«Δυνατότητες και Δυναμικά» – Δάσκαλος Κουτχούμι και Καίτη Τσώλη

«Δυνατότητες και Δυναμικά»

δάσκαλος Κουτχούμι και Καίτη Τσώλη, Αθήνα, 21/10/2012

Και θέλουμε αγαπημένοι μου σήμερα για μια ακόμα φορά, να σας ξαναθυμίσουμε να στραφείτε περισσότερο μέσα σας. Να στραφείτε στη θεϊκότητά σας και να επιδιώξετε να παίρνετε όλες τις απαντήσεις από το Θεό μέσα σας και να μην ψάχνετε για απαντήσεις έξω από εσάς. Γιατί  όλες οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα σας, βρίσκονται εκεί για σας. Και σταματήστε ν’ αποσπάτε την προσοχή σας και να τρέχετε να σώσετε τους άλλους. Εσείς αρκεί να σώσετε τον εαυτό σας και να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι όποιος από τους ανθρώπινους αγγέλους το θέλουν και εκφράζουν την πρόθεση να εξελιχθούν, έχουν όλοι τους κάθε βοήθεια από το Πνεύμα, όπως είχατε και έχετε κι εσείς.
      Είναι απαραίτητο σήμερα να σας τα πούμε πάλι αυτά, καθώς βρίσκεστε στην τελική ευθεία μπορούμε να πούμε της ολοκλήρωσή σας και είναι  απαραίτητο να φέρετε μέσα σας όλη την ενέργειά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να είστε έτοιμοι ν’ αγκαλιάσετε το ύψιστο δυναμικό σας. Εκεί όπου βρίσκετε η συχνότητα του Φωτός και της αγάπης, εκεί όπου βρίσκεται η συχνότητα της ελευθερία σας που είναι αγάπη, εκεί όπου βρίσκεται η χριστική σας συνειδητότητα.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
      Είμαστε όλοι εδώ σήμερα για σας. Νάμαστε οικογένεια. Εγώ είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μου και συναντηθήκαμε σ’ αυτή την υπέροχη συνάντηση της οικογένειας. Μαζί μας όπως πάντα βρίσκεται ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο Αρχάγγελος Ραφαήλ, ο δάσκαλος Ιλλαρίων, ο Άγιος Γερμανός, αλλά σήμερα μας τιμάει με την παρουσία του και ο δάσκαλος Ελ Μορύα.
      Και είμαστε όλοι εδώ αγαπημένοι μου, γιατί σήμερα μαζί εδώ στον ασφαλή σας χώρο μέσα στην αγκαλιά μας και μαζί με την αγάπη μας και εάν κι εσείς το επιλέξετε, θα κάνετε αυτό το τελειωτικό και καθοριστικό βήμα, αυτό το άλμα συνειδητότητας και θα εισέρθετε  μέσα στο ύψιστο δυναμικό σας.

Όμως πριν προχωρήσουμε θέλουμε να σας εξηγήσουμε κάποια θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας και την εσωτερική σας κατάσταση. Υπάρχει μεγάλη προετοιμασία αυτή την εποχή και κυρίως δουλεύετε με την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και για τον εαυτό σας. Καθώς θα γειώνετε την 5η διάσταση χρειάζεται να έχετε αφήσει πίσω σας όλες τις παλιές αποσκευές και  όχι απλά να έχετε αναγνωρίσει «ποιοι είστε», αλλά και να έχετε ενεργοποιήσει το Θεό μέσα σας. Γι’ αυτό σήμερα επιμένουμε και ξανά επισημαίνουμε να στραφείτε ολοκληρωτικά μέσα σας. Να επιτρέψετε στο Θεό που είστε να βιώνει την εμπειρία μέσα από σας, να επιτρέψετε στο Θεό που είστε να πάρει το τιμόνι του εαυτού σας, να σας δίνει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε και να σας οδηγήσει εκεί που θέλετε να πάτε.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
      Αγαπημένοι μου αποφασίσατε η μετάβασή σας στη 5η διάσταση να είναι συλλογική. Και βέβαια δεν εννοούμε εδώ όλους τους ανθρώπινους αγγέλους, γιατί αυτό δεν μπορεί να συμβεί, αλλά εννοούμε όσο αυτό είναι δυνατόν η μετάβαση να γίνεται κατά ομάδες.
      Γι’ αυτό αυτή την εποχή  όσοι από εσάς είστε έτοιμοι ενεργειακά, κυρίως οι μπροστάρηδες, όσοι δηλαδή έχετε απελευθερώσει τον εαυτό σας από τη διττότητα κι είστε έτοιμοι για την μετάβαση, αυτό τον καιρό νιώθετε ότι τα πράγματα είναι στάσιμα για σας. Κάπου τα πράγματα νιώθετε ότι δεν κινούνται και προβληματίζεστε για το τι σας συμβαίνει. Αυτό που σας συμβαίνει στ’ αλήθεια είναι ότι εσείς απλά περιμένετε να έρθουν στο δικό σας επίπεδο δόνησης και κάποιοι άλλοι ανθρώπινοι άγγελοι, με τους οποίους σχεδιάσατε να κάνετε μαζί τη μετάβαση.
      Όσοι επίσης από τους ανθρώπινους αγγέλους σχεδίασαν να κάνουν την μετάβαση με την πρώτη ομάδα και δεν είναι ακόμα έτοιμοι δονητικά, αυτή την εποχή περνάνε πολύ δύσκολα. Γιατί έχουν επιταχύνει κι έχουν φέρει στην επιφάνεια για να τα διαχειριστούν όλα τα θέματα, όλα όσα υπάρχουν για επίλυση προκειμένου ν’ απελευθερώσουν τον εαυτό τους. Κι αυτό τους έχει φέρει σε σύγχυση. Και χρειάζεται να στραφούν ολοκληρωτικά μέσα τους και να σταματήσουν ν’ αντιστέκονται, εάν θέλουν να το κάνουν περισσότερο εύκολο και λιγότερο επώδυνο.
      Θα συναντηθείτε λοιπόν όλοι μαζί στις 21/12/12 και θα είστε όλοι έτοιμοι, όσοι το θέλετε και το σχεδιάσατε για την μετάβασή σας στη 5η διάσταση. Θα είστε οπωσδήποτε έτοιμοι με τον εύκολο ή τον δύσκολο τρόπο, γιατί αγαπημένοι μου αυτή είναι η δική σας επιλογή.
      Κατανοούμε βέβαια ότι υπάρχει ακόμα σ’ ένα επίπεδο ο ανθρώπινος φόβος σας, το κατανοούμε αυτό, γιατί εσείς στο βάθος του εαυτού σας  γνωρίζετε ότι ποτέ μα ποτέ δεν θα είναι ίδια η ζωή σας, ποτέ δεν θα είστε ξανά μόνον άνθρωποι και κάπου λυπάστε και νιώθετε θλίψη που αποχαιρετάτε όλη αυτή την πορεία σας στη Γη οριστικά. Όμως αγαπημένοι μου σκεφτείτε ότι αυτό που κερδίζετε είναι πολύ μεγαλειώδες και δεν αλλάζετε μόνο εσείς, αλλά αλλάζει μαζί σας και η Γη.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
      Και σήμερα αγαπημένοι μου, γιατί είναι ώρα να πάμε και στο θέμα μας, είμαστε εδώ για να σας μιλήσουμε για τις δυνατότητες και τα δυναμικά σας. Οι δυνατότητές σας είναι απεριόριστες, όπως απεριόριστο είναι και τα Σύμπαν. Όμως ανάλογα με τις συχνότητες που βρίσκεστε και  οι δυνατότητές σας υπόκεινται κάθε φορά στους δικούς σας περιορισμούς. Κάθε φορά επιτρέπετε και φέρνετε σε σας τόσες δυνατότητες, οι οποίες είναι ανάλογες των δυναμικών που δημιουργείτε και υπάρχουν ακόμα πεποιθήσεις και περιορισμοί, που μέχρι τώρα σας εμποδίζουν να ανοιχτείτε ολοκληρωτικά στο εύρος των δυνατοτήτων σας. Ζητάτε π.χ. αφθονία, αλλά εάν εσείς νιώθετε ότι δεν την αξίζετε, ή εάν νιώθετε ότι με το να έχετε χρήματα, είστε λιγότεροι πνευματικοί, τότε τα χρήματα δεν θα έρθουν σε σας. Οι δυνατότητές σας λοιπόν είναι ανάλογες των δυναμικών που εσείς δημιουργείτε.

      Πως δημιουργείτε τα δυναμικά σας οικογένεια;
Τα δυναμικά σας τα δημιουργείτε ανάλογα με το που στρέφετε εσείς την προσοχή σας και είναι ανάλογα με τις συχνότητες που βρίσκεστε κάθε φορά. Στη διττότητα τα δυναμικά σας ήταν πολύ χαμηλά, γιατί βρισκόσασταν σε χαμηλές συχνότητες. Εσείς στη διττότητα είχατε συνεχώς στραμμένη τη προσοχή σας στο παιχνίδι και είχατε στραμμένη την προσοχή σας έξω από τον εαυτό σας. Και βέβαια εκεί οι δυνατότητές σας ήταν περιορισμένες. Στη διττότητα επίσης τα δυναμικά σας είχαν ελάχιστες αλλαγές.
      Και βέβαια οικογένεια σύμφωνα μ’ αυτά τα χαμηλά δυναμικά βάδιζε και η Γη, γιατί γνωρίζετε ότι η Γη ακολουθεί τη δόνησή σας. Και υπήρξαν κάποιοι ανθρώπινοι άγγελοι, κάποιοι προφήτες όπως τους λέτε που μπορούσαν και διάβαζαν αυτά τα δυναμικά κι έκαναν κάποιες προβλέψεις και μίλησαν για την καταστροφή της Γης. Οι προβλέψεις αυτές τώρα αγαπημένοι μας δεν ισχύουν, γιατί από την στιγμή που εσείς αποφασίσατε να εξελιχθείτε και να βγείτε από την διττότητα, αφυπνιστήκατε κι αρχίσατε ν’ αλλάζετε συχνότητες και αλλάξατε και τα δυναμικά σας.
      Κατά την διάρκεια της εξέλιξής σας τα δυναμικά σας αλλάζουν με μεγάλη ταχύτητα. Κάτι που ισχύει αυτή την στιγμή, την άλλη στιγμή δεν ισχύει, γιατί εσείς εν τω μεταξύ έχετε ανεβάσει την δόνησή σας, έχετε αλλάξει συχνότητα κι έτσι έχετε αλλάξει και το δυναμικό σας και στην προκειμένη περίπτωση της συνεχής αλλαγής, δεν ισχύουν οι προβλέψεις. Γι’ αυτό κι εμείς αποφεύγουμε να κάνουμε προβλέψεις, γιατί εμείς αγαπημένοι μου σας μιλάμε διαβάζοντας και γνωρίζοντας τα δυναμικά σας και βάσει αυτών των δυναμικών εμείς σας προτείνουμε προς τα πού να στρέψετε την προσοχή σας, με τέτοιο τρόπο ώστε να προχωρήσετε για να συναντήσετε το ύψιστο δυναμικό σας.
      Γιατί αγαπημένοι μου αυτό είναι το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι να κάνετε εσείς αυτό το ολοκληρωτικό άλμα στον εαυτό σας και για τον εαυτό σας, το πλέον καθοριστικό και οριστικό βήμα και να εισέρθετε στην υψηλότερη συχνότητα του εαυτού σας που είναι το ύψιστο δυναμικό σας. Και είστε πολλοί από σας που το έχετε ήδη δημιουργήσει, που είστε έτοιμοι ενεργειακά, που το βλέπετε μπροστά σας και υπάρχει αυτός ο φόβος που προαναφέραμε και δεν τολμάτε να εισέρθετε.

Και θέλουμε σήμερα που βρισκόμαστε εδώ μαζί, σήμερα που βρίσκεστε μέσα στην αγκαλιά μας και στον ασφαλή σας χώρο και εάν εσείς το επιλέγετε και το επιτρέπετε να κάνετε αυτό το βήμα και να εισέρθετε στο ύψιστο δυναμικό σας, εκεί που βρίσκετε η ελευθερία σας που είναι  αγάπη κι εκεί που βρίσκετε η ολοκλήρωσής σας και η πληρότητά σας. Μέσα σ’ αυτό το δυναμικό εσείς είστε ανεξάρτητες, αυτόνομες και κυρίαρχες υπάρξεις, είστε Θεοί επίσης, Θεοί δημιουργοί και είστε οι ανθρώπινοι άγγελοι που περπατάνε στη Γη.
      Γι’ αυτό θέλουμε να δείτε μπροστά σας το ύψιστο δυναμικό σας σαν μια τεράστια λευκόχρυση φωτεινή μπάλα που δεν έχει όρια και επεκτείνετε απεριόριστα. Είναι απεριόριστη κι εσείς βλέπετε το φως της και πάρτε αυτή την απόφαση να εισέρθετε μέσα. Για όσους δεν νιώθετε έτοιμοι επιλέξτε να το κάνετε αυτό κάποια άλλη στιγμή. Αρκεί η πρόθεσή σας και η απόφασή σας και αυτό βέβαια ισχύει και για όσους διαβάζουν αυτή την στιγμή αυτά που σας λέμε, γιατί σ’ αυτή τη συνάντηση, σ’ αυτή την τώρα στιγμή όλοι είστε παρόντες.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια….
      Και για όσους το έχετε επιλέξει εισερχόμαστε τώρα μέσα στο λευκόχρυσο φως, μέσα στο ύψιστο δυναμικό σας. Είναι τόσο απλό, τόσο απλό…. Και νιώστε, νιώστε ποιοι είστε…Βρίσκεστε μέσα στην αγάπη του Χριστού, του Χριστού που είστε, βρίσκεστε μέσα στην αγάπη του Πνεύματος και της οικογένειάς σας, βρίσκεστε μέσα στην υγεία σας και στην αφθονία σας, βρίσκεστε μέσα στην ελευθερία σας και στη γαλήνη σας και βρίσκεστε μέσα στην ενότηταΓιατί αγαπημένοι μου τώρα είναι που κάνατε το ολοκληρωτικό σας άνοιγμα και επιτρέπετε σε όλες τις δυνατότητες να έρθουν μέσα για σας. Θα εκπλαγείτε πολύ ευχάριστα. Οι δυνατότητές σας είναι απεριόριστες, όπως απεριόριστοι είστε κι εσείς.
      Και καθώς όλες οι δυνατότητες θ’ αρχίσουν να έρχονται μέσα για να σας εξυπηρετήσουν, επιλέξτε αυτές που αντανακλούν περισσότερο στο πάθος σας, επιλέξτε αυτές που σας δίνουν τη μεγαλύτερη χαρά, αυτές που εξυπηρετούν περισσότερο τη δημιουργικότητά σας. Και μαζί με τις δυνατότητές σας θ’ ανακαλύψετε επίσης ότι υπάρχουν και πολλά ταλέντα μέσα σας, πολλών των οποίων δεν είχατε καν επίγνωση ότι τα έχετε.
      Γειώστε το ύψιστο δυναμικό σας στη Γη. Γειώστε το, γιατί αυτό θέλουμε να φέρετε και να γειώσετε αυτές τις συχνότητες στη Γη. Δείτε λευκόχρυσες κλωστές ενέργειας να φεύγουν από εσάς, να εισέρχονται στο κέντρο της Γης και να δένονται στους κρυστάλλους της.
      Εσείς, εσείς είστε που φέρνετε αυτές τις συχνότητες στη Γη, εσείς είστε αυτοί που θα φέρετε όλες τις υψηλές διαστάσεις στη Γη κι εσείς είστε αυτοί που αποφασίζετε κάθε φορά ποιο βήμα θα κάνετε, την κάθε στιγμή στο τώρα σας. Γι’ αυτό δεν υπάρχουν προβλέψεις, δεν μπορούν να υπάρξουν. Και ούτε κι εμείς αγαπημένοι μου, ούτε εμείς γνωρίζουμε τι θα αποφασίσετε και τι θα δημιουργήσετε στα επόμενα βήματα που θα κάνετε…

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Και αγαπημένοι μας βάλτε και τα δυο χέρια στη καρδιά σας  και νιώστε, νιώστε τον εαυτό σας, νιώστε τη θεϊκότητά σας, νιώστε την αγάπη του εαυτού σας για σας. Και μέσα στη καρδιά σας νιώστε μας κι εμάς, γιατί στη καρδιά γίνεται η ένωσή μας. Εμείς είμαστε εσείς.
Είμαστε η οικογένειά σας και σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο.
Κι έτσι είναι.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email