“Η Καινούργια μας Ύπαρξη!” – Κουτχούμι, Αρχ. Μιχαήλ

Η καινούργια μας ύπαρξη!

Κουτχούμι, Αρχ. Μιχαήλ και Καίτη Τσώλη, 09/12/2014

Σας χαιρετούμε αγαπημένη μας οικογένεια. Είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ ερχόμαστε σήμερα κοντά σας απόλυτα εναρμονισμένοι με την δική σας δόνηση  για να σας αγκαλιάσουμε με την αγάπη μας και να σας μιλήσουμε.  Μας ρώτησε η Καίτη μας, τι είναι κατάλληλο να γνωρίζετε σχετικά με την  καινούργια σας ύπαρξη και τις νέες ενέργειες! Κι εμείς το μόνο που έχουμε να σας πούμε είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες! Δεν υπάρχουν «κανόνες και πρέπει». Να είστε αυτό που είστε, να είστε απλά ο εαυτός σας μέσα στην αλήθεια του, χωρίς καμία κριτική σε όλα όσα νιώθετε και σε όλα όσα κάνετε! Να συνεχίσετε ν’ αποδέχεστε βαθιά την ύπαρξή σας και ν’ αγαπάτε άνευ όρων τον εαυτό σας. Να εμπιστεύεστε εσάς και μόνον εσάς και να λειτουργείτε περισσότερο συνειδητά!
      Το σημαντικό είναι να είστε παρόντες, να είστε μέσα στο σώμα σας. Γιατί όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, απουσιάζετε συνεχώς από το σώμα σας. Τώρα όμως καλείστε από τον εαυτό σας, να είστε παρόντες μέσα στο σώμα σας και όχι κάπου εκεί έξω, γιατί είχατε βιώσει κάτι και είχατε αγκιστρώσει μόνιμα την ενέργειά σας σε κάποιο δράμα και θρηνούσατε. Και το ξέρετε ότι δεν ήταν μόνο ένα, δεν ήταν μόνο μια περιοχή ή μια κατάσταση, αλλά  ήταν πολλά.  Απόντες είστε επίσης οικογένεια και όταν πετάτε στα σύννεφα πιστεύοντας ότι είναι πνευματικό και κατάλληλο να σκέφτεστε ότι βρίσκεστε στους ουρανούς παρέα με μας ή με τους αγγέλους. Είμαστε έτσι κι αλλιώς μαζί, γιατί είμαστε Ένα. Να είστε γειωμένοι αγαπημένοι μου ολοκληρωτικά  μέσα στο σώμα σας και  να είστε  παρόντες στον εαυτό σας και στην ζωή σας, με εμπιστοσύνη σε σας.
      Αγαπημένοι μου αγκαλιάστε επίσης και αποδεχθείτε την σύγχιση και τα κενά που νιώθετε μέσα σας αυτή την εποχή. Είναι απόλυτα κατάλληλα, κι είναι ακριβώς αυτά που σα οδηγούν στις υψηλότερες συχνότητες του φωτός και της αγάπης. Έχετε επίσης κάποια θέματα με την βιολογία σας, καθώς όλες οι ενέργειες ανακατατάσσονται συνεχώς μέσα σας και τείνουν να έρθουν στην ισορροπία τους με τον καινούργιο τρόπο. Όμως καθώς οι ενέργειες ισορροπούν μέσα σας η υγεία σας θ’ αποκατασταθεί ολοκληρωτικά και θα υπάρξει επίσης μεγάλη επιβράδυνση του γήρατος, καθώς εσείς θα σταματήσετε να βιώνετε το γραμμικό χρόνο και θα ζείτε συνεχώς στη τώρα στιγμή σας. Επιτρέψτε απλά να τα βιώνετε όλα με αποδοχή και αγάπη για σας, χωρίς να κάνετε άλλες πνευματικές αναλύσεις. Δεν χρειάζονται καθόλου αναλύσεις πνευματικές ή όχι, απλά να είστε.
      Να είστε απλοί και βαθιά ανθρώπινοι μέσα στην παρουσία σας και  να είστε  η αλήθεια σας. Και όταν είστε η αλήθεια σας αγαπημένοι μου τότε βλέπετε παντού την αλήθεια, βλέπετε πίσω από την μεταμφίεση που έχουν όλα τ’ αδέρφια σας οι άλλοι ανθρώπινοι άγγελοι μέσα στην διττότητα και βλέπετε πίσω από κάθε μεταμφίεση που υπάρχει σε  όλες τις ανθρώπινες καταστάσεις. Οποιαδήποτε μεταμφίεση κι αν υπάρχει, εσείς έχετε την ικανότητα να βλέπετε τα γεγονότα, να βλέπετε την ουσία  και να γνωρίζετε ποια είναι η αλήθεια. Δεν θα υπάρχει τίποτα  πια που να μπορεί να σας κρυφτεί και να σας εξαπατήσει.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
Να είστε αγαπημένοι μου ελεύθεροι και να νιώθετε ελεύθεροι, γιατί μόνο μέσα στην ελευθερία ανθίζει η αγάπη, γιατί μόνον μέσα στην ελευθερία που είναι αγάπη ο εαυτό σας ξεδιπλώνεται και απελευθερώνει όλα του τα δυναμικά, γιατί μέσα στην ελευθερία επεκτείνεστε και αγκαλιάζετε όλα όσα είναι, μέσα στην ελευθερία αγκαλιάζετε το Σύμπαν και ολόκληρη την δημιουργία. Γιατί μέσα στην ελευθερία η ενέργεια ρέει ελεύθερα προς όλες τις κατευθύνσεις και σας εξυπηρετεί. Και είναι η ίδια η μία ενέργεια που ρέει μέσα σε όλα όσα υπάρχουν. Και όλα όσα υπάρχουν βρίσκονται μέσα σας, είστε με όλα ενωμένοι και μπορείτε να επικοινωνείτε με όλα.
      Οι νέες ενέργειες οικογένεια λειτουργούν μ’ έναν απλό και άμεσο τρόπο. Και είναι αυτό που περισσότερο χρειάζεται να επισημάνουμε σήμερα. Γιατί; Γιατί συνεχώς προβληματίζεστε και πιστεύετε ότι  χρειάζεται να κάνετε κάτι, ότι χρειάζεται να σπρώξετε, για να λειτουργήσουν οι  νέες ενέργειες.
      Κατ’ αρχήν χρησιμοποιείστε την αντίληψή σας. Παραιτηθείτε από τον έλεγχο του μυαλού σας, παραιτηθείτε από την λογική και τις αναλύσεις και απλά χρησιμοποιείστε την αντιληψή σας, την παρατήρηση και την διαισθησή σας. Η ύπαρξή σας αντιλαμβάνεται ολοκληρωτικά, ο εαυτός σας αντιλαμβάνεται με το κάθε σας κύτταρο. Και στη συνέχεια εμπιστευθείτε αυτό που νιώθετε. Όλα όσα νιώθετε δεν είναι τυχαία. Συνήθως είναι η απάντηση του εαυτού σας σε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε. Σταδιακά θα νιώσετε ότι γνωρίζετε τις απαντήσεις, πριν ακόμα κάνετε την ερώτηση. Γιατί ο εαυτός σας γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεστε στην κάθε στιγμή στο τώρα σας και θα σας φροντίζει, πριν εσείς του το ζητήσετε. Ναι είναι μεγαλείο. Όταν σταματήσετε να ελέγχετε τον εαυτό σας, τότε θα βλέπετε να έρχονται σε σας συγχρονιστικά, όλα όσα θέλετε να έρχονται, στην κάθε στιγμή στο τώρα σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Αυτή την εποχή επίσης περνάτε ακόμα πιο βαθιά στην κατανόηση ότι δεν είστε διαχωρισμένοι, ότι ποτέ δεν ήσασταν διαχωρισμένοι και ο εαυτός σας είναι μια ενιαία και ολοκληρωμένη ύπαρξη. Ήσασταν πάντα μία ενιαία Ύπαρξη, υπήρχατε πάντα εσείς που εκφράζατε τον εαυτό σας με πολλαπλές ιδιότητες. Είστε πάντα Θεοί  με πολλές ιδιότητες και μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλες τις ιδιότητές σας με ευφυΐα. Να είστε συνειδητοί αγαπημένοι μου και να χρησιμοποιείτε τις ιδότητές σας για την κάθε σας στιγμή. Όσο παραμένετε π.χ. στη Γη.  και αλληλοεπιδράτε με την τρίτη διάσταση, θα χρειάζεται πάντα να χρησιμοποιείτε την ανθρώπινη ιδιότητά σας. Όταν διδάσκετε τότε χρειάζεται να χρησιμοποιείτε την έμπειρη πτυχή του δασκάλου, αλλά και να είστε πάντα ανοιχτοί  και να χρησιμοποιείτε επίσης την ιδιότητα του μαθητή, για να προχωράτε με την εξέλιξή σας. Θέλουμε να το γνωρίζετε συνειδητά αυτό πως λειτουργεί. Αυτές τις θεϊκές σας ιδιότητες εσείς τις ονομάζετε πτυχές, αλλά είστε πάντα εσείς και είναι η ενέργειά σας. Κι εσείς είστε πάντα δημιουργοί και μέχρι τώρα δημιουργούσατε συνεχώς ασυνείδητα πτυχές για να σας εξυπηρετήσουν. Όμως τώρα οικογένεια μπορείτε να δημιουργείτε πτυχές συνειδητά.
      Σας έχουμε ξαναπεί με πόσο απλό τρόπο μπορείτε να το κάνετε. Τις δημιουργείτε όταν εκφράζετε απλά και ξεκάθαρα την πρόθεσή σας και το σκοπό για τον οποίο τις χρειάζεστε. Οι πτυχές οικογένεια όταν δημιουργούνται μ’ έναν υγιή και ισορροπημένο τρόπο, μπορούν να διεκπεραιώσουν την εργασία για την οποία τις δημιουργείτε και όταν ολοκληρώσουν την εργασία τους, η ενέργειά τους απελευθερώνεται και επιστρέφει ξανά σε σας, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε εσείς κάτι παραπάνω.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια……
      Το δικό σας ζητούμενο είναι να ξεπεράσετε εντελώς τους φόβους σας και δεν μιλάμε εδώ μόνο για την διττότητα, αλλά μιλάμε και για τον φόβο που έχετε ακόμα για το καινούργιο, για την καινούργια σας υπέροχη δημιουργική ύπαρξη. Ναι όσο κι αν σας ακούγεται περίεργο φοβάστε το εαυτό σας και φοβάστε το μεγαλείο σας. Κι αυτό ρίχνει την δόνησή σας με αποτέλεσμα να καθυστερείτε τις δικές σας αλλαγές και να καθυστερείτε να εκφράσετε τις υπέροχες φωτεινές σας δημιουργικές ικανότητες, κάτι που θα βοηθούσε όχι μόνον εσάς, αλλά και όλους τους ανθρώπινους αγγέλους.  Και βοηθάει όπως επίσης γνωρίζετε και την Γη μας. Η Γη μας περιμένει υπομονητικά, Γι’ αυτό αγαπημένοι μου σηκώστε το αναστημά σας και αναγνωρείστε το μεγαλείο σας. Ήδη μέχρι σήμερα κάνατε σπουδαία και πολύ δύσκολη εργασία και ανεβάσατε την δόνηση, αλλά χρειάζεται να κρατήσετε και την υψηλή ισορροπία της δόνησης. Γιατί όταν η δόνηση είναι σταθερά στις υψηλές συχνότητες, τότε τα ηλεκτρόνια κινούνται με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα κι εσείς ήδη το νιώθετε, ήδη έχετε αυτή την αίσθηση ότι και  η Γη δονείται σε υψηλότερες συχνότητες, γιατί νιώθετε ότι ο χρόνος κυλάει πολύ πιο γρήγορα και διαπιστώνετε μια συνεχόμενη ροή, όπου η μια στιγμή αντικαθιστά την άλλη με ταχύτητα.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
      Η Γη αγαπημένοι μου βγαίνει  από την αφάνεια. Η Γη βρίσκεται στις παρυφές του Γαλαξία σας και είναι το πιο όμορφο στολίδι, αλλά μέχρι σήμερα ήταν κρυμμένη, μέχρι σήμερα την σκέπαζε ένα σύννεφο, κι αυτό ήταν από δική σας επιλογή, για να μπορείτε να κάνετε ανενόχλητοι την εργασία με τον εαυτό σας και την εξέλιξή σας μέσα στην διττότητα της τρίτης διάστασης της Γης, χωρίς να σας ενοχλούν οι άλλοι κάτοικοι του Γαλαξία σας. Ω ναι σας έχουν ανακαλύψει βέβαια, αλλά και πάλι δεν είναι τόσο πολύ εύκολο να εισέρθουν στη Γη και να παρέμβουν στα εσωτερικά ζητήματα της ανθρωπότητας, ανεξάρτητα απ’ ότι σας λένε. Τώρα όμως οικογένεια είναι η ώρα να σηκώσετε το αναστημά σας σαν Θεοί, γιατί οι υψηλές δονήσεις σας πρόκειται να ενεργοποιήσουν, ενέργειες υψηλών συχνοτήτων, οι οποίες συνδέονται με τον Γαλαξία σας και το κέντρο του Γαλαξία σας. Και στο κέντρο του Γαλαξία σας,  βρίσκεται μια τεράστια μαύρη τρύπα που θα σας ανοίξει το δρόμο για τους άλλους Γαλαξίες και ακόμα πιο μακριά.
      Αυτές οι ενέργειες υψηλών συχνοτήτων που θα ενεργοποιηθούν συγχρονιστικά τώρα με την δόνησή σας, βρίσκονται στις κορυφές των υψηλότερων βουνών όλης της Γης. Και μαντέψτε που βρίσκονται στην χώρα σας. Στην Ελλάδα βρίσκονται στην υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου (Μύτικα) και δεν είναι καθόλου τυχαίο που η μυθολογία σας την ονομάζει «πανθεον» και ήταν η έδρα των 12 Θεών του Ολύμπου.  Εσείς μ’ αυτές τις συχνότητες που θα ενεργοποιηθούν θα δώσετε επίσημα το σήμα, θα δώσετε την άδεια στους άλλους κατοίκους του Γαλαξία να επικοινωνήσουν μαζί σας ευρύτερα και θα τους δείξετε ότι είστε εδώ. Θα τους δείξετε ότι είστε παρόντες κι είστε έτοιμοι να συμπλεύσετε με την εξέλιξη του Γαλαξία και μάλιστα μ’ έναν καινούργιο τρόπο που δεν μοιάζει και τόσο πολύ με τον δικό τους, ακόμα και αν σε πολλές περιπτώσεις φαίνεται ότι  οι δικές τους αντιληπτικές ικανότητες είναι υψηλότερες.  Γιατί στην δική σας εξέλιξη υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα. Είναι μια καινούργια υψηλή ποιότητα,  εμπλουτισμένη με μια επεξεργασμένη και εκλεπτυσμένη ποιότητα αγάπης και ευαισθησίας που δεν υπάρχει σε κανέναν άλλο πλάνήτη πέρα από τη Γη. Οπότε για όλους τους κατοίκους του Γαλαξία είναι κάτι καινούργι και διαφορετικό, και τους ενδιαφέρει πάρα πολύ.
      Αυτός ο μικρός πλανήτης που λέγεται Γη θα προβάλει ολοφώτεινος και πανέμορφος μέσα στο Γαλαξία σας κι έχει να δώσει πολλές καινούργιες και πανέμορφες ενέργειες δημιουργημένες από τους ανρώπινους αγγέλους της, αλλά αυτή η ένωση και αυτή η σχέση με τον Γαλαξία σας θα δώσει και σε σας αγαπημένοι μου πολλές καινούργιες πληροφορίες και πολλά καινούργια εργαλεία.  Γιατί καθώς δίνετε την άδεια αυτής της όμορφης και υπέροχης ενεργειακής ανταλλαγής και προχωράτε στην ενότητα με την Γαλαξιακή σας οικογένεια, θα νιώσετε να κατακλύζεστε στην κυριολεξία από καινούργιες γνώσεις, σχετικά με την δημιουργικότητά σας και σχετικά με το Σύμπαν σας  και όλοι σας θα βγείτε κερδισμένοι. Η Γη βγαίνει από την απομόνωσή της και προχωράει πανέμορφη και ολοφώτεινη και παίρνει την θέση που της αξίζει κι αυτό συμβαίνει χάρη στην δική σας εργασία αγαπημένη μας οικογένεια.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Είναι τόσο απλό αγαπημένοι μου, είναι τόσο απλό τώρα πια για σας. Απλά να είστε αυτό που είστε. Είστε πανέμορφες και μαγικές υπάρξεις. Σας βλέπουμε να λάμπετε, σας βλέπουμε και σας θαυμάζουμε. Ν’ αγαπάτε και να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και ετοιμαστείτε να μεγαλουργήσετε. Ετοιμαστείτε να παίξετε με την δημιουργικότητά σας. Σας είχαμε πει ότι θα εκπλαγείτε πολύ ευχάριστα και να είστε έτοιμοι γι’ αυτό!
Είμαστε κοντά σας και σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο, γιατί Εμείς είμαστε Εσείς, είμαστε η οικογένειά  σας κι είμαστε Ένα.
Κι έτσι είναι.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email