«Δημιουργική φαντασία & 3ος Κύκλος της δημιουργίας»-Κουτχούμι

«Δημιουργική φαντασία & 3ος Κύκλος της δημιουργίας».        

 Κουτχούμι  & Καίτη Τσώλη,  2/2/2014

      Namaste οικογένεια! Είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και σας χαιρετώ οικογένειά μου. Σας καλωσορίζω σήμερα σ’ αυτή την υπέροχη συνάντησή μας και σας αγκαλιάζω με την αγάπη μου. Όλοι είστε παρόντες σ’ αυτή την συνάντηση, σ’ αυτή την συνάντηση που είναι πέρα απ’ το χώρο και το χρόνο και σας προσκάλεσα κοντά μου, για να σας μεταφέρω για μια ακόμα φορά, τα μηνύματα του πνεύματος.
Αγαπημένοι μου όπως σας είπαμε στην προηγούμενη επικοινωνία μας που μιλήσαμε για τον 2ο κύκλο της δημιουργίας, όταν εσείς απελευθερώνετε τον εαυτό σας από την διττότητα, ολοκληρώνετε ταυτόχρονα μέσα σας και  τον δεύτερο κύκλο της δημιουργίας και ανοίγεστε μέσα σας σ’ έναν καινούργιο κύκλο εξέλιξης. Κάνετε μέσα σας το άνοιγμα στον τρίτο κύκλο της δημιουργίας, που λειτουργεί από την 5η διάσταση και πάνω, και λειτουργεί στις υψηλότερες διαστάσεις, στις υψηλότερες συχνότητες του φωτός και της αγάπης.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Στην ενότητά σας αγαπημένοι μου με την θεϊκότητά σας και το «ότι υπάρχει»,  εσείς εισέρχεστε στην 5η διάσταση, με αγάπη άνευ όρων και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, ζώντας στο τώρα σας και ακολουθώντας την ροή της ενέργειας! Ναι είναι κάτι πολύ καινούργιο για σας, είναι κάτι πολύ καινούργιο για όλους τους ανθρώπινους αγγέλους και συμβαίνει για πρώτη φορά στη Γη. Αλλά αυτό είναι που θέλατε να κάνετε  και εκεί είναι που θέλατε να οδηγήσετε τον εαυτό σας, μέσα από την διαδικασία της εξέλιξής σας.
      Και για άλλη μια φορά σήμερα θα σας επισημάνουμε πόσο σημαντικό είναι, να εστιάσετε την προσοχή σας ακόμα περισσότερο μέσα σας, γιατί βλέπουμε ακόμα κάποιους ανθρώπινους αγγέλους από σας, να συνεχίζετε ν’ αποσπάτε την προσοχή σας και να ψάχνετε για απαντήσεις που αφορούν τον εαυτό σας και την εξέλιξή σας, έξω από εσάς. Όλες οι απαντήσεις αγαπημένοι μου είναι μέσα σας και ζητώντας τις απαντήσεις από τον εαυτό σας, ενεργοποιείτε την θεϊκότητά σας, εμπιστεύεστε την θεϊκότητά σας, δείχνετε την αγάπη σας, την εκτίμησή σας και τον σεβασμό σας στον εαυτό σας.
      Γιατί αγαπημένοι μου πως είναι δυνατόν να δίνετε περισσότερο σημασία σε μια απάντηση που παίρνετε έξω από εσάς, από αυτή που σας δίνει ο ίδιος σας ο εαυτός; Κανένας δεν σας γνωρίζει περισσότερο από τον εαυτό σας και μια απάντηση που ισχύει για κάποιον άλλο, δεν ισχύει απαραίτητα και για σας. Γι’ αυτό  να παίρνετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε μόνο μέσα από σας και να εμπιστευτείτε μόνο τον εαυτό σας. Δεν μπορείτε να προχωρήσετε διαφορετικά.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
Καθώς αποσυνδέεστε ολοκληρωτικά από την διττότητα, νιώθετε  αυτή την εποχή αυτή την έλλειψη πάθους μέσα σας, κι εσείς αυτό που νιώθετε το εκλαμβάνετε σαν αδιαφορία για την ζωή σας και απογοητεύεστε.  Λοιπόν αυτή η έλλειψη πάθους και η απογοήτευση που νιωθετε, αφορούν μόνο την προσωπικότητά σας, γιατί είχε μάθει να ζει και να ενδιαφέρεται για πολλά πράγματα μέσα στην διττότητα, που τώρα σας είναι εντελώς αδιάφορα, καθώς εσείς αλλάξατε την αντίληψή σας. Γι’ αυτό αγαπημένοι μου μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και περιμένετε λίγο, μείνετε μ’ αυτή την αίσθηση μέσα σας, μείνετε παρατηρητές και επιτρέψτε στον εαυτό σας να σας οδηγήσει.
      Εσείς επιτρέψτε στην θεϊκότητά σας να εκφρασθεί ολοκληρωτικά μέσα σας και το πάθος σας για την ζωή θα επανέρθει. Γιατί ο αληθινός σας εαυτός  πιστέψτε το, οικογένεια, είναι παθιασμένος με την ζωή σας, είναι παθιασμένος με την εμπειρία του στη Γη και θέλει να εκφραστεί σαν δημιουργός. Γι’ αυτό έκανε αυτό το ταξίδι της εμπειρίας.  Τον μαγεύουν όλα αυτά που ζείτε στη Γη. Γι’ αυτό επιτρέψτε του να πάρει τα ηνία της ζωής σας και η ζωή σας θ’ αλλάξει ολοκληρωτικά.
      Επιτρέψτε στον δημιουργό να εκφρασθεί μέσα σας, γιατί αυτό είναι που θέλει τώρα να κάνετε. Και μην του ζητάτε περιορισμένες δημιουργίες, γιατί θα σας δώσει αυτό που του ζητάτε. Δημιουργείστε συνειδητά, χωρίς να προβάλετε κανέναν περιορισμό. Χρησιμοποιείστε την πρόθεσή σας και ζητήστε το ύψιστο δυναμικό σας, χωρίς να το διαπραγματεύεστε. Να μην ζητάτε τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που σας αξίζει και δικαιούστε. Χρωστάτε πολλά στον εαυτό σας και η στιγμή να του τα δώσετε όλα, είναι τώρα. Γι’ αυτό να μην το διαπραγματεύεστε με το «τόσο, όσο» με το  «ας είναι κι έτσι»  και με το «δεν πειράζει καλό είναι κι αυτό».

Μπορείτε να χρησιμοποιείστε την φαντασία σας, για να το κένετε πιο εύκολο. Φανταστείτε πρώτα πως θέλετε να είναι η πραγματικότητα που θέλετε να δημιουργήσετε, χωρίς περιορισμούς και μετριότητες και νιώστε ότι αυτό έχει ήδη συμβεί. Όχι αύριο, ούτε μεθαύριο, αλλά τώρα. Αρκεί να βγάλετε από το μυαλό σας τις αμφιβολίες σας σχετικά μ’ αυτό και να μην σκεφθείτε καθόλου τις διαδικασίες. Φανταστείτε μόνο το αποτέλεσμα. Η φαντασία σας είναι ανεξάρτητη ενέργεια, δεν έχει καμμία σχέση με την σκέψη  και μπορεί να λειτουργεί στο τώρα σας. Η φαντασία δεν προέρχεται από το μυαλό σας, αλλά προέρχεται από την καρδιά σας και συνήθως πάει αγκαλιά με την ελευθερία και την έμπνευσή σας. Είναι μια δική σας θεϊκή ενέργεια οικογένεια, είναι μια πρωτογενής ενέργεια που την χρησιμοποιούσατε πάντα σαν Θεοί δημιουργοί.  Την χρησιμοποιούσατε και στις αγγελικές σφαίρες.
      Όταν πρωτοεμφανισθήκατε στη Γη, υπήρχε μια αμεσότητα στις δημιουργίες σας και χρησιμοποιούσατε συνέχεια την φαντασία σας. Απλά φανταζόσασταν πως θέλετε να είναι η κάθε πραγματικότητα σας και την δημιουργούσατε, μέχρι που γεννήθηκε η σκέψη με τις αμφιβολίες σας και η συμπύκνωση της Γης  και οι δημιουργίες σας άρχισαν να αδρανούν.
      Τώρα όμως αγαπημένοι μου επανέρχεστε στην  θεϊκότητά σας, επανέρχεστε στην εμπιστοσύνη, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά την φαντασία σας. Με την φαντασία ανοίγετε περισσότερο τον εαυτό σας και του επιτρέπετε να συγχρονίζεται και να ρέει με τις δημιουργικές-θεϊκές σας ενέργειες. Και δεν χρειάζεται να το κάνετε δύσκολο και πολύπλοκο, απλά αναπνεύστε και φανταστείτε.
      Κι ύστερα βάλτε τον εαυτό σας μέσα σ’ αυτή την πραγματικότητα που φαντασθήκατε και νιώστε, βάλτε το συναίσθημά σας. Νιώστε την χαρά της ύπαρξής σας, την χαρά της δημιουργίας, την χαρά του να βρίσκεστε στη Γη και να βιώνετε την εμπειρία της Γης και νιώστε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη για σας, για το Πνεύμα, για το «ότι υπάρχει». Το συναίσθημα αγαπημένοι μου παίζει πάντα πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας και παίζει και πολύ σημαντικό ρόλο στις δημιουργίες σας.  Δείτε πως αισθάνεστε σχετικά μ’ αυτό που φαντασθήκατε και θέλετε να είναι η καινούργια σας πραγματικότητα. Κι εάν κάτι μέσα σε όλο αυτό δεν νιώθετε ότι σας ταιριάζει, δεν το νιώθετε σε αρμονία με σας, τότε αλλάξτε το, γιατί είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεται ο εαυτός σας σε απόλυτη αρμονία σε σχέση με τις δημιουργίες σας. Να νιώθετε υπέροχα μέσα σ’ αυτές, να νιώθετε χαρούμενοι μέσα σ’ αυτές!

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και ας μιλήσουμε για τον 3ο κύκλο της δημιουργίας, στον οποίο εσείς τώρα όλο και περισσότερο ανοίγετε τον εαυτό σας. Να θυμάστε πάντα οικογένεια ότι όλα έχουν σχέση με τις συχνότητες που βρίσκεστε την κάθε στιγμή και όχι σε ποια πραγματικότητα βρίσκεστε. Τις πραγματικότητες τις δημιουργείτε εσείς. Ενώ οι συχνότητες βρίσκονται μέσα σας. Και οι συχνότητες μέσα σας είναι που καθορίζουν τις διαστάσεις. Δηλαδή αυτό που συμβαίνει τώρα με σας είναι, ότι ενώ εσείς βρίσκεστε στην 5η διάσταση, εν τούτοις περπατάτε στις πραγματικότητες της τρίτης διάστασης, χωρίς αυτό να έχει καμία επίπτωση σε σας. Και βέβαια πολλοί από εσάς το θέλετε αυτό, γιατί έτσι θα έχετε πάντα την ευκαιρία να φωτίζετε τα σκοτάδια της Γης, στις χαμηλότερες συχνότητες.
      Καθώς έχετε περάσει στην πλήρη αποσύνδεση από την διττότητα και προχωράτε σαν αυτόνομες και κυρίαρχες ελεύθερες υπάρξεις, δεν θα υπάρχει πια τίποτα που να σας επηρεάζει. Ούτε το μαγνητικό πεδίο της Γης, ούτε τ’ αστέρια, ούτε καν οι αγγελικές σφαίρες. Κι όπως είπαμε  ήδη οι Συμπαντικοί νόμοι του δεύτερου κύκλου της δημιουργίας δεν ισχύουν πια για σας. Είστε αυτοδύναμες υπάρξεις και μέσα από σας εκφράζεται η ενότητα μέσα στην αγάπη, μέσα από σας εκφράζεται το Ένα και προχωράτε σαν Θεοί δημιουργοί, χωρίς να υπάρχει οτιδήποτε που να μπορεί να σας επηρεάζει. Θα το κατανοήσετε μέσα σας αυτό πως λειτουργεί, το να είστε η ενότητα και ταυτόχρονα να είστε ολοκληρωτικά ελεύθεροι.  Να είστε η ελευθερία που είναι αγάπη και απλά να είστε. Οι λέξεις δεν μπορούν να το προσδιορίσουν.
      Οπότε αγαπημένοι μου είστε άμεσοι Θεοί δημιουργοί κι αυτό που θα συνεχίσει να συμβαίνει ακόμα είναι ότι θα συνεχίσει να ενεργοποιείται το DNA σας μέχρι να ολοκληρώσετε την ενεργοποίησή του και θα συνεχίσετε ν’ απορροφάτε το φωτεινό σας σώμα, μέχρι κι αυτό να το αφομοιώσετε ολοκληρωτικά. Και μετά αυτό που θα συμβεί είναι ότι το φωτεινό σας σώμα, θ’ απορροφήσει σταδιακά το βιολογικό σας σώμα, το οποίο θα λεπταίνει και θα αιθεροποιείτε συνεχώς, μέχρι ν’ απορροφηθεί ολοκληρωτικά. Ο Τοβίας σας είχε πει ότι οι άλλοι θα νομίζουν ότι σας βλέπουν, αλλά δεν θα σας βλέπουν πια. Γιατί το μόνο που θα έχει μείνει στη 3η διάσταση για να μπορούν να σας βλέπουν θα είναι το ολόγραμμά σας, τίποτα άλλο.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
Μέχρι σήμερα αγαπημένοι μου έχετε διαβάσει κι έχετε ακούσει, ότι ο τρίτος κύκλος της δημιουργίας είναι ένας ωκεανός αγάπης, όπου εσείς ενώνεστε μαζί του και ζείτε μέσα στην ενότητα και στην αγάπη, σε μια κατάσταση ύπαρξης απόλυτης ευδαιμονίας. Και ναι αυτό είναι εν μέρει αλήθεια, καθώς περνάτε στην ενότητα των πάντων.  Για σας όμως, που πάντα ήσασταν εξερευνητές και πάντα ήσασταν οι  αλχημιστές της ενέργειας, αυτό δεν είναι αρκετό.
      Αυτό που σας λέμε σήμερα είναι ότι πολλοί από σας  που εισήρθατε ήδη στη 5η διάσταση κι έχετε ανοίξει τον 3ο κύκλο της δημιουργίας σας,  το μέχρι που θέλετε να το φτάστε και πόσο θ’ ανεβάσετε αυτές τις συχνότητες, αυτό θα το δούμε στην πορεία σας. Πάντως εκείνο που γνωρίζουμε είναι, ότι θέλετε να φέρετε στη Γη τις υψηλότερες συχνότητες και να προσεγγίσετε τις υψηλότερες διαστάσεις που είναι πολύ πιο πέρα από την 5η    διάσταση.
      Είναι βέβαιο ότι δεν έχετε σκοπό να σταματήσετε την εξερεύνηση του εαυτού σας και της ενέργειας, γιατί αυτό είναι το πάθος σας κι αυτό είναι που σας χαρακτηρίζει σαν αγγέλους. Είστε πάντα εσείς οι εξερευνητές, είστε πάντα εσείς αυτοί που φέρνετε τις αλλαγές στις ενέργειες, είστε πάντα εσείς αυτοί που επεκτείνετε την δημιουργία. Οπότε το Πνεύμα το γνωρίζει ότι κι εδώ θα κάνετε το θαύμα σας.

      Στο τρίτο κύκλο της δημιουργίας περνάνε οι ανθρώπινοι άγγελοι που έχουν ανεβάσει πολύ υψηλά την δόνησή τους κι έχουν εισέρθει στις υψηλότερες συχνότητες του φωτός. Αυτό σημαίνει αγαπημένοι μου, ότι ο τρίτος κύκλος δεν έχει καμία σχέση με τον δεύτερο κύκλο της δημιουργίας. Στο 2ο κύκλο της δημιουργίας φιλιξενούνται όλες οι ποιότητες στις ενέργειες, από τις χαμηλότερες συχνότητες, έως τις υψηλότερες συχνότητες. Ενώ στο τρίτο κύκλο της δημιουργίας υπάρχουν ενέργειες μόνον υψηλής συχνότητας. Ναι υπάρχουν κι εδώ πολλές και διαφορετικές ποιότητες στις ενέργειες, αλλά είναι πάντα υψηλής συχνότητας, είναι δηλαδή όλες φωτεινές ενέργειες κι εσείς τώρα είστε το Φως.
      Κι ένα από τα υψηλότερα δυναμικά σας είναι, στο τρίτο κύκλο της δημιουργίας  να αλληλοεπιδράσετε μεταξύ σας, ν’ αλληλοεπιδράσετε όλοι οι ανθρώπινοι άγγελοι που βρίσκεστε στις υψηλότερες συχνότητες μεταξύ σας και να εμπειραθείτε μ’ ένα καινούργιο τρόπο, για να δείτε πόσο υψηλά ακόμα μπορείτε να εκτοξεύσετε την δόνησή σας.
Εάν οι υψηλότερες συχνότητες του φωτός αλληλοεπιδράσουν μεταξύ τους, τότε πόσο πιο ψηλά μπορούν να εκτιναχθούν αυτές οι υψηλές συχνότητες;
      Και σ’ αυτό τον 3ο  κύκλο της δημιουργίας, απλά θα υπάρχετε με απόλυτη την επίγνωση της ύπαρξής σας, χωρίς να σας ενδιαφέρει πια, να βρίσκετε τρόπους να προσδιορίσετε την ταυτότητάς σας, γιατί θα έχετε απελευθερώσει κάθε ταυτότητα. Όλα θα συμβαίνουν για σας μ’ έναν απλό και φυσικό τρόπο, χωρίς εσείς να επιδιώκετε οτιδήποτε. Εσείς απλά θα είστε και θα υπάρχετε με ολοκληρωτική επίγνωση της ύπαρξής σας και της ενότητας των πάντων ταυτόχρονα.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια……
      Κι εδώ δεν υπάρχουν λόγια ούτε για μας που σας γνωρίζουμε πολύ καλά, ούτε για κανέναν άλλον στο Σύμπαν. Υπάρχει μόνο μεγάλος θαυμασμός από όλους μας. Κι εκείνο που έχουμε σήμερα να σας πούμε είναι ότι προκαλέσατε το ενδιαφέρον όχι μόνο του δικού μας Σύμπαντος, αλλά και ολόκληρης της δημιουργίας. Κι ύστερα απορείτε που υπάρχει τόσο μεγάλη τιμή για σας κι εμείς γελάμε πολλές φορές μαζί σας, που εσείς δεν έχετε καμία επίγνωση του μεγαλείου σας, ενώ  είστε τόσο μεγαλειώδεις που έχετε κάνει άνω κάτω  όχι μόνο τη Γη, αλλά και ολόκληρο το Σύμπαν.  Δεν είναι για γέλια αυτό οικογένεια;
      Είμαστε πάντα κοντά σας και καθώς εσείς εισέρχεστε στο 3ο κύκλο της δημιουργίας και τα πέπλα γκρεμίζονται, θα  μας νιώθετε αγαπημένοι μας ακόμα περισσότερο  κοντά σας, γιατί εμείς είμαστε εσείς κι είμαστε Ένα.  Είμαστε η οικογένειά σας και σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο.
Κι έτσι είναι.  Namaste

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email