“Βαθύτερα στην ενότητα” – Άγιος Γερμανός, Δάσκαλος Κουτχούμι

Βαθύτερα στην ενότητα

Άγιος Γερμανός, δάσκαλος Κουτχούμι & Καίτη Τσώλη, 26/3/2013

      Σας χαιρετάμε αγαπημένη μου οικογένεια. Είμαι αυτό που είμαι κι έρχομαι κοντά σας αυτόνομος και κυρίαρχος κι έρχομαι κοντά σας ελεύθερος. Και είναι αυτό που θέλουμε και για σας αγαπημένη μου οικογένεια. Εγώ είμαι ο Άγιος Γερμανός και είμαστε εδώ με τον δάσκαλο Κουτχούμι, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, τον Αρχάγγελο Ραφαήλ και τον Αρχάγγελο Ζακχιήλ, για να σας μεταφέρουμε για μια φορά ακόμα τα μηνύματα του Πνεύματος, αλλά και για να σας δώσουμε αυτή την ενεργειακή ώθηση που χρειάζεστε, για να κάνετε επιτέλους αυτό το τελειωτικό, το ολοκληρωτικό και το δημιουργικό άλμα προς την ελευθερία σας.
      Ο δάσκαλος Κουτχούμι υποστηρίζει ότι είστε μία από τις πιο δυνατές ομάδες που υπάρχει αυτή την στιγμή στο πλανήτη. Οι ανθρώπινοι άγγελοι στην Ελλάδα έχουν κάνει μεγάλες αλλαγές κι έχουν ανοίξει πολλές θεραπευτικές ενέργειες. Εμείς συμφωνούμε με τον δάσκαλο Κουτχούμι, ο οποίος βρίσκεται συνέχεια κοντά σας, από την αρχή της εξέλιξής σας και δουλεύει ιδιαίτερα με τον καθένα σας.
      Και ναι αγαπημένοι μου, εσείς είστε αυτοί που εισχωρήσατε μέσα στα σκοτάδια του εαυτού σας και τα φωτίσατε. Εσείς είστε αυτοί που καταφέρατε ν’ αλλάξετε τις ενεργειακές δομές σας και ν’ αλλάξετε την συνειδητότητά σας.  Και δεν χρειάζεται τώρα να χάνετε την ισορροπία σας και την ψυχραιμία σας με όλη αυτή τη κατάσταση που επικρατεί αυτή την εποχή στην Ελλάδα, γιατί όπως σας έχουμε ξαναπεί το Φως πρώτα γκρεμίζει το παλιό και το σάπιο και ύστερα κτίζει το καινούργιο, το υγιές  και το φωτεινό.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
      Το θέμα μας  όμως αυτή την στιγμή αγαπημένοι μας έχει να κάνει με το πώς συμπεριφέρεστε εσείς στον εαυτό σας. Γιατί ενώ καταφέρατε ν’ αλλάξετε όλες αυτές τις χαμηλές συχνότητες και εισήλθατε στις υψηλότερες, εν τούτοις σας βλέπουμε τώρα να στέκεστε διστακτικοί κι αναποφάσιστοι στις παρυφές της 5ης διάστασης και να λέτε:
-Να το κάνω αυτό το ένα, το τελειωτικό βήμα και να εισέρθω μέσα;
Και ύστερα γυρίζετε το κεφάλι σας πίσω, βλέπετε όλα αυτά που αφήνετε και  σας πιάνει νοσταλγία και λέτε:
-Δεν πειράζει, θα το κάνω που θα το κάνω αυτό το τελευταίο βήμα, ας τ’ αναβάλλω λίγο ακόμα! Και για να έχετε κι ένα καλό δικαιολογητικό, για να έχει ένα καλό δικαιολογητικό ο ανθρώπινος εαυτός σας οικογένεια γι’ αυτή σας την αναποφασιστικότητα, εσείς αγκιστρώσατε την ενέργειά σας κάπου μέσα στη διττότητα. Κάποιοι την αγκιστρώσατε σε μια κατάσταση σαν αυτή που επικρατεί αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, κάποιοι άλλοι την αγκιστρώσατε σε κάποιες προβληματικές σχέσεις με την ανθρώπινη οικογένειά σας, αλλά οι περισσότεροι την αγκιστρώσατε κυρίως σ’ έναν ερωτικό σύντροφο. Αχ αυτός ο έρωτας οικογένεια! Αχ αυτός ο έρωτας που στην ουσία σας καθρεφτίζει τον έρωτα που δεν δώσατε εσείς ακόμα στον εαυτό σας, που δεν νιώθετε εσείς για τον εαυτό σας. Και αφού δεν τον δώσατε εσείς στον εαυτό σας, συνεχίζετε πάντα να τον ζητάτε και να τον ψάχνετε σε  κάποιον άλλο, έξω από εσάς.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Και βέβαια αγαπημένοι μου όλοι οι ανθρώπινοι άγγελοι που βρίσκονται γύρω σας αυτή την στιγμή και αλληλοεπιδρούν μαζί σας μέσα στη διττότητα, όλοι  τους γνωρίζουν πολύ καλά σε επίπεδο ψυχής, ότι η ύψιστη υπηρεσία που μπορούν να σας προσφέρουν αυτή την στιγμή είναι να σας γυρίσουν τη πλάτη, για να στρέψετε εσείς την προσοχή σας ολοκληρωτικά μέσα σας. Για να στραφείτε εσείς ολοκληρωτικά στον εαυτό σας. Γιατί μόνον τότε εσείς θα κάνετε αυτό το ολοκληρωτικό, το αποφασιστικό βήμα που θα σημαίνει την ολοκληρωτική σας απελευθέρωση από την διττότητα, αλλά ταυτόχρονα θ’ ανοίξει ολοκληρωτικά για σας και τις πύλες της 5ης διάστασης.
      Όλοι οι ανθρώπινοι άγγελοι οικογένεια που βρίσκονται γύρω σας, γνωρίζουν πολύ καλά μέσα στην ψυχή τους,  ότι αυτή η σπουδαία εργασία και οι μεγάλες αλλαγές που κάνετε εσείς στον εαυτό σας δεν αφορά μόνον εσάς, αλλά αφορά κι αυτούς τους ίδιους, αφορά και τη Γη μας και αφορά ολόκληρο το Σύμπαν. Γι’ αυτό πιστέψτε το, ότι επειδή η ψυχή τους γνωρίζει την σπουδαιότητα της εργασίας σας και της εξέλιξής σας, εκείνοι σας διευκολύνουν με την συμπεριφορά τους, για να βρεθείτε εσείς εκεί που επιλέξατε και αποφασίσατε να βρίσκεστε. Στην ελευθερία που είναι αγάπη.

      Εσείς όμως αγαπημένοι μου συνεχίζετε να εισπράττετε σαν απόρριψη τη συμπεριφορά τους και συνεχίζετε να νιώθετε πληγωμένοι και να νιώθετε ακόμα αδικημένοι. Και τότε απευθύνεστε στο Πνεύμα και σε μας και παραπονιέστε, «μα πότε θα τελειώσει επιτέλους αυτό το μαρτύριο; Δεν αντέχουμε άλλο, κουραστήκαμε, κουραστήκαμε»! Και ναι, ναι και βέβαια κουραστήκατε, σας κατανοούμε απόλυτα. Αιώνες τώρα βρίσκεστε μέσα στο δράμα, πως είναι δυνατόν να μην κουραστήκατε; Και ιδιαίτερα σ’ αυτήν την τελευταία ενσάρκωση, υποφέρατε πολύ περισσότερο, γιατί χρειάστηκε να θεραπεύσετε ολοκληρωτικά τον εαυτό σας, να θεραπεύσετε όλες τις ενσαρκώσεις σας και όλες τις πτυχές σας. Και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο μετασχηματισμός της ενέργειας είναι επώδυνος και ιδιαίτερα όταν εσείς αντιστέκεστε.
      Κι εμείς σας θυμίζουμε συνεχώς «ποιοι είστε» και σας λέμε, ότι μπορείτε να το κάνετε με ευκολότερο και πιο ανώδυνο τρόπο. Γιατί ποιος πιστεύετε ότι θα σας βγάλει απ’ αυτή την επώδυνη κατάσταση αγαπημένοι μου, αν όχι εσείς οι ίδιοι; Μόνον εσείς μπορείτε να βγάλετε τον εαυτό σας. Αλλά εσείς και πάλι μας απαντάτε, «όχι δεν μπορώ, είναι δύσκολο».
      -Και δεν είναι δύσκολο οικογένεια, να προσπαθείτε συνεχώς, ν’ αντιστέκεστε, να συγκρούεστε, να κάνετε έναν αγώνα δρόμου και να κακοποιείτε τον εαυτό σας; Ο εαυτός σας  το μόνο που σας έχει ζητήσει, είναι ν’ αναλάβετε την ευθύνη και ν’ αναγνωρίσετε «ποιοι είστε», για να μπορέσετε μ’ αυτό τον τρόπο να είστε οι παρατηρητές του παιχνιδιού. Όχι άλλο παιχνίδι πια, ναι αρκετά κουραστήκατε. Και εάν εσείς αναγνωρίζατε ότι είστε οι Θεοί που είστε, εάν το νιώσετε ολοκληρωτικά, όχι μόνο να το γνωρίζει κάποιο μέρος του εαυτού σας, να το ψυχανεμίζεστε και να το σκέφτεστε σαν όνειρο, αλλά εάν εσείς το  δεχτείτε, το επιτρέψετε και το νιώσετε ολοκληρωτικά, αποφασιστικά και τολμηρά ποιοι είστε, τότε αγαπημένοι μου το παιχνίδι και η διττότητα δεν θα έχουν πια καμιά σημασία και  όλα θα είναι πολύ πιο εύκολα για σας.
      Χρειάζεται να είστε λοιπόν αποφασισμένοι να κάνετε αυτό το ένα, το ολοκληρωτικό βήμα για την ολοκληρωτική σας απελευθέρωση. Χρειάζεται να είστε απόλυτα αποφασισμένοι να βγείτε από οποιαδήποτε κατάσταση του δράματος και του παιχνιδιού. Χρειάζεται αγαπημένοι μου να είστε αποφασισμένοι για ν’ αρχίσετε να δημιουργείτε. Φέρτε τα όλα μέσα και σταματήστε μόνο να ονειρεύεστε,   φέρτε τα όλα στο τώρα σας και αφεθείτε στον εαυτό σας, αφεθείτε μ’ εμπιστοσύνη στην ενέργεια. Ο εαυτός σας ξέρει πολύ καλά τι να κάνει, εάν εσείς του το επιτρέψετε. Ο εαυτός σας ξέρει πολύ καλά τι χρειάζεστε και θα τα φέρει όλα σε σας, θα τα φέρει όλα στην πραγματικότητά σας, αρκεί εσείς να τον εμπιστευθείτε και να του το επιτρέψετε.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Και ας πάμε στο σημερινό θέμα μας, γιατί σήμερα αγαπημένοι μας θα εισχωρήσετε βαθύτερα στην ενότητα, καθώς θα σας  μιλήσουμε για την ιδιαίτερη σχέση και σύνδεση που έχετε με τη Γη μας, αλλά θα μάθετε και για την σχέση σας με την φυσική πραγματικότητα της Γης, με αυτό που εσείς ονομάζετε φύση.
      Σας έχουμε πει οικογένεια ότι από 12/12/12 η Γη μας, η Γαία άρχισε ν’ αποσύρει σιγά- σιγά την ενέργειά της από τον πλανήτη κι είστε εσείς αυτοί που θ’ αναλάβετε την ευθύνη για τον πλανήτη σας. Όμως οικογένεια για ν’ αναλάβετε την ευθύνη του πλανήτη σας χρειάζεται εσείς να έχετε αναλάβει πρώτα ολοκληρωτικά την ευθύνη για τον εαυτό σας.
      Όταν λοιπόν εσείς οικογένεια αποφασίσατε να κατοικήσετε στο πλανήτη Γη  καλέσατε τη Γαία, η οποία είναι μέλος της οικογένειάς σας και της ζητήσατε να θέσει την ενέργειά της μέσα στο πλανήτη. Εν ολίγοις της ζητήσατε να γίνει ο πλανήτης το βιολογικό της σώμα, με τον ίδιο τρόπο που κι εσείς έχετε το βιολογικό σας σώμα. Και η Γαία επειδή σας αγαπάει πάρα πολύ το δέχθηκε αυτό πρόθυμα.
      Όταν ήρθατε στη Γη για πρώτη φορά οικογένεια, εσείς ήρθατε με το φωτεινό σας σώμα.  Όμως το φωτεινό σας σώμα δεν σας εξυπηρετούσε καθώς έπρεπε να εισέλθετε στις χαμηλότερες συχνότητες της Γης, σε πολύ πυκνές και βαριές ενέργειες, όπως το είχατε σχεδιάσει και χρειάσθηκε να χαμηλώσετε την δόνησή σας. Γι’ αυτό αφήσατε το φωτεινό σας σώμα στο συμπαντικό δικτύωμα, με σκοπό να το παραλάβετε ξανά, όταν εσείς θα είσαστε έτοιμοι και θα έχετε ολοκληρώσει την εξέλιξή σας στη Γη, όπως ακριβώς το σχεδιάσατε.
      Αποφασίσατε λοιπόν τότε και δημιουργήσατε ένα άλλο σώμα, το βιολογικό σας σώμα, το οποίο σας εξυπηρετούσε και με το οποίο θα μπορείτε εσείς να χαμηλώνετε την δόνησή σας, για να εμπειραθείτε και στις χαμηλότερες συχνότητες της Γης. Για να δημιουργήσετε το βιολογικό σας σώμα διαθέσατε μέρος της ενέργειάς σας, αλλά διέθεσε και η Γη μέρος της δικής της ενέργειας, για να μπορείτε να βρίσκεστε και να ζείτε πάνω στον πλανήτη. Η σχέση σας με την Γη είναι πολύ βαθιά αγαπημένοι μου, γιατί η Γη είναι η μητέρα σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Όταν εσείς στη συνέχεια σαν Θεοί δημιουργοί, αποφασίσατε ποια πραγματικότητα θα δημιουργήσετε πάνω στη Γη, για να κατοικήσετε μέσα σ’ αυτή, ποια θα είναι η φυσική πραγματικότητα της Γη και πάλι όλοι σας διαθέσατε μεγάλο μέρος της ενέργειά σας γι’ αυτό, όπως διέθεσε και η Γη μέρος της ενέργειάς της. Και για να  δημιουργήσετε τη φύση καλέσατε υπέροχες και εκπληκτικές υπάρξεις από το βασίλειο των στοιχειακών, που είναι η ειδίκευσή τους και είναι μοναδικοί στο να δημιουργούν φυσικές πραγματικότητες πάνω στους πλανήτες. Εσείς για το στοιχειακό βασίλειο μέχρι σήμερα έχετε ακούσει μόνο μέσα από μύθους. Και τους μύθους εσείς τους κατασκευάσατε για να μην ξεχνάτε την αλήθεια και για να μεταφέρετε αλήθειες που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να γίνουν κατανοητές και δεκτές από την πλειοψηφία των ανθρώπινων αγγέλων στη Γη.
      Ζητήσατε λοιπόν τη βοήθεια από το στοιχειακό βασίλειο και εισήρθαν στον πλανήτη εκπληκτικές Υπάρξεις, όπως τα Δέβας της φύσης, οι δάσκαλοι Ελωίμ, οι Νιριήδες για το νερό, οι Συλφίδες για τον αέρα, οι Σαλαμάνδρες για την φωτιά και υπέροχα ξωτικά και νεράιδες για την δημιουργία όλης της φύσης. Δημιούργησαν την φύση χρησιμοποιώντας την δική σας ενέργεια. Για την δημιουργία της φύσης, πουλιά, ζώα, δέντρα κ.λ.π. φέρατε πολλούς κωδικούς DNA, από ολόκληρο το Σύμπαν και συν-δημιουργήσατε μια φυσική πραγματικότητα σε πολύ μεγάλη ποικιλία μορφών, ειδών και χρωμάτων, μια φυσική πραγματικότητα  απαράμιλλης ομορφιάς, που παρόμοια  δεν υπάρχει σε κανέναν άλλο πλανήτη στο Σύμπαν. Και γι’ αυτό υπήρξαν πολλές φορές  που μεγάλες υπάρξεις εκτός Γης ζήλεψαν και επιβουλεύτηκαν αυτή την ομορφιά και τον πλούτο της Γης και θέλησαν να σας την πάρουν.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Αυτή την ομορφιά οικογένεια, την αναδημιουργία, την αναγέννηση και την προστασία της φύσης, εσείς την εμπιστευτήκατε στο βασίλειο των στοιχειακών και τους ζητήσατε να παραμείνουν στον πλανήτη. Τα στοιχειακά είναι αδέρφια σας, είναι μια παράλληλη εξέλιξη με σας και βρίσκονται πάνω στο πλανήτη σε αιθερική μορφή.
      Και τι συνέβη όμως οικογένεια; Εσείς οι ίδιοι που δημιουργήσατε τους νόμους της φύσης, εσείς που τους ζητήσατε να είναι οι φύλακες αυτής της ομορφιάς, εσείς οι ίδιοι παραβιάσατε τους δικούς σας νόμους σχετικά με τη φύση και είστε εσείς αυτοί που καταστρέφετε τη φύση. Και δεν μιλάμε βέβαια για σας εδώ, ούτε γενικά για τους ανθρώπινους αγγέλους που μέσα από την εξέλιξή τους έχουν περάσει σ’ ένα επίπεδο επίγνωσης και ευαισθησίας.
      Όμως σήμερα χρειάζεται να γνωρίζετε ότι όλη η φύση, τα πουλιά, τα ζώα και ότι υπάρχει πάνω στο πλανήτη, είναι η δική σας ενέργεια. Δηλαδή κάθε φορά που κακοποιείτε ένα ζώο, κάθε φορά που τραυματίζετε ένα ζώο, πουλί, δέντρο κ.λ.π. στην ουσία αυτό που κάνετε είναι ότι τραυματίζετε και κακοποιείτε τη δική σας ενέργεια, τραυματίζετε και κακοποιείτε τον εαυτό σας. Και σε ότι αφορά αυτόν τον πλανήτη από τους κρυστάλλους μέχρι το τελευταίο άνθος, από τις πηγές μέχρι τους ωκεανούς, όλα εμπεριέχουν την ενέργειά σας. Όλα είναι η ενέργειά σας και όλα είστε εσείς κι έχετε σχέση με τη φύση και τη Γη μας μ’ έναν βαθύτερο και ουσιαστικότερο τρόπο.

      Ένας ακόμα λόγος οικογένεια που σας μιλήσαμε για το βασίλειο των στοιχειακών είναι γιατί πολλοί από εσάς  που ανεβήκατε στις υψηλότερες συχνότητες, από εδώ και στο εξής (εκτός από τις λάμψεις και το διάχυτο φως που ήδη βλέπετε), θ’ αρχίσετε σταδιακά να βλέπετε και ν’ έρχεστε σ’ επαφή και μ’ αυτά τα υπέροχα πλάσματα. Αυτές τις υπέροχες υπάρξεις που πολλές φορές τους στεναχωρήσατε όταν παραβιάζατε τους δικούς σας νόμους και καταστρέφετε τη φύση. Όμως τώρα γνωρίζουν για την εξέλιξή σας και περιμένουν τη στιγμή που εσείς θ’ αναγνωρίσετε την ύπαρξή τους και την εργασία τους και θα συνδεθείτε ξανά μαζί τους, για να προχωρήσετε ενωμένοι. Τα στοιχειακά είναι πολύ αθώες και χαρούμενες υπάρξεις και είναι πολύ χαρούμενοι για σας σήμερα.
      Η Γη σας αγαπημένοι μου η οποία γνωρίζει πολύ καλά τον καθένα σας που περπατάει επάνω της, γιατί βλέπει το φως σας, βρίσκεται εδώ σήμερα μαζί μας για να σας ευχαριστήσει και να σας τιμήσει. Σας ευχαριστεί που την εμπιστευτήκατε και σας τιμάει για την εργασία που κάνετε και φτάσατε σ’ αυτό το επίπεδο εξέλιξης, ώστε να μπορεί κι εκείνη να συνεχίσει τον δικό της εξελικτικό δρόμο. Η Γη θ’ αποσύρει σταδιακά την ενέργειά της και θα ολοκληρώσει στα επόμενα 5 χρόνια (στο γραμμικό σας χρόνο), όπως προβλέπεται και καθώς εσείς θα είστε έτοιμοι ν’ αναλάβετε την ευθύνη του πλανήτη σας.
      Σήμερα οικογένεια τεντώσαμε λίγο περισσότερο την αντίληψή σας, για να κατανοήσετε ποια είναι η σχέση σας με τη Γη και τη φύση και να περάσετε βαθύτερα στην ενότητα. Γιατί πέρα από την επίγνωση που έχετε ότι όλα είναι ένα και όλα είστε εσείς, η σχέση σας με τη Γη και την φύση είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Και βάζουμε και τα δυο μας χέρια στη καρδιά. Και στην καρδιά σας νιώστε την θεϊκότητά σας, νιώστε την αγάπη του εαυτού σας για σας. Και στην καρδιά σας νιώστε μας κι εμάς, γιατί εμείς είμαστε εσείς και μέσα στη καρδιά γίνεται η ένωσή μας. Σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο, είμαστε η οικογένειά σας κι είμαστε συνέχεια κοντά σας.
Κι έτσι είναι.

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email