ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΣΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Ένα διάμεσο μιλάει …για τις Ανώτερες Επικοινωνίες

από την Καίτη Τσώλη

Συνήθως πιστεύουμε για κάποιον που κάνει Ανώτερες Επικοινωνίες, ότι είναι  εξελιγμένη οντότητα. Αυτό όμως δεν είναι πάντα αλήθεια. Με το να έχει ανοίξει κάποιος ένα κανάλι επικοινωνίας, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και ότι έχει εξελιχθεί. Παίζει όμως πολύ σημαντικό ρόλο η εξέλιξη σ’ ένα διάμεσο. Για να είναι ένα διάμεσο «καθαρό κανάλι» επικοινωνίας με το Πνεύμα, χρειάζεται να έχει απελευθερώσει τον εαυτό του από φόβους, πεποιθήσεις και περιορισμούς της διττότητας, της τρίτης διάστασης της Γης.
Ο Κρύων ο δάσκαλος της μαγνητικής Υπηρεσίας μας επισήμανε πολλές φορές ότι στην Ανώτερη Επικοινωνία χρησιμοποιείται πάντοτε η ενέργεια, η έκφραση, ακόμα και το λεξιλόγιο (ο τρόπος που μιλάει), το διάμεσο που κάνει την επικοινωνία. Έτσι πολλές φορές θα συναντήσετε διαφορετικά άτομα να επικοινωνούν με την ίδια οντότητα και οι πληροφορίες να κατεβαίνουν με εντελώς διαφορετικό τρόπο.
Επίσης και ο δάσκαλος Ελάιζα, όταν τον ρώτησα για τις Ανώτερες επικοινωνίες μέσα από μια φίλη μου διάμεσο, μου απάντησε ότι «κατά την διάρκεια της επικοινωνίας εμείς χρησιμοποιούμε το ενεργειακό σας δυναμικό και τον τρόπο που εσείς μιλάτε και εκφράζεστε και κατεβαίνουμε μέσα από το δικό σας λεκτικό».
Και είναι πραγματικά έτσι, καθώς αυτή την συζήτηση την έχω κάνει πολλές φορές με τον θεϊκό μου εαυτό, αλλά και καθώς το βλέπω κι εγώ, όταν κάνω τις Ανώτερες Επικοινωνίες. Γι’ αυτό σήμερα θα ήθελα πραγματικά να σας επιστήσω την προσοχή για να φιλτράρετε τα πάντα. Κάθε φορά που βρίσκεστε σ’ ένα χώρο που γίνονται Ανώτερες Επικοινωνίες να συνδέεστε στον ασφαλή σας χώρο με το καρδιακό σας κέντρο και να μην δέχεστε τίποτα σαν δεδομένο, αλλά να δίνετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να το ψάξει και να το διαχειριστεί.     Ανεξάρτητα από το ποιος σας το είπε, εσείς να μην το δέχεστε με ευκολία, εκτός βέβαια εάν σας είναι ήδη οικείο γιατί το ψάξατε και προέρχεται μέσα από την δική σας κατανόηση και μέσα από την δική σας αλήθεια.

Από παλιότερες πληροφορίες που είχα, αλλά όπως με πληροφόρησε και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ που τον ρώτησα, από την άλλη πλευρά του πέπλου, υπάρχει για την οικογένεια που εξελίσσεται πάνω στη Γη, μια κεντρική Πηγή πληροφόρησης. Η κεντρική πηγή πληροφόρησης είναι το «Κοσμικό Συμβούλιο του Φωτός». Αυτό σημαίνει όμως, ότι αφού στην ουσία υπάρχει μια κεντρική πηγή πληροφόρησης του Πνεύματος, οι πληροφορίες που μας δίνονται δεν μπορεί να είναι διαφορετικές. Βέβαια υπάρχει πάντα και η ιδιαίτερη νότα του δάσκαλου που μας δίνει τις πληροφορίες, αλλά οι πληροφορίες και η βοήθεια του πνεύματος είναι μία και είναι η ίδια για όλη την οικογένεια. Οπότε για τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρονται αυτές οι πληροφορίες του Πνεύματος στην οικογένεια, υπεύθυνα είναι αποκλειστικά τα διάμεσα.
Δεν είναι δύσκολο να είναι κάποιος διάμεσο και υπάρχουν κάποιες τεχνικές για να το κάνεις αυτό. Όμως παίζει ρόλο πόσο έχει εξελιχθεί ένα διάμεσο. Παίζει ρόλο σε ποια συχνότητα, σε ποια δόνηση βρίσκεται. Γιατί στο Σύμπαν «οι όμοιες ενέργειες, έλκουν επίσης όμοιες ενέργειες» και εάν ένα διάμεσο είναι ακόμα κολημμένο σε χαμηλές συχνότητες, δεν μπορείτε να είστε βέβαιοι, ποιος σας μιλάει από την άλλη πλευρά του πέπλου, ακόμα κι αν σας δηλώνει ότι είναι φωτεινή οντότητα.
         Καλά είναι να προσέχουμε, μέχρι ν’ αναπτύξουμε την διάκριση μέσα μας και να είμαστε βέβαιοι. Γιατί εάν ένα διάμεσο δεν είναι «καθαρό κανάλι» επικοινωνίας, θα σας κατεβάσει τους δικούς του περιορισμούς, τις δικές του προκαταλήψεις και τους δικούς του φόβους.
         Μια φίλη μου στην Θεσ/νίκη μου είπε ότι βρέθηκε σε μια τέτοια Ανώτερη Επικοινωνία και τους μιλούσε μια οντότητα, όπου καθ’ όλη την διάρκεια της Επικοινωνίας τους μάλωνε συνεχώς, γιατί όσοι ήταν εκεί δεν ήταν αρκετά «καλοί» και υπάκουοι. Αν είναι ποτέ δυνατόν!! Η φίλη μου βέβαια, η οποία είναι προχωρημένη οντότητα δεν μάσησε και της φάνηκε πολύ αστείο το όλο θέμα, αλλά πραγματικά δεν είναι και τόσο αστείο.

Ο Κρύων πολύ συχνά μας επαναλάμβανε επίσης, ότι για να δείτε εάν ένας ανθρώπινος άγγελος έχει πραγματικά εξελιχθεί, είτε είναι δάσκαλος, είτε είναι διάμεσο, πρέπει να δείτε τι έχει κάνει με τον εαυτό του, να δείτε εάν έχει απελευθερώσει τον εαυτό του. Γιατί εάν κουβαλάει ακόμα περιορισμούς και πεποιθήσεις, εάν βρίσκετε ακόμα μπλεγμένος σε καταστάσεις της διττότητας και βυθισμένος μέσα σ’ αυτά που θεωρεί προβλήματά του, τότε σίγουρα δεν έχει απελευθερώσει τον εαυτό του και δεν μπορεί να είναι ένα καθαρό κανάλι Επικοινωνίας για το Πνεύμα.

Κι εδώ ας δούμε το άλλο σημαντικό θέμα σχετικά με τις Ανώτερες Επικοινωνίες. Οι δάσκαλοι έρχονται και μας εξηγούν την δική μας εργασία κατά την διαδικασία της εξέλιξής μας. Μας εξηγούν τις ενέργειες που διαχειριζόμαστε και μας βοηθούν περισσότερο στο να γνωρίζουμε την κατεύθυνση που πρέπει να δώσουμε στην ενέργεια. Αυτή είναι και η συμφωνία μας. Εμείς εδώ πάνω στη Γη κάνουμε την εργασία με την διαχείριση και τον μετασχηματισμό της ενέργειας κι εκείνοι από την άλλη πλευρά μας εξηγούν, μας βοηθούν να κατανοήσουμε με μεγαλύτερη διαύγεια, μας ενθαρρύνουν και μας ενδυναμώνουν με την αγάπη τους, γιατί είναι η οικογένειά μας. Οι δάσκαλοι, είτε είναι οι αναληφθέντες, είτε είναι οι αρχάγγελοι και οι άγγελοι, ποτέ δεν μας κρίνουν και είναι αστείο και να σκεφτούμε ακόμα ότι θα μας «μαλώσουν». Και επίσης δεν παρεμβαίνουν στην εξέλιξή μας. Μου έχει συμβεί κάποιες φορές όταν γίνονται ερωτήσεις, οι δάσκαλοι να μην δέχονται ν’ απαντήσουν σε κάποιον, γιατί όπως εξηγούν σ’ αυτόν που κάνει την ερώτηση, βρίσκετε ακόμα στη διαδικασία διαχείρισης της συγκεκριμένης ενέργειας και είναι απαραίτητο να έχει πρώτα την κατανόηση από τον εαυτό του! Και είναι αυτονόητο αυτό. Εκείνοι γνωρίζουν ότι είμαστε όλοι το Πνεύμα, ότι εμείς δημιουργούμε τις εμπειρίες μας και είμαστε στη Γη, γιατί θέλουμε να εμπειραθεί η ψυχή μας με όλους τους διαφορετικούς τρόπους. Πάντοτε λοιπόν όταν έρχονται κοντά μας, μας ενθαρρύνουν και μας  δίνουν αγάπη, γιατί αυτό είναι και οι ίδιοι, είναι  αγάπη. Και βέβαια οι δάσκαλοι από την άλλη πλευρά βρίσκονται σε ενότητα με την θεϊκότητά μας, γιατί είμαστε Ένα!

    Γι’ αυτό οικογένεια εδώ στη Γη και μέσα στη διττότητα να εμπιστεύεσθε μόνον τον εαυτό σας, μέχρι την στιγμή που εσείς θα εξελιχθείτε και θα φτάσετε σ’ αυτό το επίπεδο της διάκρισης, ώστε να γνωρίζετε κατ’ ευθείαν την ποιότητα της ενέργειας που σας πλησιάζει και να γνωρίζετε εάν αυτό που ακούτε μπορεί να είναι μια πληροφορία από την άλλη πλευρά του πέπλου, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε ένα ακόμα βήμα στην εξέλιξή σας. Αλλά έτσι κι αλλιώς πρέπει πάλι να το διαχειριστείτε. Μην έχουμε αυταπάτες, όλα περνάνε από μέσα μας. Απλά το Πνεύμα μας βοηθάει μέσα από τις Ανώτερες Επικοινωνίες προς τα πού είναι κατάλληλο να στρέψουμε την προσοχή μας, για να έχουμε πιο άμεσα και λιγότερο επώδυνα αποτελέσματα σχετικά με την εξέλιξή μας. Να θυμάστε ότι την εργασία την κάνουμε πάντοτε εμείς. Οτιδήποτε μας συμβαίνει το δημιουργούμε εμείς. Όλα έχουν να κάνουν με μας και με τον εαυτό μας. Και τους άλλους τους βάζουμε εμείς να μας προκαλούν και να μας καθρεφτίζουν τι χρειάζεται να δουλέψουμε ακόμα με τον εαυτό μας!
Όταν κάνω Ανώτερες Επικοινωνίες, το επισημαίνω πολλές φορές αυτό. Να φιλτράρετε πάντα αυτά που ακούτε. Οι δάσκαλοι μας το λένε πολύ συχνά, να μην δεχόμαστε εύκολα ούτε και αυτά που ακούμε από τους ίδιους. Αλλά κι αυτό δεν έχει να κάνει μ’ αυτούς, έχει να κάνει μ’ εμάς. Γιατί μας αρέσει που τους ακούμε να μας το λένε αυτό, αλλά πόσο άμεσα μας επηρεάζει ακόμα κάτι που είπε ο Ιησούς, ή ο Κουτχούμι, ή ο Άγιος Γερμανός, χωρίς να κάνουμε καν τον κόπο να το ψάξουμε; Λέμε το είπε ο Άγιος Γερμανός κι αφού το είπε, το δεχόμαστε εξ ορισμού. Μας είναι αδιανόητο να  αμφισβητήσουμε, ακόμα και κάτι που ειπώθηκε από οποιονδήποτε δάσκαλο αιώνες πριν, ενώ τα πράγματα έχουν αλλάξει, η εξέλιξη έχει αλλάξει, ακόμα και ο τρόπος της κατανόησης έχει αλλάξει. Ακόμα και η εξέλιξη, εξελίσσεται. Τον περασμένο ακόμα αιώνα ήταν πολύ πιο δύσκολο κάποιος να εξελιχθεί και οι ενέργειες ήταν πολύ πιο βαριές και πιο επώδυνες, απ’ ότι είναι σήμερα.
         Ο Άγιος Γερμανός μάλιστα μας τονίζει πολύ συχνά, «ότι εγώ δεν είμαι πια ο δάσκαλος των γιαγιάδων και των μανάδων σας»!! Και εννοεί ακριβώς αυτό. Ότι σαν ύπαρξη έχει εξελιχθεί και πιθανόν κάτι που είπε τότε, να μην ισχύει σήμερα.
Οι ενέργειες που δουλεύουμε πάνω στη Γη είναι λίγο –πολύ οι ίδιες για όλους μας, είναι οι φόβοι μας, οι ενοχές, περιοριστικές πεποιθήσεις, χειραγώγηση, έλεγχος, εξαρτήσεις κ.λ.π. Οι εμπειρίες μας όμως και ο τρόπος που διαχειρίζεται ο καθένας μας τις ενέργειες είναι διαφορετικός, γιατί ο καθένας μας είναι διαφορετικός. Άρα κανένας άλλος δεν μπορεί να κάνει την εργασία και να διαχειριστεί τις ενέργειες για μας. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο δάσκαλος Κρισναμούρτι επαναλάμβανε πολύ συχνά «ότι δεν υπάρχουν δάσκαλοι»! Όλοι είμαστε το Πνεύμα, αλλά το Πνεύμα στον καθένα μας εκφράζεται πρωτότυπα και διαφορετικά. Το Πνεύμα ποτέ δεν επαναλαμβάνεται. Εμείς ήρθαμε εδώ να δουλέψουμε με τον εαυτό μας, για την δική μας αλήθεια κι έτσι πρέπει να λειτουργούμε κι έτσι πρέπει να είναι, εάν θέλουμε πραγματικά να έχουμε αποτελέσματα.            Μπορεί η αλήθεια μας να ευθυγραμμίζεται με αυτή των δασκάλων, μπορεί να υπάρχει η ίδια, η μία αλήθεια, αλλά αυτό θα το ανακαλύψουμε αφού την βρούμε πρώτα μέσα μας. Μπορεί όμως και όχι, γιατί ο εαυτός μας μπορεί να έχει μια διαφορετική αντίληψη της αλήθειας. Όπως και νάχει πάντως και οι ίδιοι οι δάσκαλοι ενδιαφέρονται και θέλουν να δουλεύουμε πάντα και πρώτα με τον  εαυτό μας και συνεχώς μας σπρώχνουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Οι Ανώτερες Επικοινωνίες έχουν να κάνουν με την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Είναι πολύ εύκολο να επικοινωνούμε με τους Αγγέλους και τους Δασκάλους από την άλλη πλευρά του πέπλου, ειδικά όταν ήδη επικοινωνούμε με τον θεϊκό μας  Εαυτό. Πάντα να βάζουμε μπροστά τον Θεϊκό μας εαυτό.
Τις Ανώτερες επικοινωνίες μου τις κάνω πάντα μέσα από τον θεϊκό μου εαυτό κι έτσι ο θεϊκός μου εαυτός είναι ο διαχειριστής της μεταφοράς της ενέργειας των δασκάλων σαν διάμεσο. Γι’ αυτό ότι μεταφέρω έχει να κάνει  και με την δική μου αλήθεια.
Σας προτείνω, όταν ακούτε ή διαβάζετε τις Ανώτερες Επικοινωνίες μου, να το ψάχνετε. Ψάξτε να δείτε εάν σας κάνουν και εάν ευθυγραμμίζονται και με την δική σας αλήθεια. Ψάξτε το να δείτε εάν ακουμπάνε μέσα σας και εάν δένουν με την ενέργειά σας και την αλήθεια σας!
Επειδή μ’ ενδιαφέρει πάρα πολύ η εξέλιξή μου, γι’ αυτό θέλω να είμαι πρώτα ειλικρινής και έντιμη με τον εαυτό μου, για να μπορώ στη συνέχεια να είμαι ειλικρινής και έντιμη μαζί σας.
Όλοι όσοι δουλεύουμε και εξελισσόμαστε έτσι κι αλλιώς επικοινωνούμε με την Πνευματική μας οικογένεια. Μπορεί να μη συμβαίνει σε όλους, με την ροή της ενέργειας δια μέσου του λόγου, αλλά συμβαίνει με πολλούς άλλους τρόπους. Συμβαίνει με την καθοδήγηση, με πακέτα σκέψεων, με δημιουργικές ιδέες, με συγχρονισμούς και με άλλους τρόπους, απλά δεν γίνεται ακόμα τόσο συνειδητά.
     Άλλωστε σε λίγο καιρό δεν θα χρειάζονται καν τα διάμεσα, αφού με την εξέλιξή μας τα πέπλα θα έχουν καταρρεύσει και δεν θα υπάρχει ετούτη και η άλλη πλευρά, γιατί όλα θα είναι Ένα και για την δική μας αντίληψη!
Τέλος το θεωρώ μεγάλη τιμή και νιώθω ευλογημένη που είμαι διάμεσο και μπορώ να μεταφέρω τα μηνύματα του Πνεύματος στην οικογένεια, που δουλεύει με την και  για την εξέλιξή της πάνω στη Γη.
Σας αγκαλιάζω, με όλη την αγάπη που έχω στην καρδιά μου, για όλους μας οικογένεια!
Καίτη Τσώλη

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email