“Απολαμβάνοντας τη νέα μας Ύπαρξη!” – Δάσκαλος Κουτχούμι & Καίτη Τσώλη

EOΡΤΑΣΜOΣ  ΤΗΣ  ΝΕΑΣ  ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 

Απολαμβάνοντας τη νέα μας Ύπαρξη!

Δάσκαλος Κουτχούμι & Καίτη Τσώλη, Κως 14 Μαΐου 2015         

Namaste οικογένεια! Είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και σήμερα θα σας μιλήσω μέσα από την ενέργεια της Καίτης. Είναι πάντοτε πολύ μεγάλη η χαρά μου, όταν βρίσκομαι μαζί σας και σας αγκαλιάζω με την αγάπη μου! Σας ευχαριστώ πολύ που με καλέσατε κοντά σας και θα γιορτάσουμε μαζί, αυτή την υπέροχη γιορτή της αγάπης, της χαράς και της ενότητας.
      Θέλησα να προκαλέσω τον Άγιο Γερμανό οικογένεια και του είπα, ότι σ’ αυτή την γιορτή των ανθρώπινων αγγέλων, έχω τα πρωτεία. Και όπως συνηθίζει μου έδωσε μια αιχμηρή απάντηση που μας αφορά όλους μας.
Μου είπε: «Φίλε Κουτχούμι  εάν η οικογένεια μπορούσε ν’ αναγνωρίσει και να κατανοήσει έστω και λίγο την αξία της και το μεγαλείο της, αυτή την στιγμή δεν θα χρειάζονταν κανένα Κουτχούμι και κανέναν Άγιο Γερμανό για να παίρνει απαντήσεις και πληροφορίες. Θα τις έπαιρνε κατ’ ευθείαν από τον εαυτό της, γιατί είναι όλοι τους υπέροχοι και υπέρλαμπροι Θεοί. Και τώρα τελευταία, μόλις άρχισαν να το υποψιάζονται».
       Και θα συμφωνήσουμε όλοι μας μαζί του οικογένεια. Όλοι σας θαυμάζουν για την σπουδαία εργασία που έχετε κάνει στον πλανήτη κι έχετε αλλάξει όχι μόνο την δική σας συνείδηση, αλλά και την συνείδηση της Γης και του Σύμπαντος. Όλη η δημιουργία έχει στρέψει την προσοχή της σε σας. Όλοι έχουν στρέψει την προσοχή τους σε σας. Και ενδιαφέρεται για σας πάρα πολύ και η διττότητα, γιατί βλέπει ότι χάνει το παιχνίδι της. Γι’ αυτό θα προσπαθήσει να σας προσεγγίσει μέσα από διάφορα τρομακτικά σενάρια. Το κάνει ήδη και θα συνεχίσει να το κάνει μέσα από το Internet και την τηλεόραση. Δεν μπορεί να σας κάνει κάτι, όμως εάν σας φοβίσει, εσείς τότε ρίχνετε την δόνησή σας και χάνετε την ενέργειά σας. Μένετε φοβισμένοι και καθυστερείτε την εξέλιξή σας. Γι’ αυτό αγαπημένοι μου μην στρέφετε την προσοχή σας και μην εμπλέκεστε με κανένα τρόπο σε κάθε είδους σενάρια συνομωσίας, γιατί δεν σας αφορούν. Να θυμάστε ότι εκείνοι σας φοβούνται πολύ περισσότερο απ’ ότι τους φοβάστε εσείς, γιατί φοβούνται το φως.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…………
Στο γραμμικό σας χρόνο, το 2015 είναι μαγική χρονιά για σας. Γιατί είναι η χρονιά που εσείς ισορροπείτε την δόνησή σας. Κι ενώ θα βρίσκεστε και θα ισορροπείτε στις συχνότητες του φωτός και της αγάπης, εν τούτοις θα συνεχίσετε ν’ αλληλοεπιδράτε με την πραγματικότητα της 3ης διάστασης, κι αυτό αγαπημένοι μου αποδεικνύει την πολυδιαστατικότητά σας.
Μαζί με σας όμως οικογένεια, ισορροπεί την ενέργειά της και η Γη και θα υπάρξουν πολλοί σεισμοί και ηφαιστειακές εκρήξεις, συμβαίνουν ήδη. Να θυμάστε ότι εσείς  βρίσκεστε πάντοτε στον ασφαλή σας χώρο και σε καμία περίπτωση δεν κινδυνεύετε, οτιδήποτε κι αν συμβαίνει γύρω σας.
       Το 2015 και στα επόμενα γραμμικά σας χρόνια θα φύγουν από τον πλανήτη πολλοί ανθρώπινοι άγγελοι. Μην λυπάστε γι’ αυτό, είναι η οικογένεια που φεύγει και το έχει σχεδιάσει, το έχετε συμφωνήσει. Τιμήστε τους και υποκλιθείτε στην απόφασή τους, γιατί φεύγουν μ’ έναν δύσκολο τρόπο για ν’ αφυπνιστούν οι συνειδήσεις στη Γη, αλλά μέσα από αυτή την δύσκολη μετάβαση έχουν επίσης και οι ίδιοι την ευκαιρία να κάνουν ένα μεγάλο άλμα συνειδητότητας και να επανέρθουν στον πλανήτη με νέα δεδομένα.
       Αγαπημένοι μου πως νιώθετε; Είστε καλά; Μήπως ταρακουνηθήκατε τους πρώτους μήνες του 2015; Γιατί αυτή τη στιγμή βρίσκεστε σε μία περίεργη κατάσταση. Αποχαιρετάτε την διττότητα και όπως είναι φυσικό έχετε χάσει τον ενδιαφέρον σας γι’ αυτή, έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για το παιχνίδι της  Γης. Πράγματα που πριν κρατούσαν το ενδιαφέρον σας, τώρα δεν σας ενδιαφέρουν πια. Νιώθετε ότι υπάρχει έλλειψη πάθους, ότι βαριέστε και γενικότερα νιώθετε μια αδιαφορία για την ζωή σας στη Γη. Και όπως είπαμε είναι φυσικό αυτό, αφού δεν υπάρχει πια κάτι που να κρατάει το ενδιαφέρον σας. Αυτό όμως σας έβαλε σε μια κατάσταση αμφισβήτησης για τον εαυτό σας και σε μια κατάσταση αναποφασιστικότητας.  Και δεν ξέρετε τι θέλετε.
       -Τι θέλετε αλήθεια; Θέλετε να μείνετε στον πλανήτη ή να φύγετε; Δεν το ξέρετε όλοι σας. Κι αυτή τη στιγμή καλείστε να πάρετε την πιο σημαντική απόφαση. Θέλετε να παραμείνετε ή να φύγετε; Γιατί αγαπημένοι μου οι νέες ενέργειες, αλλά και η ίδια η ζωή δεν σας υποστηρίζει, όσο εσείς είστε αναποφάσιστοι. Γι’ αυτό κοιτάξτε βαθιά μέσα στη καρδιά σας κι αποφασίστε. Εάν αποφασίσετε να παραμείνετε, τότε το πάθος σας θα επανέρθει, γιατί το πάθος είναι της ψυχής σας. Και μαζί με το πάθος σας θα έρθουν και πολλά καινούργια ενδιαφέροντα στην πραγματικότητά σας και στη ζωή σας.
      Φροντίστε όμως να είστε βέβαιοι οικογένεια. Η απόφασή σας να παραμείνετε να μην στηρίζεται στο φόβο του θανάτου ή σε άλλους φόβους σας, αλλά να είναι αληθινή, να είναι βαθιά και ουσιαστική και να είναι απόφαση ζωής. Να είναι η απόφαση «του παραμένω στη Γη και ζω μ’ έναν καινούργιο τρόπο, απολαμβάνοντας την καινούργια μου Ύπαρξη». Πάρτε εσείς την απόφαση και τα υπόλοιπα αφήστε τα στον εαυτό σας και σε εμάς την οικογένειά σας.
       Το μόνο που θέλει ο εαυτός σας είναι να ξεκλειδώσετε την βιολογία σας. Γι’ αυτό κάνετε ότι μπορείτε, κινηθείτε, χορέψτε, γυμναστείτε, φτιάξτε τον κήπο σας, περπατήστε, τρέξτε, κάνετε οτιδήποτε βοηθάει την βιολογία σας να ξεκλειδωθεί και να λυθεί. Γιατί οι εντολές που παίρνει και όχι μόνο η βιολογία σας, αλλά ολόκληρος ο εαυτός σας, έχουν αλλάξει εντελώς. Τώρα τις εντολές τις δίνει η νέα σας συνειδητότητα. Η νέα σας συνειδητότητα δίνει εντολές και στο  DNA σας. Και στην σύνδεση της συνειδητότητά σας με το DNA σας, όπως σας έχουμε ξαναπεί,  δημιουργείται ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που φέρνει μέσα το φωτεινό σας σώμα. Συμβαίνει τώρα! Το φωτεινό σας σώμα εισέρχεται, γι’ αυτό θέλουμε η βιολογία σας να έχει ξεκλειδωθεί.
       Η βιολογία σας θ’ ακολουθήσει την δόνησή σας και θα συντονιστεί με το φωτεινό σας σώμα. Η βιολογία σας θα γίνει πιο αραιά, θα είναι περισσότερο ελαφριά, περισσότερο αιθερική και κρυσταλλική. Και όλα αυτά σας τα λέμε, γιατί σας προετοιμάζουμε για την καινούργια σας ύπαρξη, η οποία τώρα αναδύεται με ολόκληρο το μεγαλείο της. Προτείνουμε να πίνετε όσο περισσότερο νερό μπορείτε, γιατί το νερό διευκολύνει την ροή της ενέργειας.

Αγαπημένοι μου ανακαλύπτοντας την ιερότητα και την μαγεία του εαυτού σας, ανακαλύπτεται επίσης την ιερότητα και την μαγεία ολόκληρης της δημιουργίας.  Όλες οι δυνατότητες και τα δυναμικά σας θα βρίσκονται διαθέσιμα στην πραγματικότητά σας και όλα θα έρχονται σε σας συγχρονιστικά στην τώρα στιγμή σας. Ποιος δημιουργεί τους συγχρονισμούς; Η θεϊκότητά σας φυσικά!
      Θα νιώθετε όλοι σας, σαν να έχετε ανεβεί στην υψηλότερη κορυφή, ενός ψηλού βουνού και θα βλέπετε κάτω όλη τη θέα, γιατί όλα θα τα βλέπετε και όλα θα τ’ αντιλαμβάνεστε. Θα σκέπτεστε λιγότερο και θα παρατηρείτε πολύ περισσότερο. Και όλα θα τα βλέπετε με τα  μάτια της αγάπης.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια………
       Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, σ’ αυτό το υπέροχο τώρα. σ’ αυτό το υπέροχο νησί και όλοι όσοι βρίσκεστε εδώ, συμφωνήσατε να είστε εδώ, (και όλοι όσοι το διαβάζετε, είστε παρόντες επίσης), γιατί ένας μεγάλος ενεργειακός κύκλος κλείνει. Ένας ενεργειακός κύκλος που άνοιξε-ξεκίνησε στην Αρχαία Ελλάδα περισσότερο από 2.500 χρόνια πριν. Δημιουργήσαμε  τότε όλοι μας έναν υπέροχο πολιτισμό. Μιλήσαμε για τον Ιπποκράτη και για το μήνυμα που έστειλε από αυτό το νησί της Κω, σε ολόκληρη τη Γη. Τότε στη Γη επικρατούσε η 5η Κοσμική Ακτίνα, η ακτίνα της θεραπείας και της ισορροπίας. Και ο αναληφθείς δάσκαλος Ιλλαρίων, ηγέτης της 5ης ακτίνας, ο οποίος συνόδευσε τις αγαπημένες από την Κύπρο, είναι εδώ σήμερα μαζί μας, όπως επίσης και ο Αρχάγγελος Ραφαήλ με την θεά Αθηνά και όλοι όσοι εκπροσωπούν την 5η Ακτίνα, γιατί χάρη στην δική τους εργασία, αυτός ο πολιτισμός άνθισε και επεκτάθηκε στην Αρχαία Ελλάδα.
       Εμείς όλοι μας, σαν Αρχαίοι Έλληνες αγαπημένοι μου γνωρίζαμε. Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν αποδώσει σ’ αυτούς που ονόμαζαν Θεούς, τις δικές τους ιδιότητες. Γι’ αυτό σήμερα θ’ αποχαιρετήσουμε έναν μεγάλο αρχαίο Έλληνα Θεό, μια δική σας συλλογική ενέργεια, τον Θεό Ήφαιστο.
      Ο Θεός Ήφαιστος, θεός της φωτιάς και των κεραυνών, διώχτηκε από τον Όλυμπο, διώχτηκε από την Εστία του κι έφτιαξε το εργαστήριό του στο βυθό του Αιγαίου. Σαν αρχισιδηρουργός  σφυρηλατούσε τον σίδηρο μέσα στη φωτιά κι έφτιαχνε έργα τέχνης. Ο άσχημος Ήφαιστος που όμως παντρεύτηκε την Θεά της ομορφιάς Αφροδίτη.
      Σας θυμίζει κάτι, όλο αυτό οικογένεια; Δεν είναι το δικό σας καθρέφτισμα μέσα στην διττότητα; Κι εσείς αγαπημένοι μου, σφυρηλατήσατε τον σίδηρο (συγκίνηση) και για δείτε, για δείτε, φτιάξατε πανέμορφα έργα τέχνης, γιατί μετασχηματίσατε τόσες πολλές, μα τόσες πολλές ενέργειες μέσα στη φωτιά. Τώρα όμως οικογένεια δεν χρειάζεστε άλλο τον σίδηρο και την φωτιά, που σας πονούσε και σας έκαιγε, γιατί η καινούργια σας συνειδητότητα και το φως, φέρνουν μέσα τις ενέργειες και τις μετασχηματίζουν, χωρίς πόνο πια. Γι’ αυτό σήμερα αποχαιρετάμε τον Θεό της φωτιάς  Ήφαιστο και καλωσορίζουμε στην ζωή μας τον Θεό του φωτός Απόλλωνα.
       Ο θεός Απόλλωνας, θεός του φωτός και της μουσικής, της νεότητας και της ομορφιάς, θεός της χαράς και της δημιουργίας, είναι επίσης μια δική σας συλλογική ενέργεια. Πριν ένα γραμμικό χρόνο ακριβώς, στην γιορτή σας στην Ερέτρια, φέραμε μέσα αυτές τις ποιότητες της ενέργειας και σας τις εξηγήσαμε. Είναι οι δικές σας ποιότητες, είναι ποιότητες της καινούργιας σας ύπαρξης, τις είχατε δημιουργήσει εσείς και τώρα τις φέρνετε μέσα, τις φέρνετε στο τώρα σας, τις φέρνετε στη Νέα Ενέργεια.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…….
      Στην Αρχαία Ελλάδα αγαπημένοι μου είχαμε δημιουργήσει ένα ενεργειακό πεδίο που ονομάζεται «εγρηγορός». Λίγοι από εσάς γνωρίζουν για τα «εγρηγορότα». Και για να σας το εξηγήσω, τα εγρηγορότα δημιουργούνται όταν οι άνθρωποι έχουν μια κοινή πρόθεση, μια κοινή θέληση κι ένα κοινό σκοπό. Και όταν συμβαίνει αυτό, τότε οι ενέργειές τους συνδέονται και ενώνονται και δημιουργείται ένα ενεργειακό πεδίο, το οποίο είναι ανάλογο, της ποιότητας της ενέργειας και της δόνησης των ανθρώπινων αγγέλων που το δημιουργούν. Και το εγρηγορός ανταποδίδει με πολλαπλάσιο τρόπο και δύναμη, όλα όσα έχει εισπράξει από τους ανθρώπινους αγγέλους.
       Στην Αρχαία Ελλάδα δημιουργήσατε ένα τέτοιο πολύ φωτεινό εγρηγορός, που απλώθηκε και πιο πέρα από την Ελλάδα, σε όλες τις κοντινές Ηπείρους, στην Αφρική, στην Ασία και στην Ευρώπη. Όταν η Ελλάδα παρήκμασε, αυτές οι ενέργειες και με την βοήθεια της 5ης κοσμικής ακτίνας, αποσύρθηκαν στους Αρχαίους Ναούς και στο βυθό του Αιγαίου που βρίσκεται η κρυστάλλινη βιβλιοθήκη της Γης. Στην κρυστάλλινη βιβλιοθήκη του Αιγαίου, η οποία τώρα άρχισε να αναδύεται, είναι γραμμένη όλη η ιστορία σας.
       Αγαπημένοι μου εσείς στην παρούσα σας ενσάρκωση ήδη έχετε δημιουργήσει σαν οικογένεια του φωτός, ένα νέο ισχυρό και φωτεινό εγρηγορός, όμως τώρα φέρνετε μέσα κι αυτές τις υπέροχες ενέργειες, του εγρηγορότος της Αρχαίας Ελλάδας, που είναι επίσης δικές σας ενέργειες. Κι έτσι το εγρηγορός που δημιουργήσατε τώρα σαν οικογένεια του φωτός, θα ενισχυθεί και θα σας  βοηθήσει με πολλούς και όμορφους τρόπους. Θα βοηθήσει και θα ενδυναμώσει την καινούργια σας Ύπαρξη. Και επειδή η Μαρία, μόλις ψιθύρισε στη Καίτη, ότι είναι η ώρα να κλείνει, γι’ αυτό αγαπημένοι μου θα σας αποχαιρετήσω σιγά-σιγά, αλλά θα είμαι συνέχεια μαζί σας, καθ’ όλη την διάρκεια της  υπέροχης γιορτής σας.
     Ερώτηση: Εάν μπορεί, αφού τον ευχαριστήσω, να μας πει, τι σημαίνει ξεκλειδώνω την βιολογία μου.
Απάντηση: Αγαπητέ μου εσύ έτσι κι αλλιώς την έχεις ξεκλειδώσει την βιολογία σου. Αυτό που εννοούμε είναι, ότι επειδή μέχρι σήμερα η βιολογία έπαιρνε τις εντολές από το μυαλό, έχει μάθει να συμπεριφέρεται με συγκεκριμένους τρόπους κι έκανε συνεχώς τις ίδιες κινήσεις και κλείδωσε σ’ αυτές. Τώρα όμως οι εντολές άλλαξαν και χρειάζεστε μια βιολογία  περισσότερο ανοιχτή, χρειάζεται ν’ αλλάξουν οι κινήσεις και η βιολογία σας να κινείται ολοκληρωτικά, να είναι ανοιχτή και χαλαρή, για να μπορέσει το φωτεινό σώμα να εισέρθει εύκολα μέσα.
      Ερώτηση: Να μας πεις κάποια πράγματα για την κρυστάλλινη βιβλιοθήκη που αναδύεται μέσα από το Αιγαίο.
Απάντηση: Κάτω από το βυθό του Αιγαίου, βρίσκεται η κρυστάλλινη βιβλιοθήκη της Γης. Ο κάθε κρύσταλλος  που εμπεριέχει, εμπεριέχει την ιστορία της ζωής σας, εμπεριέχει ολόκληρη την πορεία σας στη Γη και όταν λέμε ότι αναδύεται, εννοούμε ότι αυτές οι πληροφορίες της κρυστάλλινης βιβλιοθήκης θ’ αρχίσουν να έρχονται στην πραγματικότητά σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
Και βάζουμε και τα δυο μας χέρια στην καρδιά. Και μέσα στην καρδιά σας αγαπημένοι μου, νιώστε την ύπαρξή σας, νιώστε την αγάπη του εαυτού σας για σας. Και μέσα στην καρδιά σας νιώστε μας και μας, γιατί εμείς είμαστε εσείς κι είμαστε η οικογένειά σας. Σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ οικογένεια.  Namaste!

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email