“Πολυδιαστασιακές υπάρξεις” – Κουτχούμι, Ιλλαρίων

Πολυδιαστασιακές υπάρξεις

Κουτχούμι, Ιλλαρίων και Καίτη Τσώλη, 09/02/2013

      Namaste! Σας χαιρετάμε αγαπημένη μας οικογένεια. Είμαστε πάντα κοντά σας, αν και δεν μας χρειάζεστε τώρα τόσο πολύ, γιατί οι περισσότεροι από σας αναγνωρίσατε και ενεργοποιήσατε το Θεό μέσα σας κι έχετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε κατ’ ευθείαν από την θεϊκότητά σας, κατ’ ευθείαν από τον εαυτό σας. Και αυτό βέβαια είναι που θέλει ο θεϊκός σας εαυτός και αυτό είναι που θέλουμε κι εμείς. Εμείς αγαπημένοι μου είμαστε κοντά σας περισσότερο για να νιώθετε την αγάπη και την αγκαλιά της οικογένειάς σας και να θίγουμε κάποια επιπλέον θέματα που πολύ σύντομα θ’ αρχίσουν να έρχονται στην πραγματικότητά σας, μέσα από την δική σας εξέλιξη και μέσα από την δική σας κατανόηση του εαυτού σας.
      Αγαπημένοι μας  έχετε προσέξει τελευταία που κοιτάζεστε στο καθρέφτη τα μάτια σας;  Αν δεν το κάνατε μέχρι τώρα να το κάνετε. Κοιτάξτε τα μάτια σας και θα δείτε τα μάτια του Θεού που είστε να σας κοιτάζουν. Θα βρείτε ότι τα μάτια σας, αλλά και ολόκληρο το πρόσωπό σας έχει αλλάξει, έχει γλυκάνει και έχει φωτίσει. Είναι πολύ όμορφο να κοιτάζεστε στα μάτια με το Θεό που είστε και να εστιάζετε την προσοχή σας σ’ αυτές τις όμορφες αλλαγές που συμβαίνουν στον εαυτό σας και να μην μένετε μόνο στις κάποιες ακόμα μικρές προκλήσεις που βιώνετε, εξαιτίας των αλλαγών σας.
      Όλες οι αλλαγές που είναι να γίνουν σχετικά με τον εαυτό σας και ιδιαίτερα οι αλλαγές στο D.N.A σας έχουν επιταχυνθεί το τελευταίο διάστημα οικογένεια και αυτό έχει κάποιες επώδυνες επιπτώσεις για σας, κυρίως στη βιολογία σας, που συχνά σας κάνει ν’ αναρωτιέστε τι σας συμβαίνει.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
      Οικογένεια ξαναγεννηθήκατε και είστε καινούργιοι. Είστε Θεοί επίσης και είστε οι καινούργιοι ανθρώπινοι άγγελοι που κατοικούν στη Γη. Και σαν καινούργιες υπάρξεις σαφώς χρειάζεται να ζείτε και μ’ έναν καινούργιο τρόπο. Και δεν έχετε μάθει αγαπημένοι μου, δεν ξέρετε πώς να ζείτε μια ελεύθερη ζωή στο πλανήτη. Καλά εσείς βέβαια πιστεύετε ότι το γνωρίζετε, αλλά είναι αλήθεια ότι δυσκολεύεστε και βρίσκετε ακόμα πολλές δικαιολογίες για να καταστρατηγείτε την ελευθερία σας. Και σας είπαμε πολλές φορές, ότι ο Θεός που είστε δεν συμβιβάζεται σε καμία περίπτωση  με το «ας είναι κι έτσι», θέλει οπωσδήποτε το «κι έτσι είναι»! Γι’ αυτό θέλουμε να παρατηρείτε και ν’ αποδέχεστε συνεχώς τον εαυτό σας.
      Το 2013 και 14 είναι χρονιές προσαρμογής για σας, στο να μάθετε δηλαδή να ζείτε στη Γη με τον καινούργιο τρόπο. Να μάθετε να ζείτε ελεύθεροι και να γειώσετε μέσα σας ότι είστε απόλυτοι Θεοί δημιουργοί και μπορείτε να δημιουργείτε για σας αυτά που θέλετε, μ’ έναν γρήγορο και  εύκολο τρόπο.
      Να είστε ξεκάθαροι με τις προθέσεις σας για δημιουργία οικογένεια. Γιατί εσείς, ενώ εκφράζετε την πρόθεσή σας και λέτε στον εαυτό σας «θέλω να δημιουργήσω……» για ότι θέλετε να δημιουργήσετε, μετά από λίγο  όμως αρχίζετε να σκέπτεστε, αλλά….. μήπως… εάν… Και μ’ αυτό τον τρόπο εκφράζετε αβεβαιότητα και ακυρώνετε τις αρχικές σας προθέσεις για αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε. Το Πνεύμα σας θέλει ξεκάθαρους οικογένεια. Να εκφράζετε την πρόθεσή σας  μ’ ένα ξεκάθαρο «θέλω», χωρίς αλλά, εάν και μήπως.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
      Εκτός από την εισβολή των φωτονίων που δέχεται η Γη από τον κεντρικό σας ήλιο, υπάρχουν και πολλές καινούργιες ενέργειες που εισέρχονται αυτή τη στιγμή στη Γη Οικογένεια. Αυτές οι ενέργειες αγαπημένοι μας είναι φωτεινές ενέργειες υψηλών συχνοτήτων κι έρχονται για πρώτη φορά στη πλανήτη. Κι εσείς είστε οι πρώτοι δέκτες αυτών των ενεργειών για δυο λόγους. Ο ένας λόγος είναι γιατί εσείς συμφωνήσατε να παραλάβετε, να γειώσετε και να προσαρμόσετε στα δεδομένα της Γης αυτές τις ενέργειες και ο άλλος λόγος είναι ότι έτσι κι αλλιώς αυτές τις ενέργειες τις έλκετε, γιατί γνωρίζετε πολύ καλά ότι «όμοιες ενέργειες έλκουν επίσης όμοιες ενέργειες».
      Η εισβολή των φωτονίων και αυτές οι καινούργιες ενέργειες που εισέρχονται στη Γη το ξέρουμε ότι σας επηρεάζουν. Σας κάνουν κάποιες φορές να νιώθετε μια θλίψη που δεν μπορείτε να τη δικαιολογήσετε. Βλέπετε εσείς έχετε μάθει μέχρι σήμερα ότι αυτό που νιώθετε έχει μια αιτία που προέρχεται από την αλληλοεπίδρασή σας με τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους. Και αναρωτιέστε, μα γιατί νιώθω έτσι, ενώ δεν συνέβη κάτι. Λοιπόν πραγματικά συμβαίνει κάτι και είναι αυτές οι καινούργιες ενέργειες.
      Σε πολλούς από εσάς αυτές οι καινούργιες ενέργειες  φέρνουν μια ανακατωσούρα και λίγο πόνο στο στομάχι σας, γιατί δυσκολεύεστε να τις….χωνέψετε. Σε κάποιους άλλους φέρνουν μικρούς πονοκεφάλους, πόνους στο λαιμό και στα πόδια. Δεν συμβαίνει βέβαια σε όλους σας το ίδιο, αλλά σε όσους πονάνε τα πόδια σας, είναι γιατί ακόμα αντιστέκεστε σε όλες αυτές τις ενέργειες και γι’ αυτό θα σας προτείναμε να είστε περισσότερο ανοιχτοί και να  επιτρέπετε με περισσότερο αποδοχή στον εαυτό σας. Όμως όλες αυτές οι ενοχλήσεις θα περάσουν πολύ γρήγορα αγαπημένοι μας. Όσο πιο γρήγορα  εσείς προσαρμόζεστε στις καινούργιες συχνότητες, τόσο πιο γρήγορα θα εκλείψουν και όλα αυτά τα φαινόμενα και θα βρείτε τις ισορροπίες σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
Από πού προέρχονται όλες αυτές οι καινούργιες ενέργειες; Προέρχονται από τις αγγελικές σας οικογένειες και από πολλά αστρικά συστήματα φιλικά προς εσάς. Όλοι στο Σύμπαν έχουν στρέψει την προσοχή τους σε σας και είναι πολύ ενθουσιασμένοι μαζί σας. Είναι ενθουσιασμένοι με όλα όσα καταφέρατε στη Γη. Και σ’ αυτά τα αστρικά συστήματα υπάρχουν επίσης οικογένεια και πολλά  δικά σας πολυδιαστασιακά κομμάτια που ενδιαφέρονται για σας, ενδιαφέρονται για τον εαυτό τους. Έχετε ακούσει πολλές φορές για τον πολυδιαστασιακό σας εαυτό. Το γνωρίζετε ότι μπορείτε να υπάρχετε και υπάρχετε σε πολλές πραγματικότητες ταυτόχρονα.
      Ο εαυτός σας θ’ αρχίσει να σας αποκαλύπτεται. Θα κατανοείτε όλο και περισσότερο την αληθινή σας φύση, τον αληθινό σας εαυτό. Όσο θα είστε συνειδητοί στη τώρα στιγμή σας και θ’ απελευθερώσετε ολοκληρωτικά τον γραμμικό χρόνο θα καταλάβετε ότι δεν υπήρξαν καν προηγούμενες ενσαρκώσεις, αλλά ότι όλες οι ενσαρκώσεις σας είναι παράλληλες.
      Οι περισσότεροι από εσάς τον τελευταίο καιρό ακούτε ένα ελαφρό σφύριγμα στ’ αυτιά σας και αυτό σημαίνει ότι συντονίζεστε με τον πολυδιαστασιακό σας εαυτό. Η ικανότητα του εαυτού σας να δημιουργεί πραγματικότητες σε διαφορετικές συχνότητες, (διαστάσεις τις λέτε εσείς), και να μπαίνει μέσα και να παίζει, δεν θα είναι για σας πλέον μια πληροφορία, αλλά θα είναι η κατανόηση και μια φυσική και δεδομένη κατάσταση.
      Ναι υπάρχετε σε πολλές πραγματικότητες ταυτόχρονα. Σας είπαμε ότι δεν υπάρχει χωροχρόνος και ότι εσείς είστε η αρχή και το τέλος του Σύμπαντος και όλα όσα βλέπετε και γνωρίζετε στο Σύμπαν και για το Σύμπαν είναι  πραγματικότητες δημιουργημένες από σας. Πολλές απ’ αυτές τις συν-δημιουργείτε πολλοί άγγελοι μαζί.
      Και βέβαια υπάρχετε και σε άλλα αστρικά συστήματα και σε άλλους πλανήτες δεν βρίσκεστε μόνο στη Γη. Όμως να θυμάστε πάντα, ότι εσείς  εδώ στη Γη είστε οι σημαιοφόροι της ψυχής σας και ότι η καταγωγή σας είναι μία. Η Πηγή. Έχουμε λόγο που σας το λέμε αυτό, γιατί πολλοί ψάχνετε τη καταγωγή σας σε κάποιους πλανήτες, ψάχνετε από ποιους πλανήτες προέρχεστε. Είστε Θεοί και η καταγωγή του Θεού είναι μία, είναι μόνο η Πηγή του.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
      Καθώς προχωράτε βαθύτερα στην ενότητα του εαυτού σας  περνάτε σταδιακά από την εξατομικευμένη στην πολλαπλή συνειδητότητα και θέλουμε να σας εξηγήσουμε τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Αυτό σημαίνει ότι ο εαυτός σας ενώθηκε και βρίσκεται σε ισορροπία και σε αρμονία με όλα τα πολυδιαστασιακά του κομμάτια. Οπότε ολόκληρος ο εαυτός σας αντιλαμβάνεται και κατανοεί ταυτόχρονα.
      Είναι η ταυτόχρονη κατανόηση και  αντίληψη ολόκληρου του εαυτού σας της κάθε εμπειρίας που βιώνει σε οποιοδήποτε μέρος του Σύμπαντος κι αν βρίσκεται. Θα ανακαλύπτετε πολύ συχνά και πέρα από κάθε αμφιβολία ότι κατέχετε μια γνώση μέσα σας που δεν θα μπορείτε να αιτιολογήσετε από πού προέρχεται και όμως είναι δική σας γνώση, είναι γνώση που κατέκτησε ο πολυδιαστασιακός σας εαυτός.

Και για να το κάνουμε πιο απλό, εάν εσείς εδώ στη Γη ή οπουδήποτε αλλού βρίσκεστε σαν πολυδιαστασιακοί  (στη Γη ή στο Σύμπαν), όποιος εαυτός σας βιώνει μια κατανόηση μέσα από μια εμπειρία, όπου κι αν βρίσκετε, τότε αυτή η γνώση έρχεται ταυτόχρονα στη κατανόηση ολόκληρου του εαυτού σας. Αυτό σημαίνει ότι η γνώση και η σοφία που κερδίζετε εδώ στη Γη μέσα από την εξέλιξή σας, μεταφέρεται αρχικά και ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον εαυτό σας, γιατί στην ουσία ποτέ δεν υπήρξατε διαχωρισμένοι από τον εαυτό σας. Βέβαια υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορούμε να πούμε για την πολλαπλή συνειδητότητα, όπως π.χ. η ικανότητα του εαυτού σας να βιώνει όλες τις εκδοχές, όλες τις πιθανές επιλογές μιας εμπειρίας ταυτόχρονα και πολλά ακόμα, για τα οποία θα μιλήσουμε όταν εσείς θα είστε περισσότερο έτοιμοι.
      Αντιλαμβάνεστε ότι ο δικός σας πλούτος γνώσης, κατανόησης και σοφίας που αποκτήσατε εδώ στη Γη έχει μια άμεση επίδραση σε ολόκληρο το Σύμπαν, μέσα από τον ίδιο σας τον εαυτό; Κι αυτό βέβαια στη συνέχεια επεκτείνετε και πέρα από τον εαυτό σας, όσο εσείς προχωράτε βαθύτερα στην ενότητα και συντονίζεστε με το «ότι υπάρχει», αφού έτσι κι αλλιώς στην ουσία όλα είναι ο εαυτός σας.
      Από εδώ και στο εξής οικογένεια προτείνουμε να μην προσπαθείτε να  καταλάβετε καθόλου με το μυαλό, δεν θα τα καταφέρνετε και δεν θα λειτουργεί. Έχετε ήδη τα καινούργια σας εργαλεία και απλά να επιτρέπετε να νιώσετε και να επιτρέπετε στα καινούργια σας εργαλεία να δουλέψουν για σας. Έχουμε μιλήσει για τα καινούργια σας εργαλεία που  είναι η διαίσθηση, η ενόραση, η έμπνευση, η διάκριση και το δημιουργικό σας γνωρίζω. Τα έχετε ήδη στη διάθεσή σας και αντιστοιχούν στην καινούργια σας ύπαρξη, μια ύπαρξη της 5ης διάστασης. Όλα αυτά όμως λειτουργούν οικογένεια, μέσα από την απεριόριστη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Γιατί χωρίς την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, δεν μπορείτε να προχωρήσετε.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ…..
      Αγαπημένοι μου δεν σας δίνετε τίποτα έτοιμο το γνωρίζετε αυτό. Δηλαδή μην σκεφτείτε ότι είμαι Θεός και κατέχω τα πάντα. Ο Θεός που είστε ήρθε στη Γη για να επανα-προσδιορίσει τον εαυτό του, να επαναπροσδιορίσει την αγάπη για τον εαυτό του, ν’ αυξήσει την ενέργειά του και να επεκταθεί. Γι’ αυτό θέλουμε να καταλάβετε ότι επανεξετάζετε και διαχειρίζεστε το κάθε τι που ήδη κατέχει σαν γνώση ο εαυτός σας και όλα όσα κερδίζετε, τα κερδίζετε βήμα- βήμα μέσα από την εξέλιξή σας.
      Και όσοι από σας οικογένεια τελειώσατε με τη διττότητα, τώρα θα προχωρήσετε σε επόμενες και πολύ βαθύτερες κατανοήσεις σε σχέση με τον εαυτό σας. Ενώ θα είστε οι απόλυτοι Θεοί, ανεξάρτητες, αυτόνομες και κυρίαρχες υπάρξεις, απόλυτα αποστασιοποιημένες και αποταυτισμένες από οποιεσδήποτε περιοριστικές, δεσμευτικές και βοηθητικές ενέργειες, θα κατανοείτε σταδιακά όλο και βαθύτερα την ενότητα και την σύνδεσή σας με τα πάντα, με το «ότι υπάρχει», μέσα από την αγάπη. Γιατί η αγάπη είναι αυτή που συνδέει τα πάντα σε ολόκληρη την δημιουργία.

Και σταδιακά θ’ αρχίσετε ήδη να  βλέπετε και τον καινούργιο τρόπο που ο εαυτός σας ανταποκρίνεται στη καινούργια σας ζωή. Θα καλωσορίσετε τους συγχρονισμούς που θα σας διευκολύνουν με πολλούς τρόπους και θ’ αρχίσετε να έλκετε την αφθονία σας και να καλωσορίζετε στη ζωή σας καινούργιους ανθρώπινους αγγέλους, οι οποίοι θα ταιριάζουν περισσότερο στην ενέργειά σας και στη συχνότητά σας. Και θα υπάρχει μεταξύ σας μια αμεσότητα επικοινωνίας, όπου δεν θα χρειάζεται να λέτε πολλά λόγια γιατί θα μιλάνε περισσότερο οι καρδιές, θα μιλάει περισσότερο η αγάπη.
      Θα μοιράζεστε και θα παίζετε με χαρά και θ’ αρχίσετε ν’ απολαμβάνετε τη ζωή σας, γιατί αρχίσατε ήδη ν’ ανακαλύπτετε την ομορφιά και τη χαρά σε όλα όσα υπάρχουν στη Γη. Και θα νιώσετε ευλογημένοι κι ευτυχισμένοι αγαπημένοι μου, θα νιώσετε ευγνωμοσύνη για τον εαυτό σας, για το Πνεύμα που σας έδωσε την ευκαιρία να βρίσκεστε αυτήν την υπέροχα συγκλονιστική εποχή στη Γη και να πρωτοστατείτε στις αλλαγές της.
      Αγαπημένοι μου είμαστε οικογένεια, εμείς είμαστε εσείς και είμαστε το Ένα.
Κι έτσι είναι.

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email