“Η αναγνώριση του εσωτερικού μας δάσκαλου!” – Καίτη Τσώλη

Η αναγνώριση του εσωτερικού μας δάσκαλου!

Καίτη Τσώλη, Θεσσαλονίκη, 3 Οκτωβρίου 2015

Νάμαστε οικογένεια! Εγώ είμαι η Θεά, ο Θεός που χαιρετάει τους Θεούς.Σήμερα αγαπημένοι μου ερχόμαστε με μια άλλη ενέργεια, την δική σας μετασχηματισμένη νέα ενέργεια, την ενέργεια της αγάπης και της σοφίας και σήμερα δεν θα σας μιλήσουν οι αναληφθέντες, ούτε οι Αρχάγγελοι και οι άγγελοι, οι οποίοι παρευρίσκονται στην συνάντησή μας σαν παρατηρητές με όλη την τιμή και την αγάπη για μας.
Εμείς είμαστε κι είμαστε οι δάσκαλοι εαυτοί σας. Ενώσαμε τις ενέργειές μας και τις φωνές μας και μέσα από την Καίτη θα σας μεταφέρουμε τα μηνύματά μας, αυτά που είναι κατάλληλα ν’ ακούσετε σ’ αυτήν την τώρα στιγμή, με την παρότρυνση από εδώ και στο εξής ν’ ακούτε την εσωτερική σας φωνή και ν’ ακολουθείτε μόνο τον εαυτό σας. Γι’ αυτό συνδεθείτε με την καρδιά σας, ανοίξτε την καρδιά σας και νιώστε, νιώστε τον εαυτό σας, νιώστε την αγάπη του εαυτού σας και νιώστε την αλήθεια σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια……
Γνωρίζουμε αγαπημένοι μου ότι ολόκληρο το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβρη περάσατε πολύ δύσκολα. Νιώσατε πόνους στην βιολογία σας και επίσης εμφανίστηκαν κάποιες κρυμμένες και κολλημένες παλιές ενέργειες όπως ενοχές, φόβοι, θυμός, η αυτολύπηση που σας δίνει  την αίσθηση του αδικημένου, το εγώ σας που συνεχίζει ακόμα να θίγεται από τους άλλους, το καλό παιδί της διαμόρφωσης που διστάζει ακόμα να σκίσει ολοκληρωτικά το κουτάκι του περιορισμού του κ.λ.π. όλες αυτές οι παλιές ενέργειες βγήκαν στην επιφάνεια και ήρθαν στην πραγματικότητά σας, για να τις δείτε, να τις ισορροπήσετε και να τις απελευθερώσετε. Για το Πνεύμα σας όλα αυτά δεν έχουν και πολύ σημασία, γιατί αφορούν το παιχνίδι της Γης. Εκείνο που είναι σημαντικό για το Πνεύμα σας είναι ν’ αναγνωρίσετε ποιοι είστε και ν’ αναγνωρίσετε τον δικό σας εσωτερικό δάσκαλο. Όμως αγαπημένοι μου έχουν πάντα την σημασία που τους δίνετε εσείς και εάν εσείς τους δίνετε πολύ μεγάλη σημασία, τότε το παιχνίδι με την διττότητα δεν τελειώνει ποτέ και μπλοκάρετε συνεχώς την ενέργειά σας. Γι’ αυτό απλά να επιτρέπετε σ’ αυτές τις ενέργειες να βρουν την ισορροπία τους, χωρίς να παρεμβαίνετε. Επιτρέπετε, παρατηρείτε, αποδέχεστε και απελευθερώνετε.
     Η αλήθεια είναι οικογένεια, ότι όλα αυτά που περάσατε το τελευταίο διάστημα, ήταν κατάλληλα και για μας, τον δάσκαλο εαυτό σας, γιατί κι εμείς θέλαμε να στρέψετε την προσοχή σας προς αυτή την κατεύθυνση. Βλέπετε η ανθρωπινότητά σας μετά από 1000 και πλέον ενσαρκώσεις, αντιστέκεται στην καινούργια σας Ύπαρξη και στο καινούργιο κι έτσι ήταν κατάλληλο να σας αποσπάσουμε για λίγο την προσοχή από αυτό καθεαυτό το γεγονός της μετάβασης και η μετάβαση που είχατε σχεδιάσει να γίνει χωρίς πολλές αντιστάσεις. Ο εαυτός σας λοιπόν όλο αυτό το διάστημα που προηγήθηκε σας προετοίμαζε, γιατί μέχρι σήμερα μπαινοβγαίνατε μεταξύ 3ης – 4ης και 5ης διάστασης και τώρα ήρθε η στιγμή να ισορροπήσετε μέσα σας. Η 5η διάσταση και όλες οι διαστάσεις, δεν είναι κάτι έξω από εσάς, όλες οι διαστάσεις βρίσκονται μέσα σας κι έχουν να κάνουν με τις συχνότητες του εαυτού σας και την δόνησή σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Στις 22 Σεπτεμβρίου που ήταν η φθινοπωρινή ισημερία έγινε κι άλλη μετατόπιση του μαγνητικού άξονα της Γης. Η Γη μας, ο ήλιος μας, αλλά κι ολόκληρο το Σύμπαν κινούνται προς μία εντελώς νέα κατεύθυνση υπό την επίδραση της δικής σας νέας συνείδησης. Εν τω μεταξύ υπάρχει εισβολή πολύ ισχυρών ενεργειών από τον κεντρικό ήλιο, το Σύμπαν και από άλλες φιλικές δυνάμεις που ενδιαφέρονται για σας και την απελευθέρωσή σας από το παιχνίδι της Γης. Σας θαυμάζουμε, ειλικρινά, νιώθουμε μεγάλη περηφάνια για σας και ξέρουμε ότι η υπομονή σας έχει φτάσει στα όριά σας, γι’ αυτό όσο μπορείτε να μην αντιστέκεστε, για να γίνονται όλα με πιο απλό και εύκολο τρόπο.
      Και προσπαθώντας μέσα σε όλα αυτά τα κοσμικά γεγονότα να ισορροπήσετε αγαπημένοι μου, στις 28 Σεπτέμβρη και υπό την επίδραση μιας πανσελήνου οι πρώτοι από εσάς που είστε έτοιμοι, βάλατε και τα δυο σας πόδια στην 5η διάσταση και εισήρθατε και ισορροπήσατε στις υψηλότερες συχνότητες του φωτός.  Ο καθένας σας βέβαια το κάνει στο δικό του χρόνο και όταν είναι έτοιμος, αλλά γι’ αυτή την στιγμή δουλέψατε τόσους αιώνες και γι’ αυτό ενσαρκωθήκατε, για να δημιουργήσετε στη Γη μια πραγματικότητα υψηλής δόνησης. Και μπορούμε να πούμε ότι αυτή, είναι η πιο σημαντική στιγμή που καταγράφεται στην ιστορία της ψυχής σας.  Από εδώ και στο εξής, θα βλέπετε τα πράγματα στη ζωή σας ν’ αλλάζουν με αυξημένη ταχύτητα και βέβαια αυτό θα επηρεάσει και το συλλογικό της ανθρωπότητας.
      Νιώσατε επίσης αγαπημένοι μου και μοναξιά, γιατί στις υψηλές συχνότητες της 5ης διάστασης εισήρθατε μόνοι σας. Ο καθένας σας εισέρχεται μόνος του και  χωρίς ενεργειακά στηρίγματα, χωρίς κανένα στήριγμα.  Μέχρι σήμερα είχατε ενεργειακή υποστήριξη από την πνευματική σας οικογένεια, σας υποστήριζε ενεργειακά η αγγελική σας οικογένεια. Όμως τώρα προχωράτε σαν αυτόνομες, ανεξάρτητες και κυρίαρχες Υπάρξεις, Θεοί επίσης και είστε ο δικός σας Θεός. Στην ουσία αυτή είναι η στιγμή που αναλαμβάνετε ολοκληρωτικά την ευθύνη του εαυτού σας, την ευθύνη της Ύπαρξής σας. Οπότε για ότι χρειάζεστε από εδώ και στο εξής θ’ απευθύνεστε στον εσωτερικό σας δάσκαλο και όλες τις απαντήσεις θα τις παίρνετε από τον εαυτό σας. Έχετε ένα πλούτο γνώσεων μέσα σας, έχετε ένα θησαυρό μέσα σας και ήρθε η ώρα να τον χρησιμοποιήσετε.
      Και για να σας εξηγήσουμε τι ακριβώς σημαίνει εσωτερικός δάσκαλος, θα σας πούμε ότι είστε εσείς, είναι ο εαυτός σας ολοκληρωμένος και ο δάσκαλος είναι η ψυχή σας. Ο δάσκαλος εαυτός σας είναι συνδεδεμένος με την Υπερψυχή και εμπεριέχει όλη την γνώση και την σοφία της δημιουργίας και είναι μεγαλείο να έχετε κερδίσει στη Γη, αυτή την θέση του δασκάλου. Αυτή την θέση του δασκάλου την κερδίσατε με την εργασία σας, δεν σας την έδωσε κανείς, δεν σας την χάρισε κανείς και θέλουμε να το θυμάστε αυτό. Δεν σας την έκανε δώρο ούτε το Πνεύμα.
Ποιο είναι το δώρο του Πνεύματος; Το δώρο του Πνεύματος είναι να είστε ο δικός σας Θεός και ο δικός σας δάσκαλος και ο καθένας σας να εκφράζει το ΕΝΑ. Στην Πηγή μπορούμε να πούμε, ότι υπήρχε μια ομοιόμορφη ολότητα για όλους σας κι ένας τύπος συνείδησης πολύ διαφορετικός απ’ αυτόν που δημιουργήσατε εδώ στη Γη. Φύγατε από την Πηγή σας και το Πνεύμα σας έκανε το δώρο να είστε ο δικός σας Θεός και ο καθένας σας ανέπτυξε τα δικά του χαρακτηριστικά και τις δικές του ποιότητες της ενέργειας. Ω ναι, σας ενώνει  πάντα η ουσία σας και η αγάπη, όμως ο καθένας σας καλείται να προχωρήσει σαν αυτόνομη, ανεξάρτητη και κυρίαρχη ολοκληρωμένη Ύπαρξη κι αυτό είναι πολύ όμορφο.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια……..
Και θέλουμε να δείτε την σπουδαιότητα και το μεγαλείο, όλων όσων δημιουργήσατε στη Γη. Όταν  φύγατε από την Πηγή σας το Πνεύμα σας έδωσε συγκεκριμένη ποσότητα ενέργειας. Το πνεύμα σας την έδωσε και σας είπε παίξτε μ’ αυτή την ενέργεια. Και παίξατε, την μεταμφιέσατε, την μετασχηματίσατε τις δώσατε πολλές μορφές, αλλά ήταν πάντα η ίδια ποσότητα ενέργειας. Τώρα όμως για δείτε τι κάνατε εδώ, δημιουργήσατε νέα ενέργεια. Επεκταθήκατε και επεκτείνατε την δημιουργία. Κι αυτό αγαπημένοι μου είναι το δικό μας δώρο στην αγάπη και για την αγάπη του Πνεύματος.
     Επίσης αγαπημένοι μου, ακόμα και πριν ενσαρκωθείτε στη Γη, ήδη από τις άλλες σφαίρες που περάσατε, υπήρξε επιβράδυνση της ενέργειας. Και η επιβράδυνση της ενέργειας είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο, που είχε αρχίσει να σας ανησυχεί. Ανησυχήσατε τότε σαν άγγελοι, ότι εάν η ενέργεια συνεχίσει να επιβραδύνεται, θα φτάσει σ’ ένα μηδενικό σημείο και η δημιουργία θα σταματήσει. Και ήταν κι αυτός ένας λόγος, για ν’ αποφασίσετε να ενσαρκωθείτε στη Γη, μαζί με όλους τους άλλους λόγους που σας έχουμε αναφέρει σε προηγούμενες επικοινωνίες. Και για δείτε εδώ τι καταφέρατε. Καταφέρατε την επιτάχυνση της ενέργειας και τα ηλεκτρόνια, δονούνται, κινούνται με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Η ενέργεια έχει επιταχυνθεί κι εσείς το νιώθετε, το νιώθετε στο χρόνο σας, στις εμπειρίες σας και στην ζωή σας γενικότερα. Και επιτάχυνση της ενέργειας σημαίνει όλο και πιο ψηλές συχνότητες, σημαίνει  όλο και πιο λεπτές και περισσότερο υψηλής ποιότητας ενέργειες.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Αγαπημένοι μου η αφύπνιση έγινε για δύο λόγους. Ο ένας ήταν για την ενθύμιση, για να θυμηθείτε «ποιοι είστε» και ο άλλος ήταν για να σας πείσουμε για το απεριόριστο των δυνατοτήτων σας. Ναι, να σας πείσουμε, ότι μπορείτε, περί αυτού πρόκειται. Εάν μπορούσατε αυτή την στιγμή να συλλάβετε και να πιστέψετε, ότι ακόμα και στις άκρες των δαχτύλων σας υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες, δεν θ’ ανησυχούσατε.
Έχετε φτάσει ήδη εκεί που θέλατε να φτάσετε και έχετε ήδη αναληφθεί.  Ανάληψη σημαίνει ν’ αναγνωρίσετε την θεϊκότητά σας, την αιώνια φύση σας και την ουσία σας, γι’ αυτό μην ακούτε όλα όσα λέγονται. Εάν έχετε νιώσει την αληθινή φύση σας μέσα σας, εάν νιώσατε τον αληθινό σας αιώνιο εαυτό, εάν νιώσατε μέσα σας την θεϊκότητά σας, έχετε ήδη αναληφθεί και δεν έχει σημασία ο φυσικός σας θάνατος, δεν έχει σημασία που  βρίσκεστε. Έτσι κι αλλιώς είστε πολυδιαστασιακά όντα και βρίσκεστε ήδη ταυτόχρονα σε πολλές διαστάσεις.
      Γι’ αυτό χαλαρώστε, γιατί βιάζεστε; Βιάζεστε πάρα πολύ και όταν βιάζεστε, όταν κάνετε τα πράγματα βιαστικά, επαναλαμβάνετε μηχανικά τον παλιό σας εαυτό. Γι’ αυτό χαλαρώστε και γίνετε οι κυρίαρχοι του χρόνου σας και μην επιτρέπετε στο γραμμικό χρόνο να σας ελέγχει. Όταν χαλαρώνετε και δεν βιάζεστε λειτουργείτε πολύ περισσότερο συνειδητά. Γι’ αυτό για σταματήστε για λίγο και βάλτε ένα στοπ σε ότι κάνετε κάθε φορά. Όταν τρώτε π.χ.  να τρώτε πιο αργά και ν’ απολαμβάνετε την κάθε μπουκιά που τρώτε, ακόμα κι όταν κάνετε την  βόλτα σας, να την κάνετε ήρεμα και να την απολαμβάνετε, παρατηρώντας τα πάντα γύρω σας. Όταν είστε εσείς οι βασιλιάδες του χρόνου σας, θ’ ανακαλύψετε ότι είστε  και οι κυρίαρχοι του χρόνου σας και στην τώρα στιγμή σας, μπορείτε  εάν θέλετε να επιμηκύνετε τον χρόνο σας, να τον διευθύνετε και να γίνονται όλα όσα θέλετε να γίνονται, πολύ περισσότερο συνειδητά.
      Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιτρέψετε να είστε αυτό που είστε και να πείσετε τον εαυτό σας, ότι αυτό που είστε είναι αιώνιο, αληθινό και απεριόριστο. Παραδοθείτε στον εαυτό σας και μείνετε στην ροή της ενέργειας. Και όταν μιλάμε για παράδοση, δεν εννοούμε να είστε παθητικοί, κάθε άλλο, είναι κάτι εσωτερικό, είναι η απελευθέρωση του εαυτού σας από κάθε έλεγχο και είναι η απελευθέρωση του εαυτού σας από την ανάγκη σας για δύναμη. Η αγάπη είναι πέρα από την δύναμη και αυτό που εννοούμε, είναι να επιτρέψετε στην αγάπη να σας αγκαλιάσει ολοκληρωτικά και ν’  αφεθείτε στην αγκαλιά της, για να σας οδηγήσει στο καινούργιο και στις δικές της υψηλές συχνότητες του φωτός.
      Και έχουμε να σας προτείνουμε και κάτι. Συνήθως κάνετε πολλές επιλογές ταυτόχρονα και μοιράζετε την προσοχή σας σε πολλά πράγματα κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να σκορπίζετε την ενέργειά σας και να μην είστε αποτελεσματικοί. Μείνετε στο τώρα σας και κάνετε μία επιλογή την κάθε φορά. Η προσοχή σας και η ενέργειά σας να είναι συγκεντρωμένη σ’ αυτή την μία επιλογή. Και μετά θ’ ανακαλύψετε έκπληκτοι ότι και όλα τ’ άλλα που θέλατε να δημιουργήσετε ή τα θέματα που θέλατε να επιλύσετε, έχουν επιλυθεί επίσης κι έχουν φροντίσει μόνα τους τον εαυτό τους και το κάθε τι βρίσκει το δρόμο του προς την επίλυση, όταν εσείς δεν μπαίνετε στη μέση. Δοκιμάστε επίσης καινούργια πράγματα, γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να γειώσετε την καινούργια σας αντίληψη και τον καινούργιο σας εαυτό.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Όταν βρίσκεστε στην 5η διάσταση και στην τώρα στιγμή σας, έχετε διαύγεια, βλέπετε όλα τα δυναμικά σας και ένα πλήθος δυνατοτήτων  και μπορείτε να χρησιμοποιείστε το ύψιστο δυναμικό σας και να κάνετε τις επιλογές που σας ταιριάζουν και σας δίνουν χαρά. Καθώς θα κάνετε τις επιλογές σας αγαπημένοι μου, θ’ αρχίσετε ν’ ανακαλύπτετε ότι η κάθε επιλογή σας δημιουργεί μια πραγματικότητα κι αυτή την στιγμή έχετε δημιουργήσει πολλές πραγματικότητες, οι οποίες δεν είναι ακόμα ορατές σε σας. Δηλαδή εάν εσείς κάνετε μια επιλογή για κάποιο θέμα και δημιουργείτε μια συγκεκριμένη πραγματικότητα, ο εαυτός σας δημιουργούσε επίσης κι άλλες πραγματικότητες ταυτόχρονα με όλες τις πιθανές επιλογές που θα μπορούσατε να κάνετε, γιατί η ψυχή σας θέλει να εμπειράται ολοκληρωτικά σε όλες τις πραγματικότητες που προκύπτουν από όλες τις πιθανές επιλογές σας. Απλά εσείς είχατε στραμμένη την προσοχή σας σε μια συγκεκριμένη πραγματικότητα και  η 3η και  4η διάσταση, δεν σας επέτρεπαν να έχετε επίγνωση για την ύπαρξη όλων αυτών των πραγματικοτήτων που υπάρχουν ταυτόχρονα.
      Θα μάθετε να παίζετε μ’ αυτό και θα μάθετε να ευθυγραμμίζεστε με οποιαδήποτε πραγματικότητα θέλετε την κάθε στιγμή, απλά στρέφοντας την προσοχή σας σ’ αυτή και ευθυγραμμίζοντας ενεργειακά τον εαυτό σας.  Όμως γι’ αυτό θα μιλήσουμε όταν θα είστε περισσότερο έτοιμοι κι αυτές τις λίγες πληροφορίες σχετικά μ’ αυτό το θέμα που σας δίνουμε σήμερα, σας τις δίνουμε για να μην εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε ότι βιώνετε κι άλλες πραγματικότητες ταυτόχρονα.
Αγαπημένοι μου ότι ήταν να ειπωθεί ειπώθηκε, γι’ αυτό να θυμάστε πάντα ότι σε οτιδήποτε σας αφορά, το πρώτο λόγο τον έχει και θα τον έχει πάντα ο δάσκαλος εαυτός σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
Και βάζουμε και τα δυο μας χέρια  στη καρδιά. Και στην καρδιά μας νιώστε μας και νιώστε την βαθιά αγάπη του εαυτού σας για σας. Εμείς οι εσωτερικοί σας δάσκαλοι, οι δάσκαλοι εαυτοί σας, σας τιμάμε. Τιμήστε κι εσείς τον εαυτό σας και κυρίως ν’ αγαπάτε τον εαυτό σας και να είστε αποφασισμένοι να ζήσετε στη Γη, μια ζωή χαράς. Να χαίρεστε και να απολαμβάνετε την ζωή σας.
Σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο.
Κι έτσι είναι.

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email