“Κάψτε τις αντιστάσεις σας!” – Δάσκαλος Κουτχούμι

Κάψτε τις αντιστάσεις σας!

δάσκαλος Κουτχούμι & Καίτη Τσώλη, 15/10/2014

Namaste! Σας χαιρετάμε οικογένειά μας και ακουμπάμε την καρδιά σας με την αγάπη μας. Είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι που σας μεταφέρω τις πληροφορίες του Πνεύματος κι ερχόμαστε σήμερα κοντά σας αγαπημένοι μου με μια ενισχυμένη ενέργεια ενδυνάμωσης και θέλουμε  να σας εξηγήσουμε τι ακριβώς σας συμβαίνει αυτή την εποχή, γιατί πολλοί από εσάς νιώθετε κουρασμένοι και σε μερικές περιπτώσεις εξαντλημένοι. Πολλοί από εσάς νιώθετε ότι αυτό το ταξίδι της εξέλιξης και της  ολοκλήρωσής σας στη Γη είναι ατέλειωτο. Οι προκλήσεις που συνεχίζετε να βιώνετε αυτή την εποχή σας χαλάνε την διάθεσή σας και την χαρά σας και φαίνεται σαν να μπαίνετε σε  συνεχόμενες επαναλήψεις, σαν να επανέρχεστε και να διαχειρίζεστε ξανά και ξανά ενέργειες που ήδη έχετε δουλέψει. Πολλοί μάλιστα από εσάς πιστεύετε ότι κάνετε πισωγυρίσματα και τελματώσατε με την εξέλιξή σας.
      Λοιπόν αγαπημένοι μας δεν συμβαίνει τίποτα απ’ όλα αυτά. Σας είχαμε πει ότι το 2013 και 14 στο γραμμικό σας χρόνο θα είναι χρονιές γείωσης για σας, για να είστε έτοιμοι μέσα στο 2015 να προχωρήσετε σαν ανθρώπινοι άγγελοι στη Γη. Γι’ αυτό αυτό που σας συμβαίνει τώρα είναι ότι μαθαίνετε να ζείτε με τον καινούργιο τρόπο, μαθαίνετε να ζείτε σαν ανθρώπινοι άγγελοι και σ’ αυτή την δραστική αλλαγή, σ’ αυτόν τον καινούργιο τρόπο ύπαρξης που δεν έχει σχέση με τον τρόπο που ζούσατε μέχρι σήμερα, το μυαλό και η λογική σας δεν μπορεί πάντοτε να σας ακολουθήσει και πολλές φορές μπερδεύεται και τα χάνει και σας δίνει πολύ συχνά την αίσθηση της ανισορροπίας, της κούρασης και της τελμάτωσης.
      Αλλά πιστέψτε το οικογένεια, ακριβώς τώρα είναι που ισορροπείτε, τώρα είναι που βγαίνετε από όλα τα κουτάκια της διαμόρφωσης και τώρα είναι που εσείς πετάτε τις ταυτότητες και τα πρέπει και προχωράτε σαν ανεξάρτητες, ελεύθερες και αυτόνομες υπάρξεις. Κι αυτό είναι που σας οδηγεί στο καινούργιο τρόπο ύπαρξης και πολλές φορές σας βγάζει από τα όριά σας και από τον συνηθισμένο, τον παλιό τρόπο της ζωής σας. Της συνηθισμένης ζωής σας, έτσι όπως την ζούσατε μέχρι σήμερα στη Γη.
      Σας το έχουμε ξαναπεί ότι οι νέες ενέργειες, ενέργειες που εσείς δημιουργήσατε με την εργασία σας δεν λειτουργούν με τον παλιό τρόπο και ανταποκρίνονται μόνο στο τώρα σας. Ανταποκρίνονται σ’ αυτό ακριβώς που είστε την κάθε στιγμή. Γι’ αυτό μην μεταθέτετε τίποτα για το αύριο. Όσο μπορείτε εστιαστείτε και ζήστε συνειδητά στο τώρα σας. Γιατί στο τώρα σας οι δημιουργίες σας και η αφθονία σας έρχονται να σας συναντήσουν συγχρονιστικά, με ευκολία και χάρη, χωρίς να χρειάζεται καμιά προσπάθεια από εσάς.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
      Αλλά συμβαίνει επίσης αγαπημένοι μου τώρα που ο εαυτός σας προχωράει προς την ολοκλήρωσή του και στην ολοκληρωτική του απελευθέρωση από την διττότητα να καλεί όλα του τα κομμάτια, όλες του τις πτυχές να ενωθούν μαζί του. Όπως σας έχουμε ξαναπεί κατά την διάρκεια της ζωής σας στη Γη και σε όλες τις ενσαρκώσεις σας, εσείς  δημιουργήσατε χιλιάδες πτυχές, γιατί είστε δημιουργοί και πολλές φορές  δημιουργούσατε πολλές πτυχές ασυνείδητα. Και όλες αυτές οι πτυχές έρχονται κοντά σας για να ενωθούν με τον εαυτό σας, καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξής σας. Και συνεχίζουν ακόμα. Και οι περισσότερες απ’ αυτές τις πτυχές σας φέρνουν μαζί τους κάποιους φόβους, ενοχές και πολλές άλλες από τις γνωστές παλιές ενέργειες της διττότητας. Και θα ήταν εύκολα τα πράγματα εάν εσείς απλά  επιτρέπατε σ’ αυτές τις πτυχές σας να ενωθούν με τον εαυτό σας, χωρίς κριτική και αντιστάσεις. Εσείς όμως  αγαπημένοι μου αντιστέκεστε και η αντίστασή σας τους δίνει τον έλεγχο και τις κάνει να θυμώσουν και γι’ αυτό αυτή την εποχή βρίσκετε τον εαυτό σας μερικές φορές πολύ θυμωμένο.
      Τα πράγματα θα ήταν πολύ εύκολα οικογένεια εάν εσείς απλά επιτρέπατε στον εαυτό σας με αποδοχή και κατανόηση να αφομοιώσει αυτές τις πτυχές του εαυτού σας, χωρίς να ασχολείστε ιδιαίτερα μαζί τους και να αναρωτιέστε  με την λογική σας τι είναι αυτό που σας  συμβαίνει κάθε φορά και να λέτε: «Μα γιατί; Τι δεν κατάλαβα μέχρι τώρα»; Αλλά αγαπημένοι μου, τίποτα  επιπλέον δεν υπάρχει για να κατανοήσετε. Η εργασία έχει γίνει. Απλά επιτρέψτε να γίνει η ένωση, χωρίς αντίσταση και νιώστε ότι είναι να νιώσετε με αποδοχή και αγάπη και η αφομοίωση των πτυχών σας θα γίνεται γρήγορα και με πολύ εύκολο τρόπο.
      Το μόνο που θέλει από εσάς ο εαυτός σας είναι να τον αποδεχθείτε ολοκληρωτικά και να τον αγαπήσετε ακόμα βαθύτερα. Και όπως προσέξατε όλοι σας  οι προκλήσεις που βιώσατε και βιώνετε αυτούς τους μήνες έχουν να κάνουν με την αποδοχή στον εαυτό σας και την εμπιστοσύνη. Οι προκλήσεις και τα καθρεφτίσματα σχετικά με την αποδοχή είναι πέρα από κάθε όριο, πέρα από κάθε τι που μπορείτε να δεχθείτε. Ο εαυτός σας σας προκαλεί  να τον αποδεχθείτε πέρα από κάθε όριο. Να τον αγαπήσετε πέρα από κάθε όριο. Βλέπετε αγαπημένοι μου η αγάπη δεν κρίνει, δεν συγκρίνει, δεν έχει κανόνες και δεν έχει όρια. Κι εσείς είστε η αγάπη.
      Εσείς όμως αγαπημένοι μου συνεχίζετε ακόμα  να ψάχνετε έξω από εσάς για τις απαντήσεις και ν’ αναλύετε. Συνεχίζετε ακόμα να κρίνετε και να συγκρίνετε τον εαυτό σας Και ποιος το χρειάζεται αυτό οικογένεια;   Εσείς το χρειάζεστε. Η ανθρωπινότητά σας το χρειάζεται. Γιατί αυτό είναι το δικαιολογητικό της αντίστασής σας. Γιατί πάντα βρίσκετε δικαιολογίες για ν’ αντιστέκεστε. Και όσο αυτό κι αν σας ακούγεται περίεργο, στην πραγματικότητα όλες αυτές οι  αντιστάσεις σας, είναι περισσότερο γιατί δεν θέλετε ν’ αποχαιρετήσετε ακόμα την ζωή σας στη Γη, έτσι όπως την βιώνατε μέχρι σήμερα. Κι έτσι κάθε φορά βρίσκετε τρόπους και πολλές δικαιολογίες για να δίνετε παράταση και να αντιστέκεστε σ’ αυτό που ήσαστε, στον αιώνιο αληθινό σας εαυτό. Αποδεχθείτε τον εαυτό σας έτσι ακριβώς όπως είναι και να επιτρέπετε να νιώσετε ότι νιώθετε και ότι έρχεται σε σας, χωρίς να το κρίνετε.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
      Σήμερα αγαπημένοι μου θα τονίσουμε και θα επισημάνουμε, για να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι, ότι η κριτική είναι η μεγαλύτερη αντίσταση στον εαυτό σας. Η κριτική είναι αυτή  που ρίχνει την δόνησή σας. Η κριτική είναι αυτή που διχάζει και συντηρεί κομματιασμένο τον εαυτό σας. Η κριτική είναι αυτή που συντηρεί τις ενοχές και τους φόβους σας. Γι’ αυτό το μόνο μήνυμα που θέλουμε να σας μεταφέρουμε σήμερα είναι να σταματήσετε να κρίνετε τον εαυτό σας, για να κάψετε τις αντιστάσεις σας. Ο Θεός δεν σας κρίνει. Ο Θεός δεν κρίνει το Θεό, δεν κρίνει τον εαυτό του, κι εσείς είστε Θεοί επίσης. Ο Θεός που είστε σας αγαπάει έτσι ακριβώς όπως είστε και σας αγαπάει πέρα από κάθε μέτρο.
      Γιατί όσο εσείς αντιστέκεστε αγαπημένοι μου, οι αντιστάσεις σας μπλοκάρουν και την δημιουργικότητά σας. Γιατί όταν εσείς δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να είναι ανοιχτός και δεκτικός σε όλες τις ενέργειες, τότε δεν υπάρχει ελεύθερη ροή της ενέργειας μέσα σας.  Και στη συνέχεια αναρωτιέστε συνέχεια τι φταίει και δεν δημιουργείτε όλα όσα θέλετε να δημιουργήσετε.
      Χρειάζεται λοιπόν να είστε ολοκληρωτικά ανοιχτοί και δεκτικοί και να επιτρέπετε σε όλες τις ενέργειες να εισέρχονται μέσα σας και να ρέουν ελεύθερα. Και φυσικά αυτό αφορά και τις ενέργειες της αφθονίας σας. Χρειάζεται να επιτρέψετε στην αφθονία σας να έρθει σε σας, στην αφθονία σας σε όλα τα επίπεδα. Χρειάζεται να επιτρέψετε στην χαρά σας να ρέει ελεύθερα μέσα σας. Θέλουμε να το καταλάβετε ότι η κάθε αντίσταση στον εαυτό σας, απ’ όπου κι αν προέρχεται, μπλοκάρει την ενέργειά σας. Χρειάζεται ν’ αποκατασταθεί η ολοκληρωτική και ελεύθερη ροή της ενέργειάς σας για να λειτουργούν όλα μέσα σας με ισορροπία και αρμονία! Γιατί όταν εσείς παίζετε, με όποιονδήποτε τρόπο κι αν παίζετε και δεν κρίνετε τον εαυτό σας και δεν αντιστέκεστε, τότε  νιώθετε ελεύθεροι, τότε η δόνησή σας μένει σταθερή στις υψηλές συχνότητες. Τότε παρατηρείτε τον εαυτό σας. Τότε βλέπετε τον άγγελο που παίζει το ανθρώπινο παιχνίδι του στη Γη. Και τότε όταν όλα τα βλέπετε σαν ένα παιχνίδι, το παιχνίδι  σταματάει να έχει την σημασία και την αξία που του δίνατε μέχρι σήμερα και η ενέργειά σας ρέει ελεύθερα, χωρίς να  ρίχνετε πια την δόνησή σας. Είστε ένας άγγελος που παίζει στη Γη, είναι τόσο απλό.

  -Μα δάσκαλε θα με ρωτήσετε, πότε θα τελειώσουμε επιτέλους με το παιχνίδι στη Γη; πότε θ’ απελευθερωθούμε από την διττότητα;
      Αγαπημένοι μου μπορείτε να το τελειώσετε αυτή την στιγμή. Κι αυτό είναι κάτι που σας το λέμε από την αρχή που ξεκινήσαμε αυτές τις επικοινωνίες μαζί. Για το Πνεύμα  έχουν ήδη όλα συμβεί. Για την θεϊκότητά σας έχουν όλα ήδη συμβεί από την στιγμή που αφυπνιστήκατε και αναγνωρίσατε «ποιοι είστε». Εσείς είστε αυτοί που θέλετε ακόμα την εμπειρία. Εσείς είστε αυτοί που πιστεύετε ότι χρειάζεται να φτάσετε κάπου. Εάν αυτή την στιγμή αποδεχόσασταν  ότι όλα είναι κατάλληλα και όλα είναι έτσι όπως πρέπει να είναι και αφηνόσασταν με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στην ροή της ενέργειας, το παιχνίδι για σας θα είχε τελειώσει. Η διττότητα για σας δεν θα είχε πια καμιά σημασία.
Πιστέψτε το ότι το μόνο που χρειάζεστε είναι να ζείτε την ζωή σας  στη Γη με απλότητα και να την απολαμβάνετε με χαρά. Είστε  ήδη όλα όσα θέλετε να είστε και  όλα είναι μέσα σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
      Και όταν η ροή της ενέργειά σας απελευθερώνεται αγαπημένοι μου κι αποσύρετε την προσοχή σας από το παιχνίδι, τότε ανοίγεστε στις καινούργιες σας δυνατότητες. Τότε  αρχίζετε ν’ αντιλαμβάνεστε πολλά και όμορφα πράγματα σε σχέση με τον εαυτό σας, πράγματα και δυνατότητες που δεν μπορούσατε ν’ αντιληφθείτε μέχρι τώρα, γιατί η διττότητα σας δέσμευε την ενέργειά σας και κρατούσε την προσοχή σας εγκλωβισμένη στο παιχνίδι.
      Απελευθερώνοντας την ενέργειά σας και την προσοχή σας θ’ αρχίσετε ν’ αντιλαμβάνεστε αγαπημένοι μου ότι έχετε δημιουργήσει και μπορείτε να λειτουργείτε και σε άλλες πραγματικότητες. Κι αυτό είναι ένα θέμα στο οποίο θα επανέρθουμε αργότερα που θα είστε περισσότερο έτοιμοι, καθώς εσείς ανοίγεστε και επεκτείνεστε συνεχώς Ήδη αυτή την στιγμή λειτουργείτε σε δυο πραγματικότητες ταυτόχρονα. Είναι η καθημερινή σας πραγματικότητα, την οποία αλλάζετε συνεχώς με την εξέλιξή σας, όταν εσείς είστε ξύπνιοι και είναι και η πραγματικότητα του ύπνου σας, η πραγματικότητα των ονείρων σας.
      Είναι και οι δυο πραγματικότητες δημιουργημένες από εσάς και εξίσου πραγματικές για σας, γιατί πέρα από την καθημερινή σας εμπειρία, υπάρχουν πολλά θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας, τα οποία τα λύνετε στην ονειρική σας κατάσταση. Στην ονειρική σας κατάσταση ο εαυτός σας μπορεί να μεγεθύνει το κάθε τι που χρειάζεται να διαχειριστείτε, το κάθε τι που θεωρείται πρόβλημα και σας το καθρεφτίζει μέσα από παραστάσεις πολλές φορές πολλαπλασιασμένες στο πενταπλάσιο, για να σας είναι απόλυτα ξεκάθαρο. Γι’ αυτό και πολλά όνειρα που τα θυμάστε και τα μεταφέρετε και στο ξύπνιο σας, σας φαίνονται πολλές φορές τρομακτικά.
      Και σας μιλάμε γι’ αυτό τώρα γιατί αυτή είναι η εποχή που επιλέξατε για να τελειώνετε με την διττότητα και τα όνειρα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Αφήστε όμως τα όνειρα στην ψυχή σας και μην ανησυχείτε γι’ αυτά και κυρίως μην προσπαθείτε να τα εξηγήσετε με την λογική της τρίτης διάστασης. Η ψυχή σας γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει και δεν χρειάζεται εσείς να προσπαθείτε να τα εξηγήσετε, γιατί στο όνειρο τα βιώνετε όλα μ’ έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Όταν απελευθερώσετε τον εαυτό σας από το παιχνίδι και θα είστε περισσότερο συνειδητοί στην παρούσα σας πραγματικότητα, τότε και η ονειρική σας πραγματικότητα θα συντονιστεί και τα όνειρά σας θ’ αλλάξουν κι αυτά.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια……
      Αγαπημένοι μου σηκώστε το ανάστημά σας και αναγνωρίστε επιτέλους ότι είστε Θεοί δημιουργοί. Δεν σας ταιριάζει άλλο η αυτολύπηση και το δράμα. Μείνατε σ’ αυτά όσο τα χρειαζόσασταν, για να δουλέψετε με τις εμπειρίες σας. Τώρα δεν τα χρειάζεστε άλλο πια. Μπορείτε να συνεχίσετε να εξελίσσεστε μέσα στην αποδοχή, στην αγάπη για τον εαυτό σας και στην χαρά, απολαμβάνοντας την ζωή σας εδώ στη Γη. Αυτό είναι που θέλει ο εαυτός σας για σας και αυτό θέλει και το Πνεύμα.
      Να θυμάστε ότι εσείς είστε πάντα οι δημιουργοί και δημιουργείτε στην κάθε στιγμή σας, οποιαδήποτε εμπειρία βιώνετε. Η πραγματικότητα που βιώνετε αυτή την στιγμή είναι δημιουργημένη από εσάς και καθρεφτίζει απόλυτα τον εαυτό σας, καθρεφτίζει αυτό που είστε αυτή την στιγμή. Εάν η πραγματικότητά σας δεν σας αρέσει, μπορείτε  να την αλλάξετε. Όλα αγαπημένοι μου εξαρτώνται από εσάς κι εμείς περιμένουμε να σας δούμε να χαίρεστε την ζωή σας στη Γη και να την απολαμβάνετε μέσα στην αφθονία. Τίποτα λιγότερο δεν σας αξίζει. Αναγνωρίστε την αξία σας και διεκδικείστε τα όλα. Όλες οι νέες ενέργειες είναι γύρω σας και περιμένουν τις εντολές σας για να σας εξυπηρετήσουν με ευκολία και χάρη!
      Είμαστε συνέχεια μαζί σας και σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο. Εμείς είμαστε εσείς κι είμαστε Ένα κι είμαστε η οικογένειά σας!
Κι έτσι είναι. Namaste!

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email