Σχέσεις: Η σχέση μας με τον εαυτό μας και οι σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους

 

Σχέσεις: Η σχέση μας με τον εαυτό μας   
και οι σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους.
      
(σεμινάριο)

με την Καίτη Τσώλη, 29/11/2019

Σκοπός της εξέλιξή μας είναι η αγάπη για τον εαυτό μας. Η αγάπη είναι ο Θεός, είναι η ουσία μας και βρίσκεται στα κύτταρά μας. Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε την αγάπη. Η αγάπη «είναι αυτό που είναι». Μπορούμε μόνο να μιλήσουμε για κάποιες ιδιότητες της αγάπης και η αγάπη είναι κατ’ αρχήν ελευθερία, γιατί μόνον εάν ο εαυτός είναι απόλυτα ελεύθερος μπορεί ν’ ανθίσει η αγάπη, η αγάπη είναι συνειδητότητα, είναι αποδοχή,  κατανόηση, συμπόνια, ευσπλαχνία, ευαισθησία, γαλήνη, ισορροπία, αρμονία, είναι ολοκλήρωση, είναι πληρότητα και είναι η χαρά μας.  Όμως δεν μπορείς να πεις ότι η αγάπη είναι το ένα απ’ όλα αυτά και δεν είναι το άλλο, γιατί όπου υπάρχει το ένα, υπάρχουν οπωσδήποτε και όλα τα υπόλοιπα, γιατί η αγάπη είναι πλήρες στην ολότητά της. Η αγάπη δεν διαιρείται, δεν συναλλάσσεται, δεν ανταλλάσσεται, δεν έχει όρια, δεν έχει κανόνες και δεν έχει νόμους. 

Όταν ενσαρκωθήκαμε στην Γη, ξεχάσαμε ποιοι είμαστε και διαχωριστήκαμε από την αγάπη και η έκφραση «αγαπώ τον εαυτό μου» δεν υπάρχει ούτε καν στην διαμόρφωσή μας. Δεν μας είπε κανένας ότι χρειάζεται ν’ αγαπάμε τον εαυτό μας και η εκκλησία μάλιστα θεωρεί ότι το ν’ αγαπάμε τον εαυτό μας είναι εγωιστικό και ότι το υγιές είναι ν’ αγαπάμε τους άλλους. Αλλά πως είναι δυνατόν να μπορέσουμε να δώσουμε αγάπη στους άλλους όταν εμείς δεν έχουμε αγάπη μέσα μας;  όταν εμείς δεν έχουμε αγάπη για μας;      
Ο Ιησούς βέβαια ακριβώς επειδή το γνώριζε αυτό πολύ καλά είπε: «ν’ αγαπάμε τους άλλους, όπως αγαπάμε τον εαυτό μας», πρώτον γιατί εάν δεν αγαπάμε τον εαυτό μας, δεν μπορούμε ν’ αγαπάμε τους άλλους και δεύτερον γιατί οι άλλοι είναι ο εαυτός μας.         

Κι έτσι αρχικά όταν εμείς βρισκόμαστε στις χαμηλές συχνότητες και δεν έχουμε μάθει ακόμα ν’ αγαπάμε τον εαυτό μας, τότε νιώθουμε ελλιπείς μέσα μας και τρέχουμε στους άλλους, γιατί πιστεύουμε ότι θα καλύψουν τις ελλείψεις μας και θα γεμίσουν τα κενά μας.  Κάνουμε λοιπόν σχέσεις πιστεύοντας ότι θα ενωθούμε με τα κομμάτια που μας λείπουν. Οι γυναίκες π.χ. που βιώνουμε και εκφράζουμε την θηλυκή μας ενέργεια, θέλουμε μιαν αρσενική ενέργεια για να ισορροπήσουμε και να νιώσουμε ολοκληρωμένες και το αντίστοιχο ισχύει και για τους άντρες, οι οποίο βιώνουν και εκφράζουν την αρσενική τους ενέργεια και θέλουν μια θηλυκή ενέργεια για να ισορροπήσουν.  Όμως η ένωση της θηλυκής μας και της αρσενικής μας ενέργειας μπορεί να γίνει μόνον μέσα μας.      
Και βέβαια περιμένουμε από τους άλλους  να μας δώσουν όλα όσα δεν δίνουμε εμείς στον εαυτό μας. Περιμένουμε να μας δώσουν  αγάπη, αναγνώριση εκτίμηση, συμπόνια, σεβασμό, κ.λ.π. και όταν οι άλλοι δεν μας τα δίνουν τότε νιώθουμε θυμό, θλίψη, απόρριψη, πολλές φορές και μίσος. Αλλά εδώ χρειάζεται λίγο να το σκεφτούμε, αφού εμείς οι ίδιοι δεν τα δίνουμε στον εαυτό μας, πως είναι δυνατόν να μας τα δώσουν οι άλλοι;        

Επίσης αυτό που είμαστε το εκπέμπουμε ενεργειακά. Δηλαδή οι άλλοι μπορούν να καταλάβουν, εάν εμείς αγαπάμε, εκτιμάμε ή σεβόμαστε τον εαυτό μας και μας συμπεριφέρονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που συμπεριφερόμαστε εμείς στον εαυτό μας. Εάν εμείς π.χ. σεβόμαστε τον εαυτό μας, τότε αυτό που θα εισπράξουμε από τους άλλους είναι σεβασμός. Εάν όμως δεν σεβόμαστε τον εαυτό μας, τότε οι άλλοι θα μας συμπεριφέρονται άσχημα, δηλαδή θα μας συμπεριφέρονται με ασέβεια.   
Οπότε χρειάζεται αρχικά να δούμε, να εξετάσουμε ποια είναι η σχέση μας με τον εαυτό μας, δηλαδή να δούμε εάν εμείς αποδεχόμαστε και αγαπάμε τον εαυτό μας και με ποιο τρόπο συμπεριφερόμαστε στον εαυτό μας.    

Και οι αναληφθέντες δάσκαλοι Ιλλαρίων και Κουτχούμι στην  ανώτερη επικοινωνία: Οι σχέσεις στην Νέα Ενέργεια», μας μιλάνε για την σχέση μας με τον εαυτό μας!       
»Ποια είναι η σχέση σας με τον εαυτό σας;!
Έχετε αποδεχθεί ολοκληρωτικά τον εαυτό σας ακριβώς όπως είναι, χωρίς καμία κριτική, χωρίς ενοχές και χωρίς κανέναν έλεγχο, έτσι ώστε ο εαυτός σας να νιώθει ελεύθερος και να νιώθει ότι υπάρχει μ’ έναν τρόπο πρωταρχικό;! Μ’ έναν τρόπο που εκείνος επιλέγει και θέλει και νιώθει, ότι θέλει να υπάρχει και να εκφράζεται; Έχετε ενώσει όλα τα κομμάτια σας, όλες τις πτυχές σας, ώστε ο εαυτός σας να νιώθει πλήρης; Κατανοούμε ότι την δίδυμη φλόγα μας θα την ενώσουμε μέσα μας, ότι είναι η θηλυκή και η αρσενική μας ενέργεια και δεν τρέχουμε να ψάξουμε να την βρούμε έξω από μας; Κατανοούμε ότι δεν στρέφουμε την προσοχή μας έξω από μας και δεν ψάχνουμε έξω από μας να βρούμε αδελφές ψυχές, γιατί όλα είναι κομμάτια μας και όλη η εργασία της ένωσης του εαυτού μας γίνεται μόνο μέσα μας, έτσι ώστε ο εαυτός μας να λειτουργεί ενιαία, να λειτουργεί σαν μονάδα, γιατί είναι Ένα; Αναγνωρίσατε ποιοι είστε; Αναγνωρίσατε στον εαυτό σας ότι είστε Θεοί και μάλιστα Θεοί δημιουργοί;! Αναλάβατε την ευθύνη γι’ αυτό; Αναλάβατε την ευθύνη στον εαυτό σας, ότι εσείς δημιουργείτε την κάθε εμπειρία σας και ότι  κανένας άλλος δεν ευθύνεται γι’ αυτό, αλλά ούτε και κανείς άλλος δεν είναι υπεύθυνος για την δική σας ζωή, για την δική σας ύπαρξη; Εμπιστεύεστε τον εαυτό σας; ή ακούτε ακόμα τους άλλους και επηρεάζεστε από τους άλλους;   
Δίνετε την ευκαιρία και τον χώρο σε σας να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας, έτσι ώστε να δημιουργήσετε μαζί του μια ζεστή σχέση οικειότητας;! Μιλάτε γλυκά και τρυφερά στον εαυτό σας;  Τον ρωτάτε για τα ζητούμενα σας;       
Πόσο εσείς σέβεστε και εκτιμάτε τον εαυτό σας; Είστε υπομονετικοί και συμπονετικοί με τον εαυτό σας; Φροντίζετε τον εαυτό σας; Χαϊδεύετε τον εαυτό σας; Γιατί για δείτε εδώ τον παραλογισμό των πεποιθήσεών σας. Το θεωρείτε φυσικό να σας χαϊδεύουν οι άλλοι, ενώ το θεωρείτε ντροπή να το κάνετε εσείς στον εαυτό σας. Και εν τέλει οικογένεια αγαπάτε εσείς αληθινά τον εαυτό σας, χωρίς όρους, χωρίς προσδοκίες, έτσι όπως είναι, αυτό που είναι;! Νιώθετε ότι εσείς είστε  αυτός ο εαυτός; Έχετε επίγνωση του εαυτού σας, όλης σας της ύπαρξης, έτσι ώστε να είστε ξύπνιοι, να είστε συνειδητοί και να είστε παρόντες στη ζωή σας;      
Και αφού η ολοκλήρωση γίνει μέσα σας και αφού μέσα σας ισορροπήσετε όλες τις ενέργειες και αφού η αγάπη, η ουσίας σας, ο Θεός που είστε, ενεργοποιηθεί ολοκληρωτικά μέσα σας και η αγάπη είναι ο διαχειριστής και ο ρυθμιστής του εαυτού σας, τότε δεν θα χρειαστεί να ψάχνετε εκεί έξω από σας για να βρείτε, να δημιουργήσετε σχέσεις, γιατί πολύ απλά οι σχέσεις θα έρθουν σε σας».
Ιλλαρίων και Κουτχούμι, από την αν. επικοινωνία “Σχέσεις”.

Και βέβαια οι σχέσεις μας έχουν να κάνουν με την εξέλιξή μας και τις συχνότητες που βρισκόμαστε κάθε φορά. Όσο βρισκόμαστε στις χαμηλές συχνότητες μαγνητίζαμε ανθρώπινους αγγέλους οι οποίοι μας καθρεφτίζουν την ανισορροπία μας. Όσο π.χ. εμείς κρίνουμε τον εαυτό μας, τότε δεχόμαστε μιαν ασταμάτητη κριτική από τους άλλους ή όταν εμείς ελέγχουμε τον εαυτό μας, τότε οι άλλοι μας καθρεφτίζουν τον έλεγχο μέσα μας και μας ελέγχουν.  
Όταν όμως αλλάζουμε συχνότητες, τότε αφήνουμε πίσω μας πολλούς ανθρώπινους αγγέλους και αυτό συμβαίνει σε όλους μας, σε όλους όσους βρισκόμαστε στην αφύπνιση.  Γιατί όταν  εμείς ισορροπούμε μέσα μας και απελευθερώνουμε την κάθε ανισόρροπη ενέργεια, τότε δεν χρειαζόμαστε και τον καθρέφτη μας. Εάν π.χ. έχουμε τελειώσει, έχουμε απελευθερώσει την κριτική που κάνουμε στον εαυτό μας, τότε ο εαυτός μας δεν χρειάζεται πια έναν άλλον ανθρώπινο άγγελο που τον κρίνει και απομακρύνεται από αυτήν την ενέργεια. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει με όλα, είτε αυτό είναι έλεγχος, σεβασμός, αναγνώριση κ.λ.π. Όσο εμείς απελευθερώνουμε τον εαυτό μας και αναγνωρίζουμε ποιοι είμαστε και του δίνουμε την αξία του, τότε σταδιακά αφήνουμε πίσω μας όλους τους ανθρώπινους αγγέλους  που μας καθρέφτιζαν την ανισορροπία μας και μαγνητίζουμε ισορροπημένους ανθρώπινους αγγέλους, όπου μοιραζόμαστε μαζί τους την ελευθερία που είναι αγάπη και την χαρά. 

  Όταν εμείς θα  είμαστε έτοιμοι, όταν εμείς θα  είμαστε πλήρεις μέσα μας, όταν εμείς θα νιώθουμε καλά και θα νιώθουμε χαρά να είμαστε με τον εαυτό μας, τότε θα έρθουν οι σχέσεις σε μας. Χρειάζεται να το καταλάβουμε πολύ καλά, ότι οι σχέσεις μας με τους άλλους εξαρτώνται απόλυτα από την σχέση που έχουμε εμείς με τον εαυτό μας. Και από την στιγμή που εμείς θα ισορροπήσουμε μέσα μας και θα αγαπάμε τον εαυτό μας, τότε θα μαγνητίζουμε μόνον ισορροπημένες σχέσεις αγάπης.

δάσκαλος Κουτχούμι: Θα είστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι, όντως μέσα στον εαυτό σας και με τον εαυτό σας και απλά θα θέλετε να μοιράζεστε με τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους την αγάπη, την χαρά και την εμπειρία. Θα θέλετε να μοιράζεστε το παιχνίδι και θα παίζετε μ’ έναν καινούργιο τρόπο εδώ στη Γη, όπου κανένας δεν ελέγχει κανέναν και όπου υπάρχει απόλυτος σεβασμός στη ζωή και στην ελευθερία του άλλου και δεν θα υπάρχει καμία διάθεση ιδιοκτησίας μεταξύ σας. Απλά είμαστε καλά μαζί, παίζουμε καλά μαζί και μας αρέσει να είμαστε μαζί και όλο αυτό στη Νέα ενέργεια θα λειτουργεί στο τώρα. Δηλαδή δεν θ’ ανησυχούμε αν θα είμαστε και αύριο μαζί και τι θα κάνουμε αύριο. Αλλά στη τώρα στιγμή επιλέγουμε να είμαστε μαζί, γιατί μας αρέσει να είμαστε μαζί και αν αυτό μας αρέσει και αύριο, σε μια άλλη τώρα στιγμή, τότε το ανανεώνουμε και το ανανεώνουμε εάν το επιλέγουμε στην κάθε τώρα στιγμή μας.
 Χρειάζεται λοιπόν ν’ αγαπήσουμε και ν’ αποδεχθούμε τον εαυτό μας ολοκληρωτικά, για να μπορέσουμε ν’ αγαπήσουμε και τον πλησίον μας και στην συνέχεια να κατανοήσουμε ότι και ο πλησίον μας είναι ο εαυτός μας, γιατί όλα είναι το Πνεύμα και όλα είναι η ενέργειά μας. Και αγαπώντας τον εαυτό μας, αγαπάμε τα πάντα, αγαπάμε ολόκληρη την δημιουργία».      

Άσκηση Τεστ: για αναγνώριση, αποδοχή, εκτίμηση, σεβασμό, κατανόηση και στοργή, ανάληψη της ευθύνης, εμπιστοσύνη και αγάπη!
Η καρδιά είναι το εργαλείο της αγάπης. Μέσα από την καρδιά μας εκφράζεται η αγάπη και είναι η Πύλη που μας συνδέει με το Πνεύμα μας, με την θεϊκότητά μας. Η καρδιά μας γνωρίζει εάν εμείς αγαπάμε τον εαυτό μας και εάν εμείς έχουμε δώσει στον εαυτό μας όλα όσα αξίζει και δικαιούται, για να είναι μια ισορροπημένη, ολοκληρωμένη, ελεύθερη, αυτόνομη και κυρίαρχη Ύπαρξη.  Γι’ αυτό η καρδιά μας είναι αυτή που μπορεί να μας βεβαιώσει εάν εμείς αγαπάμε τον εαυτό μας, δηλαδή εάν εμείς έχουμε αναγνωρίσει ποιοι είμαστε, εάν εκτιμάμε τον εαυτό μας, εάν τον σεβόμαστε, τον κατανοούμε, εάν του συμπεριφερόμαστε στοργικά, εάν τον αποδεχόμαστε, εάν έχουμε αναλάβει την ευθύνη του και την ευθύνη ότι είμαστε δημιουργοί και εάν τον εμπιστευόμαστε.     

Γι’ αυτό με μια βαθιά αναπνοή στρέφουμε την προσοχή μας στο καρδιακό μας κέντρο και συνδεόμαστε με την θεϊκότητά μας, αναγνωρίζοντας ποιοι είμαστε.
-Εγώ είμαι και Είμαι αυτό που Είμαι.
Και δίνουμε στην καρδιά μας την κάθε ενέργεια, την κάθε ιδιότητα, για να δούμε εάν τα έχουμε δώσει όλα στον εαυτό μας και εάν έχουμε ισορροπήσει μέσα μας.  Εάν έχουμε ισορροπήσει μέσα μας την κάθε ενέργεια, τότε η καρδιά μας θα την τραβήξει μέσα της, εάν όμως δεν την έχουμε ισορροπήσει, τότε η καρδιά μας θα την πετάξει έξω. Δίνουμε στην κάθε ενέργεια το χρώμα που της ταιριάζει, για να μας διευκολύνει στην άσκηση και ξεκινάμε.        

Αυτοεκτίμηση:  βλέπουμε την αυτοεκτίμησή μας σε κόκκινο χρώμα και με μια βαθιά αναπνοή, δίνουμε την αυτοεκτίμηση στην καρδιά μας και περιμένουμε λίγο για να δούμε εάν η καρδιά μας, θα  δεχτεί την ενέργεια της αυτοεκτίμησης. Εάν η καρδιά μας την δεχτεί και την τραβήξει μέσα της, τότε αυτό σημαίνει ότι εμείς πραγματικά εκτιμάμε τον εαυτό μας και η καρδιά μας το επιβεβαιώνει. Εάν η καρδιά μας καθυστερήσει λίγο να την δεχθεί, τότε αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά με τον εαυτό μας σχετικά με την αυτοεκτίμηση και εάν η καρδιά μας δεν  την δεχθεί και την πετάξει απ’ έξω, τότε αυτό σημαίνει ότι εμείς δεν εκτιμάμε τον εαυτό μας, ακόμα κι αν εμείς έχουμε διαφορετική εντύπωση. Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή και αποδεχόμαστε τον εαυτό μας στο καρδιακό μας κέντρο…….        

Ο σεβασμός στον εαυτό μας: Συνεχίζουμε με τον σεβασμό στον εαυτό μας σε χρώμα μπλε και με μια βαθιά αναπνοή, το δίνουμε στην καρδιά μας. Εάν η καρδιά μας το δεχτεί και το τραβήξει μέσα της, τότε αυτό σημαίνει ότι εμείς σεβόμαστε τον εαυτό μας, εάν η καρδιά μας καθυστερήσει λίγο να το δεχθεί, τότε έχουμε να κάνουμε ακόμα δουλειά με τον εαυτό μας σχετικά με τον σεβασμό, εάν η καρδιά δεν το δεχθεί και το πετάξει έξω, τότε δεν σεβόμαστε ακόμα τον εαυτό μας.        
Παίρνουμε άλλη μια βαθιά αναπνοή και αποδεχόμαστε τον εαυτό μας στο καρδιακό μας κέντρο.   

Ανάληψη της ευθύνης για τον εαυτό μας και η ανάληψη της ευθύνης ότι είμαστε δημιουργοί:  Στην ανάληψη της ευθύνης δίνουμε πορτοκαλί χρώμα και με μια βαθιά αναπνοή το δίνουμε στην καρδιά μας. Εάν η καρδιά μας το δεχτεί και το τραβήξει μέσα της, τότε αυτό σημαίνει ότι εμείς αναλάβαμε την ευθύνη για τον εαυτό μας, εάν η καρδιά μας καθυστερήσει λίγο να το δεχθεί, τότε έχουμε να κάνουμε ακόμα λίγη δουλειά με την ανάληψη της ευθύνης για τον εαυτό μας, εάν η καρδιά δεν το δεχθεί και το πετάξει έξω, τότε δεν έχουμε αναλάβει την ευθύνη για τον εαυτό μας.        
Παίρνουμε άλλη μια βαθιά αναπνοή και αποδεχόμαστε τον εαυτό μας στο καρδιακό μας κέντρο.   

Η αναγνώριση για το ποιοι είμαστε! Δίνουμε λευκό φωτεινό χρώμα και με μια βαθιά αναπνοή το δίνουμε στην καρδιά μας. Εάν η καρδιά μας το δεχτεί και το τραβήξει μέσα της, τότε αυτό σημαίνει ότι εμείς έχουμε δώσει την αναγνώριση στον εαυτό μας, εάν η καρδιά μας καθυστερήσει λίγο να το δεχθεί, τότε έχουμε να κάνουμε ακόμα λίγη δουλειά σχετικά με την αναγνώριση για το «ποιοι είμαστε», εάν η καρδιά δεν το δεχθεί και το πετάξει έξω, τότε δεν έχουμε δώσει ακόμα την αναγνώριση στον εαυτό μας, σχετικά με το ποιοι είμαστε. 
Παίρνουμε άλλη μια βαθιά αναπνοή και αποδεχόμαστε τον εαυτό μας στο καρδιακό μας κέντρο.   

Η αποδοχή στον εαυτό μας. Την αποδοχή την χρωματίζουμε κίτρινη, γιατί έχει σχέση με τον μετασχηματισμό της ενέργειας. Πρώτα αποδεχόμαστε τον εαυτό μας και η αποδοχή στην συνέχεια μας οδηγεί στην αγάπη για τον εαυτό μας. Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή και δίνουμε την αποδοχή στην καρδιά μας. Εάν η καρδιά μας την δεχτεί και την τραβήξει μέσα της, τότε αυτό σημαίνει ότι εμείς έχουμε αποδεχτεί τον εαυτό μας, εάν η καρδιά μας καθυστερήσει λίγο να την δεχθεί, τότε έχουμε  να κάνουμε ακόμα λίγη δουλειά σχετικά με την αποδοχή, εάν η καρδιά δεν την δεχθεί και την πετάξει έξω, τότε δεν έχουμε αποδεχθεί τον εαυτό μας. 
Παίρνουμε άλλη μια βαθιά αναπνοή και αποδεχόμαστε τον εαυτό μας στο καρδιακό μας κέντρο.   

Η κατανόηση, η στοργή, η τρυφερότητα και η συμπόνια για τον εαυτό μας πάνε μαζί, τους δίνουμε το ροζ χρώμα  και με μια βαθιά αναπνοή τα δίνουμε στην καρδιά μας.       
Εάν η καρδιά μας τα δεχτεί και τα τραβήξει μέσα της, τότε αυτό σημαίνει ότι εμείς έχουμε δώσει την κατανόηση, την στοργή, την τρυφερότητα και την συμπόνια στον εαυτό μας, εάν η καρδιά μας καθυστερήσει λίγο να τα δεχθεί, τότε έχουμε να κάνουμε ακόμα λίγη δουλειά με τον εαυτό μας σχετικά με αυτά τα θέματα, εάν όμως η καρδιά δεν τα δεχθεί και τα πετάξει έξω, τότε δεν έχουμε δώσει ακόμα στον εαυτό μας την κατανόηση, την στοργή, την τρυφερότητα και την συμπόνια. 
Παίρνουμε άλλη μια βαθιά αναπνοή και αποδεχόμαστε τον εαυτό μας στο καρδιακό μας κέντρο.   

Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, της δίνουμε χρώμα βιολετί και με μια βαθιά αναπνοή την δίνουμε στην καρδιά μας.  Εάν η καρδιά μας την δεχτεί και την τραβήξει μέσα της, τότε αυτό σημαίνει ότι εμείς εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας, εάν η καρδιά μας καθυστερήσει λίγο να την δεχθεί, τότε έχουμε  να κάνουμε ακόμα λίγη δουλειά σχετικά με την εμπιστοσύνη, εάν η καρδιά δεν την δεχθεί και την πετάξει έξω, τότε αυτό σημαίνει ότι εμείς δεν έχουμε εμπιστευτεί ακόμα τον εαυτό μας.    
Παίρνουμε άλλη μια βαθιά αναπνοή και αποδεχόμαστε τον εαυτό μας στο καρδιακό μας κέντρο.   
 
Μετά ρωτάμε την καρδιά μας, εάν εμείς αγαπάμε τον εαυτό μας. Στην αγάπη δίνουμε το πράσινο χρώμα και με μια βαθιά αναπνοή δίνουμε την αγάπη στην καρδιά μας.   
Εάν η καρδιά μας δεχτεί την αγάπη και την τραβήξει μέσα της, τότε αυτό σημαίνει ότι εμείς αγαπάμε τον εαυτό μας, εάν η καρδιά μας καθυστερήσει λίγο να την δεχθεί, τότε έχουμε  να κάνουμε ακόμα λίγη δουλειά σχετικά με την αγάπη, εάν η καρδιά μας δεν την δεχθεί και την πετάξει έξω, τότε αυτό σημαίνει ότι εμείς δεν αγαπάμε τον εαυτό μας, ακόμα κι αν εμείς έχουμε διαφορετική εντύπωση.         
Παίρνουμε άλλη μια βαθιά αναπνοή και αποδεχόμαστε τον εαυτό μας στο καρδιακό μας κέντρο.

 

 


 

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email