«Απόλυτοι Θεοί δημιουργοί» – Κουτχούμι, Ιλλαρίων

«Απόλυτοι Θεοί δημιουργοί»,

Κουτχούμι, Ιλλαρίων και Καίτη Τσώλη, 06/01/2013

Νάμαστε Οικογένεια! Είμαστε Θεοί και χαιρετάμε τους Θεούς επί της Γης. Σας χαιρετάμε αγαπημένοι μου κι ερχόμαστε σήμερα κοντά σας μ’ έναν διαφορετικό και καινούργιο τρόπο. Γιατί διαφορετικοί και καινούργιοι είστε κι εσείς. Πολλοί από εσάς αρχίσατε ν’ απολαμβάνετε και να χαίρεστε τη ζωή σας στη Γη κι αυτό μας δίνει ιδιαίτερη χαρά.
Κι έτσι λοιπόν αγαπημένοι μου περάσατε το σημείο μηδέν στις 21/12/12, το σημείο που εσείς οι ίδιοι είχατε ορίσει σαν το τέλος της διττότητας, το τέλος του ανθρώπινου εαυτού σας με τον τρόπο που υπήρχε μέχρι τώρα στη Γη και στην τρίτη διάσταση.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Σας είπαμε ότι η μετάβαση θα είναι ενεργειακή και ότι δεν θα υπάρξουν εξωτερικά φαινόμενα. Κι έτσι έγινε οικογένεια, αλλά ενεργειακά συνέβησαν πολύ περισσότερα από αυτά που εσείς μπορείτε να κατανοήσετε. Αυτές τις μέρες ξαναγεννηθήκατε, αυτές τις μέρες γεννήθηκαν οι πρώτοι ελεύθεροι ανθρώπινοι άγγελοι που περπατάνε στην 5η διάσταση της Γης. Και όταν μιλάμε για γέννηση το εννοούμε κυριολεκτικά. Αυτή την στιγμή βιώνετε μια καινούργια ενσάρκωση και ξαναγεννηθήκατε κρατώντας μόνο την βιολογία σας. Καθ’ όλη βέβαια την πορεία της εξέλιξής σας σ’ αυτή την ζωή, αυτό συνέβη αρκετές φορές για σας. Αλλάξατε πολλές ενσαρκώσεις κρατώντας την ίδια βιολογία, γιατί αυτό σας εξυπηρετούσε. Βιώσατε δηλαδή αυτό που οι μεγάλοι μύστες έλεγαν, «το να πεθαίνεις ενόσω είσαι ζωντανός».
Περάσατε σε μια καινούργια ενσάρκωση, η οποία είναι καθοριστική, γιατί ο Θεός κατοικεί πλέον μέσα σας, ο Θεός είστε εσείς κι αυτή η γέννησή σας είναι η τελευταία όσον αφορά αυτή τη ζωή σας, γιατί δεν ξέρουμε τι θα αποφασίσετε σαν ψυχές και εάν εσείς επιλέξετε να ενσαρκωθείτε ξανά στη Γη. Όμως είστε οι καινούργιοι ανθρώπινοι άγγελοι που περπατάτε στη Γη, φέρνοντας μέσα την 5η διάσταση και αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά. Ναι είναι γεγονός ότι αφήσατε πίσω την ζωή σας στη Γη, όπως την γνωρίζατε μέχρι σήμερα και απελευθερώσατε την τελευταία ανθρώπινη πτυχή σας, η οποία ήταν φορτωμένη με πολλές παλιές αποσκευές και πολλές πεποιθήσεις. Κι αυτό οικογένεια, είχε σαν αποτέλεσμα να δυσκολέψει πολλούς από εσάς, γιατί υπήρξε και υπάρχει ακόμα αντίσταση.
Και η αντίσταση υπάρχει γιατί όπως σας έχουμε ξαναπεί υπάρχει αυτός ο  φόβος για το καινούργιο και το άγνωστο, αλλά και γιατί πιστεύετε ότι εάν αποστασιοποιηθείτε ολοκληρωτικά, γιατί περί αυτού πρόκειται, θα χάσετε ακόμα αυτά που κρατάτε και κυρίως κάποιες από τις σχέσεις σας. Χρειάζετε όμως να καταλάβετε αγαπημένοι μου, ότι όλα τώρα φιλτράρονται μέσα από την αγάπη και ότι είναι υγιές, δεν πρόκειται να χαθεί. Οτιδήποτε δεν είναι ισορροπημένο και υγιές και υπάρχει ακόμα εξάρτηση θα το χάσετε έτσι κι αλλιώς, γιατί ο εαυτός σας δεν δέχεται κανένα συμβιβασμό. Οπότε το μόνο που καταφέρνετε με το ν’ αντιστέκεστε στην ελεύθερη ροή της ενέργειας, είναι να το κάνετε επώδυνο και να υποφέρετε.

Θέλουμε να το τονίσουμε πολύ έντονα. Είστε καινούργιες υπάρξεις, εντελώς καινούργιες. Ξαναγεννηθήκατε χωρίς να χρειαστεί να πεθάνετε. Περάσατε σε μια καινούργια ενσάρκωση και το μόνο που είναι κατάλληλο να κρατήσετε είναι η βιολογία σας. Τίποτα άλλο. Είστε οι ανθρώπινοι άγγελοι. Το γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να ξεχάσετε, άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που πριν κάθε φορά που αλλάζατε ενσάρκωση στη Γη, περνούσατε στη λήθη, αλλά εδώ τώρα μιλάμε για συνειδητούς ανθρώπινους αγγέλους. Μην ξεχνάτε ότι ποτέ άλλοτε, καμία ενσάρκωση δεν ήταν όπως η τωρινή.         Όπως ξαναείπαμε στις προηγούμενες ενσαρκώσεις σας, όχι μόνο δεν γνωρίζατε ποιοι είστε, αλλά είχατε και πολύ μικρό μέρος της θεϊκότητάς σας. Τώρα τραβήξατε το Θεό μέσα σας, όλη την ουσία σας και αποκαταστήσατε επίσης τον ενεργειακό σας ιστό. Και όμως όπως βλέπετε, αρκεί μια πτυχή σας, για να συνεχίζει να σας κάνει άνω κάτω.
Γι’ αυτό θα θέλαμε σήμερα πολύ συνειδητά ν’ απελευθερώσουμε αυτή την πτυχή. Είναι πια προηγούμενη ενσάρκωση και είναι παρελθόν. Μπορείτε να το κάνετε με την πρόθεσή σας και με την αναπνοή σας. αποδεχθείτε την και απελευθερώστε την, το θέλει και η ίδια. Και περάστε στην παρατήρηση. Μπορείτε συνεχώς να παρατηρείτε και ν’ αποδέχεστε τον εαυτό σας, έτσι ώστε μετά το παιχνίδι,  χάνει πια τη σημασία του και σταματάει να σας τραβάει μέσα.
Και επειδή σαν υπάρξεις βρίσκεστε στην 5η διάσταση, αλλά είναι αναγκαίο ν’ αλληλοεπιδράτε με την πραγματικότητα της 3ης διάστασης, γι’ αυτό δημιουργήστε αν θέλετε μια καινούργια πτυχή. Σας δείξαμε τον τρόπο να δημιουργείτε πτυχές. Αρκεί μια βαθιά αναπνοή και η πρόθεσή σας. Και η νέα σας πτυχή θα είναι έτοιμη και θα είναι ήρεμη, ειρηνική, ελεύθερη και απενοχοποιημένη, χωρίς πληγές και τραύματα και δεν θα μπορεί να την τραβάει συνειρμικά μέσα από την σκέψη η διττότητα.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Επίσης χρειάζεται να σας πούμε ότι η διάθεσή σας θα συνεχίσει να έχει κάποιες διακυμάνσεις και αυτό θα συμβαίνει γιατί συνεχίζετε να παραλαμβάνετε και να διαχειρίζεστε πολλές κοσμικές ενέργειες, οι οποίες για πρώτη φορά εισέρχονται στη Γη. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογητικό οικογένεια για να χάνετε την ισορροπία σας, ούτε να βάζετε ξανά σε κίνηση τον λογικό νου σας προσπαθώντας να εξηγήσετε γιατί αλλάζει η διάθεσή σας. Γιατί αν το κάνετε αυτό τότε το δημιουργείτε και φέρνετε στην πραγματικότητά σας κάποια γεγονότα για να δικαιολογήσετε την διακύμανση της διάθεσή σας, ενώ τα πράγματα είναι πολύ απλά. Μπορείτε να είστε ανοιχτοί και να επιτρέπετε στον εαυτό σας να νιώσει. Και όσο περισσότερο εσείς επιτρέπετε στον εαυτό σας να νιώθει όπως νιώθει, χωρίς κριτικές και προβληματισμούς, τόσο εύκολα και γρήγορα θα γίνονται όλα και θα μετασχηματίζονται οι νέες κοσμικές ενέργειες.
Εσείς τις φέρνετε στη Γη, εσείς τις φέρνετε μέσα και με τη δική σας συμφωνία έρχονται να σας συναντήσουν. Καταλάβετε ότι ακόμα και το «μου συμβαίνει» αυτό γιατί μου καθρεφτίζει κάτι, που ήταν κατάλληλο κατά την διάρκεια της απελευθέρωσή σας από την διττότητα, τώρα πια είναι ξεπερασμένο για σας. Δεν βρεθήκατε στη Γη μόνο για να πάρετε μαθήματα από την διττότητα, τελειώσατε μ’ αυτά. Βρίσκεστε εδώ και για πολλούς άλλους λόγους. Και συμφωνήσατε να φέρετε καινούργιες ενέργειες στη Γη, που αυτές θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πιο βαθιά στη χαρά και στην ενότητα. Γιατί η ενότητα δεν είναι μόνον αυτό που αντιλαμβάνεστε μέχρι στιγμής, είναι πολύ- πολύ περισσότερο απ’ αυτό και θ’ αρχίσετε να το κατανοείτε σταδιακά.
Εκείνο που παρατηρούμε επίσης οικογένεια, είναι ότι κάποιοι συνεχίζετε ν’ ασχολείστε ακόμα με το εγώ σας. Σας είχαμε πει ότι είναι μια ενέργεια που την φέρατε από τις αγγελικές σφαίρες για να παίξει έναν διαφορετικό ρόλο απ’ αυτόν που έπαιξε στις χαμηλές συχνότητες της Γης.

Όταν εσείς οικογένεια ανεβάζετε την δόνησή σας, τότε ανεβαίνει συνολικά η δόνηση του εαυτού σας, είτε αυτό αφορά ενσαρκώσεις σας, είτε πτυχές σας, αλλά και το εγώ σας. Που σημαίνει ότι όλα όσα αφορούν τον εαυτό σας συμπλέουν με την δόνησή σας. Και εάν εσείς συνεχίζετε να ασχολείστε με το εγώ σας και το βλέπετε ακόμα διαχωριστικά από τον εαυτό σας και του φορτώνετε ακόμα τις ευθύνες του εαυτού σας, τότε το «εγώ» σας αυτό κάνει. Συνεχίζει να παίζει το ρόλο που εσείς του δίνετε και παίρνει τον έλεγχο.
Όταν όμως απλά το αποδέχεστε σαν μια πτυχή σας, τότε όπως όλες οι πτυχές σας, ανεβαίνει στις υψηλότερες συχνότητες μαζί σας και σας βοηθάει μ’ έναν υγιή τρόπο, ανταποκρινόμενο στο ρόλο που αρχικά είχε, όταν κατέβηκε μαζί σας από τις αγγελικές σφαίρες.  Σας δίνει το κατάλληλο σπρώξιμο ώστε να προχωρήσετε πιο βαθιά στην ενότητα του εαυτού σας και από εξατομικευμένες συνειδητότητες να προχωρήσετε στην ενοποιημένη συνειδητότητα. Δηλαδή σας δίνει την ώθηση, έτσι ώστε να περάσετε από το «εγώ», στο «εγώ είμαι».

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Μέχρι σήμερα αγαπημένοι μου δουλεύατε με τον εαυτό σας και την εξέλιξή σας για να θυμηθείτε ποιοι είστε και ν’ αλλάξετε την αντίληψή σας. Αλλάξατε λοιπόν την αντίληψή σας οικογένεια και από εδώ και στο εξής θ’ αρχίσετε να τεντώνετε την αντίληψή σας. Τι ωραία αυτή η λέξη. Γιατί το επεκτείνω δεν δίνει την ακριβή σημασία, ενώ το τεντώνω είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε να σας πούμε, γιατί δείχνει την ελαστικότητα που έχει η αντίληψή σας. Από εδώ και στο εξής λοιπόν οικογένεια θα τεντώσετε την αντίληψή σας, για να επεκτείνετε την συνειδητότητά σας.
Και ας τεντώσουμε τώρα λίγο την αντίληψή μας. Αρχίσατε να κατανοείτε οικογένεια ότι δεν υπάρχει γραμμικός χρόνος και ότι ο γραμμικός χρόνος ήταν δικό σας δημιούργημα. Υπάρχει το τώρα, υπάρχει μόνο το αιώνιο παρών! Όπως λοιπόν δεν υπάρχει γραμμικός χρόνος και όλα συμβαίνουν στο τώρα σας,  χρειάζετε ν’ αρχίσετε να κατανοείτε ότι δεν υπάρχει και χώρος. Στην ουσία δεν υπάρχει καμία απόσταση στο Σύμπαν. Εσείς είστε η αρχή και το τέλος του Σύμπαντος. Η μόνη αλήθεια είστε εσείς και όλα τα υπόλοιπα στο Σύμπαν και το ίδιο το Σύμπαν είναι δικές σας δημιουργίες. Είστε οι απόλυτοι Θεοί δημιουργοί αγαπημένοι μου.  Και όλες αυτές τις πραγματικότητες που δημιουργήσατε, μπορείτε να τις γκρεμίσετε και να τις ξανακτίσετε ή μπορείτε να τις αλλάξετε ή μπορείτε να δημιουργήσετε καινούργιες. Όλα εξαρτώνται από εσάς.
Και για να το κατανοήσετε πολύ καλά και επειδή μας ενδιαφέρει συγχρόνως, θα φέρουμε σαν παράδειγμα την πραγματικότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη Γη. Όλοι μαζί σαν άγγελοι συν-δημιουργήσατε την πραγματικότητα της Γης, την οποία ονομάσατε παιχνίδι εκπαίδευσης της ψυχής σας. Στη συνέχεια μπήκατε μέσα στη πραγματικότητα που δημιουργήσατε, μέσα στο δικό σας παιχνίδι και παίξατε. Και πραγματικά εκπαιδεύσατε την ψυχή σας αποκομίζοντας τεράστια οφέλη σαν υπάρξεις.
Τώρα είναι η στιγμή που θέλετε ν’ αλλάξετε αυτή την πραγματικότητα στη Γη και θα το κάνετε αυτό σαν ανθρώπινοι άγγελοι. Ο καθένας σας στο δικό του κομμάτι αυτής της πραγματικότητας, στο δικό του κομμάτι του παζλ που του αντιστοιχεί και ανάλογα με την εξέλιξή του, θ’ αρχίσει ν’ αλλάζει και να βάζει καινούργιες όμορφες και πολύχρωμες φωτεινές πινελιές και να δημιουργεί την δική του πραγματικότητα μ’ έναν καινούργιο τρόπο, με αποδοχή και κατανόηση, με ελευθερία και ειρήνη, με αγάπη και χαρά.

Και είστε πολλοί αυτή την στιγμή που θα το κάνετε αυτό και θα είστε σε λίγο ακόμα περισσότεροι. Όσο εσείς αλλάζετε το δικό σας κομμάτι του παζλ δημιουργώντας για σας μια καινούργια πραγματικότητα, θ’ αρχίσει ν’ αλλάζει και η συνολική εικόνα της πραγματικότητας της Γης. Και επειδή το φως εισχωρεί και διαλύει τα σκοτάδια, θα επεκταθεί από τα δικά σας φωτεινά κομμάτια και θ’ αγκαλιάσει και θα σκεπάσει όλα τα κομμάτια του παζλ. Θα επεκταθεί και θ’ αλλάξει όλη την πραγματικότητα της Γης.
Και αυτό είναι τώρα που περιμένουμε από εσάς οικογένεια. Περιμένουμε να δημιουργήσετε για σας ο καθένας σας μια δική του όμορφη πραγματικότητα και ύστερα απλά αυτό θα επεκταθεί και θ’ αλλάξετε και την πραγματικότητα της Γης. Μην τρέχετε έξω από εσάς. Δουλέψτε με τον εαυτό σας και δημιουργείστε για σας. Εμπιστευθείτε και κάντε το. Οι ενέργειες σας βοηθάνε αυτή την στιγμή με όλους τους τρόπους. Εμπιστευθείτε και θυμηθείτε ποιοι είστε.
Είστε οι απόλυτοι Θεοί δημιουργοί.
Κι έτσι είναι!

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email