Ιερή φλόγα της Σοφίας! δάσκαλος Κουτχούμι, 25/08/2017           

 

 

Ιερή φλόγα της Σοφίας!    

δάσκαλος Κουτχούμι & Καίτη Τσώλη,  25/08/2017       

Νάμαστε οικογένεια, σας χαιρετώ! Είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι κι όπως πάντα αγαπημένοι μου νιώθω βαθιά τιμή και βαθιά χαρά όταν βρίσκομαι μαζί σας.  Δεν τα λέμε τόσο συχνά τα δυο τελευταία χρόνια κι αυτό είναι απόλυτα φυσικό, γιατί δεν με χρειάζεστε πια, ούτε εμένα, ούτε τους άλλους αναληφθέντες δασκάλους. Τώρα έχετε τους εσωτερικούς σας δασκάλους, που έχουν  πάρει θέση μέσα σας και σας δίνουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Άλλωστε αυτό είναι και το ζητούμενο της εξέλιξής σας κι αυτό είναι που θέλουμε κι εμείς για σας. Είμαστε όμως η οικογένειά σας κι είμαστε πάντοτε κοντά σας για να σας αγκαλιάζουμε με την αγάπη μας και να σας καμαρώνουμε για την εξέλιξή σας και την πρόοδό σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
Αυτή την εποχή αγαπημένοι μου, νιώθετε τον εαυτό σας και τις ενέργειες να σας πιέζουν κι είναι γεγονός βέβαια, καθώς το κύμα των εισερχομένων ενεργειών στην Γη αυξήθηκε Αυτό όμως  έγινε επειδή εσείς το επιτρέψατε. Έχετε αλλάξει πάρα πολύ κι είστε πολύ περισσότερο ανοιχτοί σε όλες τις ενέργειες και  οι νέες ενέργειες που εισέρχονται στη Γη από τον κεντρικό σας ήλιο κι από ολόκληρη την δημιουργία, ψάχνουν να βρουν τους αποδέκτες τους, δηλαδή ψάχνουν να βρουν αυτούς που έχουν την ίδια δόνηση με τις ίδιες κι αυτοί είστε εσείς. Και το πρόβλημά σας οικογένεια δεν είναι ότι εσείς δεν μπορείτε να διαχειριστείτε αυτές τις ενέργειες, αυτό πλέον ξέρετε να το κάνετε πολύ καλά. Το πρόβλημά σας είναι ότι δεν ξέρετε πως να συμπεριφερθείτε  και τι να κάνετε με τον καινούργιο σας εαυτό.  Δεν έχετε μάθει  ακόμα να ζείτε με τον καινούργιο σας εαυτό, που συνεπάγεται  να ζείτε επίσης και μ’ έναν καινούργιο και διαφορετικό τρόπο. Δεν έχετε μάθει να ζείτε ελεύθεροι και φοβάστε αυτό το υπέροχο, φωτεινό και μεγαλειώδες που έρχεται στην ζωή σας και στην πραγματικότητά σας. Δυσκολεύεστε ακόμα ν’ αφεθείτε ολοκληρωτικά στον εαυτό σας και να παραμείνετε στο τώρα σας, παρόλο που γνωρίζετε ότι αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε.

Είστε δάσκαλοι οικογένεια, είστε δάσκαλοι κι είστε δημιουργοί. Οι νέες  ενέργειες βρίσκονται εδώ για να σας εξυπηρετήσουν. Εσείς τους δίνετε τις εντολές. Οι ενέργειες όμως ανταποκρίνονται πάντοτε στην εκάστοτε δόνησή σας. Όταν εσείς έχετε υψηλή δόνηση και βρίσκεστε στην ισορροπία σας και στο τώρα σας, τότε μαγνητίζετε νέες ενέργειες υψηλής δόνησης, οι οποίες δημιουργούν για σας τους ανάλογους συγχρονισμούς και όλα στην ζωή σας, όλα όσα θέλετε να δημιουργήσετε έχουν μιαν εύκολη έκβαση. Όταν όμως ρίχνετε την δόνησή σας και μπαίνετε ξανά μέσα στην διττότητα, τότε μαγνητίζετε  ξανά τις ενέργειες με χαμηλή δόνηση, οι οποίες ανταποκρίνονται στους φόβους σας και επιβεβαιώνουν τις αμφιβολίες σας. Και εσείς σ’ αυτό το σημείο δυσανασχετείτε, θυμώνετε και γκρινιάζετε με τον εαυτό σας.
-Τι έγινε πάλι; Πάλι τα ίδια;
Ναι πάλι τα ίδια και κανένας δεν μπορεί να κάνει οτιδήποτε πάνω σ’ αυτό γιατί εσείς είστε οι δημιουργοί.  Βλέπετε οικογένεια στην δημιουργία υπάρχει ένας δικός σας νόμος και τον γνωρίζετε όλοι σας πολύ καλά, «όμοιες ενέργειες έλκουν επίσης όμοιες ενέργειες».

Και όταν βρίσκεστε σ’ αυτήν την κατάσταση της σύγχυσης και της αμφιβολίας αρπάζουν την ευκαιρία και κάποιες πτυχές σας και ξαναπαίρνουν τον έλεγχο.  Είναι κάποιες πτυχές που σας πλήγωσαν στην ζωή σας και τις χρησιμοποιείτε κι εσείς γιατί σας βολεύουν για να συνεχίζετε να νιώθετε αδικημένοι και υπάρχουν και κάποιες άλλες πτυχές επίσης οι οποίες σας ταλαιπώρησαν στο παρελθόν σας και σας κάνουν να ανησυχείτε για το μέλλον, σας βγάζουν δηλαδή εντελώς από το τώρα σας. Παρατηρείστε τον εαυτό σας και θα τις δείτε. Στους περισσότερους από εσάς η πτυχή που σας ταλαιπωρεί ιδιαίτερα, (το έχουμε πει κι άλλες φορές), είναι η πτυχή της αφθονίας σας, γιατί σε προηγούμενες ενσαρκώσεις σας πιστεύατε ότι ένας πνευματικός άνθρωπος δεν χρειάζεται τα υλικά αγαθά, ότι δεν έχουν αξία τα υλικά αγαθά και χρειάζεται να ζείτε μόνον με το Πνεύμα σας. Κι αυτό βέβαια συνεχίζει ακόμα να σας ταλαιπωρεί και  μπλοκάρει την αφθονία σας, παρόλο που τώρα γνωρίζετε ότι η αφθονία σας, είναι το δίκαιο χάρισμα και το δώρο του δημιουργού που είστε.

Πολλοί επίσης από εσάς ταλαιπωρείστε ακόμα με την γήινη-βιολογική σας οικογένεια. Η βιολογική σας οικογένεια είναι μεγάλη πρόκληση για σας και είναι ο άσσος στο μανίκι του εαυτού σας, γιατί η  σύνδεσή σας μαζί τους είναι πολύ ισχυρή και δυσκολεύεστε να τους δείτε σαν αγγέλους που παίζετε απλά ένα παιχνίδι που συνδημιουργήσατε μαζί για την εξέλιξή σας. Δυσκολεύεστε να αποσυνδεθείτε μαζί τους. Να θυμάστε αγαπημένοι μου ότι η αποσύνδεση, δεν είναι έλλειψη αγάπης, γιατί η αγάπη για ν’ ανθίσει χρειάζεται την ελευθερία και χρειάζεται ν’ αποσυνδεθείτε απ’  όλους τους δεσμούς που δημιουργήσατε μέσα στην διττότητα, οι οποίες εμπεριέχουν σύγκρουση και έλεγχο. Γι’ αυτό να μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας ελέγχει, ούτε καν την βιολογική σας οικογένεια. Κρατείστε μόνον τις σχέσεις αγάπης και απελευθερώστε επίσης οριστικά αυτήν την πτυχή του «καλού παιδιού» που υπάρχει ακόμα μέσα σας και ελέγχει ακόμα την συμπεριφορά σας. Αποδεχτείτε όλες τις πτυχές σας και ηρεμήστε. Όσο αποδέχεστε και αγαπάτε τον εαυτό σας, τις αποδέχεστε και τις αγαπάτε επίσης, γιατί είναι η ενέργειά σας, είναι ο εαυτός σα. Κάθε φορά που τις βλέπετε να παίρνουν τον έλεγχο, να θυμίζετε στον εαυτό σας ποιοι είστε και θα υποχωρούν. Μην τις χρησιμοποιείτε  σαν δικαιολογητικό, για ν’ αντιστέκεστε στον εαυτό σας, γιατί τότε το μόνο που καταφέρνετε είναι να σαμποτάρετε τον εαυτό σας και  να καθυστερείτε την εξέλιξή σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…….
Είχατε συμφωνήσει το 2017 να γειώσετε την 5η διάσταση στη Γη και να κρατήσετε σταθερή την υψηλή συχνότητα του φωτός, γι’ αυτό νιώθετε  τώρα πολλοί από εσάς, αυτήν την πίεση και το έντονοι σπρώξιμο, γιατί οι νέες ενέργειες σας καλούν προς την ολοκληρωτική σας ελευθερία.
Λοιπόν αγαπημένοι μου μιαν επιλογή έχετε, ν’ αλλάξετε συμπεριφορά απέναντι στον εαυτό σας και να κρατήσετε ψηλά την δόνησή σας. Πιστέψτε ότι μπορείτε να το κάνετε  αυτό, γιατί το έχετε κερδίσει. Να είστε περισσότερο συνειδητοί στο τώρα σας και απλά  αφεθείτε στον εαυτό σας με εμπιστοσύνη και χωρίς αντιστάσεις. Τίποτα άλλο δεν χρειάζεστε.  Αν θέλετε να παίξετε ακόμα, παίξτε αλλά χωρίς να παίρνετε στα σοβαρά το παιχνίδι σας. Το παιχνίδι της διττότητας δεν έχει περισσότερη αξία, απ’ όσο έχει μια θεατρική παράσταση. Εάν όμως εσείς του δίνετε αξία, τότε του δίνετε και την άδεια  να συνεχίζει να σας ελέγχει. Παίξτε το εάν θέλετε, αλλά παίξτε με επίγνωση και χωρίς κριτικές, έως την στιγμή που θα το απομυθοποιήστε. Κάντε το εύκολο κι απλό, γιατί εάν δεν το κρατήσετε απλό και εύκολο η πληθώρα των ενεργειών που εισέρχεται στην Γη, θα σας προκαλέσει σύγχυση και πίεση και θα βασανίζεστε για πολύ ακόμα, χωρίς ουσιαστικό λόγο, γιατί ότι ήταν να μάθετε εδώ στη Γη, το έχετε μάθει.

Είστε δάσκαλοι οικογένεια, είστε δάσκαλοι και πιστέψτε το ότι μπορείτε να παίξετε μ’ έναν καινούργιο τρόπο, με τον καινούργιο σας, ξαναγεννημένο και ανανεωμένο εαυτό.  Μαζέψτε την ενέργειά σας και εστιαστείτε συνειδητά μέσα σας και στο τώρα σας. Το τώρα σας δεν είναι στάσιμο. Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα. Η κινητικότητα πριν στον γραμμικό σας χρόνο ήταν εξωτερική, αλλά τώρα είναι εσωτερική. Υπάρχει κινητικότητα στην συνειδητότητά σας, υπάρχει κινητικότητα στην δημιουργικότητά σας, στα δυναμικά σας επίσης που ανοίγονται όλο και περισσότερο και στις θεϊκές σας δυνατότητές που απελευθερώνονται.
Η κάθε στιγμή στο τώρα σας είναι πάντα διαφορετική, γιατί ο Θεός που είστε, ποτέ δεν επαναλαμβάνεται. Οπότε η κάθε στιγμή που ζείτε είναι πάντα μοναδική. Ποτέ μια στιγμή που ζείτε δεν είναι ίδια. Γι’ αυτό ζήστε και απολαύστε με χαρά την κάθε στιγμή σας, γιατί ποτέ δεν θα έχετε ξανά την ίδια ευκαιρία. Και υπάρχει πάντα μια συνεχόμενη αλλαγή, καθώς ο εαυτός σας μέσα από την συνειδητότητά σας επεκτείνεται διαρκώς και θα έχετε συνεχώς μια ανανεωμένη αντίληψη σχετικά με τον εαυτό σας, Ο εαυτός σας είναι τεράστιος και δεν υπάρχουν όρια σχετικά με τον εαυτός σας και τις δυνατότητές σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια……
Είστε δάσκαλοι οικογένεια, είστε δάσκαλοι και δεν μας χρειάζεστε πια.  Δεν χρειάζεστε πια άλλο την πνευματική σας οικογένεια γιατί αποφοιτήσατε, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που και στην Γη όταν ενηλικιώνεστε, δεν χρειάζεστε άλλο την βιολογική σας οικογένεια και αναλαμβάνετε την πλήρη ευθύνη της ζωής σας. Δεν μας χρειάζεστε πια και δεν υπάρχει καμία απάντηση που μπορούμε να σας την δώσουμε εμείς και δεν μπορεί να σας την δώσει ο εαυτός σας. Είστε Θεοί επίσης και κανένας δεν είναι περισσότερο Θεός από εσάς, ούτε κι εμείς. Κι εάν σήμερα έρχομαι κοντά σας, έρχομαι με μια ειδική αποστολή, γιατί είμαι Υπεύθυνος για την Ιερή Φλόγα της Σοφίας και ήρθε η ώρα να σας την παραδώσω. Ναι είστε έτοιμοι γι’ αυτό. Δουλέψατε πάρα πολλούς αιώνες μέσα στην διττότητα και μετά από πολλές ενσαρκώσεις, όσοι αποφοιτήσατε, κερδίσατε το δικαίωμα να είστε οι φορείς της Ιερής Φλόγας της Σοφίας.

Και την επικοινωνία που σας δίνουμε σήμερα, δεν γινόταν να σας την δώσουμε πιο πριν στον γραμμικό σας χρόνο, τότε που δώσαμε τις επικοινωνίες για την ιερή Φλόγα της αλήθειας και την Ιερή Φλόγα της Ανάληψης, γιατί τις παραπάνω Ιερές Φλόγες τις χρειαζόσασταν για να σας βοηθήσουν κατά την διάρκεια της εξέλιξής σας, ενώ η Ιερή Φλόγα της Σοφίας αφορά το αποτέλεσμα της εξέλιξής σας. Την Ιερή Φλόγα της Σοφίας την κτίσατε εσείς, δουλεύοντας βήμα-βήμα όλους αυτούς τους αιώνες με τον εαυτό σας και είναι η Αλχημεία του Εαυτού σας. Οι παραπάνω Ιερές Φλόγες της αλήθειας και της ανάληψης προΰπήρχαν ήδη και τις μεταφέρατε από την Ατλαντίδα, ενώ την Ιερή Φλόγα της Σοφίας αρχίσατε να την δημιουργείτε πολύ πιο μετά την εποχή της Ατλαντίδας και για να σας την παραδώσουμε και να συνδεθείτε μαζί της, χρειαζόταν να ολοκληρώσετε τον κύκλο της εξέλιξή σας στην Γη και να κτίσετε την καινούργιας σας συνειδητότητα.

-Τι είναι όμως η Ιερή Φλόγα της Σοφίας;
Είναι η δική σας σοφία που κερδίσατε μέσα από την εξέλιξή σας, εμπλουτισμένη με την αγάπη σας. Είναι η δική σας δυνατότητα και ικανότητα να συνδυάζεται την γνώση που κερδίσατε μέσα από τις εμπειρίες σας με την έμφυτη κατανόηση για τον εαυτό σας και για ολόκληρη την δημιουργία και να ζείτε μ’ έναν καινούργιο τρόπο.
Μπορούμε δηλαδή με δυο λόγια να πούμε, ότι είναι η σφαιρική και ολοκληρωτική αντίληψη καταστάσεων και γεγονότων που προέρχεται από το καταστάλαγμα της εμπειρία σας και των γνώσεων που αφορά ολόκληρη την πορεία σας στην Γη.

Είστε δάσκαλοι αγαπημένοι μου, είστε δάσκαλοι. Είστε οι σοφοί δάσκαλοι της Γης. Και ένας σοφός δάσκαλος,  είναι ολοκληρωτικά ελεύθερος, αυτόνομος και κυρίαρχος.  Ένας σοφός δάσκαλος οικογένεια είναι ανοιχτός σε ολόκληρη την δημιουργία, αλλά ακούει και ακολουθεί μόνον τον εαυτό του.
Ένας σοφός δάσκαλος σε ότι κι αν συμβαίνει και σε όλα όσα συμβαίνουν βλέπει πάντα την αγάπη μεταμφιεσμένη. Κι ένας σοφός δάσκαλος αγαπημένοι μου είναι παρατηρητής του εαυτού του και του παιχνιδιού της Γης, χωρίς να εμπλέκεται στο παιχνίδι γιατί το έχει απομυθοποιήσει και δεν τον αφορά πια.
Ο σοφός ο δάσκαλος έχει εισχωρήσει στην αποδοχή των πάντων και στην ενότητα και επιτρέπει τα πάντα, επιτρέπει ολοκληρωτικά. Επιτρέπει να είναι αυτό που είναι και επιτρέπει σε όλες τις ενέργειες να τον διαπερνούν, σε όποια συχνότητα κι αν βρίσκονται, ακόμα κι αν βρίσκονται στις πιο χαμηλές συχνότητες. Τίποτα δεν μπορεί να τον αγγίξει και τίποτα δεν μπορεί  να διαταράξει την γαλήνη του και την ηρεμία του, γιατί εμπιστεύεται τον εαυτό του και το φως του.
Ο σοφός ο δάσκαλος οικογένεια λειτουργεί χωρίς ατζέντες και κανόνες και μένει συνειδητά στο τώρα του.  Μέσα στην σοφία του γνωρίζει ότι αυτό που έρχεται την κάθε στιγμή στο τώρα του, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται να βιώσει.  Υπάρχει  αγαπημένοι μου σοφία κι αγάπη σε οτιδήποτε έρχεται την κάθε στιγμή στην πραγματικότητά σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Η Ιερή φλόγα της σοφία οικογένεια είναι το δώρο της δεύτερης κοσμικής ακτίνας για σας. Η δεύτερη κοσμική ακτίνα, είναι η ακτίνα της αγάπης και της σοφίας και το χρυσοκίτρινο φως της, το χρυσοκίτρινο χρώμα της, είναι το χρώμα της Αλχημείας. Πρόκειται να προστεθεί στην αύρα σας και σε αρκετούς από εσάς, όσοι εισήρθατε στην Πέμπτη διάσταση έχει ήδη προστεθεί. Ο αιθερικός Ναός της Ιερής Φλόγας της Σοφίας αγαπημένοι μου, βρίσκεται στο Κασμίρ της Ινδίας και για να συνδεθείτε συνειδητά με την Ιερή Φλόγα της Σοφίας αρκεί η πρόθεσή σας. Μπορείτε να την καλέσετε και να την αναπνεύσετε και τότε θα την νιώσετε και θα  δείτε το χρυσοκίτρινο φως της να κατακλύζει ολόκληρη την Ύπαρξή σας.

Αγαπημένοι μου ότι ήταν να ειπωθεί από εμάς ειπώθηκε. Εσείς από εδώ και στο εξής όταν υπάρχουν καινούργιες πληροφορίες, θα τις παίρνετε άμεσα από τον εαυτό σας. Και πριν σας αποχαιρετήσω οικογένεια, θα σας θυμίσω,  ότι  είναι πολύ σημαντικό να πιστέψετε και να γειώσετε πολύ βαθιά μέσα σας, ότι είστε Θεοί δημιουργοί. Πιστέψτε σε σας και πιστέψτε στην δημιουργικότητά σας. Πιστέψτε ότι μπορείτε να δημιουργείτε μ’ έναν άμεσο και απλό τρόπο, εκφράζοντας μόνο την πρόθεσή σας και την θέλησή σας.
Εμείς είμαστε πάντα κοντά σας, γιατί είμαστε η οικογένειά σας κι είμαστε εσείς. Αγαπημένοι μας σας αγαπάμε και σας τιμάμε πέρα από κάθε μέτρο.
Κι έτσι είναι. Namaste!

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email