Οικογένεια, Καίτη Τσώλη

Οικογένεια

Θέλω πραγματικά να εξηγήσω τι εννοώ με την λέξη «οικογένεια». Μέχρι σήμερα όσους δουλεύουμε με το Φως, όσους δουλεύουμε με την εξερεύνηση και την απελευθέρωση του Εαυτού μας, τους ονομάζουμε «εργάτες του Φωτός» ή «Σώμπρα», (Shaumbra) ή και κάποιες άλλες ονομασίες. Το θεώρησα περιοριστικό ν’ αρκεστώ σε κάποια απ’ αυτές τις ονομασίες και ρώτησα τον Ανώτερο Εαυτό μου, για να μου πει ποια είναι η καταλληλότερη έννοια, για να την αποδώσω στην λέξη Οικογένεια. Μου απάντησε άμεσα. 
Η καταλληλότερη έννοια είναι η «ενότητα»!
Δηλαδή οικογένεια σημαίνει ενότητα!
– Μα «ενότητα» είναι τα πάντα, του είπα!
– Όποιος θεωρεί τον Εαυτό του συνειδητά μέρος της «ενότητας», κομμάτι του Ένα, είναι Οικογένεια, μου απάντησε. Μόνον όποιος διαχωρίζει τον εαυτό του από την Ενότητα, (παρόλο που στην ουσία του είναι ενότητα), δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στην παρούσα Οικογένεια! 
Πάντα εξαρτάται από την δική μας επιλογή, την δική μας ελεύθερη βούληση. Όποια απόφαση κι αν πάρουμε, η Ενότητα, το Πνεύμα μας τιμάει και σέβεται την απόφασή μας. Γι’ αυτό κι Εσύ για να διαβάζεις αυτή την στιγμή αυτά που γράφονται, έχεις επιλέξει να είσαι μέλος της Οικογένειας!
Είμαστε λοιπόν κομμάτια του ΕΝΑ, είμαστε αδέρφια και μέσα απ’ αυτή την ιστοσελίδα μπορούμε να επικοινωνούμε και ν’ αλληλοεπιδρούμε μεταξύ μας, δίνοντας βαθύτερη και ουσιαστικότερη ώθηση στην εξέλιξή μας.

από την Καίτη Τσώλη