“Ιόχρουν Φως (Βιολετί ενέργεια)” – Άγιος Γερμανος

Ιόχρουν Φως (Βιολετί ενέργεια)

Άγιος Γερμανός & Καίτη Τσώλη, Ζάππειο 22/06/2013

(η Ανώτερη Επικοινωνία δόθηκε το Σάββατο στον εορτασμό για την Ιόχρου Φλόγα, που διοργάνωσε η «Ιοχροοχόος Ακαδημία 22-23/6 στο Ζάππειο).

Χαιρετώ την οικογένεια των ανθρώπινων αγγέλων, χαιρετώ την οικογένειά μου! Είμαι ο Άγιος Γερμανός κι έρχομαι κοντά σας ελεύθερος, αυτόνομος και κυρίαρχος και αυτό είναι που θέλω και για σας αγαπημένοι μου!
Τι μεγάλη συγκίνηση και πόσο μεγάλη χαρά είναι αυτή για μένα να βρίσκομαι εδώ μαζί σας, να βρίσκομαι εδώ ανάμεσά σας και να σας κρατάω στην αγκαλιά μου! Και τι μεγάλη χαρά είναι αυτή οικογένεια, όταν εσείς βρίσκεστε μαζί, όταν εσείς ανοίγετε τις καρδιές σας και τις αγκαλιές σας, όταν εσείς ενώνετε τις ενέργειές σας και εισχωρείτε βαθύτερα στην αγάπη και στην ενότητα.
       Είμαστε όλοι εδώ μαζί σας, όλοι οι εκπρόσωποι της 7ης Κοσμικής Ακτίνας, αλλά και πολλοί αναληφθέντες και Αρχάγγελοι όλων των ακτίνων, καθώς και πλήθος αγγέλων που θέλουν να είναι εδώ με την οικογένειά τους, θέλουν να είναι εδώ μαζί σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
Και σήμερα τιμάμε το Ιόχρουν Φως ή πιο απλά την βιολετί ενέργεια, που είναι ένα σπουδαίο δώρο της 7ης ακτίνας στους ανθρώπινους αγγέλους, είναι ένα δώρο του Πνεύματος στους ανθρώπινους αγγέλους που εξελίσσονται, για να βοηθηθούν στην εξέλιξή τους και για να επιταχύνουν την εξέλιξή τους.
       Η βιολετί ενέργεια οικογένεια είναι μια ενέργεια ύψιστης συχνότητας και ευφυΐας κι έχει την ιδιότητα και την ικανότητα να εισχωρεί σε όλες τις διαφορετικές πυκνότητες της ενέργειας, από την υψηλότερη έως την χαμηλότερη και ν’ αλλάζει κυριολεκτικά την δομή της κάθε ενέργειας. Όπου κι αν βρίσκεται η βιολετί ενέργεια έξω από σας ή μέσα σας εξαγνίζει και  μετασχηματίζει την κάθε ενέργεια.
       Όταν εσείς την αναπνέετε η βιολετί ενέργεια εισχωρεί κατ’ ευθείαν στον πυρήνα των κυττάρων σας εκεί όπου βρίσκονται τα ηλεκτρόνια και τα πρωτόνια. Και όταν εσείς κάνετε «κακή» χρήση της ενέργειάς σας, συσσωρεύεται  εκεί στον πυρήνα σας μια κολλώδες μαύρη ουσία, η οποία εμποδίζει τα ηλεκτρόνια να κινούνται με την ύψιστη προβλεπόμενη ταχύτητα κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κρατάτε πολύ χαμηλά την δόνησή σας. Και ας εξηγήσουμε τι εννοούμε όταν μιλάμε για «κακή» χρήση της ενέργειας. Κακή χρήση της ενέργειάς σας κάνετε όταν εσείς δεν αγαπάτε τον εαυτό σας, όταν εσείς κακοποιείτε, χειραγωγείτε και ελέγχετε τον εαυτό σας. Όταν εσείς ενοχοποιείτε και κρίνετε τον εαυτό σας, τότε στον πυρήνα των κυττάρων σας συσσωρεύεται αυτή η  κολλώδες μαύρη ουσία και η βιολετί ενέργεια οικογένεια που εισχωρεί ακριβώς εκεί, διαλύει αυτήν την μαύρη ουσία και απελευθερώνει τα ηλεκτρόνιά σας, τα οποία στην συνέχεια κινούνται με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα και ανεβάζουν κατακόρυφα την δόνησή σας.
         Αυτό οικογένεια έχει σαν αποτέλεσμα να ανεβαίνετε και να δονείστε σε υψηλότερες συχνότητες, και βέβαια και η βιολογίας σας δονείται και πάλλεται στις υψηλότερες συχνότητες  και γίνεται πιο ελαφριά. Σταδιακά η βιολογία σας λεπταίνει (ανεξαρτήτου πάχους), σταδιακά αιθεροποιείται και σταδιακά αγαπημένοι μου η βιολογία σας αρχίζει ν’ απορροφάται από το φωτεινό σας σώμα. Και μ’ αυτό τον τρόπο η βιολετί ενέργεια σας προετοιμάζει για την ανάληψή σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και όπως είπαμε η βιολετί ενέργεια είναι μια ενέργεια ύψιστης ευφυΐας και συνεργάζεται άψογα με την ψυχή σας. Και παρόλο που η βιολετί ενέργεια πάει πολύ πιο βαθιά και πολύ πιο μακριά από την κατανόησή σας, εν τούτοις δεν παρεμβαίνει στην εξέλιξή σας και σας επιτρέπει να κάνετε την κατανόηση που χρειάζεται να κάνετε μέσα από την κάθε εμπειρία σας. Όμως καθώς εξαγνίζει και καθαρίζει τα κύτταρά σας μπορούμε να πούμε ότι σας διευκολύνει με την εξέλιξή σας, την κάνει πιο εύκολη, περισσότερο απλή και την επιταχύνει.
        Η βιολετί ενέργεια οικογένεια όταν εσείς την αναπνέετε  μπορεί να σας βοηθήσει να ενώσετε όλα τα κομμάτια του εαυτού σας και ιδιαίτερα αυτά τα κομμάτια του εαυτού σας που είναι αφώτιστα, αυτά τα κομμάτια τα οποία εσείς τα φοβάστε, δεν τα θέλετε και αντιστέκεστε στην ένωσή τους με τον εαυτό σας. Και πραγματικά είστε πολλοί ακόμα από τους ανθρώπινους αγγέλους που δεν τα έχετε αποδεχθεί και δεν τα έχετε ενώσει με τον εαυτό σας.
        Όμως αγαπημένοι μου λέτε ότι είστε το Φως, λέτε ότι είστε η οικογένεια του Φωτός και ναι είστε. Λοιπόν αποδεχθείτε τα και φωτίστε τα. Βρίσκεστε εδώ για να φωτίσετε τα σκοτάδια σας, βρίσκεστε εδώ για να περάσετε μέσα από τους φόβους σας, να τους απελευθερώσετε, να τους φωτίσετε και να πάτε πέρα απ’ αυτούς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξή σας και γι’ αυτό επανερχόμαστε συνέχεια, είναι πολύ σημαντικό ν’ αποδεχθείτε και να ενώσετε όλα αυτά τα αφώτιστα κομμάτια σας, γιατί διαφορετικά ο εαυτό σας θα συνεχίσει να είναι διχασμένος και θα είστε συνεχώς εσωτερικά μέσα στην  σύγκρουση. Να θυμάστε ότι όλα είναι ενέργειες. Γι’ αυτό αναπνεύστε την βιολετί ενέργεια και στην συνέχεια αναπνεύστε αυτές τις «δύσκολες»  κι αφώτιστες ενέργειες, καλωσορίστε της και αποδεχτείτε της στο καρδιακό σας κέντρο, ώστε να ενωθούν με τον εαυτό σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Αυτή την εποχή η βιολετί ενέργεια σας προετοιμάζει για να γίνετε δέκτες ενεργειών, με πολύ υψηλές συχνότητες. Κι αυτές οι ενέργειες είναι οι κρυστάλλινες ενέργειες και είναι ενέργειες τις οποίες εσείς φέρατε κατ’ ευθείαν από την Πηγή σας και πριν ενσαρκωθείτε στη Γη τις αγκυροβολήσατε σε διάφορα μέρη του Σύμπαντος και της Γης, για να μπορείτε να τις παραλάβετε στη συνέχεια πίσω, όταν εσείς θα ήσασταν έτοιμοι.
      Αυτές οι κρυστάλλινες ενέργειες αγαπημένοι μου μέσα από την δική σας εργασία και με την δική σας άδεια, τώρα άρχισαν ν’ απελευθερώνονται. Απελευθερώνονται από το Συμπαντικό δικτύωμα, από τις αγγελικές σφαίρες, από τους κρυστάλλους που βρίσκονται στο κέντρο της Γης, από την κρυστάλλινη βιβλιοθήκη της Γης που βρίσκεται στο Αιγαίο, αλλά και από πολλές ενεργειακές πύλες της Γης που ανοίγουν. Αυτές οι ενέργειες απελευθερώνονται κι έρχονται κοντά σας για να σας συναντήσουν και να σας εξυπηρετήσουν. Είναι ενέργειες πραγματικά πολύ υψηλής συχνότητας, είναι ελαφριές, είναι αγνές, είναι αθώες, είναι ευαίσθητες, είναι παιχνιδιάρικες, αλλά δεν κατευθύνονται, ούτε υπακούν σε κανόνες. Ανταποκρίνονται στην καινούργια σας συνειδητότητα, στο πάθος σας και στην τώρα στιγμή σας. Γιατί στην τώρα στιγμή σας υπάρχει καθαρότητα και αγνότητα, καθώς στην τώρα στιγμή σας δεν υπεισέρχεται το μυαλό, οι σκέψεις σας και το παρελθόν σας. Γιατί η τώρα στιγμή σας είναι η θεϊκή σας στιγμή.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Για να σας εξυπηρετήσουν οι κρυστάλλινες ενέργειες χρειάζονται την ισορροπία σας, χρειάζονται την ελευθερία σας και την αγάπη. Γι’ αυτό ο εαυτός σας οικογένεια θα σας ζητήσει στο επόμενο διάστημα, εάν δεν έχετε απελευθερώσει ακόμα κάποιες περιοριστικές ενέργειες, θα σας ζητήσει να τις απελευθερώσετε. Βλέπετε αγαπημένοι μου χρειάζεται να περάσετε ολοκληρωτικά στις συχνότητες της ελευθερίας που είναι αγάπη και να ισορροπήσετε σ’ αυτές τις συχνότητες.
         Η βιολετί ενέργεια οικογένεια όταν εσείς την αναπνέετε μπορεί να σας δείξει μέσα σας εάν υπάρχουν ακόμα κάποια κρατήματα ή  ακόμα κάποια υπόλοιπα από αυτές τις περιοριστικές ενέργειες. Γιατί όπου υπάρχει κράτημα ή μπλοκάρισμα της ενέργειάς σας μέσα σας, υπάρχει μεγάλη συμπύκνωση της ενέργειας και η ροή της δεν είναι ελεύθερη. Δεν λέμε ότι υπάρχουν οπωσδήποτε κρατήματα, αλλά αν υπάρχουν ακόμα κάποια, καλά είναι να τα δείτε και να τελειώνετε μ’ αυτά.

Γι’ αυτό ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια…..
και ας αναπνεύσουμε την βιολετί ενέργεια και ας δούμε μαζί πως εκδηλώνονται μέσα σας κάποια τυχόν κρατήματα που πιθανόν να υπάρχουν ακόμα. Επιτρέψτε λοιπόν στην βιολετί ενέργεια να εισέρθει στον πυρήνα των κυττάρων σας, να πλημμυρίσει την ύπαρξή σας και στην συνέχεια νιώστε και παρατηρείστε.
        Εάν υπάρχει κάποιο κράτημα στο λαιμό σας, τότε αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε απελευθερώσει ακόμα τον έλεγχο στον εαυτό σας. Και είτε αυτός ο έλεγχος προέρχεται από το μυαλό σας, είτε προέρχεται από την διαμόρφωσή σας, χρειάζεται να παραιτηθείτε από κάθε έλεγχο και να περάσετε ολοκληρωτικά στην εμπιστοσύνη για τον εαυτό σας.
         Εάν το κράτημα οικογένεια βρίσκεται στο καρδιακό σας κέντρο, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν κομμάτια του εαυτού σας που δεν τα έχετε ακόμα αποδεχθεί και δεν τα έχετε ενώσει με τον εαυτό σας. Ξέρετε αγαπημένοι μου εκεί κατοικεί η αγάπη και η αγάπη ξέρει μόνο ν’ αγαπάει. Η αγάπη αποδέχεται, κατανοεί και συμπονάει, χωρίς να κάνει διακρίσεις, η αγάπη τ’ αγαπάει όλα και όλους.  Γι’ αυτό χρειάζεται ν’ ανοίξετε διάπλατα την καρδιά σας, ν’ αποδεχτείτε τον εαυτό σας  και να επιτρέψετε την ένωση του εαυτού σας.
        Και για να πάμε λίγο πιο κάτω, εάν το κράτημα το νιώθετε στο στομάχι σας, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμα κάποιοι φόβοι μέσα σας που δεν έχουν απελευθερωθεί, όπως επίσης υπάρχει ακόμα και θυμός. Γιατί οι φόβοι σας και ο θυμός σας κατοικοεδρεύουν στο στομάχι σας.
        Εάν τώρα νιώσετε το κράτημα ή το μπλοκάρισμα της ενέργειας στο ηλιακό σας πλέγμα, εκεί βρίσκονται οι ενοχές σας και όπως φαίνεται εσείς συνεχίζετε ακόμα να ενοχοποιείτε και να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας και χρειάζεται ν’ απενοχοποιήσετε ολοκληρωτικά τον εαυτό σας. Αναλάβετε την ευθύνη, ότι όλα έχουν δημιουργηθεί με σοφία από  τον εαυτό σας για να εμπειραθεί η ψυχή σας, για να προχωρήσετε με την εξέλιξή σας και να κάνετε τα άλματα συνειδητότητας που κάνετε και βρίσκεστε αυτή την στιγμή εδώ που βρίσκεστε.
         Εάν προχωρήσετε πιο κάτω στο κομμάτι που βρίσκετε μεταξύ του ηλιακού πλέγματος και του σεξουαλικού τσάκρας, εκεί βρίσκονται οι ενεργειακοί ιοί. Εάν υπάρχει κράτημα εκεί αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε απελευθερώσει  ακόμα τον ιό της αμφυβολίας, σημαίνει επίσης ότι έχετε ακόμα πρόβλημα και δεν έχετε ενώσει την αρσενική σας με την   θηλυκή σας ενέργεια. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί όσο κρατάτε τον εαυτό σας διαχωρισμένο και μέσα στην αμφιβολία βρίσκουν την ευκαιρία και εισέρχονται οι ενεργειακοί ιοί, (κατοικούν σ’ αυτή την περιοχή, παρόλο που εκφράζονται μέσα από το μυαλό σας), οι οποίοι  φροντίζουν να συντηρούν τον εαυτό σας διχασμένο και διαχωρισμένο, για να μπορούν να σας κλέβουν την ενέργειά σας, γιατί τρέφονται με την ενέργειά σας.
         Ας προχωρήσουμε με την βιολετί ενέργεια και ας πάμε στο τσάκρας της βάσης και ιδιαίτερα στον κόκκυγα, ας σκαλίσουμε λίγο την κουνταλίνι σας που είναι η δύναμή σας, θα την σκαλίσουμε για ν’ αφυπνιστεί (εάν σε κάποιους δεν έχει αφυπνιστεί ακόμα) και στην συνέχεια ας επιτρέψουμε στην βιολετί ενέργεια να περάσει μέσα από την σπονδυλική σας στήλη που είναι ο κορμός σας και σας στηρίζει και να ξυπνήσει όλες τις μνήμες που βρίσκονται εκεί και ιδιαίτερα αυτές που έχουν σχέση με το «ποιοι είστε».
        Και μετά εστιαστείτε στη μέση σας. Εάν υπάρχει κράτημα στη μέση ή πονάει η μέση σας σημαίνει ότι υπάρχει ακόμα πρόβλημα στην σχέση σας με τον εαυτό σας. Η μέση σας καθρεφτίζει τις σχέσεις σας και κυρίως τις σχέσεις που έχετε με την βιολογική σας οικογένεια εδώ στη Γη και ευρύτερα και με την αγγελική σας οικογένεια.
        Προχωράτε πιο πάνω οικογένεια κι αν νιώθετε βάρος στις πλάτες σας, σημαίνει ότι εσείς ακόμα δεν έχετε ξεφορτώσει τα προβλήματα των άλλων, σημαίνει ότι παίρνετε ακόμα πάνω στις πλάτες σας τις ευθύνες των άλλων ανθρώπων και δεν είναι κατάλληλο να το κάνετε αυτό. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθάτε τους άλλους, χωρίς να χρειάζετε να τους φορτώνεστε. Έτσι κι αλλιώς όλοι είστε Ένα και όσο εσείς δουλεύετε με τον εαυτό σας, βοηθάτε ήδη τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους καθώς τους μεταφέρετε μετασχηματισμένες και φωτεινές ενέργειες. Γι’ αυτό οικογένεια μαζέψτε τώρα την ενέργειά σας και εστιαστείτε σε σας, εστιαστείτε μέσα σας.
         Και ακόμα πιο πάνω καθώς προχωράτε και στρέφετε την προσοχή σας στη βάση του κεφαλιού σας εκεί που βρίσκετε το τσάκρας της ανάληψης, το φωτίζετε με την βιολετί ενέργεια και στην συνέχεια φωτίζετε ολόκληρο τον εγκέφαλό σας. Η Βιολετί ενέργεια τώρα βρίσκετε μέσα στον εγκέφαλό σας, έτσι ώστε  να ενωθούν τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου σας και να ενεργοποιηθούν όλα τα εγκεφαλικά σας κύτταρα και οι νευρώνες του εγκεφάλου σας. Δείτε τον εγκέφαλό σας σαν ένα βιολετί μπαλόνι.
        Στην συνέχεια εστιαστείτε στο τρίτο σας μάτι εκεί που βρίσκετε η διαίσθησή σας, η ενόρασή σας, η έμπνευσή σας και το δημιουργικό σας γνωρίζω. Τι είναι το δημιουργικό σας γνωρίζω; Είναι η επίγνωση. Όταν εσείς βρίσκεστε συνειδητά στο τώρα σας, με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, όταν αφήνεστε στην ροή της ενέργειας, τότε έχετε την επίγνωση και την βεβαιότητα ότι όλα  έχουν ήδη συμβεί.
        Και κλείνουμε τον κύκλο οικογένεια, καθώς περνάτε ξανά στο τσάκρας του λαιμού και εστιάζεστε πάλι στο καρδιακό σας κέντρο. Κι αυτή είναι μια πλήρης θεραπεία με την βιολετί ενέργεια. Εάν κάποια κρατήματα και  μπλοκαρίσματα στην ενέργειά σας επιμένουν, παρατηρείστε τα, αναγνωρίστε τα, αποδεχθείτε τα χωρίς καμία κριτική και ο εαυτός σας σε συνεργασία με την βιολετί ενέργεια, θ’ αναλάβει να κάνει τους μετασχηματισμούς και ν’ απελευθερώσει την ροή της ενέργειας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και αγαπημένοι μας θα σας ζητήσουμε να συμπεριλάβετε την βιολετί ενέργεια στο ενεργειακό σας σώμα. Αυτό πιο πριν δεν ήταν εφικτό, γιατί εσείς δεν ήσασταν έτοιμοι και χρειαζόταν κάποιο μέτρο χρησιμοποίησης της βιολετί ενέργειας. Τώρα όμως έχετε ανοίξει, είστε έτοιμοι και εάν εσείς το θέλετε και το επιλέγετε μπορείτε να συμπεριλάβετε την βιολετί ενέργεια στο ενεργειακό σας σώμα, μπορείτε να την ενσωματώσετε και να είστε η Πηγή της βιολετί ενέργειας. Θα βοηθήσει πρώτα εσάς και μετά όλους τους ανθρώπινους αγγέλους. Σκεφθείτε ότι αν εσείς είστε η Πηγή της βιολετί ενέργειας πόσο πολύ θα επιταχυνθεί η εξέλιξη της Γης, γιατί εσείς είστε οι μετασχηματιστές της ενέργειας και η βιολετί ενέργεια αυτό θα το επιταχύνει και θα το ενισχύσει.
         Όσους αγκαλιάζει η αύρα σας όπου κι αν βρίσκεστε, η επίδραση θα είναι άμεση και θα βοηθάτε πολύ περισσότερο όλους τους ανθρώπινους αγγέλους, στο μέτρο που και εκείνοι το θέλουν και το επιτρέπουν (γιατί η απόφαση είναι πάντα δική τους), στο μέτρο λοιπόν που κι εκείνοι είναι έτοιμοι και το επιλέγουν, θ’ αφυπνίζονται. Και βέβαια αυτό είναι που θέλουμε και ονειρευόμαστε όλοι μας αγαπημένοι μου, μια Γη αφυπνισμένη. Μια καινούργια και διαφορετική πραγματικότητα στη Γη, μια πραγματικότητα ελευθερίας, αγάπης, ειρήνης και ενότητας. Αλλά ξεκινάει πάντα μέσα από σας, μέσα από τον καθένα σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και βάζουμε και τα δυο μας χέρια στη καρδιά. Και στη καρδιά σας νιώστε ποιοι είστε, νιώστε την θεϊκότητά σας, νιώστε την αγάπη του εαυτού σας για σας. Και μέσα στη καρδιά σας νιώστε μας κι εμάς αγαπημένοι μου, γιατί μέσα στην καρδιά γίνεται η ένωσή μας. Εμείς είμαστε εσείς κι είμαστε η οικογένειά σας.
Αγαπημένοι μου θα είμαστε μαζί σας καθ’ όλη την διάρκεια της όμορφης γιορτής σας. Σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο!
Κι έτσι είναι

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email