Ποιός είναι ο Τοβίας

Ο Τοβίας

Ο Τοβίας είναι μια αγγελική ύπαρξη που έχει ενσαρκωθεί πολλές φορές στη Γη. Είναι γνωστός κυρίως για την ζωή του ως Τοβίτ (επίσης γνωστός ως Τοβίας) στο απόκρυφο Βιβλίο του Τοβίτ. Από το 1999 ξεκίνησε να δίνει πνευματικά μηνύματα έμπνευσης στους ανθρώπους μέσω του Τζέφρυ Χόππι από το Γκόλντεν του Κολοράντο ΗΠΑ.

Το Βιβλίο του Τοβίτ περιλαμβάνεται στα Απόκρυφα, που επίσης ονομάζονται “τα χαμένα βιβλία της Βίβλου”. Ο Τοβίας είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στο Βιβλίο του Τοβίτ που τοποθετείται στα 700-600 ΠΧ. περίπου. Ο Τοβίας ανήκε στην Εβραϊκή φυλή Ναφτάλι κι έζησε εξόριστος στη Νινευί. Έγινε γνωστός επειδή έθαψε τις σορούς των συντρόφων του Ισραηλιτών που εκτελέστηκαν.

Σύμφωνα με τον Τοβία, η τελευταία του ζωή στη Γη τελείωσε περίπου το 50 ΠΧ. Τώρα επιστρέφει μέσα από τις αγγελικές σφαίρες για αυτό που ονομάζει η “μεγαλύτερη εξέλιξη συνειδητότητας που έχει ποτέ βιώσει η ανθρωπότητα”. Βοηθά όσους περνάνε από πνευματικούς μετασχηματισμούς στην προσπάθεια τους να συγχωνεύσουν το θεϊκό με το ανθρώπινο.

Ο Τοβίας είναι μέλος μιας αγγελικής ομάδας που λέγεται Πορφυρό Συμβούλιο. Το Συμβούλιο αυτό έχει τον πνευματικό στόχο να διδάξει τη χρήση των ενεργειών στον πλανήτη αυτό και σε άλλους τόπους της Δημιουργίας. Ο Τοβίας και το Πορφυρό Συμβούλιο φέρνουν μια ενέργεια σοφίας κι αγάπης και μια οπτική από την άλλη πλευρά του πέπλου.

Τα μηνύματα του Τοβία στο Βυσσινί Κύκλο άρχισαν το 1999 προς μια ομάδα μεταφυσικών στο Κολοράντο που είναι επίσης γνωστοί σαν Σώμπρα. Το Υλικό του Τοβία είναι τώρα μεταφρασμένο σε περισσότερες από 25 γλώσσες κι ακούγεται ή διαβάζεται από εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους κάθε μήνα. Ολόκληρη η βιβλιοθήκη είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο του Βυσσινί Κύκλου (www.crimsoncircle.com).

Ο Τοβίας τώρα ζει μια νέα ενσάρκωση στη Γη και είναι γνωστός στους Σώμπρα με το ψευδώνυμο “Σαμ”. Το τελευταίο του μήνυμα στους Σώμπρα και την ανθρωπότητα δόθηκε στις 19 Ιουλίου 2009.