Η Κύπρος στη Νέα Ενέργεια! 14 Μαΐου 2015

EOΡΤΑΣΜOΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Η Κύπρος στη Νέα Ενέργεια

14 Μαΐου 2015

με Ελένη Χρίστου, Αντωνία Πηλαβάκη και Άβα Βάρδα

Ελένη: Ναμαστε οικογένεια κοντά σας με τιμή και με αγάπη. Το μικρό μας νησί η Κύπρος μας ενώνεται με την ομορφιά της Νέας Ενέργειας εδώ στην Κω.
Η πυξίδα που μας έφερε εδώ κοντά σας είναι η πυξίδα της καρδιάς, και είναι η ΑΓΑΠΗ.
Τρεις φίλες ψυχής, τρεις απλές μορφές, τρεις Αφροδίτες της Κύπρου, φίλες καρδιάς. Η ξανθομαλλούσα Άβα μια γενναία ψυχή.. μια τρυφερή θηλυκή ενέργεια. Η Αντωνία, που η εσωτερική της δύναμη δεν χωράει στην γήινη μορφή της. Όλες μας χωρίς διπλώματα, ούτε περγαμηνές στα χέρια, δεν έχουμε να σας δείξουμε κανένα έργο μας ούτε υπάρχει κάτι μαγικό. Η αλήθεια της δικής μας θεραπείας είμαστε εμείς οι ίδιες!
Πως καταφέραμε να πετάξουμε τις γήινες τσιμεντένιες αποσκευές και τα βαρίδια μας όπως μας έμαθε η Νέα Ενέργεια και η αγαπημένη μας Καίτη Τσώλη. Απελευθερώσαμε τις πλάτες μας από τα βάρη και πατήσαμε το κουμπί για να ανοίξουν τα λευκά μας φτερά και να εισπνεύσουμε και να απλωθούμε με όλο και περισσότερο φως.

Όταν για πρώτη φορά μου είπαν την μαγική συνταγή, την πιο μεγάλη μου αλήθεια.. ήταν Αγάπα τον Εαυτό σου. Γι’ αυτό άρχισα σαν μαθήτρια του νηπιαγωγείου την θεραπεία  μου. Είμαι πλέον στην διαδικασία να ζήσω γεμάτα και να λαμβάνω. Αφέθηκα στη ροή του ΤΩΡΑ και τότε άρχισα να βλέπω όλα σε ένα, να αγαπώ το Ένα, τον ίδιο τον εαυτό μου, την ουσία, το απόλυτο. Ενώθηκα με τον αληθινό ανώτερο εαυτό μου και την ενθύμηση του χάρτης ζωής μου. Έκοψα αρκετές κλωστές του γήινου ρόλου μου, κι έφυγα από την ταύτιση και το βλέμμα μου αντί να μένει στην σκηνή του έργου, προσπαθώ να το βλέπω από το projector.
Τρεις φίλες λοιπόν καρδιάς που η μια συμπληρώνει την άλλη και η ομορφιά μας είναι απλή το γνωρίζουμε αλλά το σχέδιο των μορφών μας είναι φτιαγμένο με επιφάνεια ομορφιάς ενός περσικού χαλιού αξίας. Από πάνω τέλεια ομορφιά και αποτέλεσμα και από κάτω κρύβει χίλιους κόμπους χίλιες κλωστές, τα σημάδια ζωής κερδίσαμε και πήραμε πλέον εργαλεία αυθεντικά που δεν αγοράζονται. Φύγαμε από τις ταμπέλες και τα λάθη που μας μαθαίνουν από την κοινωνία, το περιβάλλον τα σχολεία, την οικογένεια. Κερδίσαμε εργαλεία ουσίας, όπως την Διάκριση, το Μέτρο την Δικαιοσύνη. Μάθαμε να είμαστε στο ΤΩΡΑ να είμαστε ΕΜΕΙΣ να αγαπάμε τον όμορφο εαυτό μας.
Και ρωτώντας με ο δάσκαλος μου στην Κύπρο να κάνω μια παρομοίωση πως ήταν η αλλαγή από το χθες στο σήμερα, μου είχα πει ότι η ζωή μου άλλαξε όπως όταν οδηγούσα ένα αυτοκίνητο με ταχύτητες και το σκόρσαρε στα ανήφορα και στα κατήφορα για να πιάνει πιο καλά τις στροφές και ξαφνικά μου έδωσαν να οδηγήσω γλυκά και απλά ένα αυτόματο. Και ο δάσκαλος με κοίταξε και μου είπε χαμογελαστά. Μπορείς να έχεις ακόμα ένα άλλο είδους αυτοκινήτου όταν απελευθερωθείς τελείως από το χθες και το αύριο, όταν είσαι η ίδια η ροή. Δηλαδή;;;;;; να είσαι στο αυτοκινητάκι του Λούνα Παρκ και από κάτω να σου βάζει το κέρμα ο Πατέρας σου το Σύμπαν, ο θεός ο κάθε Ουράνιος Πατέρας και εσύ να πετάς, να νιώθεις, να αισθάνεσαι τις αισθήσεις σου να λειτουργούν, τον αέρα να σου χαϊδεύει να μαλλιά, να μυρίζεσαι, να νιώθεις, να είσαι οικουμενικά ψηλά ευτυχισμένος. Αυτό θέλω και αυτό θα μάθω να είμαι!!
Πριν δώσω το λόγο στις φίλες μου για να διαβάσουν ένα υπέροχο κείμενο για την παρουσίασή μας θα μοιραστώ μαζί σας την προσωπική μου παρουσίαση με ένα κομμάτι του Νίκου Καζαντζάκη που με αγγίζει με τίτλο .

‘’πρέπει να είσαι εσύ ο ήλιος’’
Δεν είναι νερό δροσερό ο θεός, όχι δεν είναι νερό δροσερό να το πιεις να δροσερέψεις είναι φωτιά, και πρέπει να περπατάς απάνω της, και όχι μονάχα να περπατάς παρά κι αυτό ναι το πιο δύσκολο, παρά και να χορεύεις . Σίγουρα, ευθύς ως μπορέσεις να χορέψεις η φωτιά γίνεται νερό δροσάτο.
Σας ευχαριστώ
Ο λόγος στην Αντωνία

Antonia. H δική μας η πατρίδα είναι και δική σας, ο Εθνικός μας Ύμνος είναι ο ίδιος.
Η Κύπρος μας είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου. Είναι το νοτιότερο μέρος της Ευρώπης και βρίσκεται νοτιοδυτικά της Ασίας στα βόρεια της Αφρικής. Κι έτσι στην Κύπρο μας συναντιόνται, ενώνονται και αγκαλιάζονται οι διαφορετικές ενέργειες των τριών Ηπείρων της Γης, της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής.
Το όνομά της Κύπρος επικράτησε από τους Έλληνες από την εποχή του Ομήρου και ο Όμηρος αναφέρεται στην Κύπρο και στην Ιλιάδα και στην Οδύσσεια. Όμως αυτό δεν ήταν ούτε το πρώτο ούτε και το μοναδικό της όνομα. Η Κύπρος μας είναι πολύ αρχαία και υπήρξε και πολύ πριν την εποχή του Ομήρου. Βρέθηκε γραμμένη στα Αιγυπτιακά μνημεία με το όνομα Asebi, όπως βρέθηκε γραμμένη και στους πήλινους πίνακες του Τελ ελ Αμάρνα με το όνομα Alasia, γραμμένοι όλοι οι πίνακες σε βαβυλωνο-ασσυριακή γλώσσα. Τη γνώμη ότι η Κύπρος είχε το όνομα Αλασία, ενισχύει και η επιγραφή που βρέθηκε στο νησί, στο άγαλμα του Πλυτού, που το είχε αφιερώσει στον θεό Απόλλωνα, “Απόλλωνα τον Αλασώταν”.
Η Κύπρος μας όπως και η μεγαλύτερη αδερφή της η Ελλάδα, είναι εκπρόσωπος της θηλυκής μας ενέργειας. Και σαν εκπρόσωπος της θηλυκής ενέργειας κακοποιήθηκε από την αρσενική ενέργεια. Γιατί όπως όλοι γνωρίζετε η Κύπρος μας, έπεσε θύμα του ελέγχου και της χειραγώγησης, της σύγκρουσης και του διαχωρισμού.
Εμείς εδώ δεν μεταφέρουμε σήμερα την σύγκρουση και τον διαχωρισμό, εμείς σήμερα μεταφέρουμε την ενότητα και την ΑΓΑΠΗ. Εμείς εδώ σήμερα ενώνουμε τις δύο πολύ σημαντικές μας ενέργειες, την αρσενική και την θηλυκή.
Γνωρίζουμε ότι όλα παίχτηκαν για τη συλλογική κατανόηση. Ναι! Μας πόνεσε πολύ βαθειά όλους αυτός ο διαχωρισμός. Μας πόνεσε πολύ βαθειά που είδαμε την Πατρίδα μας να διχοτομείτε. Όμως γνωρίζουμε ότι όλα ήταν σχεδιασμένα σε συλλογικό επίπεδο, για τη δική μας κατανόηση και για την βαθύτερη αποδοχή του εαυτού μας.
Αυτό ήταν το παιγνίδι της αρσενικής ενέργειας, της δικής μας ενέργειας, γιατί η αρσενική ενέργεια μέσα στη διτότητα, πάντοτε παίζει το παιγνίδι της σύγκρουσης, της δύναμης και του ελέγχου. 

ABA Όμως είμαστε εδώ, και η θηλυκή μας ενέργεια αφυπνίστηκε. Η Θεά αφυπνίστηκε κι εμείς σήμερα μεταφέρουμε την ενέργεια της Θεάς, μεταφέρουμε την ενέργεια της Θεάς Αφροδίτης. Της Θεάς του Νησιού μας!
Η Κύπρος είναι η πατρίδα της θεάς Αφροδίτης , της θεάς της ομορφιάς και μεταφέρουμε το μήνυμά της σήμερα. Το Μήνυμα της είναι να ανακαλύψουμε την ομορφιά μέσα μας. Γιατί όταν ανακαλύψουμε την ομορφιά μέσα μας, τότε μπορούμε να δούμε και την ομορφιά όλων όσων συνέβησαν και έξω από εμάς και να προχωρήσουμε βαθύτερα στην ενότητα.
Η Θεά Αφροδίτη, είναι και η Θεά του έρωτα και το μήνυμά της επίσης σήμερα είναι να ερωτευθούμε τον εαυτό μας, ν’ αγαπήσουμε τον εαυτό μας άνευ όρων. Η θηλυκή μας ενέργεια, η ενέργεια που επιτρέπει, η ενέργεια που συγχωρεί, που αγκαλιάζει, που γεννάει και δημιουργεί, αφυπνίστηκε, πήρε την θέση που της αξίζει και μας οδηγεί πέρα από την σύγκρουση και τον διχασμό. Μας οδηγεί στην ενότητα και στην ελευθερία. Μας οδηγεί πέρα από το γνωστό και το παλιό, μας οδηγεί στο καινούργιο και μας οδηγεί στην αλήθεια μας.
Η θεά Αφροδίτη, γεννημένη από τον αφρό, όπως λέει και το όνομά της γεννήθηκε στην Πέτρα του Ρωμιού, σε μια ακτή της Πάφου. Σπρωγμένη από το Ζέφυρο στη θάλασσα, η θεά καλλωπίστηκε από τις θεραπαινίδες της ώρες και μεταφέρθηκε στον Όλυμπο, όπου παρουσιάστηκε στο Θεό Δία και στους υπόλοιπους θεούς. Έτσι λοιπόν σήμερα κι εμείς οι μεταμφιεσμένες Θεές της Κύπρου, συνοδευόμενες από την Θεά Αφροδίτη, ερχόμαστε με τιμή και αγάπη κοντά σας, για να προχωρήσουμε ενωμένες, γιατί είμαστε Ένα.
Η Κυπρογενής Παφία Θεά Αφροδίτη σήμερα συναντάει και ενώνεται με την Κτήσυλλα Θεά Αφροδίτη, που έχει τον ναό της εδώ στην Κω, και είναι κομμάτι της, με τον ίδιο τρόπο που κι εμείς σ’ αυτή την ενσάρκωση συναντάμε όλα τα κομμάτια μας και τα ενώνουμε για την ολοκλήρωση της Ύπαρξής μας. Γιατί σ’ αυτή την ενσάρκωση, εδώ τώρα ο εαυτός μας ενώνεται και απελευθερώνεται από όλα τα παιχνίδια που δημιούργησε η ψυχή μας για την γνώση και την σοφία μας.
Όμως σ’ αυτό το ταξίδι της ενότητας οικογένεια, μας συνοδεύει επίσης σήμερα κι ένας από τους αναληφθέντες δασκάλους, ο οποίος αγάπησε πολύ την Κύπρο και την τίμησε με το πέρασμά του. Είναι ο αναληφθείς δάσκαλος Ιλαρίων, ο οποίος πήρε το όνομα του, από την ενσάρκωσή του σαν επίσκοπος της Πάφου, Ιλαρίων.
Αλλά και στην ενσάρκωσή του σαν Απόστολος Παύλος, η Κύπρος ήταν το πρώτο μέρος που επισκέφθηκε στην περιοδεία του. Ήρθε τότε στην Κύπρο μας και έσπειρε τους σπόρους της αγάπης και της ενότητας. Τον ευχαριστούμε που μας τιμάει και είναι κοντά μας.

ELENI : Ο δάσκαλος Ιλαρίων, ηγέτης και διαχειριστής της 5ης ακτίνας μαζί με τον Αρχάγγελο Ραφαήλ, είναι η ακτίνα που εκφράζει την αλήθεια μας. Είναι η ακτίνα που μας βοηθάει να ισορροπήσουμε όλες τις ενέργειές μας και να τις θεραπεύσουμε. Και η 5η ακτίνα, είναι η κοσμική θεραπευτική ακτίνα που αγκαλιάζει το νησί της Κω εδώ και 2500 χρόνια. Γιατί πριν 2500 χρόνια εδώ γεννήθηκε ο Ιπποκράτης η ενσάρκωση του Αρχάγγελου Ραφαήλ, ο οποίος άλλαξε ολοκληρωτικά την τότε υπάρχουσα ενέργεια και αντίληψη σχετικά με την θεραπεία του εαυτού μας.
Ο Ιπποκράτης από την Κω έστειλε πρώτος και για πρώτη φορά το μήνυμα σε ολόκληρη την Γη, «ότι ο εαυτός μας θεραπεύεται εάν εμείς θεραπεύσουμε την ψυχή μας και ότι δεν ευθύνεται η ασθένεια, αλλά ο ασθενής». Ο Ιπποκράτης μίλησε για την ανάληψη της ευθύνης στον εαυτό μας, γιατί εμείς είμαστε αυτοί που αρρωσταίνουμε τον εαυτό μας όταν η ενέργειά μας βρίσκεται σε ανισορροπία, οπότε εμείς μόνο μπορούμε και να τον θεραπεύσουμε. Κι έτσι σήμερα οι ενέργειες μας όλες αγκαλιάζονται κι ενώνονται και όλα τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στην θέση τους.
Ο δάσκαλος Ιλαρίων οικογένεια είναι ο δάσκαλος της αγάπης, της θεραπείας, της αρμονίας, των ήχων και της επιστήμης και μας ωθεί προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης στην συνειδητότητά μας, αλλά μας φέρνει και το μήνυμα της χαράς. Γιατί το όνομα του Ιλαρίων σημαίνει ο εύθυμος, ο χαρωπός κι αυτό δεν είναι τυχαίο.
Γι’ αυτό λοιπόν σήμερα ας κοιτάξουμε με αποδοχή και αγάπη την αρσενική μας ενέργεια, για όλες αυτές τις εμπειρίες της σύγκρουσης και του πόνου, γιατί μας ενδυνάμωσαν και μας έδωσαν γνώση και σοφία. Η σοφία και η γνώση είναι το δώρο της αρσενικής μας ενέργειας στην θηλυκή μας.
Η θηλυκή μας ενέργεια χρειάζεται αυτό το δώρο για να μας πάει από το παλιό στο καινούργιο, το χρειάζεται για ν’ αλλάξουμε αντίληψη και να κτίσουμε μια καινούργια συνειδητότητα. Γι’ αυτό ας αποδεχθούμε, ας συμφιλιώσουμε, ας αγκαλιάσουμε και ας αγαπήσουμε τις δυο σημαντικές και βασικές ενέργειες μέσα μας.
Και με ενωμένες τις δύο ενέργειες μέσα μας, την αρσενική και την θηλυκή μας, μπορούμε ν’ ανεβούμε πιο ψηλά από όλες τις ενέργειες του διχασμού. Μπορούμε να ανεβούμε στις υψηλές συχνότητες του Φωτός. Και το φως γνωρίζει πολύ καλά πιο είναι το ανώτερο καλό για όλους μας. Γιατί το φως όλα τα γνωρίζει. Το φως φωτίζει όλα τα σκοτάδια πρώτα μέσα μας και μετά κι έξω μας.
Ναι οικογένεια στην Κύπρο μας γειώνεται όλο και περισσότερο η ενέργεια του φωτός και της ελευθερίας που είναι αγάπη και είναι τιμή μας να είμαστε οι Φορείς σε αυτές τις συχνότητες. Είναι τιμή μας να είμαστε εμείς οι ανθρώπινοι άγγελοι που ανοίγουμε και γειώνουμε αυτήν την ενέργεια για την Κύπρο μας. Και πιστεύουμε ότι αυτή είναι η δική μας εργασία οικογένεια, γιατί όλα όσα συμβαίνουν μέσα μας, τότε αυτά συμβαίνουν και έξω από εμάς.
Ενωθήκαμε μαζί σας οικογένεια και το ξέρουμε. Το είχαμε σχεδιάσει έτσι ώστε να προχωρήσουμε όλοι μαζί πιασμένοι χέρι-χέρι και να γειώσουμε την ΑΓΑΠΗ και την ενότητα σε αυτό το υψηλό επίπεδο συχνοτήτων της ελευθερίας, που είναι ΑΓΑΠΗ. 

Antonia: Γι’ αυτό σήμερα ερχόμαστε και με μια πρόσκληση στο χέρι και σας καλούμε την επόμενη γιορτή της νέας ενέργειας να την κάνουμε στην Κύπρο μας. Θα είναι η μεγαλύτερη χαρά μας, όλες αυτές οι παγκόσμιες και κοσμικές θεϊκές ενέργειες της θεραπείας, της αγάπης και της χαράς, που βρίσκονται αυτή την στιγμή σ’ αυτό το νησί του Αιγαίου, στη Κω, να έρθουν και να πλημμυρίσουν και την Κύπρο μας και να ενισχύσουν το φως της με την αγάπη όλων μας. Είμαστε συνάγγελοι, είμαστε μια οικογένεια και είμαστε αδέρφια με όλους τους τρόπους. 

AΒA: Και σε όλα αυτά τα μηνύματα που μεταφέρουμε, μαζί με την Κύπρο μας σήμερα, το κυρίαρχο μήνυμα ας είναι για όλους μας, η αγάπη και η ενότητα. Ας επιτρέψουμε στην αγάπη να ξεχειλίσει μέσα μας και στη χαρά να μας αγκαλιάσει. Και ας συνεχίσουμε την ζωή μας στη Γη όλοι μας ενωμένοι, ας παίξουμε με αγάπη και χαρά και ας το απολαύσουμε.
Θα ακολουθήσει ένα ΦΙΛΜΑΚΙ με τα μέρη της Κύπρου μας και το τραγούδι «χρυσοπράσινο φύλο».

 

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email