“Δημιουργοί και εντολείς της νέας ενέργειας!” Καίτη Τσώλη, 03/12/2016

 

 

Δημιουργοί  και εντολείς της νέας ενέργειας!

Καίτη Τσώλη, 03/12/2016

Σας χαιρετούμε αγαπημένοι μας. Εμείς είμαστε οι δάσκαλοι εαυτοί σας και μαζί με τον δάσκαλο Κουτχούμι, που είναι πάντα μαζί μας σ’ αυτήν την όμορφη και πολύ σημαντική πορεία μας στην Γη, ερχόμαστε σήμερα να σας μιλήσουμε με όλη μας την στοργή και την αγάπη. Θέλουμε να σας σπρώξουμε βαθύτερα μέσα στον εαυτό σας και να σας θυμίσουμε κάποια τελευταία θέματα που αφορούν την ολοκληρωτική σας ισορροπία και τα οποία είναι απαραίτητα, για ν’ απελευθερώσετε επίσης μέσα σας ολοκληρωτικά, τις δημιουργικές σας ικανότητες.

Κατ’ αρχήν σας θέλουμε περισσότερο αποφασισμένους και τολμηρούς και ιδιαίτερα αυτήν την εποχή. Το ξέρουμε ότι περάσατε και περνάτε δύσκολα. Από το τέλος του καλοκαιριού και μετά εισέρχεται στην Γη ένα ακόμα νέο κύμα ενεργειών και σας ανακατεύουν εσωτερικά, έτσι ώστε οτιδήποτε μέσα σας δεν έχει ακόμα έρθει στην ισορροπία του, να ισορροπήσει. Οι ενέργειες αυτές όμως που εισέρχονται στην Γη σας βοηθάνε και στην αφομοίωση του φωτεινού σας σώματος και βέβαια σας δημιουργούν κάποια δύκολα θέματα σχετικά με την βιολογία σας. Και  όλο αυτό βέβαια είναι επώδυνο  για σας και σας έχει κουράσει. Κάποιοι από σας αυτήν την εποχή νιώθετε και πολύ θυμωμένοι.  Νιώθετε θυμό για όλα όσα υποστήκατε μέσα στην διττότητα και για τους συμβιβασμούς που κάνατε. Να τα επιτρέψετε όλα αγαπημένοι μας με αποδοχή για σας και να είστε υπομονητικοί  με τον ανθρώπινο εαυτό σας. Μην δυσανασχετείτε με τον εαυτό σας, και  με την επίγνωση που έχετε τώρα πια, αναλάβετε την ευθύνη ότι τίποτα δεν συμβαίνει χωρίς την δική σας άδεια.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ ……
και αγαπημένοι μας παρατηρείστε τον εαυτό σας. Δεν υπάρχει πια ο παλιός σας εαυτός. Έχετε ξαναγεννηθεί παραμένοντας στο ίδιο σώμα. Αλλάξατε την αντίληψή σας κι αρχίσατε να βλέπετε την ομορφιά  ακόμα κι εκεί που πριν βλέπατε την ασχήμια! Ανακαλύψατε την ομορφιά μέσα σας και καταφέρατε ν’ αντιστρέψετε πολλές καταστάσεις. Σ’ ένα θέμα π.χ. που πριν θα το βλέπατε δύσκολο κι επώδυνο, τώρα το βλέπετε με άλλη οπτική και κατανοείτε, ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Και κοιτάζοντας απ’ αυτήν την καινούργια θέση αντίληψης επίσης κάποιες δύσκολες εμπειρίες που περάσατε στην ζωή σας, θ’ ανακαλύψετε ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως τα κατέγραψε στο μυαλό σας. Το μυαλό σας έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο να κάνει καταγραφές, που είναι επηρεασμένες από την διαμόρφωσης σας και τις παλιές πεποιθήσεις. Και συνήθως αυτές οι καταγραφές είναι τραυματικές και αποτελούν μόνον ένα μέρος, ένα κομμάτι από αυτό που πραγματικά σας συνέβη. Είναι η στιγμή τώρα που αναθεωρείτε πολλές εμπειρίες και πολλές καταστάσεις και τις βλέπετε με μια καινούργια και φρέσκια κατανόηση. Θα νιώσετε βαθιά αγάπη και ευγνωμοσύνη για σας, γιατί θα δείτε με πόση σοφία ο εαυτός σας σας οδήγησε στην ελευθερία σας.  Ν’ αναγνωρίσετε την σοφία του εαυτού σας και να ξέρετε ότι όσο βαθύτερα νιώθετε ότι αγαπάτε τον εαυτό σας, ο εαυτός σας θα σας το ανταποδίδει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, γιατί αγαπημένοι μας όλα έχουν να κάνουν με την αγάπη για τον εαυτό μας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ ….…
Όλοι σας αυτήν την εποχή κάνετε αλλαγές κι αρχίσατε να βλέπετε τις συγχρονικότητες να δουλεύουν για σας και να είναι παρούσες στην ζωή σας και στην  πραγματικότητά σας.
Βαδίζετε προς την τελική ευθεία και θα έχετε την απόλυτη αίσθηση ότι επιστρέφετε στο σπίτι σας, επιστρέφετε στον εαυτό σας, επιστρέφετε στην Πηγή σας.
Περισσότερο από ποτέ αυτήν την εποχή χρειάζεστε την ενέργειά σας, για να ολοκληρωθεί η αφομοίωση του φωτεινού σας σώματος, γι’ αυτό όσο μπορείτε στραφείτε μέσα σας και μην αποσπάτε την προσοχή σας έξω από εσάς. Η διαδικασία της αφομοίωσης του φωτεινού σας σώματος ξεκινάει από την στιγμή που εσείς μπαίνετε συνειδητά στην ενθύμηση και στην αφύπνισή σας και κρατάει τόσα χρόνια (γραμμικά) όσο κρατάει η διαδικασία της ένωσης του εαυτού σας με όλα τα κομμάτια σας και η απελευθέρωσής σας από το παιχνίδι της Γης. Τώρα καθώς ολοκληρώνεστε σαν Υπάρξεις, το φωτεινό σας σώμα παίρνει την θέση του μέσα σας και γειώνεται. Κι αυτό βέβαια όπως είπαμε παραπάνω προκαλεί πολλές ενοχλήσεις στην βιολογία σας, γιατί η βιολογία σας προσπαθεί να συντονιστεί μαζί του. Η βιολογία σας δεν ήταν δημιουργημένη  να δεχτεί τόσο φως και τόσες πολλές υψηλές δονήσεις.

Αγαπημένοι μας ξοδεύετε πολύ ενέργεια σε όλες αυτές τις αλλαγές και πολλοί από εσάς αυτήν την εποχή νιώθετε άδειοι κι αδύναμοι, όμως την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεστε μπορείτε να την βρείτε μέσα σας Επιτρέψτε στην κουνταλίνι σας ν’ αφυπνιστεί και θα νιώσετε ότι είστε πλήρεις ενεργειακά.  Κι αυτό θα σας βγάλει κι απ’ αυτήν την κατάσταση της αδυναμίας που πολλοί από εσάς νιώθετε ότι βρίσκεστε τώρα τελευταία. Μην το φοβάστε και επιτρέψτε το συνειδητά. Γιατί η κουνταλίνι σας είναι η δική σας συσσωρευμένη και αποθηκευμένη ενέργεια και όταν αφυπνιστεί και απελευθερωθεί η ενέργεια που κρατάει, τότε και η αφομοίωση του φωτεινού σας σώματος θα επιτευχθεί πολύ πιο γρήγορα και λιγότερο επώδυνα, αλλά κι εσείς θα νιώσετε πολύ περισσότερο ενεργητικοί και ανανεωμένοι.

Παίρνουμε μια αναπνοή εδώ ……
Γνωρίζετε πλέον πολύ καλά τις ενέργειες της διττότητας και μπορείτε τώρα να τις αποδέχεστε και να τις μετασχηματίζετε με περισσότερη ευκολία. Ξέρετε πια πως συμπεριφέρονται και πως λειτουργούν. Και έχετε την άνεση και την ευκολία να τις μετασχηματίζετε σε νέες ενέργειες. Όμως για να έρθουν και τα θαύματα που περιμένετε στην πραγματικότητά σας, χρειάζεται ν’ ανοίξετε και τα δυο σας χέρια και να επιτρέψετε να φύγουν όλες οι παλιές ενέργειες και παλιές σχέσεις τις οποίες ακόμα κρατάτε  και  δεν θέλετε ν’ αποχωριστείτε. Εκεί όμως που κυρίως χρειάζεται να εστιάστε περισσότερο την προσοχή σας, είναι να μάθετε πως δουλεύουν οι νέες ενέργειες. Και το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να πιστέψετε βαθιά μέσα σας ότι είστε δημιουργοί! Δεν το έχετε πιστέψει ακόμα παρόλο που κάθε φορά σας το τονίζουμε συνεχώς. Χρειάζεται ν’ αναλάβετε ολοκληρωτικά την ευθύνη ότι εσείς είστε οι δημιουργοί, για οτιδήποτε σας συμβαίνει και σε  οτιδήποτε σας αφορά. Οι  νέες ενέργειες που δημιουργήσατε είναι  το μεγαλύτερο θαύμα που κάνατε στη Γη. Και ενώ ήρθατε στην Γη και καταφέρατε το μεγαλύτερο θαύμα, εν τούτοις οι περισσότεροι από σας έχετε ακόμα θέματα αφθονίας και δεν ζείτε έτσι όπως σας αξίζει και όπως δικαιούστε. Εσείς είστε οι δημιουργοί κι εσείς είστε οι εντολείς των νέων ενεργειών και πιστέψτε το  οι νέες ενέργειες βρίσκονται κοντά σας για να σας εξυπηρετήσουν. Αυτός είναι ο σκοπός τους να εξυπηρετήσουν πρώτα τους δημιουργούς τους και στην συνέχεια να εξυπηρετήσουν την Γη και ολόκληρη την δημιουργία.

Χρειάζεται όμως να τους συμπεριφέρεστε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας και να τους δώσετε την απόλυτη ελευθερία τους. Και αυτή την ελευθερία χρειάζεται να την δώσετε σε όλες τις δημιουργίες σας, γιατί όλες οι δημιουργίες σας είναι η ενέργειά σας κι είναι επέκταση του εαυτού σας.    Με τον ίδιο τρόπο που δεν σας αρέσει ο έλεγχος στον εαυτό σας, με τον ίδιο τρόπο δεν αρέσει και στις νέες ενέργειες να τις ελέγχετε. Θέλουν την ελευθερία τους και θέλουν να τους επιτρέπετε να ολοκληρώνουν τις δημιουργίες σας, χωρίς εσείς να μπαίνετε στην μέση,  να τις ελέγχετε και να τους λέτε τι θέλετε να κάνουν και πώς να το κάνουν,  Το μόνο που θέλουν οι νέες ενέργειες είναι οι εντολές σας για το τι θέλετε να δημιουργήσετε και στην συνέχεια τις αφήνετε ελεύθερες και τους επιτρέπετε να δουλέψουν για σας. Και  όταν αναφέρεστε στις νέες ενέργειες, οι νέες ενέργειες δεν είναι αφηρημένες έννοιες, υπάρχει συνειδητότητα εδώ . Πιστέψτε το ότι γνωρίζουν πολύ καλά τι να κάνουν και πώς να το κάνουν κι εάν τις σεβαστείτε και τις εμπιστευτείτε πρόκειται  να δημιουργήσουν για σας τις ομορφότερες δημιουργίες που θα μπορούσατε ποτέ να ονειρευτείτε,  χρησιμοποιώντας το ύψιστο δυναμικό σας.
Με τον καινούργιο χρόνο που οι περισσότεροι από σας θα έχετε μπει στην  ολοκληρωτική σας ισορροπία, θα δείτε την διάθεσή σας ν’ αλλάζει και το πάθος σας ν’ ανανεώνετε και πρόκειται να κάνετε πολλές νέες και όμορφες δημιουργίες.

Αγαπημένοι μας, πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα στον γραμμικό σας χρόνο, θα μπορείτε να έχετε την ίδια άνεση και την ίδια απλότητα να δημιουργείτε με τις νέες ενέργειες. Αρκεί να εκφράζετε την πρόθεσή σας, αρκεί να δίνετε την εντολή σας και η δημιουργία σας έχει ήδη συμβεί, χωρίς να χρειάζεται ν’ ασχοληθείτε περισσότερο. Θα παίζετε με τις νέες ενέργειες, θα τις κινείτε και θα τις αλλάζετε. Είναι ελαφριές, εύκαμπτες και παιχνιδιάρες και αντιστοιχούν στην δική σας υψηλή δόνηση. Αντιστοιχούν στην δόνηση του νέου ανθρώπινου αγγέλου της 5ης διάστασης. Το γνωρίζουμε καλά αυτό, γιατί εμείς είμαστε εσείς και  σας γνωρίζουμε πολύ καλά. Ξέρουμε ότι είστε ικανοί για μεγάλες και θαυματουργές δημιουργίες.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ …….
Όπως σας έχουμε ξαναπεί δεν γνωρίζουμε ποια βήματα θα κάνετε στην συνέχεια με την εξέλιξή σας, το μόνο που γνωρίζουμε είναι, ότι περιμένουμε για μια φορά ακόμα να μας εκπλήξετε, όπως το κάνετε κάθε φορά. Αλλά αγαπημένοι μας εκπλήξτε  εσείς πρώτα ευχάριστα τον εαυτό σας και δώστε του αυτά που αξίζει και δικαιούται. Εμείς οι δάσκαλοι εαυτοί σας σας θέλουμε πάνω στην Γη, ελεύθερους και χαρούμενους και θέλουμε να ζείτε συνειδητά την ζωή σας στο τώρα σας και να την απολαμβάνετε.
Με όλη μας την αγάπη, βάλτε και τα δυο σας χέρια στην καρδιά και νιώστε τον εαυτό σας και την αγάπη του εαυτού σας για σας και μέσα στην καρδιά μας, νιώστε μας κι εμάς! Να είστε υπομονητικοί με τον εαυτό σας και να τον αγαπάτε  άνευ όρων.
Κι έτσι είναι.

 

 

 

 

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email