Οι Ακτίνες

Οι ακτίνες

Η Έβδομη Ακτίνα και η Βιολετί Ενέργεια ή Ιόχρουν Φως
Η έβδομη ακτίνα είναι η ακτίνα της Βιολετής ενέργειας και είναι η ακτίνα που κυριαρχεί στη Γη μας αυτή τη στιγμή από το 2000, αφού παρέλαβε την σκυτάλη από την έκτη ακτίνα, την ακτίνα του Ιησού Χριστού.
Η έβδομη ακτίνα μεταφέρει τις ενέργειες της ελευθερίας, της απολύτρωσης και της κάθαρσης. Είναι η Ακτίνα της επίκλησης ή πρόθεσης εκδηλωμένη στην υψηλότερη μορφή και υπηρεσία. Ο μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων στη Γη αυτή την ώρα είναι οι αναζητητές της έβδομης ακτίνας.
Η Έβδομη ακτίνα κρατάει το αιθερικό πρότυπο κάθε εκδήλωσης του Θεϊκού Σχεδίου, το οποίο έφτασε μέχρι την Έβδομη Ακτίνα ξεκινώντας από την Πρώτη και κάνοντας την διαδρομή σε όλες τις Ακτίνες, είναι τώρα έτοιμο και είναι η ώρα να εκφρασθεί στον φυσικό Κόσμο. Ηγέτης της Έβδομης Ακτίνας είναι ο Άγιος Γερμανός και εκπροσωπείται επίσης από τον Ελωίμ Αρκτούρο και τον Αρχάγγελο Ζακχιήλ. Η Έβδομη Ακτίνα επηρεάζει το τσάκρας των γεννητικών μας οργάνων (σεξουαλικό τσάκρας).

 ΙΟΧΡΟΥΝ ΦΩΣ Ή ΒΙΟΛΕΤΙ  ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιολετί ενέργεια είναι το δώρο της έβδομης ακτίνας στη Γη. Είναι νοήμων ενέργεια με ιδιότητες εξαγνιστικές, ιδιότητες κάθαρσης και απελευθέρωσης.
Η Ιόχρους (βιολετί) φλόγα, διαλύει την συσσωρευμένη μαύρη ουσία που βρίσκεται ανάμεσα στα πρωτόνια και ηλεκτρόνια των κυττάρων μας. Η μαύρη ουσία συσσωρεύεται στα κύτταρά μας, από κακή χρήση της ενέργειας και εμποδίζει τα ηλεκτρόνια να κινούνται με την προβλεπόμενη ταχύτητα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κρατάει τους ανθρώπους  σε χαμηλό κραδασμό. Με την απελευθέρωση των κυττάρων μας από την μαύρη ουσία, τα ηλεκτρόνια απελευθερώνονται και κινούνται με μεγάλη ταχύτητα κι έτσι ανεβάζουν κατακόρυφα την δόνησή μας. Η βιολετί ενέργεια είναι το Ιερό πυρ της αγάπης, της ελευθερίας και της αγνότητας.
Είναι μία από τις δυνάμεις της “Εγώ Είμαι”, της θεϊκότητάς μας και δίνεται στον άνθρωπο όταν αυτός την επικληθεί ένθερμα για να εξαγνίσει τις δυσαρμονίες που δημιούργησε στην τωρινή και στις προηγούμενες ενσαρκώσεις του.
Οι φλόγες που διαγράφονται γύρω και στο κάτω μέρος του φυσικού σώματος, είναι αυτό που γνωρίζουμε σαν την Ιόχρου καταναλίσκουσα Φλόγα.

Για να έχετε την πιο αποτελεσματική χρήση της εξαγνιστικής ενέργειας της Ιόχρου Φλόγας, είναι προτιμότερο να μεταχειρίζεστε τη Φλόγα κατά μικρότερες χρονικές περιόδους κάθε φορά που την επικαλείστε και να μην παραμένετε μαζί της για πολύ ώρα. Είναι πολύ ωφελιμότερο να την επικαλείστε συχνότερα, αλλά  με συντομότερες χρονικές περιόδους.
Ζητήστε από τη Φλόγα να ανάψει μέσα και γύρω από σας, την εξαγνιστική της Δύναμη και ενέργεια και δώστε αναγνώριση στις Μεγάλες Υπάρξεις οι οποίες την εξυπηρετούν και οι οποίες την διατήρησαν μέσα στους αιώνες για να την κάνουν δώρο σε σας. Αισθανθείτε την ενέργειά της μέσα σας και γύρω σας και κατόπιν επεκτείνετέ την ώστε να συμπεριλάβει τον κόσμο που βρίσκεται γύρω σας, ο οποίος την χρειάζεται τόσο πολύ.
Αν το κάνετε ως “αγγαρεία” ή το θεωρείτε κουραστικό, καλλίτερα να απέχετε. Κάντε το με συνείδηση χαρμόσυνης ευγνωμοσύνης για τη χρήση της ευσπλαχνικής μετουσιωτικής δύναμής της, η οποία είναι δική σας, σαν ένα γεμάτο χαρά δώρο αγάπης από τον Ουράνιο Πατέρα σας -που είναι η ατομικοποιηθείσα “Εγώ Ειμί” παρουσία.
Η χρήση της Ιόχρου Ακτίνας και Φλόγας είναι τόσο πρακτική!… αλλά για κανένα λόγο, κατά τη χρήση της, δεν πρέπει να επιτρέπεται αμφιβολία της Αλήθειας και της δύναμής της, γιατί θα επισκιάσει τις προσπάθειές σας.
Μέχρι πρόσφατα, η γνώση και η χρήση του Ιερού Πυρός διδάσκονταν αποκλειστικά στα ερημητήρια και στα σχολεία των διδασκάλων, αλλά λόγω της μικρής διάρκειας του χρόνου εντός του οποίου θα συμβούν ορισμένες Κοσμικές μεταβολές που θα επηρεάσουν άμεσα τον Πλανήτη Γη, επιτράπηκε η εξωτερίκευσή του στον πολύ κόσμο για να επιταχυνθεί η εξέλιξη.
Εκτός όμως από αυτό, η Ιόχρους Φλόγα, είναι όπως είπαμε το δώρο της Έβδομης Ακτίνας στην ανθρωπότητα, η οποία επικρατεί αυτή τη στιγμή και παίζει ενεργό και κυρίαρχο ρόλο πάνω στη Γη από το 2000 και μετά και για 2000 χρόνια!

 Πρώτη Κοσμική Ακτίνα
1. Αρχηγοί, Πρωτοπόροι, Πολεμιστές
:  Μεταφέρουν τις ενέργειες της Πρώτης Ακτίνας της Θεϊκής Θέλησης για Δημιουργία, Πίστη, Αξία και Προστασία. Είναι δυναμικά άτομα, γεμάτα αποφασιστικότητα, με την επιθυμία να ξεπεράσουν και να χειριστούν οποιαδήποτε κατάσταση τους εμφανιστεί. Συνήθως ξεχωρίζουν και προσφέρονται κατά κάποιο τρόπο. Τους αρέσει να ηγούνται και δεν είναι ακόλουθοι. Αυτή η ακτίνα αναπαριστά πρωταρχικά τις αρσενικές ενέργειες της Δημιουργίας: εστίαση προς τα έξω, δυναμικοί, εστίαση στη δράση και δυνατοί.
Η Πρώτη Ακτίνα αντιπροσωπεύει την πρώτη όψη της Θεότητας. Τα μεγάλα όντα τα οποία διευθύνουν την νοημοσύνη της Ακτίνας αυτής είναι γνωστοί ως οι Μανού της ανθρώπινης φυλής.  Στην Ακτίνα αυτή γεννιέται κάθε ιδέα και σχέδιο και Τσοχάν της πρώτης Ακτίνας είναι ο Δάσκαλος Μορύα. Έργο του είναι να μεταδώσει και να καθοδηγήσει τις Θεϊκές Ιδέες προς τις Οντότητες της Δευτέρας Ακτίνας, για να τις επεξεργαστούν.  Εκπροσωπείται επίσης από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και τον Ελωίμ Ηρακλή. Η Πρώτη Ακτίνα επηρεάζει το τσάκρας του λαιμού μας.

Δεύτερη Κοσμική Ακτίνα
2. Λόγιοι: Μεταφέρουν τις ενέργειες της Δεύτερης Ακτίνας της Αγάπης/Σοφίας. Αυτές οι ψυχές είναι αναζητητές της αλήθειας και της γνώσης και τελικά της φώτισης. Ο κύριο στόχος αυτής της ομάδας είναι να μετατρέψουν τη γνώση σε σοφία και να αντισταθμίσει, να χρωματίσει τη σοφία με αγάπη και συμπόνια. Αυτή η Ακτίνα μεταφέρει την ισορροπία αρσενικών και θηλυκών ενεργειών.

Η Δεύτερη Ακτίνα παραλαμβάνει από τους Κοσμικούς Αγγελιοφόρους τις ιδέες της Πρώτης Ακτίνας, οι οποίες προέρχονται από την Θεϊκή καρδιά, επενδύονται με την Παγκόσμια Φώτο-Ουσία και αφομοιώνονται. Την Δευτέρα Ακτίνα κυβερνά ο Βούδας, ο οποίος μετά του Κοσμικού Χριστού ερμηνεύουν τις ιδέες αυτές και τις μεταμορφώνουν σε Παγκόσμια Πίστη και Θρησκείες. Οι ιδέες αυτές εδραιώνονται ακόμη περισσότερο από τον Τσοχάν της Δεύτερης Ακτίνας, την οποία εκπροσωπούσε ο Δάσκαλος Κουτ Χούμι, στη συνέχεια μετά τις μεταβολές που έγιναν στην πνευματική οικογένεια, ακολούθησε ο δάσκαλος Λάντο και την στιγμή αυτή Τσοχάν της δεύτερης ακτίνας είναι ο Κομφούκιος. Εκπροσωπείται επίσης από τον Ελωίμ της φωτίσεως Cassiopea και τον Αρχάγγελο Ζοφιήλ.
Η Δεύτερη Ακτίνα επηρεάζει το τσάκρας του κεφαλιού μας και αντιπροσωπεύει την δεύτερη Όψη της Θεότητας.

Τρίτη Κοσμική Ακτίνα
3. Σοφοί/Δάσκαλοι:  Μεταφέρουν τις ενέργειες της Τρίτης Ακτίνας της Ενεργής Ευφυϊας, το πλάνο του Πνεύματος και υψηλότερου Διανοητικού Μυαλού. Αυτές οι ψυχές είναι οι επίσημοι διανοούμενοι, οι φιλόσοφοι και αναζητητές της μεταφυσικής γνώσης. Αυτή η Ακτίνα πρωταρχικά αναπαριστά την θηλυκή ενέργεια της Θεϊκής Μητέρας της Δημιουργίας: ενδοσκόπηση, διαίσθηση, φροντίδα και υπομονή.
Η Τρίτη Ακτίνα, είναι η ακτίνα του Αγίου Πνεύματος και διευθύνεται από το Τρίτο Πρόσωπο της Τριάδας τον Μάχα Τσόχαν. Οι ιδέες οι οποίες κατέρχονται από την Πρώτη και την Δεύτερη Ακτίνα παίρνουν ζωή στην Τρίτη Ακτίνα. Η Τρίτη Ακτίνα δίνει ζωή σε κάθε εκδήλωση, η οποία θα εξωτερικευτεί στο πλανήτη.

Ο Τσοχάν της Τρίτης Ακτίνας  είναι βοηθός του Μάχα Τσόχαν και μεταμορφωτής των ενεργειών του. Τσοχάν της Τρίτης Ακτίνας  ήταν κατ’ αρχάς ο Παύλος  ο Βενετός, ο οποίος έχει προαχθεί στη θέση του Μάχα Τσόχαν. Τον Παύλο Βενετό αντικατέστησε σαν Τσοχάν της Τρίτης Ακτίνας η Διδασκάλισσα Lady Master Rowena. Εκπροσωπείται επίσης από τον Ελωίμ Orion και τον Αρχάγγελο Χαμουήλ. Η Τρίτη Ακτίνα επηρεάζει το τσάκρας της καρδιάς και αντιπροσωπεύει την Τρίτη Όψη της Θεότητας.

Οι επόμενες τέσσερις Ακτίνες είναι υποακτίνες της Τρίτης.

 Τέταρτη Κοσμική Ακτίνα
4. Τεχνίτες/Μάγοι: κουβαλούν της ενέργειες της Τέταρτης Ακτίνας της ομορφιάς, της αρμονίας και του καλλιτεχνικού σκοπού. Αυτή η ακτίνα είναι στενά συνδεδεμένη με το συναισθηματικό πλάνο-σώμα και τη διαίσθηση του Ανώτερου Εαυτού. Ονομάζεται συχνά η Ακτίνα της Αρμονίας μέσω διαμάχης ή αγώνα. Για να αντλήσετε τις υψηλότερες δημιουργικές ικανότητες πρέπει να καθυποτάξετε το εγώ και να φέρετε το συναισθηματικό σας σώμα σε αρμονία.
Στην Τέταρτη Ακτίνα οι Θεϊκές Ιδέες λαμβάνονται σαν υποδείγματα ή σχεδιαγράμματα στις Συνειδήσεις των ψυχών της Ακτίνας αυτής  και προβάλλονται στους ανθρώπους. Τσοχάν της Τέταρτης Ακτίνας είναι ο Δάσκαλος Σέραπις,  εκπροσωπείται επίσης από τον Ελωίμ της Αγνότητας και τον Αρχάγγελο Γαβριήλ.
Η Τέταρτη Ακτίνα επηρεάζει το τσάκρας στη βάσης της σπονδυλικής μας στήλης.

Πέμπτη Κοσμική Ακτίνα
5. Επιστήμονες/ Διανοούμενοι:  Μεταφέρουν τις ενέργειες της Πέμπτης Ακτίνας της σταθερής γνώσης. Αυτή η ακτίνα συνδέεται με το διανοητικό Πλάνο-σώμα. Αυτές οι ψυχές είναι περισσότερο γραμμικά σκεπτόμενες, αναλυτικές και συχνά γίνονται επιστήμονες, ερευνητές, ηλεκτροτεχνικοί, μηχανικοί, ειδικοί υπολογιστών, γιατροί και νοσοκόμοι.
Στην Πέμπτη Ακτίνα «Θεϊκές Ιδέες», οι οποίες σχετίζονται με επιστημονικές ανακαλύψεις, εφευρέσεις και ιατρικές έρευνες, λαμβάνονται από τις ψυχές εκείνες που ασχολούνται μ’ αυτή την προσπάθεια στη Γη, για την επίλυση των προβλημάτων των ανθρώπων. Τσοχάν της Πέμπτης Ακτίνας είναι ο Ιλλαρίων, και εκπροσωπείται επίσης από τον Ελωίμ  Vista και τον Αρχάγγελο Ραφαήλ.
Η Πέμπτη Ακτίνα επηρεάζει το τσάκρας του τρίτου ματιού.

Έκτη Κοσμική Ακτίνα
6. Σταυροφόροι: κουβαλούν τις ενέργειες της Έκτης Ακτίνας, της αφοσίωσης και του ιδεαλισμού. Και αυτή η ακτίνα βασίζεται στο συναίσθημα και οι ενέργειές της επικεντρώνονται στο υποσυνείδητο μυαλό και το Αστρικό Πλάνο. Είναι μια ευγενική Ακτίνα που ενσταλάζει την επιθυμία για τρυφερότητα, ειρήνη και ηρεμία. Εδώ θα βρείτε οπαδούς που ψάχνουν για κάποιον να τους δείξει την αλήθεια και το «Δρόμο». Αυτοί που ασχολούνται έντονα με τις εκκλησίες και τους θρησκευτικούς οργανισμούς έρχονται συχνά σ’ αυτή την Ακτίνα επιρροής.
Η Έκτη Ακτίνα  είναι η ιδιαιτέρα πηγή, όπου οι Πνευματικές Ενέργειες εξαπλώνονται να ευλογήσουν την ανθρώπινη φυλή. Εδώ υπάρχουν τα κέντρα της Χριστιανικής κυρίως Εκκλησίας. Τσοχάν της Έκτης Ακτίνας αρχικά ήταν ο Ιησούς. Με την προαγωγή όμως του Ιησού σε Κοσμικό Χριστό τον αντικατέστησε στη θέση του Τσοχάν η Διδασκάλισσα Lady Master Νάδα. Εκπροσωπείται επίσης από τον Ελωίμ της Ειρήνης (Ηρεμία) και τον Αρχάγγελο Ουριήλ. Η Έκτη Ακτίνα επηρεάζει το τσάκρας στο ηλιακό μας πλέγμα.

Στις Επτά Κοσμικές Ακτίνες εκπροσωπούνται και τα τρία Βασίλεια της  εξέλιξης στην Γης μας. Διαχειριστές των Κοσμικών Ακτίνων για το Ανθρώπινο Βασίλειο είναι οι Τσοχάν ή ηγέτες, για τα Στοιχειώδη είναι οι Ελωίμ και για το Αγγελικό Βασίλειο είναι οι Αρχάγγελοι.
Οι πληροφορίες είναι από το βιβλίο του Αριστοτέλη Παπασταύρου «Ο Νόμος και η Γνώσις», εκδόσεις Μακρή και από Ανώτερες Επικοινωνίες του Αρχάγγελου Μιχαήλ!

από την Καίτη Τσώλη

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email