ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΗ ΧΙΟ   

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΗ ΧΙΟ   

Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 και ώρα 11 π.μ.
με την Καίτη Τσώλη

 Θέματα:
1.Θεϊκότητα και συνειδητότητα. Συνειδητότητα και DNA.
Πως η νέα μας συνειδητότητα επηρεάζει και αλλάζει το DNA μας και την βιολογία μας.

2.Ο τρόπος που εκφράζεται η θεϊκότητά μας στη Γη και οι ενέργειες. Πως λειτουργούν και με ποιο τρόπο μας εξυπηρετούν οι ενέργειες.

3.Θεραπείες: α) Η θεραπεία στον εαυτό μας (μετασχηματισμός και ισορροπία της ενέργειας).    
β) Οι θεραπείες για τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους.      

Περισσότερα:
Θεϊκότητα και συνειδητότητα. Συνειδητότητα και DNA.
Πως η νέα μας συνειδητότητα επηρεάζει και αλλάζει το DNA μας και την βιολογία μας .
Είμαστε Θεοί μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους, αλλά τι ακριβώς σημαίνει αυτό και τι εννοούμε όταν μιλάμε για την θεϊκότητά μας. Επίσης μέσα από την διαδικασία της εξέλιξής μας κτίζουμε μια καινούργια  συνειδότητα. Θα κατανοήσουμε τι ακριβώς εννοούμε όταν μιλάμε για την νέα μας συνειδητότητα και πως λειτουργεί. Η σύνδεση της νέας μας συνειδητότητας με το DNA μας, καθορίζει τις συνεχόμενες αλλαγές στο DNA μας και αλλάζει την βιολογία μας.

Πως εκφράζεται ο εαυτός μας στη Γη; Πως εκφράζεται η θεϊκότητά μας; Η θεϊκότητά μας εκφράζεται στο εδώ και τώρα και στο τώρα μας δεν μετράει ο γραμμικός χρόνος για μας, γιατί το τώρα μας είναι το άχρονο. Η θεϊκότητά μας χρησιμοποιεί τις ενέργειες για να μας εξυπηρετήσουν, οπότε  πως λειτουργούν και με ποιο τρόπο μας εξυπηρετούν οι ενέργειες;

3.Θεραπείες: α) Η θεραπεία στον εαυτό μας (μετασχηματισμός και ισορροπία της ενέργειας).
Όπως έλεγε ο Ιπποκράτης, «δεν  ευθύνεται η ασθένεια, αλλά ευθύνεται ο ασθενής, οπότε την ευθύνη για την ασθένεια την έχουμε ολοκληρωτικά εμείς κι εμείς γνωρίζουμε ότι αρρωσταίνουμε (ασθενούμε) όταν δεν αγαπάμε τον εαυτό μας. Και δεν αγαπάμε τον εαυτό μας όταν τον κακοποιούμε, τον χειραγωγούμε, τον ελέγχουμε, τον κριτικάρουμε και τον ενοχοποιούμε. Οι περιορισμοί επίσης και οι πεποιθήσεις που έχουμε ευθύνονται σε μεγάλο μέρος για τις ασθένειες, γιατί βάσει αυτών είναι που το μυαλό μας δίνει τις εντολές στα κύτταρά μας και αυτά νοσούν.  Μπορούμε να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας, μέσα από την εξέλιξή μας, μετασχηματίζοντας και ισορροπώντας τις ενέργειες μέσα μας.

 β) Οι θεραπείες για τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους. Η ευθύνη μας και η συμπεριφορά μας, όσον αφορά τις θεραπείες που κάνουμε στους άλλους ανθρώπινους αγγέλους και τι χρειάζεται να γνωρίζουμε σχετικά μ’ αυτό.

Το σεμινάριο είναι βιωματικό και συμπεριλαμβάνει  θεραπευτικές ασκήσεις οι  οποίες θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε βαθύτερα τον εαυτό μας.

Πληροφορίες: Καίτη Τσώλη, 6976828051
Μαρία Κοκκινάκη 6948912307

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email