Συνάντηση της οικογένειας της Ν. Συνείδησης στην Θεσσαλονίκη.

 

 

Συνάντηση της οικογένειας της Ν. Συνείδησης στην Θεσσαλονίκη.

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 5.30 μ.μ.

με την Καίτη Τσώλη

1.Μαθαίνοντας να δουλεύουμε με την θηλυκή μας ενέργεια. Η Θεά επιτρέπει, η Θεά  είναι ελευθερία.
-Τι σημαίνει ελευθερία και η σημαντικότητα της ελευθερίας
.

2. Ο εαυτός μας και η ζωή μας είναι η απόδειξη της εξέλιξής μας. Ποιοι είναι οι λόγοι που μας δυσκολεύουν ακόμα και μας εμποδίζουν  να βιώσουμε την καινούργια μας Ύπαρξη.  

Περισσότερα:
1. Όσο εμείς δουλεύουμε με τον εαυτό μας και τον απελευθερώνουμε από την διττότητα, οδηγός μας είναι η θηλυκή μας ενέργεια, η οποία ανέλαβε να μας οδηγήσει στις υψηλότερες συχνότητες της ελευθερίας που είναι αγάπη . Η Θεά επιτρέπει. Η Θεά είναι ελευθερία και η ελευθερία είναι αγάπη. Η αγάπη περνάει πρώτα μέσα από την ελευθερία, γιατί η ελευθερία είναι αυτή που μας οδηγεί στην αγάπη.

Διάλειμμα 30 λεπτά

2. Ο εαυτός μας και η ζωή μας είναι η απόδειξη της εξέλιξής μας. Μέσα από τις κατανοήσεις μας και την επίγνωση για το ποιοι είμαστε, αλλάζουμε σταδιακά, απελευθερώνουμε τον εαυτό μας και αναδύεται η καινούργια μας Ύπαρξη.  Θα εξετάσουμε ποιοι είναι οι λόγοι που μας εμποδίζουν να βιώσουμε ολοκληρωτικά την καινούργια μας ελεύθερη Ύπαρξη και μια όμορφη καινούργια πραγματικότητα, γιατί υπάρχουν ακόμα  κάποιες μπλοκαρισμένες πτυχές που καταφέρνουν και παίρνουν τον έλεγχο του εαυτού μας. Σ’ αυτές τις πτυχές αναφέρθηκε και ο δάσκαλος Κουτχούμι στην τελευταία ανώτερη επικοινωνία του «Η Ιερή Φλόγα Της Σοφίας».
Θα εξετάσουμε επίσης και τις «προβληματικές» σχέσεις μας με την βιολογική μας οικογένεια, για όσους υπάρχουν και θα προχωρήσουμε στην θεραπεία και στην ένωση του εαυτού μας με όλες αυτές  τις  πτυχές,
γιατί είναι η ενέργειά μας και είναι ο εαυτός μας.

(Το σεμινάριο είναι βιωματικό και συμπεριλαμβάνει  θεραπευτικές ασκήσεις οι  οποίες θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε βαθύτερα τον εαυτό μας).  

Πληροφορίες: Καίτη Τσώλη, τηλ.6976828051
Δημήτρης Σαββαϊδης, τηλ. 6944692021
Δ/νση: Μιαούλη 51 (γωνία με Γαμβέτα),
περιοχή Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης

 

 

Share the love! Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone