“Η Εκβαση του Παιχνιδιού”, Κουτχούμι & Αρχ.Μιχαήλ, 16/11/2019

«Η έκβαση του παιχνιδιού»
δάσκαλος Κουτχούμι, Αρχάγγελος Μιχαήλ και Καίτη Τσώλη
Λευκωσία Κύπρου, 16 Νοεμβρίου 2019  

Σας χαιρετούμε αγαπημένοι μας. Είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και μαζί με τον αγαπημένο σας Αρχάγγελο Μιχαήλ ήρθαμε σήμερα κοντά σας για να σας μιλήσουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι που για μια φορά ακόμα μας δίνετε την ευκαιρία να σας αγκαλιάσουμε με την αγάπη μας. Όσο περισσότερο αγαπημένοι μου εσείς ανεβάζετε την δόνησή σας, τόσο πιο εύκολο είναι για μας να σας προσεγγίζουμε και να βρισκόμαστε κοντά σας. Παρατηρούμε το φως σας και το Βλέπουμε να δυναμώνει συνεχώς και να γίνεται όλο και πιο έντονο κι είμαστε περήφανοι για σας. Και σήμερα για μια φορά ακόμα θέλουμε να σας θυμίσουμε ποιοι είστε, θέλουμε να σας θυμίσουμε το μεγαλείο σας και να σας τιμήσουμε για όλα αυτά τα σπουδαία που έχετε κάνει στη Γη και σε ολόκληρο το Σύμπαν.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Πριν προχωρήσουμε με τα θέματα, που αφορούν όλους τους ανθρώπινους αγγέλους, θέλουμε να σας πούμε λίγα λόγια για την ιδιαίτερη πατρίδα σας την Κύπρο. Τα δυναμικά της Κύπρου είναι υψηλά, ήδη το βλέπετε κι εσείς με την ανακάλυψη των νέων πηγών ενέργειας και πρόκειται η Κύπρος να είναι, περισσότερο από ποτέ ένα νησί αφθονίας. Όμως γι’ αυτόν τον λόγο δέχεται και θα συνεχίσει να δέχεται πολλές προκλήσεις από την διττότητα. Το ευτύχημα είναι ότι όλα θα σταματάνε στο επίπεδο της πρόκλησης, δηλαδή τίποτα άσχημο δεν πρόκειται να συμβεί κι αυτό οφείλεται στους αφυπνισμένους ανθρώπινους αγγέλους  που βρίσκονται στο νησί, δηλαδή οφείλεται σε σας, γιατί αγαπημένοι μου εσείς είστε αυτοί που κρατάτε τις ισορροπίες. Να συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο. Να είστε παρατηρητικοί, να έχετε επίγνωση και ψυχραιμία και να θυμάστε συνέχεια ότι όλα είναι ένα παιχνίδι που συνδημιουργείτε με τ’ αδέρφια σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
Και όλα όσα θα πούμε στην συνέχεια αφορούν εσάς, αλλά και όλους τους ανθρώπινους αγγέλους που κατοικούν στη Γη.
Αγαπημένοι μου όσο πιο ψηλά εσείς ανεβάζετε την δόνησή σας όλο και περισσότερες νέες ενέργειες υψηλών συχνοτήτων μαγνητίζονται από ολόκληρη την δημιουργία. Αυτές οι ενέργειες καθώς εισέρχονται στη Γη ψάχνουν να βρουν τους δέκτες τους, ψάχνουν να βρουν εσάς, γιατί εσείς είστε οι δέκτες τους. Εισέρχονται μέσα σας και σας αναστατώνουν, σας κάνουν άνω κάτω κι εσείς αυτές τις στιγμές νιώθετε θυμωμένοι ή θλιμμένοι ή κουρασμένοι, χωρίς να μπορείτε να προσδιορίσετε την αιτία. Μα τι συμβαίνει πάλι; Τίποτα δεν συμβαίνει και μην παραπονιέστε, γιατί εσείς συμφωνήσατε να  παραλάβετε αυτές τις ενέργειες.  Στην συνέχεια εσείς διαχειρίζεστε αυτές τις ενέργειες, τις γειώνετε και αφού τις μετασχηματίσετε και τις αφομοιώσετε πρώτα μέσα σας, στην συνέχεια τις μεταφέρετε σε όλους τους ανθρώπινους αγγέλους στην Γη. Γι’ αυτό αυτήν την εποχή η γείωση αποκτά μια ιδιαίτερη σημασία, καθώς όλο και περισσότερες καινούργιες και υψηλής ποιότητας ενέργειες εισέρχονται στη Γη.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
Αυτή την εποχή πολλοί από σας  θα έχετε μια σύγχυση και…… δύο μπορούμε να πούμε. Ο ένας λόγος είναι γιατί ο εαυτός σας σας καλεί να βγείτε από τον προγραμματισμό. Μέχρι σήμερα βάζατε ένα στόχο κι ύστερα ο ανθρώπινος εαυτός σας έκανε ένα πρόγραμμα για το πώς θα υλοποιηθεί αυτός ο στόχος. Προγραμματισμό όμως είχατε για όλα, ακόμα και η καθημερινότητά σας βασίζεται σε ένα πρόγραμμα. Τώρα ο εαυτός σας θα σας ζητήσει να χαλαρώσετε, να βγείτε από το πρόγραμμα, να μείνετε στο τώρα σας και στην ροή της ενέργειας με εμπιστοσύνη. Όμως αυτός ο καινούργιος τρόπος συμπεριφοράς στον εαυτό σας, θα φέρει σε σύγχυση την ανθρωπινότητά σας που για αιώνες έμαθε να λειτουργεί με προγράμματα. Κατανοείστε και αποδεχθείτε τον ανθρώπινο εαυτό σας, γιατί εάν εσείς δεν αντιστέκεστε αυτό είναι ένα στάδιο που θα ξεπεραστεί γρήγορα.

Υπάρχει όμως κι ένας άλλος πιο βαθύτερος λόγος που θα σας προκαλέσει σύγχυση και θα αφορά την προσωπικότητά σας. Κάποιες στιγμές θα νιώθετε ότι δεν αναγνωρίζετε πλέον τον εαυτό σας, έτσι όπως τον γνωρίζατε μέχρι σήμερα, θα νιώθετε ότι δεν είστε εσείς, θα νιώθετε ότι αλλάξατε προσωπικότητα. Και όμως  και αυτό είναι κάτι φυσικό στην εξέλιξή σας, γιατί καθώς βαδίζετε προς την ολοκλήρωση του εαυτού σας ενώνετε και αφομοιώνετε μέσα σας όλες τις προσωπικότητες που εκφραστήκατε. Ενώνεται όλες τις ενσαρκώσεις σας που κάνατε στη Γη. Βλέπετε οικογένεια όταν ενωθούν μέσα σας όλες οι προσωπικότητες που υπήρξατε σαν άνθρωποι στη Γη, τότε τα πράγματα αλλάζουν και είναι φυσικό να μην αναγνωρίζετε τον συνηθισμένο εαυτό σας όπως πιστεύατε ότι τον γνωρίζετε σ’ αυτήν την ενσάρκωση,  οι προσωπικότητες είναι οι ανθρώπινες εκφράσεις σας, είναι οι ανθρώπινοι ρόλοι σας που παίξατε εδώ στην Γη και δεν είναι ο αληθινός σας εαυτός. Όμως για λίγο διάστημα και μέχρι να αφομοιωθούν όλες αυτές οι πτυχές (ανθρώπινες και μη) η καθεμιά θα προβάλει την προσωπικότητά της κι εσείς θα το νιώσετε αυτό και θα νιώσετε όλη αυτή την σύγχυση. Ο αληθινός σας εαυτός ή καλύτερα να πούμε η ψυχή σας απλά κρατάει μόνον την γνώση που αποκομίσατε από τις εμπειρίες που είχατε μέσα από όλες αυτές τις προσωπικότητες και τους ρόλους, οπότε αποδεχθείτε και αγαπήστε την σύγχυση σας και τα κενά σας.
Όταν αυτές οι ενέργειες αφομοιωθούν και τα κενά σας γεμίσουν με αγάπη για τον εαυτό σας, τότε θα ξεπροβάλει ο αληθινός σας εαυτός, δηλαδή μέσα από την βιολογία σας θα εκφράζεται τον αιώνιο αληθινό σας εαυτό, αυτό που αληθινά είστε και η προσωπικότητα ή οι προσωπικότητες με τα εγώ τους και τους διαχωρισμούς δεν θα υπάρχουν πια. Θα εκφράζεστε μέσα από την ακεραιότητα, την αλήθεια και την αγάπη της θεϊκότητάς σας, της ψυχής σας, του αληθινού και αιώνιου εαυτού σας. θα επανέρθετε στην φυσική σας κατάσταση Ύπαρξης σαν ανθρώπινοι άγγελοι. Θα υπάρχει μια ήρεμη και ήσυχη κατάσταση επίγνωσης που είναι η συνειδητότητά σας. Θα γνωρίζετε όλα όσα γνωρίζει η ψυχή σας και οι επιλογές σας δεν θα επηρεάζονται πια από τα θέλω του ανθρώπινου εαυτού σας, αλλά θα καθοδηγούνται από την ψυχή σας. Θα έχετε τις απαντήσεις πριν καν κάνετε τις ερωτήσεις. Θα βρίσκεστε στο τώρα σας και θ’ αντιλαμβάνεστε, θα γνωρίζετε τα πάντα γύρω σας και θα έχετε ολόκληρη την εικόνα όλων όσων είναι.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…….
Ναι αγαπημένοι μας αυτή είναι η αληθινή φυσική σας κατάσταση και δεχθήκατε να την θυσιάσετε για να κάνετε αυτό το μεγάλο ταξίδι αυτογνωσίας. Εσείς είστε αυτοί οι γενναίοι άγγελοι που προσφερθήκατε γι’ αυτό το ταξίδι στο κάλεσμα του Πνεύματος, μόνον που τότε δεν γνωρίζατε δύο πράγματα, Πρώτον δεν γνωρίζατε ότι θα ξεχάσετε ποιοι είστε και δεύτερον δεν γνωρίζατε  ότι η Τρίτη διάσταση και το παιχνίδι της Γης θα σας τραβούσαν τόσο βαθιά μέσα τους. Και όπως σας έχουμε ξαναπεί, ο λόγος που επιλέξατε την Γη, ήταν γιατί σας πρόσφερε για την εκπαίδευσή σας ένα πεδίο με όλη την γκάμα των ενεργειών από τις χαμηλότερες συχνότητες έως τις υψηλότερες συχνότητες. Κι έτσι εσείς φέρατε μέσα σας όλη αυτή την ποικιλία των ενεργειών για να έχετε την ευκαιρία να τις εξερευνήσετε, να τις διαχειριστείτε, να τις αλλάξετε και να τις επιταχύνετε, κάτι που ήδη το καταφέρατε  και το βλέπετε να συμβαίνει.

Τι πρόκειται να συμβεί στην συνέχεια; Τι σκοπό έχετε να κάνετε με το παιχνίδι της Γης; γιατί αγαπημένοι μου πάντα εσείς αποφασίζετε.
Αν μας ρωτούσατε πριν ένα χρόνο δεν θα ξέραμε κι εμείς να σας απαντήσουμε, γιατί δεν το είχατε αποφασίσει ακόμα. Και για να αποφασίσετε τι θα κάνετε με το παιχνίδι, κάνατε στις αγγελικές σφαίρες, τις οποίες τώρα μπορείτε και επισκέπτεστε συχνά, κάνατε λοιπόν μια παν-αγγελική συνάντηση, μια συνέλευση, ένα συνέδριο όπως θα το λέγατε εσείς σαν άνθρωποι και με την συμφωνία και της  αγαπημένης μας της Γης, εσείς οικογένεια αποφασίσατε να κρατήσετε το παιχνίδι στη Γη. Σας το ζήτησαν τα αδέρφια σας, σας το ζήτησαν οι άγγελοι από την άλλη πλευρά, που είναι πολλοί -πολλοί περισσότεροι από όσοι βρίσκεστε αυτήν την στιγμή στη Γη και οι οποίοι δεν ενσαρκώθηκαν ποτέ όπως εσείς και θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας. Θέλουν να ενσαρκωθούν κι εκείνοι και να εμπειραθούν στο παιχνίδι της Γης. Εσείς τους ανοίξατε τον δρόμο. Περίμεναν πρώτα να δουν εάν εσείς θα τα καταφέρετε. Και τα καταφέρατε αγαπημένοι μου. Αφαιρέσατε τα  όπλα που κρατούσε το σκοτάδι, αποδεχόμενοι και αγκαλιάζοντας το σκοτάδι και όχι πολεμώντας το, αφήσατε δηλαδή την αγάπη να δουλέψει ανοίγοντας την καρδιά σας και την αγκαλιά σας σε όλα όσα είναι. Η μεγαλύτερη και η γενναιότερη απόφαση των αγγέλων είναι αυτή και αυτή είναι  και η μεγαλύτερη κατανόηση.

Και ναι βέβαια αλλάξατε την δόνηση της Γης. Η Γη αλλάζει συνεχώς και θα είναι ένας περισσότερο ειρηνικός πλανήτης, αλλά αποφασίσατε να κρατήσετε το παιχνίδι στη Γη, γιατί  είναι το σχολείο σας. Δεν θα το κρατήσετε για σας, εσείς αποφοιτήσατε και δεν το χρειάζεστε πια, αλλά θα το κρατήσετε για τ’ αδέρφια σας, τους αγγέλους από την άλλη πλευρά που θέλουν να ενσαρκωθούν στη Γη. Το παιχνίδι λοιπόν θα συνεχίζεται να παίζεται στην Γη, αλλά σε πιο ήπιες μορφές. όπως π.χ. θα σταματήσουν οι πόλεμοι και θα ελαττωθούν οι αρρώστιες, γιατί ήδη έχετε αλλάξει το DNA σας και το ανοσοποιητικό σας σύστημα έχει ενισχυθεί δραστικά,  δεν θα χρειάζεται να βιώνετε πια τα γερατειά, γιατί θα έχετε ένα ισορροπημένο και υγιές ενεργειακό σώμα και οι άγγελοι που θα ενσαρκώνονται θα έχουν την ευκαιρία να διανύουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής,  δηλαδή αυτό που κάνατε είναι ότι έχετε λειάνει τις γωνίες του παιχνιδιού, αλλά αποφασίσατε όλοι σας σαν άγγελοι να κρατήσετε το παιχνίδι, για να μπορέσουν να εκπαιδευτούν όλα τα αδέρφια σας, όλοι οι άγγελοι. Εσείς είστε το παράδειγμα και όλοι θέλουν να κάνουν το ταξίδι που κάνατε και να έχουν την εμπειρία σας. Επαναπροσδιορίσατε την αγάπη οικογένεια, επαναπροσδιορίσατε την αγάπη και υπάρχει βαθύτερη ευαισθησία, και λεπτότερες και υψηλότερες δονήσεις στην έκφρασή της.  Γιατί αγαπημένοι μου η ικανότητά σας ν’ αγαπάτε καθορίζει την εξέλιξή σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια……….
Εσείς όμως αγαπημένοι μου, γιατί είστε αρκετοί που  αποφοιτήσατε από το παιχνίδι της Γης και πρόκειται ν’ ακολουθήσουν σύντομα κι άλλοι, εσείς τι αποφασίσατε στη συνέχεια να κάνετε; Είστε πια αυτόνομες, ελεύθερες και κυρίαρχες Υπάρξεις, είστε δικαιωματικά Θεοί επίσης, λοιπόν τι σκοπεύετε να κάνετε;
Κάποιοι λοιπόν από εσάς που ολοκληρώσατε την εξέλιξή σας στην Γη, συμφωνήσατε να επανέρθετε στη Γη, για να είστε οι καθοδηγητές, οι δάσκαλοι και να βοηθήσετε όλους τους νέους αγγέλους που πρόκειται να ενσαρκωθούν. Όσοι όμως αποφασίσατε να επανέρθετε στη Γη για να βοηθήσετε, θα έρθετε με άλλες προϋποθέσεις και δεν θα έρθετε ξανά με τον ίδιο τρόπο που ερχόσασταν και ενσαρκωνόσασταν μέχρι τώρα. Δηλαδή θα θυμάστε ποιοι είστε, θα γνωρίζετε γιατί βρίσκεστε στην Γη και δεν θα ξαναπεράσετε μέσα από το παιχνίδι της Γης.   Θα ζείτε στην Γη, αλλά θα μπορείτε να δημιουργείτε την δική σας όμορφη, χαρούμενη και ήρεμη πραγματικότητα, άλλωστε αυτός είναι και ο τρόπος για να λειτουργήσετε σαν πρότυπα για τους υπόλοιπους αγγέλους που θα εκπαιδεύονται. Ακόμα όμως δεν καταλήξατε στον τρόπο που θα επανέρχεστε, εάν δηλαδή θα το κάνετε μέσα από μια γέννηση ή κάπως διαφορετικά, όταν καταλήξετε και το αποφασίσετε θα σας ενημερώσουμε ξανά.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
Όμως είναι και πολλοί από εσάς αγαπημένοι μου που θέλετε να συνεχίσετε την εξερεύνηση, που θέλετε να συνεχίσετε να δουλεύετε με την συνειδητότητα και να επεξεργάζεστε τις ενέργειες. Κι έχουμε αναφερθεί ξανά σ’ αυτό γιατί βλέπαμε προς τα πού κατευθύνατε εσείς την ενέργεια. Οπότε εσείς αποφασίσατε και δημιουργείτε ήδη έναν καινούργιο πλανήτη, που είναι όμορφος όπως η Γη και ακόμα πιο όμορφος, αλλά με εντελώς διαφορετικές ενέργειες και υψηλότερη δόνηση, όπου θα συνεχίσετε να αλληλοεπιδράτε εκεί με έναν καινούργιο τρόπο που δεν έχει καμία σχέση με την διττότητα, γιατί ο καινούργιος σας πλανήτης θα φιλοξενεί διαστάσεις από την 5η και πάνω και θα κατοικείται μόνον από ολοκληρωμένες υπάρξεις. Είπαμε ότι το σχέδιό σας είναι, ολοκληρωμένες Υπάρξεις με υψηλή δόνηση να αλληλοεπιδράσετε και να εμπειραθείτε  μεταξύ σας, για να δείτε πόσο ψηλά μπορεί να εκτοξευτεί η δόνηση και πόσο βαθιά και μακριά μπορεί να επεκταθεί η συνειδητότητα. Θα είναι ένας παράδεισος, όπως λέτε εσείς στην Γη. Σ’ αυτόν τον καινούργιο σας πλανήτη, καλέσατε και αδέρφια σας από άλλους πλανήτες και αστερισμούς  για να συνυπάρξουν και να αλληλοεπιδράσουν μαζί σας και όπως γνωρίζουμε ήδη κάποια αδέρφια σας από τους Πλειάδιους και από τον αστερισμό του Ωρίωνα, ανταποκρίθηκαν άμεσα και πρόκειται πολύ σύντομα να ακολουθήσουν κι άλλοι, κι άλλα αδέρφια σας από άλλους πλανήτες και αστερισμούς. Σας θαυμάζουν οικογένεια, σας θαυμάζουν και θέλουν να συνυπάρξουν και να αλληλοεπιδράσουν μαζί σας, γιατί αυτό που κάνατε στη Γη, το πείραμα της Γης είναι ότι δυσκολότερο κάνατε ποτέ σαν άγγελοι, αλλά γι’ αυτό  επίσης είναι και τόσο σπουδαίο γιατί με το πείραμα της Γης, αλλάξατε την δημιουργία και την επεκτείνατε. Οπότε στα επόμενα δέκα χρόνια θα δείτε πολλούς ανθρώπινους αγγέλους να φεύγουν από την Γη για να κατοικήσουν στον καινούργιο πλανήτη που δημουργείτε.  Ακόμα όμως είναι νωρίς για να σας πούμε περισσότερα, γιατί πάντα εσείς αποφασίζετε για την συνέχεια.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια……
Αγαπημένοι μου το Πνεύμα το γνώριζε ότι θα τα καταφέρετε. Από την στιγμή που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή του για να κάνετε αυτό το μεγάλο ταξίδι αυτογνωσίας και επέκτασης της δημιουργίας, το Πνεύμα γνώριζε ότι θα τα καταφέρετε και τα καταφέρατε. Το Πνεύμα πάντα πίστευε σε σας. Το Πνεύμα εμπιστεύεται και υποκλίνεται στους Θεούς του, εμπιστευτείτε κι εσείς τον εαυτό σας και όσο επιλέξετε να παραμείνετε στη Γη, ζήστε με τον καινούργιο τρόπο και απολαύστε την Ύπαρξή σας και την ζωή σας. Απολαύστε το και χαρείτε το, γιατί αυτό είναι που θέλει το Πνεύμα για σας και αυτό θέλει η θεϊκότητά σας για σας.

……….και αγαπημένοι μου βάλτε και τα δυο σας χέρια στην καρδιά σας. Και στην καρδιά σας νιώστε την ύπαρξή σας, νιώστε την αγάπη του εαυτού σας για σας. Και μέσα στην καρδιά σας αγαπημένοι μου νιώστε μας κι εμάς, γιατί εμείς είμαστε εσείς, είμαστε Ένα και είμαστε η οικογένειά σας.
Namaste αγαπημένοι μου και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, σας ευχαριστούμε πολύ….
Namaste!

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email