Οι Δάσκαλοι της Νέας Συνείδησης στη Γη! Καίτη Τσώλη, 21/1/2017

Οι Δάσκαλοι της Νέας Συνείδησης στη Γη!

Καίτη Τσώλη, 21/1/2017

Σας χαιρετούμε αγαπημένοι μας. Είμαστε οι δάσκαλοι εαυτοί σας και συναντηθήκαμε όλοι μας σ’ ένα υψηλότερο επίπεδο κατανόησης, για να σας δώσουμε αυτήν την επικοινωνία, την οποία θεωρούμε σημαντική στην δεδομένη τώρα στιγμή σας. Η επικοινωνία έγινε και με την παρουσία εκ μέρους της πνευματικής μας οικογένειας του δάσκαλου Κουτχούμι, του Άγιου Γερμανού, του δάσκαλου Ιλαρίωνα και του Αρχάγγελου Μιχαήλ.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
Σας μιλάμε εμείς οι δάσκαλοι εαυτοί σας, γιατί είστε πια δάσκαλοι. Κτίσατε μια καινούργια συνειδητότητα και δημιουργήσατε πολλές- πολλές νέες ενέργειες στην Γη, ενέργειες που δεν υπήρχαν ποτέ πριν και τώρα ήρθε η ώρα να τις χρησιμοποιήσετε. Να μην ξεχνάτε ούτε για μια στιγμή ότι είστε οι δημιουργοί και είστε οι μόνοι υπεύθυνοι για τις δημιουργίες σας και την πραγματικότητα που ζείτε.
Αυτήν την εποχή βλέπετε πολλά γεγονότα να συμβαίνουν στην Γη και νιώθετε ότι η αντιπαλότητα των ενεργειών είναι πολύ έντονη και κάποιοι μπήκατε  σε μια κατάσταση ανησυχίας και αμφιβολίας και αναρωτιέστε μήπως τελικά δεν τα καταφέρατε και τόσο καλά με το σχέδιό σας, για την δική σας απελευθέρωση και την απελευθέρωση του πλανήτη σας. Και βέβαια δεν θα σας πούμε εδώ ότι όλα είναι εντάξει, γιατί πράγματι αυτήν την στιγμή περνάει δύσκολες ώρες ο πλανήτης, αλλά μπορούμε να σας αναφέρουμε δυο πολύ σημαντικούς λόγους γι’ αυτό. Ο ένας λόγος είναι ότι όσο η διττότητα  βλέπει το φως να επεκτείνεται στον πλανήτη, μάχεται όλο και πιο σκληρά και ο άλλος λόγος είναι ότι το ίδιο το φως γκρεμίζει και αλλάζει τις παλιές δομές. Όπως σας έχουμε πει αγαπημένοι μας, το φως δεν μπορεί να κτίσει πάνω στο παλιό και στο σάπιο, γι’ αυτό μέσα στον χρόνο που διανύετε θα δείτε να συμβαίνουν σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη σας.

Είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές για σας και για τον πλανήτη και  από τον Μάρτιο και μετά θα νιώσετε πιο έντονα αυτήν την αντιπαλότητα των ενεργειών και θέλουμε να είστε απολύτως ψύχραιμοι. Να θυμάστε ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται κι όπως γνωρίζετε όταν οι ενέργειες ψάχνουν να βρουν την ισορροπία τους, τότε ανατρέπονται,  αναποδογυρίζουν και προκαλούν αναστάτωση, μέχρι να επανέρθουν και να ισορροπήσουν μ’ έναν καινούργιο τρόπο. Και ενώ θα φαίνεται ότι μέσα στο 2017 γίνεται ένα πισωγύρισμα για σας στις ενέργειες, εν τούτοις αυτό που θα συμβαίνει πραγματικά είναι κάτι σαν το εκκρεμές, δηλαδή θα κάνετε μερικά βήματα προς τα πίσω για να έχετε καλύτερη ορατότητα σ’ αυτό που έρχεται, και θα έχετε την ευκαιρία να ανασυνταχθείτε και να πάρετε φόρα (όπως λέμε στην Ελλάδα), για να κάνετε ένα μεγαλύτερο άλμα και να ανεβείτε ακόμα πιο ψηλά στις συχνότητες.

Κατ’ αρχήν θα σας πούμε ότι εσείς βρίσκεστε πάντοτε στον ασφαλή σας χώρο και τίποτα δεν πρόκειται να σας αγγίξει, γιατί ήδη βρίσκετε σε διαφορετικές και πιο υψηλές συχνότητες, απ’ αυτές που βρίσκετε η πλειοψηφία των ανθρώπινων αγγέλων της Γης. Οπότε αυτές οι παλιές συχνότητες δεν είναι εύκολο να σας προσεγγίσουν, παρά μόνον εάν εσείς χαμηλώσετε τις δικές σας συχνότητες και το επιτρέψετε, γιατί παίζει σημαντικό ρόλο ο τρόπος που αντιμετωπίζετε την κάθε κατάσταση.
Να θυμάστε ότι στον πλανήτη δεν ήρθατε μόνον για να εξελίξετε τον εαυτό σας, αλλά ήρθατε και για την απελευθέρωση του ίδιου του πλανήτη. Αγαπάτε πάρα πολύ αυτόν τον πλανήτη, γιατί είναι δική σας δημιουργία και δεν έχετε σκοπό να επιτρέψετε σε κανέναν να πάρει, για μια ακόμα φορά  τον έλεγχο. Ήδη έχετε καταφέρει σαν ανθρώπινοι άγγελοι να συγκεντρώσετε μια κρίσιμη μάζα, αυτήν ακριβώς που χρειάζεται ο πλανήτης για να ανατρέψετε όλα τα δυσοίωνα γεγονότα, αλλά για να είστε αποτελεσματικοί  χρειάζεται να κρατήσετε και την ισορροπία της ενέργειας  στις υψηλές συχνότητες του φωτός και της αγάπης.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Και γι’ αυτό θα μιλήσουμε σήμερα και έχουμε να σας κάνουμε κάποιες προτάσεις.
Αγαπημένοι μου να είστε αποστασιοποιημένοι σε όλα όσα συμβαίνουν. Να παρατηρείτε με επίγνωση, με αποδοχή, με κατανόηση και χωρίς κριτικές για το σκοτάδι. Να το βλέπετε πάντα σαν ένα δικό σας κομμάτι που είναι πληγωμένο και απομακρυσμένο από την αγάπη.  Και κυρίως αγαπημένοι μας να μην μεταφέρετε όλα όσα συμβαίνουν και  να μην  αναπαράγετε το δράμα, γιατί  τότε το τροφοδοτείτε ενεργειακά και το ενισχύετε. Έχετε καλύτερες δουλειές να κάνετε μέσα σ’ αυτόν τον χρόνο. Στραφείτε περισσότερο μέσα σας, μαζέψτε την ενέργειά σας και δημιουργείστε για σας.  Δημιουργείστε για σας την καινούργια  και  όμορφη πραγματικότητά σας.
Επίσης είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να γνωρίσετε τον αληθινό σας εαυτό. Μέχρι τώρα ήσασταν απασχολημένοι με το να κοιτάζετε τους καθρέφτες σας και φέρνατε επάνω σας όλα τα επικαλύμματα της διαμόρφωσης και των πεποιθήσεων. Αυτήν την στιγμή όμως οι περισσότεροι από σας που καταφέρατε και φτάσατε στην απελευθέρωση, ξαναβρήκατε τον αληθινό σας εαυτό και μάλιστα τον επαναπροσδιορίσατε και τον ενισχύσατε μέσα από την εξέλιξή σας, μέσα από όλη την διαδρομή που κάνατε μέχρι σήμερα στην Γη. Γνωριστείτε μαζί του και θα εκπλαγείτε. Θα δείτε πόσο υπέροχος είναι ο εαυτός σας. Θα σας προκαλέσει θαυμασμό και περηφάνια και θα νιώσετε μέσα σας αυτήν την μεγαλειώδη ομορφιά. Δοκιμάστε το, γιατί εμείς οι δάσκαλοι εαυτοί σας, καμαρώνουμε πάρα πολύ καθώς μπορούμε και σας βλέπουμε με έναν τρόπο που δεν μπορείτε να τον δείτε εσείς με τα ανθρώπινα μάτια σας. Βλέπουμε το υπέροχο φως σας, βλέπουμε το μεγαλείο σας, βλέπουμε πως είναι ένας ανθρώπινος άγγελος που έχει κερδίσει την ελευθερία του, την αυτονομία του  την αυτοεκτίμησή του, τον αυτοσεβασμό του  και την αγάπη. Ένας ανθρώπινος άγγελος που αγαπάει τον εαυτό του και νιώθει ότι αγαπιέται βαθιά από τον εαυτό του και από το Πνεύμα.  Δοκιμάστε το γιατί είναι μια υπέροχη και μαγική αίσθηση και θα νιώθετε ότι ο εαυτό σας ότι είναι πολύ πιο   ψηλός και πολύ περισσότερο ελαφρύς.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Αγαπημένοι μου είστε οι δάσκαλοι της Νέας Συνείδησης στη Γη και το κερδίσατε μέσα από την εξέλιξή σας, με την αξία σας,   Χρησιμοποιήσετε την συνειδητότητά σας και τις νέες ενέργειες. Η διττότητα για να μπορεί να ελέγχει τον πλανήτη, στηρίζεται στην εξουσία και στην δύναμη, αλλά να θυμάστε ότι  η συνειδητότητα πάει πολύ πιο μακριά από την δύναμη, γιατί την κινεί η αγάπη. Και την συνειδητότητά σας μπορείτε να την χρησιμοποιείτε αγαπημένοι μου, όταν εσείς έχετε επίγνωση και είστε παρόντες στο τώρα σας, αναγνωρίζοντας ποιοι είστε.
Είστε στην Γη και θέλετε να είστε στην Γη, γιατί αυτή ήταν και είναι η επιλογή σας. Δουλέψατε πάρα πολύ γι’ αυτό, κάνατε σχέδια γι’ αυτό, ζητήσατε ευκαιρίες από το Πνεύμα για να βρίσκεστε εδώ. Όταν η θεϊκότητά σας εκφράστηκε στην Γη, όταν ο ήλιος που είστε άπλωσε τις ακτίνες του, κάλυψε ολόκληρη την περιφέρεια του κύκλου, αυτό που εσείς ονομάζετε γραμμικότητα του χρόνου. Και στην περιφέρεια του κύκλου, από μια θέση του μέλλοντός σας είδατε που και πότε χρειάζεται να κάνετε παρεμβάσεις σ’ αυτό που εσείς ονομάζετε παρελθόν σας.  Δηλαδή μπορούμε να πούμε ότι στην κυριολεξία ήρθατε από το μέλλον σας, για να θεραπεύσετε  το παρελθόν σας, που είναι αυτή η συγκεκριμένη εποχή που βιώνετε τώρα. Μελετήσατε πολύ καλά το σχέδιό σας,  έτσι ώστε να βρίσκεστε αυτήν την δεδομένη στιγμή στον πλανήτη,  να  κάνετε παρεμβάσεις, για να τα καταφέρετε οπωσδήποτε.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
Σας θυμίζουμε συνεχώς πόσο υπέροχοι δημιουργοί είστε. Εσείς χρειάζεστε την Γη και η Γη χρειάζεται το φως σας, γιατί θα την βοηθήσει να ξεπεράσει τις τωρινές δυσκολίες της και να ανυψωθεί. Γι’ αυτό αγαπημένοι μου εμείς οι δάσκαλοι εαυτοί σας, θέλουμε να είμαστε εδώ και όπως γνωρίζουμε πολύ καλά κι εσείς το θέλετε, τουλάχιστον οι περισσότεροι από εσάς το θέλετε.  Ζήστε στη Γη και απολαύστε όλα όσα έχετε και όλα όσα δημιουργείτε και πιστέψτε το ότι βοηθάτε τον πλανήτη μας και μόνον με την παρουσία σας και την δόνησή σας.
Και αγαπημένοι μας, όταν οι ανθρώπινοι άγγελοι που θέλουν να εξελιχθούν σας πλησιάζουν και κυρίως οι νέοι,  ανοίξτε την αγκαλιά σας, ανοίξτε την καρδιά σας, πιάστε τους το χέρι και βοηθήστε τους μέσα από την εμπειρία σας. Αφήστε την καταλληλότητα στην αγάπη, γιατί η αγάπη πάντα γνωρίζει την καταλληλότητα και η αγάπη είναι ανεξάντλητη. Η αγάπη δεν είναι ενέργεια για να την χάσετε, γιατί η αγάπη είναι ο Θεός, είναι η ουσία σας κι είστε εσείς.

Αγαπημένοι μας βάλτε και τα δυο σας χέρια στην καρδιά και νιώστε μας, νιώστε την αγάπη μας, νιώστε την αγάπη του εαυτού σας για σας, γιατί εμείς  είμαστε εσείς και σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο.
Κι έτσι είναι.

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email