“Εσείς είστε το θαύμα!” – Κουτχούμι & Αρχάγγελος Ραφαήλ

Εσείς είστε το θαύμα!

Κουτχούμι & Αρχάγγελος Ραφαήλ, Ερέτρια 30/05/2014

Καίτη Τσώλη : Η Ανώτερη επικοινωνία δόθηκε στην Ερέτρια, στην 3η  γιορτή της Νέας Ενέργειας.

      Σας χαιρετώ οικογένεια, νάμαστε αγαπημένοι μου συνάγγελοι. Είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και μαζί με τον Αρχάγγελο Ραφαήλ βρισκόμαστε εδώ, για να σας καλωσορίσουμε, σ’ αυτή την όμορφη γιορτή της Νέας Ενέργειας, σ’ αυτή την υπέροχη γιορτή της  Νέας Συνείδησης, που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια σαν ιδέα της αγαπημένης μας Μαρίας (Γρηγοράκη), αλλά είναι μια συνδημιουργία όλων μας.
      Δεν είναι καθόλου τυχαίες οι τοποθεσίες που επιλέγετε να κάνετε κάθε φορά την γιορτή σας. Ανάλογα με το τι χρειάζεστε εσείς για την εξέλιξή σας και ποιες ενέργειες σας εξυπηρετούν, κάνετε κάθε φορά και την επιλογή της τοποθεσίας. Στην Κω χρειαζόσασταν τις θεραπευτικές ενέργειες του Αρχάγγελου Ραφαήλ οι οποίες όπως γνωρίζετε, είχαν εκφρασθεί μέσα από την ενσάρκωσή του σαν Ιπποκράτης και παραλάβατε αυτές τις ενέργειες, τις φέρατε στο τώρα σας και τις χρησιμοποιήσατε για την εξέλιξή σας.
      Η Ερέτρια είναι επίσης ένας πολύ σημαντικό ενεργειακός τόπος. Υπάρχει εδώ μια μεγάλη ενεργειακή Πύλη, η οποία για πολλούς αιώνες ήταν δική σας και σ’ αυτή την ενεργειακή πύλη αγαπημένοι μου, εσείς είχατε τοποθετήσει ενέργειες υπέροχης ποιότητας και υψηλής συχνότητας. Και βρίσκεστε τώρα εδώ, γιατί θέλετε να επανασυνδεθείτε μ’ αυτές τις υψηλά ποιοτικές ενέργειες. Όμως υπάρχει κι άλλος λόγος που βρίσκεστε στην Ερέτρια. Η Ερέτρια έχει πλούσιο παρελθόν στο γραμμικό χρόνο, και ήταν γνωστή σαν πόλη-κράτος της Ελλάδας από την νεολιθική εποχή.  Κατά εποχές ήταν πολλοί αυτοί που ήθελαν τον έλεγχο αυτής της ενεργειακής πύλης που βρίσκετε εδώ κι έτσι από την Ερέτρια πέρασαν πολλοί κατακτητές κι έγιναν μεγάλες συγκρούσεις. Έγιναν επίσης και πολλοί εμφύλιοι πόλεμοι με ελληνικές φυλές. Χύθηκε λοιπόν πολύ αίμα  εδώ και υπάρχουν πολλές  ενέργειες που κακοποιήθηκαν. Η θεραπεία τους ξεκίνησε πριν μια 10ετία περίπου από εργάτες του φωτός της οικογένειας που κατοικούν εδώ ή έρχονται συχνά, όμως σήμερα και με την δική σας παρουσία και με το δικό σας φως, η θεραπεία ολοκληρώνεται και οι ενέργειες αυτές απελευθερώνονται.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
      Ανταποκριθήκατε αγαπημένοι μου στο κάλεσμα του Θεού Απόλλωνα που είναι μια δική σας συλλογική ενέργεια με εξαιρετικές δικές σας φωτεινές και  ποιοτικές ενέργειες και γι’ αυτό αποδώσατε σ’ αυτή την οντότητα, η οποία όπως είπαμε εκπροσωπεί τις ενέργειες όλων σας, πολλές και φωτεινές ιδιότητες.
-Ονομάσατε τον Θεό Απόλλωνα, Θεό του φωτός, γιατί το Φως είναι γνώση, το φως διαλύει τα σκοτάδια και το φως θεραπεύει.
-Ονομάσατε τον Θεό Απόλλωνα, Θεό της μουσικής. Όταν οι ενέργειες αγαπημένοι μου βρίσκονται στις χαμηλές συχνότητες, είναι βαριές, κινούνται αργά, σέρνονται και παράγουν έναν υπόκωφο κι ενοχλητικό ήχο. Όταν όμως οι ενέργειες βρίσκονται στις υψηλές φωτεινές συχνότητες τότε πάλλονται, δονούντα, κινούνται με ταχύτητα και παράγουν μία πολύ όμορφη μουσική, η οποία συνδέεται και εναρμονίζεται με την συμπαντική μουσική. Γι’ αυτό όπου υπάρχει το φως, υπάρχει και η μουσική.
-Ονομάσατε τον Θεό Απόλλωνα, θεό της νεότητας και της ομορφιάς. Και πραγματικά αγαπημένοι μου όταν όλα φωτίζονται, τότε όλα είναι νέα, όλα είναι καινούργια και φρέσκα. Και όταν όλα φωτίζονται, τότε όλα σας αποκαλύπτουν την ομορφιά τους. Και αυτή την ομορφιά την ανακαλύπτετε πρώτα μέσα σας, γιατί όταν όλα τ’ αγκαλιάζει το φως και η αγάπη, τότε τα εσωτερικά σας μάτια ανοίγουν και βλέπετε την αλήθεια και την ομορφιά ολόκληρης της δημιουργίας.
-Ονομάσατε επίσης τον Θεό Απόλλωνα, Θεό δημιουργό. Εσείς βέβαια τώρα γνωρίζετε ότι είστε Θεοί δημιουργοί, όμως όταν ανεβάζετε την δόνησή σας και σκαλώνετε στις υψηλές συχνότητες του φωτός και της αγάπης κι έχετε απελευθερωθεί από όλους τους περιορισμούς σας, τότε το δημιουργικό σας ταλέντο εκρήγνυται και στην κυριολεξία δημιουργείτε με ευκολία και χάρη και μ’ αυτή την έννοια του αποδώσατε την ιδιότητα του Θεού δημιουργού.
-Τον ονομάσατε και Θεό της χαράς και αυτό είναι αυτονόητο, γιατί το φως και η αγάπη σας οδηγεί στην ολοκλήρωση και στην πληρότητα μέσα σας και η έκφραση, η εκδήλωση αυτής της πληρότητας είναι η χαρά.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Σας έχουμε πει αγαπημένοι μου ότι το 2013 και 14 στο γραμμικό σας χρόνο, θα είναι για σας χρονιές γείωσης  και αφομοίωσης των καινούργιων ενεργειών και το βλέπετε αυτό αυτή την εποχή να  συμβαίνει. Γίνονται όλα τα ξεκαθαρίσματα μέσα σας τώρα και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του 14, έτσι ώστε να είστε έτοιμοι το 2015 να ζήσετε μ’ έναν καινούργιο, όμορφο και διαφορετικό τρόπο. Γι’ αυτό οτιδήποτε παλιό σας κρατάει ακόμα πίσω χρειάζεται να φύγει. Και ο εαυτός σας να είστε βέβαιοι ότι θα τινάξει και τα ψίχουλα από τις τσέπες σας, όσον αφορά τις παλιές και περιοριστικές ενέργειες, που κρατάτε ακόμα.  Γιατί αγαπημένοι μου εσείς θέλετε την αγάπη και η αγάπη δεν κρατάει βάρη, δεν σηκώνει βάρη, η αγάπη είναι πάντα ελεύθερη και είναι πάντα φρέσκια,  καινούργια και πρωτότυπη. Η αγάπη δεν έχει περιορισμούς, ούτε εξαρτήσεις και δεν μένει κολλημένη σε συνήθειες. Και μην ταυτίζετε την αγάπη με την δύναμη, γιατί την δύναμη την χρησιμοποιήσατε μέσα στην διττότητα για να ελέγχετε τους άλλους. Η αγάπη δεν χρειάζεται την δύναμη και πάει πέρα από την δύναμη.  Η δύναμη στρέφεται έξω από εσάς, ενώ η αγάπη εστιάζει μέσα σας.
      Μην πιστεύετε επίσης ότι μπορείτε να κατέχετε την αγάπη.  Δεν μπορείτε να κρατήσετε την αγάπη, με τον ίδιο τρόπο που δεν μπορείτε να κρατήσετε το νερό μέσα στην χούφτα σας. Γιατί η αγάπη κινείται, ρέει και μόνο όταν εσείς είστε ελεύθεροι, όταν εσείς μένετε στο τώρα σας και βρίσκεστε στην ροή της ενέργειας, τότε έρχεται η αγάπη σε σας, σας αγκαλιάζει και ρέετε μαζί.
      Αγαπημένοι μου είστε έτοιμοι ν’ αφεθείτε στην αγκαλιά της αγάπης, για να σας οδηγήσει στο καινούργιο και στο θαυμαστό; Εσείς το μόνο που χρειάζετε είναι ν’ αφεθείτε στην αγκαλιά της με εμπιστοσύνη και τότε όλα θα τα’ αναλάβει και θα τα κάνει η αγάπη για σας. Αγαπημένοι μου είστε έτοιμοι να φύγετε από το μυαλό και την λογική; Γιατί η αγάπη θα σας οδηγήσει σε καινούργιους κόσμους κι εκεί δεν υπάρχει ο έλεγχος του μυαλού και της λογικής που μπορούν και ελέγχουν ακόμα αυτή την στιγμή όλη την ανθρωπότητα της Γης.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Πρόκειται να εκπλαγείτε πολύ ευχάριστα, όμως μην στρέψετε ξανά την προσοχή σας έξω από εσάς και περιμένετε να δείτε θαύματα όπως τα έχετε στο μυαλό σας. Όχι δεν θα δείτε ούτε μεγαλειώδη φώτα, ούτε φωτεινές υπάρξεις από την άλλη πλευρά, ούτε θα  περιφέρεστε να θεραπεύετε τους άλλους, έτσι όπως σας το μετέφερε η θρησκεία σας ότι έκανε ο Ιησούς. Αν θυμάστε, ο Ιησούς σε μια άλλη εποχή, κάθε φορά που θεράπευε κάποιον πάντα του έλεγε: «άνθρωπε η πίστη σου σ’ έσωσε», εν ολίγοις του έλεγε, ότι οι ίδιος έσωσε τον εαυτό του.
      Όχι δεν θα δείτε θαύματα όπως τα έχετε στο μυαλό σας και δεν τα χρειάζεστε όλα αυτά. Άλλωστε δεν ήρθατε γι’ αυτό εδώ, εσείς ήρθατε εδώ για να κάνετε το μοναδικό και το μεγαλύτερο θαύμα. Ένα θαύμα που δεν ξανασυνέβη ποτέ σε ολόκληρη την δημιουργία. Κι αυτό το θαύμα το έχετε κάνει ήδη, γιατί αυτό το θαύμα είναι η αλχημεία μέσα σας. Το μεγαλύτερο θαύμα αγαπημένοι μου το κάνατε μέσα σας κι είστε εσείς. Το μεγαλύτερο θαύμα είναι η αγάπη και η αγάπη είναι ο Θεός κι είστε εσείς.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια……
      Και βάλτε και τα δυο σας χέρια στην καρδιά σας. Και μέσα στην καρδιά σας νιώστε την αγάπη του εαυτού σας για σας, μέσα στην καρδιά σας αγαπημένοι μου, νιώστε  ολόκληρη την δημιουργία να πάλλετε, γιατί μέσα από τον καθένα σας εκφράζεται το Όλον. Και μέσα στην καρδιά σας είμαστε κι εμείς, γιατί είμαστε Ένα κι είμαστε οικογένεια. Απολαύστε την γιορτή σας, χαρείτε με την γιορτή σας και να θυμάστε ότι χρωστάτε μόνο στον εαυτό σας και του χρωστάτε πολλά. Του χρωστάτε αγάπη, αφθονία και χαρά και ήρθε η στιγμή να του τα δώσετε.
Κι έτσι είναι.

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email