ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ
(Βιωματικό σεμινάριο)

Σάββατο 17 Νοεμβρίου και ώρα 3.30 μμ. – 7.30 μμ.
με την Καίτη Τσώλη

έναρξη: διαλογισμός με συνειδητές αναπνοές
Θέματα: 1. Θεραπεύοντας και απελευθερώνοντας τους φόβους μας και ιδιαίτερα τους κρυμμένους φόβους μας.
(
με ποιο τρόπο μας ελέγχουν οι άλλοι μέσα από τους φόβους μας και  κλέβουν την ενέργειά μας)
2.Η απομηχανοποίηση του εαυτού μας και η αλλαγή της συμπεριφοράς μας στον εαυτό μας.  Εθισμός και εξαρτήσεις.
ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

3. Θεραπείες: Η θεραπεία στον εαυτό μας και οι θεραπείες για τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους. (μπορούμε να συνδεθούμε και να  επικοινωνήσουμε με τα κυτταρά μας, αλλά και με όλα τα βιολογικά μας όργανα. Υπάρχει νοημοσύνη και συνειδητότητα στο κάθε κύτταρο της Ύπαρξής μας).
4. Ανώτερη Επικοινωνία με τον δάσκαλο Κουτχούμι και τον δάσκαλο Ιλλαρίων  με θέμα «η εσωτερική μας γαλήνη».
περισσότερα:

1. Θεραπεύοντας και απελευθερώνοντας τους φόβους μας και ιδιαίτερα τους κρυμμένους φόβους μας. Εκτός από τους φανερούς φόβους μας που έχουν έρθει στην αντίληψή μας, υπάρχουν και πολλοί άλλοι φόβοι κρυμμένοι μέσα μας, που δεν τους έχουμε αναγνωρίσει και απελευθερώσει και όλοι οι φόβοι μας φανεροί και κρυφοί μπλοκάρουν την ενέργειά μας. Όσο εμείς δεν απελευθερώνουμε τους φόβους μας, δίνουμε την δυνατότητα στους άλλους να μας ελέγχουν μέσα από αυτούς, να κλέβουν την ενέργειά μας και να μας  κρατάνε καθηλωμένους στις χαμηλές συχνότητες της διττότητας με αποτέλεσμα να καθυστερούμε την εξέλιξή μας.
Εισχωρώντας βαθιά μέσα μας και μέσα από θεραπευτικές ασκήσεις, θα ξεσκεπάσουμε όλους τους φόβους μας, θα δούμε γιατί βρίσκονται εκεί και τι  χρειάζεται να κατανοήσουμε σχετικά με τον εαυτό μας, για να τους απελευθερώσουμε

 1. Η απομηχανοποίηση του εαυτού μας και η αλλαγή της συμπεριφοράς μας στον εαυτό μας. Εθισμός και εξαρτήσεις.
  Για την μηχανοποίηση του εαυτού μας, την οποία ακολουθεί και εκφράζει  η βιολογία μας, ευθύνεται αρχικά ο προγραμματισμός.  Και για τον προγραμματισμό ευθύνεται η διαμόρφωσή μας.
  Το θέμα μας λοιπόν εδώ είναι να βρούμε τον τρόπο για να βγούμε από την μηχανοποίηση και την ύπνωση και να είμαστε συνειδητοί.
  Η επανάληψη μια συγκεκριμένης συνήθειας, φέρνει τον εθισμό.  Κάποιες ουσίες που τις θεωρούμε εθιστικές, όπως το αλκοόλ, την νικοτίνη, τα ναρκωτικά κ.λ.π.  έχουν την ικανότητα να ενεργοποιούν μέσα μας ένα κέντρο ευχαρίστησης και να μας οδηγούν στην εξάρτηση. Εξάρτηση έχουμε όταν βρισκόμαστε υπό τον έλεγχο μια ουσίας, ενός ανθρώπου ή μιας κατάστασης γενικότερα.

  ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
   

  3.Θεραπείες: Η θεραπεία στον εαυτό μας και οι θεραπείες για τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους. Όπως έλεγε ο Ιπποκράτης, «δεν  ευθύνεται η ασθένεια, αλλά ευθύνεται ο ασθενής. Την ευθύνη για την ασθένεια την έχει ολοκληρωτικά ο ασθενής. Εμείς γνωρίζουμε ότι αρρωσταίνουμε, ασθενούμε όταν δεν αγαπάμε τον εαυτό μας, δηλαδή όταν εμείς κακοποιούμε, χειραγωγούμε, ελέγχουμε, κριτικάρουμε και ενοχοποιούμε τον εαυτό μας. Οι περιορισμοί επίσης και οι πεποιθήσεις που έχουμε ευθύνονται σε μεγάλο μέρος για τις ασθένειες, γιατί βάσει αυτών είναι που το μυαλό μας δίνει τις εντολές στα κύτταρά μας και αυτά νοσούν.  Μπορούμε να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας, μέσα από την εξέλιξή μας, γιατί εξέλιξη είναι η θεραπεία του εαυτού μας και θεραπεύοντας τον εαυτό μας, οι θεραπευμένες δικές μας ενέργειες, μεταφέρονται στην συνέχεια και στους άλλους.
  Η ευθύνη μας επίσης και η συμπεριφορά μας, όσον αφορά τις θεραπείες που κάνουμε στους άλλους ανθρώπινους αγγέλους και τι χρειάζεται να γνωρίζουμε σχετικά μ’ αυτές.
  (μπορούμε επίσης να συνδεθούμε και να  επικοινωνήσουμε με τα κυτταρά μας, αλλά και με όλα τα βιολογικά μας όργανα. Υπάρχει νοημοσύνη και συνειδητότητα στο κάθε κύτταρο της Ύπαρξής μας. Γι’ αυτό μπορούμε να συνδεθούμε μαζί τους και να μας αποκαλύψουν με ποιο τρόπο μπλοκάρουμε την ενέργειά μας και τα κρατούμε σε ανισορροπία και ασθένεια)4. Ανώτερη Επικοινωνία με τον δάσκαλο Κουτχούμι και τον δάσκαλο Ιλλαρίων  με θέμα «η εσωτερική μας γαλήνη».

  Το σεμινάριο είναι βιωματικό και συμπεριλαμβάνει  θεραπευτικές ασκήσεις οι  οποίες θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε βαθύτερα τον εαυτό μας.

 Χώρος Διεξαγωγής: :Δ/νση Παυλου Λιασιδη .4, 2331- Αρχαγγελος- Λακαταμια, Λευκωσια

πληροφορίες: Ελενίτσα Χρίστου 99418582,       
Αντωνία Πηλαβάκη 99862253       
Καίτη Τσώλη 0030 6976828051       
(παρακαλούμε τηλεφωνήστε για κράτηση θέσης, βοηθά στην καλύτερη οργάνωση).

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email