ΘΕΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ

ΘΕΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ
ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ, ΤΣΑΚΡΑΣ ΚΑΙ
DNA
     

με την Καίτη Τσώλη, 30/06/2019           
(σεμινάριο)

Είμαστε Θεοί μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους. Ο Θεός δεν έχει μορφή, ούτε σχήμα, είναι η οικουμενική ευφυΐα, το «ότι υπάρχει», είναι το ΕΝΑ  και είναι αγάπη, «ο θεός αγάπη εστί, όπως μας είπε και ο Ιησούς»!
Η θεϊκότητά μας βρίσκεται στον πυρήνα των κυττάρων μας, δηλαδή το κάθε κύτταρό μας είναι θεϊκό.            
Ο άνθρωπος έχει  ευκαρυωτικά κύτταρα, τα κύτταρα τα οποία έχουν πλήρες σχηματισμένο πυρήνα, γιατί υπάρχουν και τα κύτταρα που δεν έχουν πυρήνα τα προκαρυωτικά. Ως οργανισμός, το κύτταρο διαθέτει την ικανότητα να ζει ακόμη και χωρίς την ύπαρξη άλλων κυττάρων, γιατί έχει την ικανότητα να αντλεί ενέργεια από το περιβάλλον και να τη χρησιμοποιεί σε ουσιώδεις βιοχημικές διεργασίες, που περιλαμβάνουν την μεταφορά μορίων μέσα και έξω από το κύτταρο και την ικανότητα αλλαγής και διαμόρφωσής τους.

Είμαστε λοιπόν Θεοί μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους και αυτό που κάνουμε τώρα μέσα από την διαδικασία της εξέλιξής μας,  είναι ότι αναγνωρίζουμε την Θεϊκότητά μας, επαναπροσδιορίζουμε τον Εαυτό μας και κτίζουμε μια καινούργια συνειδητότητα, πολύ διαφορετική απ’ αυτήν που είχαμε στην Πηγή και απ’ αυτήν που είχαμε μέχρι σήμερα. 
Όλους αυτούς τους αιώνες που εμείς βρισκόμασταν μέσα στην διττότητα και πιστεύαμε ότι είμαστε μόνον άνθρωποι, η θεϊκότητά μας ήταν μόνον παρατηρητής. χωρίς να παρεμβαίνει με κανένα τρόπο στην ζωή μας (γιατί αυτή ήταν η συμφωνία μας). Τις εντολές στον εαυτό μας τις έδινε το μυαλό μας, το οποίο βρισκόταν μέσα στην ψευδαίσθηση του παιχνιδιού και συνήθως παρασυρόταν από το συλλογικό ασυνείδητο. Οπότε όσο βρισκόμασταν μέσα στην διττότητα, δεν μπορούμε καν να μιλάμε για συνείδηση και συνειδητότητα, γιατί δεν είχαμε επίγνωση. Το δε περιεχόμενο της συνείδησης μας ήταν ένα συνονθύλευμα κι ένα μπερδεμένο κουβάρι από όλες αυτές τις ενέργειες χαμηλών συχνοτήτων της τρίτης διάστασης. Χρειάστηκε δηλαδή μέσα από την εξέλιξή μας να ξεμπερδέψουμε μέσα μας όλο αυτό το κουβάρι, να ξεκαθαρίσουμε και να κατανοήσουμε αυτές τις ενέργειες, για να τις μετασχηματίσουμε και να τις απελευθερώσουμε. Μέσα απ’ όλη αυτήν την εργασία με τον εαυτό μας, ξεμπλοκάρουμε την ενέργειά μας κι ανοίγουμε επίσης τα ενεργειακά μας κέντρα (τσάκρας), τα οποία επίσης είναι κλειστά και μπλοκαρισμένα, όσο εμείς παίζουμε το παιχνίδι της διτόττητας. Υπάρχουν επτά κύρια τσάκρας μέσα μας, τα οποία βρίσκονται παράλληλα με την σπονδυλική μας στήλη, και πέντε έξω από εμάς.
Τα τσάκρας είναι ενεργειακά κέντρα, είναι ενεργειακές πύλες μέσα μας που παίρνουν και μεταβολίζουν την ενέργεια και τη διοχετεύουν στους αδένες του σώματος και στο νευρικό μας σύστημα. Τσάκρας είναι σανσκριτική λέξη και σημαίνει ‘‘τροχός’’, γιατί τα τσάκρας μοιάζουν με τροχούς που περιστρέφονται σε διαφορετικές ταχύτητες εκπέμποντας διαφορετικά χρώματα. Είναι τα κύρια όργανα του αιθερικού σώματος κι έχουν πολλές λειτουργίες σε όλα τα επίπεδα.  Στο δεύτερο βιβλίο μου «Το θαύμα έγινε, εμείς είμαστε το Θαύμα», έχω αναφερθεί λεπτομερώς σχετικά με την εργασία που κάνουν τα τσάκρας και τον μεταβολισμό της ενέργειας, και επειδή λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε τα επτά εσωτερικά τσάκρας, θα αναφερθώ σ’ αυτά και στην θεραπευτική άσκηση που ακολουθεί, γι’ αυτό εδώ δεν θα επεκταθώ περισσότερο και θα μιλήσω μόνο για τα εξωτερικά μας τσάκρας.

Τα πέντε εξωτερικά μας τσάκρας λοιπόν βρίσκονται έξω από το βιολογικό μας σώμα, δηλαδή το 8ο βρίσκεται λίγο πιο πάνω από το κεφάλι μας, το 9ο βρίσκεται στην περιφέρεια της Γης, το 10ο βρίσκεται κοντά στον ήλιο μας, το 11ο βρίσκεται μέσα στον Γαλαξία μας και το 12ο αγκυροβολεί κάπου στο Σύμπαν. Και όταν τα επτά εσωτερικά μας τσάκρας αρχίζουν να κινούνται με ταχύτητα, και ν’ αποκαθιστούν την ροή της ενέργειας μέσα μας, τότε τα πέντε εξωτερικά μας τσάκρα, αναλαμβάνουν να φέρνουν μέσα μας ενέργειες (κυρίως φωτόνια) από τον κεντρικό μας ήλιο, τ’ αδαμάντινα μόρια του πρωταρχικού δημιουργού, αλλά και ενέργειες από ολόκληρο το Σύμπαν. Οπότε ο εαυτός μας ισορροπεί αρχικά τις εσωτερικές ανισόρροπες ενέργειες μέσα μας, αλλά διαχειρίζεται επίσης και όλες τις ενέργειες που εισέρχονται μέσα μας από τα εξωτερικά μας τσάκρας.

-Πως κτίζεται η καινούργια μας συνειδητότητα;
Η εσωτερική εργασία με τον εαυτό μας κτίζει βήμα- βήμα την καινούργια μας συνειδητότητα. Η καινούργια μας συνειδητότητα κτίζεται μέσα από την αλλαγή στην αντίληψή μας και την γνώση που συλλέγουμε μέσα από τις εμπειρίες μας στη Γη, η οποία μας κάνει ισορροπημένα και σοφά Όντα. Οπότε η καινούργια μας συνειδητότητα είναι επίγνωση και το περιεχόμενό της είναι η ελευθερία που είναι αγάπη. Και είμαι συνειδητός σημαίνει ότι έχω επίγνωση της Ύπαρξής μου και του περιβάλλοντός μου ταυτόχρονα, την κάθε στιγμή στο τώρα μου.

Όταν χρησιμοποιούμε την λέξη «συνειδητότητα» αναφερόμαστε στον εαυτό μας ατομικά ή σ’ έναν ανθρώπινο άγγελο, αλλά με την λέξη «συνείδηση», αναφερόμαστε σε ομάδες ανθρώπων ή γενικά σ’ έναν λαό ή στη Γη δηλαδή η συνείδηση της Ελλάδος ή η συνείδηση της Γης.  Η ετυμολογία της λέξης προέρχεται από το απαρέμφατο συνειδέναι, του ρήματος σύνοιδα που σημαίνει γνωρίζω πολύ καλά.
Την νέα μας συνειδότητα την χρησιμοποιεί σαν εργαλείο η θεϊκότητάς μας κι είναι αυτή που παραλαμβάνει την σκυτάλη του εαυτού μας, είναι ο αρχηγός με κάποιο τρόπο και δίνει τις νέες εντολές στον εαυτό μας.  Και όταν αναλαμβάνει και δίνει τις εντολές η νέα μας συνειδητότητά, τότε ο εαυτός μας αρχίζει ν’ αλλάζει την συμπεριφορά του και καθώς όλα μέσα μας αλλάζουν, αλλάζει επίσης και η πραγματικότητά μας.
Επίσης όταν αναγνωρίζουμε ποιοι είμαστε, τότε αλλάζουμε και διάσταση, γιατί ο Θεός κατοικεί από την Πέμπτη διάσταση και πάνω και φυσικά εκεί βρίσκεται και η νέα μας συνειδητότητα, η οποία όμως έχει την ικανότητα, την δυνατότητα και την ελαστικότητα να ταξιδεύει σε ολόκληρο το Σύμπαν.

Η θεϊκότητά μας λοιπόν βρίσκεται στον πυρήνα των κυττάρων μας, αλλά στον πυρήνα των κυττάρων μας βρίσκεται και το DNA μας. Ας δούμε πως ακριβώς ορίζουν οι επιστήμονες το DNA μας και βέβαια εδώ μας μιλάνε μόνο για τις 2 αρχικές γνωστές ενεργοποιημένες  στοιβάδες του DNA μας.

«Το δε(σ)οξυριβο(ζο)νουκλεϊ(νι)κό οξύ (Deoxyribonucleic acid – DNA είναι νουκλεϊκό οξύ που περιέχει τις γενετικές πληροφορίες που καθορίζουν τη βιολογική ανάπτυξη όλων των κυτταρικών μορφών ζωής και των περισσοτέρων ιών. Το DNA συνήθως έχει τη μορφή διπλής έλικας.   Τα νουκλεϊκά οξέα (πυρηνικά οξέα) είναι σύνθετα βιολογικά μακρομόρια, που περιέχουν γενετική πληροφορία. Πρόκειται για μεγαλομοριακή ένωση που συγκροτείται από αζωτούχες-πρωτεϊνικές βάσεις, φωσφορικές ρίζες και ένα σάκχαρο με πέντε άτομα άνθρακα (πεντόζη), την δε(σ)οξυριβόζη. Στα ευκαρυωτικά κύτταρα ανιχνεύεται κυρίως μέσα στον πυρήνα του κυττάρου αλλά και σε μερικά άλλα οργανίδια, όπως τα μιτοχόνδρια και τα πλαστίδια, επιτρέποντάς τους να αναπαράγονται αυτόνομα. Το σύνολο των μορίων DNA που υπάρχουν σε ένα κύτταρο αποτελούν το γενετικό υλικό του».              https://el.wikipedia.org/wiki/DNA

Καθώς εμείς με την αφύπνισή μας αναγνωρίζουμε την θεϊκότητά μας και κτίζουμε μια καινούργια συνειδητότητα, αυτόματα αρχίζει να ενεργοποιείται και το  DNA μας. Και όπως θα δούμε στην παρακάτω ανώτερη επικοινωνία “Κοσμικές Ακτίνες και ενεργοποίηση του DNA μας”, που μου έδωσαν ο δάσκαλος Κουτχούμι και ο Αρχάγγελος Ραφαήλ, τελικά όλα συνδέονται.
«Οι επτά κοσμικές ακτίνες συνδέονται με τα επτά ενεργειακά σας κέντρα (τσάκρας) και τα ενεργειακά σας κέντρα συνδέονται με το DNA σας. Η πρώτη κοσμική ακτίνα συνδέεται με το πέμπτο τσάκρας του λαιμού, η 2η κοσμική ακτίνα με το έβδομο τσάκρας της κεφαλής, η 3η κοσμική ακτίνα με το τέταρτο τσάκρας της καρδιάς, η 4η  με το πρώτο τσάκρας στην βάση της σπονδ. Στήλης, η 5η κοσμική ακτίνα με το έκτο τσάκρας στο τρίτο μάτι, η 6η με το τρίτο τσάκρας στο ηλιακό πλέγμα και η 7η  κοσμική ακτίνα  με το δεύτερο σεξουαλικό τσάκρας.

Γνωρίζετε ότι πριν προχωρήσετε στην αφύπνισή σας και στην εξέλιξή σας  υπήρχαν μόνο δύο στοιβάδες του   DNA σας ενεργοποιημένες, οι οποίες αφορούν στη γενετική σας τα γονίδια και αυτές μπορούμε να πούμε ότι αποτελούν το χημικό σας μέρος. Και αυτό το ενεργοποιημένο μέρος αποτελεί μόνο το 5%  του ολοκληρωμένου DNA σας. Το υπόλοιπο 95% του DNA σας που αφορά το πνευματικό σας μέρος, είχε απενεργοποιηθεί και αποσυνδεθεί και βέβαια δεν είναι του παρόντος αυτή την στιγμή για να σας πούμε τι και πως απενεργοποιήθηκε. Το θέμα είναι ότι είχε απενεργοποιηθεί για να μπορούν να σας ελέγχουν εδώ στη Γη και να σας κρατάνε αδύναμους.
Με την εξέλιξή σας οικογένεια το DNA σας άρχισε ξανά να ενεργοποιείται και να επανασυνδέεται και θέλουμε σήμερα να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με το τι εμπεριέχει το υπόλοιπο 95% του  DNA σας.         
Μέχρι λοιπόν και την 8η στοιβάδα που σας συνδέει με το Σύμπαν, το DNA σας  εμπεριέχει και κρατάει όλες τις μνήμες σας σχετικά με το «ποιοι είστε». Εμπεριέχει ολόκληρη την πορεία σας στη Γη, όλη την ιστορία σας σαν ανθρώπινοι άγγελοι κι ακόμα περισσότερο εμπεριέχει τις μνήμες σας από την Πηγή σας. Εμπεριέχει επίσης και τις μνήμες σας από ενσαρκώσεις που κάνατε σε άλλους πλανήτες. Εν ολίγοις εμπεριέχει τα πάντα σχετικά με το ποιοι είστε και την ιστορία σας, αλλά εμπεριέχει και το άπειρο των δυνατοτήτων σας, που εάν απελευθερωθούν αυτές οι δυνατότητες, εσείς θα κάνετε την ύψιστη υπέρβαση και θα είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ αυτή που κάνατε μέχρι σήμερα, μέσα από την διαδικασία της εξέλιξής σας.
Αυτά λοιπόν που αναφέραμε παραπάνω αφορούν το DNA σας όπως είπαμε μέχρι και την 8η στοιβάδα σας. Η 9η στοιβάδα οικογένεια εμπεριέχει την ολοκληρωτική σας ισορροπία και θεραπεία του εαυτού σας. Στην ενεργοποίηση της 9ης στοιβάδας σας, εσείς ισορροπείτε πλήρως την ενέργειά σας και στην 10η στοιβάδα σας εμπεριέχεται η απόλυτη κατανόηση του 1. Το Ένα είναι το «ότι υπάρχει». Υπάρχει μόνο το Ένα και τίποτα άλλο. Υπάρχει το 1 και το 0. Το 1 είναι η αρχή και το τέλος. Καθώς ανεβαίνετε στις υψηλότερες συχνότητες οικογένεια, ενεργοποιείτε την 11η στοιβάδα του DNA σας και περνάτε στην χριστική σας συνειδητότητα. Το 11 είναι η χριστική σας αγάπη. Και στην 12η στοιβάδα σας ανοίγετε ορθάνοιχτα τον εαυτό σας, σε όλες τις κοσμικές σφαίρες.
Όλες οι στοιβάδες του  DNA σας συνεργάζονται αρμονικά και ενιαία. Η 9η στοιβάδα σας ας πούμε, συνεργάζεται αρμονικά με την 1η που έχουν να κάνουν με την θεραπεία σας και η 10η  με την 6η  που αφορά στην ενότητα. Το DNA σας δηλαδή όταν ενεργοποιείται ολοκληρωτικά δεν λειτουργεί με γραμμικό τρόπο, από το 1 έως το 12, αλλά όλες οι στοιβάδες είναι ενέργειες που συνεργάζονται και λειτουργούν μ’ έναν ενιαίο και κβαντικό τρόπο.

Οικογένεια όταν εσείς αλλάζετε αντίληψη κι αλλάζετε συνειδητότητα, ενεργοποιείται ταυτόχρονα και το DNA σας. Η συνειδητότητά σας συνδέεται άμεσα με το DNA σας. Το DNA σας υπακούει στη συνειδητότητά σας και η συνειδητότητά σας δεν αφορά μόνο τον εγκέφαλό σας, αλλά αφορά το κάθε μόριο της ύπαρξής σας. Στην σύνδεση της συνειδητότητάς σας με το DNA σας δημιουργείτε ένα καινούργιο πεδίο που είναι ηλεκτομαγνητικό. Κι αυτό το κβαντικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο είναι που μαγνητίζει και φέρνει σε σας, φέρνει μέσα σας, το φωτεινό σας σώμα. Το φωτεινό σας σώμα είναι το αγγελικό σας σώμα, είναι αυτό που εσείς ονομάζετε ΜΕΡΚΑΜΠΑ».                   www.newenergy.com.gr

Τα επτά λοιπόν εσωτερικά μας τσάκρας συνδέονται με τις επτά κοσμικές ακτίνες και με το DNA  μας και είναι συνδεδεμένα επίσης με την κουνταλίνι μας, η οποία είναι η φιδίσια κρυμμένη δύναμη μέσα μας και βρίσκεται κουλουριασμένη και κοιμισμένη στον κόκκυγα και περιμένει να την αφυπνίσουμε. Την κουνταλίνι μας αφυπνίζει η καινούργια μας συνειδητότητα και με το ξύπνημα στην κουνταλίνι μας αφήνουμε οριστικά την κοινή συνείδηση της τρίτης διάστασης.  Την κουνταλίνι μας την έχουμε ταυτίσει με την σεξουαλική μας ενέργεια, αλλά είναι πολλά περισσότερα, γιατί η κουνταλίνι μας συνδέεται άμεσα με το φωτεινό μας σώμα, που είναι το αιώνιο φυσικό και αληθινό μας σώμα και το οποίο, όσο κρατάει η διαδικασία της ενσάρκωσής μας στη Γη βρίσκεται συμπυκνωμένο και αγκυροβολημένο στο συμπαντικό δικτύωμα.  Όταν όμως αφυπνιζόμαστε και αναγνωρίζουμε ποιοι είμαστε, τότε έχουμε το δικαίωμα και μπορούμε να το φέρουμε ξανά μέσα μας και να το ενσωματώσουμε.

Θεραπευτική άσκηση.
Η ενεργοποίηση των τσάκρας και η είσοδος του φωτεινού μας σώματος.
(δάσκαλος Κουτχούμι & Καίτη Τσώλη)

Με μια βαθιά αναπνοή συνδεόμαστε με το καρδιακό μας κέντρο και στο καρδιακό μας κέντρο νιώθουμε ποιοι είμαστε, «είμαι αυτό που είμαι» και νιώθουμε την θεϊκότητά μας, νιώθουμε την Ύπαρξή μας και νιώθουμε την αγάπη του εαυτού μας για μας.
Συνεχίζουμε την εργασία μας, με την ενεργοποίηση των τσάκρας. Είναι ενεργειακά κέντρα που βρίσκονται στο αιθερικό μας σώμα και βρίσκονται παράλληλα με την σπονδυλική μας στήλη. Όπως είπαμε παραπάνω είναι επτά εσωτερικά και πέντε εξωτερικά. Τα τσάκρας τα βλέπουμε σαν στρογγυλούς δίσκους ή φωτεινούς ήλιους που γυρίζουν με την φορά του δείκτη του ρολογιού και τα βλέπουμε να γυρίζουν οριζόντια, δηλαδή  εφάπτονται μεταξύ τους.    
εσωτερικά τσάκρας
.
Το πρώτο τσάκρας βρίσκεται στην βάση της σπονδυλικής μας στήλης, εκεί που βρίσκονται τα γεννητικά μας όργανα και το βλέπουμε να γυρίζει με ταχύτητα στο κόκκινο χρώμα. Στο κάθε τσάκρας παραμένουμε τουλάχιστον για 2 με 3 λεπτά κι αν νιώσουμε την ανάγκη μένουμε και περισσότερο, γιατί χρειάζεται να ενεργοποιηθούν.
Το δεύτερο τσάκρας είναι λίγο πιο πάνω, ας πούμε στο ύψος που βρίσκεται η μήτρα μας εσωτερικά, είναι το σεξουαλικό μας τσάκρας και το βλέπουμε να γυρίζει με χρώμα πορτοκαλί, να  γυρίζει όλο και πιο γρήγορα……  όλο και πιο γρήγορα.
Το τρίτο τσάκρας είναι στο ηλιακό μας πλέγμα (στην κοιλιά μας, κάτω από το στομάχι) και το βλέπουμε να γυρίζει με χρώμα κίτρινο, να  γυρίζει όλο και πιο γρήγορα……
Το τέταρτο τσάκρας είναι στο καρδιακό μας κέντρο και το βλέπουμε να γυρίζει με χρώμα ροζ ή πράσινο ανοιχτό, να  γυρίζει όλο και πιο γρήγορα……
Το πέμπτο τσάκρας είναι στο λαιμό μας και το βλέπουμε να γυρίζει με χρώμα γαλάζιο, όλο και πιο γρήγορα…….
Το έκτο τσάκρας είναι στο τρίτο μάτι  (στο κέντρο ανάμεσα στα φρύδια μας) και το βλέπουμε να γυρίζει με χρώμα μωβ, να  γυρίζει όλο και πιο γρήγορα……
Το έβδομο τσάκρας είναι στην κορυφή του κεφαλιού μας και το βλέπουμε να γυρίζει με χρώμα λευκό ή βιολετί, να  γυρίζει όλο και πιο γρήγορα……

 1. Εξωτερικά τσάκρας,
  Το όγδοο τσάκρας είναι περίπου ένα μέτρο πάνω από το κεφάλι μας και το βλέπουμε να γυρίζει σε λευκό χρώμα, να γυρίζει όλο και πιο γρήγορα……
  Το ένατο τσάκρας βρίσκεται στην περιφέρεια της Γης και το βλέπουμε να γυρίζει σε χρώμα λευκό, να  γυρίζει όλο και πιο γρήγορα……
  Το δέκατο τσάκρας βρίσκεται κοντά στον ήλιο και το βλέπουμε να γυρίζει σε λευκό, να  γυρίζει όλο και πιο γρήγορα……
  Το ενδέκατο βρίσκεται στον γαλαξία μας και το βλέπουμε να γυρίζει σε λευκό, να  γυρίζει όλο και πιο γρήγορα……
  και το δωδέκατο βρίσκεται κάπου στο Σύμπαν και το βλέπουμε να γυρίζει σε χρώμα λευκό επίσης, να  γυρίζει όλο και πιο γρήγορα……
  Έτσι όπως τα τσάκρας μας γυρίζουν και εφάπτονται από το πρώτο έως το δωδέκατο, τα βλέπουμε να σχηματίζουν έναν μεγάλο σωλήνα.
  Και βλέπουμε από το δωδέκατο τσάκρας (το τελευταίο στο Σύμπαν) να εισέρχεται μέσα το φωτεινό μας σώμα. Επιτρέπουμε και βλέπουμε το φωτεινό μας σώμα να εισέρχεται στο βιολογικό μας σώμα, σαν μια τεράστια στήλη φωτός και νιώθουμε ότι έχουμε ψηλώσει κι έχουμε επεκταθεί πάρα πολύ. Σ’ αυτήν την θέση η δόνησή μας ανεβαίνει πολύ ψηλά, γιατί τα τσάκρας ξεμπλοκάρουν την ενέργειά μας και αποκαθιστούν την ελεύθερη ροή της ενέργειας μέσα μας. Και σ’ αυτήν την θέση που η δόνησή μας βρίσκεται στην ύψιστη συχνότητα του φωτός, σ’ αυτήν την θέση βρίσκεται και το υψηλότερο, το ύψιστο δυναμικό μας και μπορούμε να εκφράσουμε την πρόθεσή μας για δημιουργίες. Επίσης σ’ αυτήν την θέση και εστιάζοντας, νιώθοντας στο καρδιακό μας κέντρο, μπορούμε ν’ ακούσουμε και την μουσική της ψυχής μας.
  Εκφράζουμε την πρόθεσή μας και αφηνόμαστε με εμπιστοσύνη, χωρίς να παρεμβαίνουμε καθόλου με την σκέψη. Και μένουμε σ’ αυτήν την κατάσταση υψηλής δόνησης μέσα στο φωτεινό μας σώμα, όσο περισσότερο μπορούμε και όταν σηκωθούμε, καλά είναι να γειωθούμε.

  Για να εισέρθει μέσα μας το φωτεινό μας σώμα χρειάζεται μια ανοιχτή ενεργειακά βιολογία, χρειάζεται να έχουμε λύσει όλα τα θέματα που έχουν σωματοποιηθεί και μπλοκάρουν την βιολογία μας, γιατί μια μπλοκαρισμένη βιολογία δεν του επιτρέπει να εισέρθει μέσα μας.  Οι πόνοι που νιώθουμε στην βιολογία μας αυτόν τον καιρό, είναι ακριβώς γιατί η βιολογία μας προσπαθεί να συντονιστεί με την δόνησή μας και εάν εμείς δεν έχουμε λύσει όλα τα θέματα μέσα μας και ιδιαίτερα εάν δεν την έχουμε απελευθερώσει από παλιές κολημμένες ενέργειες που έχουν σωματοποιηθεί, τότε η βιολογία μας μπορεί να μπλοκάρει την είσοδο του φωτεινού μας σώματος. 
  Η βιολογία μας είναι επίσης ενέργεια, ακολουθεί το ενεργειακό μας σώμα και όλες τις αλλαγές που κάνουμε με την εξέλιξή μας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας και  επιβάλλεται να την φροντίζουμε και να την βοηθήσουμε να προσαρμοστεί, όσο αυτό γίνεται μ’ έναν εύκολο και ανώδυνο τρόπο.
  Μέχρι σήμερα η βιολογία μας έπαιρνε εντολές από το μυαλό μας κι έχει μάθει να επαναλαμβάνεται συνεχώς και να συμπεριφέρεται με συγκεκριμένους τρόπους. Επειδή έκανε συνεχώς τις ίδιες κινήσεις, κλείδωσε σ’ αυτές και μηχανοποιήθηκε και περισσότερο κινείται σαν ένα καλοκουρδισμένο ρομπότ, παρά σαν ένας ζωντανός και ενεργός οργανισμός.  Τώρα όμως που τις εντολές τις δίνει η συνειδητότητα και  λειτουργούμε περισσότερο συνειδητά, καταλαβαίνουμε ότι χρειαζόμαστε μια βιολογία περισσότερο ενεργή δραστήρια και κινητική. Χρειάζεται να φύγουμε από τις παλιές συνήθειες, που μας έκαναν να επαναλαμβανόμαστε μηχανικά. Η βιολογία μας χρειάζεται να ξεσκουριάσει και να κινείται ολοκληρωτικά, να είναι ανοιχτή και χαλαρή, για να μπορέσει και το φωτεινό μας σώμα να εισέρθει πιο εύκολα μέσα μας.

Και όπως μας λέει ο δάσκαλος Κουτχούμι στην Αν. επικοινωνία «Απολαμβάνοντας την καινούργια μας Ύπαρξη».
«Αυτό που θέλει ο εαυτός σας είναι να ξεκλειδώσετε την βιολογία σας, γι’ αυτό κάνετε ότι μπορείτε, κινηθείτε, χορέψτε, γυμναστείτε, φτιάξτε τον κήπο σας, περπατήστε, τρέξτε, κάνετε οτιδήποτε βοηθάει την βιολογία σας να ξεκλειδωθεί και να λυθεί. Γιατί οι εντολές που παίρνει κι όχι μόνο η βιολογία σας, αλλά ολόκληρος ο εαυτός σας, έχουν αλλάξει εντελώς. Τώρα τις εντολές τις δίνει η νέα σας συνειδητότητα.
Η βιολογία σας θ’ ακολουθήσει την δόνησή σας, θα συντονιστεί με το φωτεινό σας σώμα και θα γίνει πιο αραιά, θα είναι περισσότερο ελαφριά,  περισσότερο αιθερική και κρυσταλλική. Και όλα αυτά σας τα λέμε, γιατί σας προετοιμάζουμε για την καινούργια σας ύπαρξη, η οποία τώρα αναδύεται με ολόκληρο το μεγαλείο της. Προτείνουμε να πίνετε όσο περισσότερο νερό μπορείτε, γιατί το νερό διευκολύνει την ροή της ενέργειας».              www.newenergy.com.gr

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email