“Στις υψηλότερες διαστάσεις”, δάσκαλος Κουτχούμι & Καίτη Τσώλη, 12/5/2018

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΚΩΣ 10-19 ΜΑΙΟΥ

”Στις υψηλότερες διαστάσεις”

Δάσκαλος Κουτχούμι & Καίτη Τσώλη, 12 /5/2018

Σας χαιρετώ οικογένεια, εγώ είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι. Είμαι ο αδερφός σας, ο φίλος σας, ο συνοδοιπόρος σας και είμαι η οικογένειά σας. Χαίρομαι που για μια φορά ακόμα είμαι μαζί σας, σ’ αυτή την υπέροχη γιορτή, σ’ αυτό το πανέμορφο νησί του Ιπποκράτη, που πριν 2.500 χρόνια τίμησε την Γη και τους ανθρώπινους αγγέλους μεταφέροντας την γνώση του για την θεραπεία του εαυτού μας.
Έχουμε συνδεθεί με τις αγγελικές σας οικογένειες, οι οποίες αυτή την στιγμή μας παρακολουθούν κι είναι ιδιαίτερα περήφανες για σας. Είμαστε επίσης συνδεδεμένοι με την Ιερή Φλόγα της Αλήθειας στην Κρήτη και έχουμε την χαρά να είναι εδώ μαζί μας οι εκπρόσωποί της, ο δάσκαλος Ιλλαρίων, ο Αρχάγγελος Ραφαήλ και η Θεά Αθηνά! Μαζί μας βρίσκεται και ο Αντάμους Σαιν Ζερμαίν, ο οποίος όπως δηλώνει έχει μιαν ιδιαίτερη αγάπη για τους ανθρώπινους αγγέλους που βρίσκονται εδώ, αλλά αυτήν την φορά θα μιλήσω εγώ ο Κουτχούμι, δεν θα τον αφήσουμε να έχει πάντα το μονοπώλιο (γελάει).
Θα πούμε πολλά και ενδιαφέροντα σήμερα αγαπημένοι μου, όμως θέλω πριν συνεχίσουμε να σας μεταφέρω την αγάπη μας, να σας μεταφέρω την αγάπη του Πνεύματος. Είμαστε εδώ και σας καμαρώνουμε, καθώς σας βλέπουμε να πετάτε τις μεταμφιέσεις σας και να επιτρέπετε στον αληθινό σας εαυτό να αναδύεται και να ξεδιπλώνεται σε όλο του το μεγαλείο!

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Λοιπόν πως είστε; Τι κάνετε; Πως νιώθετε αγαπημένοι μας; Το γνωρίζουμε ότι τα δύο τελευταία χρόνια το 2016 και 2017 στον γραμμικό σας χρόνο ήταν πολύ δύσκολα σχεδόν για όλους σας και για μερικούς από εσάς οι προκλήσεις συνεχίζονται ακόμα. Τι ευθύνεται; Βέβαια δεν ευθύνεται ο ανάδρομος Ερμής (γελάει) αυτό δεν ισχύει, δεν ισχύει τουλάχιστον για σας. Ευθύνονται οι ενέργειες; Είναι αλήθεια ότι αυτήν την εποχή οι ενέργειες είναι πολύ έντονες, απαιτητικές και κάποιοι τις νιώθετε ιδιαίτερα πιεστικές. Όμως αγαπημένοι μου όταν εσείς είστε συντονισμένοι και εναρμονισμένοι με τις ενέργειες, τότε δεν υπάρχει σύγκρουση. Οπότε καλύτερα να αναλάβετε την ευθύνη και να κοιτάξετε μέσα σας, για να ισορροπήσετε ότι χρειάζεται ακόμα να ισορροπήσετε.
Αυτό όμως δεν ισχύει για όλους σας και θα σας εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε. Πολλοί από εσάς αυτήν την εποχή αλλάζετε συνεχώς επίπεδα (ιδιαίτερα όσοι δουλεύετε πολλά χρόνια με τον εαυτό σας), αλλάζετε συνεχώς συχνότητες, αλλάζετε δυναμικά και ισορροπείτε στις υψηλότερες διαστάσεις και γι’ αυτό κάθε φορά που είστε έτοιμοι να κάνετε μια τέτοια αλλαγή, φέρνετε μέσα μιαν εμπειρία ή την μνήμη μιας εμπειρίας και την χρησιμοποιείτε για να σας διευκολύνει, ώστε να κάνετε αυτό το καινούργιο άλμα συνειδητότητας. Αυτό που σας λέμε εδώ είναι ότι ουσιαστικά δεν χρειάζεστε άλλες εμπειρίες, δεν χρειάζεστε άλλους μετασχηματισμούς της ενέργειας, αλλά επειδή εσείς αλλάζετε συνεχώς συχνότητες, γι’ αυτό επεξεργάζεστε ακόμα περισσότερο τις ήδη μετασχηματισμένες ενέργειες και τις ξαναφέρνετε μέσα για να τις κάνετε πιο λεπτοφυής, περισσότερο ανάλαφρες, όπως ακριβώς ένας καλλιτέχνης σμιλεύει το έργο του και το κάνει πιο όμορφο, πιο κομψό, πιο ντελικάτο και το απογειώνει. Αγαπημένοι μου είστε οι καλλιτέχνες της ενέργειας, του Σύμπαντος και της δημιουργίας ολόκληρης. Είμαστε περήφανοι για σας και το Πνεύμα σήμερα εδώ, τιμάει τα παιδιά του.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια……
Όπως γνωρίζετε αγαπημένοι μου πολλοί από εσάς είχατε ήδη ολοκληρώσει την εξέλιξή σας στην Γη σε προηγούμενες ενσαρκώσεις, αλλά ενσαρκωθήκατε ξανά από αγάπη για το Πνεύμα και για την Γη. Δεν θέλατε με τίποτα να χάσετε σ’ αυτήν την παρούσα σας ενσάρκωση, αυτήν την μεγάλη μετάβαση της Γης, αυτήν την μεγάλη αλλαγή της συνειδητότητας, Θέλατε να προσφέρετε την εμπειρία σας και την δόνησή σας γι’ αυτήν την αλλαγή και θέλατε επίσης να είστε βέβαιοι ότι αυτή η αλλαγή στην Γη και στην συνειδητότητα θα επιτευχθεί οπωσδήποτε, γιατί όπως γνωρίζετε δεν ήταν δεδομένο ότι θα συμβεί αυτό, καθότι η Γη μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο είχε περιέλθει σε μια πορεία πολύ χαμηλών συχνοτήτων. Συμφωνήσατε όμως να περάσετε ξανά μέσα από όλες αυτές τις εμπειρίες, (γιατί αυτό μπορεί να γίνει μόνον μέσα σας) για να κάνετε τους μετασχηματισμούς της ενέργειας από τις χαμηλότερες συχνότητες στις υψηλότερες συχνότητες, ν’ ανεβάσετε δηλαδή την δόνηση και να βοηθήσετε την ανθρωπότητα και την Γη. Γι’ αυτό ο Τοβίας πολλές φορές σας έλεγε «ότι δεν είναι για σας πια».

Πολλοί από εσάς λοιπόν ενσαρκωθήκατε έγκαιρα λίγο μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο για να βρίσκεστε εδώ και να προλάβετε ν’ αλλάξετε την δόνηση της Γης, στην καταμέτρηση που έγινε το 1987 στην σύγκλιση των πλανητών. Μια καταμέτρηση που στάθηκε καθοριστική για σας και για ολόκληρη την πορεία της Γης. Διανύσατε και την δεύτερη μεγάλη αλλαγή που έγινε ξανά η καταμέτρηση της δόνησης το 2012 και αγαπημένοι μου έχετε σκοπό να βρίσκεστε εδώ και στην επόμενη καταμέτρηση της δόνησης της Γης το 2037. Κι αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος που θέλετε να παραμείνετε στην Γη. Είναι πολύ σημαντικό για σας, γιατί το 2037 που θα γίνει ξανά η καταμέτρηση της δόνησης της Γης, αναμένεται να είναι εμφανή τα αποτελέσματα όλης της εργασίας σας. Η Γη θα είναι πια ένας ειρηνικός πλανήτης και θα έχετε καταφέρει, όχι μόνον να ανυψώσετε ακόμα περισσότερο την δόνηση της Γης, αλλά θα έχετε και την ευκαιρία να ζήσετε μεγάλες και σημαντικές αλλαγές στην Γη, που θα είναι το αποτέλεσμα της δικής σας εργασίας.
Το παιχνίδι, η διττότητα όχι δεν θα τελειώσει, θα συνεχίσει να υπάρχει, αλλά θα έχετε λειάνει τις γωνίες της και δεν θα είναι πια τόσο σκληρή όπως ήταν με σας. Την χρειαζόμαστε ακόμα για τους επόμενους αγγέλους που πρόκειται να ενσαρκωθούν.

Και όσοι αποφασίσατε να παραμείνετε στον πλανήτη και έχετε εκφράσει την πρόθεσή σας γι’ αυτό, αυτήν την εποχή δουλεύετε με την βιολογία σας και βάλατε πάνω στο τραπέζι όλα τα θέματα που αφορούν την υγεία σας για να τα λύσετε. Ακόμα και κάποιες ανισορροπίες που βρίσκονται μέσα σας και πιθανόν να εκφράζονταν αργότερα σαν ασθένεια, μετά από πέντε ή δέκα χρόνια, ο εαυτός σας φρόντισε να τις φέρει στην επιφάνεια και να τις επιλύσετε τώρα, γιατί για να προχωρήσετε στις υψηλότερες διαστάσεις χρειάζεστε μια υγιή και δυνατή βιολογία. Χρειάζεστε μια υγιή και δυνατή βιολογία η οποία να μπορεί να σας υποστηρίξει, να μπορεί να υποστηρίξει το ενεργειακό σας σώμα, αλλά και το φωτεινό σας σώμα, το οποίο σε πολλούς από εσάς έχει πάρει ήδη θέση μέσα σας. Και καθώς η βιολογία σας προσπαθεί να συντονιστεί με το φωτεινό σας σώμα νιώθετε κάποιους πόνους που τους χαρακτηρίζετε «αδικαιολόγητους», πονάει το πόδι σας, το χέρι σας κ.λ.π. Να είστε υπομονητικοί αγαπημένοι μου και θα υποχωρήσουν, όταν το φωτεινό σας σώμα αφομοιωθεί και γειωθεί μέσα σας. Όλα αυτά συμβαίνουν, γιατί καθώς τα ηλεκτρόνιά σας πάλλονται και κινούνται με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα η ύλη της βιολογία σας γίνεται όλο και πιο αραιά και το κενό μεταξύ των κυτταρικών σας ατόμων μεγαλώνει. Όπως σας έχουμε ξαναπεί η βιολογία σας θα γίνει πιο ελαφριά, περισσότερο αιθερική και στην συνέχεια πιο κρυσταλλική.

Έχετε να κάνετε υπέροχη δουλειά σχετικά μ’ αυτό. Θέλετε να έχετε μια υγιή βιολογία γιατί θέλετε να καταργήσετε τα γηρατειά στην Γη. Οι γέροι, τα γηρατειά συνήθως αποκαμωμένα και αδύναμα από την σύγκρουση με την διττότητα, καταλήγουν με πολλή λίγη ενέργεια, και πολλά προβλήματα υγείας. Κι αυτή δεν είναι μια φυσική κατάσταση για σας. Εσείς τώρα φέρνετε το πλήρες ενεργειακό σας φορτίο κι είστε υγιείς, ζωντανές και ολοκληρωμένες Υπάρξεις. Δεν θα γερνούν πια οι άνθρωποι στην Γη κι αυτό δεν έχει να κάνει με τις ρυτίδες σας, έχει να κάνει με την ενέργειά σας. Οπότε όλα αυτά τ’ αλλάζετε τώρα και είστε οι πρωτοπόροι της Γης και σ’ αυτό!

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
Αν μπορούμε να πούμε κάτι για το 2018, μπορούμε να πούμε ότι είναι ο γραμμικός χρόνος που εσείς ισορροπείτε στις υψηλότερες διαστάσεις, γιατί όσο μπαινοβγαίνατε μέσα στην διττότητα και ανεβοκατεβάζατε την δόνησή σας, δεν υπήρχε ισορροπία. Και εάν δίναμε ένα χρώμα στο 2018. τότε θα του δίναμε το πορτοκαλί χρώμα. Το πορτοκαλί χρώμα που είναι το χρώμα της ζωντάνιας και της χαράς, αντιστοιχεί στο δεύτερο σεξουαλικό σας τσάκρα, εκεί που ενώνεται και ισορροπεί το αρσενικό με το θηλυκό μέσα σας κι εκεί που βρίσκεται η πρώτη παύση, της εσωτερικής σας οκτάβας. Θα σας εξηγήσουμε τι σημαίνει αυτό και σας το εξηγούμε, παρόλο που δεν είναι και τόσο απαραίτητο να το γνωρίζετε, για να καταλάβετε πόσο σημαντικές είναι οι αλλαγές που συνέβησαν μέσα σας και γιατί έχει σχέση με τους συμπαντικούς νόμους και ιδιαίτερα με τον συμπαντικό νόμο του Επτά. Και σ’ αυτήν την περίπτωση επιτρέψτε μου να φέρω μέσα τον Πυθαγόρα, μια σημαντική ενσάρκωσή μου που έζησε στην Ελλάδα τον 6ον αιώνα π.χ. μιαν ενσάρκωσή μου κατά την οποία ασχολήθηκα ιδιαίτερα με τους συμπαντικούς νόμους, τις μουσικές οκτάβες και τις παύσεις. Τι μας λέει ο συμπαντικός νόμος του Επτά; Ότι τα πάντα στο Σύμπαν εναρμονίζονται σε οκτάβες και ότι καμία ενέργεια δεν λειτουργεί προς την ίδια κατεύθυνση και χωρίς παύσεις.
Αν δεν υπήρχε ο Νόμος του Επτά, τα πάντα στο Σύμπαν θα είχαν οδηγηθεί προς την τελική, την οριστική τους έκβαση, δηλαδή τα πάντα θα είχαν οδηγηθεί άμεσα στην λύση τους. Εάν όμως όλα είχαν οδηγηθεί στην λύση τους, τότε οικογένεια δεν θα είχατε την ευκαιρία να παρατηρήσετε, να επεξεργαστείτε, να διαχειριστείτε και να μετασχηματίσετε την κάθε ενέργεια και να της αλλάξετε την δόνηση. Εσείς δημιουργήσατε αυτό το Σύμπαν κι εσείς δημιουργήσατε και τους Συμπαντικούς νόμους γιατί σας εξυπηρετούσαν, αλλά τώρα δεν τους χρειάζεστε πια. Αυτό που σας λέμε εδώ αγαπημένοι μας είναι ότι εσείς ξεπεράσατε τις εσωτερικές σας παύσεις κι αυτό σας κάνει άμεσους Θεούς δημιουργούς. Δηλαδή εάν μέχρι τώρα σας λέγαμε ότι όλες οι ενέργειες ψάχνουν να βρουν την λύση, σήμερα σας λέμε ότι όλες οι ενέργειες οδηγούνται άμεσα στην λύση τους. Αυτό που σας λέμε οικογένεια, είναι ότι από την στιγμή που δεν θα μπορεί πια να σας επηρεάσει κανένας Συμπαντικός Νόμος, τότε όλες οι δημιουργικές σας προθέσεις θα οδηγούνται άμεσα στην λύση τους.
Θα είστε άμεσοι Θεοί δημιουργοί, με τον ίδιο τρόπο που ήσασταν και στην Πηγή σας και ότι θέλετε, θα το δημιουργείτε άμεσα. Δημιουργείτε ένα καινούργιο Σύμπαν σε μια καινούργια Γη, όπου υπάρχει απόλυτη ελευθερία. Η ελευθερία που είναι αγάπη. Και σ’ αυτό το καινούργιο Σύμπαν όπου οι δονήσεις θα είναι πολύ υψηλές θα αλληλοεπιδράτε μεταξύ σας, μέσα στο φως, στην αγάπη και στην χαρά. Κι αυτός είναι ο τρίτος κύκλος της δημιουργίας, ένας κύκλος τον οποίον εσείς τώρα ανοίγετε στις υψηλότερες διαστάσεις κι αρχίζετε να τον γειώνετε στην Γη.

Το μόνο που χρειάζεστε, με δεδομένη πάντα την αγάπη για τον εαυτό σας, αυτό που χρειάζεστε είναι το πάθος και η χαρά, γιατί δεν μπορείτε να προχωρήσετε στις ανώτερες διαστάσεις χωρίς το πάθος για τον εαυτό σας και για την ζωή. Το πάθος για την δημιουργία και την χαρά της δημιουργίας. Το πάθος και η χαρά σας οδήγησαν να κάνετε όλο αυτό το ταξίδι που κάνετε και να δημιουργήσετε όλα όσα δημιουργήσατε μέχρι σήμερα. Πολλοί νιώθετε κουρασμένοι αυτήν την στιγμή από την διττότητα και νιώθετε ότι απουσιάζει το πάθος σας, αλλά να είστε υπομονητικοί και το πάθος σας θα επανέρθει.
Η χαρά είναι η κινητήριος δύναμη κι είναι μέσα σας. Βρείτε τρόπους να την ενεργοποιήσετε. Η χαρά κρατάει πάντα πολύ υψηλά την δόνησή σας και σας δίνει την απόλαυση του εαυτού σας και της ζωής σας. Μπορείτε να εξελίσσεστε μέσα από την αγάπη και την χαρά πιστέψτε το, αρκεί να το επιτρέψετε, να σταματήσετε να σπρώχνετε την ενέργεια και ν’ αφεθείτε στην ροή της ενέργειας με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Η αγάπη και η χαρά είναι η φυσική κατάσταση του εαυτού σας και όχι ο πόνος και η θλίψη. Όταν αγαπάτε τον εαυτό σας, όταν υπάρχει αγάπη, ο πόνος και η θλίψη απουσιάζουν, γιατί η αγάπη είναι ελεύθερη από κάθε πόνο και θλίψη.
Αγαπημένοι μου να είστε αποφασισμένοι και να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
Αυτό που επίσης χρειάζεστε στις υψηλότερες διαστάσεις, είναι η συνειδητότητα και το τώρα. Βιώστε την κάθε στιγμή σας, ζήστε την ολοκληρωτικά, και θα νιώσετε ότι ο εαυτός σας απλώνεται μέχρι την αιωνιότητα. Θα είστε απόλυτα συντονισμένοι και εναρμονισμένοι με τις νέες ενέργειες και σαν Θεοί δημιουργοί, εσείς θα δίνετε τις εντολές και οι νέες ενέργειες θα σας εξυπηρετούν. Μπορείτε επίσης να τις αλλάζετε κατά βούληση όποια στιγμή εσείς το θελήσετε. Ακόμα και το μυαλό σας θα υπακούει στην συνειδητότητά σας και θα γίνει για σας ένας πολύ καλός υπηρέτης και οι σκέψεις που θα σας επισκέπτονται θα ρέουν και δεν θα κολλάνε πια, δεν θα επαναλαμβάνονται και δεν θα σέρνονται. Θ’ απολαμβάνετε την ζωή σας και θα ζείτε μ’ έναν καινούργιο τρόπο, έναν τρόπο που θα τον ζήσετε για πρώτη φορά στην Γη. Είναι μαγικές οι υψηλότερες διαστάσεις; Ναι είναι μαγικές, αρκεί εσείς να μπορέσετε να το δείτε.

Και όπως γνωρίζετε αγαπημένοι μου σ’ αυτό το ταξίδι, σας οδηγεί η θηλυκή σας ενέργεια και η θηλυκή σας ενέργεια θέλει να σας οδηγήσει στο καινούργιο και στο αχαρτογράφητο. Η θηλυκή σας ενέργεια αυτήν την εποχή ενεργοποιεί το δεξί μέρος του εγκεφάλους σας που ήταν πλήρως απενεργοποιημένο. Υπάρχει γνώση και σοφία εκεί που όταν βγει στην επιφάνεια θ’ αλλάξει δραστικά την αντίληψή σας. Θ’ ανακαλύψετε κατ’ αρχήν πόσο τεράστιος είναι ο εαυτός σας και ότι επεκτείνετε σε ολόκληρη την δημιουργία πέρα από τον χώρο και τον χρόνο,. Η πιο μεγάλη σας ανακάλυψη όμως θα είναι όταν αντιληφθείτε ότι ζείτε στη Γη πολλές και παράλληλες πραγματικότητες και ότι η ψυχή σας δεν ενσαρκώθηκε μόνον μέσα σ’ ένα ανθρώπινο βιολογικό σώμα. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι η ψυχή σας κατοικεί ταυτόχρονα και σε σώματα ζώων , πουλιών, ερπετών, ακόμα και στην φύση της Γης. Δηλαδή μπορεί να κοιτάξετε στα μάτια ένα δελφίνι, ένα περιστέρι, ένα ελαφάκι ή ακόμα κι έναν κροκόδειλο, και να αναγνωρίσετε στα μάτια του τον εαυτό σας. Γι’ αυτό σήμερα σας μιλάμε για παράλληλες υπάρξεις που ζείτε στη Γη. Δεν μπορείτε ακόμα να το κατανοήσετε, αλλά το δημιούργησε η ψυχή σας για δυο πολύ σημαντικούς λόγους, πρώτον γιατί ήθελε να έχει μιαν ολοκληρωμένη εμπειρία από την Γη και από όλα τα είδη που κατοικούνε στην Γη και δεύτερον για την αμεσότητα της εξέλιξης στην Γη και την αμεσότητα της εξέλιξης της ίδιας της Γης, γιατί κάθε φορά που εσείς κάνετε μιαν αλλαγή στον εαυτό σας σαν ανθρώπινοι άγγελοι, αυτόματα αυτή η αλλαγή επεκτείνεται σε ολόκληρη την Ύπαρξή σας, όπου κι αν βρίσκεται ο εαυτός σας, αρχικά στην Γη, σε άλλα είδη Ύπαρξης, σε άλλες διαστάσεις ή σε άλλες μορφές ή μη μορφές σε ολόκληρη την δημιουργία.
Πρώτα αλλάζει ο εαυτός σας όπου κι αν βρίσκεται και στην συνέχεια αυτές οι ενέργειες μεταφέρονται στην Γη και στο Σύμπαν μέσα από την ενότητα. Αυτό ήταν στο σχέδιό της ψυχής σας και δείχνει πόσο πολύ αποφασισμένοι ήρθατε για να τα καταφέρετε.
Και ναι αγαπημένοι μου το μόνο που χρειάζεστε τώρα είναι η αποφασιστικότητα και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Παίξτε, γελάστε, τραγουδήστε, χορέψτε, αγκαλιαστείτε και απολαύστε το. Ζείστε με χαρά και απολαύστε το, γιατί το αξίζετε και το δικαιούστε.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
και βάζουμε και τα δυο μας χέρια στην καρδιά. Και στην καρδιά νιώστε τον εαυτό σας, νιώστε το Είμαι, το Υπάρχω και νιώστε την αγάπη του εαυτού σας για σας. Και αφήστε την αγάπη ν’ απλωθεί, ν’ απλωθεί, ν’ απλωθεί και ν’ αγκαλιάσει την Γη και ολόκληρη την δημιουργία. Και μέσα στην καρδιά σας νιώστε μας και μας, γιατί εμείς είμαστε εσείς και είμαστε η οικογένειά σας.
Namaste!

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email