ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ» ΤΗΣ Ν. ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ
(σεμινάριο)

με την Καίτη Τσώλη

Σάββατο 2 Νοεμβρίου και ώρα 4 μ.μ.

ΘΕΜΑΤΑ:
1.Η σχέση μας με τον εαυτό μας και οι σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους.

2.
α)Η θεραπεία στον εαυτό μας (μετασχηματισμός και ισορροπία της ενέργειας).
   β) Οι θεραπείες για τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους

3.Ο τρόπος που εκφράζεται η θεϊκότητά μας στη Γη και οι ενέργειες. Πως λειτουργούν και με ποιο τρόπο μας εξυπηρετούν οι ενέργειες.

Περισσότερα:
1. Η σχέση μας με τον εαυτό μας και οι σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους.
Σκοπός της εξέλιξής μας είναι να μάθουμε ν’ αγαπάμε τον εαυτό μας, γι’ αυτό σ’ αυτό το σεμινάριο θα εισχωρήσουμε βαθύτερα μέσα μας για να δούμε εάν αγαπάμε τον εαυτό μας και με ποιον τρόπο του συμπεριφερόμαστε. Ο εαυτός μας, μας συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο που του συμπεριφερόμαστε κι εμείς και
οι σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους εξαρτώνται πάντα, από την σχέση που έχουμε εμείς με τον εαυτό μας.

2.α) Η θεραπεία στον εαυτό μας (μετασχηματισμός και ισορροπία της ενέργειας).
Όπως έλεγε ο Ιπποκράτης, «δεν  ευθύνεται η ασθένεια, αλλά ευθύνεται ο ασθενής, οπότε την ευθύνη για την ασθένεια την έχουμε ολοκληρωτικά εμείς κι εμείς γνωρίζουμε ότι αρρωσταίνουμε (ασθενούμε) όταν δεν αγαπάμε τον εαυτό μας. Και δεν αγαπάμε τον εαυτό μας όταν τον κακοποιούμε, τον χειραγωγούμε, τον ελέγχουμε, τον κριτικάρουμε και τον ενοχοποιούμε. Οι περιορισμοί επίσης και οι πεποιθήσεις που έχουμε ευθύνονται σε μεγάλο μέρος για τις ασθένειες, γιατί βάσει αυτών είναι που το μυαλό μας δίνει τις εντολές στα κύτταρά μας και αυτά νοσούν.  Μπορούμε να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας, μέσα από την εξέλιξή μας, μετασχηματίζοντας και ισορροπώντας τις ενέργειες μέσα μας. (άσκηση, θεραπεία: ο τρόπος που μετασχηματίζουμε και ισορροπούμε τις ενέργειες μέσα μας).
 β) Οι θεραπείες για τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους. Ποια είναι η ευθύνη μας και η συμπεριφορά μας, όσον αφορά τις θεραπείες που κάνουμε στους άλλους ανθρώπινους αγγέλους και τι χρειάζεται να γνωρίζουμε σχετικά μ’ αυτό.

3.Ο τρόπος που εκφράζεται η θεϊκότητά μας στη Γη και οι ενέργειες. Πως λειτουργούν και με ποιο τρόπο μας εξυπηρετούν οι ενέργειες.
Η θεϊκότητά μας εκφράστηκε στο άχρονο ταυτόχρονα κι έτσι όλες οι ενσαρκώσεις μας στη Γη υπάρχουν  στο τώρα μας.  Χρειάζεται ν’ απελευθερώσουμε τον εαυτό μας από την γραμμικότητα του χρόνου και να περάσουμε στο άχρονο, για να μπορούμε να είμαστε συνειδητοί στο εδώ και τώρα.
Θα βιώσουμε και θα κατανοήσουμε τον τρόπο που εκφράστηκε η θεϊκότητά μας στη Γη και θ’ απελευθερώσουμε τις πεποιθήσεις που μας οδήγησαν να σκεφτόμαστε και να λειτουργούμε γραμμικά σαν Υπάρξεις.
Επίσης η θεϊκότητά μας χρησιμοποιεί τις ενέργειες για να μας εξυπηρετήσουν, οπότε  πως λειτουργούν και με ποιο τρόπο μας εξυπηρετούν οι ενέργειες;

Το σεμινάριο είναι βιωματικό και συμπεριλαμβάνει  θεραπευτικές ασκήσεις οι οποίες  μας βοηθούν να κατανοήσουμε βαθύτερα τον εαυτό μας.

Πληροφορίες: Καίτη Τσώλη, 6976828051
Γιάννης Βοσκάκης: 6972031283
Γλυκερία Βοσκάκη: 6972822145

 

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email