«Ανακαλύψτε την ομορφιά» – Άγιος Γερμανός

«Ανακαλύψτε την ομορφιά»

Άγιος Γερμανός & Καίτη Τσώλη, Φιλοππάπου, 23/6/2013

(Η Ανώτερη επικοινωνία  δόθηκε στις 23.6.2013, κατά τη Γιορτή της Πανσελήνου η οποία διοργανώθηκε προς τιμήν του Δασκάλου της Ιόχρου Φλόγας στο Επτάθρονο του Φιλοπάππου. Προηγήθηκε ο διαλογισμός με την Ιόχρου Φλόγα με την Μαρία Πετρίτση και ακολούθησαν οι ανώτερες επικοινωνίες μέσω της Άννας Αποστολίδου, της Καίτης Τσώλη και της Μαριαννίκ Χρυσομάλλη.)

Και σας χαιρετώ οικογένεια και μέσα από την ενέργεια της Καίτης. Λίγο πολύ θα συνεχίσουμε, γιατί σας προετοίμασα πριν μέσα από την Άννα να φέρετε κάποιες μνήμες στην επιφάνεια σαν Ιερείς και Ιέρειες.
       Βρισκόμαστε λοιπόν σ’ αυτόν εδώ τον Ιερό χώρο, ο οποίος πραγματικά έπαιξε έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας. Υπήρξαν εδώ πολλές πραγματικότητες δημιουργημένες από εσάς και σήμερα είμαστε εδώ για να τις ενώσουμε, να τις συγχωνεύσουμε και να αφομοιώσουμε όλες αυτές τις πραγματικότητες. Θα κρατήσουμε το απαύγασμα, θα κρατήσουμε την σοφία της κάθε εμπειρίας που μας έδωσαν και μετά θα τις απελευθερώσουμε. Δεν τις χρειαζόμαστε πια, γιατί ότι ήταν να μας δώσουν μας το έχουν δώσει.
       Όμως υπάρχει μια ενσάρκωσή σας εδώ, μια πραγματικότητα δική σας,  η οποία είναι πέρα από τα δικά σας ιστορικά στοιχεία και δεν την γνωρίζετε και η οποία έπαιξε ένα πολύ μεγάλο και πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας, για όλους όσους βρίσκεστε εδώ.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Αυτή η πραγματικότητα δημιουργήθηκε από εσάς, λίγο μετά την ανάληψη του μεγάλου μύστη Πυθαγόρα και λίγο πριν κτιστεί ο Παρθενώνας, γύρω στο 480 π.χ. στο γραμμικό σας χρόνο. Υπήρχε λοιπόν εδώ αγαπημένοι μου σ’ αυτόν τον ιερό χώρο μια μυστηριακή σχολή, δυο-τρεις συχνότητες πάνω από την 3η διάσταση, ώστε να μην είναι ορατή και αντιληπτή από τους πολλούς ανθρώπους. Όλοι εκπαιδευτήκατε και όλοι περάσατε μέσα απ’ αυτή την σχολή. Μάθατε μέσα σ’ αυτή την σχολή να διαχειρίζεστε, να κατευθύνετε και να επεκτείνετε τις ενέργειες. Σπουδάσατε επίσης την διαίσθηση και την ενόραση. Αργότερα αυτή η μυστηριακή σχολή συνδέθηκε και με τα Ελευσίνια Μυστήρια.
Πραγματικά μπορούμε να πούμε ότι είχε πολύ δύσκολους και πολύ σκληρούς τρόπους εκπαίδευσης, οι οποίοι ήταν παρόμοιοι μ’ αυτούς που χρησιμοποιούσαν οι Σαμάνοι.
            Η μεγαλύτερη δοκιμασία μέσα σ’ αυτή την σχολή ήταν ο σκοτεινός θάλαμος απομόνωσης των 40 ημερών. Όμως υπήρχε πολύ προετοιμασία πριν φτάσετε στο σκοτεινό θάλαμο. Εκεί μέσα αγαπημένοι μου, μέσα στην απομόνωση και στο σκοτάδι, οι εκπαιδευτές σας, οι οποίοι βρίσκονται επίσης εδώ σήμερα, δημιουργούσαν κάποιες τεχνητές προκλήσεις για σας και κυρίως προκλήσεις φόβου. Όσοι ολοκληρώνατε την εκπαίδευση στον σκοτεινό θάλαμο, πραγματικά βγαίνατε απ’ αυτόν έτοιμοι.
          Αυτή η μυστηριακή σχολή υπήρξε ένα φυτώριο εκπαίδευσης για πολλούς ανθρώπινους αγγέλους και μέσα σ’ αυτή πάρθηκαν και οι αποφάσεις για το κτίσιμο του Παρθενώνα, καθώς ο μεγάλος αρχιτέκτονας και μύστης Φειδίας που ήταν ενσάρκωση του αγαπημένου σας δάσκαλου Σέραπι, εκπαιδεύτηκε μέσα σ’ αυτή την σχολή.
          Εγώ αγαπημένοι μου ενσαρκώθηκα λίγο αργότερα σαν Πλάτωνας και γνώριζα γι’ αυτή την σχολή, γιατί μέσα απ’ αυτή την σχολή είχε περάσει και ο δάσκαλος μου, ένας πολύ μεγάλος δάσκαλος οικογένεια και είμαι πολύ συγκινημένος που αναφέρομαι αυτή την στιγμή σ’ αυτόν (μεταφέρεται η συγκίνησή του μέσα από μένα), για να καταλάβετε το μέγεθος της τιμής και της αγάπης που έχω γι’ αυτόν τον δάσκαλο και που όλοι σας έχετε. Όπως καταλάβατε όλοι σας αναφέρομαι στον Σωκράτη, μια ενσάρκωση του μεγάλου Μαϊτρέγια Βούδα.
          Πραγματικά μπορούμε να πούμε ότι η αρχαία Ελλάδα τότε και κυρίως την εποχή από το 600 έως το 300 π.χ. υπήρξε ένα μεγάλο φυτώριο εκπαίδευσης πολλών ανθρώπινων αγγέλων και όλοι σας σ’ αυτή την ενσάρκωση φτάσατε στις υψηλότερες συχνότητες της δόνησης. Κρατήσατε βαθιά στην καρδιά σας αυτό το φως, γιατί αυτή η ενσάρκωση υπήρξε μια από τις φωτεινότερες ενσαρκώσεις σας στη Γη. Και αν αναφερόμαστε ξεχωριστά σ’ αυτήν είναι για ν’ αποδώσουμε τιμή, ευγνωμοσύνη κι αγάπη σ’ αυτή την ενσάρκωση που μας οδήγησε να γίνουμε Ιερείς και Ιέρειες του φωτός.
Και τώρα την ευχαριστούμε για όλα όσα μας έδωσε, την ενσωματώνουμε και την αποχαιρετάμε κι αυτήν και όλες τις ενσαρκώσεις μας και προχωράμε σαν ελεύθερες υπάρξεις, σαν κυρίαρχες υπάρξεις, Θεοί επίσης. Κρατάμε μόνο την σοφία της κάθε ενσάρκωσης και της κάθε εμπειρίας μας, αποχαιρετάμε οριστικά το παρελθόν και μένουμε πάντα στο τώρα μας. Γιατί στο τώρα μας έχουμε αποστασιοποιηθεί από όλες τις μεταμφιέσεις μας και από την γραμμικότητα του παιχνιδιού της Γης και βρισκόμαστε στο δικό μας θεϊκό και συμπαντικό χρόνο.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Σας ζητήσαμε πριν, εάν έχετε να κάνετε κάποιες ερωτήσεις και δεν είχατε να κάνετε καμία ερώτηση οικογένεια, δεν υπήρχαν ερωτήσεις. Κι είναι φυσικό αυτό, γιατί αγαπημένοι μου τώρα καταλάβατε πολύ καλά, ότι για όλη σας την πορεία στη Γη και σε όλες τις ερωτήσεις που είχατε ποτέ, μία είναι η απάντηση. Η απάντηση είναι η αγάπη. Η απάντηση είναι ο Θεός που είναι αγάπη. Οπότε όλες οι ερωτήσεις και όλα τ’ άλλα, αφορούν μόνο το παιχνίδι της Γης. Κι αυτή την στιγμή η θεϊκότητά σας θέλει να πάτε πολύ βαθιά μέσα στην καρδιά σας, με μια βαθιά αναπνοή στο καρδιακό σας κέντρο και να κάνετε κάποιες πολύ σημαντικές ερωτήσεις στον εαυτό σας. Κι αυτές οι ερωτήσεις είναι πολύ σημαντικές, γιατί καθορίζουν το τέλος του παιχνιδιού στη Γη, το τέλος στο δράμα. Από εδώ και στο εξής μπορείτε να συνεχίσετε την ζωή σας με χαρά, μπορείτε ν’ ανακαλύψετε την ομορφιά της ζωής και να την απολαύσετε.
        Εστιάζουμε λοιπόν στο καρδιακό μας κέντρο και θέλουμε να το νιώσετε πολύ βαθιά και η πρώτη ερώτηση στον εαυτό σας είναι:
Αγαπημένοι μου παίρνετε ακόμα θέση μέσα στο παιχνίδι, μέσα στη διττότητα; Βλέπετε εσείς με τα ίδια μάτια τους θύτες και τα θύματα;
Και πριν δώσετε την απάντηση, νιώστε και παρατηρείστε τον εαυτό σας, γιατί θ’ ανακαλύψετε ότι ακόμα παίρνετε θέση υπέρ του θύματος, υπέρ αυτών που εσείς θεωρείτε αδύναμους. Η αγάπη όμως οικογένεια δεν  παίρνει θέση και δεν κάνει διακρίσεις κι εσείς θέλετε να είστε η αγάπη. Γιατί ο θύτης και το θύμα είναι ένας ρόλος και όλοι είναι ο εαυτός μας. Οπότε, όταν ο θύτης κακοποιεί και χειραγωγεί το θύμα του, το κάνει από έλλειψη αγάπης στον εαυτό του, αλλά και το θύμα που δέχεται την κακοποίηση και την χειραγώγηση, τα δέχεται γιατί επίσης δεν αγαπάει τον εαυτό του.
           Όλα είναι ο εαυτός μας και όλα έχουν να κάνουν με την αγάπη στον εαυτό μας. Γι’ αυτό εάν εσείς αγαπημένοι μου αγαπάτε τον εαυτό σας, τότε  έχετε μέσα σας, έχετε στη καρδιά σας μεγάλη αποδοχή, συμπόνια και κατανόηση και για τον θύτη και για το θύμα, χωρίς να παίρνετε θέση και με την επίγνωση ότι όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι της διττότητας, που όμως όταν εσείς παίρνετε θέση, σας κρατάει διχασμένους.
          Και προχωράμε στην δεύτερη ερώτηση. Αγαπημένοι μου αποσπάτε ακόμα την προσοχή σας έξω από τον εαυτό σας; Ακολουθείτε ακόμα κάποιους άλλους δασκάλους; Γιατί τώρα εσείς, μόνον εσείς είστε οι δάσκαλοι του εαυτού σας και χρειάζεται ν’ ακολουθείτε μόνον τον εαυτό σας. Να είστε βέβαια ανοιχτοί και να τ’ ακούτε όλα, όμως πάντα μα πάντα ν’ ακούτε και ν’ ακολουθείτε μόνο τον εαυτό σας, γιατί μόνον έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε σαν ανεξάρτητες κι ελεύθερες υπάρξεις και μόνον έτσι θα μπορέσετε να είστε Θεοί δημιουργοί.
             Η τρίτη ερώτηση αγαπημένοι μου άγγελοι, αγαπημένα μου αδέρφια- πόσο συγκινημένος είμαι αλήθεια, υπάρχει μια μεγάλη χαρά όταν βρισκόμαστε και αγκαλιαζόμαστε και πιστέψτε το, αυτή την συνάντηση την είχαμε συναποφασίσει στις αγγελικές σφαίρες, να βρεθούμε σήμερα εδώ μαζί, ν’ αγαπηθούμε και να ενώσουμε τις ενέργειές μας -πάντα  όμως παρασύρομαι όταν είμαι μαζί σας, πάντα !
Η τρίτη ερώτηση λοιπόν αγαπημένοι μου είναι, βλέπετε εσείς στην κάθε εμπειρία σας τις δυνατότητες που υπάρχουν; Όχι άλλο πια την πρόκληση, όχι άλλο πια το δράμα. Υπάρχει αυτή η μετατόπιση στην αντίληψή σας, ώστε στην κάθε εμπειρία σας να βλέπετε τις δυνατότητες που υπάρχουν; Γιατί υπάρχουν πολλές δυνατότητες, υπάρχουν δυνατότητες εξέλιξης και δημιουργικές δυνατότητες.
Αν εσείς αρχίσετε να βλέπετε τις δυνατότητες, τότε όλα θ’ αλλάξουν, γιατί τότε θα δείτε και την ομορφιά της κάθε εμπειρίας σας και θα δείτε και την σοφία του εαυτού σας. Και ακριβώς αυτή την ευλογημένη στιγμή που εσείς θα δείτε τις δυνατότητες και θ’ ανακαλύψετε την ομορφιά, απ’ αυτή την στιγμή και μετά το παιχνίδι, η διττότητα δεν θα έχει πια καμιά σημασία για σας και δεν θα μπορεί πια να σας αγγίξει, γιατί εσείς θα είστε ολοκληρωτικά μέσα στη θεϊκότητά σας.
          Και ναι τότε θα βλέπετε παντού την ομορφιά, γιατί την είδατε και την ανακαλύψατε πρώτα μέσα σας. Και θα νιώσετε αυτή την βαθιά ευγνωμοσύνη για τον εαυτό σας που σας έδωσε την ευκαιρία να βρίσκεστε αυτή την εποχή της μεγάλης αλλαγής εδώ στη Γη και μάλιστα να είστε οι μπροστάρηδες αυτής της αλλαγής, να είστε τα πρότυπα και να είστε οι καινούργιοι ανθρώπινοι άγγελοι στη Γη που βαδίζουν πρώτοι στην 5η διάσταση. Τολμήστε αγαπημένοι μου να σηκώσετε πολύ ψηλά το φως σας. Πιστέψτε το, το περιμένουν πολλοί ανθρώπινοι άγγελοι, το περιμένουν μέσα στην καρδιά τους, γιατί έχουν ήδη συμφωνήσει γι’ αυτό.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Μας ρωτάτε οικογένεια, τι συμβαίνει και δεν είστε ακόμα οι δημιουργοί, που θέλετε να είστε. Ναι πράγματι.
Όμως αγαπημένοι μου μέχρι τώρα δουλεύατε με τον εαυτό σας κι είχατε να διαχειριστείτε πολλά και διάφορα προβλήματα και προκλήσεις. Και όση ενέργεια είχατε  στην διάθεσή σας,  την χρησιμοποιούσατε όλη για την εξέλιξή σας. Την χρησιμοποιούσατε για να διαχειριστείτε και να μετασχηματίσετε  ενέργειες και ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας. Δεν  σας περίσσευε λοιπόν για δημιουργίες και δεν υπήρχε και η καταλληλότητα, καθώς εσείς είχατε και πολλές περιοριστικές πεποιθήσεις, οι οποίες μπλοκάριζαν τις ενέργειες και  δεν τις άφηναν ν’ ανοίξουν, για να δημιουργήσετε εσείς και να έχετε όλα όσα θα θέλατε να έχετε και να ζείτε μια πραγματικότητα ελευθερίας, αφθονίας και απόλαυσης πάνω στη Γη.
          Τώρα όμως καθώς εσείς βαδίζετε στην ολοκλήρωσή σας, αρχίσατε και σπέρνετε τους πρώτους δημιουργικούς σας σπόρους. Να είστε υπομονητικοί με τον εαυτό σας μέχρι να φυτρώσουν οι σπόροι σας και χρειάζεται να μάθετε να συμπλέετε με τις καινούργιες ενέργειες που υπάρχουν και εισρέουν συνεχώς στη Γη. Γιατί υπάρχουν πολλές νέες ενέργειες, κοσμικές ενέργειες και κρυστάλλινες, αλλά εσείς δεν ξέρετε πώς να δουλεύετε μαζί τους. Κι όμως το μόνο που χρειάζεται είναι να βρίσκεστε στο τώρα σας και να συμπλέετε μαζί τους, το μόνο που χρειάζεται είναι ν’ αφήνεστε στην ροή τους μ’ εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, χωρίς να προσπαθείτε να τις προσδιορίσετε ή να τις  κατευθύνετε.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Εσείς αγαπημένοι μου φροντίστε να βρίσκεστε στην ισορροπία σας, φροντίστε να κρατήσετε την ισορροπία σας. Είναι πολύ σημαντικό να κρατάτε την ισορροπία σας σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές που όλα ανατρέπονται και καταρρέουν. Έχουμε πει πολλές φορές ότι όλα είναι αποτέλεσμα της δικής σας εργασίας και το φως πρώτα γκρεμίζει το παλιό και το σάπιο κι ύστερα κτίζει το καινούργιο. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να κρατήσετε εσείς την ισορροπία στην ενέργεια και να έχετε αγάπη στην καρδιά σας για όλους, γιατί μόνον έτσι βοηθάτε και τους άλλους που δεν έχουν επίγνωση και βρίσκονται μέσα στο δράμα, στο φόβο και στην απόγνωση.
         Είναι η ώρα για τους ανθρώπινους αγγέλους να ενωθούν και δεν είναι τυχαίο που βρίσκεστε εδώ σήμερα, όλοι μαζί ενωμένοι. Η συλλογική ενέργεια είναι πολύ περισσότερο αποτελεσματική και η δική σας συλλογική ενέργεια θα βοηθήσει όλους τους ανθρώπινους αγγέλους και τη Γη, αλλά θα βοηθήσει και την Ελλάδα σας. Και υπάρχουν τα δυναμικά οικογένεια, υπάρχουν τα δυναμικά για να βγει η χώρα σας απ’ αυτή την κατάσταση. Εσείς δημιουργείτε τα δυναμικά κι εσείς τα καθορίζετε. Και ακριβώς επειδή εσείς καθορίζετε αυτά τα δυναμικά ανά πάσα στιγμή, γι’ αυτό εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις. Και ποια στιγμή θα βγείτε απ’ αυτή την κατάσταση θα την αποφασίσετε εσείς. Γι’ αυτό χρειάζεται να είστε περισσότερο αποφασισμένοι με τον εαυτό σας και να κρατάτε την ενεργειακή σας ισορροπία!

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και βάζουμε και τα δυο μας χέρια στη καρδιά. Και στη καρδιά σας νιώστε ποιοι είστε, νιώστε την θεϊκότητά σας, νιώστε την αγάπη του εαυτού σας για σας και νιώστε την αγάπη ν’ απλώνεται, ν’ απλώνεται και ν’ αγκαλιάζει τα πάντα. Και μέσα στη καρδιά σας νιώστε μας κι εμάς αγαπημένοι μου, γιατί μέσα στην καρδιά γίνεται η ένωσή μας. Εμείς είμαστε εσείς κι είμαστε η οικογένειά σας.
Κι έτσι είναι!

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email