«2014, η Ενεργοποίηση του Παρατηρητή» – Δάσκαλος Κουτχούμι

«2014, η Ενεργοποίηση του Παρατηρητή»

Δάσκαλος Κουτχούμι & Καίτη Τσώλη, 02/01/2014

Namaste οικογένεια! Χαιρετώ την οικογένειά μου, χαιρετώ την οικογένεια των ανθρώπινων αγγέλων και σήμερα έρχομαι κοντά σας μέσα από την δική σας δόνηση, καθώς κι εγώ βρίσκομαι μαζί σας, βρίσκομαι ανάμεσά σας σαν ενσαρκωμένος άγγελος. Είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι κι  είμαι πολύ συγκινημένος αγαπημένα μου αδέρφια, γιατί πραγματικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν άγγελο σήμερα, από το να βρίσκεται στη Γη ανάμεσά σας, να βρίσκεται στη Γη μαζί  σας. Μαζί με σας, που αλλάξατε την υφή της αγάπης και της δημιουργίας, μαζί με σας που δημιουργήσατε καινούργιες ενέργειες και  επεκτείνατε την δημιουργία. Και μέσα απ’ αυτή την δόνηση της αγάπης του Χριστού που γειώνεται όλο και περισσότερο μέσα σας έρχομαι να σας μιλήσω σήμερα.
      Ισορροπείτε όλο και περισσότεροι αγαπημένοι μου σ’ αυτές τις υψηλές συχνότητες της ελευθερίας που είναι αγάπη. Γνωρίζουμε ότι το 2013 δεν ήταν καθόλου εύκολο για σας στο γραμμικό σας χρόνο, καθώς η αγάπη σας θέλει ολοκληρωτικά ελεύθερους και υπήρχαν μέσα σας ακόμα κάποια υπολείμματα από παλιές ενέργειες της διαμόρφωσής σας που χρειάστηκε ν’ απελευθερωθούν. Και θα  συνεχίσετε ακόμα να δουλεύετε και το 2014 για την ολοκληρωτική σας ισορροπία, αλλά το 2014 θ’ αρχίσουν επίσης να εμφανίζονται πιο έντονα και τ’ αποτελέσματα της εργασίας σας, θ’ αρχίσουν να εμφανίζονται οι αλλαγές πρώτα για σας και στη συνέχεια κι ευρύτερα  για το περιβάλλον σας και  τη Γη.
      Καθώς η ελεύθερη ροή της ενέργειας θ’ αποκατασταθεί ολοκληρωτικά μέσα σας, το ίδιο θα συμβεί κι έξω σας και οι συγχρονισμοί θ’ αποτελούν μέρος της καθημερινότητά σας. Θα βλέπετε τις προθέσεις και τα θέλω σας να πραγματοποιούνται μ’ έναν πολύ πιο άμεσο τρόπο και όλα  αρχικά θα τα βλέπετε  σαν θαύμα. Αλλά το μεγάλο θαύμα αγαπημένοι μου είστε εσείς οι ίδιοι, το μεγάλο θαύμα είναι ο ίδιος σας ο εαυτός, ο οποίος καθώς θα κινείται πέρα από τους περιορισμούς της τρίτης διάστασης και της διττότητας, θ’ αρχίσει ν’ απελευθερώνει σταδιακά όλες τις ικανότητες, τις άπειρες δυνατότητες και τα ταλέντα σας. Θ’ αρχίσετε να το συνειδητοποιείτε πια, ότι είστε Θεοί δημιουργοί.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
      Εάν υπάρχει ακόμα κάτι σήμερα που μπορούμε να πούμε σχετικά με την εξέλιξή σας, είναι ν’ απελευθερώσετε οποιαδήποτε πεποίθηση υπάρχει ακόμα μέσα σας, ότι έχετε κι άλλα θέματα να λύσετε σχετικά με τον εαυτό σας. Εάν υπάρχουν ακόμα κάποια  θέματα της ανθρώπινης πτυχής σας, τα οποία περιορίζουν την ελευθερία σας, ο εαυτός σας τα γνωρίζει και θα σας τα δείξει για να τα ισορροπήσετε. Γιατί εάν εσείς πιστεύετε ότι έχετε ακόμα θέματα να λύσετε, τότε αυτό που συμβαίνει είναι ότι τα δημιουργείτε. Και είναι πολύ σημαντικό σήμερα ν’ απελευθερώσετε ολοκληρωτικά αυτή την πεποίθηση. Δεν κρίνουμε πια για τίποτα τον εαυτό μας.
      Και οικογένεια επίσης πολλοί από εσάς έχετε στοχοποιήσει και υπερφορτώσει τις δημιουργίες σας, προσδοκώντας να σας λύσουν τα θέματα της αφθονίας σας. Και όσο εσείς το κάνετε αυτό, δεν πρόκειται να τα λύσετε. Απελευθερώστε ολοκληρωτικά τις δημιουργίες σας. Δημιουργείτε γιατί είστε δημιουργοί και γιατί οι δημιουργίες σας δίνουν χαρά. Δεν σημαίνει ότι οι δημιουργίες σας δεν θα σας δώσουν αφθονία, αλλά όσο εσείς τις ελέγχετε και τις φορτώνετε με προσδοκίες, δεν λειτουργεί. Να γνωρίζετε ότι εάν εσείς απελευθερώσετε όλους τους περιορισμούς και τις πεποιθήσεις σας σχετικά με την αφθονία σας, τότε η αφθονία σας θα έρθει έτσι κι αλλιώς, ακόμα και κάνοντας …τίποτα, όπως σας είπε ο Τοβίας. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα για το Πνεύμα. Όλα σας τα δίνει ο εαυτός σας όταν εσείς είστε έτοιμοι ενεργειακά. Γι’ αυτό απελευθερώστε ολοκληρωτικά τις προσδοκίες σας σχετικά με τις δημιουργίες σας κι επιτρέψτε τους να υπάρχουν και να κάνουν ελεύθερες το δικό τους ταξίδι, χωρίς να τις κυνηγάτε και να τις ελέγχετε.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
      Κι έτσι λοιπόν αγαπημένοι μου, καθώς γειώνετε την καινούργια σας ύπαρξη και μαθαίνετε να ζείτε με τον καινούργιο τρόπο, όπου δεν είστε πια ο ρόλος σας  και κανένας ρόλος, όπου έχετε παραιτηθεί ολοκληρωτικά από τον έλεγχο του μυαλού και της προσωπικότητας, θ’ αποχωρήσει από μέσα σας και ο κριτής. Θα υπάρχει μόνο η επίγνωση για το ποιοι είστε, με ολοκληρωτική αποδοχή του παιχνιδιού που δημιουργήσατε και που δημιούργησε η κάθε ψυχή για τον εαυτό της, χωρίς να παίρνετε καμία θέση μέσα στο παιχνίδι. Έχετε πάει πολύ πιο πέρα και πολύ πιο ψηλά από την διττότητα και δεν θα θέλετε να εμπλέκεστε με κανένα τρόπο.
      Και τότε αγαπημένοι μου, υπέροχοι ανθρώπινοι άγγελοι, υπάρχει ο αληθινός σας εαυτός που βιώνει το τώρα σας, απόλυτα συνειδητός, υπάρχετε εσείς μέσα στην αλήθεια σας.  Θα είστε η αγάπη και θα βιώνετε μια κατάσταση ηρεμίας και  γαλήνης. Γιατί η αγάπη είναι μια γαλήνια θάλασσα που στην εκδήλωσή της ξεχειλίζει από χαρά και βαθιά ευγνωμοσύνη για την ζωή και για το «ότι υπάρχει». Η αγάπη όλα τ’ αγκαλιάζει, γιατί στα μάτια της αγάπης όλα είναι όπως πρέπει να είναι και όλα είναι ευλογημένα.
      Και  μέσα σ’ αυτή την εσωτερική σιωπή και γαλήνη που θα βιώνετε θα ενεργοποιηθεί μέσα σας ο παρατηρητής. Και ο παρατηρητής είναι εσείς. Ο παρατηρητής είναι η θεϊκότητά σας, είναι η εγώ ειμί συνειδητότητα. Κι έτσι το 2014 είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί θα έχετε ενεργοποιήσει  μόνιμα τον παρατηρητή μέσα σας και θα ζείτε ολοκληρωτικά με τον καινούργιο τρόπο σαν ανθρώπινοι άγγελοι στις υψηλές συχνότητες της αγάπης και του φωτός. Ο παρατηρητής μέσα σας θα διευρύνει την αντίληψή σας, θα διευρύνει την συνειδητότητά σας.

      Ο παρατηρητής μέσα σας, ενεργοποιείται όταν ο εαυτός σας είναι ολοκληρωτικά ελεύθερος από τη σκέψη και από κάθε έλεγχο στον εαυτό σας. Με την ενεργοποίηση του παρατηρητή θα δείτε και θ’ ανακαλύψετε πολύ περισσότερα για τον εαυτό σας και για το περιβάλλον σας. Θ’αρχίσετε ν’ αντιμαμβάνεστε πολλά περισσότερα που πριν δεν μπορούσατε ν’ αντιληφθείτε. Θα εκπλαγείτε καθώς θα βλέπετε τον μεγαλειώδη εαυτό σας να ξεδιπλώνεται και να σας αποκαλύπτεται.
      Ο παρατηρητής, θα εστιάζει σ’ έναν πλούτο πιθανοτήτων και δυνατοτήτων του εαυτού σας, φέρνοντας στην πραγματικότητά σας κάθε φορά, ένα δυναμικό πολλών επιλογών, που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε καν ότι υπάρχουν και εστιάζατε μόνο σε μία. Εστιάζατε σ’ αυτή που εμπεριείχε και καθρέφτιζε αυτό που σας ήταν οικείο και γνωστό μέσα στην τρίτη διάσταση.
      Θα είναι μαγικό για σας οικογένεια, καθώς θα χρησιμοποιείτε πολλές καινούργιες δυνατότητες για να εκφράσετε τον εαυτό σας και την δημιουργικότητά σας και θα μάθετε να παίζετε μ’ αυτές.
      Μέσα από τον παρατηρητή, θ’ αρχίσετε να συνειδητοποιείτε περισσότερο τον πολυδιαστασιακό σας εαυτό. Ήδη σας είναι γνωστό ότι λειτουργείτε σε πολλά επίπεδα σαν πολυδιαστασιακά όντα. Και το κάνετε και κατά την διάρκεια του ύπνου σας και κατά την διάρκεια του ξύπνιου σας. Πολλοί από εσάς ήδη αυτή την στιγμή διδάσκετε τις εμπειρίες σας στις αγγελικές σφαίρες και σε άλλους συμπαντικούς πολιτισμούς που ενδιαφέρονται γι’ αυτήν την μοναδική εμπειρία που βιώνετε στη Γη και τον πλούτο της σοφίας που σας προσφέρει.
      Ακόμα όμως αγαπημένοι μου είναι νωρίς για να έχετε την επίγνωση μιας πολλαπλής συνειδητότητας του εαυτού σας. Αυτό όμως θ’ αρχίσει τώρα να συμβαίνει σταδιακά, καθώς ο εαυτός σας θ’ αρχίσει να σας αποκαλύπτεται. Για την ώρα όλα αυτά που σας συμβαίνουν πολυδιαστασιακά, τα βιώνετε μέσα από μια αίσθηση ότι κάτι ξεχνάτε. Ότι ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό, που δεν μπορείτε να το θυμηθείτε.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
      Αγαπημένοι μου επιτρέψτε να είστε ολοκληρωτικά ανοιχτοί σε όλες τις υπάρχουσες ενέργειες και χρημοποιείστε το παρατηρητή μέσα σας. Απλά παρατηρείστε το κάθε τι που σας συμβαίνει. Ναι θα γνωρίζετε όλες τις ποιότητες της ενέργειας, αλλά να επιτρέπετε σε όλες τις ενέργειες που υπάρχουν κι έρχονται κοντά σας, να περνάνε από μέσα σας ελεύθερα, όπως ακριβώς επιτρέπετε στον αέρα να σας διαπερνάει. Αφεθείτε ολοκληρωτικά. Δεν υπάρχουν τώρα ενέργειες που να μπορούν να σας βλάψουν. Εάν πριν το κατάφερναν, είναι γιατί εσείς το επιτρέπατε. Να μην έχετε καμία άμυνα για τον εαυτό σας, γιατί και η άμυνα είναι αντίσταση. Απλά επιτρέπετε, αφήνεστε με εμπιστοσύνη και παρατηρείτε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.
      Άλλωστε οικογένεια από τη στιγμή που εσείς φωτίσατε μέσα σας όλα τα σκοτάδια του εαυτού σας και είστε μόνο Φως, να γνωρίζετε ότι είστε και αυτόματοι μετασχηματιστές για όλες τις ενέργειες με χαμηλότερες συχνότητες.
      Και υπάρχουν αγαπημένοι μου αυτή τη στιγμή πολλές σκοτεινές ενέργειες που επιζητούν τη λύση, γιατί κουράστηκαν να κακοποιούν τον εαυτό τους. Θέλουν τώρα να παραιτηθούν από τον έλεγχο και θέλουν να φωτιστούν, θέλουν αγάπη και γι’ αυτό έρχονται κοντά σας. Να δείχνετε κατανόηση και να έχετε συμπόνια. Επιτρέψτε στην αγάπη της καρδιάς σας να τους αγκαλιάσει όλους και όλα.

      Και σας τα λέμε όλα αυτά οικογένεια, γιατί θα βρεθείτε πολλές φορές σε πολλούς χώρους και σε πολλά μέρη με χαμηλές συχνότητες κι αυτό δεν θα είναι καθόλου τυχαίο. Το επιλέξατε και συμφωνήσατε εσείς να το κάνετε αυτό σαν άγγελοι, γιατί θέλετε να φωτίσετε όλα τα σκοτάδια της Γης. Και κάθε φορά που θα βρίσκεστε σε τέτοιους χώρους, απλά κρατείστε την ισορροπία σας και να είστε ο εαυτός σας. Το φως σας αρκεί να κάνει τους μετασχηματισμούς της κάθε ποιότητας της ενέργειας. Το φως σας μετασχηματίζει το σκοτάδι σε φως.
      Υπάρχουν βέβαια και σκοτεινές ενέργειες που δεν επιζητούν τη λύση, δεν θέλουν να εξελιχθούν και τους ενδιαφέρει μόνο  ο έλεγχος, η δύναμη και η εξουσία. Και αυτές οι ενέργειες είναι  που δημιουργούν τις μεγαλύτερες συγκρούσεις αυτή την στιγμή στο πλανήτη, γιατί  φοβούνται ότι θα χάσουν τον έλεγχο. Εσείς δεν κινδυνεύετε σε καμία περίπτωση απ’ αυτές τις ενέργειες. Και όχι μόνο γιατί έτσι κι αλλιώς βρίσκεστε σε διαφορετικές συχνότητες και δεν μπορούν να σας αγγίξουν, αλλά και γιατί σας φοβούνται. Το σκοτάδι σας φοβάται. Το σκοτάδι γνωρίζει πολύ καλά ότι εάν σας πλησιάσει, σταματάει πια να είναι σκοτάδι και μετασχηματίζεται σε φως, χωρίς να χρειάζεται εσείς να κάνετε απολύτως τίποτα. Γι’ αυτό όσες σκοτεινές ενέργειες δεν θέλουν να φωτιστούν, δεν θα σας πλησιάζουν. Γι’ αυτές τις ενέργειες θα φροντίσει η ίδια η Γη να τις απομακρύνει από κοντά της και τα επόμενα χρόνια θ’ αρχίσουν ν’ αποχωρούν, γιατί οι καινούργιες υψηλές συχνότητες δεν θα μπορούν πια να τις κρατήσουν.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια……
      Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στη βιολογία σας, καθώς θα ενσωματώνετε το φωτεινό σας σώμα. Θα νιώθετε κάποιες στιγμές πολύ άβολα με το σώμα σας, γιατί ο Θεός-Θεά μέσα σας, δυσκολεύεται όταν βρίσκεται μέσα σ’ ένα βιολογικό σώμα, αλλά να είστε υπομονητικοί και θα το ισορροπήσετε κι αυτό.
      Η συχνότητα της ελευθερίας που είναι αγάπη είναι η χριστική σας συνειδητότητα. Η ολοκληρωτική ένωση του εαυτού σας, θα σας αποκαλύψει  ότι ο εαυτός σας είναι τεράστιος και μεγαλειώδης, πολύ περισσότερο απ’ ότι μπορείτε ν’ αντιληφθείτε και δεν περιορίζεται μόνο στα σύνορα της Γης. Θα κατανοήσετε ότι δεν είστε μόνο πολίτες του πλανήτη σας, αλλά ότι είστε πολίτες του Γαλαξία σας, είστε πολίτες του Σύμπαντος. Κι ενώ θα συνεχίσετε να δουλεύετε για την ενότητα και την ειρήνη στη Γη μας, θ’ αρχίσετε παράλληλα σταδιακά να έχετε κι επαφές με υπάρξεις πέραν της Γης, με υπάρξεις του Γαλαξία σας, αλλά γι’ αυτό το θέμα θα ξαναμιλήσουμε μια άλλη φορά, που θα είστε περισσότερο έτοιμοι.
      Εκείνο που θέλουμε σήμερα να καταλάβετε είναι ότι περνάτε ολοκληρωτικά σ’ ένα καινούργιο κύκλο εξέλιξης και αυτό θα γίνει με ταχύτερους ρυθμούς απ’ ότι υπολογίζατε, γιατί βλέπουμε ότι η ανθρωπότητα της Γης άρχισε ν’ ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Πνεύματος. Οπότε ο εαυτός σας, σας καλεί το 2014 να είστε έτοιμοι, γιατί  εσείς είστε αυτοί που σηματοδοτείτε πρώτοι όλες τις αλλαγές.
      Και βέβαια μέσα στο 2014 θα έρθουν στο προσκήνιο και οι καινούργιοι κρυστάλλινοι άγγελοι που γεννήθηκαν κυρίως τα τελευταία 20-25 χρόνια. Περίμεναν την κατάλληλη στιγμή και περίμεναν αυτές τις καινούργιες συχνότητες για να ενεργοποιηθούν, γιατί φέρνουν μέσα τους αυτές τις υψηλές συχνότητες.  Να τους φροντίσετε και να τους ανοίξετε τεράστια την αγκαλιά σας. Θα σας εκπλήξουν γιατί οι δονήσεις τους θα επιταχύνουν τις αλλαγές στη Γη. Γνωρίζουν μέσα τους ότι εσείς είστε οι πρωτοπόροι, έμπειροι άγγελοι και θα έρχονται κοντά σας, γιατί χρειάζονται την εμπειρία σας και την αγάπη σας. Θα σας δώσουν πολύ μεγάλη χαρά οικογένεια.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Το 2014 λοιπόν στο γραμμικό σας χρόνο, θα είναι ένας χρόνος περισσότερης ισορροπίας για σας στις καινούργιες συχνότητες, θα είναι ο χρόνος όπου θα ενεργοποιηθεί και θα γειωθεί μόνιμα ο παρατηρητής μέσα σας και ο χρόνος όπου θ’ αρχίσουν να εμφανίζονται έντονα στην πραγματικότητά σας οι αλλαγές για τις οποίες εσείς δουλέψατε. Αλλά μέσα στο 2014 θ’ αρχίσουν να εμφανίζονται και οι αλλαγές στο περιβάλλον σας και στη Γη. που είναι επίσης αποτέλεσμα της δικής σας εργασίας.
      Θ’ αρχίσει ν’ αλλάζει το οικοσύστημα της Γης και αυτό θα ξεκινήσει όπως πάντα από το νερό. Η συνειδητότητά σας είναι ήδη συντονισμένη με την συνειδητότητα του νερού, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της βιολογίας σας αποτελείται από νερό και όλοι θα νιώσετε αυτή την διάθεση να βρίσκεστε περισσότερο κοντά σε περιοχές που υπάρχει νερό. Κι αυτό δεν έχει σχέση μόνο με την θάλασσα, αλλά έχει σχέση και με ποτάμια, λίμνες και οπουδήποτε υπάρχει νερό.
      Θ’ αρχίσουν λοιπόν οι αλλαγές από το νερό και τα θαλάσσια ήδη θα συντονιστούν με τις νέες υψηλές συχνότητες. Κάποια ήδη ψαριών και ότι άλλο κατοικεί στο νερό θα αποχωρίσουν και θα έρθουν καινούργια ήδη που θα είναι περισσότερο συντονισμένα με τις καινούργιες συχνότητες της Γης. Και βέβαια αυτό θα επεκταθεί και στη στεριά. Πολλά καινούργια είδη θα εισέρθουν στη Γη και κάποια άλλα από τα υπάρχοντα είδη, θ’ αποχωρήσουν. Γι’ αυτό όταν ακούτε για εξαφάνιση κάποιων ειδών στις θάλασσες και στο ζωικό βασίλειο να μην ανησυχείτε. Κατανοείστε ότι υπάρχει καταλληλότητα σ’ αυτό και ότι όλα συμβαίνουν σε συνεργασία με τη Γη μας. Η Γη μας γνωρίζει πολύ καλά να προστατεύει ότι υπάρχει και κατοικεί επάνω της, όταν χρειάζεται προστασία.

      Τώρα γνωρίζετε πολύ καλά οικογένεια, ότι όλες οι επιλογές σας, πολλές μάλιστα από τις οποίες τις θεωρούσατε λάθος, δεν ήταν καθόλου λάθος, αφού σας έφεραν  εδώ που είστε και καθρέφτισαν τη σοφία της ψυχής σας.
      Και αγαπημένοι μου, αγαπημένοι μου συνοδοιπόροι και συνάγγελοι, εκτός από την ευγνωμοσύνη στον εαυτό σας, στο Πνεύμα σας, θ’ αρχίσετε να νιώθετε  και  ευλογημένοι. Θα  νιώθετε συνέχεια μια βαθιά ευλογία η οποία θα προέρχεται μέσα από την καρδιά σας και θα σας τυλίγει ολοκληρωτικά.
      Κι είναι τόσο υπέροχο οικογένεια, είναι τόσο υπέροχο να ζούμε αυτή τη στιγμή της μεγάλης αλλαγής στη Γη. Γι’ αυτό ας το απολαύσουμε αγαπημένοι μου, ας το απολαύσουμε και ας δώσουμε στον εαυτό μας όλη την αγάπη που αξίζει και δικαιούται και μετά η αγάπη γνωρίζει, μετά η αγάπη ξέρει να δίνει στον εαυτό της και γνωρίζει ότι όλα είναι ο εαυτός της. Γιατί η αγάπη είναι ο Θεός! Η αγάπη οικογένεια είναι ο Θεός που δημιουργεί. Κι εσείς αγαπημένοι μου είστε Θεοί επίσης!
Κι έτσι είναι.

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email