«Η γιορτή της επιστροφής» – Άγιος Γερμανός & Κουτχούμι

«Η γιορτή της επιστροφής»

Άγιος Γερμανός & Κουτχούμι, Αθήνα 14 Μαϊου 2014

(Η Ανώτερη επικοινωνία δόθηκε στην 2η γιορτή της Ιόχρου φλόγας (ημέρα του Wesak) στο ξενοδοχείο Άστορ, στο Σύνταγμα).
      Σας χαιρετώ αγαπημένοι μου, χαιρετώ την οικογένεια των ανθρώπινων αγγέλων, χαιρετώ την οικογένειά μου! Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ συγκινημένος που βρίσκομαι ανάμεσά σας, που βρίσκομαι μαζί σας.
      Είμαι ο Άγιος Γερμανός και με τον δάσκαλο Κουτχούμι και πολύ περισσότερους  από την πνευματική σας οικογένεια, είμαστε εδώ σήμερα, για να σας μεταφέρουμε πολύ σημαντικές πληροφορίες, οι οποίες αφορούν την ιστορία της ψυχής σας. Πρόκειται για τις επιλογές σας, πολύ σημαντικές δικές σας επιλογές και αποφάσεις, οι οποίες σας οδήγησαν να βρίσκεστε εδώ που βρίσκεστε και να μπορείτε να πείτε τα καταφέραμε, ναι τα καταφέραμε!
      Μαζί μας επίσης και είναι πολύ έντονη η παρουσία της, είναι και η Κουαν Γιν, μια υπέροχη και μεγαλειώδης ύπαρξη, η οποία εκπροσωπεί την θηλυκή σας ενέργεια και η οποία σας μίλησε πριν, μέσα από την αγαπημένη μας Άννα. Σ’ αυτή την Νέα Εποχή οικογένεια και σ’ αυτό το τεράστιο άλμα συνειδητότητας των ανθρώπινων αγγέλων, σας οδηγεί η θηλυκή σας ενέργεια. Βέβαια αυτή την εποχή εσείς ενώνετε και ισορροπείτε μέσα σας και τις δυο βασικές και πολύ σημαντικές ενέργειές σας, την αρσενική και την θηλυκή, όμως πάντα ορίζατε οδηγός σας μία από τις δυο και στο μεγαλύτερο μέρος της πορείας σας  στις αγγελικές σφαίρες και στη Γη, οδηγός σας ήταν η αρσενική σας ενέργεια.
      Η αρσενική σας ενέργεια χρησιμοποίησε την δύναμη. Και η δύναμη δημιουργεί θύτες και θύματα, η δύναμη σας οδηγεί στον έλεγχο και συντηρεί μέσα σας την σύγκρουση και τον διαχωρισμό του εαυτού σας. Όμως αυτό ήταν κατάλληλο, όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται, γιατί εξυπηρετούσε τους ρόλους σας και τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήσατε το παιχνίδι στη Γη. Τώρα που εσείς απελευθερώνετε τον εαυτό σας από την διττότητα, από το παιχνίδι της Γης,  οδηγός σας είναι η θηλυκή σας ενέργεια, για να σας οδηγήσει πέρα από την δύναμη, για να σας οδηγήσει στις υψηλότερες συχνότητες της ελευθερίας που είναι αγάπη.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
      Αγαπημένοι μου είστε εσείς οι άγγελοι που φύγατε από τον 1ο κύκλο της δημιουργίας, φύγατε από την Πηγή σας και το κάνατε αυτό για την αγάπη του Πνεύματος. Σας ονόμασαν έκπτωτους αγγέλους, όμως η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν υπήρξατε έκπτωτοι. Εξερευνητές από την φύση σας, ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση του Πνεύματος για επέκταση της δημιουργίας με ενθουσιασμό και φύγατε από την Πηγή σας. Ξεκινήσατε με μεγάλη χαρά το ταξίδι σας, αλλά όταν περάσατε τα όρια του 1ου κύκλου της δημιουργίας, υπήρξε μία άγνωστη δύναμη, η οποία σας τράβηξε πολύ ορμητικά. Αντισταθήκατε σ’ αυτή την δύναμη, αλλά δεν σας υπάκουσε. Σας τράβηξε λοιπόν ορμητικά και σας έρριξε μέσα σ’ ένα πελώριο τοίχος της φωτιάς. Κι αυτό το τοίχος της φωτιάς σας τσάκισε και σας κομμάτιασε και για πρώτη φορά νιώσατε φόβο, πόνο και πολλές αμφιβολίες για τον εαυτό σας. Χάσατε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στο Πνεύμα που μέχρι τότε θεωρούσατε ανίκητο. Κι αυτός είναι ο λόγος που εσείς σήμερα οικογένεια δυσκολεύεστε τόσο πολύ να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.
      Δεν γνωρίζατε εκείνη την στιγμή αγαπημένοι μου ότι με την μεγάλη θυσία του εαυτού σας, εσείς σπάσατε το τοίχος της φωτιάς και τεράστιες ποσότητες ενέργειας απελευθερώθηκαν. Ενέργειες όλων των συχνοτήτων. Κι αυτές οι ενέργειες που απελευθερώθηκαν από το τοίχος της φωτιάς δημιούργησαν πλανήτες, δημιούργησαν γαλαξίες κι αστερισμούς, δημιούργησαν ένα καινούργιο Σύμπαν. Δημιούργησαν αυτό το Σύμπαν, μέσα στο οποίο ζείτε και ονομάζετε 2ο κύκλο της δημιουργίας.
      Όταν επιτέλους το μαρτύριό σας με το τοίχος της φωτιάς τελείωσε οικογένεια, εσείς βρεθήκατε στο κενό και στο σκοτάδι και νιώσατε πολύ βαθιά μοναξιά και απελπισία μακριά από την Πηγή σας. Μετανιώσατε που είχατε φύγει από την Πηγή σας, νιώσατε ενοχές και θέλατε να επιστρέψετε ξανά πίσω. Προσπαθήσατε να μαζέψετε τα χαμένα κομμάτια σας, αλλά δυστυχώς τα περισσότερα κομμάτια σας είχαν χαθεί μέσα σε όλες αυτές τις πολλές και διαφορετικές συχνότητες, κι έτσι ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψετε πίσω μ’ έναν κομματιασμένο εαυτό. Αλλά κι ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας είχε δεσμευτεί, είχε εγκλωβιστεί σε όλα αυτά τα συναισθήματα χαμηλών συχνοτήτων που νιώσατε μέσα στο τοίχος της φωτιάς, οπότε και η ενέργειά σας δεν ήταν αρκετή και δεν μπορούσε να σας υποστηρίξει, για να επιστρέψετε.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
      Όταν είδατε ότι δεν μπορούσατε να επιστρέψετε ξανά πίσω στην Πηγή σας, θυμώσατε πάρα πολύ. Ο θυμός βέβαια ήταν δικός σας και ήταν μέσα σας, αλλά εσείς τον στρέψατε στους άλλους αγγέλους κι αρχίσατε να μαλώνετε μεταξύ σας. Μετά πιστέψατε ότι εάν εσείς κλέβατε την ενέργεια των άλλων αγγέλων, τότε θ’ αυξάνατε την δική σας ενέργεια και ίσως τα καταφέρνατε να επιστρέψετε ξανά πίσω στην Πηγή σας. Και αρχίσατε να πολεμάτε μεταξύ σας. Ναι έγιναν μεγάλοι πόλεμοι, σαν αυτούς τους αστρικούς πολέμους που βλέπετε στις ταινίες του κινηματογράφου. Ξέρετε, δεν γράφτηκαν τυχαία όλα αυτά τα σενάρια, υπάρχουν κυτταρικές μνήμες.
      Και αφού καταναλωθήκατε και εξαντληθήκατε στους πολέμους, καταλάβατε πολύ καλά ένα πράγμα. Ότι μόνο προσωρινά μπορούσατε να κλέψετε την ενέργεια των άλλων, γιατί η ενέργεια έχει μια πολύ σημαντική και καθοριστική ιδιότητα. Η ενέργεια επιστρέφει πάντα στη Πηγή της. Οπότε κάθε φορά που εσείς κλέβατε την ενέργεια των άλλων, μπορούσατε να την κατέχετε μόνο για πολύ λίγο, αφού η ενέργεια πολύ σύντομα έβρισκε τον τρόπο και τον δρόμο να επιστρέψει ξανά πίσω στην Πηγή της, να επιστρέψει σ’ αυτόν, από τον οποίο την κλέψατε.
      Και μετά απ’ αυτό κάνατε την πιο μεγάλη και την πιο σημαντική κατανόηση σαν αγγελικές υπάρξεις. Ότι την ενέργεια που χρειαζόσασταν για να επιστρέψετε στην Πηγή σας, μπορούσε να σας την δώσει μόνον ο εαυτός σας. Εάν εσείς καταφέρνατε  να ενώσετε όλα τα κομμάτια του εαυτού σας και εάν απελευθερώνατε την ενέργειά σας που είχε δεσμευτεί σε όλα αυτά τα συναισθήματα χαμηλών συχνοτήτων, τότε ο ενεργειακός σας ιστός θα μπορούσε ν’ αποκατασταθεί.
      -Αλλά με ποιο τρόπο θ’ απελευθερώνατε εσείς την ενέργειά σας; Θα την απελευθερώνατε, εάν καταφέρνατε να μετασχηματίσετε αυτά τα συναισθήματα, εάν καταφέρνατε να μετασχηματίσετε αυτές τις χαμηλές συχνότητες, σε υψηλές συχνότητες.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Μετά από αυτή την μεγάλη κατανόηση οικογένεια, συμφιλιωθήκατε όλοι σας και κάνατε μια μεγάλη παν-αγγελική συνάντηση στις αγγελικές σφαίρες, για να αποφασίσετε τι θα κάνετε και με ποιο τρόπο θα πάρετε πίσω την ενέργειά σας.
      Κι αυτός ήταν και είναι πάντα ο σκοπός αυτού του μεγάλου ταξιδιού σας αγαπημένοι μου. Ν’ απελευθερώσετε και να πάρετε πίσω την ενέργειά σας, για να επιστρέψετε στην Πηγή σας. Δεν υπήρξε ποτέ, ούτε υπάρχει άλλος σκοπός, γι’ αυτό μην ψάχνετε για άλλους σκοπούς και αποσπάτε την προσοχή σας.
      Σ’ αυτή την αγγελική συνάντηση οικογένεια, συμμετείχαν όλες οι αγγελικές οικογένειες και πολλοί από εσάς που βρίσκεστε εδώ σήμερα (και όσοι διαβάζετε), είστε εκπρόσωποι μεγάλων αγγελικών οικογενειών. Και στην συνάντηση αυτή υπήρξαν από εσάς πολλές και  εξαιρετικές προτάσεις για την επίλυση του θέματός σας, αλλά τελικά αποφασίσατε και επιλέξατε την πιο δύσκολη, την πιο επώδυνη, αλλά και την πιο αποτελεσματική πρόταση.
      Αποφασίσατε να κατοικήσετε σ’ έναν μικρό και απόμακρο πλανήτη, τον πλανήτη Γη, ο οποίος μπορούσε να φιλοξενήσει όλες τις διαφορετικές συχνότητες και ποιότητες της ενέργειας. Θα δημιουργούσατε μια πραγματικότητα στην Τρίτη διάσταση της Γης, που να εμπεριέχει όλες αυτές τις χαμηλές συχνότητες του φόβου, του πόνου, της αμφιβολίας,  των ενοχών κ.λ.π. όλα δηλαδή όσα νιώσατε μέσα στο τοίχος της φωτιάς και  χαμηλώνοντας την δόνησή σας μπορούσατε να συντονιστείτε αρχικά μ’ αυτές τις συχνότητες και ν’ αρχίσετε να τις μετασχηματίζετε.

      -Με ποιο τρόπο θα παίρνατε πίσω την ενέργειά σας και θα ενώνατε τον εαυτό σας οικογένεια;
1.Θα δημιουργούσατε εμπειρίες, θα δημιουργούσατε εμπειρίε,ς οι οποίες θα έπαιζαν τον ρόλο του καταλύτη σ’ αυτά τα συναισθήματα χαμηλής συχνότητας κι έτσι η ανθρώπινη συνείδηση μπορούσε στη συνέχεια  να κάνει τους μετασχηματισμούς και ν’ αλλάξει τις συχνότητες. Μ’ αυτό τον τρόπο θ’ απελευθερώνατε την ενέργειά σας που είχε δεσμευτεί, αλλά και με όλη αυτή την διαδικασία, εσείς θα είχατε ταυτόχρονα την ευκαιρία να εισχωρήσετε μέσα σας και να γνωρίσετε πολύ βαθιά τον εαυτό σας, θα είχατε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας και να επαναπροσδιορίσετε και την αγάπη για τον εαυτό σας.
2.Θα καλούσατε όλα τα κομμάτια σας που είχαν παγιδευτεί στις πολλές και διαφορετικές συχνότητες, για να ενωθούν μαζί σας. Και σ’ αυτό το κάλεσμα και σ’  αυτή την ένωση δημιουργείται μια δίνη, ένας στροβιλισμός ενέργειας, όπου  το κέρδος σας σε ενέργεια είναι πολύ περισσότερο, από το απλό άθροισμα των κομματιών του εαυτού σας.  Με την ένωση του εαυτού σας οικογένεια, τα κομμάτια σας σας μεταφέρουν μεγάλο πλούτο γνώσης και σοφία,  την οποία απέκτησαν από το ταξίδι τους στις πολλές και διαφορετικές συχνότητες της ενέργειας και στις πολλαπλές διαστάσεις. Και με την ένωση του εαυτού σας, εσείς προχωράτε επίσης, ακόμα βαθύτερα στην ενότητα με ολόκληρη την δημιουργία, καθώς μέσα στον καθένα σας εκφράζεται το Ένα, εκφράζεται το Όλον.
3.Με τους μετασχηματισμούς όλων αυτών των ενεργειών χαμηλών συχντοτήτων οικογένεια, εσείς δημιουργείτε νέες φωτεινές ενέργειες. Δημιουργείτε νέες ενέργειες, οι οποίες ανεβάζουν πάρα πολύ την δόνησή σας,  και σας στέλνουν στις υψηλότερες συχνότητες του φωτός και της αγάπης. Κι εκεί στις υψηλότερες συχνότητες του φωτός και της αγάπης, εσείς αγαπημένοι μου συναντάτε την Πηγή σας, επιστρέφετε στην Πηγή σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Όταν ενσαρκωθήκατε στη Γη και ξεχάσατε ποιοι είστε, για όλες τις εμπειρίες που βιώνατε και για όλα όσα σας συμβαίνουν, προσπαθήσατε όλα να τα εξηγήσετε μέσα από το νόμο του κάρμα. Αλλά για δείτε το λίγο αυτό οικογένεια, ο νόμος του κάρμα εμπεριέχει κριτική στις ενέργειες, καθρεφτίζει την διαμόρφωσή σας και είναι ανθρώπινο δημιούργημα. Λειτουργεί δηλαδή ανάλογα με το τι εσείς θεωρείτε καλό και κακό.  Και όταν εσείς θεωρείτε ότι κάνετε καλές πράξεις, τότε περιμένετε την ίδια ανταπόδοση. Όταν αντιθέτως κάνετε κακές πράξεις, τότε πιστεύετε ότι θα τιμωρηθείτε. Αλλά αγαπημένοι μου όσες καλές πράξεις και να κάνετε, δεν θα έχετε αφθονία, εάν εσείς δεν απελευθερώσετε τις περιοριστικές πεποιθήσεις που έχετε σχετικά με την αφθονία σας, όπως επίσης δεν υπάρχει κανένας που να θέλει την τιμωρία σας και πολύ περισσότερο ο εαυτός σας.  Το μόνο που θέλει ο εαυτός σας για σας, είναι η θεραπερία σας.
      Βέβαια ναι, είναι γεγονός ότι η ενέργειά σας ανάλογα με τον τρόπο που εσείς την χρησιμοποείτε και την εκφράζετε, με τον ίδιο τρόπο επιστρέφει πάλι σε σας, γιατί όπως είπαμε η ενέργεια επιστρέφει πάντα στην Πηγή της. Όμως εκτός από αυτή την ιδιότητα οικογένεια, η ενέργεια έχει και μια άλλη πολύ σημαντική ιδιότητα. Η ενέργεια ψάχνει πάντα να βρει την ισορροπία της. Γι’ αυτό πολλές φορές σας επαναλαμβάνουμε να είστε ανοιχτοί και να  επιτρέπετε να νιώθετε με αποδοχή, χωρίς κριτική και αντιστάσεις. Γιατί εάν εσείς απλά επιτρέπατε και οι ενέργειες ένιωθαν ευπρόσδεκτες από τον εαυτό σας, τότε θα έβρισκαν μόνες τους την ισορροπία τους μέσα σας, γιατί αυτό είναι στην φύση τους και τότε η εξέλιξή σας θα γινόταν μ’ έναν απλό και περισσότερο ανώδυνο τρόπο.
      Και το νόμο του κάρμα επίσης τον θεωρείτε κάτι σαν «μοιραίο», γιατί σας ακούμε πολλές φορές να λέτε «εντάξει αυτό είναι καρμικό» και  αφήνεστε, χωρίς ν’ αναλαμβάνετε την ευθύνη για τον εαυτό σας, χωρίς ν’ αναλαμβάνετε την ευθύνη ότι εσείς είστε οι δημιουργοί των εμπειριών σας, της ζωής σας και της πραγματικότητά σας.
      -Και θα με ρωτήσετε: μα δάσκαλε δεν ισχύει ο νόμος του κάρμα;
Και βέβαια ισχύει, ισχύει όσο εσείς το πιστεύετε. Άλλωστε όλα στη Γη ανταποκρίνονται στις πεποιθήσεις σας. Όλα όσα υπάρχουν στη Γη, βρίσκονται εδώ για να σας εξυπηρετήσουν, αλλά εάν εσείς πιστεύετε ότι κάποια απ’ αυτά μπορούν να σας βλάψουν, τότε αυτό συμβαίνει. Χρειάζεται λοιπόν ν’ απελευθερωθούν όλες αυτές οι περιοριστικές πεποιθήσεις και τότε τίποτα δεν θα μπορεί να σας βλάψει.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Σας ακούμε πολλές φορές αγαπημένοι μου να δυσανασχετείτε, να θυμώνετε και να τα βάζετε με τον αγγελικό σας εαυτό, γιατί περνάτε δύσκολα εδώ στη Γη και το εισπράττετε αυτό σαν τιμωρία. Σήμερα όμως ακούσατε ότι την μεγαλύτερη θυσία την πέρασε πρώτα ο αγγελικός σας εαυτός, γιατί όταν περάσατε το τοίχος της φωτιάς δεν ήσασταν άνθρωποι. Ήσασταν; Αλλά και την δεύτερη μεγάλη θυσία την πέρασε ο αγγελικός σας εαυτός. Γιατί για σκεφτείτε για λίγο, πόσο μεγάλη θυσία είναι μια μεγαλειώδης, απεριόριστη, αιώνια και ελεύθερη ύπαρξη να φυλακίζει τον εαυτό της μέσα σ’ ένα βιολογικό σώμα και να υποχρεώνει τον εαυτό της να χαμηλώσει την δόνησή της. Αλλά είστε πάντα εσείς αγαπημένοι μου. Είστε πάντα εσείς αυτοί οι άγγελοι μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους, γι’ αυτό μην διαχωρίζετε άλλο τον εαυτό σας. Και όσο κι αν σας ακούγεται περίεργο οικογένεια, στη Γη ήρθατε για να θεραπευθείτε.
      Και κάνατε πολλές, πάρα πολλές ενσαρκώσεις στη Γη και βλέπατε ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο να κερδίσετε το παιχνίδι που δημιουργήσατε στη Γη. Δεν ήταν και τόσο εύκολο ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας από την διττότητα. Ιδιαίτερα μετά την αποτυχία που είχε το πείραμα στην Ατλαντίδα, απογοητευτήκατε πάρα πολύ. Όπως το Πνεύμα πίστευε σε σας και σας έδινε συνεχώς ευκαιρίες. Κι εσείς  πεισματικά συνεχίζατε κάνοντας πολλές αναπροσαρμογές στο παιχνίδι σας και στην βιολογία σας, μέχρι να τα καταφέρετε.

      Και ήρθε αγαπημένοι μου, αυτή η ευλογημένη στιγμή, όπου ο πρώτος ανθρώπινος άγγελος τα κατάφερε και απελευθέρωσε τον εαυτό του από το παιχνίδι της Γης. Και τότε την απογοήτευση την διαδέχθηκε η χαρά και ο ενθουσιασμός. Αφού ένας από εσάς τα κατάφερε, τότε όλοι μπορούσατε να τα καταφέρετε. Και ο αδερφός σας που τα κατάφερε και που τιμάει σήμερα η οικογένεια των ανθρώπινων αγγέλων είναι ο Γκωτάμα Βούδας. Και πολύ γρήγορα μετά κι ένας άλλος ανθρώπινος άγγελος τα κατάφερε ν’ απαλευθερώσει τον εαυτό του, ο Μαϊτρέγια. Και αυτό συνεχίστηκε με όλους όσους από σας ονομάστηκαν αναληφθέντες και δεν είναι και τόσο μακρινό όλο αυτό στο συμπαντικό χρόνο. Κι είμαστε εμείς τώρα εδώ αγαπημένοι μου, ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπινων αγγέλων σε ολόκληρη την Γη και μπορούμε να πούμε ότι τα καταφέραμε, ναι τα καταφέραμε και απελευθερώσαμε τον εαυτό μας από το παιχνίδι της Γης.
Αυτή την στιγμή αγαπημένοι μου δέχεστε τις ευλογίες του μεγάλου αδερφού μας Γκωτάμα. Σας έχει αγκαλιάσει με την αγάπη του και ακουμπάει, απαλά, γλυκά και τρυφερά τις καρδιές σας. Και με δική του πρόταση, η σημερινή ημέρα που γιορτάζεται προς τιμήν του της πανσελήνου του Wesak (Wesak σημαίνει Μαϊος)  από εδώ και στο εξής θα είναι η γιορτή της επιστροφής των ανθρώπινων αγγέλων στην Πηγή τους (μεταφέρεται μεγάλη συγκίνηση). Λοιπόν θα σας τους μαρτυρήσω, έχω δίπλα μου τον Κουτχούμι και τον Ραφαήλ που είναι πολύ συγκινημένοι, από την αρχή της επικοινωνίας μας. «Μαρτυρήσω»; Αχ λατρεύω την ελληνική γλώσσα, έχει πολύ ιδιαίτερες λέξεις. Η αλήθεια όμως είναι οικογένεια ότι όλοι μας εδώ είμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι.
      Και ο αδερφός μας Γκωτάμα θέλει να σας μεταφέρω κι ένα άλλο μήνυμα. Αγαπημένοι μου κάνετε την  κάθε μέρα σας στη Γη να είναι γιορτινή, γιατί εξαρτάται πάντα από εσάς. Περάσατε πολλά, περάσατε πάρα πολλά μέχρι σήμερα, πολύ δύσκολα κι επώδυνα και ο εαυτός σας αξίζει και δικαιούται να του τα δώσετε όλα, να του δώσετε όλη την φροντίδα, την στοργή, την εκτίμηση, τον σεβασμό και την αγάπη σας άνευ όρων. Δημιουργείστε μια καινούργια, όμορφη και γιορτινή πραγματικότητα αγάπης και ειρήνης στη Γη και απολαύστε την ύπαρξή σας, απολαύστε την ζωή σας, απολαύστε την κάθε στιγμή σας και παίξτε με χαρά.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
      Και βάζουμε και τα δυο μας χέρια στη καρδιά. Και στη καρδιά σας νιώστε ποιοι είστε, νιώστε την θεϊκότητά σας, νιώστε την αγάπη του εαυτού σας για σας και νιώστε την αγάπη ν’ απλώνεται και ν’ αγκαλιάζει τα πάντα. Και μέσα στη καρδιά σας νιώστε μας κι εμάς, γιατί εμείς είμαστε εσείς κι είμαστε η οικογένειά σας. Όλοι είμαστε  Ένα.
Κι έτσι  ήταν, κι έτσι είναι.

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email