Shoud 10, «Aνακάλυψη 10»

SHOUD 10: «Ανακάλυψη 10»

Παρουσιασμένο στον Βυσσινί Κύκλο , 14 Ιουνίου ..2014

μετάφραση : Μαρία Γρηγοράκη

Είμαι Αυτό που Είμαι, ο Adamus της κυρίαρχης περιοχής.

(Παίρνει μια βαθιά αναπνοή και ανοίγει τα μάτια του) Χμμμμ. Χμμμμ. (επιδοκιμασία ακροατηρίου) Μμμμμ.  Μμμμμ.

( μικρή διακοπή, καθώς ο Adamus εξετάζει και θαυμάζει το κάθετί . Γέλιο καθώς  γυαλίζει το λογότυπο στο πόντιουμ του)

Χμμμ.

LINDA: Ωωω !

(Συνεχίζει να περπατά τριγύρω εξετάζοντας τα πάντα, χωρίς να λέει τίποτα, τώρα στο πίσω μέρος της αίθουσας κοιτάζοντας γύρω)

ADAMUS: Χμ. Χμ. (το ακροατήριο γελάει, καθώς μπαίνει στις ανδρικές τουαλέτες, τραβάει το καζανάκι και βγαίνει κουμπώνοντας τα παντελόνια του)

(ανοίγει την πόρτα στις γυναικείες τουαλέτες, και την κλείνει γρήγορα) Eεε!

LINDA: Σοβαρά;

(Ξεκλειδώνει μια πόρτα και μπαίνει στο «πράσινο δωμάτιο» του Geoff & της Linda, περισσότερο γέλιο, καθώς βγαίνει με ένα μπουκάλι κονιάκ που παρουσιάστηκε πριν. Αφού ρυθμίσει τον μετρητή βγαίνει έξω, περπατώντας γύρω μπροστά από το κτίριο, παρατηρεί την ταμπέλα εμπρός και γυρίζει ξανά μέσα)

ADAMUS: Χμμ..

(Πηγαίνει στο χώρο παραγωγής και εξετάζει όλο τον εξοπλισμό)

LINDA: Η ραδιοφωνική μετάδοση δεν έχει σταματήσει. Ο Adamus περπατά γύρω επιθεωρώντας τον νέο του χώρο. ( Το νέο studio του C.C.)

(γέλιο, καθώς ο Adamus γνέφει στην κάμερα, μετά ζητάει από Joseph Collins να σταθεί και να τον χαιρετήσει – επιδοκιμασία ακροατηρίου. Τώρα πηγαίνει στο θάλαμο των μεταφραστών και γνέφει σε όλους. Γέλιο !)

Για εκείνους που ακούνε, η επιθεώρηση συνεχίζεται ακόμα από τον Adamus. (περισσότερο γέλιο. Ο Adamus επιστρέφει τελικά επάνω μπροστά στη σκηνή)

ADAMUS: Ανακηρύσσω τώρα το Crimson Circle Connection Center ανοιχτό για Φώτιση (φωνές και χειροκροτήματα από το ακροατήριο)

LINDA: Δόξα τω Θεώ! Ω! Ευχαριστούμε Adamus. 

ADAMUS: Λοιπόν καταλαβαίνω ότι υπήρξαν διαδικασίες επιτροπών, που έπρεπε να περάσετε μέχρι εδώ, αλλά μέχρις ότου να υπογράψουμε τελικά στην ενεργειακή δυναμική, ω!, δεν είναι επίσημο. Αλλά τώρα είναι.

Έτσι αγαπητοί Shaumbra, το σπίτι σας, ίσως το πρώτο από τα πολλά που θα ακολουθήσουν. Ω !, ναι.

Έτσι απόψε όταν πάω στην λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων (μερικά συγκρατημένα γέλια), θα είμαι σαν ένας περήφανος μπαμπάς. Πρόκειται να μιλήσω σε μερικούς από τους μεγάλους Αναληφθέντες Δασκάλους όλων των εποχών και θα πω, » Λοιπόν πώς είναι το δικό σας κέντρο; (γέλιο) Πώς είναι η τεχνολογία τους; Πώς είναι ο φωτισμός στη σκηνή τους; Πώς είναι αυτό το όμορφο σκηνικό σύνολο;» Ω!, και πρόκειται να είμαι τόσο υπερήφανος, επειδή θα πρέπει να ανταγωνιστούν. Θα πρέπει να προσπαθήσουν με τις ομάδες τους να φτιάξουν κάτι εξίσου όμορφο. Έτσι, Shaumbra, καλό το αποτέλεσμα. Πολύ καλό το αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ ( χειροκρότημα ακροατηρίου ) Πολύ καλό.

Έτσι πάρτε μια βαθιά αναπνοή σ’ αυτό το όμορφο μέρος, αυτό το μέρος που, όπως Cauldre και η Linda είπαν, είναι αληθινά Νέα Ενέργεια. Ο τρόπος που δημιουργήθηκε, ο τρόπος που πρόκειται να λειτουργήσει, οι ενέργειες που ενσωματώνονται ακριβώς εδώ. Ο Cauldre μου ζητά να πω ότι χθες όταν κάναμε την συνάντηση για το Keahak πρόγραμμα, δεν επέλεξα να ανοίξω τα μάτια μου, για θέλησα να το αφήσω γι’ αυτή τη στιγμή.

Ξέρετε, εμείς, τα αγγελικά όντα, βλέπουμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Βλέπουμε ενέργεια και σχέδια και στροβιλιζόμενα χρώματα και χάος και πράγματα κάπως έτσι. Αλλά μέχρι να τα δούμε μέσα από τα ανθρώπινα μάτια, και σ’ αυτή την περίπτωση μέσα από τα μάτια του Cauldre, δεν είναι το ίδιο. Έτσι κράτησα τη στιγμή για σήμερα, για να ανοίξω τελικά τα μάτια μου και να δω την ομορφιά αυτού του χώρου.

Δεν βλέπω μόνο παράθυρα και τοίχους και εξοπλισμό. Βλέπω δυνατότητα, δυνατότητες για μετασχηματισμούς που θα πραγματοποιηθούν ακριβώς εδώ. Και είτε είστε εδώ σ’ αυτό το στούντιο, είτε συνδέεστε on-line, δεν έχει σημασία. Είναι το ίδιο. Δεν χάνουμε τίποτα, ιδιαίτερα όταν γίνεται με τέτοιο πάθος, με τέτοια δέσμευση από όλους που συμμετέχουν, από όλους που προσέφεραν και από όλους που απλά έβαλαν την ενέργειά τους σ’ αυτό. Ω !, και στον Cauldre αρέσει αυτόν τον όμορφο χαλί.

Αλλά όταν γίνεται όπως αυτό, η ενέργεια ρέει μέσω όλου αυτού του εξοπλισμού, μέσω του καθένα που παρακολουθεί on-line. Έτσι ακόμα κι αν κάθεστε στην άλλη πλευρά του κόσμου, είστε συνδεδεμένοι με αυτό το Κέντρο Σύνδεσης ( studio του CC ),όπως ο καθένας εδώ.

Βλέπω δυνατότητες γι’ αυτό που μπορεί να πραγματοποιηθεί από εδώ. Όχι μόνο εγώ, όχι μόνο η σκηνή μου. Αυτή είναι η σκηνή των Shaumbra. Απλά μην χρησιμοποιήστε το πόντιουμ. (μερικά συγκρατημένα γέλια).
Αυτή είναι για όλους που έχουν κάτι να μοιραστούν, κάτι να διδάξουν, κάτι να φέρουν σε άλλους για τη Νέα Ενέργεια.

Αλλά προτού πείτε, «Ω ! ναι, θέλω να βρεθώ σε αυτή τη σκηνή, θέλω να είμαι  εκεί πάνω , κάτω από τα φώτα λάμψης.» Προτού να το πείτε αυτό, σταματείστε για μια στιγμή, επειδή μόνο, μόνο εκείνα τα πράγματα που είναι Νέας Ενέργειας και αφορούν τη Φώτιση, που δεν αφορούν τη δύναμη ή τον έλεγχο ή το χειρισμό, μόνο αυτά τα πράγματα που είναι Νέα Ενέργεια και για τη Φώτιση μπορούν να παρουσιαστούν από εδώ.

Είναι μία δυναμική που εσείς βάλατε σε αυτό, όχι εγώ. Ήταν η δέσμευσή σας, όλοι σας είπατε, «Αυτό είναι που θέλουμε. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό.»

Πίσω τον Ιανουάριο όταν είπα, «Αγαπητοί φίλοι μου, φύγετε. Αφήστε αυτό το μέρος», δεν σκέφτηκα ότι θα σας πήγαινε τόσο μακριά! (γέλιο) » Αφήστε το Coal Creek Canyon .Aφήστε την αίθουσα και μην επιστρέψτε εκτός αν είστε Master και είστε πραγματικά έτοιμοι γι’ αυτή την ευθύνη και γι’ αυτή την ευκολία και αυτή την χάρη. Μην επιστρέψτε εκτός αν είστε έτοιμοι.»

Αγαπητοί μου φίλοι, αυτή ήταν μια μαγική στιγμή. Αυτή ήταν αληθινά μια μαγική στιγμή. Δεν ήταν μόνο μερικές λέξεις που είπα. Ήταν αυτό που θέλατε. Το λέγατε – «Είμαστε έτοιμοι. Ας συνεχίσουμε με αυτό. Ας σταματήσουμε να μιλάμε γι’ αυτό και ας το κάνουμε. Ας μπούμε σε αυτό το πράγμα της Νέας ενέργειας. Στον αγύριστο όλοι οι παλιοί τρόποι. Στον αγύριστο οι αμφιβολίες και οι φόβοι και απλά ας το κάνουμε».  Σωστά; Νόμισα ότι σας άκουσα να το λέτε .

Φώτιση

Έτσι εκεί πού είμαστε στη Νέα Ενέργεια, περιβαλλόμαστε ακόμα από έναν κόσμο διττότητας. Μίλησα γι’αυτό χθες με τους συμμετέχοντες στο Keahaκ, που είναι αληθινά μια πρόκληση, επίσης μια εκπληκτική εμπειρία, το να περπατάς τώρα και να μιλάς σαν Master στη Νέα Ενέργεια, αλλά να περιβάλλεσαι ακόμη με έναν κόσμο διττότητας. Κάτι που δεν έκαναν οι άλλοι Masters.  Eκείνοι έφυγαν. Άφησαν το φυσικό σώμα. Ήταν δύσκολο να είναι στο φυσικό τους σώμα. Δεν είχαν προετοιμάσει το φυσικό σώμα.

Στην πραγματικότητα, υπήρξε σχεδόν μια απόρριψη του φυσικού σώματος. Έτσι όταν έφτασαν στη Φώτισή τους, μετά έφυγαν σύντομα. Αλλά εσείς είπατε, «Θα μείνουμε.» Έχετε έρθει για να συνειδητοποιήσετε ότι η Φώτιση δεν είναι ένα διανοητικό πράγμα. Όχι, όχι, όχι.. Μπορείτε να διαβάσετε όλη τη φιλοσοφία στον κόσμο, και τίποτε από αυτά δεν θα σας δώσει την εμπειρία της Φώτισης που μπορείτε να δώσετε εσείς στον εαυτό σας.

Η Φώτιση δεν αφορά να τα ξέρετε όλα. Όπως Cauldre έγραψε πρόσφατα, η Φώτιση γνωρίζει, ότι θα ξέρετε το σωστό πράγμα στη σωστή στιγμή. Χωρίς να κουβαλάτε όλη αυτή τη γνώση και τις λεπτομέρειες, αλλά ακριβώς απόλυτα ανεπιφύλακτα εμπιστευόμενος, ότι θα ξέρετε ακριβώς στη στιγμή, ό,τι πρέπει να ξέρετε. Και δεν προέρχεται από κάπου αλλού. Προέρχεται από σας.

Η Φώτιση είναι αληθινά μια εμπειρία,που πολύ λίγοι έχουν δώσει ποτέ στον εαυτό τους. Θα έλεγα οι τολμηροί και οι εξωφρενικοί. Μερικοί θα έλεγαν οι τρελοί. Είναι μια εμπειρία. Θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι ολοκλήρωση. Είναι μια συνολική ολοκλήρωση του εαυτού σας. Είναι η αποδοχή. Δεν είναι απαραίτητο να φύγετε τώρα, αγαπητοί μου. Αλλά παρακαλώ…

LINDA: Πρόκειται να με επιλέξετε ;

ADAMUS: Είναι η αποδοχή του Εαυτού με έναν τρόπο αγάπης. Είναι η αναγνώριση, ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη για δύναμη, και αυτό είναι δύσκολο. Και πάλι, έχουμε μιλήσει για αυτό κατ’ επανάληψη στις συναντήσεις μας. Αρχίζει  σαν διανοητική έννοια. Αλλά μέχρι να επιτρέψετε στον εαυτό σας να την βιώσει, δεν χρειάζεται δύναμη, γιατί όλη η ενέργεια που θα χρειαστείτε ποτέ είναι εδώ.

Αγαπητοί μου φίλοι, κατά περιόδους έχω πεί, ότι είμαι λίγο σκληρός με μερικούς από εσάς.

LINDA: Ω! όχι !

ADAMUS: Ω !, είσαι η μόνη που μου το λέει αυτό! (γέλιο). Αλλά είναι επειδή είστε αποφασισμένοι, υποθέτω ότι θα μπορούσατε να πείτε, ότι είστε σκληροί με τον εαυτό σας, που θέλετε αυτό το πράγμα αποκαλούμενο Φώτιση σ’ αυτή την διάρκεια ζωής σ’ αυτό το σώμα τώρα. Δεν θέλετε να περιμένετε άλλο. Το θέλετε τώρα. Έτσι προχωράμε σ’ αυτό. Κινούμαστε προς αυτό.

Και ίσως ένας… τρόπος να το συνοψίσουμε είναι, λέγοντας ότι δεν χρειάζεται να εργαστείτε πάνω σ’ αυτό. Είναι φυσικό. Πρέπει απλά να είστε σ’ αυτό. Πρέπει να το επιτρέψετε. Αλλά δεν είναι κάτι που μπορείτε να μελετήσετε. Δεν είναι κάτι που μπορείτε να πιέσετε τον εαυτό σας. Δεν είναι κάτι που μπορείτε να πειθαρχηθείτε σ’ αυτό. Μπορείτε να το επιτρέψετε. Μπορείτε να είστε άνετα με αυτό, και να μετά να το βιώσετε.

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις, ένα από τα πρώτα πράγματα που θέλω να εξετάσω μαζί σας, είναι αυτό το πράγμα για τη βιολογία σας. Η βιολογία σας. Συχνά, όλα για τη Φώτιση τείνουν να είναι κάπως διανοητικά – όπως πολλή σκέψη, πολλές σκέψεις – αλλά φτάνετε σ’ αυτό το σημείο και είναι η ώρα να εξετάζουμε τη βιολογία.

Αυτό είναι που θέλω να κάνω σήμερα. Πρόκειται να έχουμε μερικές εμπειρίες με τη βιολογία.

Όντας στη βιολογία

Καθένας από σας στην αίθουσα, καθένας από σας που παρακολουθείτε on-line έχει μερικά θέματα με τη βιολογία ( σώμα ), και είναι κατανοητό επειδή αυτό το βιολογικό δοχείο, ήταν ξένο για πολύ καιρό. Όταν ήρθατε εδώ στη Γη για πρώτη φορά στο αγγελικό σας σώμα, η μη φυσική σας ύπαρξη άρχισε ξαφνικά να καταλαμβάνει τη βιολογία, ήταν πολύ αδέξιο, και όχι άνετο.

Τώρα, ξοδέψατε ζωές και ζωές  προσπαθώντας να προσαρμοστείτε σ’ αυτό, αλλά περισσότερο απ’ όλα, η βιολογία ήταν σαν πίθηκος στην πλάτη σας – ένας πίθηκος που συνεχώς σας χτύπαγε στο κεφάλι, συνεχώς μιλούσε στο αυτί σας, συνεχώς βρώμιζε την πλάτη σας – και τον ανεχόσασταν. Τον ανεχθήκατε και συνηθίσατε απλά εκείνο τον πίθηκο στην πλάτη σας, αλλά κάτι σας λέει διαισθητικά ότι είναι ένα ξένο αντικείμενο. Δεν έπρεπε πραγματικά να είναι εκεί.

Έχετε προσαρμοστεί στο σώμα σας, αλλά είναι ακόμα κάτι σαν ξένο αντικείμενο, όχι πραγματικά δικό σας, όχι άνετα με αυτό.

Έχουμε μιλήσει στο παρελθόν επίσης για την προγονική βιολογία. Φέρνετε τη βιολογία της οικογένειάς σας και των παππούδων και γιαγιάδων σας και των  δικών τους παππούδων και γιαγιάδων.

Σε ένα βαθμό το παίρνετε αυτό το σώμα, αλλά υπάρχει ακόμη η αρχική αντιτιθέμενη, μερικές φορές συγκρουόμενη και πάντα ξένη σχέση, με το φυσικό σώμα. Αλλά εάν πρόκειται να πάτε στην αληθινή κυριότητά σας, στη Φώτιση, αυτό το σώμα πρόκειται να έρθει μαζί σας. Αυτό το σώμα πρόκειται να ενσωματωθεί, ένα από τα πράγματα που οι άλλοι Masters πριν από σας δεν έκαναν. Στην πραγματικότητα, πέρασαν πολλές ζωές προσπαθώντας να αρνηθούν το σώμα και να χειριστούν ακόμη το σώμα, να ελέγξουν το σώμα με το μυαλό. Απλά δεν λειτουργεί. Αλλά εάν πρόκειται να μπείτε σε αληθινή φώτιση, να είστε αληθινός Master, είναι ουσιαστικό αυτό το σώμα να είναι υγιές.
Τώρα, υπάρχουν πραγματικά δύο τεράστια ζητήματα. Το σώμα, και το άλλο είναι η αφθονία. Θα το αφήσουμε για μια άλλη μέρα. Τείνετε να αγνοείτε το σώμα σας, αλλά μετά σας φωνάζει. Τείνετε απλά να προσποιείστε ότι το σώμα συνεχίζει, όπως ο πίθηκος στην πλάτη σας, ότι απλά θα σας ακολουθήσει στην φώτιση. Αλλά μετά έχει πιασίματα και τους πόνους. Αρρωσταίνει. Ανησυχείτε γι’ αυτό. Βγαίνετε,  θα έλεγα, από μια υψηλότερη μορφή συνείδησης και ανησυχείτε γι’ αυτό. Αρχίζετε να στενοχωριέστε. Αρχίζετε πηγαίνετε πίσω σε μερικά πολύ παλιά πρότυπα.

Αυτό το σώμα μπορεί να σταματήσει τους Masters στις διαδρομές τους – αλλά και να τους σταματήσει απλά- γιατί πώς μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή, πώς μπορείτε να φωτιστείτε, αν αυτό το σώμα έχει πόνους ή ασθένειες ή καταρρέει, ή άν απλά δεν αγαπάτε το σώμα;

Θέλω για να πάρετε μια στιγμή απλά να αισθανθείτε μέσα στη φυσική σας ύπαρξη.

(μικρή διακοπή)

Πολλοί από σας είστε στο σημείο στη ζωή σας, όπου μετράτε σύμφωνα με τη μαζική συνείδηση, είστε 50 ..60 ..70 ετών, και λέτε, «Καλά, έχω» χ αριθμό ετών που μου απομένουν – 10 ..20.30 έτη που απομένουν» και το ανέχεστε αυτό. Το υπομένετε. Παρά όλα αυτά που έχετε μάθει στη διαδρομή σας, παρ’ όλη τη φώτιση, αυτό το σώμα είναι σαν μια άγκυρα βάρκας κατά περιόδους. Λέτε, «Έχω 20 ..30 έτη που μένουν. Αναρωτιέμαι εάν πρόκειται να πάθω  καρκίνο. Αναρωτιέμαι εάν πρόκειται να αποκτήσω Alzheimer ή Parkinson ή κάποια άλλη ασθένεια.

Και, βλέπετε, εκείνη την στιγμή που αρχίζετε να σκέφτεστε έτσι, διαχωρίζετε το «Εγώ Είμαι» σας, το Σώμα Συνείδησής σας από το φυσικό σας σώμα. Δεν αφήνετε το φυσικό σώμα στην έννοια του Σώματος της Συνείδησης. Είναι αυτό το μάλλον ακατέργαστο ξένο σκάφος που πρέπει να σέρνετε γύρω.

Φανταστείτε για μια στιγμή, αισθανθείτε για μια στιγμή ότι αυτό το σώμα αναζωογονείται, ότι το σώμα σας είναι ένα αποδοτικό δίκτυο και ότι το σώμα έρχεται στη ζωή και δεν πεθαίνει, ότι αυτό το σώμα είναι ο πιο αγαπητός σας φίλος.

(μικρή διακοπή)

Για πολλούς από σας, είναι πολύ δύσκολο να το φανταστείτε. Το σώμα ο πιο καλός φίλος;Το σώμα; Το πράγμα που μπορεί να σας προδώσει; Έχετε δει άλλους ανθρώπους να πεθαίνουν, να αρρωσταίνουν και να πεθαίνουν, πολλοί από σας τους γονείς σας. A ! Και προκύπτει το ζήτημα, «Υπάρχει αυτό στο DNA μου επίσης;» Ο γιατρός θα σας ρωτήσει ακόμη και «Ποιά είναι η οικογενειακή σας ιστορία; Καλά, τρελαίνεστε , επειδή πήρατε το ίδιο βασικό πράγμα. Οι γονείς πέθαναν στα 71. Εσείς ίσως πάτε στα  72.»

Έτσι υπάρχει μια μυριάδα από επικαλύψεις και φόβους που συνδέονται με αυτό, και είναι ένα από τα δύο – καλά, τρία – αρχικά ζητήματα αυτή τη στιγμή, που σας εμποδίζουν, από το να ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο. Ακούω μερικούς να λέτε, «Αλλά  Adamus, έχω ζητήσει την κυριότητα. Είπα ότι ήθελα την φώτιση, λοιπόν πού είναι;»  Λοιπόν, είναι εκεί, αλλά μέρος του ζητήματος είναι το φυσικό σώμα.

Δεν είναι πάντα διασκεδαστικό να μιλάμε γι’ αυτό. Υπάρχουν άλλα θέματα που είναι πιο φωτισμένα – πιο ελαφρά – από το να μιλάμε για το σώμα. Αλλά στη συνεργασία με κάθε έναν και όλους σας, αισθανόμενος τις ενέργειες, τί συμβαίνει, το θεώρησα σημαντικό σήμερα να μιλήσουμε για τη βιολογία.

Ενσωμάτωση της βιολογίας

Αυτή τη βιολογία, τη βιολογία σας, οι αγαπητοί μου φίλοι, είναι η ώρα να την ενσωματώσετε. Eίναι η ώρα να την φέρετε μέσα σας. Δεν αφορά το να την φτιάξετε ή να την επισκευάσετε. Πολλοί έχετε προσπαθήσει να το κάνετε αυτό από επάνω εδώ ή κάπου αλλού ή έχετε πάει στο γιατρό ή έχετε πάρει πολλά διαφορετικά φάρμακα. Αφήστε όλα αυτά να φύγουν. Είναι η ώρα να την ενσωματώσετε.

Τώρα, το λέω αυτό και μερικοί λέτε, » Θέλεις να το ενσωματώσω αυτό;!  Θέλεις  να το φέρω αυτό στο Σώμα της Συνείδησης; Δεν χρειάζεται να το φτιάξω πρώτα; Δεν χρειάζεται να το θεραπεύσω ή να το κάνω το νεώτερο ή κάτι τέτοιο;»
Όχι, καθόλου. Αφορά την απόλυτη ενσωμάτωσή του, να το εισπνεύσετε, ακριβώς στο Σώμα της Συνείδησης. Ακριβώς εκεί σ’ αυτήν την όμορφη σούπα που περιλαμβάνει το μυαλό σας, το πνεύμα σας, το ‘Εγώ Είμαι» σας.

Έχει υπάρξει μεγάλη απροθυμία να γίνει αυτό στο παρελθόν, αλλά σήμερα – τι όμορφη μέρα για να το κάνετε. Τί όμορφη μέρα να το ενσωματώσετε.

Τώρα, πρόκειται να μπούμε σε μία merabh σε λίγο, αλλά θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να σκέφτεστε τον τρόπο γι’ αυτό. Δεν πρόκειται να σκεφτείτε τον τρόπο να το κάνετε. Απλά επιτρέψτε.

Μπορείτε να αισθανθείτε κάποια αντίσταση επειδή πάτε στο, «Καλά, αυτό το σώμα; Εγώ; Έχω πραγματικά απελευθερωθεί από το προγονικό DNA; Είμαι  πραγματικά έτοιμος γιάιυτό;»  Απόλυτα. Απόλυτα

Θα υπάρξει μια προσδοκία, ότι ξαφνικά μετά από τη merabh θα κοιτάξετε στον καθρέφτη και θα είστε 30 χρόνια νεώτεροι (μερικά συγκρατημένα γέλια)

SART: Ναί !

ADAMUS: Αλλά δεν αφορά το κοίταγμα. (Συγκρατημένα γέλια Adamus) δεν είναι για… (μερικοί στο ακροατήριο λένε «Wooo!») Δεν  αφορά το να φανείτε νεώτεροι, βλέπετε, και πολλά προβλήματα προέρχονται από αυτό . Λέτε,
«Ω!, Θα αναπνεύσω κι έτσι θα φαίνομαι νεώτερος.» (μερικά συγκρατημένα γέλια) Όχι. Ή λέτε » Θα αναπνεύσω κι έτσι είμαι ομορφότερος ή έχω περισσότερη ενέργεια.» Περισσότερη ενέργεια. Όχι, δεν αφορά αυτό.

Αυτά είναι ίσως αποτελέσματα ή πράγματα που εμφανίζονται αφού έχετε αληθινά επιτρέψει την ενσωμάτωση. Απομάκρυνση του βάρους ή το να έχετε υγιή γόνατα ή ισχία ή άλλα μέρη του σώματός σας. Αλλά δεν πρόκειται να εστιάσουμε σήμερα στη θεραπεία κάτι συγκεκριμένου, στη θεραπεία μιας ασθένειας ή μιας παραμόρφωσης ή τίποτε άλλου. Σήμερα θα αφορά απλά την ενσωμάτωση της φυσικής σας ύπαρξής, όπως είναι. Όπως είναι αυτή τη στιγμή.

Τώρα εδώ υπάρχει ένα μικρό μυστικό. Όπως είναι αυτή τη στιγμή , είναι πραγματικά πολύ όμορφη. Και ξέρω, μερικοί από εσάς, ιδιαίτερα άν είστε πολύ άρρωστοι ή πονάτε πολύ, λέτε, » Δεν το νομίζω.» Αλλά η δυνατότητα και η πραγματικότητα τελικά αυτής της ενσωματωμένης υγιούς, ενεργοποιημένης, φυσικής ύπαρξης είναι ακριβώς εκεί. Είναι εκεί. Δεν πρόκειται να την σπρώξουμε μέσα από κάπου αλλού. Θα κάνουμε διάφορες ασκήσεις, η δεύτερη ή η τρίτη άσκηση που θα κάνουμε σήμερα, θα φανεί σαν να την τραβάμε μέσα, αλλά δεν είναι αυτό πραγματικά. Θα την φέρουμε εμπρός.

Αυτό το σώμα σας, η βιολογία, έχει όλη τη δυνατότητα να είναι χαριτωμένο, ενεργειακά αποδοτικό. Έχει όλη τη δυνατότητα να είναι το φωτεινό σώμα σας.

Και καθώς περνάμε από τις merabhs σήμερα, αυτό ακριβώς θα κάνουμε. Θα επιτρέψουμε τον μετασχηματισμό της φυσικής σας ύπαρξής, όπως την ξέρετε τώρα. Λάθος ή ανισσόροπη ή όμορφη, όπως και να είναι, εμείς θα επιτρέψουμε εκείνο τον μετασχηματισμό από την υπάρχουσα φυσική σας κατάσταση στο φωτεινό σώμα.

Μην με ρωτήστε πόσο καιρό παίρνει για το μετασχηματισμό. Υπάρχουν ποικίλοι διαφορετικοί παράγοντες, και δεν έχει πραγματικά σημασία, επειδή όπως ακούσατε την ιστορία γι’ αυτό το Κέντρο, ο χρόνος είναι μάλλον άσχετος. Αστεία πράγματα συμβαίνουν κατά μήκος της διαδρομής. Απλά συμβαίνει. Δεν χρειάζεται να το σχεδιάσουμε αυτό. Δεν χρειάζεται να πρέπει να βάλουμε χρονικό όριο σε αυτό. Απλά συμβαίνει. Είναι απλά εκεί. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να το επιτρέψετε, να το εμπιστευθείτε, ότι συμβαίνει.

Μπορείτε να το παλέψετε. Μπορείτε να του αντισταθείτε και να πείτε, «Καλά, συμβαίνει πραγματικά στη διάρκεια αυτής της merabh; … Πραγματικά εγώ…» Πάρτε μια βαθιά αναπνοή, χαλαρώστε, επειδή σήμερα, πράγματι, πρόκειται να ενσωματώσουμε τη βιολογία στο Σώμα της Συνείδησης, μετασχηματίζοντας αυτή τη βιολογία στο φωτεινό σας σώμα.

Έτσι πάρτε μια βαθιά αναπνοή. Ας ρυθμίσουμε τα φώτα για τη merabh. ¶Νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε τώρα (τα φώτα χαμηλώνουν) A ! Σαν μαγικό. Hah! Hmmm.

Επ’ ευκαιρία, θα έχουμε διάφορες εμπειρίες, και παρακαλώ καθόλου σκέψη. Το καταλαβαίνετε αυτό ; Καταλάβετε όταν δεν λέω καμία σκέψη, δεν είναι απαραίτητο να εστιαστείτε στο «Εγώ κάνω αυτή τη merabh. Φέρνω μέσα το φωτεινό μου σώμα.»  Αυτό είναι πραγματικά μια απόσπαση προσοχής και δημιουργεί επίσης μερικά εμπόδια. Αφορά απλά το να επιτρέψετε την ενσωμάτωση του φυσικού σας σώματος στο Σώμα της Συνείδησής σας. Αυτή η άγκυρα βάρκας γύρω από την οποία έχετε συρθεί, προσπαθώντας να την επιδιορθώσετε και να την επισκευάσετε, προσπαθώντας να την φτιάξετε , θα το κάνουμε σήμερα.

Έτσι πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή, και ας αρχίσει συμπαθητική κλασσική μουσική για μια αλλαγή.

(η μουσική αρχίζει, διάφορα κομμάτια από το άλμπουμ «Ευγενές Πνεύμα» από τον  Bernward Koch).

Η Merabh της Βιολογίας

*( merabh : είναι μια απλή διαδικασία ενσωμάτωσης και μετασχηματισμού, που γίνεται με μουσική και αναπνοές )

Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή.

Εδώ  είμαστε στο νέο Crimson Circle Connection Center. Πόσο κατάλληλο, γιατί  αυτό δεν είναι το νέο σας σώμα σας με κάποιο τρόπο; Συμβολικά;  Γι’ αυτό θέλησα να έχω την ευκαιρία σήμερα, να κάνω αυτήν την εμπειρία στο σώμα.

Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή και αισθανθείτε το φυσικό σας σώμα.

Ένα φυσικό σώμα – σάρκα και κόκκαλα και όργανα και αίμα, κύτταρα και DNA, ουσία που πραγματικά δεν χρειάζεται ακόμη και να γνωρίζετε γι’ αυτά, για να κάνετε αυτόν τον μετασχηματισμό. Πραγματικά, θα έλεγα ότι είναι σχεδόν ευκολότερο να το κάνετε αυτό, άν δεν ξέρετε πολλά για την επιστήμη και τη φυσική, επειδή τείνετε να πιάνεστε λίγο στο μυαλό.

Αισθανθείτε μέσα σε αυτό το σώμα σας. Καλά, είναι τόσο δικό σας, όσο και αυτό  το όνομα που έχετε. Δεν είναι, πραγματικά. Σας δόθηκε από κάποιον άλλον.

Από τότε που ήρθατε σε αυτή τη Γη και ενσωματωθήκατε, πήρατε το σώμα, ξέρατε κάπου μέσα σας, ότι θα ερχόταν μια μέρα που αυτό το σώμα θα μετασχηματιζόταν. Όταν αυτό το σώμα δεν θα ήταν απλά φυσική βιολογία. Ξέρατε ότι μια μέρα θα ερχόταν μια αληθινή ενσωμάτωση. Όχι μόνο περπατώντας σε σώμα, αλλά αληθινή ενσωμάτωση και ολοκλήρωση.

Και εκείνη η μέρα είναι εδώ. Εκείνη η μέρα της ολοκλήρωσης είναι εδώ τώρα. Και, πάλι, το όμορφο πράγμα είναι, ότι δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να κάνετε, εκτός από το να το αφήσετε να συμβεί.

Ολόκληρη η ιδέα ενός φυσικού σώματος είναι έτσι, ώστε μπορείτε να βιώσετε τα στοιχεία της δυαδικότητας, χρόνου και χώρου, πυκνότητας.  Έτσι ώστε να μπορείτε να βιώσετε πώς είναι περπατάτε στο έδαφος και να αναπνέετε τον αέρα.
Το σώμα σας επιτρέπει να δείτε ένα ηλιοβασίλεμα. Όπως είπα στην αρχή σήμερα, κράτησα τα μάτια μου κλειστά – ή του Cauldre τα μάτια κλειστά – μέχρι σήμερα, επειδή μέσω των ανθρώπινων ματιών και μέσω αυτής της αίσθησης της όρασης, μέσω αυτού του όμορφου φυσικού μέρους σας – των ματιών σας – μπορείτε να είστε στον κόσμο. Μπορείτε να δείτε τον κόσμο.

Έχετε όλες τις διαφορετικές ανθρώπινες αισθήσεις που σας επιτρέπουν να έχετε μια αισθησιακή εμπειρία στο φυσικό σώμα. Ω !, τι δεν θα έδιναν μερικοί άγγελοι  για να το έχουν αυτό – τη δυνατότητα να αγγίξουν, τη δυνατότητα να έχουν ένα ωραίο γεύμα, να μυρίσουν το άρωμα των λουλουδιών.

Το σώμα σας επιτρέπει να έχετε μια αισθησιακή εμπειρία σ’ αυτό τον πλανήτη. Αλλά το σώμα επίσης έχει υπάρξει μια πηγή ταραχής, απειλής, φόβου, απογοήτευσης. Το σώμα φθείρεται τελικά, προκαλεί αυτό το πράγμα που ξέρετε σαν θάνατο. Είναι ενδιαφέρον επειδή οι άνθρωποι φοβούνται το θάνατο, επειδή νομίζουν είναι κάτι περισσότερο από το θάνατο της βιολογίας.  Νομίζουν ότι είναι ο θάνατος της ταυτότητας. Είναι μόνο το σώμα που φεύγει.

Το σώμα, σάς έχει δώσει πιασίματα και πόνους. Ξέρετε πώς είναι να είστε άρρωστοι, να έχετε ένα κρύωμα ή γρίπη. Είναι δύσκολο ακόμη και να σκεφτείτε για φώτιση ή να έχετε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Και καθώς γερνάτε λίγο αρχίζετε να βλέπετε ρυτίδες, γκρίζα μαλλιά, προσπαθείτε απελπισμένα να τις επιδιορθώσετε με την αγορά όλων των ειδών των κρεμών. Σκέφτομαι ότι την επόμενη φορά που θα μαζευτούμε εδώ στο Κέντρο, όλοι σας να φέρνατε, όλες τις κρέμες και τις αλοιφές και τα φάρμακα που είναι στα φαρμακεία σας και τα ντουλάπια σας και τα συρτάρια σας και τα γκαράζ και τις νοικιασμένες αποθήκες σας και να τις φέρνατε και απλά να τις πετούσατε μακριά. Πόσα χρήματα έχετε ξοδέψει σε αυτά; Πόσα απ’ αυτά έχουν δουλέψει πραγματικά; Μπορεί να λειτουργήσουν σε έναν μικρό βαθμό, αλλά τελικά όχι.

Έτσι κοιτάζετε στον καθρέφτη και είστε απογοητευμένοι – απογοητευμένοι με τη γήρανση, τη βιολογία. Με ακούτε να μιλάω για την προγονική βιολογία σας, και αναθεματίζετε εκείνες τις μητέρες που σας έδωσαν αυτό το σώμα – και τους πατέρες. Λέτε, «Γιατί κατέληξα σε εκείνη την αναθεματισμένη προγονική γραμμή ;»
Καλά, το αρχίσατε πολύ χρόνο πριν (γέλιο και συγκρατημένα γέλια Adamus ) και είστε έτοιμοι να το τελειώσετε.

Έτσι το σώμα, σάς επιτρέπει μια αισθησιακή εμπειρία. Σας επιτρέπει ευχαρίστηση. Σας επιτρέπει να είστε σ’ αυτή την πραγματικότητα. Είναι επίσης πηγή πολλών ζητημάτων. Είναι ένα από τα τρία κύρια πράγματα που έχουν καταστήσει την μετατόπισή σας στην (mastery) κυριότητα μάλλον δύσκολη. Μερικοί έχετε μερικά σοβαρά θέματα αυτή τη στιγμή. Για τους υπόλοιπους υπάρχει η  δυνατότητα για μερικά σοβαρά θέματα.

Γιατί συμβαίνει οι πνευματικοί άνθρωποι, εκείνοι που βρίσκονται πραγματικά στο πνευματικό μονοπάτι, να έχουν στατιστικά πιθανώς περισσότερα θέματα υγείας από άλλους; Γιατί εκείνοι που είναι αυτό που θα καλούσατε φανατικοί με την υγεία να έχουν περισσότερα θέματα ; Δεν είναι ότι είναι μόνο παθιασμένοι με αυτή, αλλά πραγματικά είναι πιό ευαίσθητοι σε υγεία. Καθώς μπαίνετε σε συνείδηση, αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι αυτό το πράγμα του σώματος είναι ένα σκληρό πράγμα. Πρέπει να αλλάξει. Αυτό το πράγμα του σώματος σας κρατά πραγματικά πίσω.

Ω !, οι άλλοι Masters έχουν περάσει από το ίδιο πράγμα – «Εάν δεν αφορούσε  αυτό το αναθεματισμένο σώμα, θα μπορούσα να φωτιστώ.»  Αυτό το σώμα που έχει μια τάση να εθίζεται λίγο σε πράγματα, πολύ προσανατολισμένο στην  ευχαρίστηση, ή αυτό το σώμα που τείνει να καταρρέει.  
Έτσι υπάρχει αυτή η ενδιαφέρουσα δυναμική με το σώμα.

Προσπαθείτε να το φτιάξετε, να το επισκευάσετε. Προσπαθείτε να πάτε σε κάθε τύπο θεραπευτή και γιατρού, εναλλακτικούς θεραπευτές. Θα σας βάλουν μερικούς επιδέσμους σ’ αυτό, αλλά τελικά πολλή από την ενέργεια του πυρήνα είναι ακόμα εκεί. Πολλή από την ανισορροπία του πυρήνα είναι ακόμα εκεί.

Έτσι αυτό που θα επιθυμούσα να κάνω αμέσως τώρα, χωρίς καμία ταχυδακτυλουργία ή πολύ περισσότερες λέξεις, είναι να πώ, ας πάμε απλά στο  σώμα, στη νέα βιολογία. Ενσωματώστε αυτό το σώμα που έχετε αυτή τη στιγμή. Ας το ενσωματώσουμε στο Σώμα της Συνείδησης.

Πώς το κάνετε αυτό; Παίρνοντας μια καλή βαθιά αναπνοή και επιτρέποντας.

(μικρή διακοπή)

Παίρνοντας άλλη μια καλή βαθιά αναπνοή και χαλαρώνοντας στο νέο σας σώμα.

(μικρή  διακοπή)

Το σώμα είναι πραγματικά ουσία. Είναι ουσία. Με άλλα λόγια, αυτό που επιστήμη θα δει είναι ιστός και όργανα, κόκκαλα. Αλλά στον πυρήνα, το σώμα είναι ουσία. Είναι μέρος του “Εγώ Είμαι», μέρος του Σώματος της Συνείδησης.

Είναι ένας τρόπος για το Εγώ Είμαι να βρίσκεται σε βαθιά εμπειρία.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι κόκκαλα και ιστός. Δεν είναι απαραίτητο να είναι μαλλιά  και μάτια, γλώσσες, δάχτυλα. Είναι απλά ο τρόπος που αυτό καταλήγει. Αλλά είναι πραγματικά ουσία, όμορφη ουσία.

Μέρος του Εγώ Είμαι βεβαίως δεν χρειάζεται να ακολουθήσει τη διαδρομή ενός παλιού προγονικού σχεδίου. Δεν είναι απαραίτητο να προσαρμοστεί ακόμη και στον τρόπο που άλλοι άνθρωποι μοιάζουν. Το σώμα είναι η ουσία, που σας επιτρέπει να βιώσετε τη δημιουργία σας, μέσα από τη δημιουργία σας.

Και τώρα , καθώς μιλάω, και η μουσική παίζει, συμβαίνει αυτή τη στιγμή, γιατί εσείς το έχετε δημιουργήσει αυτό, είναι ότι η παλιά βιολογία – όχι παλιά όπως η ηλικία σας – αλλά τα παλιά σχέδια της βιολογίας μετασχηματίζονται κυριολεκτικά, αμέσως τώρα.

Το εκπληκτικό πράγμα είναι ότι δεν χρειάζεται να το σπρώξετε. Δεν το σπρώχνω. Δεν το κάνω εγώ αυτό. Εσείς το κάνετε.

Παίρνετε τελικά μια βαθιά αναπνοή, σταματήσατε να μάχεστε το σώμα, σταματήσατε να αποφεύγετε το σώμα και είπατε, «Αυτό είναι δικό μου – η ουσία μου, ο τρόπος της έκφρασής μου.»

Καθώς καθόμαστε εδώ αυτή την πρώτη μέρα, σ’ αυτό το όμορφο νέο Κέντρο, συμβαίνει.  Συμβαίνει.  πελευθερώνει  πραγματικά  πολλά παλιά πρότυπα, μετασχηματίζει από μια πολύ παλιά βιολογική δομή σε αυτό που καλείτε το φωτεινό σας σώμα.

Το φωτεινό σας σώμα δεν κατοικούσε κάπου αλλού σε άλλη διάσταση. Ήταν πάντα απλά εκεί. Ήταν πάντα ακριβώς εκεί. Το φωτεινό σώμα δεν προέρχεται από τον ουρανό ή κάποιο αγγελική αποθήκη. Το φωτεινό σώμα ήταν η ουσία – η ουσία της ενσωμάτωσης, η ουσία των αισθήσεων, η ικανότητα να βρίσκεται ανάμεσα σε άλλες διαστάσεις και στοιχεία, σ’ αυτή την περίπτωση, στη γήϊνη διάστασή σας. Ήταν πάντα εκεί, αυτή η ουσία. Είναι αυτό που θα καλούσατε η φλόγα ή το πάθος του σώματος.

Ξεχάστε το μέγεθος ή το βάρος ή την ηλικία. Απλά αισθανθείτε για μια στιγμή μέσα σε αυτή την ουσία – το πάθος, το αισθησιακό πάθος να βρίσκεσαι στο σώμα. Αυτό είναι το φωτεινό σώμα, αγαπητοί μου φίλοι. Αυτό είναι το φωτεινό σώμα.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και, χωρίς οποιαδήποτε προσπάθεια, επιτρέψτε αυτόν τον μετασχηματισμό, αυτή την αλχημεία από τα πολύ, πολύ παλιά πρότυπα.

(μικρή διακοπή)

Το αγαπώ αυτό, επειδή είναι τόσο εύκολο για μένα σήμερα με κάποιο τρόπο, επειδή αυτό είναι κάτι που επιθυμούσατε.Το σκεφτήκατε, ανησυχήσατε γι’ αυτό, πιεστήκατε – μια τέτοια επιθυμία να έχετε αυτό το φωτεινό σώμα.

Ακριβώς όπως δημιουργήσατε την ενέργεια γι’ αυτό το Κέντρο, δημιουργείτε τώρα αυτή την δυνατότητα, φέρνοντάς την μέσα για το φωτεινό σώμα.

Ξεχάστε τις λεπτομέρειες. Ξεχάστε πόσο νεώτεροι θα φαίνεστε. Ξεχάστε για το πώς ο καρκίνος θα απελευθερωθεί από το σύστημά σας. Ξεχάστε για εκείνη την οικογενειακή ιστορία από εμφράγματα.  Ξεχάστε τις δίαιτές σας. Ξεχάστε τα όλα αυτά. Αυτά ήταν όλα ένα μάτσο (makyo) σκουπίδια.

Πρόκειται ακόμη και να σας ζητήσω τώρα σε αυτή τη merabh να ξεχάσετε το anayatron σας. Ο Τοβίας κι εγώ έχουμε μιλήσει για το anayatron, το φωτεινό δίκτυο του σώματός σας, αλλά μαντέψτε τί; Αυτό απομακρύνεται. Αυτό ήταν παλιά που κρατούσε θέση, για το αληθινό φωτεινό σώμα σας.

Ήταν εκεί. Ήταν πραγματικό. Αλλά ήταν απλά για να κρατάει τη θέση, μέχρι να είστε έτοιμοι να δεχτείτε την ουσία, το φωτεινό σώμα. Πρόκειται να μετασχηματιστεί επίσης.  Δεν το χρειάζεστε άλλο πια.

Καθώς ενσωματώνετε το φυσικό σώμα σε ολόκληρο το Σώμα της Συνείδησης, δεν υπάρχει κανένας λόγος ή καμία ανάγκη για κάποιο δίκτυο, κάποιο σύστημα που να επικοινωνεί πέρα δώθε μέσα σε όλο το σώμα σας από κύτταρο σε κύτταρο. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη γι’ αυτό, επειδή κάθε κύτταρο πάντα επικοινωνεί, έχει πάντα ολόκληρη την ουσία του φωτεινού σώματος μέσα του.

Καθώς καθόμαστε σ’ αυτόν τον βαθύ και ιερό χώρο, επιτρέποντας την ενσωμάτωση του σώματός σας στο » Εγώ Είμαι», θα σας ζητήσω επίσης να αρχίσετε αφήνετε αυτές τις δίαιτες και τις θεραπευτικές αγωγές που κάνατε. Εάν υπάρχει κάτι που θα σύστηνα για το φωτεινό σώμα – λίγη αναπνοή, λίγη ελαφριά άσκηση όπως το περπάτημα, λίγο νερό, να μένετε ενυδατωμένοι. Είναι τόσο απλό.

Μπορώ ήδη να ακούσω τις ερωτήσεις – επ’ ευκαιρία, θα δεχθώ ερωτήσεις αργότερα – «Μπορώ να τρώω μπισκότα σοκολάτας όλη μέρα;»  Θα μπορούσα, αν ήμουν εσείς. (γέλιο). Και μπορώ να ακούσω τις άλλες ερωτήσεις, και πάλι θα δεχθώ ερωτήσεις αργότερα, «Αλλά Adamus, είμαι αλλεργικός σε ορισμένες τροφές.» Όχι πιά. Όχι πιά.

 Μετά σας ακούω να λέτε, «Adamus, έχω ασχοληθεί ολόκληρη τη ζωή μου με αυτό το πράγμα της βιολογίας. Μπορεί να είναι εύκολο αυτό; Είναι αυτό το απλά κάτι, που θα μας κάνει να αισθανθούμε καλύτερα;» Εξαρτάται από σας. Δεν έχει σημασία. Μπορείτε πραγματικά να έχετε αυτό τον πλήρη μετασχηματισμό αμέσως τώρα ή μπορείτε να συνεχίσετε με αυτό που κάνατε. Εξαρτάται από σας.

Έτσι πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή αμέσως.

Η άλλη ερώτηση που εμφανίζεται – «Μπορεί αυτό να είναι εύκολο;» Λοιπόν, εσείς είστε Masters. Γιατί όχι; Γιατί όχι;

Θα υπάρξει μια τάση αργότερα σήμερα να φύγετε απ’ εδώ και να πείτε, » Ω!, δεν το κατάλαβα. Όλοι οι άλλοι το εισέπραξαν, αλλά εγώ όχι.» Καλά, καταρχήν, δεν είστε τόσο ειδικός (μερικά συγκρατημένα γέλια )

Καταρχήν, δεν είστε τόσο ειδικοί και ναι, το εισπράξατε. Το πήρατε. Είναι ακριβώς εδώ. Απλά αφήστε το να είναι τώρα. Ω ! μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι της αμφισβήτησης. ¶Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι του, «Καλά, τίποτα δεν συνέβη,» ή μπορείτε απλά να το εισπράξετε.

Έτσι ας το κάνουμε πάλι. Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή.

Είχαμε μια θαυμάσια εμπειρία στο εργαστήριο ahmyo, όταν μιλήσαμε για την αφθονία. Ω !, ήταν σαν να χτυπάς πάνω στον τοίχο την πρώτη φορά. Τη δεύτερη φορά θα ήταν σαν να βάζεις κάποιον στην πυρκαγιά. Αλλά την τρίτη φορά, το πήραμε κατευθείαν.

Έτσι ας το κάνουμε πάλι. Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή. Και τι να κάνετε; Καλά, κάνοντας τίποτα, είναι πραγματικά αυτό που κάνουμε. Επιτρέπουμε.  Υποθέτω ότι κάνουμε το επιτρέποντας.

Η Merabh της Βιολογίας – μέρος δεύτερο

Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή. Ας δούμε την πραγματικότητα.

Είστε συνείδηση. Η συνείδησή σας φέρνει μέσα ενέργεια. Η συνείδησή σας ήθελε να έχει μια πραγματικά αισθησιακή εμπειρία και είπε, «Ας φέρουμε μέσα την ενέργεια αυτού του πράγματος που ονομάζουμε σώμα.»  Έτσι το δημιουργήσατε. Έχετε ζήσει μέσα σ’ αυτό για περίπου χίλιες ζωές ή περισσότερο.

Έχετε ζήσει μέσα στη βιολογία, που ήταν τελικά μία μίξη με την βιολογία του καθενός, ειδικά της προγονικής σας γραμμής. Έτσι τελικά, δεν ήταν πραγματικά δική σας.

Αλλά ξαφνικά ξυπνήσατε. «Ουάου ! Θέλω το δικό μου σώμα. Θέλω την δική μου ενέργεια, που φέρνει το σώμα μου μέσα. Αντίο οικογένεια. Αντίο μαζική συνείδηση. Αντίο παλιά πρότυπα για το σώμα. Μετακινούμαι στο φωτεινό μου σώμα αρχίζοντας σήμερα.»

Έτσι παίρνετε μια καλή βαθιά αναπνοή… και έπειτα απλά το επιτρέπετε. Είναι τόσο απλό.

Φανταστείτε να είστε ένας Master και το σώμα απλά να ρέει με το πάθος σας. Φανταστείτε να είστε αυτός ο Master και να μην αισθάνεστε κούραση ή πόνους, αυτός ο Master που το σώμα σας απλά αναζωογονείται εύκολα, γρήγορα. Ναι, ακόμα κι αν ρίξετε ένα τούβλο στο δάχτυλό σας και το σπάσετε, να είναι εντάξει. Μην το δοκιμάστε αυτό τώρα !. Περιμένετε μια δυό μέρες (μερικά συγκρατημένα γέλια). Ρίχνετε ένα τούβλο στο δάχτυλό σας και το σπάτε. » Είναι εντάξει, επειδή είμαι φωτεινό σώμα. Δεν είμαι φυσικό σώμα. Είμαι η ουσία μου. Είμαι το δικό μου Σώμα Συνείδησής . Δεν χρειάζεται να περιμένω για να θεραπεύσω αυτό το καημένο το δαχτυλάκι, δύο ή τρεις μήνες.»  Όχι. Γίνεται τώρα.

Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή, οι αγαπητοί μου φίλοι, στο σώμα σας. Στο Σώμα της Συνείδησής σας.

(μικρή διακοπή)

Υπάρχει ακόμα πολλή φλυαρία που συνεχίζεται. «Αλλά, αλλά, αλλά Adamus, δεν καταλαβαίνεις.»  Κανονικά, θα έλεγα σκάστε, αλλά δεν θα το πω σήμερα επειδή αυτό είναι ένα ευαίσθητο ζήτημα.  Eε !, μάλλον θα το πω. Σκάστε! (γέλιο).
Πολλή φλυαρία υπάρχει. «Αλλά Adamus, δεν καταλαβαίνεις το θέμα μου.»  
Το καταλαβαίνω. «Adamus, δεν καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι αυτό.» Σοβαρά; «Adamus, άν αυτό δεν λειτουργήσει, θα καταστραφώ.»  Όχι, είσαι κατεστραμμένος ήδη. Αυτό θα λειτουργήσει (περισσότερα συγκρατημένα γέλια)

Έτσι ας το κάνουμε πάλι. Πάρτε… John  σταματάς τη μουσική για μια στιγμή?
Θα επιστρέψουμε.

Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή, εντάξει; Θα επιστρέψω στα βασικά.

Είστε σ’ αυτό το σώμα , σωστά; Και υποθέτω ότι δεν θέλετε να αφήσετε το σώμα. Θέλει κάποιος να αφήσει το σώμα; (μερικοί άνθρωποι λένε «όχι»)  Εντάξει.. Έτσι υποθέτω ότι θέλετε να μείνετε στο σώμα, αλλά θέλετε αυτό το σώμα να είναι δικό σας. Το θέλετε να είναι ενεργοποιημένο. Το θέλετε υγιές, να ανταποκρίνεται. Αυτό που θέλετε πραγματικά είναι, αυτό το σώμα να είναι πραγματικά αισθησιακό – να αισθάνεται, να αισθάνεται τα πράγματα.

Όσο πιο πολύ η συνείδησή σας εξασθενίζει με τα χρόνια, του σώματός σας εξασθένισε πραγματικά. Η ακοή φεύγει και μετά βίας μπορείτε να μυρίσετε πια – όχι, όχι αυτό που μυρίζετε, αλλά η αίσθηση μυρωδιάς – και η όραση. Όλο αυτό! Ω !, είναι τόσο καταθλιπτικό. Είναι πραγματικά καταθλιπτικό.

EDITH: Ξέρω.

ADAMUS: Ναι. Απολύτως. Θέλετε να είστε το παιδί της αφίσας εδώ;

EDITH: Όχι , ευχαριστώ.

ADAMUS: Πραγματικά; Για έναν υγιές αναζωογονημένο σώμα;

EDITH: Ω ! ναι !

ADAMUS: Είναι το σώμα της Edith! (Συγκρατημένα γέλια Adamus). Και επ’ ευκαιρία δεν μιλώ για την μορφή σας ή την σύγκρισή σας με άλλους. Μιλώ για εσάς με το σώμα σας, εσάς σε σχέση στο σώμα σας. Έχει υπάρξει πολύ αντιπαλότητα.

Έτσι το σώμα σας είναι απλά ένας τρόπος αίσθησης και έκφρασης, και δεν είναι απαραίτητο να γεράσει. Δεν είναι απαραίτητο να φθείρετε. Δεν χρειάζεται να αρρωσταίνει. Όχι. Θέλω να τα αφήσετε όλα αυτά πίσω, όλοι σας. Μερικοί από εσάς αποκοιμηθήκατε εδώ online (γέλιο καθώς πάει να κοιτάξει κατευθείαν στην κάμερα)

 Εσείς , κοιμάστε εδώ. Ανησυχείτε τόσο για το σώμα σας. Ξυπνήστε. Χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο φωτισμό εδώ πίσω (τα φώτα ανάβουν ), Ξυπνήστε. Θα πάω σε μια άλλη κάμερα, εδώ. Εσείς. Θα πάμε στην Ασία εδώ.. (μερικά συγκρατημένα γέλια) Ξυπνήστε.  Θα αναζωογονήσουμε αυτό … αυτό…(ο Adamus στέλνει ένα φιλί) σε σας… επίσης, αυτό το σώμα.

Εντάξει, τα φώτα μπορούν να χαμηλώσουν πάλι. Έτσι ας το κάνουμε πάλι, και πρόκειται ακριβώς να συνεχίσουμε μ’ αυτό , μέχρι να αισθανθώ ότι περάσαμε μέσα  απ’ αυτό. Εντάξει.

Γίνεστε πολύ διανοητικοί. Αναρωτιέστε τι διάολο συμβαίνει εδώ. Έτσι είμαι. ( γέλια Adamus, η μουσική αρχίζει) .

Merabh της Βιολογίας – μέρος τρίτο

Εντάξει. Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή. Σας ευχαριστώ για τη μουσική.

Το σώμα είναι απλά μια επέκταση του πνεύματος. Είναι ένας τρόπος να εμπειραθείτε σ’ αυτόν τον πλανήτη. Το σώμα δεν χρειάζεται να αρρωστήσει. Δεν χρειάζεται να πονάει. Δεν χρειάζεται χαμηλή ενέργεια.

Σήμερα, ενσωματώνουμε το φυσικό σώμα σε ολόκληρο το Σώμα της Συνείδησης, στο «Εγώ Είμαι». Καθώς το κάνετε, καθώς απλά το επιτρέπετε , σταματήστε να το σκέφτεστε.  Καθώς το επιτρέπετε, ένας μετασχηματισμός πραγματοποιείται.
Μια αλχημική διαδικασία πραγματοποιείται που σας απελευθερώνει από την προγονική βιολογία. Σας απελευθερώνει από τις ιδέες της μαζικής συνείδησης για τη γήρανση. Σας απελευθερώνει από μια πολύ Παλιά Ενεργειακή δομή.

Και σ’ αυτή την απελευθέρωση, σ’ αυτή την αλχημεία, επιτρέπει το σώμα της ουσίας, τον φωτεινό σώμα όπως το λέτε, αλλά είναι το σώμα της ουσίας.

Έτσι πάρτε μια βαθιά αναπνοή… και απλά επιτρέψτε το.

(μικρή διακοπή)

Ένα εκπληκτικό πράγμα συμβαίνει. Ο μετασχηματισμός αρχίζει απλά να συμβαίνει. Δεν έχει σημασία η ηλικία σας ή η υπάρχουσα υγεία σας, πόσο πνευματικά σοφοί ή χαζοί είστε. Δεν έχει σημασία. Α !, επ’ ευκαιρία , το να είσαι πνευματικά χαζός είναι πολύ καλύτερο από το να είσαι πνευματικά σοφός. Δεν έχει σημασία.

Έτσι παίρνετε μια βαθιά αναπνοή… και το αφήνετε απλά να συμβεί.

(μικρή διακοπή)

Λυπάμαι. Πρέπει να σταματήσω τη μουσική πάλι. Υπάρχει ακόμη αντίσταση, πολλή αντίσταση. Περισσότερη αντίσταση απ’ ό,τι στην άσκηση αφθονίας, που κάναμε στην Ιταλία.

Έτσι, χωρίς να είναι σίγουρο τί συμβαίνει εδώ – όχι μόνο εδώ, αλλά εκεί έξω
(on-line) επίσης – και όχι αρκετά βέβαιος εάν είναι, ω !, έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σας,  που αυτό πραγματικά θα συμβεί ή χμμμ – γιατί δεν το σκέφτηκα νωρίτερα -έχετε επενδύσει πραγματικά σ’ αυτό το σώμα. Επενδύσατε πραγματικά σ’ αυτό. Τόσο περισσότερο όσο λέγατε ότι το θέλετε να είναι πιο υγιές, το θέλετε να είναι το φωτεινό σας σώμα, αισθάνομαι μια αρκετά βαθιά επένδυση σ’ αυτό το σώμα.

Ένα είδος μιας παράξενης σχέσης αγάπης- μίσους, σχεδόν φοβούμενοι να το απελευθερώσετε, θέλετε  να κρεμιέστε από κάποια μέρη του, αλλά να αφήνετε άλλα. ¶Έτσι λοιπόν γιατί γίνεται αυτό; Γιατί γίνεται αυτό;

Ίσως από φόβο γι’α υτό που θα συμβεί μετά. Ενδεχομένως. Ίσως πραγματικά κατά  παράξενο τρόπο,  μην παίξετε τον ψυχολόγο εδώ, αλλά με έναν παράξενο τρόπο πραγματικά αγαπάτε αυτήν την εμπειρία στο σώμα. Πραγματικά την αγαπάτε . Και τελικά το να σκέφτεστε ότι δεν θα το έχετε άλλο πιά, είναι λίγο θλιβερό επίσης.

Έτσι είστε λίγο αγκιστρωμένοι κάπου ενδιάμεσα. Όπως το να έχετε χαμηλή ενέργεια και οι αισθήσεις σας δεν δουλεύουν και γερνάτε, αλλά και αυτή η άλλη δυναμική του «Τελικά πραγματικά θέλω να έχω αυτό το σώμα. Συμπαθώ πραγματικά αυτό όλο το φυσικό πράγμα. Και ακούγεται λίγο βαρετό να είσαι άγγελος σε φωτεινό σώμα.»

Έτσι τι κάνουμε; Καλά, θα επιστρέψω στην αρχή και θα παίξουμε λίγη μουσική πάλι. Θα πάμε ξανά σ’ αυτό (η μουσικής αρχίζει πάλι)

Παρακαλώ καταλάβετε , απλά ενσωματώσουμε, φέρνοντας το φυσικό σώμα στο Σώμα της Συνείδησης. Δεν ξεφορτωνόμαστε το σώμα, φίλοι μου. Απλά το ενσωματώνουμε ή το απορροφάμε στα σπλάχνα της συνείδησής σας (γέλιο, συγκρατημένα γέλια Adamus) . Έπρεπε να κάνω κάτι για να σπάσω αυτή την πυκνή ενέργεια εδώ μέσα, αλλά αυτή ήταν καλή μια οπτική (περισσότερο γέλιο) Μπορείτε να το αναφέρετε αυτό και μπορείτε να κάνετε μπλούζες επίσης με αυτό !

Απορρόφηση στα σπλάχνα της συνείδησής σας. Ας το κάνουμε αυτό. Αφήστε τη μουσική να συνεχίσει. Λίγο – έχετε κάτι λίγο πιο ζωηρό ίσως; (στον John ) Eεεε!, λίγο πιο χαρούμενο ;

Ενώ o John προσπαθεί να βρει κάτι, πάρτε μια βαθιά αναπνοή. Χαλαρώστε, χαλαρώστε, χαλαρώστε. Όλη αυτό που συμβαίνει εδώ, ναι, και που σας παγώνει ταυτόχρονα (η αίθουσα είναι αρκετά κρύα )  (γέλιο) Ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για τη θερμότητα εδώ μέσα, αγαπητοί τεχνικοί; (το ακροατήριο συμφωνεί ενθουσιωδώς) Θα έχουμε παγωμένα σώματα πριν αποκτήσουμε φωτισμένα σώματα! (γέλιο).

Merabh της Βιολογίας- μέρος τέταρτο

Εντάξει, πάρτε μια πραγματικά καλή βαθιά αναπνοή, εντάξει. Μια πραγματικά καλή βαθιά αναπνοή ( νέα μουσική αρχίζει)

Θα φέρουμε  λίγη ζεστασιά, ίσως λίγο πιό συναρπαστική μουσική. Και γελάσαμε λίγο εδώ. Εντάξει, θα το κάνουμε πάλι, και αυτή τη φορά θα αφήσουμε απλά το σώμα να ενσωματωθεί – ολική ενσωμάτωση στο Σώμα της Συνείδησης.

Τι σημαίνει; Δεν ξέρω, αλλά αφήστε το να συμβεί. Αφήστε το να συμβεί, εντάξει;

Φέρνουμε το φυσικό σώμα σε ένα ολοκληρωτικά νέο επίπεδο.

Έτσι παίρνετε μια καλή βαθιά αναπνοή. Είναι αυτό ότι καλύτερο έχουμε John; Είναι αυτό… σαν νεκρική αίθουσα υποδοχής. Παγώνει ο κόσμος. Γίνονται μπλε. Είναι… (γέλιο)  Προσπαθώ να μιλήσω για σώματα και βλέπω μπλε δάχτυλα. Ω!, Αυτό είναι η βαφή των νυχιών σας.

Πρόκειται κάνουμε μια άσκηση εδώ σε λίγο. (Συγκρατημένα γέλια Adamus)

Εντάξει. Μια καλή βαθιά αναπνοή.

( μικρή διακοπή, ο Adamus κριτικάρει τη μουσική). Λίγο πιο χαρούμενη. Μπορείς να αυξήσεις την ένταση, John; (η μουσική γίνεται δυνατότερη). Είναι αυτή η μουσική που θα ήθελες να περάσει το υπόλοιπο της ζωής σου ακούγοντάς την; (το ακροατήριο λέει «Όχι «) Κλείσε τη μουσική! (γέλιο)

Εντάξει, εδώ είμαστε. Καμία μουσική, χωρίς μουσική. Πρόκειται να το κάνουμε σκέτο.. Πρόκειται να κάνουμε ένα ρούφηγμα σε σπλάχνα εδώ (γέλιο) .

Το αστείο πράγμα είναι ότι, καθώς το λέω αυτό και αστειευόμαστε γι’ αυτό, βλέπω μερικούς από εσάς στην καρέκλα .. (γέλιο ) Το βλέπω. Αυτές είναι ολοκαίνουργιες καρέκλες! (περισσότερο γέλιο).

Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή και ας χαμηλώσουμε τα φώτα.

Εντάξει. Τώρα, τώρα έχουμε περάσει μέσα από την ενέργεια. Ωραία. Νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε.

Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή. Περνώντας από την παλιά βιολογία, ένα πραγματικά βαρύ παλιό σύστημα, στο σώμα ουσίας, στο φωτεινό σώμα.

Είναι αποδοτικότερο με την ενέργεια, ανανεώνεται, ένα σώμα που απελευθερώνει ανισορροπίες και τοξίνες εύκολα, γρήγορα. Ένα σώμα που μπορεί να έχει πράγματα όπως τα στοιχεία ή τις δυνατότητες του καρκίνου, αλλά δεν τους ενεργοποιεί, δεν τους προκαλεί, ξέρει ακριβώς πότε να τους απελευθερώσει. Ένα σώμα που είναι αισθησιακό και ευαίσθητο, αλλά όχι τόσο ευαίσθητο που ξαφνικά δεν μπορείτε να χειριστείτε μερικά μόρια σκόνης στη μύτη σας ή λίγη γλουτένη στην κοιλιά σας. Ένα σώμα που είναι προσαρμόσιμο και ευέλικτο.
Ένα σώμα που είναι άνετα σε αυτό τον κόσμο. Ένα σώμα που είναι άνετα στο Σώμα Συνείδησής σας.

Ένα σώμα που είναι αληθινά αντιπροσωπευτικό της δικής σας συνείδησης, του Εγώ Είμαι σας, του δικού σας σώματος. Εσάς.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και φέρτε το μέσα. Αφήστε το να συναντήσει εκείνο το παλιό σώμα, με το οποίο κυκλοφορούσατε.

Και αφήστε τώρα αυτή την αλχημεία, αυτό τον όμορφος μετασχηματισμό να συμβεί – το παλιό σώμα ενσωματώνετε τώρα στο νέο σώμα, και το νέο σώμα ενσωματώνεται στην συνείδηση του Εγώ Είμαι.

Και καθίστε απλά μαζί του για μια στιγμή. Αφεθείτε να είστε άνετοι μ’ αυτό.

(μικρή διακοπή)

Αφεθείτε να είστε άνετα στο σώμα.

Δεν υπάρχει καμία φυσική που χρειάζεται να υπολογίσετε. Δεν υπάρχει καμία εστίαση που πρέπει να έχετε. Αφορά απλά το να επιτρέπετε αυτό, και μετά είναι.

(μικρή διακοπή)

Όταν πάτε σπίτι σας απόψε, σημειώστε τα ημερολόγιά σας. Αυτή ήταν η μέρα. Αυτή ήταν η μέρα που ο Master έλαβε τη δική του βιολογία. Αυτή ήταν η μέρα που ο άρχισε μετασχηματισμός.

Και παρακαλώ μην αρχίστε να λέτε ότι κάναμε θεραπεία σήμερα. Όχι. Όχι. Ήταν ότι επιτρέψαμε το φωτεινό σώμα, το σώμα ουσίας, να μπεί στο Σώμα της Συνείδησης.
Η ενσωμάτωση της βιολογίας στο Πνεύμα, αυτό κάναμε σήμερα.

Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι θεραπεία. Μπορεί να είναι μια πιό νεανική εμφάνιση. Αλλά δεν ξεκινήσαμε να κάνουμε θεραπεία. Ξεκινήσαμε να κάνουμε μια ενσωμάτωση, και εδώ είναι αυτή τη στιγμή.

Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή και χαλαρώστε τώρα στο φωτεινό σας σώμα.

(μικρή διακοπή)

Πάρτε άλλη μια καλή βαθιά αναπνοή και αφεθείτε να χαλαρώσετε στο σώμα της ουσίας σας.

(μικρή διακοπή)

Πάρτε άλλη μια καλή βαθιά αναπνοή και αφήστε αυτό το φωτεινό σώμα, αυτό το σώμα ουσίας να ενεργοποιηθεί, να ενεργοποιηθεί εδώ, αμέσως τώρα.   Όχι στο μυαλό σας, όχι ακόμη και στο παλιό φυσικό σώμα σας, αλλά ακριβώς εδώ, αμέσως τώρα.

Θα μπορούσατε να πείτε ότι ενσωματώσαμε και μετα ενεργοποιήσαμε το φωτεινό σώμα εδώ, σήμερα.

Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή και χαλαρώστε μέσα σε αυτό. Επιτρέψτε το.

(μικρή διακοπή)

Και έτσι αυτή τη φορά λειτούργησε. Εντάξει.

Βαθιά αναπνοή. Ωραία.

Τώρα… μπορούμε να ανάψουμε τα φώτα , παρακαλώ ?

B’ Mέρος

Μαθηματικά και ένα πείραμα

Τώρα, πρόκειται να κάνουμε κάτι λίγο περίεργο (γέλιο).
Είναι κάτι σαν, «Ο Μaster του προφανούς.»  Όλα όσα κάνουμε είναι παράξενα!

Τώρα, πρόκειται να κάνουμε κάτι λίγο ενδιαφέρον, ναι, παράξενα -ενδιαφέρον, και μπορεί να φανεί ότι είναι, ω!, όχι ακριβώς σύμφωνα με πολλούς…  μπορούμε να ανεβάσουμε αυτά τα πίσω φώτα, γιατί θέλω να σας βλέπω όλους  (τα φώτα ανεβαίνουν).  Ευχαριστώ.

Μπορεί να φανεί, ότι δεν συμφωνεί λίγο με μερικά από τα πράγματα που έχω μιλήσει πριν, από άποψη κυριαρχίας, αλλά πραγματικά ελπίζω να μπορείτε να δείτε και να καταλάβετε ότι είναι πολύ κυρίαρχο, αυτό που θα κάνουμε μετά.

Εάν εξετάσετε τα μαθηματικά, τα απλά μαθηματικά… Πρέπει να έχω τον πίνακά μου, αλλά δεν τον χρειάζομαι αμέσως. Την επόμενη φορά όμως, τον πίνακά μου.
Ένα συν ένα τυπικά είναι ίσο με δύο, στα μαθηματικά. Εντούτοις, στην ανθρώπινη ενεργειακή δυναμική, ένα συν ένα είναι ίσο με 2.0001. Τι σημαίνει αυτό ;

Βάζετε δύο ανθρώπους μαζί, συνδυάζουν τις ενέργειές τους μαζί, παίρνετε ένα λίγο περισσότερο, μικρό αποτέλεσμα από ότι από ένα άτομο από μόνο του, εκτός αν υπάρχει ενεργειακό θρέψιμο του ενός από τον άλλον, και έχουμε αρνητικό αποτέλεσμα. Αλλά γενικά,  αν δύο άνθρωποι έχουν μια ιδέα να κάνουν κάτι και συνδυάσουν τη συνείδησή τους και την ενέργειά τους και το πάθος τους, παίρνετε λίγη περισσότερη απόδοση από τους δύο.

Στην περίπτωση των Masters, στην περίπτωση των Shaumbra, το ένα συν ένα μπορεί εύκολα να είναι ίσο με πέντε, ίσως έξι, ή επτά. Με άλλα λόγια, όταν ένας αληθινός Master που δεν δίνει σημασία για τίποτε άλλο – και αυτό αφορά το να είσαι Master, δεν πιάνεσαι στα πράγματα  – αλλά όταν δύο Masters ή περισσότεροι συνδυάζουν το πάθος τους, τη συνείδησή τους, την επιθυμία τους μαζί, μπορείτε να έχετε το ένα συν ένα, ίσο με πέντε.

Είναι, με κάποιο τρόπο, αυτό που συνέβη εδώ. Όλοι συνδυάσατε την ενέργειά σας, είτε ήταν οικονομικά, είτε ήταν η πραγματική εργασία σας, είτε ήταν απλά η ενέργειά σας, και ξαφνικά έχετε αυτό το υπέροχο νέο σπίτι.

Έτσι τώρα, περάσαμε απλά από μια άσκηση ενσωμάτωσης του σώματος στο φωτεινό σώμα, στο Σώμα της Συνείδησης, αλλά θέλω να κάνω ένα πείραμα εδώ, και αυτό είναι αληθινά απλά ένα πείραμα. Αυτό που κάναμε πριν δεν ήταν. Αυτό ήταν παιδικό παιχνίδι .

Αλλά θέλω να κάνω ένα πείραμα σ’ αυτή την αίθουσα, και πρόκειται να σας δεχθούμε όλους on-line επίσης. Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα ενεργειακή δυναμική εδώ.
Υποβάλλω την ερώτηση – και πρόκειται να βρούμε την απάντηση πολύ σύντομα – τι θα συνέβαινε εάν παίρναμε 70-και κάτι Masters εδώ στην αίθουσα συν τις χιλιάδες και χιλιάδες Shaumbra Masters, που ακούνε on-line, τι θα συνέβαινε εάν όλοι συνδέαμε τις ενέργειές μας σαν Masters, όχι σαν υπάρξεις που χρειάζονται κάτι, αλλά σαν Masters, ολοκληρωμένες υπάρξεις. Τί θα συνέβαινε άν τις συνδυάζαμε όλοι μαζί; Ποια επίδραση θα είχε αυτό στην ολοκλήρωσή σας και στην ολοκλήρωσή σας και σε σας;

Και θα επιθυμούσα να το ανακαλύψω τώρα, με την υπόθεση ότι θεωρητικά όταν όλοι συνδέουμε, ας πούμε τα χέρια μας, και συνδέω με καθένα on-line, έτσι κάποιου τα χέρια θα πρέπει να κρατάνε την κάμερα, και κάποιου θα πρέπει να κρατάνε το χέρι του καμεραμάν. (μερικοί άνθρωποι λένε «Aαα»).Πόσο γλυκό. Και καθένας στο πίσω μέρος της αίθουσας, κάθε τεχνικός, μπορείτε να σπάσετε αυτό το (θάλαμος μεταφράσεων) παράθυρο για μια στιγμή και… απλά (μερικά συγκρατημένα γέλια) Ναι, βάλτε το χέρι σας πάνω στο παράθυρο. Αυτό είναι αρκετά καλό. Εντάξει, όταν πώ πάμε.

Τι θα συνέβαινε σε μια συνείδηση Shaumbra, μια δυνατότητα Shaumbra για την πολύ γρήγορη και εύκολη ενσωμάτωση του φωτεινού σώματος στο φυσικό; Δεν ξέρω την απάντηση, αλλά σκέφτομαι ότι μπορούμε να την ανακαλύψουμε.

Έτσι, θα περάσω από τα βασικά. Επιτρέψατε απλά το φωτεινό σας σώμα. Πρόκειται να συμβεί τώρα. Είναι η ενσωμάτωση στο Σώμα της Συνείδησης. Έτσι το σώμα δεν είναι μόνο κάποιο πράγμα που το σέρνετε γύρω. Έτσι, είναι όλα ενσωματωμένα – συνείδηση, ενέργεια, μυαλό, gnost, σώμα – όλα μαζί.

Αυτό που συμβαίνει τώρα, αν σηκωθείτε επάνω (ο κόσμος σηκώνεται) και με μια συμπαθητική μουσική – ότι επιλέξεις John. Αφήστε εκείνη τη μουσική να παίζει, γιατί θα κρατάτε τα χέρια σας εδώ πίσω κι εσείς .Όλοι εσείς επιστρέψτε. Eε, εε. όχι καφές, όχι τουαλέτα τώρα και όχι πιπί ενώ πίνετε τον καφέ. Επιστρέψτε μέσα. Καθένας σας πρέπει να συμμετέχει.

Έτσι ας έχουμε μουσική… και… (η μουσική αρχίζει). Βάλτε τις κάμερες όπως θέλετε να βρίσκονται και μετά όλοι συμμετέχετε. Βάλτε τις κάμερες. Εντάξει. Η μουσική παίζει, πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή.

Είστε Master. Συνδέεστε με έναν άλλο Master. Συνδεόμαστε με Masters on-line σε όλο τον κόσμο, που συνδέoνται  με Masters που θα έρθουν σε ένα μήνα, ένα χρόνο, δέκα χρόνια από τώρα, σε αυτή την στιγμή που μοιραζόμαστε μαζί.

Είστε μια κυρίαρχη ύπαρξη που έχετε περάσει αυτή τη γραμμή, τη βιολογική γραμμή, επιτρέποντας το φωτεινό σας σώμα μέσα στο Σώμα της Συνείδησής σας. Φέρνοντας το φωτεινό σώμα, σ’ αυτή τη φυσική πραγματικότητα αποκαλούμενη Γη για να εμπειραθείτε τη ζωή με έναν νέο, υγιή, ισορροπημένο και ενεργοποιημένο τρόπο.

Και όπως εσύ, αγαπητέ κυρίαρχε Master, συνδέεσαι με άλλους Masters κρατώντας τα χέρια, μοιραζόμενος πάθος, μοιραζόμενος επιθυμία, τι συμβαίνει; Τί συμβαίνει με εκείνη την παλιά εξίσωση «ένα συν ένα «; Πόσο μακριά μπορεί αυτό να πάει, όταν αυτοί οι πολλοί Masters, συνειδητοί Masters, μοιράζονται τη στιγμή; Πόσο μακριά μπορεί η ενέργεια να επεκταθεί πέρα από απλά το Ένα;

Αυτό μπορεί μόνο να γίνει, όταν επιτρέπετε στον εαυτό σας να είστε ολόκληρος και κυρίαρχος, όταν είστε το Ένα. Όχι ένα μισό, όχι τρία τέταρτα, αλλά το Ένα. Όταν είστε το Ένα, στέκεστε εδώ και έχετε επιτρέψει το φωτεινό σας σώμα να είναι μέσα, όταν είσαστε το Ένα και μοιράζεστε με το άλλο Ένα και τα άλλα Ένα, τι συμβαίνει στη δυνατότητα, στο μετασχηματισμό και στην ολοκλήρωση;

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και επιτρέψτε το απλά να επεκταθεί χωρίς όρια.

Επιτρέψτε το να επεκταθεί με έναν τρόπο Νέας Ενέργειας, που αψηφά όλη την παλιά φυσική, όλα τα παλιά πρωτόκολλα. Πόσο μακριά μπορεί το Ένα να πάει όταν είναι δίπλα-δίπλα με ένα άλλο Ένα;

(μικρή  διακοπή)

Ερχόμαστε σε αυτό το σημείο της ενσωματωμένης κυριότητας που λέει, «Είμαι το σώμα. Αυτό είναι το σώμα μου, το φωτεινό μου σώμα. Μέσω αυτού θα εμπειραθώ τη ζωή μου με ένα νέο τρόπο, με έναν υγιή τρόπο. Το σώμα με έχει κρατήσει από πολλές απόψεις φυλακισμένο μέχρι τώρα. Αλλά τώρα το σώμα είναι ο δρόμος μου στην ελευθερία, ο τρόπος μου να βιώσω ελεύθερα αυτήν την αισθησιακή πραγματικότητα αποκαλούμενη Γη. Είμαι το σώμα.Είμαι το Σώμα της Συνείδησης. Είμαι Αυτό που Είμαι.»

Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή σαν Ένα, εσείς, συνδεόμενοι με άλλα Ένα.

(μικρή διακοπή)

Πόσο φως μπορεί να μπεί; Πόση ολοκλήρωση μπορεί να γίνει σε αυτή τη στιγμή; 
Ω !, Είστε καλοί Shaumbra.  Είστε καλοί.  Σας ευχαριστώ.  Σας ευχαριστούμε.

Παρακαλώ μείνετε καθισμένοι. Σταματήστε να κρατάτε τα χέρια σας εκεί πίσω (στους τεχνικούς), φαίνεται αστείο (περισσότερα συγκρατημένα γέλια)

Τόσο καλά. Τέλεια . Βλέπετε, είναι πραγματικά τόσο εύκολο.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Έτσι θέλω να διαθέσω λίγα λεπτά για να απαντήσω σε μερικές ερωτήσεις. Η Linda θα πάρει το μικρόφωνο. Μην μπείτε στο μυαλό γι’ αυτές, αλλά ξέρω μερικοί από εσάς έχετε διακαή επιθυμία να ρωτήσετε για τη βιολογία. Ναι. Και αυτό θα γίνει – σηκώστε το χέρι σας παρακαλώ. Ναι.

SHAUMBRA  1 (γυναίκα): Γεια, Adamus. Υπάρχει ένα θέμα new age, που κυκλοφορεί, όπως το ότι, αν ρωτήσετε γιατί αρρωστήσατε, θα σας πουν επειδή κάνατε κάτι ακατάλληλο, ή μισώ να χρησιμοποιήσω τη λέξη λανθασμένο.

ADAMUS: Ναι. Ναι.

SHAUMBRA 1: Αλλά, ξέρετε, είναι λάθος σας. Και δηλαδή, αν είμαστε πραγματικά ενσωματωμένοι, αυτό σημαίνει ότι δεν θα αρρωστήσουμε ποτέ ξανά;

ADAMUS: Ω !, όχι, όχι. Θα αρρωστήσετε.

SHAUMBRA 1: Εντάξει, θα αρρωστήσουμε, αλλά… ο.κ..

ADAMUS:  Αλλά θα συνειδητοποιήσετε ότι θα είναι ένα διαφορετικό είδος ασθένειας. Καταρχήν, δεν θα είναι τόσο επώδυνη. Αφετέρου, θα ξέρετε αμέσως… ότι το σώμα σας δεν θα είναι μακριά σας πια. Δεν θα είναι αυτό το παράξενο πράγμα που σέρνετε γύρω. Θα το ξέρετε αμέσως, » Ω!, μάλλον θα   αρρωστήσω,» που σημαίνει βασικά να πάτε κάπου μόνος σας ή να πάρετε μερικές ημέρες άδεια. Αλλά δεν πρόκειται να είναι οι εμετοί, ιδρώτας, πόνοι, τέτοια πράγματα πια. Θα είναι απλά, » Ω!, αισθάνομαι την ενέργειά μου πεσμένη, να τρέχει προς τα κάτω. Μάλλον θα κάνω τον ετήσιο καθαρισμό μου .»Φυσικό καθαρισμό. Όχι αυτόν που οι περισσότεροι από σας έχουν κάνει. Παρακαλώ σταματήστε να κάνετε… παρακαλώ και… εντάξει. Πηγαίνω… Πηγαίνω… Έχω μια μικρή διαφωνία με τον Cauldre. ( Geoffrey Hoppe )

Αυτά δεν είναι ιατρικές συμβουλές. Αυτά είναι σοφία (γέλιο).
Ούτε Cauldre ούτε εγώ είμαστε γιατροί. Είμαστε εξυπνότεροι από αυτούς! (χειροκρότημα)

LINDA: Ωχχχ !

ADAMUS: Έτσι ναι, σίγουρα όχι ιατρικές συμβουλές, δόξα τω Θεώ.

Τόσοι πολλοί από σας έχετε περίεργες εμμονές με το σώμα σας. Έτσι το μολύνετε πάντα με πράγματα, και το καλείτε εναλλακτική φυσική. Και δεν είναι φυσικά, τα πράγματα που κάνετε στο σώμα σας. Ακόμα κι αν είναι από… παίρνετε απόσταγμα φυκιών και το κολλάτε σε παράξενα σημεία (κάποιο γέλιο) . Αυτό είναι απλά περίεργο. Αυτό είναι απλά η επιτομή του παράξενου. Είναι τρομαχτικά παράξενο. Πραγματικά παράξενο. 

Η θεραπεία, ο μετασχηματισμός, οτιδήποτε, η επανισορρόπηση είναι τόσο φυσική, είναι σχεδόν αστεία. Έτσι θα αρρωσταίνετε πότε-πότε, αλλά δεν θα είναι ο παλιός τύπος αρρώστιας. Θα είστε πεσμένοι για λίγο. Θα θέλετε να καθίσετε μόνοι και να ακούσετε καλή ήρεμη μουσική. Θα θέλετε να απολαύσετε ένα καλό φλυτζάνι τσάι και να μην δείτε κανένα για μια δυό μέρες. Αυτό είναι όλο .Αυτό είναι. Και αυτή είναι η νέα αρρώστια.

SHAUMBRA 1: εντάξει.

ADAMUS: Σοβαρά. Και, ξέρετε, αν εσείς πάρετε ένα ξυράφι και το περάσετε από το χέρι σας, θα αιμορραγήσετε;  Απολύτως, για πολύ λίγο μόνο.
Ο Cauldre λέει, » Μήν το δοκιμάσετε αυτό στο σπίτι,» αλλά… εντάξει, έχετε ένα μικρό ατύχημα και αιμορραγείτε. Θα παρατηρήσετε ότι καταρχήν θεραπεύεται πιο γρήγορα, επειδή είστε ενσωματωμένοι τώρα. Δεν είναι αυτή η παράξενη βιολογία. Θεραπεύεται γρηγορότερα και δεν θα υπάρχει κάποιο μεγάλο μεγάλο τραύμα.

SHAUMBRA 1: Τι γίνεται αν πονάμε και θέλουμε απλά να βγούμε από τον πόνο;

ADAMUS: Ο πόνος είναι ένας τρόπος, θα λέγατε, που ο εσωτερικός σας εαυτός, σάς λέει, ότι  υπάρχει κάτι εκτός ισορροπίας. Έτσι αν είστε Master και αν έχετε ενσωματώσει το φωτεινό σας σώμα, ο πόνος ουσιαστικά πρόκειται να φύγει. Τώρα, μπορεί να συμβεί σε μία νύχτα, μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο. Αλλά ολόκληρη η έννοια του πόνου είναι επίσης, μεταφορικά, κάτι που αφορά την δυσφορία σας για τη φυσική σας ύπαρξή, όταν δεν αγαπάτε το σώμα σας, όταν δεν ενσωματώνετε το σώμα. Έτσι ο πόνος ουσιαστικά φεύγει.

Τώρα, μπορεί να υπάρξει – και θα βάλω αυτήν την υποσημείωση εδώ –  λίγη ταλαιπωρία καθώς περνάτε από αυτή την μετάβαση από το παλιό φυσικό σώμα σας στο φωτεινό σας σώμα, γιατί είναι κάπως αδέξιο και διασπαστικό για λίγο. Αλλά δεν θα συνεχιστεί για πάρα πολύ.

SHAUMBRA 1: Σας ευχαριστούμε.

ADAMUS: Ναι. Ερωτήσεις. Ναι.

SHAUMBRA 2 (γυναίκα): Έχω ένα πρόβλημα. Χάνω την όρασή μου στο δεξί μάτι μου. Να το χειριστώ πηγαίνοντας σε γιατρό και κάνοντας επέμβαση ή να περιμένω; Και ξέρω, δίνετε ιατρικές συμβουλές.

ADAMUS: Ναι, βέβαια. Δεν με πειράζει να δίνω… (μερικά συγκρατημένα γέλια)

SHAUMBRA 2: Αλλά αυτό χρειάζομαι.

ADAMUS: Καλά, ας το δούμε αυτό μέσω των ματιών – μέσω των ματιών – της κοινής αίσθησης. Μπορείτε να πάτε στο γιατρό όποτε θέλετε. Αλλά όταν πάτε, είναι σαν να στέλνετε στο σώμα σας ένα μήνυμα.

Έτσι τι κάνετε; Λοιπόν, θα του δίνατε μια ευκαιρία για λίγο; Θα επιτρέπατε απλά στην όραση να επανέλθει… όχι, δεν θα επιστρέψει μ’ αυτό τον τρόπο. Πρόκειται να …η όραση θα επαναπροσδιοριστεί ή θα επανασυνδεθεί με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο. Έτσι θα δίνατε απλά σε αυτό μια ευκαιρία για τρεις μήνες;

SHAUMBRA 2: εντάξει.

ADAMUS: Καλά.

SHAUMBRA 2: Θα το κάνω

ADAMUS: Καλώς. Εξαρτάται ολοκληρωτικά από σας. Και ξέρω ότι θα είναι ένα θέμα, και ξέρω ότι τα κοινωνικά σας σάιτ θα ανάψουν, με όλες τις ερωτήσεις και…

LINDA: Μόνο το Facebook

ADAMUS: … με όλες τις ερωτήσεις για αυτό. Θα μπορούσατε απλά, όλοι σας, να του δώσετε ακριβώς μια πιθανότητα; Και ξέρω ότι πρόκειται να ανησυχήσετε γι’ αυτό, ξέρω ότι θα αναρωτηθείτε. Ξέρω ότι θα αναρωτηθείτε αν αυτό είναι το σωστό πράγμα να κάνετε. Και αν αισθάνεστε την ανάγκη να πάτε στο γιατρό και να κάνετε την επέμβαση, εντάξει. Η  επέμβαση δεν πρόκειται να αποτρέψει την ενσωμάτωση να συμβεί, αλλά θα την καθυστερήσει.

SHAUMBRA 2: Εντάξει, ευχαριστώ.

ADAMUS: Και ξέρω η Linda… ενεργεί τόσο καλά και νηφάλια.

LINDA: Κάνω ότι καλύτερο μπορώ.

ADAMUS: Θα κάνει μια συζήτηση με τον Cauldre αυτή  ή εγώ μετά.

LINDA: . Αυτή η φούστα βοηθά. (Συγκρατημένα γέλια Adamus) πηγαίνω ακριβώς έτσι. (στροβιλίζεται λίγο περισσότερο)

ADAMUS: Λοιπόν ερωτήσεις. Ερωτήσεις για τη βιολογία.

SHAUMBRA 3 (γυναίκα): Γεια Adamus. Έχω επιληψία. Έτσι εάν δεν παίρνω το φάρμακο μέσα σε 48 ώρες, θα μπορούσα να έχω κρίση.

ADAMUS: Ναι.

SHAUMBRA 3: Έτσι δεν ξέρω εάν έχω τρεις μήνες για κάτι σαν κι αυτό. Τι θα συστήνατε;

ADAMUS: Καλά, καταρχήν, δεν έχετε επιληψία.
( Η Linda εμφανίζεται και κοιτάζει επίμονα στο πρόσωπο Adamus. Το ακροατήριο λέει «Ου, Ωχ!»)

SHAUMBRA 3: Εντάξει.

ADAMUS: Καταρχήν, εσείς… πραγματικά (στη Linda) Αντίο. Αντίο. (μερικά συγκρατημένα γέλια)

Έχετε πιστέψει σ’ αυτό. Η επιληψία είναι ένας τρόπος… είναι κάπως σαν μια καλή απόσπαση της προσοχής από μερικά άλλα πράγματα. Έτσι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, δεν πειράζει. Μπορείτε να συνεχίσετε παίρνοντας το φάρμακο, γιατί το έχετε κάνει αυτό για λίγο. Αλλά αρκετά σύντομα θα συνειδητοποιήσετε απλά, » Λοιπόν, τι θα γινόταν εάν περίμενα λίγο, εάν περίμενα λίγο περισσότερο μεταξύ της λήψης…» και ξαφνικά πρόκειται να συνειδητοποιήσετε, ότι ήταν ένα πολύ παλιό βάσανο, πραγματικά πολύ, πολύ παλιό. Πραγματικά δεν το χρειάζεστε άλλο πια. Δεν το χρειάζεστε για μάθημα. Δεν το χρειάζεστε, ξέρετε, οτιδήποτε, οτιδήποτε. Και αφήστε το να φύγει. Και απλά θα ξέρετε πότε να το αφήσετε να φύγει.

Αλλά στο μεταξύ, αν έχετε κάνει πράγματα για πολύ καιρό, εάν έχετε πρότυπα που ακολουθούσατε, μπορείτε να συνεχίσετε και έπειτα απλά να συνειδητοποιείτε  ότι δεν χρειάζεται να το κάνετε πια. Αυτή η επιληψία  προερχόταν από το παλιό σώμα. Δεν είναι μέρος του νέου φωτεινού σώματος.

SHAUMBRA 3: Εντάξει, και η αρχική μου ερώτησή, τι γίνεται με το κάπνισμα τσιγάρων ;

ADAMUS: Τι ; Έχετε ένα;

SHAUMBRA 3: Ή μαριχουάνα;

ADAMUS: Εάν θέλετε να το μοιραστείτε, είναι καλό. (γέλιο)

Θα σας πω αυτό. Στο φωτεινό σώμα, όλα αυτά τα πράγματα, όλοι αυτοί οι παλιοί κανόνες δεν ισχύουν. Το μόνο πράγμα που ισχύει είναι, «Θέλω να το κάνω αυτό; Είναι κάτι που θα μου άρεσε να κάνω;» Αλλά στο φωτεινό σώμα δεν έχει σημασία. Αυτό…

LINDA: Ο Θεός σου μιλάει; (κάποια συγκρατημένα γέλια )

ADAMUS: Αυτό είναι…  αυτό είναι… είναι κυριολεκτικά ένα καθάρισμα, καθαρίζοντας αυτό το παλιό φυσικό σώμα. Ναι.

Το φωτεινό σώμα δεν κάνει… πράγματα όπως, ξέρετε, «Αυτό είναι καλό; Αυτό είναι κακό;» Δεν το ενδιαφέρει. Για το φωτεινό σώμα είναι απλά μια εμπειρία. Και σκέφτεστε από την άποψη ότι, μπορεί κάτι να βλάψει το φωτεινό σώμα; Όχι. Δεν μπορεί. Σκέφτεστε με όρους του παλιού δυϊστικού φυσικού σώματος, ότι ορισμένα πράγματα μπορεί να το ανισορροπήσουν.

Υπάρχει τόσος έλεγχος και δύναμη και παιχνίδια και χειρισμός σε πράγματα που είναι υποθετικά υγιή και περιβαλλοντικά και φυσικά και ολιστικά. Είναι γεμάτα, με τόση δύναμη και έλεγχο και χειρισμό όπως διαπλοκές συνωμοσίας και σκοτεινές κυβερνήσεις και όλα τα υπόλοιπο απ’ αυτά. Είναι απλά μια άλλη μορφή δύναμης και ελέγχου. Αφήστε να όλα να φύγουν και όλα όσα σας έχουν πει, για το τί να φάτε και να πιείτε και να καπνίσετε και να χορέψετε.  Απελευθερωθείτε στο σώμα, το μυαλό και το Πνεύμα. Ναι. Σας ευχαριστούμε.

SHAUMBRA 3: Ναι (επιδοκιμασία )

ADAMUS: Ευχαριστώ.

SHAUMBRA 3: Ευχαριστώ.

LINDA: (ψάχνοντας για κάποιον άλλον να ρωτήσει). Τους χαζέψατε.
(κάποιος λέει «είμαστε φοβισμένοι») Ναι, είναι φοβισμένοι; (γέλιο)

ADAMUS: Όχι, η συζήτηση είναι καλή, επειδή υπάρχουν πολλές, πολλές ερωτήσεις. Μερικοί δεν σηκώνετε τα χέρια σας, Τζέην. (κάποιο γέλιο) Είστε τόοοσοι  πολλοί… που πεθαίνετε για να ρωτήσετε. Ναι.

SHAUMBRA 4 (γυναίκα): Adamus,  αναρωτιόμουν εάν θα μπορούσατε να μιλήσετε στα κατοικίδια ζώα μας σαν κατοικίδια ζώα Shaumbra;

ADAMUS: Ναι.

SHAUMBRA 4: Είχα αυτό το αίσθημα. Τα βλέπω να κάνουν τη μετάβασή τους. Τα βλέπω να λάμπουν. Τα βλέπω να καθρεφτίζουν. Έτσι ξέρω, ότι εμφυσώ ζωή σ’ αυτά.Ξέρω ότι δεν είναι έμψυχα  όντα.

ADAMUS: Σωστά.

SHAUMBRA 4: Και έτσι αναρωτιόμουν εάν θα μπορούσατε να μιλήσετε σ’ αυτά.

ADAMUS: Λοιπόν, ναι. Πραγματικά, καθώς μπαίνετε στο φωτεινό σας σώμα, τα κατοικίδια ζώα σας πρόκειται να ζήσουν περισσότερο, και ο λόγος είναι ότι απορροφούν, με έναν πολύ αγαπημένο τρόπο, συμπονετικό τρόπο, απορροφούν πολλές τοξίνες σας, τα σκουπίδια σας. Βρίσκονται σε τέτοια αγάπη ώστε να τα παίρνουν από σας. Αλλά έπειτα, τα περισσότερα συντομεύουν τη ζωή τους. Τώρα θα ζήσουν περισσότερο. Ένα σκυλί πρέπει εύκολα να ζήσει μέχρι 60 ..70 ετών. Εύκολα. Γιατί τα σκυλιά φεύγουν, σε εννέα, δέκα, δώδεκα χρόνια; Επειδή επωμίζονται πολλά από σας.

SHAUMBRA 4: Και έτσι εγώ, ξέρετε, έχω σταματήσει να παίρνω συμπληρώματα και βλέπω αλλαγές και πολλά. Έτσι, πολύ περισσότερη σωματική άνεση και ευελιξία σε μένα .

ADAMUS: Ναι, και αυτονομία επίσης.

SHAUMBRA 4: Και αισθάνομαι ότι με τα κατοικίδιά μου έχω ένα δώρο να μάθω, ποιά τρόφιμα θα τα ισορροπήσουν, όταν παίρνουν τα δικά μου θέματα.

ADAMUS: Ναι.

SHAUMBRA 4: Και έτσι προσπαθώ να αισθανθώ χωρίς να μπαίνω στο παιχνίδι θεραπείας,  αλλά βοηθώντας τα να ισορροπήσουν…

ADAMUS: Και αυτό είναι ένας καλός όρος – «το παιχνίδι θεραπείας»- και μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι το ήθελαν αυτό, αλλά μετά από λίγο είναι ένα παιχνίδι. Πόσο πιο καλά μπορούμε να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας; Και τελικά δεν είναι θέμα θεραπείας. Είναι θέμα ενσωμάτωσης του φυσικού σώματος στο Σώμα της Συνείδησης.

Επιτρέψτε μου να το θέσω αλλιώς. Μπορείτε να συνεχίσετε να θεραπεύετε το παλιό σώμα ή μπορείτε απλά να μπείτε στο φωτεινό σας σώμα.. Και ακόμα δεν απαντώ στην ερώτησή σας για τα κατοικίδια.

SHAUMBRA 4: Καλά, ένα από τα πράγματα με τα κατοικίδια ζώα επίσης, είναι ότι αισθάνομαι ότι καθρεφτίζουν τη μαζική συνείδηση. Και έτσι μπορώ να αισθανθώ πώς τα κατοικίδιά μου παίρνουν…

LINDA: Ποιά είναι η ερώτηση;

SHAUMBRA 4: Είμαι περίεργη με τα κατοικίδιά μου, αισθάνομαι ότι έχω την επιλογή να τα αφήσω και να εμπιστευθώ.

ADAMUS: Καθώς φέρνετε μέσα το φωτεινό σας σώμα, η ευθύνη τους για να σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε το σώμα σας είναι πολύ λιγότερη. Θα είναι πιο ευτυχισμένα  κατοικίδια.

SHAUMBRA 4: Εντάξει.

ADAMUS: Ναι.

SHAUMBRA 4: Σας ευχαριστώ.

ADAMUS: Ναι. Εντάξει. Γειά σου.

JANE:  Γειά.  Έχω πολλές ερωτήσεις, και δεν είμαι βέβαιη τί να ρωτήσω, εκτός από το ότι έχω περάσει από τόσα πολλά τα τελευταία τρία- τέσσερα χρόνια, και αισθάνομαι καλύτερα τώρα από ποτέ. Και νομίζω ότι μέρος αυτού είναι πολλή από την εργασία ενσωμάτωσης που έχω κάνει, και μέρος αυτού είναι ότι τρώω πιο υγιεινά, και έχω πάρει μερικά συμπληρώματα διατροφής, που πιστεύω , ότι πραγματικά έχουν κάνει τη διαφορά. Και έτσι…

ADAMUS: Ξέρετε γιατί έκαναν τη διαφορά;

JANE: Επειδή τα πίστεψα.

ADAMUS: Απόλυτα, πολύ σοφό.

JANE: ναι.

ADAMUS: Επειδή το πιστεύεις. Επειδή κάποιος σου είπε ότι αυτά είναι καλά, και μετά εσύ ενεργοποιείς αυτά τα συμπληρώματα. Θα μπορούσες να τρώς Hershey Kisses
( σοκολατάκια – τα παίρνω από τον Cauldre), χωρίς να ξέρω τί είναι – αλλά θα μπορούσατε να φάτε κουφετάκια ζελατίνας, και αν ένας σεβαστός επαγγελματίας που σας συστήθηκε από κάποιον, σας είπε ότι είναι καλά, θα τα είχατε ενεργοποιήσει με τον ίδιο τρόπο. Και δεν το λέω εγώ. Αυτό είναι η επίδραση του placebo. Είναι η πεποίθηση.

JANE: To πιστεύω αυτό.

ADAMUS:   Πιστεύεται ότι υπάρχει κάτι λάθος με σας. Πιστεύετε ότι κάτι μπορεί να σας βοηθήσει σε ένα βαθμό, και έτσι είστε  – αγαπώ τις λέξεις σας –  είστε μέσα στο παιχνίδι θεραπείας. Είναι ένα ωραίο παιχνίδι για λίγο. Είναι ακριβό εν τούτοις.

Ο δικός μου τρόπος είναι πολύ φτηνότερος. Πενήντα δολάρια και θα θεραπευτείτε (γέλιο).
Θα σας άρεσε αυτό; Πενήντα  δολάρια και θα θεραπευτείτε.

JANE: Βέβαια!

ADAMUS: Πρόκειται να σας δώσω πενήντα δολάρια (πολύ γέλιο, καθώς Adamus παίρνει χρήματα από την τσέπη του Cauldre και η Λίντα πηδά πάνω στη σκηνή και προσπαθεί να του τα πάρει ) . Είναι τελικά εξήντα. Μου οφείλετε δέκα.

JANE: εντάξει.

ADAMUS: Μου οφείλετε δέκα (γέλιο και επιδοκιμασία). Αλλά υπάρχει ένας όρος. Δεν μπορείτε να πάρετε αυτά τα χρήματα και να πάτε σε ένα θεραπευτή ή στην αγορά των Ολιστικών Τροφίμων σας, για να αγοράσετε λίγη περισσότερη σαβούρα. Χρησιμοποιείστε τα, για ένα πραγματικά καλό γεύμα, οτιδήποτε θέλετε να φάτε.

JANE: Το έκανα χτες βράδυ, και αισθάνομαι χάλια σήμερα.

ADAMUS: Καλά βέβαιο, επειδή πιστεύετε ότι ήταν κακό για σας.

JANE: Όχι!

ADAMUS: Ναί

JANE: Όχι!

ADAMUS: Ναί

JANE: Το απόλαυσα. Διασκεδάσαμε τόσο πολύ χθες βράδυ.

ADAMUS: Ναί 

JANE: Και φάγαμε πολύ…

ADAMUS: Αλλά υπάρχει κάτι ακόμη μέσα σας. Πόσο προσωπικός θέλετε να γίνω;

JANE: Γίνετε.

ADAMUS:Πραγματικά;

LINDA: Ωωωω !

ADAMUS: Δώστε μου τα δέκα δολάρια πίσω, πρώτα.

LINDA: Ωωωω ! (γέλιο)

ADAMUS: Επειδή…

JANE: Όχι, όχι.!

ADAMUS:… Δεν μπορώ ποτέ να τα πάρω πίσω μετά από αυτό!

JANE:Όχι .

ADAMUS: Υπάρχει ένα παιχνίδι σ’ αυτό, και όχι μόνο για σας, αλλά για όλους σας. Παίζετε το «παιχνίδι θεραπείας», το σωματικό παιχνίδι, το «κάτι λάθος με μένα » παιχνίδι, μέχρι που λέτε τελικά, » Ας απολαύσουμε τη ζωή.» Αλλά σε πείσμα αυτού, και σε πείσμα τόσων πολλών συζητήσεων, συνεχίζετε να επιμένετε ότι υπάρχει κάτι λάθος με σας. Έτσι θα υπάρξει. Συνεχίζετε να επιμένετε , ότι υπάρχει κάτι που δεν ξέρετε ακόμα ή…

JANE:  Όχι. Δεν αισθάνομαι έτσι άλλο πια. Το έκανα για πολύ καιρό, αλλά όχι άλλο πια.  Αισθάνομαι ότι έχω ενσωματώσει τόσα πολλά και έχω τόσο πολλή σοφία να μοιραστώ γι’ αυτό το ταξίδι.

ΑDAMUS: . Απολύτως, αλλά πιστεύετε ακόμα ότι υπάρχει κάτι λίγο που έχει απομείνει.

JANE: Στο πόδι μου.

ADAMUS: Και θα σας ζητήσω να το αφήσετε αυτό σήμερα, αυτό το λίγο στο οποίο κρατιέστε ακόμα. Πριν, όταν σταμάτησα τη μουσική και σταμάτησα την ομάδα, είπα, » Τί συμβαίνει; Υπάρχει ακόμα κάποια αντίσταση. Είναι ακόμα ..» Λοιπόν, υπάρχει αυτή η επένδυση στο σώμα. Υπάρχει αυτό το  – «Καλά , είναι καλό με κάποιο τρόπο να υπάρχει αυτό το παλιό σώμα να κρεμιέσαι πάνω του.» Έτσι υπάρχουν λίγοι από εσάς που κρατιέστε σ’αυτό λίγο ακόμα.

Πρόκειται να βγείτε από εδώ, οι περισσότεροι από σας, και να πείτε, » Λοιπόν, έμαθα κάτι σήμερα» ή «βίωσα λίγο. Ξέρετε, ήταν καλό.» Αλλά πρόκειται να βγείτε από εδώ λέγοντας, «Αλλά θεέ μου, ο βραχίονάς μου ή η πλάτη μου πονάνε ακόμα» ή «Ακόμα αισθάνομαι χάλια σήμερα» επειδή είναι ακόμα ένα παιχνίδι.

Αλλά θέλω για να επιστρέψετε σ’ αυτό που κάναμε και να πείτε, «Αυτό είναι το φωτεινό σώμα. Όλα αφορούν το φωτεινό σώμα.» Ναι.

JANE: Σας ευχαριστώ.

LINDA: Adamus, έχω μια ερώτηση. Γιατί υπάρχουν περισσότερες ερωτήσεις σ’ αυτή την πλευρά της αίθουσας, από αυτή την πλευρά;

ADAMUS: Υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι σ’ αυτή την πλευρά (γέλιο). Ήταν κάτι σαν το κοτόπουλο και το αυγό;

LINDA: Λαμπρά ! 

ADAMUS: Καλώς. Δύο περισσότερες ερωτήσεις.

ADAMUS: Γειά σου Edith.

ADAMUS:  Έντιθ, θα μπορούσα να σας πω;   Edith, είστε τόσο δημοφιλής σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει ο παράγοντας της Edith παντού. Ναι. Συνεχίστε.

EDITH: Ευχαριστώ αγαπημένε. Δεν με φιλήσατε σήμερα ακόμα. Αλλά εντάξει.

ADAMUS: Δεν είναι το τέλος της μέρας (μερικά συγκρατημένα γέλια). Επρόκειτο να το κάνω ιδιωτικά, αγαπητή μου!

EDITH: Εντάξει. Αν αυτό δεν είναι κατάλληλο, δεν χρειάζεται να ενοχλείστε μ’αυτό, αλλά ο αγαπητός μου γιος είναι διαβητικός και το είχε από 12 χρονών και είναι 47. Και έχουμε πολύ δράμα makyo στο σπίτι μας, που θα ήθελα να φύγει.

ADAMUS: Σωστά. 

EDITH: Και αναρωτήθηκα απλά αν είχατε κάποιες θαυμάσιες λαμπρές προτάσεις σαν είδος βοήθειας της οικογένειάς μας…

ADAMUS: Όχι! 

EDITH: Εντάξει.

ADAMUS: Όχι. Όχι, επειδή δεν μιλώ για την οικογένειά σας. Μιλώ για την Edith σήμερα, και μιλώ για καθέναν σας χωριστά. Όχι… πραγματικά, δεν μιλώ για τα παιδιά σας.

EDITH: Όχι.. 

ADAMUS: Δεν μιλώ για ούτε τα σκυλιά σας. Δεν μιλώ για τους γονείς σας ή οποιονδήποτε άλλον. Μιλάω για σας σήμερα.

EDITH: Σωστά.

ADAMUS: Και μόνο για σας.

EDITH: Καλά, κάπως πονάει η καρδιά μου… έτσι (καγχάζει λίγο)

ADAMUS: Ω! απολύτως. Απολύτως. Κατανοητό. Και εάν – για να το συνοψίσω – υπάρχει απλά ένα ζήτημα που αφορά την αποδοχή της αγάπης στη ζωή του –  μιλάμε ακόμα (το λέει στη Linda,που πήρε το μικρόφωνο από την Edith) – την αποδοχή της αγάπη στη ζωή του. Αλλά θέλω εσύ, Edith – και θα σε κοιτάξω κατευθείαν στα μάτια – θέλω εσύ να δουλέψεις για την Edith. Θέλω εσύ να επιτρέψεις για την Edith. Όχι για το γιο σου. Το καταλαβαίνεις αυτό;

EDITH: Ναι, καταλαβαίνω.

ADAMUS: Eντάξει. Και θέλω εσείς να επιτρέψετε για σας. Θέλω εσείς να είστε ο Μάστερ. Σταματείστε να ανησυχείτε για τους άλλους.
Πόσο χρονών είναι ο γιος σου ;

EDITH: Σαράντα επτά.

ADAMUS: Τα 40 χρόνια σας είναι πάρα πολύ αργά σ’ αυτό ολόκληρο το πρόγραμμα.
(μερικά συγκρατημένα γέλια) . Θα έπρεπε να είχατε εγκαταλείψει πολύ καιρό πριν. Σας λέει κάτι αυτό ?

EDITH: Εγώ θα έπρεπε να έχω εγκαταλείψει ή αυτός θα έπρεπε να αφήσει τί;

ADAMUS: Πόσο είναι;

EDITH: Σαράντα επτά. Καλά, μένει στο σπίτι, γιατί θα ήταν νεκρός αν δεν έμενε. Επειδή , αν πάθει σόκ ινσουλίνης και δεν υπάρχει κανένας εκεί για να τον πάρει ή να τον βοηθήσει, γι’ αυτό μένει ακόμα στο σπίτι μου.

ADAMUS: Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, έτσι; Ναι. Θέλω εσείς να φροντίζετε εσάς.

EDITH: Καλά, το κάνω . Συνήθως.

ADAMUS: Makyo.

EDITH: Νόμιζα ότι το κάνω

ADAMUS: Edith, φρόντισε τον εαυτό σου

EDITH: Εντάξει.

ADAMUS: Παρακολούθησε μετά τι συμβαίνει μ’ αυτόν.

EDITH: Εντάξει.

ADAMUS: Βγάζεις νόημα;

EDITH: Ναι. Τον στέλνω…

ADAMUS: Ναί ή όχι.

EDITH: Εντάξει. Ευχαριστώ.

ADAMUS: Όχι, ναί ή όχι. Όχι «εντάξει.»  Το εντάξει είναι μαλ… Ναι ή όχι.. Σου λέει κάτι αυτό; Φρόντισε την Edith.

EDITH: Ναι.

ADAMUS: Μπορείτε να κάνετε αυτό;

EDITH: Ναι.

ADAMUS: Εεεε, είσαι λίγο…

EDITH: Καλά, υπάρχει..

ADAMUS: Έλα επάνω, Edith. Μπορείς να φροντίσεις την Edith; …

EDITH: Μπορώ.

ADAMUS:… μπορείς να πάρεις…

EDITH: Σκέφτομαι ότι χρειάζεται να το κάνω καλύτερα. Υπάρχει και ένα άλλο πρόσωπο που νομίζω ότι…

ADAMUS: Edith. Κλείστε το μικρόφωνό της.

LINDA: Ωωω!

EDITH: Εντάξει.

ADAMUS: Edith, είναι απλό. Είναι είτε ναι είτε όχι. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο.

EDITH: Ναι…

ADAMUS: Όχι, συνεχίζεις τη συζήτηση -… είναι ναι ή όχι..  Edith,  μιλάς ακόμα. Δεν έχεις ούτε μικρόφωνο. Ναί ή όχι;

EDITH: Ναι. 

ADAMUS: Ευχαριστώ ! Σταματήστε εδώ. Εντάξει. Φρόντισε την Edith. Παρακολούθησε μετά τι συμβαίνει με το γιο σου.

Υπάρχει μια δυναμική που συνεχίζεται, επειδή η Edith δεν φροντίζει τον εαυτό της. Υπάρχει μια παράξενη δυναμική, ενεργειακή δυναμική που συνεχίζεται. Το είπες μόνη σου, πολύ makyo στο σπίτι. Είναι ακριβώς εκεί (δείχνοντας την Edith),αυτό το σπίτι. Αγάπα τον εαυτό σου, Edith. Θα ανακαλύψεις ξαφνικά τί διαφορά θα κάνει αυτό στο γιο σου. Έπαιρνε πολλά από τα θέματά σου. Είναι σαν, καλά, όχι σαν ένα σκυλί, αλλά σαν κάτι που έπαιρνε τα θέματά σου. Έτσι, όχι άλλο πια. Φρόντισε την Edith.

EDITH: Εντάξει…

Δεν χρειάζεται να σκεφτείς γι’αυτό.

EDITH: Αναρωτιόμουν τί ακριβώς έπαιρνε από εμένα ?

LINDA: Νόμιζα ότι ήταν ναι ή όχι

ADAMUS: Ναι. Ακριβώς παίρνοντας πολλά από την Edith που δεν αγαπάει τον εαυτό της. Ουφ!    Εντάξει. Τελευταία ερώτηση. Γειά σου.

MARY BETH: Γειά. Έτσι, λέτε αν ξέρουμε ότι κάτι πρόκειται να μας βοηθήσει, να μην το κάνουμε, επειδή θέλω να μιλήσω για την εμμηνόπαυση για μια στιγμή.

ADAMUS: Φυσικά.

MARY BETH: Ξέρω ότι αν παίρνω μερικές εξισορροπιστικές ορμόνες, αισθάνομαι καλύτερα. Η ζωή μου είναι καλύτερη. Σκέψεις; Προτάσεις;

ADAMUS: Ποτέ δεν είχες  αυτό το θέμα .

MARY BETH: Λέω απλά. Οι γυναίκες εκεί ξέρουν, σωστά; Είναι δύσκολο να την περάσεις χωρίς κάτι. Ίσως είμαι μόνο εγώ (μερικές γυναίκες λένε όχι)

ADAMUS: Το σώμα τα έχει όλα...

MARY BETH:Υπάρχουν πολλά.

ADAMUS: … όλη την πιθανή ενέργεια ή τη δυναμική μέσα του , αυτή τη στιγμή, για να παρέχει ο,τιδήποτε βιταμίνες, ένζυμα, ή άλλα πράγματα που απαιτούνται – όλα μέσα του. Ναι, μπορείτε να παίρνετε αυτά τα πράγματα επειδή πιστεύετε, κάποιος σας είπε κατά μήκος της διαδρομής ότι πρόκειται να σας βοηθήσουν, και σας τα σύστησε. Ένας φίλος σάς το είπε ή ήσασταν ξύπνιοι αργά μια νύχτα στις δύο η ώρα το πρωί και είδατε μια διαφήμιση για την εμμηνόπαυση.  Επειδή αυτό είναι που κάνουν οι γυναίκες στην εμμηνόπαυση, παρακολουθούν τηλεόραση στις δύο το πρωί.

Έτσι το πιστέψατε και νομίζετε ότι θα σας βοηθήσει. Έτσι το παίρνετε, και και κατά κάποιο τρόπο το κάνει.

MARY BETH: Σωστό.

ADAMUS: Αλλά τι συμβαίνει αν βρείτε το ίδιο πάθος και πείτε, » Γαμώτο, το σώμα μου ξέρει πώς να το φροντίσει.» Συν τοις άλλοις, το φωτεινό σώμα ούτε καν ξέρει αυτό το πράγμα το καλούμενο εμμηνόπαυση. Η εμμηνόπαυση έχει να κάνει  με τη σεξουαλική ενέργεια της Ίσιδας και την μετασχηματίζει έπειτα, περισσότερο σε ενέργεια γυναίκας. Δεν χρειάζεται να είναι τόσο σεξουαλική πια, αλλά γίνεται  η μητρική ενέργεια.

Και το σώμα περνά από μερικές αλλαγές, και είναι πραγματικά σκληρό στις νεώτερες γενιές ή την εποχή, επειδή η γυναίκα δεν έχει καμία ιδέα, αν πρέπει να είναι σέξυ ή όχι  ή άνδρας ή γυναίκα ή κάτι άλλο.Έτσι η εμμηνόπαυση έχει γίνει περισσότερο ένα πρόβλημα, και μετά παίρνετε όλη αυτή τη σαβούρα, παίρνετε όλες αυτές τις ουσίες, επειδή δεν είστε βέβαιοι αν πρέπει να είστε σέξυ ή μητρικοί ή έξυπνοι ή αρσενικοί ή οτιδήποτε άλλο.

MARY BETH: Θα είμαι και τα δύο.

ADAMUS: Είναι τόσο μπέρδεμα.

LINDA: Πότε ήταν η τελευταία φορά που ήσουν θηλυκός;!

MARY BETH: Σωστά!

ADAMUS: Καλά, πραγματικά μια εβδομάδα πριν…

LINDA: Ωωω! ( πολύ γέλιο)

ADAMUS: Τώρα που ρωτάτε, χρειάζεται να είστε τόσο προσωπικοί και αγενείς γι’ αυτό;  Και είμαι ντυμένος καλύτερα από πολλούς από εσάς (περισσότερο γέλιο)
Ου ,ου !

MARY BETH: Λοιπόν, ήσουν σέξυ ή μητρικός;

ADAMUS: Eτσι. Έτσι, ναι, αλλά…αυτό είναι που λέω . Πρόκειται να βγείτε από εδώ και να πείτε, «Ναι, αλλά θα συνεχίσω ακόμα να παίρνω το έτσι και έτσι.»  Δεν με ενδιαφέρει . Σας έδωσα όλα τα βασικά για να βρίσκεστε στο φωτεινό σας σώμα. Είπα, ότι είναι τόσο εύκολο όπως το να πάρετε μια βαθιά αναπνοή και να επιτρέψετε τον μετασχηματισμό. Αλλά θα βγείτε από την πόρτα και θα τρέξετε σ’ αυτό το φαρμακείο κάτω στο δρόμο και θα πείτε, «Λοιπόν ναι, μου έχουν τελειώσει σχεδόν τα …» οτιδήποτε.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό αν θέλετε, αλλά οι υπόλοιποι από εσάς λέτε, » Ξέρετε, θα βγώ απ’ αυτή την παλιάς ενέργειας βιολογία, θα προχωρήσω στο φωτεινό μου σώμα και πρόκειται να είμαι με χάρη και άνεση, και θα γλυτώσω πολλά χρήματα μ’ αυτό τον τρόπο». Έτσι πρόκειται να το κάνω με χάρη. Και μετά θα το βιώσετε. Θα συμβεί.

Είναι μια φυσική εξέλιξη. Όλα τα άλλα είναι μάλλον αφύσικα.Και οι άνθρωποι έχουν προγραμματιστεί ότι πρέπει να παίρνουν ουσίες.

Κάθε τόσο, θα κάθομαι μαζί σας, ιδιαίτερα στη Βόρεια Αμερική, και θα παρακολουθώ τηλεόραση μαζί σας. Συνειδητοποιείτε πόσα πολλά από τα περιεχόμενα αφορούν σκουπίδια που βάζετε στο σύστημά σας; Είναι εκπληκτικό. Θα έπρεπε να είναι παράνομο, επειδή – δεν θα το συνεχίσω αυτό – αλλά τελικά, ο  Master συνειδητοποιεί ότι το σώμα του είναι απαλλαγμένο από όλα αυτά τα παλιά , όλα τα παλιά βιολογικά πρότυπα. Μπορούν να είναι το φωτεινό τους σώμα, και συμβαίνει φυσικά. Συμβαίνει εύκολα.

Επιτρέψτε μου να το θέσω με αυτό τον τρόπο. Για όλους σας, όλους σας που ακούτε on line , όλους σας εδώ, σαν Master κάθε βήμα που κάνετε φυσικά, κάθε βήμα που κάνετε είναι ένα βήμα στο φωτεινό σας σώμα. Απλά σκεφτείτε το μ’  αυτό τον τρόπο. Αντί να μπείτε στο μυαλό σας, πηγαίνετε να κάνετε έναν περίπατο, κάθε βήμα στο φωτεινό σας σώμα. Ένας Master βαδίζει σαν Master, περπατώντας στο φωτεινό του σώμα του.

Μετά  ανησυχείτε λίγο και λέτε, «Ναι, αλλά τι θα γινόταν αν;»
Και μετά παίρνετε μια βαθιά αναπνοή και λέτε…

ADAMUS ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΤΉΡΙΟ: Όλα είναι καλά σε όλη τη δημιουργία. 

ADAMUS : Σας ευχαριστούμε, αγαπητοί Shaumbra. Σας ευχαριστούμε.

Μετάφραση : Μαρία Γρηγοράκη

mariagrigoraki3@hotmail.com