Άσκηση: Σύνδεση με τον Θεϊκό μας Εαυτό!

Άσκηση: Σύνδεση με τον Θεϊκό μας Εαυτό!

Η ενέργειά σου είναι διαθέσιμη, είναι ο αληθινός σου εαυτός και είναι  ο οδηγός σου.
Χαλάρωσε και ανέπνευσε πολύ βαθιά την  θεϊκή σου ενέργεια….  Νιώσε όλη την ύπαρξή σου να πλημμυρίζει από την ενέργειά σου, από την θεϊκότητά σου. Από το κεφάλι σου ως τα πόδια σου, νιώσε να ποτίζεται το κάθε κύτταρο της ύπαρξής σου. Στη συνέχεια στρέψε όλη σου την προσοχή στην καρδιά σου ή στο καρδιακό σου κέντρο (χωρίς την παρέμβαση του μυαλού) και μείνε ήσυχοςη, νιώθοντας την ενέργειά σου, τον Ανώτερο Εαυτό σου.
Μίλησέ του εάν προτιμάς δυνατά ή σιγανά για να σακούσει και πες του «εγώ είμαι αυτό που είμαι» και ζήτησέ του να τον νιώσεις, ζήτησέ του να τον ακούσεις. Πές του πόσο πολύ τον αγαπάς και πόσο πολύ χαίρεσαι που επιτέλους τον ξαναβρίσκεις, γιατί είναι ο αιώνιος εαυτός σου, γιατί είναι «εσύ». 

 Όρισε την καρδιά σου ή το καρδιακό σου κέντρο, σαν το σημείο επαφής, επικοινωνίας και συνεννόησης με τον Θεϊκό σου εαυτό. Αυτό το σημείο, αυτό το κέντρο, θα είναι η σύνδεσή σου με τον θεϊκό σου εαυτό και θα είναι το καταφύγιό σου, για οποιαδήποτε στιγμή εσύ θέλεις καθοδήγηση, για οποιαδήποτε στιγμή εσύ περνάς δύσκολα και θέλεις να νιώσεις την αγάπη του και την στοργή του. Δεν είναι απαραίτητο να τον ακούςόμως πάντα θα τον νιώθεις, γιατί είναι μέσα σου, γιατί από δω και στο εξής θα είναι πάντα εκεί για σένα.
Εννοείται ότι ο θεϊκός σου εαυτός δεν περιορίζεται σαυτό το σημείο ή σε οποιοδήποτε σημείο ή κέντρο. Ο θεϊκός σου εαυτός είναι τεράστιος και απλώς εμείς επιλέγουμε ένα κέντρο σύνδεσης μαζί του. Το κέντρο αυτό μπορεί να είναι και σε άλλα σημεία της βιολογίας σου. Μπορεί να είναι στο τρίτο μάτι, στο δεξιό μέρος του κεφαλιού σου, στο λαιμό σου κ.λ.π. οπουδήποτε σου αρέσει και θέλεις να είναι. Προσωπικά προτείνω τη καρδιά ή το καρδιακό κέντρο για δύο λόγους.
Ο ένας είναι γιατί η καρδιά διακρίνει και φιλτράρει όλες τις ενέργειες που είναι μέσα σου και εισέρχονται (έτσι αποκλείουμε να πάρει τον έλεγχο κάποια πτυχή μας) και ο άλλος λόγος είναι γιατί εδώ, αποκλείεται η παρέμβαση του μυαλού κι έτσι είσαι απόλυτα βέβαιοςη ότι η σύνδεση είναι με τον θεϊκό σου εαυτό.

Και κατάλληλο βέβαια είναι να διευκρινίσω εδώ, ότι δεν μιλάω για έμπειρους και συνειδητούς ανθρώπινους αγγέλους, αλλά  μιλάω για τους ανθρώπινους αγγέλους που κάνουν τώρα τα  αρχικά τους βήματα ή για τους ανθρώπινους αγγέλους που δεν έχουν συνδεθεί με τον Ανώτερο Εαυτό τους!
Καθώς θα συνδεθείς με τον Ανώτερο Εαυτό σου, τον Θεό που είσαι, θα σε πλημμυρίσει ένα κύμα ζεστασιάς και θα συγκινηθείς πάρα πολύ. Η συγκίνηση που θα νιώσεις, θα είναι του Θεού που είσαι.

Κάνε συχνά αυτή την άσκηση, μέχρι την στιγμή που θα συνδέεσαι αυτόματα με το Θεϊκό σου Εαυτό και συνειδητά θα είσαι ο ΘεόςΘεά που είσαι. Γιαυτό επικοινώνησε μαζί του, μίλησέ του. Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρεις να τον ακούσεις αμέσως να σου μιλάει, θα εισπράξεις ενεργειακά αυτό που θέλει να σου πει. Θα τον νιώσεις, θα τον καταλάβεις.
Είναι μέσα σου, είναι η ενέργειά σου που θα σε οδηγήσει στα έγκατα της ύπαρξή σου, θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς όλα όσα είναι απαραίτητα, όλες τις ενέργειες που χρειάζεσαι να μετασχηματίσεις  και θα σε οδηγήσει στην ισορροπία, στην αρμονία και στην χαρά. Αρκεί να τον εμπιστευτείς. Από δω και στο εξής λοιπόν θα έχεις την Θεϊκή σου καθοδήγησηΣτη συνέχεια γείωσε την ενέργειά σου στο κέντρο της Γης, στους κρυστάλλους της, γιατί η γείωση είναι απόλυτα απαραίτητη και πρέπει να γίνεται συνέχειαΕπανέλαβε καθημερινά την άσκηση, γιατί έτσι ενδυναμώνεις την σύνδεσή σου με τον Ανώτερο Εαυτό σου.

 

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email