«Συμπαντικό Δικτύωμα και αγγ.οικογένειες (αποσύνδεση)» Αρχ.Μιχαήλ-Κουτχούμι

«Συμπαντικό Δικτύωμα και αγγελικές οικογένειες (αποσύνδεση)»

 Αρχάγγελος Μιχαήλ, δάσκαλος Κουτχούμι & Καίτη Τσώλη, 18/04/2012

(Πριν από την Ανώτερη Επικοινωνία προηγήθηκαν αναπνευστικές ασκήσεις  και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ πρότεινε να γράψω αυτές τις αναπνευστικές ασκήσεις του απείρου όπως τις ονομάζει, για να είναι στη διάθεση όλων μας.)

  1. Αναπνέουμε από το καρδιακό μας κέντρο, η αναπνοή στη συνέχεια από το καρδιακό μας κέντρο ανεβαίνει και προχωράει πίσω στη βάση του κεφαλιού μας (τσάκρας της ανάληψης), ανεβαίνει στο τσάκρας της κορυφής,  μετά στο τρίτο μάτι, στο τσάκρας του λαιμού και η εισπνοή ολοκληρώνεται ξανά στο καρδιακό μας κέντρο κι εκεί εκπνέουμε και σπρώχνουμε εσωτερικά την εκπνοή μας η οποία εξέρχεται από το πρώτο μας τσάκρας, στα γεννητικά μας όργανα.
  2. Στη δεύτερη άσκηση η αναπνοή εισέρχεται από το καρδιακό μας κέντρο,  εισχωρεί σε ευθεία πίσω στην σπονδυλική μας στήλη, ανεβαίνει στη βάση του κεφαλιού μας (τσάκρας της ανάληψης) και κάνει τη πορεία που προαναφέραμε και στην προηγούμενη άσκηση. Διευκρινίζω ότι τα σημεία από τα οποία περνάει η αναπνοή, δεν είναι στάσεις για την αναπνοή, αλλά είναι η πορεία της αναπνοής, η οποία γίνεται με φυσικό τρόπο και χωρίς καθόλου να πιέζεται. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ πρότεινε, όταν μπορούμε και εάν το επιλέγουμε, να κάνουμε καθημερινά 6 τέτοιες αναπνοές του απείρου για την κάθε άσκηση.
    Κι έτσι λοιπόν οικογένεια πρότεινα  να γίνονται αυτές οι αναπνευστικές ασκήσεις του απείρου, γιατί σας βοηθάνε να ανοίξετε ακόμα περισσότερο τον εαυτό σας καθώς παραλαμβάνετε τα αδαμάντινα μόρια του πρωταρχικού δημιουργού, ενδυναμώνουν το φωτεινό σας σώμα και το επεκτείνουν και σας προετοιμάζουν για την ανάληψή σας.

Γεια σας οικογένεια, εγώ είμαι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και είναι τιμή μου και χαρά μου που είμαι κοντά σας και σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας και βρίσκεστε εδώ σήμερα μαζί μας, σ’ αυτή την υπέροχη συνάντηση της «οικογένειας». Και δεν ανταποκριθήκατε μόνο στην δική μου πρόσκληση αγαπημένοι μου, αλλά ανταποκριθήκατε και στο κάλεσμα των αγγελικών σας οικογενειών, οι οποίες βρίσκονται εδώ σήμερα μαζί μας. Μαζί μας επίσης βρίσκεται ο δάσκαλος Κουτχούμι, ο Αρχάγγελος Ραφαήλ, ο Αρχάγγελος Γαβριήλ, ο δάσκαλος  Σέραπις και όπως πάντα και ο Άγιος Γερμανός. Και αυτή την στιγμή εισέρχεται στο χώρο μας και ο δάσκαλος της μαγνητικής υπηρεσίας Κρύων, γιατί θα χρειαστούμε  κάποιες από τις πληροφορίες του που αφορούν το Συμπαντικό Δικτύωμα.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
      Και θέλω να ανασύρω μνήμες από μέσα σας αγαπημένοι μου, θέλω να σας θυμίσω κάποιες στιγμές, όταν για πρώτη φορά κατεβήκαμε μαζί στη Γη. Τότε βάλαμε για πρώτη φορά σε κίνηση αυτό το πείραμα, αυτό που ονομάζουμε θεϊκό μας σχέδιο και δεν ήμασταν καθόλου βέβαιοι για την έκβαση αυτού του πειράματος, δεν ξέραμε καθόλου που μπορεί να μας οδηγήσει. Όμως αγαπημένοι μου το Πνεύμα πίστευε σε σας, το Πνεύμα σας εμπιστευόταν, γιατί σας γνώριζε πολύ καλά και γνώριζε πόσο σπουδαίοι και αποφασισμένοι  άγγελοι είστε.
      Εγώ ο αδερφός σας ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είμαι μαζί σας από τότε, από την πρώτη φορά που κατεβήκατε στη Γη, είμαι πάντα μαζί σας και είμαι πολύ συγκινημένος σήμερα που εδώ, σε μια τώρα στιγμή μιλάμε για την ολοκλήρωσή σας, μιλάμε για την ολοκλήρωση του θεϊκού σας σχεδίου, σε μια τώρα  στιγμή η οποία  δεν είναι και τόσο μακρινή όπως νομίζετε από εκείνη την πρώτη μας συνάντηση στη Γη. Και δεν είναι καθόλου μακρινή γιατί ο χρόνος του τώρα όπως γνωρίζετε, δεν μετράει όπως ο γραμμικός χρόνος.

Κι έτσι σήμερα εδώ θα μιλήσουμε για την ολοκλήρωση αυτού του πειράματος, αυτού του παιχνιδιού και θα μιλήσουμε και για την ολοκληρωτική σας αποσύνδεση από όλες τις ενέργειες οι οποίες σας στήριζαν και σας βοήθησαν μέσα στο παιχνίδι. Θα μιλήσουμε για την ολοκληρωτική  παραλαβή της δικής σας ενέργειας, του δικού σας πλήρες ενεργειακού φορτίου. Γιατί από εδώ και στο εξής θα μάθετε να χρησιμοποιείτε μόνο την δική σας Πηγή ενέργειας.
      Στην προηγούμενη επικοινωνία μας ο Άγιος Γερμανός σας μίλησε για την αποσύνδεσή σας από την διττότητα, την αποσύνδεσή σας από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης και από τις ψυχικές σας ομάδες, με τις οποίες εσείς δημιουργούσατε το θεϊκό σας σχέδιο και σήμερα θα σας μιλήσουμε για την αποσύνδεση από το συμπαντικό δικτύωμα και τις αγγελικές σας οικογένειες, την αποσύνδεση από τις αγγελικές σφαίρες.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
      Και όπως σας έχουμε ξαναπεί όταν εσείς κατεβήκατε στη Γη αφήσατε μέρος της ενέργειάς σας και στο Συμπαντικό Δικτύωμα.
-Τι είναι το Συμπαντικό Δικτύωμα οικογένεια;
Ο δάσκαλος Κρύων σας έχει μιλήσει γι’ αυτό, αλλά θα πούμε κι εμείς λίγα πράγματα για όσους δεν γνωρίζουν, αλλά και για να κατανοήσετε βαθύτερα με ποιον τρόπο το Συμπαντικό δικτύωμα λειτουργεί υποστηρικτικά για σας.
      Το Συμπαντικό δικτύωμα είναι η συμπαντική ενέργεια, είναι η ενέργεια της αγάπης του Πνεύματος, είναι η μεγαλύτερη και ισχυρότερη ενέργεια που υπάρχει και που υπήρξε ποτέ. Το Συμπαντικό δικτύωμα είναι το εργαλείο του Θεού, δεν είναι ο Θεός, αλλά είναι το εργαλείο του. Είναι η ενέργεια που διαπερνάει τα πάντα, διαπερνάει όλο το Σύμπαν και όλες τις διαστάσεις και είναι η βάση της φυσικής για οτιδήποτε υπάρχει στο Σύμπαν. Το Συμπαντικό δικτύωμα οικογένεια, έχει μορφή κυψελοειδή και η ταχύτητά του είναι μεγαλύτερη από την ταχύτητα του φωτός. Δηλαδή αν κάποιο πολυδιαστασιακό σας μέρος βρίσκεται στην άλλη άκρη του Σύμπαντος, το λέμε για να το καταλάβετε γιατί δεν υπάρχουν ακριβώς άκρες, το πολυδιαστασιακό σας κομμάτι που βρίσκετε στην άλλη άκρη του Σύμπαντος, γνωρίζει απόλυτα, στιγμιαία, ταυτόχρονα, αυτό που πράττει το μέρος του εαυτού σας που βρίσκεται σ’ αυτήν εδώ την αίθουσα. Η πληροφόρηση είναι άμεση, είναι ακαριαία. Το Συμπαντικό δικτύωμα οικογένεια βρίσκεται σε μηδενική ισορροπία και σ’ αυτή την ισορροπία βρίσκεται σε αδράνεια και χρειάζεται την δική σας πρόθεση για να ενεργοποιηθεί. Ω ναι ανταποκρίνεται στην ανθρώπινη συνειδητότητα.

      -Και πως σας υποστηρίζει το Συμπαντικό Δικτύωμα μέχρι σήμερα;
Καθώς εσείς αγαπημένοι μου αφήσατε μέρος της δικής σας ενέργειας στο Συμπαντικό δικτύωμα, κάθε φορά που εσείς εδώ στη Γη δεχόσαστε ένα πλήγμα, κάθε φορά που είχατε σχεδιάσει ένα ενεργειακό Σοκ και χάνατε υπερβολικά μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας, αδειάζατε όπως λέτε οι ίδιοι, το Συμπαντικό δικτύωμα αναλάμβανε να αναπληρώσει, αυτό το χαμένο μέρος της ενέργειά σας. Αυτό το ίδιο το ενεργειακό Σοκ που σας προκαλούσε την απώλεια ενέργειας, ενεργοποιούσε επίσης και το Συμπαντικό Δικτύωμα. Το Συμπαντικό Δικτύωμα αγαπημένοι μου ενεργοποιείται με την δική σας  πρόθεση και αυτό σημαίνει ότι καθώς εσείς παραλαμβάνετε ολοκληρωτικά την ενέργειά σας, αυτή που είχατε αποθηκεύσει σ’ αυτό, αποσυνδέεστε από το Συμπαντικό Δικτύωμα με τον τρόπο που ήσασταν συνδεδεμένοι μέχρι τώρα και γίνεστε ανεξάρτητες υπάρξεις, δικαιωματικά Θεοί. Και όπως σας είπαμε  το Συμπαντικό δικτύωμα είναι το εργαλείο του Θεού, είναι δηλαδή το δικό σας εργαλείο και μπορείτε εσείς να το ενεργοποιείτε και να το χρησιμοποιείτε κατά βούληση με την πρόθεσή σας, γιατί αγαπημένοι μου μέσα  στο Συμπαντικό Δικτύωμα ολοκληρώνονται οι δημιουργίες σας.
      Μπορείτε λοιπόν και θα μάθετε και θα ξαναθυμηθείτε μ’ έναν απλό τρόπο, εκφράζοντας την πρόθεσή σας να ενεργοποιείτε το Συμπαντικό δυκτύωμα και να συνδημιουργείτε, γιατί ανταποκρίνεται άμεσα και απόλυτα στην συνειδητότητά σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Και χρειάζεται να σας εξηγήσουμε ότι με το Συμπαντικό δικτύωμα έχετε μια πολύ μεγαλύτερη και βαθύτερη σύνδεση, καθώς στο Συμπαντικό δικτύωμα  αγαπημένη μου οικογένεια εσείς αφήσατε, αγκυροβολήσατε θα λέγαμε και το φωτεινό σας σώμα.
-Τι είναι το φωτεινό σας σώμα;
Το φωτεινό σας σώμα είναι το αγγελικό σας σώμα, είναι αυτό που εσείς ονομάζετε ΜΕΡΚΑΜΠΑ. Η λέξη είναι Αιγυπτιακή, δηλαδή ΜΕΡ=ΦΩΣ, ΚΑ=ΠΝΕΥΜΑ και ΜΠΑ=ΣΩΜΑ. Όταν κατεβήκατε στη Γη  οικογένεια για πρώτη φορά, κατεβήκατε με το φωτεινό σας σώμα, πολύ λαμπερές υπάρξεις αγαπημένοι μου, πολύ λαμπερές υπάρξεις και είχατε ένα φωτεινό σώμα που επεκτεινόταν γύρω στα 17 με 19 μέτρα. Μπορείτε λίγο να το σκεφτείτε αυτό; Όταν όμως εισχωρήσατε στις χαμηλές συχνότητες, το φωτεινό σας σώμα συρρικνώθηκε κι έτσι αποφασίσατε να το αγκυροβολήσετε στο Συμπαντικό δικτύωμα και να το παραλάβετε ξανά, όταν εσείς θα είστε έτοιμοι.
      Το φωτεινό σας σώμα αγαπημένοι είναι δύο τετράεδρα το ένα μέσα στο άλλο με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργείτε ένα αστέρι οκτώ ακτίνων. Και έχετε σκοπό να το επεκτείνετε ακόμα περισσότερο οικογένεια. Έχετε σκοπό να δημιουργήσετε ένα αστέρι 12 ακτίνων και όταν έρθει η στιγμή να αποχωρήσετε και να αναληφθείτε το φωτεινό σας σώμα θα έχει πια 24 ακτίνες και θα είναι τεράστιο. Ένας μεγάλος ολοφώτεινος και ολόλαμπρος ήλιος. Το φωτεινό σας σώμα οικογένεια μπορεί να υπάρχει σε πολλές διαστάσεις ταυτόχρονα και ναι εδώ στη Γη έχετε σκοπό ν’ ακουμπήσετε ακόμα και την 9η διάσταση.   

      -Τι χρειάζεστε για να ενσωματώσετε το φωτεινό σας σώμα, που αγκαλιάζει όχι μόνο το Πνεύμα σας, αλλά ολόκληρη την ύπαρξή σας, μαζί και την βιολογία σας;
Αυτό που χρειάζεται για να το ενσωματώσετε είναι η ενεργειακή ισορροπία σας, χρειάζεται να βρίσκεστε σε αρμονία με τον εαυτό σας. Και αχ αγαπημένοι μου, αγαπημένοι μου χρειάζεται ν’ αγαπάτε άνευ όρων τον εαυτό σας, ναι να ερωτευτείτε τον εαυτό σας οικογένεια, να τον ερωτευτείτε. Καταλάβετε επιτέλους ότι αγαπώντας τον ευατό σας, αγαπάτε και τιμάτε τον Θεό που είστε. Αγαπάτε τον Θεό οικογένεια και μην αντιστέκεστε άλλο σ’ αυτό, γιατί σας βλέπουμε να έχετε ακόμα αντιστάσεις στο ν’ αγκαλιάσετε ολοκληρωτικά το φως σας, στο ν’ αγκαλιάσετε ολοκληρωτικά την θεϊκότητά σας. Εσείς είστε αγαπημένοι, εσείς είστε αυτές οι αιώνιες θεϊκές υπάρξεις, εσείς είστε οι Θεοί.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
καθώς για τις αγγελικές σας οικογένειες θέλει να σας μιλήσει ό δάσκαλος Κουτχούμι. Είναι πάντα μαζί σας σε όλες τις συναντήσεις σας και θέλει να έχει αυτή την χαρά να σας μεταφέρει σήμερα το μήνυμα της ολοκληρωτικής σας αποσύνδεσης, της ολοκληρωτικής σας απελευθέρωσης.
      Κουτχούμι: Νάμαστε οικογένεια, νάμαστε, εγώ είμαι και ναι δεν θα το έχανα με τίποτα αυτό αγαπημένοι μου. Έχετε φέρει μέσα όλες αυτές τις ενέργειες της ολοκλήρωσής σας σαν υπάρξεις κι εσείς που είστε εδώ αυτή την στιγμή, αλλά και όσοι διαβάζουν επίσης αυτά που λέμε. Και είμαι εγώ ο δάσκαλος Κουτχούμι ένας από σας, ο αδερφός σας όπως σας είπε και ο Μιχαήλ, είμαστε τ’ αδέρφια σας οικογένεια. Τώρα θα το νιώσετε πολύ περισσότερο αυτό, γιατί αγαπημένοι μας θ’ αρχίσετε να μας βλέπετε κι εμάς με τα καινούργια σας μάτια και θα καταλάβετε επιτέλους ότι είμαστε εσείς. Καθώς θ’ αλλάξετε στάση απέναντι στον εαυτό σας και θα νιώθετε δικαιωματικά Θεοί, τότε θα καταλάβετε ότι όλοι είμαστε ίσοι και όλοι είμαστε Ένα, όλοι είμαστε μία οικογένεια. Απλά εσείς είστε μεταμφιεσμένοι στη Γη και είναι δική σας η απόφαση να γκρεμίσετε ολοκληρωτικά αυτά τα πέπλα που υπάρχουν μεταξύ μας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και βρίσκονται όπως σας είπαμε εδώ μαζί μας σήμερα, πάρα πολλοί άγγελοι και είναι χαρούμενοι και συγκινημένοι που έχουν αυτή την ευκαιρία να είναι μαζί σας σήμερα. Σας αγαπάνε ιδιαίτερα και είναι οι άγγελοι που απαρτίζουν τις ιδιαίτερες αγγελικές σας οικογένειες. Γι’ αυτό ας μιλήσουμε για τις αγγελικές σας οικογένειες.
      Κάθε φορά οικογένεια που τελειώνει μια ενσάρκωσή σας στη Γη και η επίγεια οικογένειά σας κλαίει και θρηνεί, γιατί πιστεύει ότι σας έχασε, υπάρχει μια άλλη οικογένεια από την άλλη πλευρά του πέπλου στις αγγελικές σφαίρες που χαίρετε πάρα πολύ με την επιστροφή σας και  περιμένει με ανυπομονησία να σας προϋπαντήσει (μιλάει με συγκίνηση).  Είναι η αγγελική σας οικογένεια.  Ω ναι οικογένεια, όπως πάνω έτσι και κάτω. Η αγγελική σας οικογένεια περιμένει ανυπόμονα την επιστροφή σας  από το κάθε ταξίδι σας, για να μοιραστείτε μαζί της τις περιπέτειες και τις εμπειρίες σας στη Γη. Σας περιμένει για να σας αγκαλιάσει, να σας ξεκουράσει και να σας δείξει την αγάπη της.
      Έχετε οικογένειες και από την άλλη πλευρά, στις αγγελικές σφαίρες οι οποίες σας αγαπούν και σας στηρίζουν ενεργειακά. Είστε όλοι σας βέβαια μια μεγάλη οικογένεια, η μεγάλη οικογένεια του φωτός, αλλά ανάλογα με τις ποιότητες της ενέργειας, ανάλογα με τις ομοειδής ποιότητες της ενέργειας, τα ταλέντα σας μπορούμε να πούμε και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, απαρτίζετε κι εκεί τις ιδιαίτερες αγγελικές σας οικογένειες. Και όταν μιλάμε για ποιότητες ενέργειες δεν εννοούμε ότι κάποιες είναι καλύτερες, δεν πάει έτσι, αλλά εννοούμε ότι υπάρχουν κι εκεί κάποιες ιδιαίτερες κλίσεις. Αν θέλετε να σας δώσουμε κάποια παραδείγματα για να το καταλάβετε καλύτερα, π.χ. ο Αρχάγγελος Ραφαήλ είναι θεραπευτής, ο Μιχαήλ είναι της ενεργειακής υποστήριξης και συγκρατεί την ενέργεια, εγώ ο Κουτχούμι έχω μια μεγαλύτερη έφεση στην αλχημεία, στον μετασχηματισμό της ενέργειας, ο Άγιος Γερμανός έχει περισσότερη έφεση στις ενέργειες της ελευθερίας και της λύτρωσης κ.λ.π. έτσι κι εσείς έχετε τις δικές σας αγάπες, τα δικά σας ταλέντα  τις δικές σας ιδιαιτερότητες.  

      Μ’ αυτό τον τρόπο εσείς ενώσατε ομοειδής ποιότητες ενέργειας και κάνατε τις ιδιαίτερες φυλές, τις ιδιαίτερες  οικογένειες, αμέσως σχεδόν όταν φύγατε από τον πρώτο κύκλο της δημιουργίας και  κατοικήσατε στις αγγελικές σφαίρες. Οι αγγελικές σας οικογένειες σας υποστηρίζουν ενεργειακά. Με κάποιο τρόπο, όχι όπως οι ανθρώπινες οικογένειες στη Γη, αλλά ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για σας, «νοιάζονται» ιδιαίτερα για σας και όλοι σας καθώς ολοκληρώνετε το παιχνίδι, όλοι θα νιώσετε διαισθητικά την σφραγίδα της αγγελικής σας οικογένειας. Μέσα από τις επτά κοσμικές ακτίνες οικογένεια, εσείς αποφασίσατε και επιλέξατε να βιώσετε όλες τις ποιότητες της ενέργειας  στη Γη, από όλες τις αγγελικές οικογένειες και να κάνετε όλη αυτή την πορεία της ολοκλήρωσης.
      Μην μπερδεύετε τις αγγελικές σας οικογένειες με τις ψυχικές σας ομάδες, γιατί με τις ψυχικές σας ομάδες δημιουργούσατε το θεϊκό σας σχέδιο και ενωθήκατε ψυχές με διαφορετικές ενέργειες από διαφορετικές οικογένειες, έτσι ώστε να έχουν την εμπειρία που αποκομίζετε  στη Γη, όσο το δυνατόν περισσότερες αγγελικές οικογένειες.

      Με τις αγγελικές σας οικογένειες δεν συναντιέστε τόσο συχνά στις ενσαρκώσεις σας όπως με τις ψυχικές ομάδες. Συναντιέστε περισσότερο σε καθοριστικές στιγμές στις ενσαρκώσεις σας. Με τις αγγελικές σας οικογένειες συναντιέστε πολύ περισσότερο κατά την διάρκεια του ύπνου σας και όταν επιστρέφετε από το ταξίδι σας στη Γη. Στις αγγελικές σας οικογένειες αποκομίζετε τις εμπειρίες σας και αφομοιώνετε τις κατανοήσεις σας και την σοφία σας από το ταξίδι σας και μετά ξεκουράζεστε και ετοιμάζεστε για την επόμενη ενσάρκωση.
      Δεν πηγαίνατε πάντα στις αγγελικές σφαίρες μετά τον επίγειο θάνατό σας. Πολλές φορές τα συστήματα των πεποιθήσεων και οι ενοχές σας, ναι οι ενοχές και οι επίγειες δεσμεύσεις σας γενικότερα, σας κρατούν για μεγάλο διάστημα στον αστρικό κόσμο. Αυτό όμως είναι ένα άλλο θέμα. Το σημαντικό είναι ότι η αγγελική σας οικογένεια σας στηρίζει ενεργειακά και τώρα ήρθε η ώρα της αποσύνδεσης. Δεν σημαίνει όπως είπαμε ότι θα σταματήσετε τις σχέσεις, κάθε άλλο. Αλλά δεν θα χρειάζεστε καμία υποστηρικτική ενέργεια ούτε καν από την αγγελική σας  οικογένεια, από την στιγμή που εσείς επιλέξατε να παραλάβετε σ’ αυτή την ενσάρκωση το πλήρες ενεργειακό σας φορτίο.

      Και μπορούμε να πούμε εδώ ότι με την αποσύνδεση από την αγγελική σας οικογένεια θα παιχθεί και η τελευταία πράξη, για την ολοκληρωτική σας αποσύνδεση, γιατί αγαπημένοι μου αυτή είναι η πιο βαθιά και η πιο ισχυρή σύνδεση που έχετε και την αφήνετε συνήθως τελευταία, έτσι ώστε να έχετε εν τω μεταξύ ενδυναμώσει και να είστε έτοιμοι γι’ αυτή την αποσύνδεση, γιατί συνήθως είναι ιδιαίτερα οδυνηρή. Κάποιοι από σας έχετε κάνει ήδη αυτή την αποσύνδεση και γι’ αυτό μπορούμε σήμερα και σας μιλάμε γι’ αυτό.
-Πως θα γίνει;
Θα έρθουν κοντά σας ενσαρκωμένοι άγγελοι της αγγελικής σας οικογένειας και θα νιώσετε αυτή την ισχυρή έλξη. Θα έρθουν κοντά σας, γιατί η αποσύνδεση χρειάζεται να γίνει σε συνειδητό επίπεδο.
-Πως θα το καταλάβετε;
Θα ταιριάζετε πάρα πολύ, θα έχετε πολλές ομοιότητες και θα φέρετε τα περισσότερα ίδια χαρακτηριστικά, θα σας αρέσουν ως επί το πλείστον τα ίδια πράγματα. Βέβαια ποτέ δεν είστε ακριβώς ίδιοι με κανέναν ακόμα και με κάποιον από την αγγελικής σας οικογένεια, γιατί όπως γνωρίζετε το Πνεύμα είναι πάντα πρωτότυπο για τον καθένας σας. Αλλά με κάποιον της αγγελικής σας οικογένειας ταιριάζετε, μοιάζετε πάρα πολύ, κάτι που δεν συμβαίνει με την ψυχική σας ομάδα, γιατί εκεί όπως σας είπαμε σχεδιάσατε να είστε διαφορετκές ποιότητες ενέργειες, για να έχετε την ευκαιρία να εμπειραθείτε μέσα σ’ αυτές.
      Και η αγγελική σας οικογένεια βρίσκεται εδώ σήμερα για ν’ αποσύρει την υποστήριξή της από εσάς. Κι αυτό δεν είναι έλλειψη αγάπης οικογένεια, αυτό είναι αγάπη άνευ όρων, σας αποδεσμεύουν για να μπορέσετε εσείς να περάσετε στην ολοκληρωτική σας απελευθέρωση και ενδυνάμωση.

      Αγαπημένοι μου δεν σημαίνει ότι τελειώνουν οι σχέσεις. Οι σχέσεις περνάνε σε μια καινούργια υψηλή συχνότητα, σ’ ένα καινούργιο επίπεδο, σ’ ένα επίπεδο ισορροπίας και υγείας, όπου δεν χρειάζεστε ο ένας την ενέργεια του άλλου για να τρέφεστε και δεν χρειάζεστε ο ένας την ενέργεια του άλλου για να στηρίζεστε, αλλά μέσα απ’ αυτή την καινούργια κατανόηση της αγάπης και μέσα από την ελευθερία, μπορείτε εσείς να δημιουργήσετε καινούργιες και όμορφες σχέσεις και να αναβαθμίσετε επίσης κάποιες ήδη υπάρχουσες σχέσεις, σ’ ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο. Θα έχετε την δική σας πηγή ενέργειας μέσα σας και δεν θα χρειάζεστε ενέργειες έξω από εσάς για να νιώσετε πλήρεις. Και η δική σας πηγή ενέργειας αγαπημένοι μου είναι ανεξάντλητη.
      Κι έτσι λοιπόν αγαπημένη μου οικογένεια μιλήσαμε σήμερα για την ολοκληρωτική αποσύνδεση, μιλήσαμε σήμερα για το πώς εσείς προχωράτε στη Γη, δικαιωματικά Θεοί, αυτόνομες, ανεξάρτητες και κυρίαρχες υπάρξεις. Ελεύθεροι ολοκληρωτικά όπου η αγάπη για τον εαυτό σας και από τον εαυτό σας θα επεκταθεί και θ’ αγκαλιάσει ολόκληρη την δημιουργία και όπου εσείς μέσα από την αγάπη θ’ αναδημιουργήσετε την ενότητα, μ’ έναν καινούργιο τρόπο.
      Αγαπημένη μου οικογένεια, το Πνεύμα και όλοι εμείς τ’ αδέρφια σας, υποκλινόμαστε στο μεγαλείο σας. Υποκλινόμαστε γιατί αυτό που καταφέρατε, αυτό που δημιουργήσατε, αυτό που συνέβη στη Γη, δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά, όχι μόνο σ’ αυτό το Σύμπαν, αλλά και σε όλα τα Σύμπαντα. Αγαπημένοι μας σας ευχαριστούμε, σας ευχαριστούμε (μεγάλη συγκίνηση) και σας αγαπάμε πολύ βαθιά και  πέρα από κάθε μέτρο.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
      Και βάλτε και τα δυο σας χέρια στην καρδιά και νιώστε. Νιώστε την θεϊκότητά σας, νιώστε το μεγαλείο σας, νιώστε την αγάπη του Θεού που είστε. Και μέσα στην καρδιά σας νιώστε μας κι εμάς, γιατί στην καρδιά γίνεται η ένωσή μας. Είμαστε συνέχεια κοντά σας, γιατί είμαστε τ’ αδέρφια σας, γιατί είμαστε η οικογένειά σας.
Κι έτσι είναι.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email