ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ν. ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ν. ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου και ώρα 11 π.μ.

με την Καίτη Τσώλη

Θέματα: 1.Θεραπείες: Η θεραπεία στον εαυτό μας και οι θεραπείες για τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους.
2.Η ανάληψη της ευθύνης για τον εαυτό μας
3.Συνειδητοί Θεοί δημιουργοί. Παίζοντας με τις ενέργειες, την γραμμικότητα του χρόνου και αλλάζοντας τα δυναμικά μας.


περισσότερα: 1. Θεραπείες: Η θεραπεία στον εαυτό μας και στους άλλους ανθρώπινους αγγέλους. Όπως έλεγε ο Ιπποκράτης, «δεν  ευθύνεται η ασθένεια, αλλά ευθύνεται ο ασθενής. Την ευθύνη για την ασθένεια την έχει ολοκληρωτικά ο ασθενής. 
Εμείς γνωρίζουμε ότι αρρωσταίνουμε, ασθενούμε όταν δεν αγαπάμε τον εαυτό μας, δηλαδή όταν εμείς κακοποιούμε, χειραγωγούμε, ελέγχουμε, κριτικάρουμε και ενοχοποιούμε τον εαυτό μας. Οι περιορισμοί επίσης και οι πεποιθήσεις που έχουμε ευθύνονται σε μεγάλο μέρος για τις ασθένειες, γιατί βάσει αυτών είναι που το μυαλό μας δίνει τις εντολές στα κύτταρά μας και αυτά νοσούν.  Μπορούμε να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας, μέσα από την εξέλιξή μας, γιατί εξέλιξη είναι η θεραπεία του εαυτού μας και θεραπεύοντας τον εαυτό μας, οι θεραπευμένες δικές μας ενέργειες, μεταφέρονται στην συνέχεια και στους άλλους.
Η ευθύνη μας και η συμπεριφορά μας, όσον αφορά τις θεραπείες που κάνουμε στους άλλους ανθρώπινους αγγέλους και τι χρειάζεται να γνωρίζουμε σχετικά μ’ αυτό.

2.Η ανάληψη της ευθύνης
«Εάν δεν καταλάβουμε πόσο σοβαρό είναι το να αναλάβουμε την ευθύνη για τον εαυτό σας, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε με την εξέλιξή μας. Όσο εμείς θεωρούμε υπεύθυνους τους άλλους για όλα όσα μας συμβαίνουν, φεύγουμε εντελώς από τον εαυτό μας, φεύγουμε εντελώς από το κέντρο μας και σκορπίζουμε συνεχώς την ενέργειά μας.
Χρειάζεται να νιώσουμε πολύ βαθιά μέσα μας ότι είμαστε οι αρχηγοί του εαυτού μας, ότι είμαστε το αφεντικό του εαυτού μας, ότι μόνον και μόνον εμείς μπορούμε να αποφασίζουμε για μας και για την ζωή μας και να νιώσουμε επιτέλους  ότι είμαστε αυτόνομες, ανεξάρτητες και κυρίαρχες Υπάρξεις, να νιώσουμε ότι είμαστε Θεοί δημιουργοί»!

3.Συνειδητοί Θεοί δημιουργοί. Παίζοντας με τις ενέργειες, την γραμμικότητα του χρόνου και αλλάζοντας τα δυναμικά μας. Είμαστε Θεοί δημιουργοί και δίνουμε συνειδητά τις εντολές στις ενέργειες, για ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε στο τώρα μας. Μπορούμε να θεραπεύσουμε και ν’ αλλάξουμε τις ενέργειες του παρελθόντος και εξετάζοντας τα δυναμικά που δημιουργήσαμε αυτήν την στιγμή γι’ αυτό που θεωρούμε «μέλλον» μας, αν δεν μας αρέσουν μπορούμε επίσης να τα αλλάξουμε και ν’ αλλάξουμε την πραγματικότητά μας.

Το σεμινάριο είναι βιωματικό και συμπεριλαμβάνει  θεραπευτικές ασκήσεις οι  οποίες θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε βαθύτερα τον εαυτό μας.

Δ/νση:  Εθνικής Αντίστασης 41
Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη
πληροφορίες:
Καίτη Τσώλη, τηλ.6976828051
Φλώρα Μπλε: 6979503042

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email