«Η αλλαγή συμπεριφοράς στον εαυτό μας»- Καίτη Τσώλη, 25/6/2016

 

 

«Η αλλαγή συμπεριφοράς στον εαυτό μας»
με την Καίτη Τσώλη

 Πλακιάς Ρεθύμνου Κρήτης, 25 Ιουνίου 2016,
Σχολή Ενθύμησης και Αναγέννησης, «Η Δόνηση της Ύπαρξής σου».

Αγαπημένοι μας, πολύ αγαπημένοι μας σας ευχαριστούμε που μας προσκαλέσατε στην υπέροχη γιορτή σας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ιδιαίτερα συγκινημένοι που σήμερα έχουμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε συνειδητά μαζί σας και να σας φέρουμε κάποια μηνύματα, που αφορούν την εξέλιξή σας. Ευχαριστούμε την Καίτη μας που μας δίνει αυτήν την ευκαιρία. Εμείς είμαστε εσείς και είμαστε οι δάσκαλοι εαυτοί σας. Σας μιλάμε πολύ συχνά, σας μιλάμε όταν εσείς αναγνωρίζετε ποιοι είστε, όταν νιώθετε την καρδιά σας και όταν μπαίνετε σ’ αυτές τις ευλογημένες στιγμές της σιωπής, αλλά επειδή κάποιοι από εσάς δεν έχετε ξεπεράσει ακόμα τις αμφιβολίες σας, αμφισβητείτε ότι η φωνή που ακούτε είμαστε εμείς και είναι ο αληθινός σας εαυτός.
             Σ’ αυτήν την υπέροχη συνάντηση της οικογένειας σήμερα, βρίσκονται μαζί μας ο δάσκαλος Ιλλαρίων, ο Αρχάγγελος Ραφαήλ και η Θεά Αθηνά, εκπρόσωποι της Ιερής Φλόγας της αλήθειας. Είναι βαθιά συγκινημένοι και σας ευχαριστούν πολύ για την πρόσκλησή σας. Θέλουν να το γνωρίζετε ότι όλη η γιορτή σας αγκαλιάζεται με την ευλογία της ιερής φλόγας της αλήθειας. Και μαζί μας επίσης είναι και ο δάσκαλος Κουτχούμι, με τον Άγιο Γερμανό.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ αγαπημένοι μας……..
      Γνωρίζουμε ότι λίγο –πολύ όλοι σας αυτή την εποχή περνάτε δύσκολα και όσον αφορά την βιολογία σας, νιώθετε κάποιους πόνους. Είναι αλήθεια ότι η βιολογία σας δεν έχει σχεδιασθεί και δεν έχει προετοιμαστεί για να δέχεται τόσο μεγάλο όγκο ενεργειών υψηλής συχνότητας, με όλα αυτά τα συνεχόμενα και αλλεπάλληλα κύματα φωτός και γι’ αυτό προτείνουμε να της δείχνετε πολύ μεγάλη κατανόηση. Θέλουμε να την αποδέχεστε, Η βιολογία σας ακολουθεί την ενέργειά σας και προσπαθεί να συντονιστεί με την δόνησή σας. Και δυσκολεύεται στην προσπάθειά της να συντονιστεί και να ισορροπήσει με τα καινούργια δεδομένα, γιατί  εσείς αγαπημένοι μου κάνετε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, σε όλα όσα αφορούν τον εαυτό σας. Όλα χρειάζεται να συντονιστούν με την καινούργια σας δόνηση.
           Να είστε στοργικοί με την βιολογία σας, και να της μιλάτε συνέχεια.  Να είστε βέβαιοι ότι σας ακούει. Βεβαιώστε την ότι δεν χρειάζεται να κάνει τις αλλαγές με πόνους, γιατί  ο πόνος δεν είναι η φυσική μας κατάσταση. Φερθείτε της στοργικά, χαϊδέψτε την, φροντίστε την και δώστε της να φάει ότι της αρέσει, χωρίς να την πιέζετε. Και όπως σας έχουμε ξαναπεί να πίνετε νερό, γιατί  το νερό διευκολύνει την ροή της ενέργειας.
      Η βιολογία σας είναι υπέροχη και σας έχει υπηρετήσει μέχρι σήμερα και θα συνεχίσει να το κάνει, γι’ αυτό χρειάζεται όλο τον σεβασμό σας. Ιδιαίτερα αυτήν την εποχή που εσείς ισορροπείτε στην 5η διάσταση και σταδιακά παραλαμβάνετε το φωτεινό σας σώμα, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο δύσκολα και συχνά θα βρίσκεστε σ’ αυτήν την κατάσταση της σύγχυσης και του αποπροσανατολισμού. Επιτρέψτε το αγαπημένοι μου, χωρίς να ψάχνετε να πιαστείτε από κάπου, ούτε απ’ αυτήν ούτε από την άλλη πλευρά, έτσι όπως το συνηθίζετε. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να υπάρξει χωρίς απολύτως κανένα σημείο αναφοράς και πιστέψτε το, εάν το επιτρέψετε με όλη σας την αποδοχή και την αγάπη, μετά από λίγο θα νιώσετε, την απόλυτη ελευθερία.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια………….
Είπαμε ότι σήμερα θα σας μιλήσουμε για την αλλαγή της συμπεριφοράς στον εαυτό σας και βέβαια δεν περιμένετε ν’ ακούσετε κανόνες και προσδιορισμούς, γιατί αυτά αφορούν την προσωπικότητά σας και όχι τον αληθινό σας εαυτό.         Στην πεμπτοδιάστατη θεϊκή σας Ύπαρξη δεν υπάρχουν κανόνες, ταυτότητες, προσδιορισμοί και η αλλαγή στην συμπεριφοράς σας θα είναι δραστική, θα είναι ριζική και ολοκληρωτική και εάν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει κάτι που θα σας χαρακτηρίζει, αυτό είναι η απόλυτη ελευθερία που είναι αγάπη.
Το μόνο που θέλει ο εαυτός σας από σας, είναι να τον αγαπάτε. Αγαπήστε τον εαυτό σας και κάνετε ότι θέλετε, γιατί η αγάπη θα καθορίζει την συμπεριφορά σας και μέσα στην αγκαλιά της αγάπης η ύπαρξή σας θα πάλλετε από ομορφιά, ευαισθησία, αρμονία, συμπόνια, στοργή, ευγνωμοσύνη, πληρότητα και χαρά. Και όλα αυτά αγαπημένοι μου είναι ιδιότητες και ποιότητες της αγάπης και με τον τρόπο που θα συμπεριφέρεστε εσείς στον εαυτό σας, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα συμπερεφέρεστε και στους άλλους, γιατί  η αγάπη μπορεί να δώσει μόνον αγάπη.
      Θα νιώθετε υπέρμετρα ευλογημένοι, θα νιώθετε την κάθε στιγμή σας να σας τυλίγει η ευλογία και η χάρη του Θεού που είστε, η ευλογία του Πνεύματος, η ευλογία της οικογένειας και η ευλογία της Γης και θα νιώθετε βαθιά ευγνωμοσύνη για τον εαυτό σας. Η ευγνωμοσύνη οικογένεια είναι μια λέξη που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη γιγνώσκω, ευ+γιγνώσκω που σημαίνει γνωρίζω καλά, έχω επίγνωση και δείτε πως η ευγνωμοσύνη αγκαλιάζεται με την συνειδητότητά σας.
Αληθινή ευγνωμοσύνη μπορεί να νιώσει μόνον αυτός που την κέρδισε μέσα από την εμπειρία του και την εξέλιξή του. Και η ευγνωμοσύνη στρέφεται πρώτα προς τον εαυτό σας.
      Θα νιώσετε βαθιά ευγνωμοσύνη για την ανθρωπινότητά σας που πραγματικά υπέφερε πάρα πολλά για να  σας φέρει εδώ που βρίσκεστε και θα νιώσετε βαθιά ευγνωμοσύνη και για την ψυχή σας. Θα την ευγνωμονείτε για όλες τις επιλογές που έκανε, ακόμα και γι’ αυτές που θεωρείτε οδυνηρές, γιατί όλες αυτές οι επιλογές είναι που σας οδήγησαν να βρίσκεστε αυτήν την στιγμή στη Γη και να έχετε κάνει το μεγαλύτερο άλμα συνειδητότητας που έχει γίνει ποτέ σε ολόκληρη την δημιουργία. Και βέβαια θα νιώθετε βαθιά ευγνωμοσύνη και για την Γη μας που σας φιλοξενεί και ιδιαίτερα αυτήν την εποχή των μεγάλων αλλαγών, που  σας έδωσε την ευκαιρία να είστε οι μπροστάρηδες. Γιατί αυτό είστε αγαπημένοι μας, εσείς είστε οι μπροστάρηδες όλων των μεγάλων αλλαγών που συμβαίνουν αυτήν την εποχή στην Γη.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια……..
      Χρειάζεται αγαπημένοι μου να συλλάβετε την έννοια του αιθέρα, βάλτε την πρόθεσή σας να συνδεθείτε, γιατί είναι το στοιχείο που σας συνδέει με όλα όσα δεν βλέπετε με τα εξωτερικά σας μάτια. Είναι το στοιχείο που σας συνδέει με την πολυδιαστατικότητά σας και τους γνωστούς-άγνωστους και αόρατους κόσμους με τους οποίους εσείς τώρα θ’ αρχίσετε να έρχεστε σε επαφή. Η αιθερική ενέργεια είναι λεπτή και διάφανη, γι’ αυτό και είναι αόρατη για τα ανθρώπινα μάτια σας.  Οι αρχαίοι Έλληνες την θεωρούσαν το πέμπτο στοιχείο της Γης και ο Πυθαγόρας έλεγε ότι είναι η πεμπτουσία του Σύμπαντος. Ο Αιθήρ σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες είναι το Πυρ που δίνει ζωή και υπάρχει παντού, γεμίζει όλο το σύμπαν. Δια μέσου του αιθέρος μεταφέρεται το φως. Όλες οι  αρχαίες θρησκείες της Γης αναγνώριζαν την σημαντικότητα του αιθέρα και οι αρχαίοι Κινέζοι τον ονόμαζαν «Τσι» , οι Ιάπωνες «Κι» και οι Ινδοί «Πράνα».
      Οι σημερινοί επιστήμονες δεν έχουν αναγνωρίσει ακόμα την σημαντικότητα του αιθέρα. Εάν εξαιρέσουμε δύο πολύ φωτεινές υπάρξεις του περασμένου αιώνα τον Βίλχεμ Ράιχ και τον Νίκολα  Τέσλα, οι οποίοι κατάλαβαν την αξία και την σημαντικότητα του αιθέρα και έκαναν εκπληκτικές ανακαλύψεις σχετικά με τον αιθέρα, οι σημερινοί επιστήμονες τώρα μόλις άρχισαν να κάνουν κάποια δειλά βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Υποψιάζονται ότι γύρω τους και παντού στο Σύμπαν υπάρχει μιαν ανεξάντλητη Πηγή ενέργειας, αλλά φοβούνται ότι αν την αναγνωρίσουν θα πρέπει να αναθεωρήσουν πολλές από τις υπάρχουσες θεωρίες τους και δεν θέλουν να αμφισβητήσουν και να διαψεύσουν τον εαυτό τους.  Όμως η ίδια η ενέργεια τώρα τους σπρώχνει και δεν θα μπορέσουν άλλο να τον αγνοούν κι έτσι τα επόμενα χρόνια θ’ ακούσετε για πολλές και εκπληκτικές ανακαλύψεις σχετικά με τον αιθέρα.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια……..
      Είναι η εποχή που τα πολυδιαστασιακά σας κομμάτια θα κάνουν απόλυτα αισθητή την παρουσία τους και θα ενώνονται μαζί σας. Να το επιτρέπεται αγαπημένοι μας. Δεν θα γίνετε πάντα συνειδητά, αλλά πολλές φορές όπως σας έχουμε ξαναπεί θ’ ακούτε αυτό το σφύριγμα στ’ αυτιά σας και είναι τα πολυδιαστασιακά σας κομμάτια που έρχονται κοντά σας, για να ενωθούν μαζί σας. Άλλες φορές πάλι θα γίνεται εντελώς ασυνείδητα και πολλές φορές θα ανακαλύπτεται μέσα σας καινούργιες γνώσεις, που δεν θα γνωρίζετε από πού προέρχονται, αλλά είναι οι δικές σας γνώσεις και είναι το δώρο του πολυδιαστασιακού σας εαυτού για σας.
      Τα πολυδιαστασιακά σας κομμάτια θα σας μεταφέρουν πολλές γνώσεις,  πολλά δώρα, από όλα τα ταξίδια τους στις άλλες διαστάσεις και στους άλλους πλανήτες. Γι’ αυτό καλωσορίστε τα με αποδοχή και αγάπη, γιατί είναι ο εαυτός σας και ο εαυτός σας ενωμένος πρόκειται να εκτιναχθεί πολύ ψηλά. Θ’ ανακαλύψετε πόσο τεράστιος είναι ο εαυτός σας και η συνειδητότητάς σας θα επεκταθεί πάρα πολύ. Η συνειδητότητά σας θα λειτουργεί πλουραλιστικά, αλλά ταυτόχρονα και απόλυτα ενωτικά. Θ’ αρχίσετε πολύ σύντομα να έχετε μια ταυτόχρονη αντίληψη και κατανόηση ολόκληρου του εαυτού σας, σε όποιο σημείο της Γης και του Σύμπαντος κι αν βρίσκεστε.   

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Αγαπημένοι μας θα θαυμάζετε και θα τιμάτε τον εαυτό σας και αυτό δεν θα σας φαίνεται καθόλου εγωιστικό, γιατί θα νιώθετε ότι το αξίζετε, γιατί θα πηγάζει από την αυτοεκτίμηση για τον εαυτό σας. Θα επαινείτε συνεχώς τον εαυτό σας. Ο έπαινος είναι παρεξηγημένος εδώ στη Γη.  Κι όμως ο έπαινος προϋποθέτει αγάπη. Όπου δεν υπάρχει αγάπη υπάρχει κριτική και όπου υπάρχει αγάπη υπάρχει  έπαινος. Όποιος δεν αγαπάει κρίνει, όποιος αγαπάει επαινεί. Ο έπαινος είναι συμπαντικός νόμος και είναι η ποιότητα στην συμπεριφορά όλων των ολοκληρωμένων Υπάρξεων που βρίσκονται στις υψηλότερες συχνότητες του φωτός.  
      Ο έπαινος είναι ενθάρρυνση κι ενδυνάμωση. Έχετε προσέξει πως σας μιλάνε οι αναληφθέντες δάσκαλοι και οι Αρχάγγελοι, κάθε φορά που σας μιλάνε μέσα από τις επικοινωνίες; Σας μιλάνε γλυκά και τρυφερά  και πάντα σας τιμάνε και σας επαινούν. Γιατί γνωρίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο σας ενθαρρύνουν και σας ενδυναμώνουν. Και πιστέψτε το οικογένεια, ότι κι εσείς το ίδιο ακριβώς θα κάνετε. Από την θέση του Μάστερ εαυτού σας και την 5η διάσταση, θα παρατηρείτε και θ’ αντιλαμβάνεστε ολοκληρωτικά το παιχνίδι της τρίτης διάστασης και θ’ αναγνωρίζετε όλες τις συχνότητες και τις ποιότητες της ενέργειας. Θα βλέπετε πως παίζουν οι ανθρώπινοι άγγελοι και θα τους επαινείτε όλους, γιατί εσείς θα γνωρίζετε ότι πίσω από το παιχνίδι τους κρύβεται η αγάπη και η εκπαίδευση. Θα νιώθετε βαθιά τρυφερότητα και στοργή για όλους τους αγγέλους με όποιον τρόπο κι αν παίζουν. Και πιστέψτε το, αξίζει τον έπαινο ο κάθε ανθρώπινος άγγελος που τόλμησε και ενσαρκώθηκε στην Γη, γιατί η ενσάρκωσή σας στην Γη είναι η μεγαλύτερη θυσία για τον εαυτό σας, αλλά ταυτόχρονα είναι και το μεγαλύτερο δώρο αγάπης που κάνετε εσείς στην ψυχή σας. Ο έπαινος λοιπόν αγαπημένοι μου είναι αγάπη και γι’ αυτό να επαινείτε τον εαυτό σας και όλα τ’ αδέρφια σας στην Γη.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Χρειάζεται αγαπημένοι μου να πιστέψετε στις απεριόριστες δυνατότητές σας. Ενεργοποιείστε τις συνειδητά. Χρησιμοποιείστε την φαντασία σας και την συνειδητότητά σας. Όταν π.χ. βρίσκεστε στην φύση, βάλτε την συνειδητότητά σας μέσα σ’ ένα δέντρο και νιώστε, βάλτε την μέσα σ’ ένα πουλί, σ’ ένα σύννεφο, σ’ ένα λουλούδι, ακόμα και μέσα στον αέρα και νιώστε. Η φύση σας το επιτρέπει. Η φύση πάντα επιτρέπει στο Φως να εισέρχεται μέσα της. Μπορείτε να το κάνετε αυτό και με τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους, αλλά εκεί θα χρειαστεί  να ζητήσετε την άδειά τους.
      Και όλα αυτά είναι ένας πολύ απλός τρόπος, για να ενεργοποιήσετε τις δυνατότητές σας, και να ενισχύσετε και να επεκτείνετε την συνειδητότητά σας αλλά όλα για το Πνεύμα είναι απλά. Η νέα σας συνειδητότητα, έχει την ικανότητα, την δυνατότητα και την ελαστικότητα να ταξιδεύει σε ολόκληρο το Σύμπαν, ανοίγει καινούργιους δρόμους, κάνει εξερευνήσεις και σας μεταφέρει πάρα πολλές πληροφορίες και πολλές καινούργιες και πρωτότυπες ιδέες. Έτσι εσείς θα βρίσκεστε σε μια κατάσταση συνεχούς έμπνευσης.
Και όσο εσείς αγαπημένοι μου θα διευρύνεστε και θα επεκτείνεστε όλο και περισσότερο προς τους άπειρους ουρανούς, να μην ξεχνάτε την γείωσή σας.        Η γείωσή σας είναι απαραίτητη περισσότερο από ποτέ, γιατί  οι ρίζες σας είναι στη γη μας και όσο πιο βαθιές είναι οι ρίζες, τόσο πιο ψηλό και δυνατό γίνεται το δέντρο. Να θυμάστε επίσης ότι η Γη εμπεριέχει έναν πλούτο γνώσεων, έναν θησαυρό γνώσεων, ο οποίος θα σας φανεί πολύ χρήσιμος. Η Γη είναι μια βιβλιοθήκη του Σύμπαντος και τώρα θ’ αρχίσει να σας αποκαλύπτει τα μυστικά της, γιατί η Γη σας γνωρίζει, γνωρίζει ποιος περπατάει επάνω της και γνωρίζει την δόνησή σας, αλλά αποκαλύπτεται μόνον σ’ εκείνους που την τιμάνε και την αγαπάνε.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…….
      Με την όξυνση της αντίληψής σας θα νιώθετε πολύ συχνά ότι δεν είστε μόνοι σας. Είτε βρίσκετε στο σπίτι σας είτε βρίσκεστε οπουδήποτε αλλού, θα νιώθετε πολύ έντονα πολλές αόρατες παρουσίες συνεχώς μαζί σας. Είναι τ’ αδέρφια σας από τις αγγελικές σας  οικογένειες και από την ευρύτερη συμπαντική κοινότητα. Δεν έρχονται κοντά σας για να σας ενοχλήσουν και να σας ανησυχήσουν, έρχονται κοντά σας για να μάθουν. Τους αρέσει να σας βλέπουν πως ζείτε και το θεωρούν μεγάλη τους τιμή να διδάσκονται από εσάς. Παρατηρούν τον τρόπο που εξελίσσεστε και τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις ενέργειες εδώ στη Γη. Πολλοί απ’ αυτούς προετοιμάζονται για να ενσαρκωθούν και εκπαιδεύονται κοντά σας. Έχουν ζητήσει την δική μας άδεια για να βρίσκονται κοντά σας, έχουν ζητήσει την άδεια των δάσκαλων εαυτών σας, αλλά εάν εσείς δεν συμφωνείτε, τότε όταν τους νιώθετε κοντά σας μπορείτε να τους ζητήσετε ν’ αποχωρήσουν. Θα σας ακούσουν και θα το σεβαστούν, γιατί πάντα εσείς αποφασίζετε για τον εαυτό σας, πάντα εσείς αποφασίζετε για σας.
      Αγαπημένοι μας είναι η εποχή που θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Η ζωή σας αλλάζει ολοκληρωτικά και από εδώ και στο εξής ο εαυτός σας θα σας εκπλήττει συνεχώς μ’ έναν πολύ όμορφο τρόπο. Σηκώστε τα χέρια σας, απλώστε τα χέρια σας, αναλάβετε ολοκληρωτικά την ευθύνη της Ύπαρξής σας και πετάξτε. Πετάξτε και απολαύστε την ζωή σας στη Γη, γιατί σ’ αυτήν την ενσάρκωση δεν ήρθατε μόνον  για ν’ απελευθερωθείτε  από την διττότητα, αλλά ήρθατε και για να το απολαύσετε.
        Κάνετε καινούργια πράγματα και ενεργοποιείστε τις δυνατότητές σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μένετε στην ροή της ενέργειας και να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας. Θα είναι όλα πολύ καινούργια για σας και θα έχετε μιαν εμπειρική εκπληκτική πληροφόρηση. Και βέβαια μετά αφού πιστέψετε σε σας και στις δυνατότητές σας, θα απελευθερώσετε και τις οι μνήμες σας για το τι είστε ικανοί να κάνετε και θα το προχωρήσετε πολύ περισσότερο.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια……..
Και βάζουμε και τα δυο μας χέρια  στη καρδιά. Και στην καρδιά σας νιώστε μας, και νιώστε την βαθιά αγάπη του εαυτού σας για σας. Εμείς είμαστε εσείς κι εμείς οι δάσκαλοι εαυτοί σας, σας τιμάμε, σας ευγνωμονούμε και σας επαινούμε. Να τιμάτε και ν’ αγαπάτε  κι εσείς τον εαυτό σας αγαπημένοι μας.
Κι έτσι είναι.

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email