«Αλχημικές χρονοστιγμές της ψυχής μας» – Δάσκαλος Κουτχούμι

«Αλχημικές χρονοστιγμές της ψυχής μας».

Δάσκαλος Κουτχούμι & Καίτη Τσώλη, Θεσσαλονίκη, 1/3/2015

Namaste οικογένεια! Σας χαιρετώ αγαπημένη μου οικογένεια και χαίρομαι κάθε φορά που είμαι μαζί σας, κάθε φορά που είμαι αναμεσά σας και έχω την χαρά να σας αγκαλιάζω με την αγάπη μου και έχω την χαρά και την τιμή επίσης να σας μεταφέρω την αγάπη του Πνεύματος. Είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι, είμαι ο Θεός που χαιρετάει τους ενσαρκωμένους Θεούς στη Γη.
      Αγαπημένοι μας έχετε προχωρήσει πάρα πολύ με την εξέλιξή σας και ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες και είμαστε περήφανοι για σας. Και σήμερα πριν μπούμε  στο θέμα μας, θα πάρουμε μερικές συνειδητές αναπνοές εάν κι εσείς το επιλέγετε, για να τις χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας. Οι αναπνοές όταν είναι συνειδητές,  σας βοηθούν πάρα πολύ, γιατί κινούν την ενέργεια, απελευθερώνουν την ροή στην ενέργειας και ταυτόχρονα ανεβάζουν την δόνησή σας. Γι’ αυτό οικογένεια ας πάρουμε τώρα μια βαθιά συνειδητή αναπνοή. Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή και αναπνέουμε την  «εγώ ειμί παρουσία μας, αναπνέουμε το «είμαι αυτό που είμαι»!
      Και παίρνουμε και άλλη μια βαθιά συνειδητή αναπνοή και αναπνέουμε την δημιουργικότητά μας, αναπνέουμε τις άπειρες δυνατότητές μας και αναπνέουμε την αφθονία μας σε όλα τα επίπεδα!
      Παίρνουμε και τρίτη συνειδητή αναπνοή και αναπνέουμε την ελευθερία μας, αναπνέουμε την ελευθερία που είναι αγάπη και την χαρά μας. Την χαρά μας, να βρισκόμαστε εδώ στη Γη σαν ανθρώπινοι άγγελοι!
      Και παίρνουμε και μια τελευταία  βαθιά συνειδητή αναπνοή οικογένεια και αναπνέουμε ολοκληρωτικά την Ύπαρξή μας και την σύνδεσή μας με την Γη. Ευχαριστούμε την Γη μας που μας δίνει την ευκαιρία να βρισκόμαστε εδώ και να κατοικούμε επάνω της.
Αυτές είναι οι πιο σημαντικές συνειδητές αναπνοές και μπορείτε εσείς να τις χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας και ιδιαίτερα το πρωί όταν ξυπνάτε, γιατί όπως είπαμε, κινούν την ενέργεια, εκτοξεύουν πολύ ψηλά την δόνησή σας και σας βοηθάνε να έχετε επίγνωση της ύπαρξή σας.

      Αγαπημένοι μας το γνωρίζουμε ότι όλοι σας σήμερα περιμένετε να σας πούμε τι ακριβώς συμβαίνει με την αλλαγή της κυβέρνησης στην Ελλάδα. Μας ρωτάτε συνέχεια και βέβαια θα σας απαντήσουμε. Ναι υπάρχει πράγματι μια αλλαγή στη συλλογική συνείδηση της Ελλάδας και υπάρχει ένα άνοιγμα και μια αλλαγή στην ενέργεια, όμως δεν είναι αυτό που θέλετε. Γι’ αυτό για μια φορά ακόμα θα τονίσουμε να είστε αποστασιοποιημένοι, γιατί δεν έχει να κάνει με τις προσωπικές σας συμπάθειες.       Η κάθε κυβέρνηση εξυπηρετεί την ενέργεια που δημιουργείται κάθε φορά και την συνείδηση που διαμορφώνεται. Όλοι έπαιξαν και παίζουν τον ρόλο που συμφωνήσατε να παίξουν και υπάρχει καταλληλότητα σε όλους τους ρόλους, μέχρι να εξισορροπήσει η συλλογική ενέργεια. Εσείς δεν είναι κατάλληλο να επηρεάζεστε. Γνωρίζετε ποιοι είστε και μπορείτε εάν θέλετε να δημιουργήσετε για σας την δική σας όμορφη πραγματικότητα, η οποία δεν επηρεάζεται από την εξωτερική πραγματικότητα του συλλογικού.
      Και το επισημαίνουμε αυτό σήμερα, γιατί πολλοί από εσάς επηρεαστήκατε και η διάθεσή σας καθορίστηκε, από το πόσες επιτυχίες ή αποτυχίες είχε η κυβέρνηση. Όταν εσείς ταυτίζεστε με τα εξωτερικά γεγονότα τότε μπαίνετε μέσα στις ενέργειες της ανησυχίας και του φόβου και ο φόβος είναι ο καλύτερος μάστορας, για να αποδομήσει την δόνησή σας και να δώσει την ευκαιρία στην διττότητα να παίξει για άλλη μια φορά το παιχνίδι της μαζί σας και να σας τραβήξει μέσα. Η διττότητα γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει με σας  κι ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για σας, γιατί χάνει την ενέργειά σας και μάχεται απελπισμένα, καθώς σας βλέπει ν’ απομακρύνεστε όλο και περισσότερο από τις δικές της συχνότητες και τον δικό της έλεγχο.
      Όποτε οικογένεια κρατείστε την ισορροπία σας κι εμπιστευθείτε τον εαυτό σας. Γιατί κι εμείς όταν σας μιλάμε για το 2015, εννοούμε την δική σας αλλαγή της συνειδητότητας και αναφερόμαστε περισσότερο στην δική σας ενεργειακή ισορροπία και στην ολοκλήρωσή σας. Και βέβαια εννοείται ότι η καινούργια συνειδητότητα θα επηρεάζει και θα γειώνεται όλο και περισσότερο  στον πλανήτη, που έτσι κι αλλιώς είναι το αποτέλεσμα, αλλά οι εξωτερικές αλλαγές θα συμβαίνουν με πιο αργούς ρυθμούς. Γι’ αυτό λοιπόν δεν είναι κατάλληλο ν’ αποσπάτε την προσοχή σας στα εξωτερικά γεγονότα και να σκορπίζετε την ενέργειά σας.
      Αγαπημένοι μου ζείτε μεγάλες αλχημικές χρονοστιγμές κι αυτή την εποχή χρειάζεται να είστε περισσότερο εστιασμένοι μέσα σας και να κρατάτε την ενέργειά σας και την ισορροπία σας στις υψηλές συχνότητες του φωτός, γιατί οι υψηλές συχνότητες είναι το κλειδί που θα ξεκλειδώσουν το δεξί μέρος του εγκεφάλου σας και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα μια διεύρυνση της αντίληψής σας, μια περισσότερο ολοκληρωτική επίγνωση του εαυτού σας και θα νιώσετε μια ελευθερία, που ποτέ πριν δεν είχατε ξανανιώσει σαν ανθρώπινες υπάρξεις στη Γη.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια……..
Μιλήσαμε λοιπόν για αλχημικές χρονοστιγμές και όπως γνωρίζετε ο χρόνος δεν είναι γραμμικός, είναι στο τώρα σας, αλλά υπάρχει μια αλληλουχία χρονοστιγμών, δηλαδή υπάρχουν κάποιες χρονοστιγμές που έπαιξαν ιδιαίτερο ρόλο στην αφύπνισή σας και στην εξέλιξή σας. Η ψυχή σας κρατάει αυτές τις αλχημικές χρονοστιγμές που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή της συνειδητότητάς σας και στην εξέλιξή σας. Είναι οι στιγμές στην ιστορία της ψυχής σας όπου συνέβαιναν αλχημικά γεγονότα, τα οποία καθόρισαν την επίγνωση και την αλλαγή του εαυτού σας. Αυτό που λέμε εδώ οικογένεια είναι ότι δεν χρειάζεται να θυμάστε και να κουβαλάτε όλες τις εμπειρίες σας. Ναι οι εμπειρίες σας έχουν καταγραφεί κάπου στα Ακασικά αρχεία, αλλά η ψυχή σας δεν θα χρειαστεί ολόκληρη την πληροφόρηση που αποκτήσατε από τις εμπειρίες σας. Θα ήταν πολύ μεγάλο φορτίο για την ψυχή σας να κουβαλάει όλες τις εμπειρίες σας, εάν σκεφτείτε ότι κάνατε μια πορεία στη Γη πάνω από χίλιες ενσαρκώσεις και βιώσατε άπειρες εμπειρίες.
      Και το τονίζουμε αυτό, γιατί σας ακούμε πολύ συχνά να προβληματίζεστε και να ζητάτε από τον εαυτό σας να σας θυμίσει τι κάνατε και ποιος ήταν οι ρόλοι που παίξατε σε προηγούμενες ενσαρκώσεις. Εάν ο εαυτός σας το θεωρούσε απαραίτητο και κατάλληλο να το γνωρίζετε, να είστε βέβαιοι, ότι θα σας έδινε αυτές τις πληροφορίες, αλλά πιστέψτε το δεν τις χρειάζεστε και όταν εστιάζεστε σ’ αυτά τα θέματα, απλώς αποσπάτε την προσοχή σας. Για την ψυχή σας οι ρόλοι σας δεν έχουν καμιά ιδιαίτερη σημασία, γιατί οι ρόλοι σας χρησιμοποιήθηκαν μόνο για να εμπειραθείτε. Για την ψυχή σας σημαντική είναι μόνο η κατανόηση, η γνώση και η σοφία που αποκομίσατε από τις εμπειρίες σας, που σας οδήγησαν στην απελευθέρωση του εαυτού σας και στην αγάπη. Γι’ αυτό η ψυχή σας τώρα θέλει να  απελευθερώσετε όλους τους ρόλους σας, όλες τις εμπειρίες σας και να προχωρήσετε καινούργιοι, ανάλαφροι κι ελεύθεροι.

Παίρνουμε μια αναπνοή εδώ οικογένεια……
      Τις αλχημικές χρονοστιγμές σας οικογένεια τις καθόρισαν οι επιλογές σας και οι αποφάσεις σας να εμπειραθείτε σαν υπάρξεις, ν’ αποκτήσετε γνώση και να επεκταθείτε.  Και συνήθως αυτό το αποφασίζατε συλλογικά σαν άγγελοι. Όμως όταν βιώνατε τις εμπειρίες σας, η κάθε ψυχή βίωνε με τον δικό της διαφορετικό και ιδιαίτερο τρόπο την κάθε εμπειρία, όπως διαφορετικά εκφράστηκε κι ο καθένα σας κι αυτό ήταν ένα μεγάλο δώρο που πρόσθεσε στην συλλογική γνώση και στην κατανόηση της Υπερψυχής σας. Επίσης μερικές απ’ αυτές τις αλχημικές εμπειρίες, σας αφορούν σε συλλογικό επίπεδο και κάποιες άλλες αφορούν ιδιαίτερα τον καθένα σας, καθώς έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην εξέλιξή σας και άλλαξαν την συνειδητότητά σας.
      Σήμερα θ’ αναφερθούμε συνοπτικά στις πιο σημαντικές αλχημικές χρονοστιγμές της ψυχής σας. Η πρώτη σημαντική αλχημική χρονοστιγμή που κρατάει η ψυχή σας, ήταν η στιγμή κατά την οποία εσείς  σαν  άγγελοι αποφασίσατε να φύγετε από την Εστία, από την Πηγή σας και να περάσετε το τοίχος της φωτιάς. Όταν περάσατε το τοίχος της φωτιάς οικογένεια, ο εαυτός σας κομματιάστηκε, διαλύθηκε και για πρώτη φορά νιώσατε καινούργια και άγνωστα μέχρι τότε συναισθήματα για σας.  Και όσο κι αν δεν είχατε επίγνωση τότε, αυτό που σας συνέβη το θελήσατε. Θελήσατε  ν’ αποσυναρμολογήσετε τον εαυτό σας, να κομματιάσετε τον εαυτό σας, για να έχετε την ευκαιρία στη συνέχεια να τον γνωρίσετε βαθύτερα και να τον ξανακτίσετε , να τον ενώσετε ξανά κομμάτι- κομμάτι. Κι αυτό που σας συνέβη εκεί, σ’ αυτό το μεγάλο ταξίδι της εμπειρίας σας και της γνώσης, ήταν μόνο η αρχή.
      Στη συνέχεια μια άλλη σπουδαία αλχημική χρονοστιμή ήταν, όταν εσείς δημιουργήσατε το Σύμπαν και τη Γη και στη συνέχεια αποφασίσατε να μπείτε μέσα στο παιχνίδι της Γης και να παίξετε. Και τότε ήταν που εσείς οι αιώνιες και ελεύθερες υπάρξεις χαμηλώσατε πάρα πολύ την δόνησή σας και μπήκατε και περιορίσατε τον εαυτό σας μέσα σε μια βιολογική φούσκα. Κι αυτό ήταν μεγάλη θυσία για τον εαυτό σας που την κάνατε, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσετε την απαραίτητη ενέργεια που χρειαζόσασταν για να επιστρέψετε πίσω στην Πηγή σας.
      Μια άλλη σημαντική αλχημική χρονοστιγμή στη Γη ήταν και η διάλυση του DNA σας.  Θέλατε να το επανεξετάσετε και να έχετε την ευκαιρία να το συναρμολογήσετε ξανά, μ’ έναν καινούργιο τρόπο. Γι’ αυτό ζητήσατε από τα Γαλαξιακά σας αδέρφια, να παρέμβουν και να διαλύσουν το DNA σας, και ν’ αφήσουν από τους 12 κλώνους μόνο 2 κλώνους που ήταν απαραίτητοι για την επιβίωσή σας και την αναπαραγωγή σας. Η επανασυναρμολόγηση συμβαίνει τώρα. Πιστέψτε το αγαπημένοι μου, τίποτα δεν συνέβη ερήμην σας, τίποτα δεν σας συνέβη που εσείς δεν το σχεδιάσατε και δεν το συμφωνήσατε.
      Ιδιαίτερο ρόλο για τον καθένα σας επίσης στη Γη έπαιξαν και οι διάφοροι πολιτισμοί που εσείς δημιουργήσατε. Οι μεγάλοι πολιτισμοί επηρέασαν βαθιά την ψυχή σας και ανέβασαν την δόνησή σας. Παραδειγματικά αναφερόμαστε στον πολιτισμό των Μάγιας, τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, τον Αιγυπτιακό πολιτισμό, τον αρχαίο πολιτισμό της Κίνας κ.λ.π. Όλοι αυτοί οι μεγάλοι πολιτισμοί σας έδωσαν την ευκαιρία να βιώσετε σημαντικές αλχημικές χρονοστιγμές, καθώς σας ώθησαν στην εξερεύνηση του εαυτού σας, μ’ έναν ιδιαίτερο τρόπο για τον καθένα σας και διεύρυναν τις αντιληπτικές σας ικανότητες.
      Όμως εκτός από τους πολιτισμούς και οι πόλεμοι επίσης σας έδωσαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Οι πόλεμοι καθρεφτίζουν την εσωτερική σας σύγκρουση  και οι πόλεμοι που εσείς δημιουργήσατε σας έσπρωξαν πέρα από τα όριά σας. Σας έσπρωξαν να εξερευνήσετε το σκοτάδι και να εισχωρήσετε πολύ βαθιά στην κατανόηση, ότι μόνον εάν ενώσετε και συμφιλιώσετε τα αντίθετά σας, εάν ενώσετε και αποδεχθείτε τα κομμάτια σας, τότε και μόνον τότε μπορείτε να προχωρήσετε σαν ολοκληρωμένες, ελεύθερες και ειρηνικές υπάρξεις. Η ενότητα του εαυτού σας είναι η θεραπεία.
      Και το γνωρίζουμε οικογένεια ότι αυτό ήταν πολύ σκληρό για την ανθρωπινότητά σας και οι περισσότεροι από εσάς μάλιστα διακόπτατε βίαια τις ενσαρκώσεις σας στους πολέμους, όμως για την ψυχή σας δεν ήταν το ίδιο, γιατί αυτή ήταν η μεγαλύτερη ώθηση του εαυτού σας να εξερευνήσετε τα σκοτάδια σας, να κατανοήσετε την σημαντικότητα της ενότητας του εαυτού σας και να βγείτε νικητές στο Φως. Οι εποχές του πολέμου της σύγκρουσης και του σκοταδιού, παρόλο που ήταν πολύ σκληρές για την ανθρωπινότητά σας, εν τούτοις ήταν πολύ σημαντικές για την ψυχή σας και για την κατανόησή της.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια……….
Η απόφασή σας και η επιλογή σας ν’ αλλάξετε την πορεία σας και την πορεία της Γης και ν’ αρχίσετε να κινείστε ανοδικά, δηλαδή να τελειώνετε με τις εμπειρίες σας στις χαμηλές συχνότητες και ν’ ανεβάσετε την δόνησή σας, ήταν στην εποχή του Ιησού Χριστού. Τότε κατεβήκατε συλλογικά σαν οικογένεια, κι ήσασταν όλοι παρόντες, όλοι όσοι είστε εδώ, αλλά  κι όσοι διαβάζετε αυτή την στιγμή αυτά που λέμε. Ενσαρκωθήκατε τότε για να μάθετε για την αγάπη στη Γη και για να σπείρετε τον σπόρο της αγάπης και της ενότητας. Και ναι ο σπόρος φυτεύτηκε, παρόλο που στη συνέχεια βυθιστήκατε ξανά μέσα στο σκοτάδι, καθώς περάσατε μέσα από τις Σταυροφορίες και τον μεσαίωνα.
      Και φτάνουμε οικογένεια σε μία ακόμα συγκλονιστική χρονοστιγμή της ψυχής σας, που είναι ο δεύτερο παγκόσμιος πόλεμος.  Εκεί όπου το παιχνίδι φάνηκε να τελειώνει και να καταστρέφεται, εκεί όπου νιώσατε ότι όλα όσα κάνατε μέχρι εκείνη την στιγμή πήγαν χαμένα. Δείτε όμως πόσο σημαντική χρονοστιγμή είναι, γιατί ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος και η επικείμενη καταστροφή της Γης,  σας έδωσε την ώθηση, το πάθος και το πείσμα, να ενσαρκωθείτε για μια τελευταία φορά ακόμα στον πλανήτη, απόλυτα αποφασιμένοι ν’ ανατρέψετε την τότε υπάρχουσα δόνηση, που οδηγούσε προς την καταστροφή. Τότε ήταν που  πήρατε και τις πιο σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις, οι οποίες επηρέασαν την σημερινή έκβαση των γεγονότων.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια…..
      Και τα καταφέρατε αγαπημένοι μου, τα καταφέρατε και κάνατε το θαύμα. Κι εγώ ο δάσκαλος Κουτχούμι, μπορώ να πω ότι «τα καταφέραμε», γιατί όπως σας έχω ξαναπεί είμαι ενσαρκωμένος κι είμαι μαζί σας (συγκινημένος), είμαι ανάμεσά σας και είμαι περήφανος που έχω την τιμή να προχωράμε μαζί, πιασμένοι χέρι-χέρι. Τα καταφέρατε λοιπόν κι είστε εδώ τώρα και πραγματικά, η ψυχή σας, το Πνεύμα σας, σας χειροκροτεί.  Γιατί η πιο σημαντική αλχημική χρονοστιγμή για την ψυχή σας είναι τώρα, είναι η παρούσα ενσάρκωση, όπου η δόνησή σας εκτοξεύτηκε πολύ ψηλά, και η συνειδητότητά σας άλλαξε ολοκληρωτικά. Είναι η πιο μεγαλειώδης μαγική στιγμή για τον εαυτό σας, καθώς απελευθερώνετε και παίρνετε πίσω την ενέργειά σας και επιστρέφετε στην Πηγή σας. Κι αυτό που ανακαλύπτετε είναι ότι η Πηγή σας είναι μέσα σας και βρίσκεται εκεί όπου βρίσκεστε κι εσείς.
      Αυτές είναι οι συλλογικές αλχημικές χρονοστιγμές οικογένεια και σχεδόν σε όλους σας έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά για τον καθένα σας υπάρχουν και οι ιδιαίτερες σημαντικές αλχημικές χρονοστιγμές της ψυχής σας, από κάποιες ιδιαίτερες ενσαρκώσεις με  δυνατές και βαθιές προσωπικές εμπειρίες. Αυτές τις αλχημικές χρονοστιγμές κρατάει η ψυχή σας και θέλει να προχωρήσετε σαν ανεξάρτητες, αυτόνομες και κυρίαρχες Υπάρξεις, ελαφριές και χωρίς φορτία.
      Αυτά τα αλχημικά στοιχεία η ψυχή σας τα κρατάει σαν δεδομένα και θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο και για το πώς θα προχωρήσετε από εδώ και στο εξής. Γιατί αυτή την φορά θέλετε να εμπειραθείτε μέσω της αγάπης. Θέλετε να δείτε πόσο υψηλά μπορείτε ακόμα να εκτοξεύσετε την δόνησή σας, αλληλοεπιδρώντας αυτήν την φορά μεταξύ σας, μέσω της αγάπης και της χαράς, χωρίς πια να χρειάζεστε τις αντιθέσεις και τις συγκρούσεις. Γιατί μέχρι σήμερα ότι καταφέρατε, το καταφέρατε μέσα από την σύγκρουση και τον πόνο. Χρειασθήκατε τις αντιθέσεις, για να γίνουν οι αλλαγές. Τώρα χρησιμοποιώντας αυτά τα αλχημικά στοιχεία που είναι τα δώρα της ψυχής σας και αλληλεπιδρώντας μεταξύ σας στις υψηλότερες συχνότητες του φωτός και της αγάπης, πόσο πολύ ψηλά μπορείτε να εκτοξεύσετε την δόνησή σας; Αυτό είναι τώρα που θέλετε  και προς αυτήν την κατεύθυνση θέλετε να κινηθείτε.
      Όμως αγαπημένοι μου, αυτά τα αλχημικά στοιχεία που αποτελούν τον πλούτο της ψυχής σας, εσείς θα τα χρησιμοποιήσετε με αγάπη και για τους άπειρους αγγέλους που θέλουν να ενσαρκωθούν και να εμπειραθούν  στη Γη. Η Γη αποδείχθηκε το καλύτερο σχολείο, όχι μόνο γι’ αυτό το Σύμπαν, αλλά και για όλα τα Σύμπαντα και όλοι οι άγγελοι θέλουν να περάσουν μέσα απ’ αυτό το σχολείο της Γης που περάσατε πρώτοι εσείς. Όμως θα είναι πιο εύκολο γι’ αυτούς, γιατί έχουν εσάς. Εσείς θα είστε τα Πρότυπα γι’ αυτούς, θα είστε οι δάσκαλοι που θα τους δείξετε ότι δεν είναι απαραίτητο να βιώσουν τις εμπειρίες τους με επίπονο και σκληρό τρόπο, όπως συνέβη με σας.
      Ναι χρειάζεται να εμπειραθούν και να νιώσουν τα συναισθήματα, γιατί τα συναισθήματα είναι ο πλούτος της Γης και μέσα από τα συναισθήματα μετασχηματίζεται και αλλάζει η ενέργεια, αλλά δεν χρειάζεται να είναι τόσο σκληρό γι’ αυτούς. Μπορείτε να τους διδάξετε να μην αντιστέκονται, να μην μένουν κολλημένοι στο μυαλό τους και να προχωράνε με ανοιχτή την καρδιά, Και τότε μπορούν να εξελιχθούν μ’ έναν περισσότερο απλό και ανώδυνο τρόπο. Θ’ αγκαλιάσετε αγαπημένοι μου πολλούς νέους αγγέλους από εδώ και στο εξής και το γνωρίζουν ότι τους περιμένετε. Είστε τ’ αδέρφια τους που τα κατάφεραν να κερδίσουν το δύσκολο παιχνίδι της Γης και είστε πολύ σημαντικοί γι’ αυτούς. Έχουν για σας μεγάλο σεβασμό και σας θαυμάζουν.
      Αγαπημένοι μου θέλουμε μέσα στο 2015 να σας δούμε όλους σας να ζείτε με τον καινούργιο τρόπο, θέλουμε να σας δούμε ν’ απολαμβάνετε τον εαυτό σας και την ζωή σας και να ζείτε μέσα στην αφθονία και στη χαρά. Θέλουμε να βλέπουμε αυτό το όμορφο, γλυκό και πλατύ χαμόγελο στα χείλη σας και η καρδιά σας να τραγουδάει το δικό σας τραγούδι της αγάπης. Δημιουργείστε την δική σας όμορφη πραγματικότητα, χωρίς να επηρεάζεστε με οτιδήποτε συμβαίνει εκεί έξω. Όσο εστιάζεστε σε σας και κρατάτε την ισορροπία σας στις υψηλές συχνότητες του φωτός, πιστέψτε το ότι τους βοηθάτε όλους πολύ περισσότερο.

Κι έτσι αγαπημένοι μου πάρτε μια ακόμα βαθιά αναπνοή…………..
και βάλτε και τα δυο χέρια σας στην καρδιά και νιώστε τον εαυτό σας και νιώστε την απέραντη αγάπη του εαυτού σας για σας. Αγαπήστε κι εσείς πολύ βαθιά τον εαυτό σας, αγαπήστε τον έτσι όπως είναι, αυτό που είναι και νιώστε αυτή την βαθιά ευγνωμοσύνη για τον εαυτό σας που σας έφερε μέχρι εδώ, σ’ αυτή την υπέροχη αλχημική χρονοστιγμή της ψυχής σας, έχοντας κάνει αυτό το τεράστιο άλμα συνειδητότητας.
Και μέσα στην καρδιά σας αγαπημένοι μας νιώστε μας κι εμάς, γιατί εμείς είμαστε εσείς κι είμαστε Ένα. Είμαστε κοντά σας, σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο και υποκλινόμαστε στο μεγαλείο σας!
Κι έτσι είναι.

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email