«Η Θεραπεία του εαυτού μας» – Δάσκαλος Κουτχούμι

«Η Θεραπεία του εαυτού μας»

δάσκαλος Κουτχούμι & Καίτη Τσώλη, ΚΩΣ 12/05/2012

Namaste οικογένεια! Καλώς ορίσατε κοντά μας! Εγώ Είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι κι είμαστε όλοι εδώ σήμερα σ’ αυτήν την υπέροχη συνάντηση της οικογένειας, σ’ αυτή την όμορφη γιορτή και έχουμε συνδεθεί με τις αγγελικές σφαίρες, γιατί αγαπημένοι μας σήμερα η οικογένεια του φωτός σε όλο το Σύμπαν έχει στρέψει την προσοχή της εδώ σε σας, σ’ αυτό το πανέμορφο νησί του Αιγαίου στη Κω και συμμετέχει στη γιορτή σας. Η γιορτή σας είναι γιορτή όλης της οικογένειας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Αγαπημένοι μου χθες όλοι μαζί κάναμε ένα πολύ όμορφο ταξίδι, και επισκεφθήκαμε στη Κρήτη το Ναό της Ιερής Φλόγας της Αλήθειας. Είχαμε πολύ σοβαρούς λόγους που βρεθήκαμε εκεί. Ο δάσκαλος Ιλλαρίων, ο Αρχάγγελος Ραφαήλ και η Θεά Αθηνά που είναι οι οικοδεσπότες του Ιερού Ναού, μας υποδέχθηκαν και μας βεβαίωσαν ότι η γιορτή μας εδώ στη Κω θα βρίσκεται μέσα στην ενεργειακή ομπρέλα και στη προστασία της Ιερής Φλόγας της Αλήθειας. Ο Ναός της Ιερής Φλόγας οικογένεια βρίσκεται στη Κρήτη από την εποχή της Ατλαντίδας και καθώς οι ενέργειες του Ναού της Ιερής Φλόγας ευθυγραμμίζονται με τις ενέργειες του Παρθενώνα του Ναού της Θεάς Αθηνάς στην Αθήνα, οι ενέργειές τους συγκλίνουν, στρέφουν το Φως τους κι ενώνονται σήμερα σ’ αυτή την υπέροχη συνάντηση της οικογένειας στη Κω, δημιουργώντας ένα ενεργειακό και γεωγραφικό τρίγωνο.
      Στον Ιερό Ναό αγαπημένοι μου πήγαμε για δυο λόγους. Για ν’ αναπνεύσουμε την Ιερή Φλόγα της Αλήθειας και να τη τιμήσουμε, γιατί με το Φως της κρατάει αιώνες ζωντανή την αλήθεια μας, αλλά βρεθήκαμε εκεί και για έναν δεύτερο πολύ σημαντικό λόγο. Για να παραδώσουμε σαν οικογένεια του Φωτός μια πρόσκληση σ’ έναν πολύ σπουδαίο και πολύ αγαπημένο αδελφό μας, στον Αρχάγγελο Ραφαήλ. Αγαπημένοι μου είμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι. Η οικογένεια του Φωτός τιμάει σήμερα, σ’ αυτή την γιορτινή συνάντηση των ανθρώπινων αγγέλων της οικογένειας, τον Αρχάγγελο Ραφαήλ, ο οποίος δίνει στην ανθρωπότητα αιώνες τώρα, τις θεραπευτικές του ενέργειες .
-Και θα μας ρωτήσετε οικογένεια, μα τι σχέση έχει ο Αρχάγγελος Ραφαήλ με τη Κω; δεν το έχουμε ξανακούσει αυτό!
-Ναι δεν έχετε ακούσει για τον Αρχάγγελο Ραφαήλ στη Κω, αλλά έχετε ακούσει για τον Ιπποκράτη, τον πιο σπουδαίο θεραπευτή-γιατρό που υπήρξε ποτέ στη Γη και γεννήθηκε στη Κω. Και ναι αγαπημένοι μου σας λέμε σήμερα ότι είναι οι ενέργειες του Αρχάγγελου Ραφαήλ που εκφράστηκαν μέσα από τον Ιπποκράτη. Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ ενσαρκώθηκε στη Γη σαν Ιπποκράτης και άλλαξε την αντίληψη του τότε κόσμου, για το τι σημαίνει θεραπεία και για το τι σημαίνει θεραπεύομαι.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Κι εδώ για να καταλάβουμε είναι καλύτερα να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όπως γνωρίζετε όλοι σας στην αρχαία Ελλάδα υπήρξε ένας πολύ σπουδαίος πολιτισμός, υπό την επίδραση της 5ης κοσμικής ακτίνας, η οποία προωθεί την έρευνα και τις επιστήμες και η οποία αγκάλιασε τη Γη και επικράτησε από το 2000 Π.Χ. έως το 1Π.Χ. που παρέδωσε την σκυτάλη της στην 6η ακτίνα του Ιησού Χριστού. Αυτή την εποχή λοιπόν στην Ελλάδα δημιουργήθηκαν πάρα πολλές μυστηριακές σχολές και  αναφερόμαστε μόνο σε μερικές απ’ αυτές, στους  Δελφούς, στη Δωδώνη, στην Επίδαυρό, στην Ελευσίνα, στο Παγγαίο όρος, στη Σαμοθράκη, στο Πήλιο, αλλά υπήρξαν πραγματικά πολύ περισσότερες. Οι μυστηριακές αυτές σχολές κτίστηκαν σε μέρη, όπου υπήρχαν ενεργειακές Πύλες, έτσι ώστε η σύνδεση των μυημένων με την άλλη πλευρά του πέπλου, με την πνευματική μας οικογένεια από την άλλη πλευρά και τις κοσμικές ακτίνες  να είναι περισσότερο προσβάσιμη, να είναι περισσότερο άμεση.
      Τότε λοιπόν αγαπημένοι μου σ’ αυτές τις μυστηριακές σχολές γεννήθηκε το περίφημο «γνώθι σεαυτόν», γνώρισε τον εαυτό σου. Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι αν γνωρίσεις πολύ καλά τον ανθρώπινο εαυτό σου, αυτό θα σε οδηγήσει στην θεϊκότητά σου. Πίστευαν ότι αν μάθεις να ζεις αληθινά και ολοκληρωτικά σαν άνθρωπος, εάν μάθεις ν’ ακούς, να βλέπεις, να γεύεσαι, τότε αυτό θα σε οδηγήσει σε προχωρημένες θεϊκές ιδιότητες, όπως είναι η διαίσθηση, η έμπνευση, η διόραση. η διάκριση και το χιούμορ. Και οι αρχαίοι Έλληνες αγαπημένοι μου στις μυστηριακές σχολές έδιναν  ιδιαίτερη σημασία στο χιούμορ και στην ικανότητα του ανθρώπου να γελάει, γιατί το χιούμορ αφαιρούσε τη σοβαρότητα και το γέλιο δημιουργούσε ένα μεγάλο άνοιγμα στην καρδιά. Και ανοίγοντας ο άνθρωπος την καρδιά του ήταν περισσότερο δεκτικός στην αλλαγή και στην αλήθεια και μπορούσε πολύ πιο εύκολα να εξελιχθεί.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια…
      Η σπουδαιότερη μυστηριακή σχολή που υπήρξε τότε σχετικά με τις θεραπείες, ιδρύθηκε από τον Χείρωνα Κένταυρο στο βουνό Πήλιο της Θεσσαλίας. Ο Χείρων Κένταυρος αγαπημένοι μου, ο οποίος αμφισβητήθηκε πάρα πολύ από τους ιστορικούς της εποχής του  εξ’ αιτίας της διαφορετικότητας στη βιολογία του, υπήρξε ένας πολύ μεγάλος μύστης και ο μεγαλύτερος και σπουδαιότερος θεραπευτής της εποχής του. Ξεκίνησε αρχικά τις θεραπείες του συλλέγοντας βότανα από τη φύση, μετά όμως κατάφερε να συνδεθεί με τις ενέργειες του Αρχάγγελου Ζακχιήλ και την βιολετί θεραπευτική ενέργεια, το ιόχρουν φως της έβδομης ακτίνας και το αποτέλεσμα ήταν να προχωρήσει πάρα πολύ σχετικά με τις θεραπείες.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Οι μυημένοι στις μυστηριακές σχολές αγαπημένοι μου γνώριζαν πολύ καλά ποιοι είναι, γνώριζαν δηλαδή ότι είναι Θεοί μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους, αλλά κρατούσαν αυτή την γνώση μυστική. Και την κρατούσαν μυστική, γιατί  ο τότε κόσμος δεν ήταν έτοιμος να δεχτεί τόσο μεγάλες αλήθειες. Ανακάλυψαν όμως έναν άλλο απλό τρόπο να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερο κατανοητές αυτές τις αλήθειες, δημιουργώντας και κατασκευάζοντας τους μύθους. Ο μύθος είναι ένας απλός τρόπος για να μεταφερθούν στους ανθρώπους κάποιες αλήθειες, οι οποίες δεν θα μπορούσαν διαφορετικά να γίνουν κατανοητές.
      Δημιούργησαν λοιπόν ένα μύθο σχετικά με τις θεραπείες και την ιατρική και έδωσαν ένα όνομα σ’ αυτό το μύθο, το όνομα του Ασκληπιού. Το όνομα δεν αφορούσε συγκεκριμένο θεραπευτή-γιατρό, αν και υπήρξε κάποιος θεραπευτής μ’ αυτό το όνομα τότε, αλλά το όνομα αφορούσε στην ουσία όλους τους θεραπευτές και μέσα από το μύθο τόνισαν την θεϊκή καταγωγή του Ασκληπιού τον παρουσίασαν σαν μαθητή του Χείρωνα Κένταυρου και σαν γιο του Θεού Απόλλωνα. Ο Χείρωνας Κένταυρος σαν δάσκαλος του παρέδωσε όλη τη γνώση σχετικά με τις θεραπείες και σαν γιος του Θεού Απόλλωνα, θεού του Φωτός, ο  Ασκληπιός φέρει το Φως. Και το Φως θεραπεύει. Και αυτή ήταν η αλήθεια που ήθελαν να περάσουν  στην πλειοψηφία των ανθρώπων. Το Φως θεραπεύει αγαπημένοι μου και το Φως έχει θερμότητα και μια θερμή καρδιά αγκαλιάζει τα πάντα, αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους.

      Έτσι εκείνη την εποχή κτίστηκαν πολλά θεραπευτήρια σε όλη την Ελλάδα, τα οποία ονομάστηκαν Ασκληπιεία. Ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα θεραπευτήρια κτίστηκε και βρίσκεται εδώ, σ’ αυτό το νησί στη Κω. Όμως οικογένεια παρόλο που στα Ασκληπιεία έγινε σημαντική πρόοδος τότε σχετικά με τις θεραπείες, εν τούτοις δεν ήταν προσβάσιμα στην πλειοψηφία των απλών ανθρώπων και αφορούσαν περισσότερο θα λέγαμε μια ελίτ της τότε κοινωνίας. Η πλειοψηφία των ανθρώπων  πίστευε τότε σε πολλές προκαταλήψεις και δεισιδαιμονίες σχετικά με τις ασθένειες. Πίστευαν κυρίως ότι τις ασθένειες τους τις στέλνουν οι Θεοί για να τους τιμωρήσουν, γιατί παραβίαζαν τους θεϊκούς νόμους.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
      Κι έτσι είχαν τα πράγματα, μέχρι την στιγμή που η 5η ακτίνα έκανε ένα υπέροχο δώρο στην ανθρωπότητα. Και το δώρο της 5ης ακτίνας στην ανθρωπότητα είναι ο Αρχάγγελος Ραφαήλ. Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ γεννήθηκε μέσα από την ενσάρκωση του Ιπποκράτη το 460Π.Χ. εδώ σ’ αυτό το πανέμορφο νησί στη Κω (μεταφέρεται συγκίνηση). Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ σαν Ιπποκράτης μεγάλωσε μέσα στο Ασκληπιείο, γιατί ο πατέρας του ήταν γιατρός και υπηρετούσε στο Ασκληπιείο. Έτσι ο Ιπποκράτης είχε την δυνατότητα να παραλάβει μέσα στο Ασκληπιείο όλη την υπάρχουσα μέχρι τότε γνώση σχετικά με τις θεραπείες κι εκεί κατάλαβε, κατανόησε ότι έπρεπε να βρει έναν άλλο τρόπο για να ειπωθεί η αλήθεια σχετικά με την θεραπεία στους πολλούς ανθρώπους. Γιατί γνώριζε ότι η αλήθεια αυτή θα τους απελευθέρωνε από πολλές προκαταλήψεις και   δεισιδαιμονίες και θα τους έκανε ν’ αλλάξουν αντίληψη. Και η αλλαγή της αντίληψης, θα τους οδηγούσε στην θεραπεία του εαυτού τους.
      Έτσι  έκανε γνωστή σε όλους τους ανθρώπους τότε, μια πολύ μεγάλη και απλή αλήθεια που εσείς τώρα την γνωρίζετε πολύ καλά. Ότι δεν ευθύνεται η ασθένεια, αλλά ο ασθενής. Την ευθύνη για την ασθένεια την έχει ολοκληρωτικά ο ασθενής. Και δεν μπορούμε να εξετάζουμε τμηματικά έναν άνθρωπο, αλλά ολόκληρο τον άνθρωπο. Όταν ο άνθρωπος θεραπεύσει την ψυχή του, τότε θα θεραπευτεί και η ασθένεια.

      Για πρώτη φορά επίσης τότε οικογένεια ειπώθηκε από τον Ιπποκράτη ότι οι περιορισμοί και οι πεποιθήσεις οι οποίες κατοικούν στο μυαλό μας ευθύνονται σε μεγάλο μέρος για τις ασθένειας. Γιατί βάσει αυτών είναι που το μυαλό μας δίνει τις εντολές στα κύτταρά μας και αυτά νοσούν. Ο Ιπποκράτης τόνιζε ιδιαίτερα επίσης την σημαντικότητα της ανάπαυσης και της χαλάρωσης, για τον άνθρωπο. Χρειάζεται να είναι ξεκούραστος και χαλαρός ο άνθρωπος, για να είναι ήρεμος και να βρίσκεται σε ισορροπία με τον εαυτό του και βέβαια θεωρούσε απαραίτητο ν’ αποσύρει ο άνθρωπος την προσοχή του, την οποία είχε εστιάσει έξω από τον εαυτό του και να την στρέψει μέσα του.      Μίλησε επίσης για το πόσο σημαντικό είναι να ζει ο άνθρωπος κοντά στη φύση, γιατί η φύση είναι το φυσικό του περιβάλλον και μίλησε και για την καθαριότητα, γιατί τότε οι άνθρωποι δεν γνώριζαν καν τι σημαίνει να ζουν σ’ ένα καθαρό περιβάλλον.
      Ο Ιπποκράτης οικογένεια τόνιζε ότι η φύση των πάντων είναι το Πνεύμα, το οποίο κατοικεί στην καρδιά μας. Ω ναι οικογένεια, η καρδιά μας είναι η Πύλη που μας συνδέει με το Πνεύμα μας. Η καρδιά μας συνδέεται με το πνευματικό μας σώμα και με το συναισθηματικό μας σώμα και είναι ο ρυθμιστής και ο διαχειριστής της ύπαρξής μας, είναι ο ρυθμιστής και ο διαχειριστής της βιολογίας μας και δια μέσου της καρδιάς γίνεται όλη η εργασία μας. Η καρδιά σε συμφωνία με το συναισθηματικό μας σώμα κάνει τους μετασχηματισμούς της ενέργειας, απελευθερώνει τον εαυτό μας και δημιουργεί χώρο μέσα μας, για να κατοικήσει ξανά η αγάπη.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
      Αγαπημένοι μου εμείς γνωρίζουμε ότι αρρωσταίνουμε, ασθενούμε όταν δεν αγαπάμε τον εαυτό μας. Ο εαυτός  μας, μας προκαλεί και βρίσκει τρόπους για να τραβήξει την προσοχή μας . Όταν εμείς κακοποιούμε, χειραγωγούμε, ελέγχουμε, κριτικάρουμε και ενοχοποιούμε τον εαυτό μας, τότε ο εαυτός μας βρίσκει τρόπους για να τραβήξει την προσοχή μας κι ένας απ’ αυτούς είναι η ασθένεια.
-Μα θα μου πείτε, μας τιμωρεί ο εαυτός μας;
-Όχι αγαπημένοι μου, εμείς τιμωρούμε τον εαυτό μας. Πρόκειται για ανισορροπία της ενέργειας μέσα μας, η οποία εκφράζεται στη βιολογία μας.
      Ο εαυτός μας είναι πολύ σοφός και επειδή μας αγαπάει, γι’ αυτό οποιαδήποτε ενέργεια μέσα μας βρίσκεται σε ανισορροπία, πριν εκφραστεί στην βιολογία μας και αρρωστήσουμε, μας δίνει την ευκαιρία να την ισορροπήσουμε στο συναισθηματικό μας σώμα. Όταν εμείς π.χ. νιώθουμε διχασμένοι μέσα μας, νιώθουμε κομματιασμένοι και δεν έχουμε επαφή με τον εαυτό μας, τότε νιώθουμε μεγάλη θλίψη και νιώθουμε αυτή την βαθιά μοναξιά. Όταν εμείς δεν εκτιμούμε τον εαυτό μας τότε νιώθουμε μικροί κι ασήμαντοι και κρατάμε μέσα μας πολύ θυμό γιατί οι άλλοι μας απορρίπτουν, ενώ έχουμε απορρίψει εμείς πρώτοι τον εαυτό μας. Όλα λοιπόν περνούν από το συναισθηματικό μας σώμα κι εάν επιτρέπαμε στον εαυτό μας να νιώσει το κάθε συναίσθημα και να δει την ανισορροπία του κι αν αποδεχόμασταν τον εαυτό μας, εάν αποδεχόμασταν την καταλληλότητα και την διαφορετικότητα της κάθε ενέργειας μέσα μας, τότε δεν θα γινόταν επώδυνο και δεν θα χρειαζόταν ν’ αρρωστήσουμε.

      Όμως αγαπημένοι μου παραμένουμε κολλημένοι στην ανισορροπία και στα τρυπάκια μας κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κρατάμε μπλοκαρισμένη και σε ανισορροπία την ενέργεια μέσα μας και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και αφού δεν επιζητούμε τη λύση, το μπλοκάρισμα μεταφέρεται στα κύτταρα και αρρωσταίνουμε. Η ασθένεια εκφράζεται σαν διαμαρτυρία της κάθε ενέργειας, που δεν γίνεται αποδεκτή από τον εαυτό της. Οπότε για μας οικογένεια το ζητούμενο είναι  ν’ αναλάβουμε την ευθύνη, ότι εμείς είμαστε οι δημιουργοί της ασθένειας, εμείς είμαστε οι δημιουργοί της κάθε ανισορροπίας της ενέργειας μέσα μας και ν’ αποδεχθούμε στη συνέχεια την κάθε ενέργεια και το κάθε τι μέσα μας, γιατί όλα είναι κομμάτια μας, όλα είναι εμείς, χωρίς να αντιστεκόμαστε και να σπρώχνουμε τις ενέργειες έξω από μας σαν κάτι ξένο. Γιατί εάν αυτά τα κομμάτια μας, αυτές οι ενέργειες ένιωθαν  ευπρόσδεκτες, ένιωθαν αποδεκτές από τον εαυτό μας, τότε θα έβρισκαν την ισορροπία τους μέσα μας, γιατί αυτό είναι στη φύση τους και δεν θα χρειαζόταν ν’ αρρωστήσουμε.
      Οπότε αγαπημένοι μου η ανάληψη της ευθύνης ότι εμείς είμαστε οι δημιουργοί της ανισορροπίας και της ασθένειας του εαυτού μας, καθώς και η ολοκληρωτική αποδοχή του εαυτού μας θα μας οδηγήσουν στην θεραπεία, χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε κάτι περισσότερο. Η αποδοχή θα μας οδηγήσει στην απελευθέρωση του εαυτού και θ’ απελευθερώσει κάθε μπλοκάρισμα και θα μας οδηγήσει στην ισορροπία του εαυτού μας και στην αγάπη για τον εαυτό μας. Και η αγάπη για τον εαυτό μας είναι η θεραπεία μας. Η αγάπη για τον εαυτό μας θ’ αγκαλιάσει όλη μας την ύπαρξη, θ’ αγκαλιάσει τα πάντα και θα μας εκτοξεύσει επίσης στις υψηλότερες συχνότητες.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Και αγαπημένοι μου, η βιολογία μας η οποία είναι επίσης ενέργεια, ακολουθεί πάντα το ενεργειακό της σώμα και είναι ο καθρέφτης μας. Καθρεφτίζει την κάθε ανισορροπία που υπάρχει μέσα μας. Αν παρατηρήσετε π.χ. έναν άνθρωπο που δεν αγαπάει τον εαυτό του και βρίσκεται σε σύγκρουση μέσα του, θα βλέπετε πάντα το πρόσωπο ενός θυμωμένου, μουρτζούφλη και κατσούφη που δεν γελάει σχεδόν ποτέ.
Ένας άνθρωπος που είναι πολύ φορτωμένος με πολλές ευθύνες και βάρη θα τον δείτε να περπατάει πάντα σκυφτός, σαν να σηκώνει στις πλάτες του όλο τον κόσμο, όπως ο Προμηθέας.
Ένας άνθρωπος επίσης που δεν εκτιμάει τον εαυτό του και είναι φοβισμένος, αυτός ο άνθρωπος επειδή νιώθει ασήμαντος θα τον δείτε να κρύβεται συνεχώς.
Ο άνθρωπος που φοβάται τις αλλαγές, περπατάει διστακτικά και συνήθως πονάνε τα πόδια του.
      Ενώ ο ελεύθερος άνθρωπος, ο ελεύθερος ανθρώπινος άγγελος οικογένεια που αγαπάει τον εαυτό του και μεταφέρει το φως του, θα δείτε το πρόσωπό του να λάμπει, θα τον δείτε να περπατάει ελεύθερα και με ίσιο το κορμί του, χωρίς να κρύβεται. Γιατί αγαπημένοι μου, μπορεί το Φως να κρυφτεί;!!

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια….
      Και απευθυνόμαστε εδώ σε όλους στους θεραπευτές. Βέβαια όλοι οι εργάτες του φωτός είστε θεραπευτές, αφού έτσι κι αλλιώς μεταφέρετε το Φως και μεταφέρετε όλες τις ενέργειες που και οι ίδιοι έχετε θεραπεύσει μέσα σας. Θα μιλήσουμε όμως περισσότερο σ’ αυτούς που ασχολούνται και εστιάζουν την προσοχή τους σε συγκεκριμένες ενεργειακές θεραπείες.
      Αγαπημένοι απελευθερώστε τον εαυτό σας από το αποτέλεσμα της θεραπείας που κάνετε. Δεν εξαρτάται από εσάς εάν θα θεραπευτεί κάποιος ή όχι, αλλά εξαρτάται αποκλειστικά από  τον θεραπευόμενο.  Γιατί είναι πολύ σημαντικό αυτός που πάτε να θεραπεύσετε, να θέλει ο ίδιος να θεραπευτεί. Εσείς του μεταφέρετε τις θεραπευτικές ενέργειες του Πνεύματος, αλλά το τι θα κάνει εκείνος με τις ενέργειες που θα παραλάβει, είναι καθαρά δική του επιλογή.
      Τις ενέργειες που θα του μεταφέρετε, έτσι κι αλλιώς θα τις παραλάβει. Και οι ενέργειες θα δουλέψουν, ανάλογα με το επίπεδο εξέλιξης που βρίσκεται κάποιος. Μπορεί να τις χρησιμοποιήσει άμεσα εάν είναι έτοιμος και να θεραπευτεί, μπορεί όμως οι ενέργειες πριν τον θεραπεύσουν  να δουλέψουν και να προκαλέσουν μέσα του πρώτα τις αλλαγές που χρειάζεται να κάνει σε σχέση με τον εαυτό του και η θεραπεία να έρθει αργότερα.
      Η ενέργεια που θα παραλάβει από εσάς ξέρει πολύ καλά τι να κάνει και πως να το κάνει σε κάποιον που ζήτησε να θεραπευτεί, γι’ αυτό μην προσπαθείτε να κατευθύνετε και να ελέγξετε την ενέργεια. Να είστε ήρεμοι, να είστε χαλαροί και απλά χωρίς καμία πίεση στον εαυτό σας να μεταφέρετε τις θεραπευτικές σας ενέργειες.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
      Αγαπημένοι μου βρεθήκαμε όλοι εδώ σήμερα για να παραλάβετε ένα υπέροχο κομμάτι γνώσης από την αρχαία Ελλάδα που είναι δικό σας. Όλοι όσοι βρίσκεστε σήμερα εδώ και αυτοί που διαβάζουν αυτή την στιγμή, αλλά και πολλοί εργάτες του φωτός που είναι διασκορπισμένοι σε όλη τη Γη, ζήσατε εκείνη την εποχή στην αρχαία Ελλάδα και εκπαιδευτήκατε μέσα στις μυστηριακές της σχολές. Και είναι η στιγμή που ο εαυτός σας ενώνεται και αφομοιώνει όλα τα κομμάτια του.
      Και είναι η δική σας συμφωνία σήμερα να ολοκληρώσετε αυτές τις ενέργειες που έβαλαν σε κίνηση οι αρχαίοι Έλληνες και ο μεγάλος θεραπευτής του Σύμπαντος, ο αγαπημένος μας αδερφός Αρχάγγελος Ραφαήλ. Είστε εσείς σήμερα που ολοκληρώνετε την θεραπεία της ψυχής σας και απελευθερώνετε την ύπαρξή σας. Είστε οι καινούργιοι ανθρώπινοι άγγελοι στη Γη και είστε αυτοί που μπορείτε να πείτε και θέλουμε να το πείτε οικογένεια «Εγώ είμαι αυτό που είμαι»!
Είμαι αυτό που είμαι!!
      Καρδιές μου σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο. Και θα είμαστε κοντά σας όλες αυτές τις ημέρες στη γιορτή σας και θα γιορτάσουμε μαζί σας. Κρατείστε τη γιορτή και τη χαρά και φύγετε μακριά από κάθε δράμα και γελάστε, παίξτε και απολαύστε το και κυρίως ανοίξτε τις καρδιές σας και τις αγκαλιές σας και ενωθείτε, γιατί είστε Ένα.
Κι έτσι είναι.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email