“Συνειδητότητα”, με την Καίτη Τσώλη, 14/02/2017

Συνειδητότητα

με την Καίτη Τσώλη, 14/02/2017

Σας  χαιρετούμε αγαπημένοι μας. Είμαστε οι δάσκαλοι εαυτοί σας και σ’ αυτήν την υπέροχη συνάντηση της οικογένειάς μας, της οικογένειας των ανθρώπινων αγγέλων, ήρθαμε για μια ακόμα φορά  για να μιλήσουμε για ένα πολύ σημαντικό θέμα. Σήμερα θα σας μιλήσουμε για την συνειδητότητά σας.  Μαζί μας έχουμε στην όμορφη παρέα μας και τον δάσκαλο Κουτχούμι με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, που βρίσκονται πάντα κοντά σας και  τους ευχαριστούμε για την φωτεινή αγάπη τους, αλλά και γιατί με το υπέροχο και υπέρλαμπρο φως τους ενισχύουν όλα όσα θα ειπωθούν και μας φέρνουν πιο έντονα στην ενθύμηση της Πηγής μας.

Αγαπημένοι μας το γνωρίζουμε ότι είναι μια δύσκολη εποχή για σας στη Γη και πολλοί από εσάς είστε ακόμα αρκετά μπερδεμένοι καθώς ακροβατείτε μεταξύ συνειδητού και ασυνείδητου. Νιώθετε ότι ο εαυτός σας σας δοκιμάζει και σας πιέζει και μπορούμε να πούμε ότι έχετε δίκιο να το νιώθετε αυτό, γιατί καθώς βαδίζετε προς την ολοκληρωτική ισορροπία σας,  ο εαυτός σας σας καλεί να είστε περισσότερο συνειδητοί στο τώρα σας.  Και επειδή όπως σας είπαμε και την προηγούμενη φορά που μιλήσαμε, αυτός ο χρόνος προβλέπεται να είναι δύσκολος σχετικά με τις ενέργειες, εσείς καλείστε να στραφείτε περισσότερο μέσα σας, να μαζέψετε την ενέργειά σας και να γνωρίσετε τον αληθινό σας, υπέροχο, ελεύθερο και κυρίαρχο εαυτό, γιατί μέχρι σήμερα καθώς ήταν ντυμένος με τους ρόλους σας, δεν είχατε την ευκαιρία να τον γνωρίσετε. Και γνωρίζοντας τον εαυτό σας, θ’ αρχίσουν να σας αποκαλύπτονται οι δυνατότητές σας και οι ικανότητές σας και θ’ ανακαλύψετε ότι έχετε πολλές, πάρα πολλές. Το σημαντικότερο όμως είναι ν’ αρχίσετε να δουλεύετε με την συνειδητότητά σας, γιατί   η εξέλιξή σας έγινε για να ενθυμηθείτε ποιοι είστε και να κτίσετε μια καινούργια συνειδητότητα. Και για να γίνει αυτό χρειάστηκε να ξυπνήσετε από τον βαθύ ύπνο που σας κρατούσε  η διττότητα  και ν’ αποκτήσετε επίγνωση. Και η επίγνωσή σας είναι η συνειδητότητά σας. Χρειάστηκε επίσης να μετασχηματίσετε πολύ χαμηλές συχνότητες και να κάνετε  ένα μεγάλο και δύσκολο άλμα, για να βρεθείτε στις υψηλότερες συχνότητες της ελευθερίας που είναι αγάπη. Και η ελευθερία που είναι αγάπη, είναι το περιεχόμενο της συνειδητότητά σας. Οπότε μπορούμε να πούμε ότι όλα όσα σας συνέβησαν στην εξέλιξή σας, έγιναν για να κτίσετε μια καινούργια συνειδητότητα, η οποία θα είναι ο ρυθμιστής και ο διαχειριστής του εαυτού σας, θα είναι ο ρυθμιστής και ο διαχειριστής της ζωής σας και της κάθε πραγματικότητας που δημιουργείτε για σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια……
Ποιες είναι  όμως οι προϋποθέσεις για να είστε συνειδητοί; Κατ’ αρχήν για να έχετε ολοκληρωτική επίγνωση του εαυτού σας, χρειάζεται να βρίσκεστε στο τώρα σας. Η συνειδητότητά σας είναι απούσα όταν βρίσκεστε στο παρελθόν σας ή όταν σκέφτεστε το μέλλον σας, οπότε η συνειδητότητά σας είναι παρούσα μόνον στον παρόντα χρόνο σας.
Επίσης για να είναι παρούσα η συνειδητότητά σας, χρειάζεται να έχουν υποχωρήσει οι σκέψεις σας και η φλυαρία του μυαλού σας και να είστε περισσότερο σιωπηλοί μέσα σας. Η συνειδητότητά σας για να λειτουργήσει χρειάζεται διαύγεια και καθαρότητα και δεν μπορεί να λειτουργήσει μέσα στην σύγχυση.  Η συνειδητότητα σας θέλει και πολύ καλά γειωμένους, σας θέλει να πατάτε γερά στα πόδια σας, να πατάτε πολύ γερά στη Γη και να μην ονειροβατείτε. Και βέβαια εδώ μπορούμε να πούμε ότι η συνειδητότητα  είναι  χαρακτηριστικό για τις Υπάρξεις που έχουν ισορροπήσει κυρίως στις συχνότητες της 5ης διάστασης. Και πολλοί από εσάς είστε έτοιμοι αγαπημένοι μας, οπότε να είστε αποφασισμένοι και να έχετε την πρόθεση να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο συνειδητοί.
Από την στιγμή που εσείς κτίσατε μια καινούργια συνειδητότητα, η θεϊκότητά σας χρησιμοποιεί την συνειδητότητά σας σαν το κύριο εργαλείο της κι έτσι είναι αυτή που παραλαμβάνει το τιμόνι του εαυτού σας και όπως θα δείτε στην συνέχεια, όλα έχουν σχέση με την συνειδητότητά σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Στην 3η διάσταση το μυαλό σας είχε τον έλεγχο του εαυτού σας κι έδινε τις εντολές στον εαυτό σας και βέβαια αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την ανισορροπία μέσα σας, γιατί το μυαλό σας ήταν επηρεασμένο από παλιές περιοριστικές πεποιθήσεις και από το συλλογικό ασυνείδητο.  Στην ουσία δεν μπορούσατε να λειτουργήσετε σαν ισορροπημένοι δημιουργοί και ο εαυτός σας δημιουργούσε ασυνείδητα πολλές πτυχές, για να σας εξυπηρετήσουν μέσα στην διττότητα, οι οποίες τελικά κατέληγαν μπερδεμένες, πληγωμένες, μπλοκαρισμένες κι αναποτελεσματικές. Όλοι σας δουλέψατε μέσα από την διαδικασία της εξέλιξής σας με το να αποδέχεστε, να ισορροπείτε και να ενσωματώνετε αυτές τις μπλοκαρισμένες πτυχές.  Τώρα τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, γιατί όταν η συνειδητότητά σας παίρνει την σκυτάλη κι αναλαμβάνει την ευθύνη του εαυτού σας, τότε είναι εκείνη που  δίνει τις εντολές στον εαυτό σας.

Και όταν η συνειδητότητά σας αρχίζει να δίνει τις εντολές, τότε όλες οι ενεργειακές δομές μέσα σας αλλάζουν και όλα όσα αφορούν τον εαυτό σας, αρχίζουν να έρχονται στην ισορροπία τους.  Όλες οι αλλαγές μέσα σας επιταχύνονται, το DNA  σας ενεργοποιείται με  αυξημένη  ταχύτητα, όπως με ταχύτητα παίρνει την θέση του μέσα σας και το φωτεινό σας σώμα. Η συνειδητότητά σας αφορά ολόκληρο τον εαυτό σας και όχι ιδιαίτερα κάποιο μέρος της βιολογία σας, γιατί υπάρχει η εσφαλμένη εντύπωση ότι αφορά μόνον τον εγκέφαλό σας. Όχι αφορά το κάθε μόριο της Ύπαρξής σας,  γιατί το κάθε μόριό σας είναι συνειδητό και η συνειδητότητά σας επεκτείνεται πολύ περισσότερο από όσο μπορείτε να φανταστείτε.  Εναρμονίζεται με όλα τα τσάκρα σας από το πρώτο έως το δωδέκατο που βρίσκεται σε κάποιο σημείο του Σύμπαντος και αναλαμβάνει να κάνει όλες τις συνδέσεις του εαυτού σας με όλα τα πολυδιαστασιακά σας κομμάτια, όπου κι αν βρίσκονται στο Σύμπαν και βέβαια αναλαμβάνει και την επανασύνδεσή σας με ολόκληρη την δημιουργία. Σας οδηγεί ξανά στην κατανόηση ότι όλα είναι ο εαυτός σας, ότι είστε ολόκληρη η δημιουργία, ότι είστε το όλον.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια……
Η συνειδητότητά σας αγαπημένοι μας γνωρίζει πως ακριβώς θα φέρει σε ισορροπία τον εαυτό σας, γνωρίζει τι ακριβώς χρειάζεστε και γνωρίζει τα θέλω σας, μ’ έναν τρόπο πολύ ξεκάθαρο. Όταν είστε συνειδητοί, είστε οι απόλυτοι δημιουργοί, γιατί η συνειδητότητά σας δημιουργεί με αμεσότητα  και κάνει όλη την εργασία για σας.  Χρειάζεστε μόνον την συνειδητότητά σας και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και έχει ήδη συμβεί, χωρίς να κάνετε τίποτα περισσότερο. Γι’ αυτό σήμερα είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε την συνειδητότητά σας και να δουλεύετε με την συνειδητότητά σας.
Μπορείτε να χρησιμοποιείτε συνεχώς την συνειδητότητά σας  έτσι ώστε η συνειδητότητά σας να είναι η απόλυτη κυρίαρχη κατάκτηση και κατάσταση του εαυτού σας. Η συνειδητότητά σας είναι πολύ ελαστική και μπορείτε να παίξετε μαζί της. Μπορείτε να εισχωρήσετε σε απίστευτες καταστάσεις και σε άγνωστους κόσμους. Η συνειδητότά σας μπορεί να ταξιδεύει «μίλια» μακριά σας σε άλλες διαστάσεις και ν’ ανοίγει δρόμους σε ολόκληρο το Σύμπαν, ενώ το σώμα σας αναπαύετε στο κρεβάτι σας. Μπορεί ν’ ακουμπήσει όλες τις υπάρχουσες πραγματικότητες και να δημιουργήσει καινούργιες.  Αρκεί να ξεδιπλωθείτε σε όλο σας το μεγαλείο και να εμπιστευθείτε. Και να θυμάστε, βρίσκεστε κάθε φορά ακριβώς εκεί, όπου βρίσκεστε και η συνειδητότητά σας, γι’ αυτό αγαπημένοι μας, μην το καθυστερείτε άλλο και μην ψάχνετε να βρίσκετε άλλες δικαιολογίες για τον εαυτό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιείστε εάν θέλετε και την φαντασία σας, για να σας βοηθήσει. Η φαντασία σας δεν έχει μεγάλη σχέση με το μυαλό σας και ας σας δίνει αυτήν την εντύπωση. Όταν χρησιμοποιείτε την φαντασία σας ενεργοποιείτε μεγάλο μέρος του εγκεφάλου σας. Η φαντασία είναι μια ιδιότητα που πάντα την είχατε σαν δημιουργοί και την χρησιμοποιούσατε πολύ πριν ενσαρκωθείτε στην Γη.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια………
Μέσα από την συνειδητότητά σας μπορείτε να βιώσετε την ενότητα και ν’ αποκτήσετε πολλές γνώσεις για όλα όσα υπάρχουν στην δημιουργία και όπως σας έχουμε ξαναπεί μπορείτε να ενώσετε την συνειδητότητα σας με τα δέντρα με τα πουλιά με την φωτιά, με τον αέρα, με όλα όσα υπάρχουν στην Γη.  Θα επεκταθείτε, θα νιώσετε την απόλυτη ελευθερία, θα νιώσετε πληρότητα και ομορφιά. Θ’ αποκτήσετε γνώσεις που δεν θα μπορούσατε πριν να διανοηθείτε ότι θα υπήρχε τρόπος να τις έχετε.  Και το σημαντικότερο είναι ότι όσο εσείς δουλεύετε με την συνειδητότητά σας μετά από ένα μικρό διάστημα θ’ ανακαλύψετε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε επίσης με τα πάντα μέσα στην δημιουργία, με τον ορατό και τον αόρατο κόσμο.  Θα νιώσετε ότι βιώνετε ένα θαύμα, γιατί είναι υπέροχο να μπορείτε να επικοινωνείτε  π.χ. μ’ ένα πουλί που πετάει ή με την γάτα σας και να σας μεταφέρουν τις δικές τους πληροφορίες. Είναι μια ικανότητα που την είχατε όταν πρωτοενσαρκωθήκατε στην Γη, αλλά  κάπου στην πορεία σας την χάσατε και τώρα την φέρνει ξανά μέσα σας η συνειδητότητά σας.
Μπορείτε αγαπημένοι μας να βάλετε την συνειδητότητά σας ακόμα και μέσα στην καρδιά του σκοταδιού ή μέσα σε έναν ενεργό πόλεμο. Αληθινά δεν κινδυνεύετε, γιατί εάν σκεφτείτε ότι το σκοτάδι είναι έλλειψη γνώσης, έλλειψη φωτός και η συνειδητότητά σας είναι γνώση και μάλιστα γνώση εμπλουτισμένη με αγάπη,  τότε το φως,  η λάμψη της συνειδητότητά σας μπορεί να διαλύσει τα σκοτάδια, όπου κι αν βρίσκεται.

Αγαπημένοι μας δεν υπάρχει τίποτα πιο ισχυρό στο Σύμπαν από την συνειδητότητα των ανθρώπινων αγγέλων κι ίσως δεν είναι η κατάλληλη λέξη που χρησιμοποιούμε, αλλά δεν έχουμε άλλη λέξη, για να το τονίσουμε, γιατί η συνειδητότητα πάει πολύ πιο πέρα από κάθε ισχύ κι από κάθε δύναμη. Είναι ένας φωτεινός ήλιος αγάπης που κινείται μέσα στο Σύμπαν και φωτίζει μ’ ένα φως υπέρλαμπρο. Είμαστε πολλοί υπερήφανοι εμείς οι δάσκαλοι εαυτοί σας που μπορούμε και σας το λέμε αυτό και πρόκειται να εκπλαγείτε πολύ ευχάριστα, όταν εσείς μάθετε να χρησιμοποιείτε την συνειδητότητά σας. Θα νιώθετε πολύ πλούσιοι, πολύ γεμάτοι εσωτερικά και θα αρχίσετε να βιώνετε αυτό που ονομάζουμε θαύμα της ζωής, γιατί η ζωή σας θα είναι ένα συνεχόμενο θαύμα. Θα το δείτε αυτό στην πράξη και θα θυμηθείτε τα λόγια μας. Γι’ αυτό άλλωστε σας έχουμε πει ότι ένας συνειδητός ανθρώπινος άγγελος αντιστοιχεί σε πολλές χιλιάδες ασυνείδητους, σε πολλές χιλιάδες μη αφυπνισμένους ανθρώπους. Και ένας και μόνον από εσάς με ενεργή την συνειδητότητά του μπορεί να κάνει την διαφορά όπου κι αν βρίσκεται. 

 Πάρτε μια βαθιά αναπνοή αγαπημένοι μας και βάλτε και τα δυο σας χέρια στην καρδιά και μέσα στην καρδιά σας νιώστε μας, γιατί εμείς είμαστε εσείς. Και μέσα στην καρδιά σας νιώστε και την ατέλειωτη, την αιώνια αγάπη του εαυτού σας για σας. Σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο.
Κι έτσι είναι. 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email