«Η ενέργειά μας (ένωση και ξεκαθάρισμα)» – Δάσκαλος Ιλλαρίων

«Η ενέργειά μας (ένωση και ξεκαθάρισμα)»

δάσκαλος Ιλλαρίων & Καίτη Τσώλη, 24/07/2012

Σας χαιρετώ οικογένειά μου!! Αγαπημένοι μου είμαι ο δάσκαλος Ιλλαρίων και έρχομαι κοντά σας με άπειρη αγάπη και πολύ μεγάλη χαρά. Έχουμε ξαναμιλήσει μαζί και γνωριζόμαστε όπως σας είπα πολύ καλά, καθώς πολλές φορές σ’ αυτή την κοινή πορεία μας στη Γη, δουλέψαμε μαζί και φυτέψαμε όλοι μας αυτό το σπόρο της αγάπης και της ενότητας που φύτρωσε και μεγάλωσε και τώρα είναι έτοιμος ν’ ανθίσει.
      Βρισκόμαστε εδώ κοντά σας με το δάσκαλο Κουτχούμι, τον Άγιο Γερμανό και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ για να σας μιλήσουμε για την ένωση του εαυτού σας. Μιλήσαμε κι άλλες φορές για την σημαντικότητα της ένωσης του εαυτού σας και το τέλος του διχασμού και της σύγκρουσης μέσα σας. Σήμερα όμως  το θεωρήσαμε απαραίτητο να επανέρθουμε, για να σας επισημάνουμε ακόμα κάποια θέματα που είναι απαραίτητο να γνωρίζετε, έτσι ώστε να ολοκληρώσετε  με την ένωση του εαυτού σας, παίρνοντας πίσω όλη την ενέργειά σας που σκορπίσατε σε όλη σας την πορεία στη Γη, για να μπορέσετε να προχωρήσετε σαν αυτόνομες, ανεξάρτητες και κυρίαρχες υπάρξεις προς την ανάληψη.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Πριν ένα χρόνο περίπου (στο γραμμικό σας χρόνο), έδωσα ξανά μια επικοινωνία μέσα από την Καίτη μας και σας είπα ότι σ’ αυτή την ενσάρκωση εσείς είστε οι σημαιοφόροι της ψυχής σας. Σχεδόν όλοι σας οικογένεια, δουλέψατε με το φως και σε άλλες ενσαρκώσεις σας και διεκδικήσατε τη θεϊκότητά σας. Όμως αγαπημένοι μου σ’ αυτή την ενσάρκωση ήρθατε για να κάνετε κάτι πολύ περισσότερο. Ήρθατε για να ενώσετε τον εαυτό σας, να ενώσετε όλα τα κομμάτια σας, όλες τις ενσαρκώσεις σας και όλες τις πτυχές σας.
      Και η ενέργειά σας, όλη η ενέργειά σας με όποιο τρόπο κι αν εκφράστηκε, κι όπου κι αν βρίσκετε επιστρέφει ξανά στη Πηγή της, επιστρέφει ξανά σε σας, επιστρέφει ξανά στο κυρίαρχο εαυτό σας, γιατί χρειάζεται ν’ αποκατασταθεί ο ενεργειακός σας ιστός, για να προχωρήσετε. Εσείς είστε λοιπόν οι σημαιοφόροι της ψυχής σας, γιατί εσείς είστε ο «επικεφαλής» του εαυτού σας, εσείς είστε αυτοί που ενώνετε τον εαυτό σας. Κι αυτό δεν έχει ξανασυμβεί με τον τρόπο που συμβαίνει τώρα, με τον τρόπο που συμβαίνει σ’ αυτή την ενσάρκωση.

      Γι’ αυτό οικογένεια όλες οι εμπειρίες που σχεδιάσατε σ’ αυτή την ενσάρκωση δεν αφορούσαν μόνο αυτή την ενσάρκωση που ζείτε και αντιλαμβάνεστε τώρα, αλλά αφορούσαν όλες τις ενσαρκώσεις σας, αφορούσαν τον εαυτό σας και την ενέργειά σας συνολικά. Μπορούμε δηλαδή να πούμε ότι στη κυριολεξία σ’ αυτή την ενσάρκωση, είσαστε το σύνολο των εμπειριών σας, είστε το σύνολο όλων των πτυχών σας και όλων των πολυδιαστασιακών σας κομματιών. Δεν είστε μια προσωπικότητα, όπως σε προηγούμενες ενσαρκώσεις, αλλά είστε μια πολλαπλή προσωπικότητα, γιατί είστε και το σύνολο όλων των δικών σας προσωπικοτήτων. Δεν γίνεται να προχωρήσετε στην ανάληψη, εάν δεν γίνει μια ολοκληρωτική θεραπεία του εαυτού σας που αφορά κάθε μέρος του που εκφράστηκε ενεργειακά με οποιοδήποτε τρόπο. Και καταλαβαίνουμε πολύ καλά πόσο επώδυνη ήταν αυτή η ενσάρκωση για σας, γιατί υπήρχε πολύ μπλοκαρισμένη ενέργεια του εαυτού σας  από πολλές ενσαρκώσεις και από πολλές πτυχές σας που χρειαζόταν θεραπεία.
      Όταν όλα τα πέπλα θα έχουν φύγει από τα μάτια σας αγαπημένοι μου, θα το δείτε πολύ ξεκάθαρα όλο αυτό. Θα ανακαλύψετε ότι αυτή η ενσάρκωσή σας ήταν ένα σύνολο θεραπείας εμπειριών και ενεργειών που αφορούσε τον εαυτό σας ολοκληρωτικά.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
      Και οι περισσότεροι αγαπημένοι μας μπορούμε να πούμε ότι κάνατε αυτή την θεραπεία και ενώσατε και ισορροπήσατε αυτές τις ενέργειες μέσα σας. Και με την δική σας εργασία θεραπεύσατε πολλά περισσότερα, καθώς φωτίσατε όλα σας τα κομμάτια. Κάνατε μεγάλες αλλαγές που αφορούσαν το γενεαλογικό σας δένδρο και τη Γη μας. Γιατί καθώς εσείς απελευθερώσατε πολλές παλιές πεποιθήσεις και περιορισμούς, η ενέργειά σας κινήθηκε κυκλικά προς όλες τις κατευθύνσεις και θεράπευσε το παρελθόν και το μέλλον σας και άλλαξε στην κυριολεξία τις δομές της ενέργειας, δημιουργώντας καινούργιες δομές. Είναι σαν να σπάσατε τις αλυσίδες αιώνων που σας κρατούσαν αλυσοδεμένους και αρχίζετε να κτίζετε μια καινούργια πραγματικότητα στη Γη, μια πραγματικότητα που κινείται προς την ελευθερία, την αποδοχή και την ενότητα. Μια πραγματικότητα που κινείται μ’ έναν καινούργιο τρόπο προς την ελευθερία που είναι αγάπη.
      Σε κάποιους όμως από εσάς οικογένεια υπάρχει ακόμα μπλοκαρισμένη ενέργεια, η οποία είναι ακόμα εγκλωβισμένη σε σκοτεινούς λαβύρινθους και χρειάζεται θεραπεία και αν δεν απελευθερώθηκε ακόμα αυτή η ενέργεια είναι περισσότερο λόγω διαμόρφωσης και δικών σας πεποιθήσεων. Γι’ αυτό κάπου εδώ θα εστιάσουμε σήμερα περισσότερο την προσοχή μας. Στο πως εσείς θα επιτρέψετε σ’ αυτά τα κομμάτια σας να ενωθούν μαζί σας να ενωθούν με τον εαυτό σας, χωρίς συγκρούσεις και αντιστάσεις που προκαλούν ακόμα πόνο και φέρνουν ανισορροπία στον εαυτό σας.
      Όπως σας έχουμε πει οικογένεια, όσα από αυτά τα κομμάτια σας δεν έχουν αφομοιωθεί βρίσκονται κοντά σας και περιμένουν να τους δώσετε εσείς την άδεια να ενωθούν μαζί σας. Αλλά πολλοί από εσάς φοβάστε ακόμα και αντιστέκεστε. Τα νιώθετε γύρω σας και αντί να τ’ αποδεχθείτε και να τα καλωσορίσετε μέσα σας, τ’ απορρίπτετε και συγκρούεστε μαζί τους. Και αυτή η σύγκρουση δεν πρόκειται να τελειώσει εάν εσείς δεν περάσετε στην επίγνωση και στην αποδοχή. Εάν εσείς δεν επιτρέψετε αυτή την ένωση και εάν δεν κατανοήσετε επιτέλους ότι αυτά τα κομμάτια είναι ο εαυτός σας, ότι είναι η ενέργειά σας.

Συνεχίζετε πάντα πολλοί από εσάς να επενδύετε στο «καλό» σας εαυτό, στο «φωτεινό» σας εαυτό και εάν νιώθετε κάποιες από τις ενέργειές σας ότι δεν αντιστοιχούν σ’ αυτό που εσείς θεωρείτε «φωτεινό» σας εαυτό, τις απορρίπτετε. Και συνεχίζετε πάντα να προστατεύετε τον εαυτό σας, από αυτές που θεωρείτε «απαράδεκτες» και «κακές» ενέργειες, κάνοντας μάλιστα διάφορες τελετουργίες και διαλογισμούς προστασίας και κάθαρσης του εαυτού σας. Μέσα απ’ αυτές τις διαδικασίες για την προστασία του εαυτού σας, ελέγχετε και απομακρύνετε τις δικές σας ενέργειες και δεν καταλαβαίνετε εκείνη τη στιγμή ότι γύρω από τον εαυτό σας, υψώνετε ένα τοίχος. Υψώνετε ένα τοίχος οικογένεια και κλείνετε απ’ έξω όλα αυτά τα μπλοκαρισμένα, πληγωμένα και κακοποιημένα κομμάτια σας, κλείνετε απ’ έξω τη δική σας ενέργεια.
      Οικογένεια βρίσκεστε στη Γη για να θεραπεύσετε αυτά τα κομμάτια σας, γιατί τα φωτεινά σας κομμάτια δεν χρειάζονται θεραπεία, είναι ήδη φωτεινά. Γι’ αυτό αγαπημένοι μου σταματήστε ν’ αντιστέκεστε και επιτρέψτε αυτή την ένωση με την ενέργειά σας. Αναπνεύστε αυτά το κομμάτια σας κάθε φορά που τα νιώθετε γύρω σας με αποδοχή και αγάπη και μ’ εμπιστοσύνη στην θεϊκότητά σας. Είστε εσείς, είστε εσείς και είναι η δική σας ενέργεια που επιστρέφει.
      Εάν συνεχίσετε ν’ αντιστέκεστε θα συνεχίσετε να συγκρούεστε μαζί τους και αυτό θα το εισπράττετε με πολλούς τρόπους και θα είναι επώδυνο. Εάν όμως επιτρέψετε με αποδοχή και εμπιστοσύνη στη θεϊκότητά σας, την ένωση του εαυτού σας, την ένωση της ενέργειά σας, τότε αγαπημένοι μας προχωράτε στην πληρότητα και στην ολοκλήρωση. Και αυτός είναι ο στόχος της ενσάρκωσή σας στη Γη. Να αποδεχτείτε τον εαυτό σας και να τον αγαπήσετε άνευ όρων. Και μετά την ένωση και την αποδοχή, θα έρθει η ισορροπία μέσα σας, θα έρθει η αρμονία και θα νιώσετε την ελεύθερη ροή της ενέργειας μέσα σας.

      Η δόνησή σας θ’ ανέβει κατακόρυφα και οι συχνότητές σας θ’ αλλάξουν και θα βρεθείτε στις συχνότητες της αγάπης. Θα είστε οι φύλακες της συχνότητας της ελευθερίας που είναι αγάπη. Θα νιώθετε τον αληθινό σας εαυτό, θα νιώθετε αυτό που είστε, θα νιώθετε Θεοί και θα βλέπετε και όλους τους ανθρώπινους αγγέλους γύρω σας σαν Θεούς. Αυτό θα καθρεφτίζετε και αυτό θα εισπράττετε. Και δεν θα χρειάζεστε καμία προσπάθεια. Απλά να είστε και να απολαμβάνεται τη ζωή σας και όλα όσα χρειάζεστε θα έρχονται σε σας, όλα θα τα μαγνητίζετε.
      Και δεν θα θέλετε να εμπλέκεστε με άλλες ενέργειες χαμηλότερης συχνότητας με κανένα τρόπο. Γιατί αγαπημένοι μου, το ζητούμενο είναι να είστε παράδειγμα για ν’ ανέβουν και οι άλλοι ανθρώπινοι άγγελοι σ’ αυτές τις υψηλές συχνότητες και όχι να κατεβαίνετε εσείς. Ας το καταλάβετε επιτέλους αυτό. Δεν είναι αδιαφορία για τους άλλους, κάθε άλλο. Χρειάζεται να γειωθούν αυτές οι υψηλές συχνότητες στη Γη και δεν θα το κάνετε, εάν συνεχώς εμπλέκεστε με άλλες ενέργειες και χάνετε την ισορροπία σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
      Κι αυτό είναι το δεύτερο σοβαρό θέμα που θέλουμε να επισημάνουμε σήμερα. Γιατί ενώ προστατεύετε τον εαυτό σας με πολλούς τρόπους και δεν επιτρέπετε στις δικές σας ενέργειες να ενωθούν με τον εαυτό σας, εν τούτοις συνεχίζετε να δίνετε την άδεια σε πολλές άλλες ενέργειες που δεν είναι δικές σας να εμπλέκονται με τις δικές σας και να σας επηρεάζουν. Και πολλές φορές δεν έχετε καν την επίγνωση ότι αυτές οι ενέργειες δεν είναι δικές σας. Αν πάρουμε σαν παράδειγμα τις σκέψεις που φιλοξενεί το μυαλό σας, μόνο το 5%  είναι δικές σας και το υπόλοιπο 95% ανήκει σε σκέψεις του συλλογικού ασυνείδητου και σε σκέψεις ανθρώπινων αγγέλων που μπορούν και σας επηρεάζουν ακόμα. Αλλά και τα συναισθήματα που νιώθετε πολλές φορές δεν είναι δικά σας.
      Αυτή τη στιγμή υπάρχει πολύς φόβος και πολύς θυμός στον ανθρώπινο πληθυσμό της χώρας σας κι αυτά τα συναισθήματα εσείς τα εισπράττετε και τα κάνετε δικά σας. Αλλά ακόμα και μ’ έναν φίλο σας όταν συναντηθείτε και είναι θυμωμένος, εσείς εισπράττετε αυτό το θυμό και το κάνετε δικό σας και αυτό βέβαια ισχύει για οποιοδήποτε περιβάλλον βρίσκεστε και υπάρχει φόβος, θυμός, ή οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα, εσείς τα εισπράττετε και πιστεύετε ότι είναι δικά σας και προσπαθείτε να βγάλετε άκρη μ’ αυτά. Και καθώς αυτές οι άλλες ενέργειες εμπλέκονται μέσα σας, χάνετε συνεχώς την ισορροπία σας και ρίχνετε συνεχώς τη δόνησή σας. Και σας έχουμε επισημάνει πόσο σημαντικό είναι αυτή την εποχή να κρατήσετε την ισορροπία σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
      Και όπως είπαμε αυτό δεν ισχύει για όλους σας, γιατί μπορείτε και παρατηρείτε τον εαυτό σας και έχετε κάνει το ξεκαθάρισμα στην ενέργειά σας, έτσι ώστε να μην αφήνετε άλλες ενέργειες να εμπλέκονται με τις δικές σας. Όσοι όμως δεν έχετε κάνει αυτό το ξεκαθάρισμα στην ενέργειά σας και δεν είστε ακόμα βέβαιοι δουλέψτε το με την καρδιά σας. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι είναι δικό σας κάποιο συναίσθημα, δώστε το συναίσθημα που νιώθετε στη καρδιά σας. Εάν είναι δικό σας η καρδιά σας θα το δεχτεί και θα το τραβήξει μέσα της, εάν όμως δεν είναι δικό σας, η καρδιά δεν θα το δεχτεί και θα το πετάξει έξω. Δοκιμάστε το σαν άσκηση και θα εκπλαγείτε. Βλέπετε αγαπημένοι μου η καρδιά σας πάντα γνωρίζει. Και  είναι απαραίτητο να κάνετε αυτό το ξεκαθάρισμα, για να έχετε μόνο την δική σας ενέργεια. Είναι απαραίτητο να αποσυνδεθείτε και ν’ αποστασιοποιηθείτε από τις άλλες ενέργειες. Είναι απαραίτητο να αποταυτιστείτε και να αποσυνδεθείτε ολοκληρωτικά, από όλες τις ενέργειες που δεν είναι δικές σας.

      Οι σχέσεις με τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους θα είναι μόνο σχέσεις αγάπης και θα λειτουργούν μέσα στην ελευθερία.  Γιατί οικογένεια πως είναι δυνατόν να έχετε υγιή σχέση με τον εαυτό σας, όταν εμπλέκεστε μ’ οποιοδήποτε τρόπο μέσα σ’ ένα συνονθύλευμα  άλλων ενεργειών που δεν σας ανήκουν; Δεν είναι δυνατόν μ’ αυτό τον τρόπο να έχετε ισορροπία, αλλά ούτε και διαύγεια. Και όταν δεν είναι υγιής και ξεκάθαρη η σχέση σας με τον εαυτό σας, όταν δεν έχετε ισορροπία μέσα σας, τότε δεν μπορείτε να έχετε υγιείς σχέσεις ούτε με τους άλλους.
      Και η λύση αγαπημένοι μου είναι να μένετε στο κέντρο σας με εμπιστοσύνη και να παρατηρείτε τα συναισθήματά σας, χωρίς να τα κρίνετε. Τότε δεν θα είναι δύσκολο και θα καταλάβετε πολύ γρήγορα, ποια είναι δικά σας και ποια όχι. Άλλωστε έχετε αναπτύξει τη διάκριση και τη διαίσθηση και μπορείτε πολύ εύκολα να το καταλάβετε, αρκεί να το προσέχετε.
      Οπότε το ξεκαθάρισμά της ενέργειάς σας είναι απαραίτητο, για να είστε αυτόνομες, ανεξάρτητες και κυρίαρχες υπάρξεις, Θεοί επίσης.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Και βάλτε και τα δυο σας χέρια στη καρδιά. Και μέσα στη καρδιά σας νιώστε την θεϊκότητά σας, νιώστε την αγάπη του εαυτού σας για σας. Και μέσα στη καρδιά σας νιώστε μας κι εμάς, νιώστε και τη δική μας αγάπη, γιατί είμαστε Ένα, είμαστε «οικογένεια» και μέσα στη καρδιά γίνεται η σύνδεσή μας. Σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο και είμαστε συνέχεια κοντά σας.
Κι έτσι είναι.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email