Βιβλία Καίτης Τσώλη

ΒΙΒΛΙΑ  ΚΑΙΤΗΣ ΤΣΩΛΗ

p010_0_01_01s

Η ΘΕΑ-ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
«είναι σπουδαίο έργο να μεταφέρεις το φως»

Βιβλίο πρώτο 

Ούτε εμείς αντέχουμε την διττότητα, ούτε εκείνη μας αντέχει πια! Η Ύπαρξή μας, μάς άρπαξε από τα μαλλιά και μας έβγαλε έξω από όλα τα τρυπάκια της μιζέριας και της αυτολύπησης. Μας σήκωσε πολύ ψηλά και μας πήγε εκεί όπου όλα είναι φωτεινά, εκεί όπου όλα είναι απλά και όμορφα μέσα στην αποδοχή και την αγάπη.
Η εξερεύνηση του Εαυτού μας είναι δική μας επιλογή, γιατί μας οδηγεί στην ελευθερία και στην αγάπη για τον εαυτό μας.
Στο βιβλίο καταγράφεται η προσωπική μου εμπειρία εξέλιξης.

Μέσα από την εξερεύνηση του εαυτού μας και όλες τις περιοριστικές αντιλήψεις και πεποιθήσεις μας μετασχηματίζουμε τις ενέργειες, ανοίγουμε την καρδιά μας στην αγάπη, ανακαλύπτουμε ότι είμαστε ανθρώπινοι άγγελοι και αλλάζουμε ολοκληρωτικά αντίληψη για την θεώρηση της ζωής. Καθώς απελευθερώνουμε πλήρως τον εαυτό μας από την διττότητα μέσα από τις νέες ενέργειες που δημιουργούμε, κτίζουμε μια άλλη διαφορετική και καινούργια συνείδηση για μας και για την Γη μας.
Εμπειρίες-μαθήματα-κατανοήσεις για (κακοποίηση, χειραγώγηση, εξάρτηση, έλεγχο, φόβο, ενοχές, κριτική κ.λ.π. του εαυτού, περιοριστικές αντιλήψεις και παγιωμένες παλιές πεποιθήσεις), μετασχηματίζονται σε νέες ενέργειες (αποδοχής, ενότητας και αγάπης για τον εαυτό).
Καθώς απελευθερώνουμε τον εαυτό μας, παίρνουμε πίσω την ενέργειά μας και την δύναμή μας και αναλαμβάνουμε πλήρως
την ευθύνη του εαυτού μας, κατανοώντας ότι είμαστε Θεοί δημιουργοί!
Στο βιβλίο υπάρχουν επίσης καινούργιες ενεργειακές θεραπείες, ασκήσεις που μας διευκολύνουν την εσωτερική μας πορεία και Ανώτερες Επικοινωνίες!

 

p010_0_01_02sΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΓΙΝΕ !
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!
(Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ)

Βιβλίο δεύτερο

«Βρισκόμαστε τώρα στη Γη και δημιουργούμε μια καινούργια πραγματικότητα, αφού απελευθερώσαμε τον εαυτό μας από το παιχνίδι της διττότητας ανεπιστρεπτί, ένα παιχνίδι το οποίο εμείς δημιουργήσαμε, για να εμπειραθούμε σαν Πνεύματα. Θυμηθήκαμε «ποιοι είμαστε» και σταδιακά γκρεμίζουμε όλα μας τα πέπλα ένα- ένα. Μετατοπίσαμε το «κέντρο συναρμολόγησης» του φωτεινού ενεργειακού μας σώματος, όπως λένε οι Σαμάνοι.
Με οδηγό την καρδιά και το πάθος μας, μετατοπίσαμε το κέντρο συναρμολόγησης, πέρα από την θέση της λογικής και του μυαλού, γιατί η λογική και το μυαλό είναι που μας κρατάνε εγκλωβισμένους και δυστυχισμένους στην φυλακή της τρίτης διάστασης».
Σ’ αυτό το βιβλίο, η θεραπεία του εαυτού συνεχίζεται με την «ανακεφαλαίωση» ή «ανασκόπηση» του εαυτού μας και ανακαλύπτουμε, ότι δεν υπάρχουν θύτες και θύματα κι ότι ο εαυτός μας ενσαρκώθηκε και εμπειράθηκε στη Γη, με όλους τους υπαρκτούς χαρακτήρες, φωτεινούς και σκοτεινούς, καλούς και κακούς.
Εδώ καταγράφονται μερικά από τα θέματα που μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα όπως- “το τείχος της φωτιάς”, “ο έλεγχος της ανθρωπότητας και της Γης”, “έμμονες ιδέες, σκεπτομορφές και εγρηγορότα”, “διακοπή της συνήθειας-συνέχειας”,  “ο θάνατος, ένας πολύ καλός και καθημερινός φίλος μας” , “πως μετασχηματίζουμε μέσα μας τις ενέργειες” , η “ανησυχία είναι ενέργεια” , “η αληθινή σημασία της ελευθερίας’ , “το Πνεύμα πέρασε πρώτα την σκληρότερη και μεγαλύτερη δοκιμασία” ,
“ένας ανθρώπινος Θεός που κλαίει, κάνει χιούμορ και γελάει”, “η δύναμη του «εμπιστεύομαι, θέλω, μπορώ»” ,το «δημιουργικό μας γνωρίζειν», “μάθε να χαίρεσαι”, “η ουσία μας είναι η αγάπη’ , η αλήθεια μας είναι τριαδική
και “οι δάσκαλοι της Νέας Ενέργειας” !Όλα αυτά μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες- μαθήματα- κατανοήσεις και άλλες Ανώτερες Επικοινωνίες!

 

biblio-3

ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΕ ΣΤΗ ΓΗ !

 Βιβλίο τρίτο

«Η αλήθεια που ανακαλύψαμε είναι ότι εμείς είμαστε αυτοί που δημιουργήσαμε το παιχνίδι της Γης και στη συνέχεια μπήκαμε μέσα και το παίξαμε. Σκοπός μας ήταν η εξερεύνηση και η διεύρυνση της ύπαρξής μας, για την εμπειρία και την βαθύτερη γνώση της ψυχής μας!
Κύριος στόχος μας ήταν και είναι να μάθουμε ν’ αγαπάμε απεριόριστα τον εαυτό μας κι αφού τον απελευθερώσουμε και τον αποδεσμεύσουμε πλήρως απ’ όλα τα εσωτερικά και εξωτερικά δεσμά, απ’ όλες τις πηγές ενέργειας, να γίνουμε ανεξάρτητες, αυτόνομες και κυρίαρχες οντότητες..
Στόχος μας ήταν και είναι ν’ ανακαλύψουμε  την δική μας πηγή ενέργειας κι αφού την ανακαλύψουμε και την γειώσουμε να επιστρέψουμε ξανά στην ενότητα, στο Όλον! Στόχος μας είναι να φέρουμε την ενότητα και την αγάπη και να γειώσουμε την Πηγή μας, την Εστία μας στη Γη!
Γιατί «εμείς είμαστε» και είμαστε Θεοί, Θεές επίσης»!
Η εξέλιξη δεν σταματάει ποτέ, αλλά με το τρίτο βιβλίο «Οι Θεοί κατοικούνε στη Γη» μπορούμε να πούμε ότι κλείνει ένας κύκλος εξέλιξης,
που έχει να κάνει με την ολοκληρωτική  απελευθέρωση του εαυτού μας από την διττότητα, από την τρίτη διάσταση της Γης.
Μερικά από τα θέματα: Νέα ενέργεια είναι η Νέα συνείδηση της Γης, Τι είναι η αμφιβολία, Γιατί η φιλοσοφία δεν μας βοηθάει την εξέλιξή μας, Τι συμβαίνει κατά την διάρκεια του θανάτου και μετά τον θάνατο, Η αλήθεια δεν είναι άποψη,

Ένα  σημαντικό ταξίδι στην Κων/πολη και στην Αίγυπτο και η συνάντηση με τον δάσκαλο Σέραπις, Η ολοκληρωτική αποδοχή και η ένωση του εαυτού μας, Μια καινούργια αντιμετώπιση του εαυτού μας, Ένα ταξίδι στην Κέρκυρα και μια συζήτηση με τον Άγιο Σπυρίδωνα, ο οποίος μας εξηγεί ποια είναι η αλήθεια σχετικά με τους αγίους, Ένα ταξίδι στην Πάτμο και μια διαφορετική οπτική στην «Αποκάλυψη» του Ι. Θεολόγου, Ποιο είναι το στοιχειακό βασίλειο και
οι επικοινωνίες με την νεραϊδούλα Σλόαν, Ότι δεν είναι απόλαυση για τον εαυτό είναι κακοποίηση, Διαίσθηση, Κανένας συμβιβασμός για τον εαυτό, Η συνείδησή μας είναι ελαστική, Την χαρά την φέρνει η ελευθερία και η αγάπη στον εαυτό μας
και Η ολοκληρωτική απελευθέρωση και  ολοκλήρωση του εαυτού μας, Τα δυναμικά μας. Όλα αυτά μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες- μαθήματα- κατανοήσεις και Ανώτερες Επικοινωνίες.

 

biblio-4-ekswfyllo-page-001-siteΗ ΝΕΑ ΣΥΝΕΔΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ
(Τα Πρότυπα)

        βιβλίο 4ο                                                       

Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε την εξέλιξή μας, αλλά όχι πια με τον ίδιο τρόπο, γιατί αλλάξαμε πάρα πολύ. Δεν είμαστε πια οι ίδιοι.
Από το πρώτο βιβλίο μου μέχρι το τέταρτο υπάρχουν πολλές και μεγάλες αλλαγές.
Πεθάναμε πολλές φορές και ξαναγεννηθήκαμε άλλες τόσες. Αφήσαμε πίσω μας ανεπιστρεπτί τον παλιό μας εαυτό και ο καινούργιος μας εαυτός είναι ο ανθρώπινος άγγελος που περπατάει τώρα στη Γη. Απελευθερωθήκαμε από το «παιχνίδι της Γης» και την τρίτη διάσταση, εκπαιδευτήκαμε και εξελιχθήκαμε.
Είναι αλήθεια ότι περάσαμε μέσα από πολύ πόνο και μεγάλη τριβή, καθώς το παλιό συγκρούστηκε με το καινούργιο και καθώς μετασχηματίζαμε μέσα μας τις παλιές ενέργειες σε καινούργιες. Όμως απελευθερωθήκαμε και βρήκαμε ξανά τον αληθινό μας εαυτό  απελευθερωθήκαμε και μάθαμε ν’ αγαπάμε τον εαυτό μας.
Όσοι λοιπόν ανθρώπινοι άγγελοι επιλέγετε να εξελιχθείτε, εμείς θα είμαστε κοντά σας με τον ίδιο τρόπο που ήταν και είναι κοντά μας οι Άγγελοι και οι αναληφθέντες δάσκαλοι. Το πιο σημαντικό μήνυμα όμως είναι να μην απογοητεύεστε και να είστε υπομονητικοί με τον εαυτό σας. Να θυμάστε ότι από την στιγμή που μπήκατε στη διαδικασία εξέλιξης και αφυπνιστήκατε, θα τα καταφέρετε οπωσ-δήποτε! Αφού τα καταφέραμε εμείς, θα τα καταφέρετε κι εσείς. Και όλοι οι ανθρώπινοι άγγελοι μπορούν να τα καταφέρουν και ν’ απελευθερώσουν τον εαυτό τους από την φυλακή της διττότητας και της τρίτης διάστασης, αρκεί να έχουν την πρόθεση και να είναι αποφασισμένοι…
Σ’ αυτό το βιβλίο υπάρχουν όλες οι Ανώτερες επικοινωνίες που αφορούν ολόκληρη την διαδικασία της εξέλιξής μας στη Γη και εμπεριέχουν πολλές χρήσιμες θεραπευτικές ασκήσεις .

 

13882638_10202146535222089_5149695531425548273_n

Η Ιστορία της Ψυχής μας

Βιβλίο πέμπτο

Η ιστορία που θα διαβάσετε, αφορά την ιστορία της ψυχής μας και δεν είναι καθόλου φανταστική.
Θα αναρωτηθείτε βέβαια πολλές φορές διαβάζοντας το βιβλίο, ποιο είναι το όνειρο και ποια η πραγματικότητα, πότε κοιμόμαστε και πότε είμαστε ξύπνιοι και ότι συνήθως όταν λέμε ότι είμαστε ξύπνιοι, μπορεί να κοιμόμαστε τον πιο βαθύ ύπνο.
Εδώ το όνειρο παίζει έναν αποκαλυπτικό ρόλο και σχετίζεται με την καταγωγή μας και την ιστορία της ψυχής μας που καθρεφτίζεται μέσα στην καθημερινή μας εμπειρία. Καθρεφτίζεται  μέσα σε όλα όσα ζούμε και μας βοηθάει να κατανοήσουμε βαθύτερα τον εαυτό μας. Οπότε το όνειρο και η πραγματικότητα που βιώνουμε στη Γη, είναι για την Ύπαρξή μας δυο παράλληλες πραγματικότητες, εξίσου ενδιαφέρουσες.
Σ’ αυτό το βιβλίο, δεν μαθαίνουμε μόνο την ιστορία της ψυχής μας, αλλά ταυτόχρονα δουλεύουμε με τον εαυτό μας και την εξέλιξή μας κι απελευθερώνουμε πολλές ενέργειες. Απελευθερώνουμε ενέργειες τις οποίες φέρνουμε μαζί μας από την στιγμή που περάσαμε το τοίχος της φωτιάς. Φύγαμε από τον πρώτο κύκλο της δημιουργίας και δημιουργήσαμε τον δεύτερο κύκλο της δημιουργίας και τώρα στην απελευθέρωσή μας από το παιχνίδι της Γης και την Τρίτη διάσταση, ανοίγουμε τον τρίτο κύκλο της δημιουργίας στον οποίο κάνουμε οριστικά την μετάβασή μας στην 5η διάσταση, σαν αυτόνομες, ανεξάρτητες, κυρίαρχες και ολοκληρωμένες Υπάρξεις.

Ας ταξιδέψουμε λοιπόν παρέα με την Ρηνούλα, γιατί η Ρηνούλα είναι ο καθένας μας και η Ρηνούλα  μιλάει πάντα μέσα από την καρδιά της και την εμπειρία της.  Και όταν μιλάει η καρδιά, ξέρει μόνον έναν τρόπο να  εκφράζεται, τον τρόπο της αγάπης. Κι όταν η αγάπη μιλάει, τότε οι καρδιές μας ενώνονται, πάλλονται και δονούνται σ’ αυτό που αληθινά είμαστε όλοι μας, το  ΕΝΑ.
Με Αγάπη στο Φως!   Καίτη Τσώλη

 

Τα βιβλία μπορείτε να τα προμηθευτείτε στα Βιβλιοπωλεία:

ΑΘΗΝΑ : ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Ιπποκράτους 16, τηλ. 2103602883  

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ,  ΠΙΤΣΙΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Σοφοκλέους 4, τηλ. 210 3211237

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΨΑΡΑΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΝ
Φιλικής εταιρείας 39, Τηλ. 2310 265042

ΚΥΠΡΟΣ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ “ΠΑΡΓΑ”
Λεωφόρος Τσερίου 94 Στρόβολος, Τηλ. 00357 22327740

ΚΑΙΤΗ ΤΣΩΛΗ  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ  © 2014.

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email