«Πως λειτουργούν και με ποιο τρόπο μας εξυπηρετούν οι ενέργειες», Καίτη Τσώλη, 9/6/2018

«Πως λειτουργούν και με ποιο τρόπο μας εξυπηρετούν οι ενέργειες».

Καίτη Τσώλη, 9 Ιουνίου 2018

Αυτή την εποχή οικογένεια σχεδόν όλοι μας κλείνουμε μεγάλα Κεφάλαια στην ζωή μας. Και είτε πρόκειται για ερωτικές ή φιλικές σχέσεις, είτε πρόκειται για τα επαγγελματικά μας και γενικότερα για καταστάσεις που απασχολούσαν την ζωή μας, αυτή είναι η στιγμή τους που ολοκληρώνονται ενεργειακά και απελευθερώνονται. Δώσαμε ότι ήταν να δώσουμε και πήραμε ότι χρειαζόταν να πάρουμε, γιατί σε όλες τις εμπειρίες μας πάντα υπάρχει ενεργειακή ανταλλαγή και πάντα υπάρχουν ευκαιρίες και δώρα για την εξέλιξή μας και τον εαυτό μας.
Και βέβαια αυτή είναι μια δύσκολη κατάσταση για τον ανθρώπινο εαυτό μας, ο οποίος δυσκολεύεται με τους αποχωρισμούς, γι’ αυτό ας του επιτρέψουμε να νιώσει την απώλεια, ας τον αγκαλιάσουμε σφιχτά και στοργικά και ας τον αποδεχθούμε βαθύτερα μέσα μας, χωρίς να τον κρίνουμε. Στην συνέχεια όμως χρειάζεται ν’ αναλάβουμε την ευθύνη της συνδημιουργίας μας και να κατανοήσουμε την καταλληλότητα όλων όσων μας συμβαίνουν και να προχωρήσουμε. Να είμαστε αποφασισμένοι, γιατί εάν δεν είμαστε αποφασισμένοι, τότε θα αναλάβει να βάλει τέλος σ’ αυτές τις εμπειρίες (σχέσεις ή καταστάσεις) ο εαυτός μας και πιστέψτε το θα γίνει με πολύ επώδυνο τρόπο.

Όλα αυτά μας συμβαίνουν γιατί εμείς αλλάξαμε συχνότητες και δυναμικά, οι ενέργειες επίσης άλλαξαν κι έτσι όλα μέσα μας ανακατατάσσονται για να ισορροπήσουν μ’ έναν καινούργιο τρόπο. Οπότε όπως όλα αλλάζουν μέσα μας, αλλάζουν και έξω από εμάς. Και όσο εμείς αλλάζουμε και απελευθερώνουμε τον εαυτό μας από πεποιθήσεις και περιορισμούς και οι δυνατότητές μας επίσης αυξάνονται, αλλά και οι δημιουργικές μας ικανότητες γίνονται περισσότερο αποτελεσματικές. Και γι’ αυτό εδώ καλά είναι να γνωρίζουμε πως λειτουργούν οι ενέργειες και με ποιο τρόπο μας εξυπηρετούν, όταν εμείς εκφράζουμε τις δημιουργικές μας προθέσεις, έτσι όπως μας τις έδωσε ο Άγιος Γερμανός, μέσα από την Ανώτερη Επικοινωνία «Η Ζωή μας είναι η απόδειξη».

«Οι ενέργειες βρίσκονται κοντά σας για να σας εξυπηρετήσουν και περιμένουν με χαρά να το κάνουν, αλλά να είστε ξεκάθαροι με ότι θέλετε να δημιουργήσετε, γιατί σ’ έναν αβέβαιο ανθρώπινο άγγελο που απευθύνεται σ’ αυτές μπερδεμένος θα ανταποκριθούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και θα μπλοκάρουν.

Η ενέργεια έχει ευφυΐα , η ενέργεια έχει νοημοσύνη. Οι ενέργειες γνωρίζουν πολύ καλά γιατί δημιουργήθηκαν και ξέρουν πολύ καλά τι να κάνουν, όταν εσείς εκφράζετε την πρόθεσή σας. Γι’ αυτό όταν προσπαθείτε να τις κατευθύνετε και τους λέτε εσείς πώς να λειτουργήσουν, δηλαδή όταν τους λέτε θέλω αυτό και θέλω να το κάνετε μ’ αυτό το τρόπο, τότε τις μπλοκάρετε επίσης και σταματάνε την εξυπηρέτησή τους σε σας. Οι ενέργειες δεν χειραγωγούνται και δεν ελέγχονται. Γι’ αυτό εκφράστε την πρόθεσή σας οικογένεια και επιτρέψτε στις ενέργειες να λειτουργήσουν ελεύθερα χρησιμοποιώντας το ύψιστο δυναμικό σας και τότε οι ενέργειες θα σας εξυπηρετήσουν με τον ιδανικότερο τρόπο.
Η ενέργεια λοιπόν λειτουργεί μόνο μέσα στην ελευθερία και δεν μπορείτε να την κατευθύνετε, να την χειραγωγήσετε και να την ελέγχετε.

Η ενέργεια εξυπηρετεί μόνον εσάς. Μόνο τον εαυτό σας. Ξεχάστε δηλαδή ότι θα εκφράσετε πρόθεση στην ενέργεια να εξυπηρετήσει και κάποιον άλλο και θα ανταποκριθεί, όπως π.χ. για το παιδί σας, τους συγγενείς σας, τους φίλους σας κ.λ.π. Όπως είπαμε η ενέργεια έχει νοημοσύνη και ανταποκρίνεται με αμεσότητα στον Θεό δημιουργό που την έβαλε σε κίνηση και σε κανέναν άλλο. Και είστε όλοι σας δημιουργοί.. Όταν όμως εσείς εκφράζετε την πρόθεση και θέλετε να βοηθήσετε τους άλλους, είναι σαν να μην τους αναγνωρίζετε ότι κι εκείνοι είναι δημιουργοί. Δεν μπορούν δηλαδή εκείνοι να το κάνουν και το κάνετε εσείς για λογαριασμό τους. Δηλαδή μπορεί ο Θεός να έχει την δύναμη και την δυνατότητα να δημιουργεί μέσα από σας, αλλά είναι αδύναμος μέσα στους άλλους; Μην υποτομάτε το Θεό μέσα τους και μην υποβαθμίζετε το μάθημα της ψυχής τους. Θα έχουν ότι χρειάζεται να έχουν. μέσα από την εργασία τους με τον εαυτό τους και μέσα από την εξέλιξή τους.
Οπότε τα θέλω σας και οι προθέσεις σας να εκφράζονται μόνο για σας.

Η ενέργεια δεν κάνει χάρες. Δηλαδή μπορεί να έχετε ανεβάσει ψηλά την δόνησή σας, αλλά να μην έχετε απελευθερώσει μια πεποίθηση, που έχει σχέση π.χ. με την αφθονία σας ή οτιδήποτε άλλο. Ένα παράδειγμα είναι οι δάσκαλοι που πέρασαν από τη Γη και είχαν την πεποίθηση ότι η αφθονία δεν συμβαδίζει με την πνευματικότητα. Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι ήταν φτωχοί. Γι’ αυτό όταν δεν λειτουργεί κάτι που αφορά την ζωή σας δεν λέτε «πνεύμα γιατί δεν λειτουργεί, αφού έκανα τόση πολύ εργασία με τον εαυτό μου»; αλλά ζητάτε από την θεϊκότητά σας να σας δείξει γιατί δεν λειτουργεί για να το λύσετε.

Οι νέες ενέργειες δεν λειτουργούν με τον παλιό τρόπο και ανταποκρίνονται μόνο στο τώρα σας. Με την εργασία σας και αλλάζοντας τον εαυτό σας έχουν αλλάξει και οι ενέργειες. Έχει αλλάξει η δομή τους και είναι πολύ περισσότερο ελαφριές, εύκαμπτες και αποτελεσματικές. Και ανταποκρίνονται σ’ αυτό ακριβώς που είστε, και στο τώρα σας. Γι’ αυτό μην τις μεταθέτετε στο αύριο. Να μένετε στο τώρα σας και στο τώρα σας θα έρθουν να σας συναντήσουν συγχρονιστικά.

Μην φεύγετε αγαπημένοι μου από όλα όσα σας συμβαίνουν τώρα. Καλοδεχτείτε τα και αποδεχτείτε τα. Υπάρχουν πολλές αλλαγές στους περισσότερους ανθρώπινους αγγέλους και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Εσείς φροντίστε μόνο να τα κάνετε όλα με τον εύκολο τρόπο. Σραφείτε περισσότερο μέσα σας και φροντίστε να μην αποσπάτε την προσοχή σας από τον εαυτό σας. Γιατί αυτό που είστε την κάθε στιγμή, αυτό δημιουργείτε και αυτό μεταφέρετε.
Και η μόνη λέξη που μπορούμε να σας πούμε εδώ είναι η εμπιστοσύνη. Μείνετε στο τώρα σας, μείνετε στη ροή της ενέργειας με απεριόριστη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και όλες οι δημιουργικές σας προθέσεις θα εκπληρωθούν».

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email