«Απόσπαση Προσοχής» – Δάσκαλος Κουτχούμι

«Απόσπαση Προσοχής»

δάσκαλος Κουτχούμι & Καίτη Τσώλη, 12/06/2012

Namaste! Γεια σας οικογένειά μου, γεια σας αδέρφια μου. Είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και για μια άλλη μια φορά είμαστε όλοι εδώ για σας. Σ’ αυτή την υπέροχη όπως πάντα συνάντησή μας σήμερα βρίσκετε μαζί μας ο Άγιος Γερμανός, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο Αρχάγγελος Ραφαήλ και ο δάσκαλος Ιλλαρίων.
      Σ’ αυτά τα 3 χρόνια που έχουν περάσει και συνεργαζόμαστε μαζί οικογένεια, τιμήσαμε τη συμφωνία μας. Δουλέψαμε μαζί όλες αυτές τις ενέργειες της διττότητας και βάλαμε στο τραπέζι όλα αυτά τα θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας. Μπορούμε να πούμε ότι μιλήσαμε για τα ποιο σημαντικά θέματα, τα οποία σας οδήγησαν στο να βρίσκεστε εδώ και να μιλάμε για την αποσύνδεση και την απελευθέρωση του εαυτού σας, και να μιλάμε επίσης γι’ αυτό το επόμενο και πλέον καθοριστικό βήμα σας, που είναι στο να αναγνωρίσετε εσείς ολοκληρωτικά την θεϊκότητά σας. Και πράγματι όσοι είστε εδώ σ’ αυτή τη συνάντηση, αλλά και πολλοί από όσους διαβάζετε αυτή τη στιγμή, είστε έτοιμοι να κάνετε αυτό το επόμενο βήμα. Ν’ αναγνωρίσετε και να νιώσετε ολοκληρωτικά ποιοι είστε.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια..
      Υπάρχουν όμως ακόμα κάποια θέματα που σας εμποδίζουν και σας αποσπούν την προσοχή από την θεϊκότητά σας και γι’ αυτά τα θέματα θα μιλήσουμε σήμερα. Είναι αυτά τα θέματα, τα οποία σας εμποδίζουν να κάνετε αυτό το οριστικό, αυτό το τελειωτικό βήμα και να νιώσετε, να δηλώσετε ότι είστε Θεοί επίσης.
      -Ποια είναι λοιπόν αυτά τα θέματα, τα οποία σας αποσπούν την προσοχή;!
Κατ’ αρχήν αγαπημένοι μου είναι ο φόβος του ανθρώπινου εαυτού σας. Ο ανθρώπινος εαυτός σας καθώς επηρεάζεται και από το μυαλό σας φοβάται, φοβάται να παραδώσει τον έλεγχο και ν’ αφεθεί ολοκληρωτικά στην θεϊκότητά του. Ο ανθρώπινος εαυτός σας θέλει ασφάλεια. Ο ανθρώπινος εαυτός σας έχει μάθει να ζει μέσα στο γνωστό και στο οικείο, όσο «άσχημο» πολλές φορές κι αν είναι αυτό και πιστεύει ότι μπορεί να το ελέγχει. Του αρέσει να είναι βολεμένος και πιστεύει ότι αν βρίσκεται σε ένα οικείο και γνωστό περιβάλλον αυτό του δίνει ασφάλεια. Αυτό τελικά είναι μια δική του ψευδαίσθηση, αλλά αυτό είναι που πιστεύει. Νιώθει αυτό που έρχεται, νιώθει το καινούργιο και φοβάται να προχωρήσει. Φοβάται το  καινούργιο και το άγνωστο και νιώθει ότι αν κάνει αυτό το επόμενο βήμα θα πέσει στο γκρεμό, αν κάνει αυτό το βήμα και παραδώσει τον έλεγχο στη θεϊκότητά του, θα γκρεμισθεί και θα χαθεί.
      Γνωρίζει ότι θ’ αφήσει κάποια πράγματα ακόμα πίσω του, ακόμα και κάποιες συνήθειες που είχε σαν άνθρωπος. Αυτό τον κάνει ν’ αγκιστρώνεται ακόμα πεισματικά σε προβληματικές σχέσεις και να κάνει ότι δεν ακούει την εσωτερική του φωνή που τον καλεί, ν’ αγνοεί και να ξεφεύγει από την θεϊκότητά του. Κι έτσι βρίσκετε τον ανθρώπινο εαυτό σας τον τελευταίο καιρό να είναι πάρα πολύ απασχολημένος με πολλά θέματα έξω από τον εαυτό του για να μην μείνει μόνος με τον εαυτό του ή τον παρατηρείτε να πιάνετε απελπισμένα και ν’ αγκιστρώνετε σε παλιές καταστάσεις και σε παλιές σχέσεις, ενώ γνωρίζετε μέσα σας ότι αυτές οι σχέσεις έχουν ήδη τελειώσει.

      Κι εδώ χρειάζεται πραγματικά να πείσετε τον ανθρώπινο εαυτό σας, να είστε υπομονητικοί μαζί του, να τον αποδεχθείτε και να τον αγαπάτε άνευ όρων, γιατί αγαπημένοι μου ο ανθρώπινος εαυτός σας χρειάζεται να καταλάβει ότι δεν πρόκειται να χαθεί αν παραδώσει τον έλεγχο στο Θεό που είναι. Εάν παραδώσει τον έλεγχο  στην θεϊκότητά του και εμπιστευθεί, αυτό που πραγματικά θα του συμβεί θα είναι να ενωθεί με την θεϊκότητά του. Άλλωστε στην εξέλιξή σας προχωράτε σαν ανθρώπινοι άγγελοι. Χρειάζεται λοιπόν ο ανθρώπινος εαυτός σας να καταλάβει ότι όταν ενωθεί με την θεϊκότητά του, αυτό που θα συμβεί πραγματικά είναι ότι θα βρεθεί εκεί όπου υπάρχει  ελευθερία, εκεί όπου δεν υπάρχουν θέματα και δυσκολίες, εκεί όπου όλα έχουν λυθεί κι εκεί όπου θα βιώνει  αγάπη και χαρά.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
      Υπάρχει κι άλλος λόγος που ο ανθρώπινος εαυτός σας φοβάται να κάνει αυτό το επόμενο και καθοριστικό βήμα, έχει κι άλλο λόγο για να σας αποσπά την προσοχή σας από την θεϊκότητά σας κι αυτός ο λόγος λέγεται φόβος της φώτισης. Είναι ένας φόβος/σπόρος πολύ βαθιά μέσα σας που εσείς τον φέρνετε μαζί σας από την εποχή της Ατλαντίδας. Γιατί και τότε αγαπημένοι μου είχατε πιστέψει ότι θα κερδίσετε το παιχνίδι της Γης και ότι θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην Ανάληψη.
      Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι κι ενώ ήταν δική σας η απόφαση σε αγγελικό επίπεδο να διακόψετε το πείραμα της Ατλαντίδας, εν τούτοις βαθιά στα κύτταρά σας εντυπώθηκε ένας μεγάλος φόβος, λόγω του ότι οι περισσότεροι από εσάς τότε, είχατε κι ένα τραγικό τέλος.
      Κι έτσι βαθιά μέσα σας ριζώθηκε αυτός ο φόβος και τώρα φοβάστε ότι εάν προχωρήσετε στη φώτιση, η ιστορία θα επαναληφθεί. Εν τω μεταξύ αυτός ο φόβος ενισχύθηκε και σε πολλές επόμενες ενσαρκώσεις σας, γιατί εσείς σαν εργάτες του φωτός σε πολλές ενσαρκώσεις σας, είχατε μνήμες για το ποιοι είστε, είχατε μνήμες της αλήθειας σας και θελήσατε να πείτε αυτή την αλήθεια και στους άλλους ανθρώπους. Και τιμωρηθήκατε γι’ αυτό. Σας βασάνισαν γι’ αυτό, σας ονόμασαν αιρετικούς και σχεδόν όλοι σας είχατε ένα «άσχημο» τέλος  σ’ εκείνες  τις ενσαρκώσεις. Κι έτσι αυτός ο φόβος της φώτισης ριζώθηκε ακόμα πιο βαθιά μέσα σας.

      Κι είμαστε εδώ σήμερα για να τον φέρουμε στην επιφάνεια και να τον απελευθερώσουμε. Είμαστε εδώ σήμερα για να τον δείτε, να τον κοιτάξετε κατάματα και ν’ απαλλαγείτε απ’ αυτόν.
      Γι’ αυτό πάρτε μια βαθιά αναπνοή αγαπημένοι μας και φέρτε με την πρόθεσή σας αυτό το φόβο/σπόρο στο καρδιακό σας κέντρο και αποδεχτείτε τον και κατανοήστε τον. Και στη συνέχεια νιώστε ότι σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει και ότι σ’ αυτή την παρούσα ενσάρκωσή σας ολοκληρώνετε την εξέλιξή σας σε σχέση με τη διττότητα και το παιχνίδι της Γης και προχωράτε προς την ανάληψη. Αποδεχθείτε αυτό το φόβο/σπόρο γιατί είναι αυτός που δεν σας επιτρέπει να προχωρήσετε και να χαρείτε και δεν σας αποσπά απλώς την προσοχή σας από την θεϊκότητά σας, αλλά μπλοκάρει και την ενέργειά σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια..
      Αλλά αγαπημένοι μας πέρα από τους φόβους του ανθρώπινου εαυτού σας, υπάρχουν και κάποιες πεποιθήσεις επίσης που είναι ριζωμένες πολύ βαθιά μέσα σας, πεποιθήσεις οι οποίες αποσπούν την προσοχή σας και μπλοκάρουν την εξέλιξή σας. Και μία από αυτές τις πεποιθήσεις που κουβαλάτε αρκετούς αιώνες τώρα, είναι η πεποίθηση ότι ένα φωτισμένος χρειάζεται οπωσδήποτε να είναι ένα «καλό παιδί». Και αυτό το σύνδρομο του «καλού παιδιού» έχει σαν αποτέλεσμα, εσείς να κρύβετε και να καταπιέζετε τα συναισθήματά σας. Δηλαδή ανεξάρτητα από το πώς νιώθετε πιστεύετε ότι χρειάζεται να είστε καλοί, ευγενικοί και καθώς πρέπει και βέβαια ν’ ακολουθείτε κάποιους συγκεκριμένους κανόνες.  Το «καλό παιδί» οικογένεια όπως σας έχουμε ξαναπεί είναι η διαμόρφωσή σας, είναι η εικόνα που σας έχουν επιβάλει η οικογένεια, η κοινωνία και η εκκλησία για τον εαυτό σας.
      Και είναι απαραίτητο να καταλάβετε ότι χρειάζεται να επιτρέπετε στον εαυτό σας να νιώθει αυτό που θέλει να νιώσει και όχι να του επιβάλετε αυτό που αρέσει στους άλλους. Και είναι απαραίτητο να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να είστε ο εαυτός σας, χωρίς να ενδιαφέρεστε για το πόσο «καλά παιδιά» είστε.

Και αυτή είναι μια πεποίθηση τόσο πολύ βαθιά ριζωμένη μέσα σας, που όπως σας είχα πει και σε προηγούμενη επικοινωνία, ακόμα κι αν φτάσετε στο επίπεδο να έχετε αποδεχθεί το εγώ σας, θα υπάρχει ακόμα αυτό το «καλό παιδί» μέσα σας που θα συνεχίσει ν’ αντιστέκεται. Να είστε αυτό που είστε και να επιτρέπετε στον εαυτό σας να νιώθει όλα όσα θέλει να νιώσει, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι δεν είστε και τόσο «καλά παιδιά»!
      Και σαν προέκταση  αυτής της ίδιας πεποίθησης αγαπημένοι μας, πολλοί από εσάς πιστεύετε ότι ένας φωτισμένος, πρέπει να μοιάζει με «άγιο» και να κάνει αυτά που έκανε ένας άγιος, με τον τρόπο ακριβώς που σας παρουσιάζει η εκκλησία σας τους αγίους. Και προκειμένου να είστε ένας «άγιος» κακοποιείτε, χειραγωγείτε και τιμωρείτε την βιολογία σας αναγκάζοντάς την να κάνει θυσίες για να μπορέσετε ν’ αγιάσετε. Και έχουμε πει πολλές φορές να προσέχετε και να αγαπάτε την βιολογία σας, γιατί είναι το σπίτι του γήινου εαυτού σας. Χωρίς την βιολογία σας δεν θα μπορούσατε να βρίσκεστε τώρα εδώ και να μιλάτε για ανάληψη. Γι’ αυτό αγαπημένοι μας σταματήστε να τιμωρείτε την βιολογία σας και δώστε της ότι σας ζητάει. Δείξτε της περισσότερο σεβασμό και απελευθερώστε αυτού του είδους τα «πρότυπα» από το μυαλό σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια μας…
      Και πολλοί επίσης από εσάς οικογένεια έχετε εξιδανικεύσει κι εμάς τους αναληφθέντες δασκάλους. Λοιπόν αγαπημένοι μας σας λέμε και σας δηλώνουμε τα εξής. Κανένας δεν μπορεί να προχωρήσει στην ανάληψη εάν πρώτα δεν έχει περάσει μέσα από όλες αυτές τις ενέργειες που έχετε περάσει και περνάτε κι εσείς. Εάν κάποιος δεν έχει διαχειριστεί και δεν έχει μετασχηματίσει τις χαμηλότερες συχνότητες της ενέργειας κανένας, μα κανένας όποιος κι αν είναι αυτός, δεν μπορεί να φτάσει στην ανάληψη. Κι εμείς σας έχουμε πει πολλές φορές, ότι είμαστε εσείς και περάσαμε μέσα απ’ όλες αυτές τις ενέργειες και φτάσαμε στην ανάληψη.
      Γι’ αυτό σταματήστε να κρίνετε τον εαυτό σας και να του καθρεφτίζετε κάποια «ελαττώματα», επειδή σας έχουν πει ότι είναι ελαττώματα, ενώ αφορά την εμπειρία σας, αφορά τον ανθρώπινο ρόλο σας και αφορά την προσωπικότητά σας. Ναι φυσικά και έχετε σχεδιάσει να εκφραστεί η προσωπικότητά σας με κάποιους υπερβολικούς τρόπους και πιστέψτε το εάν παρατηρήσετε τον εαυτό σας, θα δείτε ότι αυτό που εσείς θεωρείτε «ελάττωμα», είναι ακριβώς αυτό το χαρακτηριστικό της προσωπικότητας, που σας έσπρωξε να πάτε πολύ βαθιά μέσα σας και να κατανοήσετε τον εαυτό σας.
      Λοιπόν οικογένεια είχαμε κι εμείς τέτοια «ελαττώματα». Εγώ ο Κουτχούμι υπήρξα σαν προσωπικότητα πολύ πεισματάρης, τόσο πεισματάρης όσο ένα γομάρι. Κι όμως ήταν ακριβώς αυτό το χαρακτηριστικό που με οδήγησε κάποια στιγμή στην κατάρρευση και στην κατανόηση του εαυτού μου. Θέλετε κι άλλα; Ο Τοβίας ήταν μέθυσος, ο Ιησούς θύμωνε πολύ εύκολα και όσο για τον Άγιο Γερμανό, ένας ευσεβής χριστιανός σήμερα θα τον ονόμαζε τουλάχιστον καιροσκόπο. Όλοι μας λοιπόν περάσαμε μέσα από αυτές τις ενέργειες που εσείς ονομάζετε χαμηλές και γι’ αυτό σας επαναλαμβάνουμε συνέχεια, ότι όλα είναι ο εαυτός σας και όλες τις ενέργειες να τις αποδέχεστε χωρίς να τις κρίνετε και χωρίς να τις χαρακτηρίζετε. Να είστε ο εαυτός σας, να είστε αυτό που είστε, ν’ αποδέχεστε τον εαυτό σας ακριβώς όπως είναι, ν’ αγαπάτε τον εαυτό σας και να είστε ειλικρινείς και έντιμοι με τον εαυτό σας. Να επιτρέπετε στον εαυτό σας να νιώθει, χωρίς να τον τιμωρείτε.

      Μια άλλη  πεποίθηση η οποία είναι πολύ ισχυρή μέσα σας και μάλιστα σας ακούμε πολλές φορές να μας ρωτάτε γι’ αυτό, είναι ότι εσείς πιστεύετε ότι βρίσκεστε εδώ με κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Και συχνά μας ρωτάτε: Ποιος είναι ο σκοπός μου στη Γη; Και πιστεύετε περισσότερο ότι βρίσκεστε εδώ κατ’ εντολή του Πνεύματος, για να σώσετε την ανθρωπότητα. Κι αυτό βέβαια δεν ισχύει αγαπημένοι μου. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας φόρτωνε το Πνεύμα μ’ ένα τόσο μεγάλο βάρος, μ’ ένα τέτοιο σκοπό.
-Μα δεν υπάρχει σκοπός;
Ναι υπάρχει ένας και μοναδικός σκοπός κι αυτός είναι να εξελίξετε τον εαυτό σας. Ο μοναδικός σκοπός που βρίσκεστε εδώ είναι να αναλάβετε την πλήρη ευθύνη του εαυτού σας και ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας. Το είπαμε πάρα πολλές φορές ότι το κάνετε πρώτα για σας και μετά οι ενέργειες μεταφέρονται και στους άλλους ανθρώπινους αγγέλους, γιατί είστε Ένα. Και δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα περισσότερο. Να σέβεστε όλους τους ανθρώπινους αγγέλους και να τους επιτρέπετε να εξελίσσονται με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, στο δικό τους ιδιαίτερο χρόνο και με το δικό τους ιδιαίτερο ρυθμό. Χρειάζεται να σέβεστε την ψυχή τους. Κι αυτό είναι αγάπη.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
      Αγαπημένοι μου μέσα στο 2012 ο εαυτός σας θα καλέσει όλα τα κομμάτια σας να ενωθούν. Από την στιγμή που εσείς μπήκατε σε διαδικασία εξέλιξης, τα κομμάτια σας είτε είναι ενσαρκώσεις, είτε είναι πτυχές, είτε είναι πολυδιαστασικά κομμάτια σας, παραλάμβαναν τις μετασχηματισμένες, θεραπευμένες ενέργειές σας και προετοιμάζονται για την ένωση με τον εαυτό σας. Ο εαυτός σας για να προχωρήσει στην ανάληψη χρειάζεται να είναι ενωμένος και ολοκληρωμένος. Αυτά τα κομμάτια σας είναι η ενέργειά σας και πραγματικά τώρα είναι η στιγμή που είναι έτοιμα και θέλουν να ενωθούν με τον εαυτό σας. Και βρίσκονται κοντά σας, βρίσκονται παντού γύρω σας και τα νιώθετε.
      Αγαπημένοι μας αποδεχθείτε όλα τα κομμάτια σας χωρίς να αντιστέκεστε και χωρίς να τα κρίνετε, γιατί όσο εσείς δεν τα αποδέχεστε, τότε αυτά θυμώνουν, συγκρούονται μαζί σας και σας φέρνουν ανισορροπία. Και ακριβώς αυτή την στιγμή που εσείς βρίσκεστε σε σύγχυση, βρίσκουν κι αυτά την ευκαιρία και παίρνουν τον έλεγχο του εαυτού σας. Γι’ αυτό προτείνουμε κάθε φορά που νιώθετε οποιαδήποτε ενέργεια γύρω σας, να την αναπνέετε και να την αποδέχεστε, γιατί είναι η δική σας ενέργεια και κάθε φορά που θα το κάνετε αυτό να επιλέγετε να το κάνετε με εμπιστοσύνη στη θεϊκότητά σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια..
      Και μέσα σ’ αυτή την σύγχυση και την αβεβαιότητα που βρίσκεται ο ανθρώπινος εαυτός σας αυτή την στιγμή, καθώς διστάζει και φοβάται να κάνει αυτό το οριστικό βήμα προς την θεϊκότητά του, πολλές φορές κατεβάζετε την δόνησή σας και δίνετε την ευκαιρία στην διττότητα να σας επιτεθεί. Και αυτός οικογένεια είναι μόνο ο ένας λόγος, γιατί ο άλλος λόγος είναι ότι καθώς εσείς αποσυνδέεστε από όλες αυτές τις ενέργειες που στηρίζατε, καθώς αποσυνδέεστε από όλους αυτούς τους ανθρώπινους αγγέλους και όλες αυτές τις σχέσεις που είχατε μέσα στην διττότητα, όλοι αυτοί το νιώθουν, νιώθουν ότι χάνουν την ενέργειά σας, νιώθουν ότι χάνουν την τροφή τους και σας προκαλούν και είναι ιδιαίτερα επιθετικοί μαζί σας.
      Να θυμάστε πάντα ότι κι εκείνοι είναι άγγελοι όπως κι εσείς που παίζουν το παιχνίδι τους στη Γη και να μην τους κάνετε τη χάρη. Όσο μπορείτε να μην μπαίνετε στο δράμα τους και στα παιχνίδια τους και να είστε σταθεροί στην απόφασή σας και στην επιλογή σας να προχωρήσετε. Ο μοναδικός λόγος για να έχετε σχέσεις στην καινούργια σας κατάσταση ύπαρξης σαν ανθρώπινοι άγγελοι, είναι η αγάπη. Απολύτως κανένας άλλος λόγος, απολύτως κανένας άλλος λόγος. Και πιστέψτε ότι καθώς εσείς  αποσύρετε την ενέργειά σας, θα τους βοηθήσετε όλους πολύ περισσότερο. Γιατί όταν τους λείψει η ενέργειά σας, τότε ίσως κι εκείνοι να στραφούν μέσα τους, για να ψάξουν να βρουν την δική τους Πηγή ενέργειας όπως κάνατε κι εσείς και έτσι μ’ αυτό το τρόπο θα τους βοηθήσετε πολύ περισσότερο.

      Και όλα αυτά τα θέματα είναι αρκετά για να σας αποσπούν την προσοχή και να σας κρατάνε έξω από τον εαυτό σας και μακριά από την θεϊκότητά σας. Αλλά δεν χρειάζεται όλο αυτό να σας φανεί δύσκολο, αρκεί εσείς να παρατηρείτε τον εαυτό σας, να τον αποδέχεστε και να περνάτε ξανά και ξανά στην εμπιστοσύνη για τον εαυτό σας. Τώρα είστε πολύ περισσότερο συνειδητοί και μπορείτε πιο εύκολα να παρατηρείτε αυτές τις ενέργειες που αποσπούν την προσοχή σας. Και άλλωστε, όλα όσα είπαμε δεν σας αφορούν όλους, αλλά εμείς αναφέραμε όλα τα θέματα που αποσπούν αυτή την στιγμή την προσοχή σας, για να δει ο καθένας σας ποια απ’ αυτά τα θέματα που είπαμε, αποσπούν την δική του προσοχή από την θεϊκότητά του.
Και καθώς αγαπημένοι μου όσοι είστε έτοιμοι, θα σας δώσει ο εαυτός σας αυτό το καθοριστικό σπρώξιμο για να βρεθείτε μέσα στο υψηλότερο δυναμικό της θεϊκότητάς σας, εσείς θα νιώσετε μέσα σας μια βαθιά θλίψη. Θα νιώσετε ξανά αυτό το μεγάλο κενό μέσα σας που θα συνοδεύετε από απώλεια ενδιαφέροντος και έλλειψη πάθους, για να δημιουργείτε. Είναι κατάλληλο και είναι ευλογημένο. Γι’ αυτό αναγνωρίστε το και μην προσπαθήσετε να φέρετε ξανά μέσα σας παλιές καταστάσεις και παλιές ενέργειες. Γιατί αυτό το κενό είναι η δυναμική της ολοκληρωτικής σας αλλαγής. Αυτό το κενό μέσα σας το δημιουργήσατε εσείς με την εργασία σας μετασχηματίζοντας και απελευθερώνοντας παλιές ενέργειες για να κατοικήσει ξανά μέσα σας η αγάπη. Είναι ακριβώς αυτό το κενό που θα σας οδηγήσει στη θεϊκότητά σας και στη χαρά σας.

      Και είναι φυσικό αγαπημένοι μου να νιώθετε θλίψη, καθώς αποχαιρετάτε όλες τις ενσαρκώσεις σας και μάλιστα πολλοί από σας τις αποχαιρετάτε οριστικά, γιατί δεν θα επανέρθετε ποτέ ξανά στη Γη με τον ίδιο τρόπο. Και η θλίψη που νιώθετε είναι περισσότερο γιατί αποχαιρετάτε ένα συγκεκριμένο τρόπο, με τον οποίο υπήρχατε και ζούσατε στη Γη, μέσα σ’ αυτές τις ενσαρκώσεις.
      Κι έτσι λοιπόν καθώς ο εαυτός σας προετοιμάζει να προχωρήσετε σαν ολοκληρωμένες, αυτόνομες και κυρίαρχες υπάρξεις στην 5η διάσταση στο τέλος αυτού του χρόνου,  εσείς έχετε μόνο μια επιλογή. Να εμπιστευθείτε, να εμπιστευθείτε και να αφεθείτε στην θεϊκότητά σας, έτσι ώστε η μετάβαση να γίνει μ’ έναν ανώδυνο, απλό και ήρεμο τρόπο.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
      Και βάζουμε και τα δυο μας χέρια στην καρδιά. Και στην καρδιά σας νιώστε τον εαυτό σας, νιώστε την θεϊκότητά σας, νιώστε την αγάπη του εαυτού σας για σας, νιώστε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και νιώστε την ενότητα. Και στην καρδιά σας νιώστε μας κι εμάς, γιατί αγαπημένοι μας εμείς είμαστε η οικογένειά σας, γιατί όλοι εμείς είμαστε αυτό που είμαστε και είμαστε Ένα.
Κι έτσι είναι.    

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email