Σχολείο Ασπεκτολογίας

Σχολείο Aσπεκτολογίας:  Η ψυχολογία της Νέας Ενέργειας

Παρουσιάζεται από την πιστοποιημένη  δασκάλα του Crimson Circle,
Μαρία
Γρηγοράκη

Ημερομηνία:  15-17  Μαρτίου  2019
Τοποθεσία : Αθήνα, Ελλάδα

Σε αυτό τό εντατικό τριήμερο εργαστήριο, ο Tobias  μάς παρουσιάζει τη μελέτη των πτυχών.  «Οι πτυχές είναι γενικά υγιείς και ισορροπημένες εκφράσεις του Εαυτού, που δημιουργούνται για έναν συγκεκριμένο στόχο ή σκοπό. Αλλά πολλές φορές οι πτυχές μπορούν να  τεμαχισθούν ή να πληγωθούν, επηρρεάζοντας τις ζωές μας με  δύσκολους τρόπους.
Η κατανόηση των πτυχών μπορεί να βοηθήσει οποιονδήποτε άνθρωπο να ανακαλύψει, πώς δημιουργεί  μέρη του εαυτού του, για να χειριστεί τις καταστάσεις της ζωής του. Οι συμμετέχοντες σε αυτήν την σειρά μαθημάτων μαθαίνουν πώς να δημιουργούν τον «ασφαλή χώρο» στη ζωή τους ,ο οποίος προσκαλεί κάθε κομμάτι τους πίσω, χωρίς διαδικασία, συμβουλευτική, φάρμακα ή μακριά και ακριβή θεραπεία”.
Αυτό το εργαστήριο δίνει  πολύ πρακτικές λύσεις και  εργαλεία, και είναι κατάλληλο για τον καθένα που :
1)  ψάχνει τις αληθινές λύσεις ( ελευθερία ), πέρα από αυτό που μπορεί να βρεθεί στην τυπική θεραπεία και συμβουλευτική.
2)
  επιδιώκει να είναι συνειδητός δημιουργός στη ζωή του .
 3)  είναι  επαγγελματίας βοηθός,  θεραπευτής,  σύμβουλος,  ψυχολόγος, κ.λπ.

Η εμπειρία εργαστηρίων περιλαμβάνει έντεκα συνεδρίες με τον Tobias και με τον Adamus Saint Germain, με επικοινωνία μέσω του Geoffrey Hoppe, καθώς επίσης και την οδηγούμενη από τον δάσκαλο αναπνοή και την συζήτηση ομάδας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Σε εκείνους που βρίσκονται σε θεραπεία με ψυχοθεραπευτικά φάρμακα δεν συνιστάται να συμμετέχουν στο σχολείο της Ασπεκτολογίας.

Γλώσσα:    DVD στα αγγλικά , με ελληνικούς υπότιτλους.   συζήτηση:   στα ελληνικά
Ημερομηνίες:  15 – 17 Μαρτίου 2019

Ώρες :
Παρασκευή,    15 Μαρτίου :  10:00 π.μ.- 3.00 μ.μ.
Σάββατο,         16 Μαρτίου :  10:00 π.μ.- 3.00 μ.μ.
Κυριακή,          17  Μαρτίου :  10:00 π.μ. – 3.00 μ.μ.

Τόπος σεμιναρίου :
Αθηναίδος 13, Βούλα, τηλ. 210 9659896,  6932449525
Εγγραφή: χωρίς περιορισμό

Κόστος:     460  ευρώ
Για την πληρωμή, μπορούμε να σας διευκολύνουμε και χωρίς πιστωτική κάρτα,
επικοινωνείστε μαζί μου.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ απευθυνθείτε:
Μαρία Grigoraki, Νew Energy Teacher  : 0030 6932449525
e-mail : mariagrigoraki3@hotmail.com

Για εγγραφές πατείστε εδώ: https://store.crimsoncircle.com/aspectology-school-athens-greece-march-15-17-2019.html

Περισσότερα για το σεμινάριο

Σε αυτό το εργαστήριο, ο Tobias μιλά για τις πτυχές που δημιουργούμε  εμείς ( η ψυχή μας ),για να βιώσουμε και να διαχειριστούμε τις ζωές μας. Η ψυχή βρίσκεται πάντα σε εμπειρία ανακάλυψης του εαυτού της. Μια πτυχή αντιπροσωπεύει ένα ορισμένο κομμάτι  μας. Παραδείγματος χάριν, ο γονέας, ο μουσικός, ο πολεμιστής ,ο επιχειρηματίας, ο θεραπευτής, ένα παιδί, αλλά και ταυτότητες προηγούμενης ζωής, ορισμένα ταλέντα και ικανότητες, ακόμη και η βιολογία μας, είναι πτυχές.
Κάθε άνθρωπος έχει επομένως χιλιάδες και  χιλιάδες πτυχές. Οι πτυχές είναι στην ουσία, οι ακτίνες του δικού μας θεϊκού  εαυτού. Οι πτυχές είναι συνήθως πλήρως ενσωματωμένες στον δημιουργό τους ( σε μάς ).  Όμως, οι πτυχές μπορούν να πληγωθούν ή κομματιασθούν, σαν αποτέλεσμα μιας τραυματικής εμπειρίας, όπως η σωματική κακοποίηση, μια σοβαρή ασθένεια, το διαζύγιο ή ένα ατύχημα. Ή μια πτυχή μπορεί να είναι ένα μέρος σας, που αρνείστε ή απορίπτετε.
Σε αυτή  την περίπτωση, μια πτυχή μπορεί να  κολλήσει ή να απομακρυνθεί και να επηρεάσει τη ζωή μας με έναν μη συνειδητό και μερικές φορές καταστρεπτικό τρόπο. Στη χειρότερη περίπτωση ένα πρόσωπο μπορεί να αναπτύξει μια  Διαταραχή Πολλαπλής Προσωπικότητας.

Με τη γνώση που προσφέρονται από τον Tοβία, μπορείτε να αρχίσετε να αναγνωρίζετε και να καλωσορίζετε εκείνες τις πτυχές ,τα κομμάτια σας, που δεν είναι πλήρως ενσωματωμένα στη ζωή σας και να τις προσκαλείτε πίσω μέσα σε σάς.
Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι πολύ προκλητική και έντονη αλλά και πολύ απελευθερωτική. Με την κατανόηση ,την αποδοχή και τέλος με την επανένωση των πτυχών σας μπορείτε να απελευθερώσετε τα βαθιά ενεργειακά τραύματα και να αρχίσετε να απολαμβάνετε τη ζωή με έναν νέο τρόπο.

Περισσότερες πληροφορίες για την Aspectology μπορούν να βρεθούν εδώ.

http://www.crimsoncircle.com/Events/AdvancedStudies/OverviewofWorkshops/AspectologyOverview.aspx

Πατείστε εδώ < http://www.youtube.com/watch?v=KXwmj-OJTtM > για ένα  σύντομο video  του εργαστηρίου, στο ΥouTube.