“Η ζωή μας είναι η απόδειξη” – Άγιος Γερμανός

Η ζωή μας είναι η απόδειξη

Άγιος Γερμανός & Καίτη Τσώλη, 12/09/2013

Σας χαιρετώ αγαπημένοι μου! Είμαι ο Άγιος Γερμανός κι έρχομαι να σας συναντήσω σε μια καινούργια δόνηση, καθώς οι πρώτοι από εσάς αποφασίσατε επιτέλους να βάλετε και το άλλο πόδι σας σ’ αυτή την καινούργια πραγματικότητα που διαμορφώνεται στις υψηλότερες συχνότητες της ελευθερίας που είναι αγάπη.
Καθώς τείνετε να ευθυγραμμιστείτε μ’ αυτές τις καινούργιες συχνότητες που εισήρθαν στη Γη και ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο, εσείς νιώσατε έντονα συναισθήματα και κυρίως νιώσατε θλίψη για όλα αυτά που αφήνετε πίσω σας και ανησυχία για το άγνωστο και το καινούργιο που νιώθετε ότι έρχεται στη ζωή σας.
       Η αλήθεια είναι οικογένεια ότι και ο εαυτός σας έγινε περισσότερο απαιτητικός μαζί σας αυτό το καιρό, καθώς θέλει να σας απελευθερώσει ολοκληρωτικά από κάποιες κολλημένες ενέργειες που βρίσκονται ακόμα μέσα σας και σας δυσκολεύουν. Αυτές οι κολλημένες ενέργειες έχουν σχέση με την διαμόρφωσή σας, έχουν σχέση με το «καλό παιδί» της διαμόρφωσή σας. Κι έτσι οι περισσότεροι βιώσατε και κάποιες «μικρές» προκλήσεις για να δείτε αυτές τις ενέργειες και να τις απελευθερώσετε ολοκληρωτικά..

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Έχετε την επίγνωση, έχετε τώρα επίγνωση, γι’ αυτό μείνετε στη παρατήρηση και στην αποδοχή οικογένεια και μην υποκύπτετε στα τεχνάσματα του μυαλού που προσπαθεί συνεχώς να σας αποσπάσει την προσοχή. Ω ναι το μυαλό προσπαθεί να σας πείσει ότι είναι αρκετό να θέλετε το καλό των άλλων ή το καλό της Γης και αρκεί να προσευχηθείτε ή να διαλογιστείτε σχετικά μ’ αυτά και τότε οι αλλαγές θα έρθουν.Όμως οικογένεια θέλουμε να καταλάβετε και σας το έχουμε τονίσει πολλές φορές, ότι οι αλλαγές δεν έρχονται μ’ αυτό τον τρόπο.
        Γνωρίζουμε τις καλές προθέσεις σας, αλλά όλα έχουν σχέση με τις συχνότητες που βρίσκεστε και την εργασία που έχετε κάνει με τον εαυτό σας κι έτσι οι προθέσεις σας έχουν τη δυναμική και είναι πάντοτε ανάλογες με τις συχνότητες που βρίσκεστε εσείς κάθε φορά.
Δηλαδή  σε ότι κι  αν κάνετε μεταφέρετε πάντα τον εαυτό σας, μεταφέρετε πάντα αυτά που έχετε μέσα σας. Εάν δηλαδή δεν έχετε ακόμα ισορροπήσει στις συχνότητες του φωτός και της αγάπης και παίζετε ακόμα μέσα στο παιχνίδι με την ανησυχία, το φόβο και την αμφιβολία, τότε αυτά μεταφέρετε. Οπότε η πρόθεσή σας έχει αποτέλεσμα μόνο εάν εσείς δουλεύετε με τον εαυτό σας.
         Όταν εσείς οικογένεια ισορροπήσετε τον εαυτό σας στις υψηλότερες συχνότητες του φωτός, τότε πιστέψτε το, οι αλλαγές που είναι να γίνουν θα γίνουν, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάτι, γιατί επηρεάζετε άμεσα την ενότητα, αφού έτσι κι αλλιώς εσείς είστε η ενότητα. Θέλουμε να το τονίσουμε αυτό, η ενότητα βρίσκετε μέσα σας και οι αλλαγές συμβαίνουν μόνο μέσα από την εργασία με τον εαυτό σας και την αλλαγή του εαυτού σας. Μεταφέρετε πάντα και εκπέμπετε αυτό που είστε στη κάθε στιγμή. Και τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται να είστε περισσότερο μέσα σας, περισσότερο με τον εαυτό σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια………………………
Κι έτσι λοιπόν αγαπημένοι μου ο εαυτός σας και η ίδια σας η ζωή είναι η απόδειξη της εξέλιξής σας. Εάν θέλετε να δείτε τι έχετε κάνει με την εξέλιξή σας και που βρίσκεστε, δείτε πως είναι η ζωή σας και η πραγματικότητά σας αυτή την στιγμή. Γιατί μόνο οι εσωτερικές αλλαγές, οι αλλαγές μέσα σας εκφράζουν και επηρεάζουν τις εξωτερικές. Οπότε μπορείτε αυτή την στιγμή να παρατηρήσετε τι συμβαίνει με τον εαυτό σας και την ζωή σας.
-Είστε ελεύθεροι, ή ακόμα υπάρχουν πρόσωπα και καταστάσεις που σας ελέγχουν; Γιατί αν συμβαίνει αυτό, τότε δεν απελευθερώσατε ακόμα τον εαυτό σας από τον έλεγχο.
-Έχετε αφθονία ή ακόμα ζείτε μέσα στην έλλειψη; Γιατί αν ακόμα δεν έχει έρθει η αφθονία στη ζωή σας, τότε δεν έχετε απελευθερώσει ακόμα κάποιες πεποιθήσεις που αφορούν την αφθονία σας.
-Εάν συνεχίζετε να συγκρούεστε κι έχετε θέματα με τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους, τότε δεν έχετε αποδεχτεί και δεν έχετε ενώσει τον εαυτό σας.
Η ίδια η ζωή σας είναι το καθρέφτισμα. Και πάντα αυτό θα έχετε σαν δείκτη για τον εαυτό σας, αλλά και για τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους που εξελίσσονται και ιδαίτερα  για όσους κάνουν θεραπείες και διδασκαλίες της Νέας Συνείδησης.
Γιατί οικογένεια αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εξετάσετε την  αυθεντικότητα γι’ αυτά που σας μεταφέρουν οι ανθρώπινοι άγγελοι, που έρχονται κοντά σας για να σας διδάξουν.  Αρκεί εσείς να δείτε τι έχουν κάνει με την ζωή τους.
-Έχουν απελευθερώσει τον εαυτό τους από το παιχνίδι, από τους περιορισμούς και απ’ όλα αυτά που ονομάζετε προβλήματα; Δηλαδή κάποιος π.χ. που σας μιλάει για ελευθερία, την έχει φέρει πρώτα στη ζωή του; ή κάποιος που σας μιλάει για θεραπεία είναι ο ίδιος υγιής; Έχει φέρει πρώτα στη δική του ζωή την αφθονία, αυτός ή αυτή που σας διδάσκει πώς να φέρετε στη δική σας ζωή την αφθονία σας;
Γιατί μπορεί να σας τα λέει όλα πολύ καλά, μπορεί να τα έχει μελετήσει, αλλά πέρα απ’ αυτά που σας λέει, στην πραγματικότητα σας μεταφέρει αυτό που έχει μέσα του κι αυτό που πραγματικά είναι. Εάν έχει ακόμα ανισορροπίες μέσα του και εάν εσείς δεν έχετε βρει ήδη την δική σας ισορροπία, τότε θα σας περάσει την δική του ανισορροπία. Κι αυτό βέβαια αφορά περισσότερο τους καινούργιους ανθρώπινους αγγέλους που αφυπνίζονται και ψάχνουν να βρουν κάποιους άλλους ανθρώπινους αγγέλους περισσότερο έμπειρους, για να βοηθηθούν.
       Πάντα οικογένεια μεταφέρετε τον εαυτό σας, αυτό που είστε την κάθε στιγμή και τις συχνότητες που βρίσκεστε. Οπότε η ευθύνη είναι πάντα απέναντι στον εαυτό σας. Γι’ αυτό, δουλέψτε για να φέρετε μέσα σας τις υψηλότερες συχνότητες του φωτός και της αγάπης, χωρίς ν’ αποσπάτε την προσοχή σας έξω από εσάς κι ύστερα αυτό απλά θα συμβεί και θα μεταφερθεί, γιατί η ενότητα είναι μέσα σας και επηρεάζεται άμεσα.
Οποιοδήποτε άλλο τρόπο κι αν χρησιμοποιήσετε οικογένεια, δεν λειτουργεί.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια………………..
Και σήμερα αγαπημένοι μας θέλουμε να σας εξηγήσουμε πως ακριβώς δουλεύουν οι ενέργειες για σας, όταν εκφράζετε την πρόθεσή σας και τις βάζετε σε κίνηση για να δημιουργήσετε. Θα σας το εξηγήσουμε ώστε να μπορέσετε να διευκολύνετε τον εαυτό σας.
Τις ενέργειες όπως είπαμε τις δημιουργήσατε σαν Θεοί στο δεύτερο κύκλο της δημιουργίας σας για να σας εξυπηρετήσουν,. ενέργεια= εν-έργο, το έργο του Θεού.
Οπότε οι ενέργειες βρίσκονται κοντά σας για να σας εξυπηρετήσουν και περιμένουν με χαρά να το κάνουν. Αλλά να είστε ξεκάθαροι με ότι θέλετε να δημιουργήσετε, γιατί σ’ έναν αβέβαιο ανθρώπινο άγγελο που απεθύνεται σ’ αυτές μπερδεμένος θα ανταποκριθούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και θα μπλοκάρουν.
           Η ενέργεια έχει εφυία , η ενέργεια έχει νοημοσύνη.Οι ενέργειες γνωρίζουν πολύ καλά γιατί δημιουργήθηκαν και ξέρουν πολύ καλά τι να κάνουν, όταν εσείς εκφράζετε την πρόθεσή σας. Γι’ αυτό όταν προσπαθείτε να τις κατευθύνετε και τους λέτε εσείς πώς να λειτουργήσουν, δηλαδή όταν τους λέτε θέλω αυτό και θέλω να το κάνετε μ’ αυτό το τρόπο, τότε τις μπλοκάρετε επίσης και σταματάνε την εξυπηρέτησή τους σε σας.
Οπότε η ενέργεια δεν χειραγωγείτε και δεν ελέγχετε. Γι’ αυτό εκφράστε την πρόθεσή σας οικογένεια και επιτρέψτε στις ενέργειες να λειτουργήσουν ελεύθερα χρησιμοποιώντας το ύψιστο δυναμικό σας και τότε οι ενέργειες θα σας εξυπηρετήσουν με τον ιδανικότερο τρόπο.
Η ενέργεια λοιπόν λειτουργεί μόνο μέσα στην ελευθερία και δεν  μπορείτε να την κατευθύνετε, να την χειραγωγείτε και να την ελέγχετε.
           Η ενέργεια εξυπηρετεί μόνο εσάς. Μόνο τον εαυτό σας.Ξεχάστε δηλαδή ότι θα εκφράσετε πρόθεση στην  ενέργεια να εξυπηρετήσει κάποιον άλλο και θα ανταποκριθεί, όπως π.χ. για το παιδί σας, τους συγγενείς σας, τους φίλους σας κ.λ.π. Όπως είπαμε η ενέργεια έχει νοημοσύνη και ανταποκρίνεται με αμεσότητα στον Θεό δημιουργό που την έβαλε σε κίνηση και σε κανέναν άλλο.
         Όταν εσείς εκφράζετε την πρόθεση να βοηθηθούν άλλοι, είναι σαν να λέτε ότι εκείνοι δεν μπορούν να το κάνουν και το κάνετε εσείς για λογαριασμό τους. Δηλαδή μπορεί ο Θεός να έχει την δύναμη και την δυνατότητα να δημιουργεί μέσα από σας, αλλά είναι αδύναμος μέσα στους άλλους;
Μην υποτομάτε το Θεό μέσα τους και μην υποβαθμίζετε το μάθημα της ψυχής τους. Θα έχουν ότι χρειάζεται να έχουν. μέσα από την εργασία τους με τον εαυτό τους και μέσα από την εξέλιξή τους.
Οπότε τα θέλω σας και οι προθέσεις σας να εκφράζονται μόνο για σας.
         Η ενέργεια δεν κάνει χάρες. Δηλαδή μπορεί να έχετε ανεβάσει ψηλά την δόνησή σας, αλλα να μην  εχετε απελευθερώσει μια πεποίθηση, που έχει σχέση π.χ. με την αφθονία σας ή οτιδήποτε άλλο. Ένα παράδειγμα είναι οι δάσκαλοι που πέρασαν από τη Γη και  είχαν την πεποίθηση ότι η αφθονία δεν συμβαδίζει με την πνευματικότητα. Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι ήταν φτωχοί. Γι’ αυτό όταν δεν λειτουργεί κάτι που αφορά την ζωή σας δεν λέτε γιατί πνεύμα δεν λειτουργεί, αφού έκανα τόση πολύ εργασία με τον εαυτό μου; αλλά ζητάτε από την θεϊκότητά σας να σας δείξει γιατί δεν λειτουργεί για να το λύσετε.
        Οι νέες ενέργειες δεν λειτουργούν με τον παλιό τρόπο και ανταποκρίνονται μόνο στο τώρα σας. Με την εργασία σας και αλλάζοντας τον εαυτό σας έχουν αλλάξει και οι ενέργειες. Έχει αλλάξει η δομή τους και είναι πολύ περισσότερο ελαφριές, εύκαμπτες και αποτελεσματικές. Και ανταποκρίνονται σ’ αυτό ακριβώς που είστε, στη θεϊκότητά σας και στο τώρα σας. Γι’ αυτό μην τις μεταθέτετε στο αύριο. Να μένετε στο τώρα σας και στο τώρα σας θα έρθουν να σας συναντήσουν συγχρονιστικά.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Μην φεύγετε αγαπημένοι μου από όλα όσα σας συμβαίνουν τώρα.  Καλοδεχτείτε τα και αποδεχτείτε τα. Υπάρχουν πολλές αλλαγές  στους περισσότερους ανθρώπινους αγγέλους και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Υπάρχουν αλλαγές στις συνήθειες, αλλαγές στις ώρες του ύπνου, αλλαγές στις ώρες του φαγητού. Θα δείτε πολλές από  τις συνήθειές σας ν’ αλλάζουν. Και επίσης θ’ αρχίσουν να γειώνονται οι δημιοργίες σας.
Εσείς φροντίστε μόνο να τα κάνετε όλα με τον εύκολο τρόπο. Σραφείτε περισσότερο μέσα σας και φροντίστε να μην αποσπάτε την προσοχή σας από τον εαυτό σας. Γιατί αυτό που είστε την κάθε στιγμή, αυτό δημιουργείτε και αυτό μεταφέρετε.
Και η μόνη λέξη που μπορούμε να σας πούμε εδώ είναι εμπιστοσύνη. Μείνετε στο τώρα σας, μείνετε στη ροή της ενέργειας με εμπιστοσύνη στη θεϊκότητά σας.
Εμείς αγαπημένοι μας είμαστε συνέχεια κοντά σας, γιατί είμαστε η οικογένειά σας και σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο.
Κι έτσι είναι.

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email