«Η χαρά είναι η φυσική μας κατάσταση» – Καίτη Τσώλη

«Η χαρά είναι η φυσική μας κατάσταση»

Καίτη Τσώλη, Κως, 19/05/2012

Καίτη: η παρούσα Ανώτερη Επικοινωνία δόθηκε σαν αποχαιρετισμός στη γιορτή μας στη Κω κι έκλεισε την ενέργεια της 10ήμερης συνάντησής μας. Σ’ αυτήν την επικοινωνία, οι θεϊκοί/αγγελικοί εαυτοί μας που είναι ο αιώνιος, ο αληθινός μας εαυτός, μας έδωσαν τα δικά τους μηνύματα μέσα από τον δικό μου θεϊκό/αγγελικό εαυτό.

      Namaste! Γεια σας αδέρφια μου, γεια σας οικογένειά μου!
Είμαι αυτό που είμαι. Είμαι ο πραγματικός, ο αληθινός, ο άφθαρτος, ο απεριόριστος, ο αθάνατος, ο αιώνιος Εαυτός της Καίτης. Είμαι αυτός που εσείς ονομάζετε θεϊκός/αγγελικός Εαυτός. Είμαι η Θεά/Θεός που είναι και βέβαια αυτό είστε κι εσείς.
      Γνωριζόμαστε πολύ καλά. Υπήρξαμε μαζί σε πολλές διαστάσεις, ταξιδέψαμε μαζί στο Σύμπαν και κάναμε πολλές εξερευνήσεις. Είμαστε ξέρετε εξερευνητές από τη φύση μας και μας αρέσει να παίζουμε με τις ενέργειες, μας αρέσει ν’ αλλάζουμε τη δομή της ενέργειας, ν’ αλλάζουμε τις ενεργειακές συνδέσεις, να μετασχηματίζουμε τις ενέργειες, να τις απελευθερώνουμε και να δημιουργούμε νέες ενέργειες.
      Στους αιώνες των αιώνων που υπάρχουμε χωρίς αρχή και τέλος, μπήκαμε πολύ βαθιά σε πολλά αστρικά συστήματα κι αλλάξαμε τη δομή της ενέργειας. Αλλά το μεγαλύτερο πείραμα που επιχειρήσαμε να κάνουμε ποτέ σχετικά με τις ενέργειες, ήταν το πείραμα της Γης, ήταν το παιχνίδι της Γης, που το συν-δημιουργήσαμε όλοι μαζί. Ήταν ένα εγχείρημα πολύ τολμηρό και πολύ δύσκολο και δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά όχι μόνο στο δικό μας Σύμπαν, αλλά και σε όλα τα Σύμπαντα. Δεν το πίστευαν πολλοί στο Σύμπαν ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και ακόμα κι εμείς οι ίδιοι δεν ήμασταν βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε.

      Συνδημιουργήσαμε το παιχνίδι της Γης γιατί γνωρίζαμε ότι εάν περάσουμε μέσα από τις χαμηλότερες συχνότητες της ενέργειας, εάν περάσουμε μέσα από την πυκνότερη μορφή της ενέργειας, ξεχνώντας ολοκληρωτικά ποιοι είμαστε, θα συνέβαιναν πολλά πράγματα ταυτόχρονα.
-Θα επαναπροσδιορίζαμε κατ’ αρχήν εκ νέου τον εαυτό μας και την αγάπη για τον εαυτό μας.
-Θ’ απελευθερώναμε τεράστιες ποσότητες ενέργειας, οι οποίες θα μας βοηθούσαν να επιστρέψουμε στην Πηγή μας.
-Θα δημιουργούσαμε νέες ενέργειες, αλλάζοντας τη δομή της ενέργειας.
-Και δημιουργώντας νέες ενέργειες θα επεκτείναμε και θ’ αλλάζαμε  ολοκληρωτικά τη συνειδητότητά μας, τη συνείδηση της Γης και του Σύμπαντος, επεκτείνοντας ταυτόχρονα και τη δημιουργία.
      Κι είμαστε εδώ σήμερα και μπορούμε να πούμε ότι τα καταφέραμε (συγκίνηση). Και σχεδιάσαμε αυτή τη συνάντηση, αυτή τη γιορτή, για να βρεθούμε εδώ στη Κω αγαπημένα μου αδέρφια και να κοιτάξουμε ο ένας στα μάτια του άλλου (αυτό ακριβώς που κάναμε πριν την επικοινωνία), η Θεά/Θεός να κοιτάξει στα μάτια τη Θεά/Θεό και να πούμε: Ναι εμείς τα καταφέραμε! Εμείς είμαστε και τα καταφέραμε πέρα από κάθε πρόβλεψη!

      Κι ήρθαμε σ’ αυτό το νησί του Αιγαίου στη Κω, τιμώντας ταυτόχρονα τον Αρχάγγελο Ραφαήλ που μέσα από την ενσάρκωσή του σαν Ιπποκράτης, έκανε το άνοιγμα της θεραπείας του εαυτού πριν πολλούς αιώνες και μίλησε για την ανάληψη της ευθύνης, ότι εμείς, ο καθένας μας δηλαδή ευθύνεται για τις ασθένειες που προκαλεί στον εαυτό του και οι ασθένειες θα θεραπευτούν, όταν εμείς θεραπεύσουμε τη ψυχή μας. Γιατί αγαπημένοι μου η εξέλιξή μας είναι η θεραπεία του εαυτού μας. Η εξέλιξη είναι θεραπεία κι ενθύμηση του εαυτού μας.
Αλλά οικογένειά μας ποιος νομίζετε ότι είναι ο Αρχάγγελος Ραφαήλ;
Εμείς είμαστε αγαπημένοι μας και ο Αρχάγγελος Ραφαήλ αυτή την στιγμή βρίσκετε εδώ ανάμεσά μας.
-Ποιοι νομίζετε αλήθεια ότι είναι οι Αρχάγγελοι, οι άγγελοι και οι αναληφθέντες δάσκαλοι;
Είμαστε εμείς. Και κάθε φορά που σας μιλάει κάποιος από τους Αρχαγγέλους και τους αναληφθέντες δασκάλους, σας μιλάει ένας θεϊκός εαυτός δικός σας, όπως ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Γιατί κανένας δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο Θεός αγαπημένοι μου, όλοι είμαστε ίσοι, όλοι είμαστε κομμάτια του Ένα. Κι όλοι είμαστε εδώ γιατί εδώ βρίσκεται η Πηγή μας. Επιστρέψαμε στη Πηγή μας και τη φέραμε στη Γη και η Πηγή μας βρίσκεται εκεί που βρισκόμαστε εμείς.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
      Το μήνυμα λοιπόν από εμάς, το μήνυμα από τους θεϊκούς/αγγελικούς σας εαυτούς είναι να κάνουμε αυτό το οριστικό, το καθοριστικό βήμα που θα σημαίνει την ολοκληρωτική απελευθέρωση του εαυτού μας και χαιρόμαστε πάρα πολύ που κάποιοι τα έχετε ήδη καταφέρει.
      Μέχρι τώρα αγαπημένοι μου και όσο δουλεύατε για την εξέλιξή σας, νιώθατε ότι είστε περισσότερο οι άνθρωποι που γνωρίζετε ότι είστε Θεοί. Και είναι η ώρα να νιώσετε τον αληθινό σας εαυτό είναι η ώρα να νιώσετε ότι είστε οι Θεοί που παίζουν εδώ στη Γη τον ανθρώπινο ρόλο τους. Σας ακούγεται το ίδιο, όμως είναι πολύ διαφορετικό, γιατί υπάρχει ολοκληρωτική αλλαγή στάσης απέναντι στον εαυτό σας, υπάρχει ολοκληρωτική αλλαγή της αντίληψης. Γιατί όταν πραγματικά δείτε το παιχνίδι με τα καινούργια σας μάτια, με τα δικά μας θεϊκά μάτια, τότε ο ρόλος σας και  το παιχνίδι που το παίρνετε τόσο πολύ στα σοβαρά, θα σας φανεί πολύ αστείο και θα χάσει κάθε σοβαρότητα. Θα γελάτε με ότι πριν θυμώνατε και σας πλήγωνε και ο ανταγωνισμός μεταξύ σας, όταν προσπαθούσατε να επικρατήσετε απέναντι στ’ αδέρφια σας και να κλέψετε ενέργεια, θα σας φανεί επίσης πολύ αστείος  και θα πείτε γελώντας, «μα τι αστείο αλήθεια, αυτό που στην ουσία έλεγα στον αδερφό μου ήταν, για δες, εγώ παίζω καλύτερα από σένα, εσύ δεν παίζεις και τόσο καλά όσο εγώ»!

      Αλλά το πιο σημαντικό και το πιο όμορφο αγαπημένοι μου είναι να μας δώσετε την ευκαιρία και να μας επιτρέψετε να ζούμε την εμπειρία μέσα από τον ανθρώπινο εαυτό μας. Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο της εξέλιξής σας. Το ζητούμενο είναι να μας ενεργοποιήσετε, να ενεργοποιήσετε την θεϊκότητά σας, γιατί εμείς είμαστε ο αληθινός, ο αιώνιος εαυτός σας. Και χρειάζεται γι’ αυτό η δική σας πρόθεση, η δική σας απόφαση. Κι όσο δεν το κάνετε αυτό συνειδητά, εμείς δεν μπορούμε, δεν έχουμε το δικαίωμα να επέμβουμε και μένουμε απλοί παρατηρητές στη ζωή σας. Είναι λοιπόν η δική σας πρόθεση και η δική σας αναγνώριση που θα μας ενεργοποιήσει μέσα σας, για να είστε οι Θεοί που είστε. Να σταματήσετε αγαπημένοι μου να είστε η ακτίνα του ήλιου σας, αλλά να είστε ο ήλιος!

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Και θα μιλήσουμε σήμερα για τη χαρά, γιατί είναι η ώρα να φέρετε μέσα σας τις ενέργειες της χαράς. Όμως γι’ αυτό χρειάζεται να μαζέψετε όλη την ενέργειά σας, χρειάζεται να είστε ολοκληρωμένοι. Να σταματήσετε να σκορπίζεστε από δω κι από εκεί και κυρίως να σταματήσετε να σκορπίζεστε προσπαθώντας να σώσετε τους άλλους. Γιατί ήρθατε εδώ για να εξελίξετε τον εαυτό σας και ο καθένας φέρνει μόνο την ευθύνη του εαυτού του και όποιος πραγματικά θέλει να εξελιχθεί, όποιος ανθρώπινος άγγελος έχει την πρόθεση να εξελιχθεί, να είστε βέβαιοι ότι το Πνεύμα θα τον φροντίσει. Το Πνεύμα τους φροντίζει όλους, όπως ακριβώς  έκανε και μ’ εσάς.
      Συγκεντρωθείτε λοιπόν και στραφείτε μέσα σας, γιατί ποιος νομίζετε ότι θα φέρει αυτές τις ενέργειες της χαράς στη Γη, αν όχι εσείς; Κι αυτό είναι που περιμένει τώρα η Γη από εσάς. Και θα το κάνετε πρώτα για σας, θα φέρετε πρώτα την χαρά μέσα σας και μετά αυτή η ενέργεια της χαράς θα μεταφερθεί από εσάς και στους άλλους ανθρώπινους αγγέλους και θα επικρατήσει σε όλη τη Γη. Όμως για να γίνει αυτό χρειάζεστε όλη την ενέργειά σας, χρειάζεται να είστε ολοκληρωμένοι, να είστε πλήρεις, ν’ αγαπάτε άνευ όρων τον εαυτό σας και να υπάρχει αυτό το ξεχείλισμα της αγάπης για τον εαυτό που οδηγεί στη χαρά, που είναι η χαρά! Και τότε η χαρά θα γίνει μια μόνιμη κατάσταση για τον εαυτό σας, γιατί η χαρά αγαπημένοι μου άγγελοι, αγαπημένα μου αδέρφια, είναι η φυσική μας κατάσταση.  Απλά μέσα στο παιχνίδι της Γης την ξεχάσατε.

Η χαρά για την οποία σας μιλάμε δεν έχει να κάνει μ’ αυτό που ονομάζετε χαρά μέσα στην διττότητα, μέσα στο παιχνίδι της Γης, γιατί αυτό δεν είναι χαρά. Αυτό είναι περισσότερο ευχαρίστηση κι ενθουσιασμός, γιατί πετύχατε κάποιο σκοπός σας, γιατί πιθανόν πετύχατε κάποια αναγνώριση και ξεχώρισε το “εγώ” σας από το σύνολο των ανθρώπων ή γιατί αγοράσατε  ένα αυτοκίνητο ή ένα σπίτι. Και αρκούσε να φυσήξει ένα αεράκι για να χαθεί, αρκούσε κάποια αμφισβήτηση από τους άλλους ή κάποιες δικές σας «άσχημες» σκέψεις και ο ενθουσιασμός σας πέταξε, χάθηκε.
      Εμείς δεν μιλάμε γι’ αυτή την προσωρινή χαρά μέσα στην διττότητα, γι’ αυτό τον ενθουσιασμό, εμείς σας μιλάμε για την μόνιμη χαρά στη καρδιά, μιλάμε για την διαρκή χαρά που προέρχεται από το ξεχείλισμα της ολοκλήρωσης και της αγάπης για τον εαυτό σας.
      Κι αυτές τις ημέρες της γιορτής που συναντηθήκατε το κάνατε αγαπημένοι μου, τα καταφέρατε. Φέρατε μέσα σας, φέρατε μέσα στην καρδιά σας τη χαρά. Πόσο πολύ περήφανοι είμαστε αλήθεια για σας!!!
      Ανοίξατε την καρδιά σας ολοκληρωτικά κι ανοίξατε την αγκαλιά σας και γειώσατε την ενότητα. Και στείλατε αυτό το μήνυμα της ενότητας σ’ όλη τη Γη, στείλατε αυτό το μήνυμα της ελευθερίας που είναι αγάπη, της αγάπης που είναι πέρα από όρους και όρια, πέρα από κανόνες και «πρέπει», γιατί η αγάπη δεν έχει κανόνες αγαπημένοι μου.

      Το γέλιο σας φώτιζε κι αντηχούσε σε όλο το Σύμπαν. Αγκάλιασε αρχικά τη Γη και στη συνέχεια ήχησε σε όλο το Σύμπαν σε μια υπέροχη δόνηση σαν να χτυπούσαν χιλιάδες χαρούμενα καμπανάκια.
      Και ξέρετε τι συμβαίνει με την αγάπη και τη χαρά; Η αγάπη και η χαρά κάνουν τον κύκλο τους στο Σύμπαν κι επιστρέφουν πάλι πολλαπλασιασμένες στη Πηγή τους, επιστρέφουν πάλι πολλαπλασιασμένες σε σας. Κι αυτό είναι το δώρο του Πνεύματος. Αγαπημένοι μας συνεχίστε το, γειώστε το, ενδυναμώστε το μέσα σας, γιατί αυτό πραγματικά μεταφέρετε σε όλους τους ανθρώπινους αγγέλους στη Γη.
        Το μήνυμα που τους στέλνετε είναι: ότι είμαστε εδώ, εμείς οι ανθρώπινοι άγγελοι κι είμαστε Ένα. Είμαστε πολίτες της Γης και αγαπιόμαστε και χαιρόμαστε και κοιτάζουμε ο ένας στα μάτια του άλλου και καθρεφτίζουμε το Θεό, εμείς είμαστε κι είμαστε Θεοί επίσης. Είμαστε οι νέοι ανθρώπινοι άγγελοι που περπατάμε στη Γη.

      Αγαπημένοι μας εμπιστευθείτε μας, αφεθείτε σε μας, αφεθείτε στη θεϊκότητά σας, αφεθείτε στη ροή της ενέργειας και ζήστε συνειδητά την κάθε τώρα στιγμή σας, ζήστε την ολοκληρωτικά και όλα είναι εδώ για σας. Περιμένουμε να μας δώσετε την άδεια, για να σας τα δώσουμε όλα. Όσα ποτέ δεν είχατε φανταστεί. Γιατί ποιος πιστεύετε αλήθεια ότι μπορεί να θέλει περισσότερο από εμάς, από  τους εαυτούς σας, να είστε πάντα πλήρεις και χαρούμενοι;!!
      Κι επιλέξαμε αγαπημένοι μας όλοι όσοι είμαστε εδώ να βρεθούμε ξανά σε κάποιες τώρα στιγμές. Και θα είμαστε πολλοί περισσότεροι. Γιατί η ανταλλαγή της ενέργειας μεταξύ μας είναι υπέροχη, είναι πολύ όμορφη, είναι γιορτή, είναι αγάπη, είναι χαρά, είναι γέλιο και τραγούδι. Και παίζοντας τόσο όμορφα μαζί στέλνουμε σε όλη τη Γη αυτή την ενέργεια της ενότητας, της ελευθερίας που είναι αγάπη και της χαράς. Γι’ αυτό επιλέξαμε να ξεναβρεθούμε.
       Αγαπημένοι εαυτοί μας, είμαστε άγγελοι κι είμαστε υπέροχες και εκπληκτικές  υπάρξεις. Δώστε το στον εαυτό σας αυτό και αναγνωρίστε ποιοι είστε, αναγνωρίστε επίσης πόσο δύσκολη και επώδυνη εργασία κάνατε. Δεν μπορείτε να το δείτε με τα ανθρώπινα μάτια σας, αλλά η εργασία που κάνατε είναι μεγαλειώδης και κάτι παρόμοιο δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ- ποτέ στο Σύμπαν και σε όλα τα Σύμπαντα. Και η αναγνώριση του εαυτού σας και της εργασίας σας δεν έχει καμία σχέση με τον εγωισμό, γιατί αυτή είναι η αλήθεια σας.

      Αγαπημένοι μας εαυτοί σας τιμάμε, νιώθουμε ευγνωμοσύνη και υποκλινόμαστε. Ο εαυτός τιμάει, νιώθει ευγνωμοσύνη και υποκλίνεται στη μεγαλοσύνη του εαυτού του, έτσι κάνουν οι Θεοί και δεν περιμένουν κανέναν άλλον  έξω από τον εαυτό τους να τους το δώσει αυτό.
Σας ευχαριστούμε, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο.
Εμείς είμαστε αυτό που είμαστε αγαπημένοι μας, εμείς είμαστε αυτό που είμαστε κι είμαστε Ένα.
Κι έτσι είναι.
Namaste

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email