ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ν. ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ν. ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 π.μ.

 με την Καίτη Τσώλη

Θέματα: 1. Θεραπεύοντας και απελευθερώνοντας τους φόβους μας και ιδιαίτερα τους κρυμμένους φόβους μας.
1.Η ανάληψη της ευθύνης στον εαυτό μας
3. Θεραπείες: Η θεραπεία στον εαυτό μας και οι θεραπείες για τους  άλλους ανθρώπινους αγγέλους. (μπορούμε να συνδεθούμε και να  επικοινωνήσουμε με τα κυτταρά μας, αλλά και με όλα τα βιολογικά μας όργανα. Υπάρχει νοημοσύνη και συνειδητότητα στο κάθε κύτταρο της Ύπαρξής μας).

περισσότερα: 1. Θεραπεύοντας και απελευθερώνοντας τους φόβους μας και ιδιαίτερα τους κρυμμένους φόβους μας. Εκτός από τους φανερούς φόβους μας που έχουν έρθει στην αντίληψή μας, υπάρχουν και πολλοί άλλοι φόβοι κρυμμένοι μέσα μας, όπως και πολλές φοβισμένες πτυχές που δεν τις έχουμε αναγνωρίσει και αφομοιώσει, οι οποίες μπλοκάρουν την ενέργειά μας. Εισχωρώντας βαθιά μέσα μας και μέσα από θεραπευτικές ασκήσεις, θα ξεσκεπάσουμε όλους τους φόβους μας, θα κατανοήσουμε γιατί βρίσκονται εκεί και τι  χρειάζεται να κατανοήσουμε για τον εαυτό μας και θα τους απελευθερώσουμε.

2.Η ανάληψη της ευθύνης στον εαυτό μας: Εάν δεν καταλάβουμε πόσο σοβαρό είναι το να αναλάβουμε την ευθύνη για τον εαυτό σας, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε με την εξέλιξή μας. Όσο εμείς θεωρούμε υπεύθυνους τους άλλους για όλα όσα μας συμβαίνουν, φεύγουμε εντελώς από τον εαυτό μας, φεύγουμε εντελώς από το κέντρο μας και σκορπίζουμε συνεχώς την ενέργειά μας.
Χρειάζεται να νιώσουμε πολύ βαθιά μέσα μας ότι είμαστε οι αρχηγοί του εαυτού μας, ότι είμαστε το αφεντικό του εαυτού μας, ότι μόνον και μόνον εμείς μπορούμε να αποφασίζουμε για μας και για την ζωή μας και να νιώσουμε επιτέλους  ότι είμαστε αυτόνομες, ανεξάρτητες και κυρίαρχες Υπάρξεις, να νιώσουμε ότι είμαστε Θεοί δημιουργοί»!

3.Θεραπείες: Η θεραπεία στον εαυτό μας και στους άλλους ανθρώπινους αγγέλους. Όπως έλεγε ο Ιπποκράτης, «δεν  ευθύνεται η ασθένεια, αλλά ευθύνεται ο ασθενής. Την ευθύνη για την ασθένεια την έχει ολοκληρωτικά ο ασθενής.
Εμείς γνωρίζουμε ότι αρρωσταίνουμε, ασθενούμε όταν δεν αγαπάμε τον εαυτό μας, δηλαδή όταν εμείς κακοποιούμε, χειραγωγούμε, ελέγχουμε, κριτικάρουμε και ενοχοποιούμε τον εαυτό μας. Οι περιορισμοί επίσης και οι πεποιθήσεις που έχουμε ευθύνονται σε μεγάλο μέρος για τις ασθένειες, γιατί βάσει αυτών είναι που το μυαλό μας δίνει τις εντολές στα κύτταρά μας και αυτά νοσούν.  Μπορούμε να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας, μέσα από την εξέλιξή μας, γιατί εξέλιξη είναι η θεραπεία του εαυτού μας και θεραπεύοντας τον εαυτό μας, οι θεραπευμένες δικές μας ενέργειες, μεταφέρονται στην συνέχεια και στους άλλους.
Η ευθύνη μας και η συμπεριφορά μας, όσον αφορά τις θεραπείες που κάνουμε στους άλλους ανθρώπινους αγγέλους και τι χρειάζεται να γνωρίζουμε σχετικά μ’ αυτό.

(μπορούμε να συνδεθούμε και να  επικοινωνήσουμε με τα κυτταρά μας, αλλά και με όλα τα βιολογικά μας όργανα. Υπάρχει νοημοσύνη και συνειδητότητα στο κάθε κύτταρο της Ύπαρξής μας. Γι’ αυτό μπορούμε να συνδεθούμε μαζί τους και να μας αποκαλύψουν με ποιο τρόπο μπλοκάρουμε την ενέργειά τους και τα κρατούμε σε ανισορροπία και ασθένεια)

Το σεμινάριο είναι βιωματικό και συμπεριλαμβάνει  θεραπευτικές ασκήσεις οι  οποίες θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε βαθύτερα τον εαυτό μας.

Δ/νση: Γρηγορίου Ξενοπούλου 10 (WOMEN FOR LIFE)
Ν. ΨΥΧΙΚΟ (
στάση ΜΕΤΡΟ Κατεχάκη,  ο πρώτος δρόμος αριστερά μετά την στάση του Μετρό και ακριβώς απέναντι από την είσοδο του Νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ).
πληροφορίες:
Καίτη Τσώλη, τηλ.6976828051
kaiti8880@hotmail.com

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email