“Δεύτερος κύκλος της δημιουργίας”, Αρχάγγελος Μιχαήλ

Δεύτερος κύκλος της δημιουργίας

Αρχάγγελος Μιχαήλ & Καίτη Τσώλη, 12/11/2013

Σας χαιρετώ οικογένεια! Χαιρετώ τους πρωτοπόρους και τα πρότυπα της οικογένειας των ανθρώπινων αγγέλων. Είμαι ο αδερφός σας ο αρχάγγελος Μιχαήλ και είμαι πάντα μαζί σας. Ήμουν πάντα μαζί σας από την αρχή αυτού του υπέροχου ταξιδιού σας, καθώς φύγατε από τον πρώτο κύκλο της δημιουργίας.
Βρίσκεστε λοιπόν αγαπημένοι μου σ’ ένα κρίσιμο σημείο της εξέλιξής σας  εδώ στη Γη, γιατί καθώς ο καθένας από σας απελευθερώνεται από την διττότητα και ολοκληρώνει αυτόν το κύκλο της εξέλιξής του, ολοκληρώνεται ταυτόχρονα μέσα του και ο δεύτερος κύκλος της δημιουργίας. Κι αυτό είναι το θέμα για το οποίο θα μιλήσουμε σήμερα. Πριν όμως προχωρήσουμε, θέλουμε να σας επισημάνουμε  οικογένεια την δυσκολία που συνεχίζετε να έχετε στο να λαμβάνετε. Κι αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα, γιατί δεν επιτρέπετε την ελεύθερη ροή της ενέργειας, με αποτέλεσμα πολλοί από εσάς να μην έχετε ανοίξει ακόμα αυτές τις ενέργειες που σχετίζονται με την αφθονία σας.
          Είστε πολύ καλοί στο να δίνετε στους άλλους, πάντα ήσασταν κι αυτό αποτέλεσε και ισχυρό στοιχείο της προσωπικότητάς σας που ενισχύθηκε μέσα από την διαμόρφωσή σας. Δίνετε στους άλλους ακόμα και όταν δεν υπάρχει  καταλληλότητα, αλλά εσείς οικογένεια, δεν είστε δεκτικοί και ανοιχτοί στο να λαμβάνετε. Χρειάζεται να μάθετε να δίνετε εσείς πρώτα στον εαυτό σας και να κατανοήσετε  επιτέλους ότι εάν χρωστάτε σε κάποιον, αυτός είναι ο εαυτός σας. Δώστε στον εαυτό σας όλα όσα αξίζει και δικαιούται. Και όταν εσείς μάθετε να λαμβάνετε και αρχίσετε να δίνετε στον εαυτό σας, τότε θα λύσετε όλα τα θέματα που αφορούν την αφθονία σας,  σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.
        Στο να μάθετε να λαμβάνετε υπάρχει η χάρη του Πνεύματος κι αυτό θα διευκολύνει πάρα πολύ και τις δημιουργίες σας. Και μέσα απ’ αυτό θ’ αρχίσετε να καταλαβαίνετε και την διαφορά του «δίνω» την ενέργειά μου, από το μοιράζομαι με αγάπη. Γιατί μέσα στη διττότητα όταν δίνατε το κάνατε για πολλούς άλλους λόγους, στους οποίους ήδη έχουμε αναφερθεί και πιστεύατε ότι ήταν αγάπη, αλλά δεν μπορούσε να είναι αγάπη, αφού εσείς δεν αγαπούσατε τον εαυτό σας και δεν είχατε συνείδηση της αληθινής αγάπης. Και καταλήγατε να σκορπίζετε την ενέργειά σας. Ενώ τώρα που μάθατε ν’ αγαπάτε τον εαυτό σας, όταν μοιράζεστε με αγάπη δεν υπάρχει κανένα σκόρπισμα της ενέργειας, γιατί σε ότι μοιράζεστε και το δίνετε με αγάπη, δεν υπάρχει καμιά απώλεια ενέργειας.
         Στο να μάθετε να λαμβάνετε θα σας βοηθήσει πολύ και η θηλυκή σας ενέργεια, η οποία τώρα έρχεται ολοκληρωτικά στο προσκήνιο και παίρνει μέσα σας την θέση που της αξίζει. Γιατί μέχρι σήμερα οικογένεια και σε ολόκληρη σχεδόν την πορεία σας στη Γη σας οδηγούσε η αρσενική σας ενέργεια, ανεξάρτητα από το φύλο που ενσαρκωθήκατε σαν άνδρας ή γυναίκα. Ήταν δική σας επιλογή αυτή, γιατί η αρσενική σας ενέργεια μπορούσε πιο εύκολα να συνδεθεί με την προσωπικότητα και τον ρόλο σας στη Γη και  μπορούσε ν’ αναπτύξει αυτή την δύναμη και την δυναμική, για να σας δώσει την ώθηση που ήταν απαραίτητη, για να προχωρήσετε με την εξέλιξή σας, μέσα στη διττότητα.
         Τώρα που ενώσατε και ισορροπήσατε μέσα σας και τις δυο σας ενέργειες την αρσενική και την θηλυκή, τώρα αναλαμβάνει τα ηνία του εαυτού σας και σας οδηγεί η θηλυκή σας ενέργεια η οποία συνδέεται με την καρδιά σας, είναι περισσότερο διεισδυτική, δεκτική κι ευαίσθητη και σας οδηγεί πέρα από την δύναμη, σας οδηγεί στην ελευθερία που είναι αγάπη. Και η θηλυκή σας ενέργεια    επηρεάζει κι αλλάζει και τον τρόπο της συμπεριφοράς σας απέναντι στον εαυτό σας και στους άλλους..

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια……..
Αγαπημένοι μου όταν στο πρώτο κύκλο της δημιουργίας, όπως ονομάζετε την Πηγή σας δεχθήκατε το κάλεσμα του Πνεύματος, όταν δεχθήκατε να κάνετε αυτό το ταξίδι μέσα στον εαυτό σας και να επεκτείνετε την δημιουργία, δεν γνωρίζατε πραγματικά που μπορεί να σας οδηγήσει αυτό το ταξίδι. Θα θέλαμε να μην το δείτε γραμμικά και ν’ αφήσετε, να επιτρέψετε στην καρδιά σας να κατανοήσει. Γιατί όλα είναι μέσα σας και δεν υπάρχει κάποιος «χώρος» που να προσδιορίζει τον πρώτο και τον δεύτερο κύκλο της δημιουργίας.
        Στην Πηγή σας, στον πρώτο κύκλο της δημιουργίας, ήσασταν άμεσοι δημιουργοί και δεν υπήρχαν νόμοι τους οποίους εσείς έπρεπε να  χρησιμοποιήσετε για τις δημιουργίες σας. Στον δεύτερο κύκλο της δημιουργίας και στο Σύμπαν που βρίσκεστε αυτή την στιγμή και μέσα από την απόφασή σας να εμεπιραθείτε μέσα στην πολυπλοκότητα και στην πολυποικιλότητα κάθε είδους ενεργειών, χρειάστηκε να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε κάποιους νόμους, για να διευκολυνθείτε στις δημιουργίες σας. Οι κυρίαρχοι νόμοι στο δεύτερο κύκλο της δημιουργίας, είναι ο νόμος του  επτά και ο νόμος του τρία και υπάρχουν και πολλοί δευτερεύοντες μπορούμε να πούμε νόμοι, τους οποίους δημιουργήσατε για να σας εξυπηρετήσουν.
          Αν δεν υπήρχε ο Νόμος του Επτά οικογένεια, τα πάντα στο Σύμπαν θα είχαν οδηγηθεί προς την τελική τους έκβαση, δηλαδή τα πάντα θα είχαν οδηγηθεί άμεσα στην λύση τους κι εσείς δεν θα είχατε την ευκαιρία να εμπειραθείτε με τον τρόπο που θέλατε να εμπειραθείτε, γιατί χάρη στο Συμπαντικό νόμο του Επτά, δεν υπάρχουν ευθείες γραμμές σ’ αυτό το Σύμπαν και καμιά ενέργεια δεν λειτουργεί προς την ίδια κατεύθυνση χωρίς διακοπές και χωρίς παύσεις. Και αυτό ακριβώς είναι που θέλατε κι εσείς, για να έχετε την ευκαιρία να εμπειραθείτε.
          Και μέσα από το νόμο του τρία χρησιμοποιώντας την ανθρώπινη συνείδησή σας  και το συναίσθημά σας και μια τρίτη ενέργεια που προέκυπτε συνήθως από  την αλληλοεπίδρασή σας με τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους κι έπαιζε το ρόλο του καταλύτη, είχατε την ευκαιρία να διαχειρίζεστε τις υπάρχουσες ενέργειες και να τις μετασχηματίζετε μέσα σας σε καινούργιες ενέργειες. Μ’ αυτόν το τρόπο κατά την διάρκεια της εξέλιξής σας ο εαυτός σας βρισκόταν σε μια συνεχόμενη αλλαγή και κτίσατε βήμα-βήμα μια διαφορετική και καινούργια συνειδητότητα.
Στον δεύτερο κύκλο της δημιουργίας χρειαστήκατε τους νόμους γιατί δια-χωριστήκατε από την Πηγή σας με δική σας βέβαια επιλογή, για να εμπειραθείτε. Τώρα που ενωθήκατε ξανά με την Πηγή σας και προχωράτε για τον τρίτο κύκλο της δημιουργίας σας, δεν θα χρειάζεστε πια αυτούς τους νόμους και θα δημιουργείτε ξανά σαν άμεσοι Θεοί δημιουργοί. Δηλαδή στην καινούργια ύπαρξη που είστε και στη 5η διάσταση, δεν θα εξαρτιέστε καθόλου από νόμους, γιατί καθώς απελευθερώνεστε από την διττότητα και βαδίζετε στην ολοκλήρωση της ύπαρξής σας και στην ολοκληρωτική σας ελευθερία, ολοκληρώνετε μέσα σας ταυτόχρονα και τον δεύτερο κύκλο της δημιουργίας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Βρίσκεστε λοιπόν σ’ αυτό το υπέροχο σημείο όπου ολοκληρώνετε ο καθένας το ταξίδι σας στο δεύτερο κύκλο της δημιουργίας κι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο τρίτο κύκλο της δημιουργίας, όπου ενωμένοι με την Πηγή σας και σαν ολοκληρωμένες υπάρξεις ετοιμάζεστε να εμπειραθείτε μ’ ένα καινούργιο πάλι τρόπο, για τον οποίο θα μιλήσουμε στην επόμενη συνάντησή μας. Σήμερα είμαστε εδώ για να σας εξηγήσουμε τι κάνετε σ’ αυτή την στιγμή στο τώρα σας.
         Καθώς προχωράτε στην ενεργοποίηση του DNA σας με όλο και ταχύτερους ρυθμούς αγαπημένοι μου, και γειώνετε όλο και περισσότερο την θεϊκότητά σας, συνεχίζετε να έχετε κάποια συμπτώματα  στη βιολογία σας, όπως οι πονοκέφαλοι, κάποιοι πιθανόν να έχετε ελαφριές ζαλάδες και γενικώς θα νιώθετε μια μικρή αδιαθεσία στη βιολογία σας, μια κούραση, χωρίς να μπορείτε να προσδιορίσετε από πού προέρχεται. Επίσης δεν έχετε την διάθεση και δεν σας ενδιαφέρει πια ν’ ασχολείστε με όλα αυτά τα πράγματα που σας ενδιέφεραν μέσα στην διττότητα κι εσείς αυτό το εκλαμβάνετε σαν έλλειψη πάθους για την ζωή σας και σαν τεμπελιά. Αλλά οικογένεια είναι απόλυτα φυσικό για σας, είναι απόλυτα φυσικό το ότι σταμάτησαν να σας ενδιαφέρουν όλες αυτές οι παλιές ενέργειες και το παιχνίδι της Γης. Μην είστε ανυπόμονοι και επιτρέψτε στον εαυτό σας να σας οδηγήσει μ’ εμπιστοσύνη, γιατί χρειάζεται να μάθετε να ζείτε με τον καινούργιο τρόπο.
          Δεν ξέρετε πώς να ζείτε με τον καινούργιο τρόπο και νιώθετε ακόμα αβέβαιοι. Και σας είπαμε ότι το 2013 και 14 θα είναι  χρονιές προσαρμογής και γείωσης στο να μάθετε να ζείτε με τον καινούργιο τρόπο πάνω στη Γη. Δεν ξέρετε πως να ζείτε σαν ελεύθερες και ολοκληρωμένες υπάρξεις μέσα σε μια ειρηνική πραγματικότητα κι αυτό τον καιρό νιώθετε ότι δεν κινούνται οι ενέργειες, νιώθετε ότι όλα έχουν σταματήσει. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι ο εαυτός σας περιμένει από σας ν’ αφεθείτε ολοκληρωτικά στη ροή της ενέργειας, να γίνετε περισσότερο δεκτικοί στο να λαμβάνετε και να περάσετε σ’ αυτή την άνευ όρων εμπιστοσύνη και όλα θα τα δείτε να λειτουργούν με τον καινούργιο τρόπο.
         Η ενεργοποίηση του DNA σας, θ’ απελευθερώσει επίσης και κάποιες μνήμες που έχουν σχέση με την ιστορία της ψυχής σας και πιθανόν κάποιες πληροφορίες να σας εκπλήξουν. Παρατηρείστε και αποδεχτείτε χωρίς κριτικές και αναλύσεις. Το να γνωρίζετε την ιστορία της ψυχής σας προσθέτει στη γνώση και στη σοφία σας, αλλά όλα αυτά ήδη τα επεξεργαστήκατε στη διαδρομή του ταξιδιού σας στη Γη και τίποτα δεν χρειάζεται περαιτέρω επεξεργασία. Οπότε απλά αποδεχτείτε τα και παρατηρείστε τα.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Αυτό τον καιρό γειώνετε όλο και περισσότερο τη βαθιά κατανόηση ότι όλα αφορούν τον εαυτό σας και ότι μπορείτε να στηρίζεστε και να εμπιστεύεστε μόνο τον εαυτό σας. Κι αυτή η κατανόηση είναι πολύ σημαντική αγαπημένοι μου, γιατί σηματοδοτεί την ολοκληρωτική επιστροφή στον εαυτό σας, αλλά και γιατί αυτή η ολοκληρωτική ευθύνη για τον εαυτό σας, σας δίνει την ελευθερία σας, σας δίνει. την ελευθερία που είναι αγάπη. Ν’ αποδέχεστε οικογένεια με στοργή και αγάπη το ανθρώπινο μέρος σας που συνεχίζει να μην κατανοεί πάντα τα βαθύτερα σχέδια της ψυχής σας και συνεχίζει να νιώθει θλίψη κι αυτή την βαθιά αίσθηση της μοναξιάς, γιατί σε ολόκληρη την πορεία σας στη Γη είχατε μάθει να προσδιορίζετε τον εαυτό σας μέσα από τις σχέσεις σας με τους άλλους. Και ήταν ένας παλιός τρόπος σύνδεσης, όπου συνήθως νιώθατε ότι μπορείτε να στηρίζεστε στους άλλους ή νιώθατε εξαρτώμενοι από τους άλλους. Και ο εαυτός σας θέλει να πάρετε τώρα ολοκληρωτικά την δύναμή σας, όλη την ενέργειά σας μέσα σας.
           Και όταν γειώσετε πολύ καλά αυτή την κατανόηση οικογένεια, ότι  μπορείτε να στηρίζεστε μόνο στον εαυτό σας, η αμέσως επόμενη βαθιά κατανόηση είναι ότι όλα εμπεριέχονται μέσα σας και όλα είστε εσείς. Ο εαυτός σας εμπεριέχει ολόκληρη την δημιουργία. Κι αυτή είναι η βαθιά ευλογία της ενότητας, του Ένα. Και από αυτή την στιγμή και μετά θα την νιώθετε αυτή την αγκαλιά της ευλογίας. Και μην πείτε ότι τα γνωρίζετε όλα αυτά. Ναι τ’ ακούσατε και τα γνωρίζετε νοητικά, αλλά είναι πολύ διαφορετικά να τα κατανοήσετε βαθιά μέσα στην ύπαρξή σας.
        Και καθώς εσείς οικογένεια μέσα από την εργασία με τον εαυτό σας φωτίσατε τα δικά σας σκοτάδια, δημιουργήσατε τις δυνατότητες και δώσατε την ευκαιρία και στις πυκνότερες και χαμηλότερες σκοτεινές ενέργειες να επαναπροσδιοριστούν και ν’ αρχίσουν ν’ αλλάζουν συμπεριφορά. Ναι δεν θα γίνουν όλα αμέσως, αλλά τώρα το βλέπετε ότι όλα αρχίζουν να φωτίζονται. Όλα βγαίνουν στο Φως και δεν μένει τίποτα κρυμμένο. Είναι η στιγμή της μεγάλης αφύπνισης και της μεγάλης αλλαγής στη Γη και είναι αποτέλεσμα της δικής σας εργασίας. Θα βλέπετε επίσης και στο περιβάλλον σας πολλούς ανθρώπινους αγγέλους ν’ αφυπνίζονται. Το Πνεύμα αγαπημένοι μου σας τιμάει πάρα πολύ. Κάνατε και κάνετε συνεχώς το θαύμα σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Αυτό που σας λέμε σήμερα είναι ότι ο πρώτος κύκλος της δημιουργίας  που ήταν μια πρωτογενής κατάσταση ύπαρξης για σας έκλεισε οριστικά, μιας και όλοι οι άγγελοι που συνέχισαν να βρίσκονται στον πρώτο κύκλο μετά την δική σας έξοδο και την επιτυχημένη διαδρομή σας, αποφάσισαν τώρα όλοι να κάνουν το δικό σας ταξίδι. Δηλαδή καθώς εσείς ολοκληρώνετε τον δεύτερο κύκλο της δημιουργίας, κάποιοι άλλοι άγγελοι τώρα εισέρχονται. Η γνώση και η σοφία που αποκομίσατε είναι πολύ σημαντική για το Πνεύμα και για ολόκληρη την δημιουργία και την θέλουν όλοι.
         Εσείς ολοκληρώνετε τον δεύτερο κύκλο της δημιουργίας, τελειώνετε με το παιχνίδι και προχωράτε σαν ελεύθερες ανεξάρτητες και αυτόνομες υπάρξεις για τον τρίτο κύκλο της δημιουργίας. Αποφασίσατε να το καθυστερήσετε λίγο ακόμα, για να έχετε την ευκαιρία να γειώσετε τις νέες ενέργειες που δημιουργήσατε και οι οποίες αφορούν την ελευθερία του εαυτού σας μ’ έναν καινούργιο τρόπο, την ελευθερία που είναι αγάπη και την εκτίναξη της δόνησής σας σε συχνότητες που δεν υπήρξαν ποτέ πριν στη Γη και στο Σύμπαν.
    Εμείς έχουμε την τιμή και την χαρά να είμαστε συνέχεια μαζί σας, γιατί είμαστε η οικογένειά σας. Σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο.
Κι έτσι είναι.

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email