργείτε ένα αστέρι οκτώ ακτίνων. Καθόμαστε όλοι μαζί σε κάποιες όμορφες πολυθρόνες που είναι εκεί για μας, μπροστά σ’ ένα τεράστιο τζάκι, με μια μεγάλη φωτιά που καίει μέσα του. Νιώθουμε υπέροχα γιατί γνωρίζουμε ότι αυτή η στιγμή είναι η στιγμή της ολοκληρωτικής μας ελευθερίας.
Οι υπεύθυνοι άγγελοι για την βιβλιοθήκη, φέρνουν στον καθένα μας, μέσα σ’ ένα είδους ολόχρυσου δίσκου το δικό του βιβλίο, που γράφει το γήινο, αλλά και το αγγελικό μας όνομα. Μπορεί σε κάποιους από σας να έρθει η ενθύμηση του αγγελικού του ονόματος, αλλά κι αν δεν έρθει δεν πειράζει.

1.Παίρνουμε από τον δίσκο που κρατάει ο υπεύθυνος άγγελος της βιβλιοθήκης το βιβλίο της ζωής μας, που μέσα καταγράφονται όλες οι ενσαρκώσεις μας, όλοι οι ρόλοι μας, ολόκληρη η πορεία μας στην Γη. Ευχαριστούμε τον εαυτό μας, γιατί αυτό το βιβλίο και με τον τρόπο που το γράψαμε και το σχεδιάσαμε μας οδήγησε στην αφύπνισή μας, στην εξέλιξή μας και στην απελευθέρωσή μας. Και αφού ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπινους αγγέλους, όλους όσους δέχθηκαν να συμμετέχουν στο βιβλίο της ζωής μας, γιατί εμείς τους το ζητήσαμε να παίξουν για μας τους ρόλους που έπαιξαν, όποιοι κι αν είναι αυτοί οι ρόλοι, μετά σηκωνόμαστε ένας- ένας και πετάμε το βιβλίο της ζωής μας στην φωτιά που βρίσκεται μπροστά μας και το παρακολουθούμε καθώς καίγεται. Δεν το χρειαζόμαστε πια. Είμαστε ελεύθεροι. Είμαστε Θεοί δημιουργοί και δημιουργούμε την κάθε στιγμή στο τώρα μας και από εδώ και στο εξής δεν μας χρειάζεται κανένα βιβλίο, κανένας χάρτης και κανένα σχέδιο για να λειτουργήσουμε. Ακολουθούμε την συνειδητότητά μας και μένουμε στην ροή της ενέργειας με εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.
Και αφού κάψαμε το βιβλίο μας που ήταν το σχέδιο της ψυχής μας όλων των ενσαρκώσεών μας, επιστρέφουμε ξανά και καθόμαστε στις όμορφες πολυθρόνες μας.

2. Μετά καλούμε κοντά μας την βιολογική μας οικογένεια, καλούμε κοντά μας τους γονείς μας, τα παιδιά μας, τους παππούδες μας και τις γιαγιάδες μας. Βλέπουμε για μια στιγμή τον ομφάλιο ρόλο που μας συνδέει μαζί τους. Τους αγκαλιάζουμε όλους και τους ευχαριστούμε για όποιο ρόλο κι αν έπαιξαν για μας. Κι αφού τους ευχαριστήσουμε, παραλαμβάνουμε το ψαλίδι από τον δίσκο που κρατάει κοντά μας ο υπεύθυνος άγγελος και κόβουμε τον ομφάλιο ρόλο που μας συνδέει. Κόβοντας τον ομφάλιο ρόλο με την βιολογική μας οικογένεια, στην ουσία σπάζουμε και την κληρονομική μας αλυσίδα. Η θεραπευμένη πια ενέργεια κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις, πάει πίσω στους προγόνους μας, αλλά και μελλοντικά στους απογόνους μας και θεραπεύει. Από εδώ και στο εξής  δεν θα υπάρχουν πια οι ρόλοι μας, αλλά θα υπάρχει πάντα η ιδιαίτερη αγάπη μεταξύ μας,  η οποία τώρα απελευθερώνεται.      
Κι αφού τους αποχαιρετήσουμε όλους και τους δώσουμε την αγάπη μας και την ευγνωμοσύνη μας, αποχωρούμε από την βιβλιοθήκη, περνάμε την εξώπορτα, βγαίνουμε στον κήπο και ανεβαίνουμε τα 10 σκαλάκια μετρώντας τα ξανά ένα-ένα. Παίρνουμε ξανά μια βαθιά αναπνοή και μεταφερόμαστε στον χώρο μας. Και εδώ στον ασφαλή μας χώρο γειώνουμε την ελεύθερη καινούργια μας Ύπαρξη στην Γη. Είναι πολύ σημαντική η γείωση για όσο θα συνεχίσουμε να παραμένουμε στον πλανήτη κι είναι πολύ σημαντική γιατί τις επόμενες μέρες θα μας τραβήξουν οι πιο ψηλές φωτεινές συχνότητες, οπότε χρειαζόμαστε την γείωση για την ισορροπία μας, αλλά και για να μεταφέρουμε αυτές τις φωτεινές ενέργειες της ελευθερίας που είναι αγάπη στον πλανήτη μας. Γι’ αυτό βλέπουμε χρυσές κλωστές ενέργειας να φεύγουν από τον κόκκυγα, να εισέρχονται στο κέντρο της Γης και να δένονται στους κρυστάλλους της.

Αποσύνδεση από την γραμμικό χρόνο της Γης
Και μιλήσαμε επίσης οικογένεια για το πόσο σημαντική είναι η αποσύνδεσή μας από τον γραμμικό χρόνο, γιατί όταν απελευθερωνόμαστε από την γραμμικότητα του χρόνου φεύγουμε από όλες αυτές τις καταστάσεις του μυαλού που μας πηγαίνουν πίσω- μπρος, στο παρελθόν και στο μέλλον. Το να αποσυνδεθούμε από τον γραμμικό χρόνο της Γης, σημαίνει να ζούμε συνειδητά στη τώρα στιγμή μας, σημαίνει να είμαστε παρόντες στη ζωή μας.        Η σκέψη μας είναι αυτή που συντηρεί την γραμμικότητα του χρόνου, αλλά και η  πεποίθησή μας που λέει ότι  μεγαλώνουμε, είμαστε παιδιά, νέοι, ενήλικες, μεσήλικες, γέροι….. 

Θεραπευτική άσκηση: απελευθέρωη από την γραμμικότητα του χρόνου    Οραματιζόμαστε πρώτα ότι μέσα στο κεφάλι μας υπάρχει ένα ρολόι που καταγράφει γραμμικά την ώρα και τον χρόνο. Βλέπουμε τον εαυτό μας να αφαιρεί αυτό το ρολόι από το κεφάλι μας και να το πετάει.        
Στην συνέχεια βλέπουμε ότι και στο ηλιακό μας πλέγμα υπάρχει ένα ακόμα ρολόι και κάνουμε το ίδιο. Το παίρνουμε από το ηλιακό μας πλέγμα και το πετάμε.       
Βασικά η καταγραφή της γραμμικότητας είναι μέσα στα κύτταρά μας. Οπότε παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή και νιώθουμε την Ύπαρξή μας ολοκληρωτικά, νιώθουμε το κάθε κύτταρό μας, από τις τρίχες του κεφαλιού μας, έως τις άκρες των δαχτύλων μας. Δίνουμε λίγο χρόνο να νιώσουμε το κάθε κύτταρό μας. Εστιάζουμε στην γραμμική τους καταγραφή και εκφράζουμε την πρόθεση να την απελευθερώσουμε. Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή, την κρατάμε λίγο μέσα μας και στην συνέχεια εκπνέουμε πολύ δυνατά απελευθερώνοντας την γραμμικότητα των κυττάρων μας, αλλά ταυτόχρονα απελευθερώνουμε και την πεποίθησή μας. Το επαναλαμβάνουμε αυτό 3 φορές.

Μαγνητικό πεδίο της Γης
Tο μαγνητικό πεδίο της Γης δημιουργήθηκε από τους μεγάλους όγκους λιωμένου σιδήρου που υπάρχουν στα εσωτερικά στρώματα της Γης, όπως πολύ σωστά έχουν ανακαλύψει και οι επιστήμονες.  Η θερμοηλεκτρική ενέργεια  που μετακινεί αυτούς τους όγκους λιωμένου σιδήρου και οι δυνάμεις που περιστρέφουν τη Γη, δημιούργησαν το μαγνητικό πεδίο της Γης. Επειδή εμείς είμαστε πάντα οι δημιουργοί, το μαγνητικό πεδίο δημιουργήθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι συνδεδεμένο με τις συχνότητες της τρίτης διάστασης και  το συλλογικό του πληθυσμού της Γης. Το μαγνητικό πεδίο δημιουργήθηκε για να μπορεί να μας κρατάει  πάνω στη Γη, γιατί αν δεν υπήρχε εμείς δεν θα μπορούσαμε να παραμείνουμε πάνω στον πλανήτη.
Με ποιο τρόπο τώρα αποσυνδεόμαστε από το μαγνητικό πεδίο της Γης;

δάσκαλος Κουτχούμι: «
Καθώς εσείς αγαπημένοι μου με την εξέλιξή σας αλλάζετε και φέρνετε μέσα σας καινούργιες και πολύ πιο υψηλές συχνότητες, αυτές τις συχνότητες τις γειώνετε. Δηλαδή δεν απομακρύνεστε εσείς από το μαγνητικό πεδίο, αλλά φέρνετε εσείς μέσα τις καινούργιες υψηλές συχνότητες, οι οποίες εισχωρούν μέσα στο μαγνητικό πεδίο και το αλλάζετε. Και γι’ αυτό είναι απαραίτητο να τις γειώνετε αυτές τις υψηλές συχνότητες με τις οποίες εξελίσσετε ταυτόχρονα  και η Γη μας, αλλά και το μαγνητικό της πεδίο αλλάζει. Τα τελευταία χρόνια οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το μαγνητικό πεδίο της Γης εξασθενεί και αλλάζει, αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν πως συμβαίνει αυτό. Αλλά ναι αγαπημένοι μου εσείς καταλαβαίνετε ότι η δική σας αλλαγή, η δική σας αλλαγή συνειδητότητας, το έχει αλλάξει.

      Γι’ αυτό οικογένεια να μην ξεχνάτε να γειώνεστε, γιατί μόνο έτσι θα μπορείτε να παραμείνετε με ισορροπία πάνω στον πλανήτη. Οι συχνότητες που φέρνετε είναι πολύ υψηλές και πολύ ισχυρές και καθώς εσείς γειώνεστε αγαπημένοι μου η Γη σας επιστρέφει επίσης πίσω την ενέργειά σας που αρχικά είχατε αποθηκεύσει μέσα της σε όλες τις ενσαρκώσεις σας».

Το Συμπαντικό δικτύωμα της Γης
Όταν το 1987 έγινε η σύγκλιση των πλανητών και η Γη βρέθηκε να έχει ανεβάσει την δόνησή της, έπρεπε ν’ αλλάξουν πολλά δεδομένα, για να υπάρχει η δυνατότητα φώτισης για όλους τους ανθρώπους και να γίνει η μετάβαση του πλανήτη σε ακόμα υψηλότερη και ανώτερη δονητική συχνότητα.
Το σημαντικότερο που έπρεπε  να γίνει, ήταν η αναπροσαρμογή του ηλεκτρομαγνητικού δικτυώματος της Γης, για να μπορεί ν’ αντέχει ο πλανήτης τη νέα δόνηση και να μπορεί να μας βοηθάει και η  Πνευματική μας Οικογένεια.
Το Πνεύμα έστειλε το Κρύων, δάσκαλο της μαγνητικής υπηρεσίας με την ομάδα του, για ν’ αναπροσαρμόσει το  Συμπαντικό δικτύωμα σε σχέση με τη νέα δόνηση της Γης

Αρχάγγελος Μιχαήλ: Τι είναι το Συμπαντικό Δικτύωμα οικογένεια;
Ο δάσκαλος Κρύων σας έχει μιλήσει γι’ αυτό, αλλά θα πούμε κι εμείς λίγα πράγματα για όσους δεν γνωρίζουν, αλλά και για να κατανοήσετε βαθύτερα με ποιον τρόπο το Συμπαντικό δικτύωμα λειτουργεί υποστηρικτικά για σας.

Το Συμπαντικό δικτύωμα είναι η συμπαντική ενέργεια, είναι η ενέργεια της αγάπης του Πνεύματος, είναι η μεγαλύτερη και ισχυρότερη ενέργεια που υπάρχει και που υπήρξε ποτέ. Το Συμπαντικό δικτύωμα είναι το εργαλείο του Θεού, δεν είναι ο Θεός, αλλά είναι το εργαλείο του. Είναι η ενέργεια που διαπερνάει τα πάντα, διαπερνάει όλο το Σύμπαν και όλες τις διαστάσεις και είναι η βάση της φυσικής για οτιδήποτε υπάρχει στο Σύμπαν. Το Συμπαντικό δικτύωμα οικογένεια, έχει μορφή κυψελοειδή και η ταχύτητά του είναι μεγαλύτερη από την ταχύτητα του φωτός. Δηλαδή αν κάποιο πολυδιαστασιακό σας μέρος βρίσκεται στην άλλη άκρη του Σύμπαντος, το λέμε για να το καταλάβετε γιατί δεν υπάρχουν ακριβώς άκρες, το πολυδιαστασιακό σας κομμάτι που βρίσκετε στην άλλη άκρη του Σύμπαντος, γνωρίζει απόλυτα, στιγμιαία, ταυτόχρονα, αυτό που πράττει το μέρος του εαυτού σας που βρίσκεται σ’ αυτήν εδώ την αίθουσα. Η πληροφόρηση είναι άμεση, είναι ακαριαία. Το Συμπαντικό δικτύωμα οικογένεια βρίσκεται σε μηδενική ισορροπία και σ’ αυτή την ισορροπία βρίσκεται σε αδράνεια και χρειάζεται την δική σας πρόθεση για να ενεργοποιηθεί. Ω ναι ανταποκρίνεται στην ανθρώπινη συνειδητότητα.

 -Και πως σας υποστηρίζει το Συμπαντικό Δικτύωμα μέχρι σήμερα;
Καθώς εσείς αγαπημένοι μου αφήσατε μέρος της δικής σας ενέργειας στο Συμπαντικό δικτύωμα, κάθε φορά που εσείς εδώ στη Γη δεχόσαστε ένα πλήγμα, κάθε φορά που είχατε σχεδιάσει ένα ενεργειακό Σοκ και χάνατε υπερβολικά μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας, αδιάζατε όπως λέτε οι ίδιοι, το Συμπαντικό δικτύωμα αναλάμβανε να αναπληρώσει, αυτό το χαμένο μέρος της ενέργειά σας. Αυτό το ίδιο το ενεργειακό Σοκ που σας προκαλούσε την απώλεια ενέργειας, ενεργοποιούσε επίσης και το Συμπαντικό Δικτύωμα. Το Συμπαντικό Δικτύωμα ενεργοποιείται με την δική σας  πρόθεση και αυτό σημαίνει ότι καθώς εσείς παραλαμβάνετε ολοκληρωτικά την ενέργειά σας, αυτή που είχατε αποθηκεύσει σ’ αυτό, αποσυνδέεστε από το Συμπαντικό Δικτύωμα με τον τρόπο που ήσασταν συνδεδεμένοι μέχρι τώρα και γίνεστε ανεξάρτητες υπάρξεις, δικαιωματικά Θεοί. Και όπως σας είπαμε  το Συμπαντικό δικτύωμα είναι το εργαλείο του Θεού, είναι δηλαδή το δικό σας εργαλείο και μπορείτε εσείς να το ενεργοποιείτε και να το χρησιμοποιείτε κατά βούληση με την πρόθεσή σας, γιατί αγαπημένοι μου μέσα  στο Συμπαντικό Δικτύωμα ολοκληρώνονται οι δημιουργίες σας.

 Μπορείτε λοιπόν και θα μάθετε και θα ξαναθυμηθείτε μ’ έναν απλό τρόπο, εκφράζοντας την πρόθεσή σας να ενεργοποιείτε το Συμπαντικό δυκτύωμα και να συνδημιουργείτε, γιατί ανταποκρίνεται άμεσα και απόλυτα στην συνειδητότητά σας».

Ζήτησα από τον Δάσκαλο Κρύων να μου δώσει μια άσκηση για να μπορώ να χρησιμοποιώ την ενέργεια του Συμπαντικού Δικτυώματος, η οποία θα με βοηθήσει στην εξέλιξή μου και εκείνος  ανταποκρίθηκε πολύ πρόθυμα. Να θυμάσαι ότι υπάρχει συμφωνία με την Πνευματική μας οικογένεια να μας δίνουν αυτό που θέλουμε μόνον όταν εμείς τους το ζητάμε, γιατί σέβονται πάντα την ελεύθερη βούλησή μας.

ΑΣΚΗΣΗ
Παραλαβή ενέργειας από το Συμπαντικό Δικτύωμα.
Και αυτή η άσκηση γίνεται με οραματισμό. Οραματίζεσαι κατ’ αρχήν μια ενέργεια η οποία βγαίνει από το κέντρο σου. Το κέντρο σου βρίσκεται σ’ ένα σημείο του σώματός σου πάνω από τον ομφαλό και κάτω από το τσάκρας της καρδιάς.       
Την ενέργειά σου να την βλέπεις σαν μια χρυσή κλωστή και το Συμπαντικό Δικτύωμα σαν ένα φωτεινό δίχτυ, το οποίο βρίσκεται παντού γύρω σου. Βλέπεις λοιπόν μια κλωστή ενέργειας να βγαίνει από το κέντρο σου να επεκτείνεται προς τα έξω και να σκαλώνει στο Συμπαντικό Δικτύωμα.
Ξεχωρίζεις μια ενέργεια από το Συμπαντικό Δικτύωμα (δίχτυ) και δένεις πάνω σ’ αυτή την ενέργεια, την δική σου ενέργεια (χρυσή κλωστή) πάρα πολύ σφιχτά. Στη συνέχεια τραβάς με δύναμη την δική σου κλωστή ενέργειας, η οποία είναι συνδεδεμένη με το κέντρο της βιολογίας σου. Μετά το τράβηγμα νιώθεις κύματα ενέργειας να μπαίνουν από το κέντρο σου και να πλημμυρίζουν όλο σου το σώμα. Αν το σώμα σου αντιδράσει με κάποιους κραδασμούς ή  και ανατριχίλες μην ανησυχήσεις, είναι απόλυτα φυσικό.  

Το Συμπαντικό Δικτύωμα όπως είπαμε ενεργοποιείται όταν διαταράσσεται. Όταν τραβάς με δύναμη την ενέργειά σου, τραβάς και την αντίστοιχη ενέργεια του Συμπαντικού Δικτυώματος στην οποία έχεις δέσει την δική σου κλωστή ενέργειας, δηλαδή διαταράσσεις το Συμπαντικό Δικτύωμα. Αρχίζει τότε μια ροή ενέργειας από το Συμπαντικό Δικτύωμα και μέσα από την δική σου κλωστή ενέργειας, εισέρχεται στο κέντρο σου και πλημμυρίζει ολόκληρη την βιολογία σου. Έτσι έχεις συνεχώς μια προσωπική πηγή ενέργειας. Η συμπαντική ενέργεια η οποία εισέρχεται μέσα σου έχει χρυσαφί χρώμα. Και σ’ αυτήν την κατάσταση υψηλής δόνησης, μπορείς να εκφράσεις τις προθέσεις σου και να κάνεις υπέροχες δημιουργίες.
Είναι απαραίτητο να θυμάσαι να τραβάς με δύναμη την δική σου ενέργεια, για να ενεργοποιείς το Συμπαντικό Δικτύωμα κι έτσι να υπάρχει η ροή ενέργειας από το Συμπαντικό Δικτύωμα στο σώμα σου.           

Αγγελικές οικογένειες
 Κάθε φορά που πεθαίνουμε, κάθε φορά που τελειώνει μια ενσάρκωσή μας στη Γη και η επίγεια οικογένειά μας κλαίει και θρηνεί, γιατί πιστεύει ότι μας έχασε, υπάρχει μια άλλη οικογένεια από την άλλη πλευρά του πέπλου στις αγγελικές σφαίρες που χαίρετε πάρα πολύ με την επιστροφή μας και  περιμένει με ανυπομονησία να μας προϋπαντήσει.  Είναι η αγγελική μας οικογένεια.  Ω ναι οικογένεια, όπως πάνω έτσι και κάτω. Η αγγελική μας οικογένεια περιμένει ανυπόμονα την επιστροφή μας  από το κάθε ταξίδι μας στη Γη, για να μοιραστούμε μαζί της τις περιπέτειες και τις εμπειρίες μας. Μας περιμένει για να μας αγκαλιάσει, να μας ξεκουράσει και να μας δείξει την αγάπη της.

δάσκαλος Κουχούμι: Έχετε οικογένειες και από την άλλη πλευρά, στις αγγελικές σφαίρες οι οποίες σας αγαπούν και σας στηρίζουν ενεργειακά. Είστε όλοι σας βέβαια μια μεγάλη οικογένεια, η μεγάλη οικογένεια του φωτός, αλλά ανάλογα με τις ποιότητες της ενέργειας, ανάλογα με τις ομοειδής ποιότητες της ενέργειας, τα ταλέντα σας μπορούμε να πούμε και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, απαρτίζετε κι εκεί τις ιδιαίτερες αγγελικές σας οικογένειες. Και όταν μιλάμε για ποιότητες ενέργειες δεν εννοούμε ότι κάποιες είναι καλύτερες, δεν πάει έτσι, αλλά εννοούμε ότι υπάρχουν κι εκεί κάποιες ιδιαίτερες κλίσεις. Αν θέλετε να σας δώσουμε κάποια παραδείγματα για να το καταλάβετε καλύτερα, π.χ. ο Αρχάγγελος Ραφαήλ είναι θεραπευτής, οπότε η οικογένειά του απαρτίζεται από θεραπευτές, η οικογένεια του Αρχάγγελου Μιχαήλ είναι της ενεργειακής υποστήριξης και συγκρατεί την ενέργεια, εγώ ο Κουτχούμι έχω μια μεγαλύτερη έφεση στην αλχημεία, στον μετασχηματισμό της ενέργειας και αυτά είναι τα ταλέντα όλων όσων συμπεριλαμβάνονται στην αγγελική μου οικογένεια, ο Άγιος Γερμανός και η οικογένειά του, έχουν περισσότερη έφεση στις ενέργειες της ελευθερίας και της λύτρωσης κ.λ.π. έτσι κι εσείς αγαπημένοι μου ανήκετε σε μια αγγελική οικογένεια και έχετε τις δικές σας αγάπες, τα δικά σας ταλέντα και τις δικές σας ιδιαιτερότητες.

 Μ’ αυτόν τον τρόπο εσείς ενώσατε ομοειδής ποιότητες ενέργειας και κάνατε τις ιδιαίτερες φυλές, τις ιδιαίτερες  οικογένειες, αμέσως σχεδόν όταν φύγατε από τον πρώτο κύκλο της δημιουργίας και  κατοικήσατε στις αγγελικές σφαίρες. Οι αγγελικές σας οικογένειες σας υποστηρίζουν ενεργειακά και όλοι σας καθώς ολοκληρώνετε το παιχνίδι, όλοι σας θα νιώσετε διαισθητικά την σφραγίδα της αγγελικής σας οικογένειας. Μέσα από τις επτά κοσμικές ακτίνες βέβαια εσείς αποφασίσατε και επιλέξατε να βιώσετε όλες τις ποιότητες της ενέργειας  στη Γη, από όλες τις αγγελικές οικογένειες και να κάνετε όλη αυτή την πορεία της ολοκλήρωσης.
Μην μπερδεύετε τις αγγελικές σας οικογένειες με τις ψυχικές σας ομάδες, γιατί με τις ψυχικές σας ομάδες δημιουργούσατε το θεϊκό σας σχέδιο και ενωθήκατε ψυχές με διαφορετικές ενέργειες από διαφορετικές οικογένειες, έτσι ώστε να αλληλοεπιδράσετε μεταξύ σας και να έχετε τις εμπειρίες που θέλετε στη Γη. 
Με τις αγγελικές σας οικογένειες συναντιέστε πολύ περισσότερο κατά την διάρκεια του ύπνου σας και όταν επιστρέφετε από το ταξίδι σας στη Γη. Σαφώς υπάρχουν ενσαρκωμένοι στη Γη και πολλοί άγγελοι από τις αγγελικές σας οικογένειες, δεν είστε μόνον εσείς και όταν συναντιέστε στην Γη νιώθετε μιαν ιδιαίτερη έλξη μεταξύ σας και το χαρακτηριστικό σας είναι ότι ταιριάζετε πάρα πολύ.

Όταν λοιπόν επιστρέφετε στις αγγελικές σφαίρες, στις αγγελικές σας οικογένειες, εκεί ξεκουράζεστε και αφομοιώνετε τις κατανοήσεις σας και την σοφία σας από το ταξίδι σας και τις εμπειρίες σας στη Γη και μετά ετοιμάζεστε για την επόμενη ενσάρκωση.
 Δεν πηγαίνατε πάντα στις αγγελικές σφαίρες μετά τον επίγειο θάνατό σας. Πολλές φορές τα συστήματα των πεποιθήσεων και οι ενοχές σας, ναι οι ενοχές και οι επίγειες δεσμεύσεις σας γενικότερα, σας κρατούν για μεγάλο διάστημα στον αστρικό κόσμο. Αυτό όμως είναι ένα άλλο θέμα. Το σημαντικό είναι ότι η αγγελική σας οικογένεια σας στηρίζει ενεργειακά και τώρα για σας ήρθε η ώρα της αποσύνδεσης. Δεν σημαίνει ότι θα σταματήσετε τις σχέσεις, κάθε άλλο. Αλλά δεν θα χρειάζεστε πια καμία υποστηρικτική ενέργεια ούτε καν από την αγγελική σας  οικογένεια, από την στιγμή που εσείς επιλέξατε να παραλάβετε σ’ αυτή την ενσάρκωση το πλήρες ενεργειακό σας φορτίο. Και μπορούμε να πούμε εδώ ότι με την αποσύνδεση από την αγγελική σας οικογένεια θα παιχθεί και η τελευταία πράξη, για την ολοκληρωτική σας αποσύνδεση, γιατί αγαπημένοι μου αυτή είναι η πιο βαθιά και η πιο ισχυρή σύνδεση που έχετε και την αφήνετε συνήθως τελευταία, έτσι ώστε να έχετε εν τω μεταξύ ενδυναμώσει και να είστε έτοιμοι γι’ αυτή την αποσύνδεση. Και η αγγελική σας οικογένεια βρίσκεται εδώ σήμερα για ν’ αποσύρει την υποστήριξή της από εσάς. Κι αυτό δεν είναι έλλειψη αγάπης οικογένεια, αυτό είναι αγάπη άνευ όρων, σας αποδεσμεύουν για να μπορέσετε εσείς να περάσετε στην ολοκληρωτική σας απελευθέρωση και ενδυνάμωση.
Αγαπημένοι μου δεν τελειώνουν οι σχέσεις. Οι σχέσεις περνάνε σε μια καινούργια υψηλή συχνότητα, σ’ ένα καινούργιο επίπεδο, σ’ ένα επίπεδο ισορροπίας και υγείας, όπου δεν χρειάζεστε ο ένας την ενέργεια του άλλου για να τρέφεστε και δεν χρειάζεστε ο ένας την ενέργεια του άλλου για να στηρίζεστε, αλλά μέσα απ’ αυτή την καινούργια κατανόηση της αγάπης και μέσα από την ελευθερία, μπορείτε εσείς να δημιουργήσετε καινούργιες και όμορφες σχέσεις και να αναβαθμίσετε επίσης κάποιες ήδη υπάρχουσες σχέσεις, σ’ ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο. Θα έχετε την δική σας πηγή ενέργειας μέσα σας και δεν θα χρειάζεστε ενέργειες έξω από εσάς για να νιώσετε πλήρεις. Και η δική σας πηγή ενέργειας αγαπημένοι μου είναι ανεξάντλητη».
δάσκαλος Κουτχούμι, από την Αν. επικοινωνία «αποσύνδεση».

Θεραπευτική άσκηση
Την ενεργειακή αποσύνδεση όπως μας λέει ο δάσκαλος Κουτχούμι χρειάζεται να την κάνουμε και με την αγγελική (πνευματική) μας οικογένεια.  Συμφωνήσαμε με την αγγελική μας οικογένεια να μας υποστηρίξει ενεργειακά στην εξέλιξή μας, μέχρι την στιγμή που εμείς θα είμαστε έτοιμοι ν’ αναλάβουμε πλήρως το ενεργειακό μας φορτίο και να προχωρήσουμε σαν κυρίαρχες Υπάρξεις, Θεοί επίσης. Και παρόλο που δεν το γνωρίζαμε, η αγγελική μας οικογένεια μας στήριζε ενεργειακά εδώ στη Γη πάντοτε. Μας στήριζε ιδιαίτερα στα πρώτα χρόνια της εξέλιξής μας, όταν εμείς βουτούσαμε μέσα στα σκοτάδια και στην κατάθλιψη και μηδενίζαμε την ενέργειά μας. Θα ήταν πολύ δύσκολο, να τα καταφέρουμε εάν δεν μας στήριζαν ενεργειακά, γιατί στον πρώτο καιρό της εξέλιξής μας δεν διαθέταμε την απαιτούμενη ενέργεια και θα ήταν πολύ δύσκολο ν’ ανταπεξέλθουμε στις πιο ζόρικες προκλήσεις μας, μέσα από τις οποίες χάναμε πάρα πολύ ενέργεια.     

Όμως τώρα ενηλικιωθήκαμε. Είναι ακριβώς όπως τα παιδιά, που όταν μεγαλώσουν φεύγουν από την οικογένειά τους και χρειάζεται να στηριχθούν στις δικές τους δυνάμεις για να συνεχίσουν με την ζωή τους. Έτσι κι εμείς χρειάζεται να προχωρήσουμε μόνοι μας, χωρίς στηρίγματα αγγελικά ή ανθρώπινα και οι σχέσεις μας με τις οικογένειές μας θα περάσουν στην καθαρή και στην αγνή αγάπη.

Οπότε για μια φορά ακόμα με μια βαθιά αναπνοή μεταφερόμαστε στο σπήλαιο της δημιουργίας, στην μεγάλη αίθουσα της βιβλιοθήκης και βλέπουμε τον εαυτό μας να κάθεται στις όμορφες πολυθρόνες.
Καλούμε κοντά μας την αγγελική μας οικογένεια. Υπάρχει κι εδώ ομφάλιος λώρος και υπάρχει στο φωτεινό μας σώμα. Βλέπουμε φωτεινές κλωστές ενέργειας που συνδέουν το φωτεινό μας σώμα με τους αγγέλους της αγγελικής μας οικογένειας.  Και αφού ευχαριστήσουμε την αγγελική μας οικογένεια για την ενεργειακή της υποστήριξή, παραλαμβάνουμε το ειδικό ψαλίδι που κρατάει πάνω στον δίσκο ο υπεύθυνος άγγελος της βιβλιοθήκης και κόβουμε τον ομφάλιο λώρο που  καθρεφτίζουν οι ενεργειακές μας συνδέσεις.

Και αφού κόπηκαν όλες οι ενεργειακές μας συνδέσεις, είναι η ώρα ν’ απελευθερώσουμε από μέσα μας, οποιαδήποτε ενέργεια δεν είναι δική μας και να παραλάβουμε την δική μας. Εκφράζουμε πρώτα την πρόθεσή μας γι’ αυτό, γιατί χρειάζεται να είναι ξεκάθαρη η επιλογή μας ότι το θέλουμε.
Θα αναπνεύσουμε βαθιά και θα νιώσουμε ότι όλο μας το σώμα γεμίζει με αέρα και μετά θα εκπνεύσουμε με δύναμη μέχρι να βγει όλος ο αέρας από μέσα μας. Το επαναλαμβάνουμε αυτό τρεις φορές, μέχρι η κάθε ενέργεια που δεν μας ανήκει ν’ απελευθερωθεί και να φύγει από μέσα μας.
Και τώρα παίρνουμε πίσω την δική μας ενέργεια. Αναπνέουμε κατ’ ευθείαν από το καρδιακό μας κέντρο και στο καρδιακό μας κέντρο καλωσορίζουμε με αποδοχή και αγάπη την δική μας ενέργεια, με όποιο τρόπο κι αν την διαθέσαμε στους άλλους ανθρώπινους αγγέλους και στην βιολογική μας  οικογένεια. Κρατάμε για λίγο τον αέρα μέσα μας και εκπνέουμε ήρεμα. Κι αυτό τρεις φορές. Ο ενεργειακός μας ιστός αποκαταστάθηκε.    
Και τώρα απελευθερωμένοι απ’ όλα και από όλες τις ενεργειακές μας συνδέσεις, αναπνέουμε για μας. Αναπνέουμε το είμαι αυτό που είμαι, αναπνέουμε και νιώθουμε την Ύπαρξή μας, αναπνέουμε την ελευθερία μας και την κυριαρχία μας και καλωσορίζουμε για πάντα στην ζωή μας την ελευθερία που είναι αγάπη και την συνειδητότητα.          

Υ.Γ. Και σ’ αυτό το σημείο, ευχαριστώ πάρα πολύ τον εαυτό μου, την ψυχή μου, την θεϊκότητά μου, τον ανθρώπινο εαυτό μου, ολόκληρη την Ύπαρξή μου, που με οδήγησε στην ελευθερία μου, μέσα από την διαδικασία της εξέλιξής μου.
Ευχαριστώ πολύ επίσης όλους τους ανθρώπινους συναγγέλους μου που βρέθηκαν στην πορεία μου και αλληλοεπιδράσαμε μεταξύ μας.      
Και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αναληφθέντες δασκάλους και στους Αρχαγγέλους που ήταν πάντα κοντά μου και με βοήθησαν με την αγάπη τους και με τις Ανώτερες επικοινωνίες  δίνοντάς μου πληροφορίες που βοήθησαν την δική μου εξέλιξη, αλλά και την δική σας. Και ας μου επιτραπεί να ευχαριστήσω γι’ αυτή την συνεργασία ιδιαίτερα τον δάσκαλο Κουτχούμι και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ….          
Είμαι ευγνώμων οικογένεια. 
»είμαι αυτό που είμαι»         
Καίτη Τσώλη

 

 

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email