Τρία σημεία κλειδιά στην εξέλιξή μας, με την Καίτη Τσώλη, 23/12/2011

Τα τρία σημεία κλειδιά στην εξέλιξή μας.
(η ανάληψη της ευθύνης, η αποδοχή και η αγάπη στον εαυτό μας και η εμπιστοσύνη).
(σεμινάριο)


με την Καίτη Τσώλη, 23/12/2012

Υπάρχουν τρία σημεία κλειδιά, τρεις απαραίτητες προϋποθέσεις που είναι πολύ σημαντικές και απαραίτητες για να προχωρήσουμε με την εξέλιξή μας. Αυτές οι τρεις προϋποθέσεις στην ουσία είναι η απελευθέρωσή μας από την διττότητα και είναι το εισιτήριό μας για να ζήσουμε σαν ανθρώπινοι άγγελοι μια καινούργια πραγματικότητα, μια πραγματικότητα αγάπης, ελευθερίας, ενότητας και αφθονίας. Γι’ αυτές τις τρεις απαραίτητες προϋποθέσεις μας μίλησαν και οι αναληφθέντες δάσκαλοι Ιλλαρίων και Κουτχούμι  στην Ανώτερη Επικοινωνία «5η διάσταση (προετοιμασία), ενότητα: αν.επικοινωνίες, 27/11/2011

Και αυτές οι προϋποθέσεις και τα σημεία κλειδιά για την εξέλιξή μας είναι:
1) ν’ αναγνωρίσουμε «ποιοι είμαστε»
2) ν’ αγαπάμε άνευ όρων τον εαυτό μας
3) και να εμπιστευόμαστε άνευ όρων τον εαυτό μας.
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.
1.Ν’ αναγνωρίσουμε ποιοι είμαστε: Για ν’ αναγνωρίσουμε ποιοι είμαστε, ν’ αναγνωρίσουμε και να νιώσουμε ότι είμαστε Θεοί μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους, ότι είμαστε ελεύθερες, ανεξάρτητες και κυρίαρχες Υπάρξεις Θεοί επίσης, χρειάζεται οπωσδήποτε ν’ αναλάβουμε και την ευθύνη ότι είμαστε δημιουργοί. Σημαίνει δηλαδή ότι χρειάζεται να αναλάβουμε την ευθύνη για τον εαυτό μας, την ευθύνη ότι εμείς δημιουργούμε όλες τις εμπειρίες μας, ότι εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε οτιδήποτε συνέβει στην ζωή μας μέχρι σήμερα  και οτιδήποτε μας συμβαίνει σήμερα και τα δημιουργήσαμε όλα αυτά για την εμπειρία της ψυχής μας.

Χρειάζεται να νιώσουμε βαθιά μέσα μας ότι είμαστε ο αρχηγός του εαυτού μας, ότι είμαστε το αφεντικό του εαυτού μας, ότι μόνον και μόνον εμείς μπορούμε να αποφασίζουμε για μας και για την ζωή μας.

Η λέξη ανάληψη της ευθύνης για τον εαυτό μου,  προέρχεται από την πρόθεση ανα και το ρήμα λαμβάνω (ανα+λαμβάνω) και σημαίνει ξαναπαίρνω. Ξαναπαίρνω πίσω την ενέργειά μου, ξαναπαίρνω πίσω την δύναμή μου, ξαναπαίρνω πίσω τον εαυτό μου, ξαναπαίρνω πίσω την θεϊκότητά μου! Και η διαδικασία για την ανάληψή μας αρχίζει ακριβώς απ’ αυτή την στιγμή που εμείς αναλαμβάνουμε  αποφασιστικά και ολοκληρωτικά την ευθύνη για τον εαυτό μας. Να αναλάβουμε την ευθύνη ακόμα και για την παραμικρή λεπτομέρεια που μας αφορά και που αφορά οτιδήποτε έχει σχέση με τον εαυτό μας, είτε πρόκειται για την βιολογία μας, είτε πρόκειται για τις σχέσεις μας, για την δουλειά ας, για τα πάντα, οτιδήποτε κι αν μας αφορά. Χρειάζεται να είμαστε αποφασιστικοί και τολμηροί! Χρειάζεται να κατανοήσουμε ότι κανένας δεν έχει καμία εξουσία επάνω μας και κανένας δεν μπορεί να μας βλάψει ή να μας μειώσει, εάν εμείς δεν το επιτρέψουμε.
Χρειάζεται λοιπόν ν’ αλλάξουμε ολοκληρωτικά την αντίληψή μας  για όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και να πάμε πέρα από το γνωστό και το βολικό και κυρίως είναι απαραίτητο να βγούμε από τον ρόλο του αδικημένου, γιατί μέχρι τώρα είχαμε πάντα κάποιους άλλους να κατηγορούμε ότι ευθύνονται για μας. Κατηγορούσαμε όλους τους άλλους ότι έφταιγαν για την δυστυχία μας και το δράμα μας, και θεωρούσαμε όλους τους άλλους υπεύθυνους εκτός από εμάς. Τώρα χρειάζεται να αλλάξουμε, να μετατοπίσουμε την αντίληψή μας και να κατανοήσουμε ότι υπεύθυνοι για τον εαυτό μας και για ότι μας συμβαίνει είμαστε μόνον εμείς οι ίδιοι.
Και είναι πολύ εύκολο και πολύ βολικό να κατηγορείς τους άλλους και να μην αναλαμβάνεις την ευθύνη για τον εαυτό σου, γιατί έτσι έχεις ένα πολύ καλό δικαιολογητικό και μπορείς να κρατιέσαι πολύ σφιχτά από αυτό που θεωρείς το «δίκιο σου».
Όμως οικογένεια εάν αναλάβουμε την ευθύνη ότι εμείς είμαστε οι δημιουργοί της ζωής μας και της πραγματικότητάς μας, αυτό είναι το πιο μεγάλο και το πιο σημαντικό βήμα προς την ελευθερία μας. Παίρνουμε την ζωή μας στα χέρια μας και κανένας, μα κανένας άλλος δεν ευθύνεται γι’ αυτό, αλλά και κανένας άλλος έξω από μας δεν μπορεί να ελέγχει την ζωή μας. Και όπως μέχρι τώρα δημιουργούσαμε όλες αυτές τις προκλήσεις και τις δύσκολες καταστάσεις για μας και μάλιστα χωρίς επίγνωση (σε ανθρώπινο επίπεδο), μπορούμε τώρα να τα ανατρέψουμε όλα και να δημιουργήσουμε με επίγνωση την πιο όμορφη πραγματικότητα που ονειρευόμαστε. Επίσης όταν αναλάβουμε την ευθύνη για τον εαυτό μας και αναγνωρίσουμε ποιοι είμαστε, κερδίζουμε και την αυτοεκτίμησή μας, που είναι και αυτό ένα πονεμένο θέμα για την οικογένεια.

δάσκαλος Κουτχούμι: «Η ανάληψη της ευθύνης για τον  εαυτό σας αγαπημένοι μου, αλλάζει ολόκληρη την δομή της εμπειρία σας, αλλάζει τον τρόπο που εσείς βλέπετε την κάθε εμπειρία στη ζωή σας. Αλλάζει επίσης όλες τις ενεργειακές δομές και ενεργειακές συνδέσεις μέσα σας. Αρχίζετε να τα βλέπετε όλα μ’ έναν διαφορετικό και καινούργιο τρόπο, με μια άλλη καινούργια κατανόηση, η οποία έχει να κάνει με την αποδοχή και την αγάπη στον εαυτό σας και για τον εαυτό σας. Δηλαδή αλλάζει οριστικά ο τρόπος που εσείς αντιλαμβάνεστε και απ’ αυτή τη στιγμή αλλάζετε οριστικά και διευρύνετε την συνειδητότητά σας. Από αυτή τη στιγμή και μετά αρχίζετε να δημιουργείτε και να κτίζετε μια νέα ενέργεια, αρχίζετε να δημιουργείτε και να κτίζετε τη νέα συνείδηση της Γης».

2) Ν’ αγαπάμε άνευ όρων τον εαυτό μας: Για ν’ αγαπήσουμε τον εαυτό μας, χρειάζεται πρώτα να σταματήσουμε να τον κακοποιούμε, να τον χειραγωγούμε και να τον ελέγχουμε. Χρειάζεται να τον σεβόμαστε, χωρίς να τον κρίνουμε και να τον ενοχοποιούμε, δηλαδή  χρειάζεται να τον συγχωρήσουμε και να τον αποδεχθούμε ολοκληρωτικά.  Η αποδοχή αφορά πρώτα εμάς και ο εαυτός μας είναι απαραίτητο να νιώθει ότι είναι αποδεκτός και ευπρόσδεκτος από εμάς, από τον εαυτό του. Αν αποδεχθούμε τον εαυτό μας, τότε μπορούμε να τους αποδεχθούμε όλους, γιατί όλοι οι ανθρώπινοι άγγελοι είναι κομμάτια μας. Όλοι είμαστε το Ένα, όλοι είμαστε το Πνεύμα, αλλά το Πνεύμα στον καθένα μας εκφράζεται διαφορετικά. Είμαστε δηλαδή ίσοι αλλά δεν είμαστε ίδιοι. Το Πνεύμα ποτέ δεν επαναλαμβάνεται και είναι πάντα πρωτότυπο. Έτσι ο καθένας μας και το καθετί που υπάρχει στην δημιουργία είναι διαφορετικό και μοναδικό.

Γιατί όμως δυσκολευόμαστε τόσο πολύ να αποδεχθούμε την διαφορετικότητα;
Όλη η ομορφιά οικογένεια βρίσκεται στην διαφορετικότητα. Το φαντάζεστε αλήθεια να ήμασταν όλοι ίδιοι; Να υπήρχε μια φυλή ανθρώπων, ένα είδος ζώων, πουλιών, λουλουδιών κ.λ.π. Να είχαμε όλοι την ίδια συμπεριφορά, να κάναμε τις ίδιες κινήσεις, να σκεφτόμασταν και να λειτουργούσαμε με τον ίδιο τρόπο και να είχαμε όλοι τις ίδιες ιδέες.. Για σκεφτείτε το για λίγο. Θα μοιάζαμε πολύ περισσότερο με μαριονέτες, με ρομπότ και όχι μόνον θα ήταν μονότονο, βαρετό και πληκτικό, αλλά δεν θα υπήρχε και καμία εξέλιξη. Γιατί οι ίδιες ενέργειες θα επαναλαμβάνονταν συνέχεια. Η εξέλιξη υπάρχει, γιατί υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ μας και μεταξύ των πάντων, σε ότι βρίσκεται σ’ αυτό το Σύμπαν. Δυο διαφορετικές ενέργειες αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους με μια τρίτη (καταλύτης) και δημιουργείται μια  καινούργια ενέργεια που φέρνει την αλλαγή και την εξέλιξη. Τα «πάντα εν σοφία εποίησε» οικογένεια, «τα πάντα εν σοφία εποίησε»!.
-Γιατί λοιπόν κρίνουμε τους άλλους, επειδή δεν είναι σαν και μας; και γιατί θα έπρεπε να είναι σαν και μας;!

Βέβαια όταν το κοιτάζουμε με διαύγεια, βλέπουμε ότι αυτό είναι το παιχνίδι της διττότητας, για να μας κρατάει διχασμένους και να μας ελέγχει. Αλλά ο καλύτερος τρόπος για να μας ελέγχει η διττότητα βρίσκεται στο διαχωρισμό που συντηρεί, ότι υπάρχει καλό και κακό, θετικό και αρνητικό, και μ’ αυτό μας κρατάει σε μια αιώνια σύγκρουση. Και όσο δεν κατανοούμε ότι δεν υπάρχει καλό και κακό, η σύγκρουση μέσα μας θα συνεχίζεται. Και δεν υπάρχει καλό και κακό οικογένεια, υπάρχουν μόνον ενέργειες που βρίσκονται σε διαφορετικές συχνότητες. Κι αυτό είναι κάτι που μας το επαναλαμβάνουν συνέχεια οι αναληφθέντες δάσκαλοι, οι Αρχάγγελοι και οι άγγελοι από την άλλη πλευρά. Στις χιλιάδες ενσαρκώσεις μας εμπειραθήκαμε σε όλες τις συχνότητες της ενέργειας και παίξαμε όλους τους ρόλους, όλες τις προσωπικότητες που υπάρχουν στη Γη. Και ναι, παίξαμε και τον ρόλο του κακού ή του σκοταδιού αν θέλετε, δεν παίξαμε μόνο το ρόλο του φωτός. Κι αυτό σημαίνει ότι ο κάθε ανθρώπινος άγγελος κάθε φορά που τον κρίνουμε, μας καθρεφτίζει κάποιο κομμάτι του εαυτού μας, κάποιο κομμάτι μας που δεν έχουμε ακόμα αποδεχθεί. Βρισκόμαστε εδώ για να σταματήσουμε τη σύγκρουση μέσα μας. Βρισκόμαστε εδώ για να αποδεχθούμε, να  αγκαλιάσουμε αυτά «τα σκοτεινά» κομμάτια του εαυτού μας και να τα φωτίσουμε.  Άλλωστε όπως είπαμε και πολλές άλλες φορές «σκοτάδι σημαίνει έλλειψη φωτός, έλλειψη γνώσης».
Και θέλω εδώ να σας υπενθυμίσω μια υπέροχα αποκαλυπτική Ανώτερη Επικοινωνία του Α. Σαιντ Ζερμαίν γι’ αυτό το θέμα, με ένα μικρό απόσπασμα. Ο φωτεινός και ο σκοτεινός Εαυτός μας! A. Saint Germain, 17/10/ 2010

«Ας καταλάβουμε σήμερα ότι εμπειραθήκατε στην πυκνότερη και χαμηλότερη συχνότητα της ύλης και στην υψηλότερη συχνότητα του φωτός. Η ψυχή σας ήθελε ολοκληρωμένη την εμπειρία, από όλες τις συχνότητες της ενέργειας, από την χαμηλότερη έως την υψηλότερη. Μ’ αυτή την έννοια μπορείτε να πείτε ότι εμπειραθήκατε στο σκοτάδι και στο Φως. Όμως δεν είναι πραγματικά έτσι, γιατί βιώσατε απλά και μόνον εμπειρίες, γιατί διαχειριστήκατε απλά και μόνον ενέργειες……….
Και αυτά τα σκοτεινά κομμάτια σας, τα οποία κακοποιήθηκαν μπαίνοντας μέσα σ’ αυτές τις ενέργειες και τα οποία είναι πολύ δυστυχισμένα και βυθισμένα στο σκοτάδι, τώρα θέλουν κι εκείνα να επιστρέψουν και να ενωθούν μαζί σας, θέλουν να ενωθούν με τον εαυτό τους. Άρχισαν ξέρετε να ξυπνάνε, γιατί καθώς εσείς εξελίσσεστε οικογένειά μου, τις μετασχηματισμένες νέες ενέργειες που δημιουργείτε τις παραλαμβάνουν πρώτα απ’ όλα, όλα τα κομμάτια του εαυτού σας, τις παραλαμβάνουν όλες οι πτυχές του εαυτού σας. Ακόμα κι αυτά τα κομμάτια σας που είναι αφώτιστα και είναι βυθισμένα στο σκοτάδι, άρχισαν τώρα να νιώθουν ότι κάτι συμβαίνει με τον εαυτό, κάτι γίνεται τέλος πάντων μ’ αυτόν τον εαυτό και θέλουν να επιστρέψουν. Νιώθουν πάρα πολύ δυστυχισμένα που είναι διαχωρισμένα  από τον εαυτό  και θέλουν να επιστρέψουν. Και ξέρετε δεν γνωρίζουν ποιοι είναι, γιατί το  ξέχασαν και ξέχασαν και την αγάπη και δεν ξέρουν και τι ακριβώς είναι αυτός ο εαυτός που τους τραβάει κοντά του σαν μαγνήτης.
Είναι τόσο πολύ μπερδεμένα οικογένεια, τόσο πολύ μπερδεμένα και καθώς ο εαυτός σας τα μαγνητίζει, εσείς τα νιώθετε να τριγυρνάνε γύρω σας και καθώς τα νιώθετε σκοτεινά, εκείνο που κάνετε είναι να τα πολεμάτε με όλες σας τις δυνάμεις. Τα πολεμάτε, τα απαξιώνετε, τα κακολογείτε και προσπαθείτε να τα διώξετε μακριά σας, γιατί δεν θέλετε να έχετε καμία σχέση με το σκοτάδι. Είναι βαθιά ριζωμένη η πεποίθηση μέσα σας ότι το σκοτάδι πρέπει να το πολεμάμε και να το εξορκίζουμε. Δεν τα θέλετε κοντά σας, πόσο μάλλον να δεχθείτε να ενωθούν μαζί σας. Κι αυτά τα κομμάτια σας οικογένεια, θυμώνουν και πεισμώνουν με την συμπεριφορά σας και ανταποκρίνονται κι αυτά με τον ίδιο τρόπο που τους συμπεριφέρεστε κι εσείς. Συγκρούονται μαζί σας και σας πολεμούν. Κι έτσι λοιπόν υπάρχει πάντα μέχρι σήμερα μια συνεχόμενη και ασταμάτητη σύγκρουση μεταξύ σας. Μια σύγκρουση που ευνοείται και συντηρείται από τις δυνάμεις τις διττότητας. Γιατί όταν ο εαυτός σας είναι κομματιασμένος, μπορούν πάντα να σας ελέγχουν πάρα πολύ εύκολα».

Γι’ αυτό λοιπόν οικογένεια χρειάζεται να κατανοήσουμε πολύ καλά, ότι όλα βρίσκονται μέσα μας και όλα έχουν να κάνουν με τον εαυτό μας. Και εάν εμείς αποδεχθούμε ολοκληρωτικά τον εαυτό μας, τότε στην ουσία έχουμε αποδεχθεί ολόκληρη την δημιουργία. Οπότε ας σταματήσουμε να συντηρούμε τον διαχωρισμό και να παίζουμε το παιχνίδι της διττότητας και ας αποδεχθούμε την κάθε διαφορετικότητα μέσα μας, χωρίς καμία κριτική στον εαυτό μας, γιατί μόνο έτσι θα ενώσουμε τον εαυτό μας, μόνο έτσι θα ενώσουμε όλα τα κομμάτια μας και θα  μάθουμε ν’ αγαπάμε τον εαυτό μας. Και μόνο έτσι θα αποδεχθούμε και οτιδήποτε διαφορετικό βρίσκεται έξω από μας και μας καθρεφτίζει!

δάσκαλος Κουτχούμι: «Αγαπημένοι μας, εάν εσείς αποδεχθείτε τον εαυτό σας ολοκληρωτικά ακριβώς όπως είναι και επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκφράζετε όπως του αρέσει, χωρίς να τον κρίνετε και να τον ενοχοποιείτε, τότε ο εαυτός σας θα νιώσει ελεύθερος και γαλήνιος και οι ενέργειες θ’ αναλάβουν να ολοκληρώσουν την εργασία σας, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε εσείς κάτι περισσότερο. Και εάν αναρωτιέστε ότι με το να αποδεχθείτε τον εαυτό σας, θα συνεχίσουν να υπάρχουν ακόμα μέσα σας περιοριστικές πεποιθήσεις, εμείς έχουμε να σας πούμε ότι ναι, θα συνεχίσουν να υπάρχουν, αλλά από την στιγμή που εσείς αποδέχεστε τον εαυτό σας χωρίς να αντιστέκεστε και χωρίς να τον κρίνετε, τότε όλες οι διαχωριστικές ενέργειες μέσα σας, όσες κι αν είναι αυτές θα επιδιώξουν να βρουν την λύση της διαφωνίας. Όλες οι ενέργειες μέσα σας θα σταματήσουν την σύγκρουση και θα επανισορροπήσουν! Γιατί όλες οι ενέργειες επιζητούν την αγάπη, επιζητούν την ενότητα και θέλουν να επιστρέψουν στην Πηγή τους, γιατί αυτό είναι στη φύση τους. Η φύση τους είναι να ενωθούν με την Πηγή τους και η Πηγή τους είστε εσείς αγαπημένοι μας».

 3) η εμπιστοσύνη άνευ όρων στον εαυτό μας! 
Το «εμπιστεύομαι» προέρχεται από την πρόθεση «εν» και το ρήμα «πιστεύω» και σημαίνει πιστεύω εντός, πιστεύω μέσα μου. Αν χρησιμοποιήσουμε μόνο του το ρήμα –πιστεύω- χωρίς την πρόθεση, τότε αυτό προσδιορίζει περισσότερο τις πεποιθήσεις μας, ενώ εάν προσθέσουμε την πρόθεση –εν- τότε αυτό μας παραπέμπει μέσα μας, μας παραπέμπει στην πίστη  για τον εαυτό μας, μας παραπέμπει στην εμπιστοσύνη για τον εαυτό μας!
 Το μεγάλο μας πρόβλημα σχετικά με την έλλειψη της εμπιστοσύνης στον εαυτό μας είναι ο έλεγχος.  Εμείς θέλουμε όλα να τα ελέγχουμε και ελέγχουμε τον εαυτό μας με όλους τους τρόπους. Ελέγχουμε τον ανθρώπινο εαυτό μας, ελέγχουμε το σώμα μας,..τα χρήματά μας, το φαγητό μας, τις σχέσεις μας και γενικά είμαστε ολόκληροι ένας έλεγχος. Και βέβαια αφού εμείς ελέγχουμε συνέχεια τον εαυτό μας και παίζουμε συνεχώς με την ενέργεια του ελέγχου, τότε κρατάμε την ενέργεια του ελέγχου ενεργή και ανοιχτή  και δίνουμε την ευκαιρία και στους άλλους να μας ελέγχουν.  Μας ελέγχουν οι άλλοι ανθρώπινοι άγγελοι γύρω μας, μας ελέγχουν οι φόβοι μας, ο θυμός μας, το εγώ μας, οι αμφιβολίες μας, οι ανησυχίες μας, το παρελθόν μας,  το μέλλον μας, μας ελέγχουν οι πτυχές μας και κυρίως μας ελέγχει το μυαλό μας! Με τον έλεγχο  στην κυριολεξία φυλακίζουμε τον εαυτό μας και τον περιορίζουμε, τον εγκλωβίζουμε μέσα στο παιχνίδι, μέσα στην διττότητα.
Οπότε για να εμπιστευτούμε τον εαυτό μας, χρειάζεται να παραιτηθούμε από κάθε έλεγχο στον εαυτό μας, χρειάζεται να παραιτηθούμε από κάθε προγραμματισμό και προσδοκίες και ν’ αφεθούμε. Ζούμε το τώρα μας και αφηνόμαστε στην ροή της ενέργειας, με την απόλυτη βεβαιότητα ότι ο εαυτός μας, μας φροντίζει και κρατάει για μας τις πιο υπέροχες λύσεις οι οποίες αντιστοιχούν στο ύψιστο δυναμικό μας. Εμπιστοσύνη σημαίνει ότι από την στιγμή που εκφράζω την πρόθεσή μου για οποιαδήποτε επιλογή κάνω, είμαι απόλυτα βέβαιος-η ότι αυτό έχει ήδη συμβεί!

δάσκαλος Κουτχούμι: Εμπιστεύομαι σημαίνει αφήνομαι ολοκληρωτικά, οικογένεια! Κι εσείς θέλετε να εμπιστευτείτε και αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε για να γειώσετε αυτή την καινούργια κατάσταση, αυτόν τον ελεύθερο  καινούργιο ανθρώπινο άγγελο! Και η απάντησή μας είναι ότι δεν πρέπει να κάνετε απολύτως τίποτα! Ακριβώς οικογένεια, απολύτως τίποτα. Γιατί όταν εμπιστεύεστε, τα κάνει όλα ο εαυτός σας για σας. Ο εαυτός σας μαγνητίζει οτιδήποτε εσείς χρειάζεστε στην ζωή σας. Όχι αύριο, όχι μετά  από λίγο καιρό, αλλά ακριβώς στην τώρα στιγμή σας.
      Αφεθείτε αγαπημένοι μας και εμπιστευτείτε τον Θεό που είστε. Είναι ο δικός σας εαυτός και είναι εσείς. Αφήστε τον να σας οδηγήσει έξω από το παιχνίδι της διττότητας και να σας πάει σε όμορφους, καινούργιους και ελεύθερους κόσμους. Επιτρέψτε του να σας πάει εκεί όπου οι δυνατότητές σας απογειώνονται και ακροβατούν, εκεί όπου διαφορετικές πραγματικότητες αγάπης σας τραγουδούν και επιτρέψτε του να σας πάει εκεί, όπου οι δημιουργικότητές σας χορεύουν μεθυσμένες  από χαρά.
Όταν αφεθείτε και εμπιστευθείτε τον εαυτό σας,  θα νιώσετε γαλήνη στην ψυχή σας, θα νιώσετε ισορροπία και ασφάλεια μέσα σας. Και κυρίως θα νιώσετε μεγάλη χαρά! Θα είστε καινούργιοι! Θα νιώσετε σαν ο εαυτός σας να έχει μηδενίσει το κοντέρ μέσα σας και μια καινούργια ύπαρξη γεννήθηκε. Και ναι θα έχετε πεθάνει μέσα σας, ως προς το παλιό και το ανελεύθερο και θα νιώσετε σαν να έχετε ξαναγεννηθεί Και η δράση σας θα είναι ολοκληρωτικά εσωτερική. Θα ζείτε μέσα στην ροή της ενέργειας, θα ζείτε μέσα στη συγχρονικότητα και μέσα στην βεβαιότητα και την ασφάλεια! Και θα ζείτε μέσα στην ελευθερία και στην αγάπη».
     

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email